Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 είπε:

Κανονικός μπέμπης πια!:wink: Μπράβο στο αγόρι και στην μαμά του βέβαια που τον προσέχει και τον μεγαλώνει τόσο καιρό! Μα είναι να μη χαιρόμαστε η μία για την άλλη εδώ που φτάσαμε? Άντε η ουρά έμεινε που λες κι εσύ!

Για τις σερβιέτες κτλ. που συζητούσατε και με την @LadyP, εγώ πάντως σκοπεύω να πάρω μαζί μου ένα κουτί με πάνες ακράτειας μιας χρήσης... σου δίνουν και στο νοσοκομείο εδώ, αλλά έχω ακούσει ότι εκείνες είναι πολύ ογκώδεις και επειδή δε θέλω να νιώθω σαν νήπιο που τα κάνει πάνω του, θα πάρω αυτές της Always discreet που είναι πιο διακριτικές (σχεδόν σαν κανονικό εσώρουχο) και απλά τις πρώτες μέρες που θα έχω πιο πολύ αίμα θα φοράω και σερβιέτα από μέσα να είμαι σίγουρη. Νομίζω έτσι θα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια και δε θα φοβάμαι μήπως λερώσω τα εσώρουχά μου ή πλημμυρίσω. Μετά που θα ηρεμήσουν τα πράγματα θα φοράω μόνο σερβιέτα με τα κανονικά μου εσώρουχα μέχρι να καθαρίσω.

Τί ωραία νέα και για το δικό σας αγόρι! Εν τω μεταξύ και μένα μου λένε πάντα ότι ο δικός μου φαίνεται περίπου μια εβδομάδα μεγαλύτερος από την ηλικία του, αλλά νομίζω ειδικά από εδώ και πέρα θα μεγαλώνουν και με διαφορετικούς ρυθμούς το κάθε μωρό. Πάντως από αυτά που λέτε και εσύ και η Αρετή, φαντάζομαι και ο δικός μου να είναι κάπου εκεί μεταξύ 2-2,5 κιλά. Καλά που έχω κι εσάς να παίρνω μια ιδέα!:P 

Η καμπύλη ζαχάρου σου έβγαζε ότι έχεις διαβήτη κύησης ή απλά ήτανε λίγο πάνω από το όριο? Σε ρωτάω γιατί εμένα η τιμή μου είχε βγει ακριβώς στο ανώτερο όριο της εξέτασης (39-40) αλλά διάβασα ότι για να έχεις διαβήτη κύησης πρέπει να έχεις πάνω από 90. Απλά εμένα μου είπανε να προσέχω να μη τρώω πολλούς υδατάνθρακες μαζί, για παράδειγμα όχι και ψωμί και μακαρόνια και γλυκό στο ίδιο γεύμα (που δε θα το έκανα έτσι κι αλλιώς, αλλά καλά κάνουν και τα διευκρινίζουν). Ο ενδοκρινολόγος τί ακριβώς κοιτάει? Εσένα τί σου είπε τελικά?

Γιασεμάκι μου, τα κοριτσάκια σου μεγαλώνουν πολύ καλά! Για τον τράχηλο και τις συσπασούλες φαντάζομαι θα έχεις αγχωθεί τώρα, αλλά προσπάθησε να το πάρεις χαλαρά όπως σου είπαν και τα κορίτσια... ξεκούραση, ξάπλα, απόφευγε ό,τι προκαλεί συσπάσεις (π.χ. το σεξ που από ότι κατάλαβα όλες πάνω-κάτω το έχουμε ξεχάσει προς το παρόν, τα πικάντικα φαγητά κτλ.) και ό,τι άλλο σου πει ο γιατρός σου (π.χ. αν χρειαστεί να πάρεις κολπική προγεστερόνη ή κάτι άλλο). Λίγη προσοχή και όλα καλά θα πάνε, δεν έμεινε πολύς καιρός ακόμα. 

Χαχα, κι εγώ ακόμα τα έχω τα αρκουδάκια μου στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη... το αρκουδάκι της αγάπης, τον Αντώνη, που είναι παππούλης πια και τον έχω από το δημοτικό, το πολικό αρκουδάκι μου, τον Βίγκο, που τον είχα πάρει από την Δανία, και το λούτρινο ψάρι μου, τον Φούσκα, που τον είχα πάρει την πρώτη φορά που πήγα στην Disneyland! Με αυτά κοιμάμαι αγκαλιά όποτε έρχομαι Ελλάδα (εναλλάξ βέβαια, να μην έχουν παράπονο)!:grin:

Ναι, βρε Εύα, μπράβο! Έτσι !έχουν κι ονόματα!!! Αχ, πολύ χάρηκα που είσαι αυτής της συνομοταξίας του Μπουμπη !!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Πωπωπω τι όμορφα νέα! Όλα τα μωρακια μας μεγαλώνουν :wub: 

@marianna1986 Και εγώ έχω την άλλη εβδομάδα στις 26! 

@Jasmine@ Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου! Αν ήταν κάτι σοβαρό θα τους έλεγε να σε κρατήσουν ο γιατρός. Ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά! 

@Eva137 Αχχ και εγώ έτσι τα είχα όλα τα κουκλάκια μου - με τα ονόματα τους!!! Και ήδη μάζεψα τα πρώτα και τα έπλυνα για να την μικρή... 

• Μου αρέσει 1

Just now, Eva137 είπε:

Κανονικός μπέμπης πια!:wink: Μπράβο στο αγόρι και στην μαμά του βέβαια που τον προσέχει και τον μεγαλώνει τόσο καιρό! Μα είναι να μη χαιρόμαστε η μία για την άλλη εδώ που φτάσαμε? Άντε η ουρά έμεινε που λες κι εσύ!

Για τις σερβιέτες κτλ. που συζητούσατε και με την @LadyP, εγώ πάντως σκοπεύω να πάρω μαζί μου ένα κουτί με πάνες ακράτειας μιας χρήσης... σου δίνουν και στο νοσοκομείο εδώ, αλλά έχω ακούσει ότι εκείνες είναι πολύ ογκώδεις και επειδή δε θέλω να νιώθω σαν νήπιο που τα κάνει πάνω του, θα πάρω αυτές της Always discreet που είναι πιο διακριτικές (σχεδόν σαν κανονικό εσώρουχο) και απλά τις πρώτες μέρες που θα έχω πιο πολύ αίμα θα φοράω και σερβιέτα από μέσα να είμαι σίγουρη. Νομίζω έτσι θα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια και δε θα φοβάμαι μήπως λερώσω τα εσώρουχά μου ή πλημμυρίσω. Μετά που θα ηρεμήσουν τα πράγματα θα φοράω μόνο σερβιέτα με τα κανονικά μου εσώρουχα μέχρι να καθαρίσω.

Τί ωραία νέα και για το δικό σας αγόρι! Εν τω μεταξύ και μένα μου λένε πάντα ότι ο δικός μου φαίνεται περίπου μια εβδομάδα μεγαλύτερος από την ηλικία του, αλλά νομίζω ειδικά από εδώ και πέρα θα μεγαλώνουν και με διαφορετικούς ρυθμούς το κάθε μωρό. Πάντως από αυτά που λέτε και εσύ και η Αρετή, φαντάζομαι και ο δικός μου να είναι κάπου εκεί μεταξύ 2-2,5 κιλά. Καλά που έχω κι εσάς να παίρνω μια ιδέα!:P 

Η καμπύλη ζαχάρου σου έβγαζε ότι έχεις διαβήτη κύησης ή απλά ήτανε λίγο πάνω από το όριο? Σε ρωτάω γιατί εμένα η τιμή μου είχε βγει ακριβώς στο ανώτερο όριο της εξέτασης (39-40) αλλά διάβασα ότι για να έχεις διαβήτη κύησης πρέπει να έχεις πάνω από 90. Απλά εμένα μου είπανε να προσέχω να μη τρώω πολλούς υδατάνθρακες μαζί, για παράδειγμα όχι και ψωμί και μακαρόνια και γλυκό στο ίδιο γεύμα (που δε θα το έκανα έτσι κι αλλιώς, αλλά καλά κάνουν και τα διευκρινίζουν). Ο ενδοκρινολόγος τί ακριβώς κοιτάει? Εσένα τί σου είπε τελικά?

Γιασεμάκι μου, τα κοριτσάκια σου μεγαλώνουν πολύ καλά! Για τον τράχηλο και τις συσπασούλες φαντάζομαι θα έχεις αγχωθεί τώρα, αλλά προσπάθησε να το πάρεις χαλαρά όπως σου είπαν και τα κορίτσια... ξεκούραση, ξάπλα, απόφευγε ό,τι προκαλεί συσπάσεις (π.χ. το σεξ που από ότι κατάλαβα όλες πάνω-κάτω το έχουμε ξεχάσει προς το παρόν, τα πικάντικα φαγητά κτλ.) και ό,τι άλλο σου πει ο γιατρός σου (π.χ. αν χρειαστεί να πάρεις κολπική προγεστερόνη ή κάτι άλλο). Λίγη προσοχή και όλα καλά θα πάνε, δεν έμεινε πολύς καιρός ακόμα. 

Χαχα, κι εγώ ακόμα τα έχω τα αρκουδάκια μου στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη... το αρκουδάκι της αγάπης, τον Αντώνη, που είναι παππούλης πια και τον έχω από το δημοτικό, το πολικό αρκουδάκι μου, τον Βίγκο, που τον είχα πάρει από την Δανία, και το λούτρινο ψάρι μου, τον Φούσκα, που τον είχα πάρει την πρώτη φορά που πήγα στην Disneyland! Με αυτά κοιμάμαι αγκαλιά όποτε έρχομαι Ελλάδα (εναλλάξ βέβαια, να μην έχουν παράπονο)!:grin:

Ο φούσκας από τη Ντίσνεϋλαντ είναι ότι καλύτερο έχω σε λουτρινο:lol:

Εμένα είναι σε μεγάλες σακούλες κάπου καταχωνιασμενα... Θέλει η μαμά μου να τα καθαρίσει για τα παιδιά:x 

Εκτός από έναν Μπομπ Σφουγγαράκη  που κατέληξε(με όλες τις έννοιες) στα δόντια του σκύλου κ έναν γαιδαρακο που τον είχε βρει ο γιος μου στην μαμά μου κ τον βουτηξε κ τον έχουμε εδω:mrgreen:

Δύο αρκουδάκια που εχω από τον άντρα μου, επίσης τα χάρισα στο παιδι:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Eva137 είπε:

11 ώρες πρίν, Renez είπε:

Είναι κ αυτό ένα ερώτημα!!

Οι πάνες αγκαλιές δε νομίζω να έχουν θέμα..άντε πες δε θα έχουν ούτε τα λευκά ρουχαλακια..αλλά τα χρωματιστά δε νομίζω πως είναι για 60..εγώ 40 έλεγα..

Ναιιι από όταν μπήκε ο Αύγουστος που σταματησα κ τη δουλειά έχω γίνει κυουρια!!

Προσέχω πολύ!! Ή μάλλον..με προσέχει ο γιοκας γτ δεν έχω αντοχή για το κάτι τις παραπάνω:mrgreen:

Αχχχ πόσο χαίρομαι ρε Εύα μου κ για εσάς ειλικρινά..το ζούμε τόσο η μια μέσα από την άλλη..ποτέ ψάχνατε σπίτι,ποτέ βρήκατε ,τώρα με το καλό σιγά σιγά κοντεύει κ να ετοιμαστει,κάνατε κ το baby shower ν πάρει τα δωράκια του ο μπέμπης κ τώρα θα πάτε κ για τα τελευταια:x

Άντε άντε μια μία τελειώνουμεεε!! 

Ψιτ οποία έχει ετοιμάσει δωμάτιο στείλτε μ καμια φωτό να πάρω ιδέες..αν κ είναι σχεδόν έτοιμο το δικό μας αλλά να χαζεψω..άντε κ τα κοριτσο ροζ σας!!

@Annou που είσαι πουλάκι μου χαμένο??

Ααα εσύ έχεις πάει σε άλλο στάδιο ονείρου/τοκετού:mrgreen:

Ευχαριστούμε θα σας τα πούμε οοολα!!

Read more  
6 ώρες πρίν, Renez είπε:

Κοριτσαρες μου τελείωσα κ εγώ απο το ντοπλερ!! 

Λοιποοοον ολες οι μετρήσεις είναι πολύ καλές δόξα τον Κύριο!!!

Ο μπέμπης έφτασε 2250:x

Οπότε @P.L.L. μου μην αγχώνεσαι ότι είναι μεγάλος ο δικός σου..είτε είσαι 32η είναι μια χαρά είτε είσαι 34 επίσης είναι μια χαρά μωράκι κ καθόλου μεγάλο,ίσα ίσα!! Πάει καλά η διατροφή σου λοιπόν!! Εδώ καλέ τα διδυμακια μας είναι 1700!!!

Για τράχηλο εμένα μου είπε μόνο "ο τραχηλος είναι κλειστός" και τον ρώτησα αν έχει κοντύνει κ πόσα εκ.ειναι κ μου λέει "αυτό το μετράμε στη β επιπέδου από εκεί κ πέρα είναι φυσιολογικό κ θεμιτό να κονταινει αρκεί να είναι κλειστός προς το παρόν.."

Τώρα τι να σας πω..?! Στη β επιπέδου ήταν 3.17..αλλα για να λέει όλα οκ μένω εκεί..

Φωτογραφίες κ εμείς πήραμε 3 κ στη μία έχει κ ανοιχτό το στοματακι γαμωτο τουυυυ:x (φυσικά κ εμάς συμπιεσμένος είναι ο καημένος αλλά μου αρκει!!)

Χμμμ...τι άλλο..? Α κ ότι ο πλακούντας είδα ότι στη β επιπέδου έλεγε γήρανση 0 και τώρα λέει 1..δεν μου ανέφερε κάτι ο γιατρός κ στο χαρτί λέει "πλακούντας φυσιολογικος" απλά εγώ πάντα συγκρίνω με τα προηγούμενα κ το είδα..εσάς τι λέει??

Υγ: όσο για σερβιετες κτλ κ εγώ @LadyP 2 κουτιά πήρα με βρακάκια μιας χρήσεως γτ τα θεωρώ τα πιο πρακτικά δε μας νοιάζει αν λερωθούν κτλ κ έχει νομίζω 4 τεμ.το πακέτο μέσα οπότε σίγουρα 2..για μετά πήρα κ εγώ τις μεγαλύτερες σερβιετες της αγοράς αυτές νυκτός τύπου..

Read more  

10 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Όλα καλά από εμάς! Ο γιοκας είναι 2180γρ και κλασικά βγαίνει μεγαλος για την εβδομάδα του αλλά δεν μας ανησυχεί.( Έχω μπει ξανά σε διατροφή ζαχαρου τις τελευταίες 10 μέρες γιατί έκανα και τριτη καμπύλη και βγήκε πάλι πειραγμενη. Το απόγευμα πάω σε ενδοκρινολόγο) 

Ο τράχηλος μου είναι 2,8. Μηπως είναι πολύ κοντος; Εσας; 

Read more  

Καλησπέρα! Έκανα τρεις καμπύλες στην εγκυμοσύνη γιατί καντα έβγαινε «ψιλοπειραγμενη». Αλλά οι μετρήσεις είναι πολύ διαφορετικές. Δηλαδή εμενα στη μια ώρα ήταν 185 με όριο το 170. Οποτε ήμουν πια πάνω από τα όρια και στην εγκυμοσύνη θα θελουμε χαμηλά. Αν εσένα σου είπαν αυτό μην ανησυχεις! Θεωρούν πως με μια βελτίωση στη διατροφή θα είσαι μιας χαρά! 

Εμενα με προβλημάτισε ο γιατρος γιατί με πήρε τηλ πριν λίγο και μου είπε ότι ο τράχηλος είναι κοντός και πρέπει να προσέχω πολύ για τουλάχιστον δυο εβδομαδες ακόμα που θα είναι πια πλήρως αναπτυγμένοι οι πνεύμονες του παιδιού. Είπε να μη σηκώνω πάνω από ένα κιλό να είμαι καθιστή και ξαπλωμένη. Πφφφ! Μέσα στις διακοπές; Πως γίνεται αυτό; Νομίζω παντως πβς είναι υπερβολικός! 

• Λυπημένη/-ος 2

Κορίτσια κι εγώ πήγα στον γιατρό πριν λίγο για το καθιερωμένο ραντεβού και όλα καλά΄(ό,τι είδαμε δηλαδή, γιατί εμείς εδώ σας είπα όχι τράχηλο αλλά ούτε άλλα βασικά δεν κοιτάνε) αλλά η πίεσή μου ήταν λίγο ανεβασμένη σε σχέση με όλες τις προηγούμενες φορές. Δηλαδή ενώ πάντα ήμουν υποτασική και σε όλη την εγκυμοσύνη είχα γύρω στο 125 μεγάλη, σήμερα ήταν 133-135 η μεγάλη, οπότε μου έκαναν και μια γρήγορη εξέταση ούρων γιατί φοβήθηκαν λιγάκι για προεκλαμψία, αλλά τελικά όλα καλά. Μου έκλεισαν όμως ραντεβού σε μια εβδομάδα ακριβώς να το ξανακοιτάξουμε και μου είπαν εν τω μεταξύ να προσέχω λίγο να μην αγχώνομαι και να μη κουράζομαι με δουλειές κτλ. Από ότι φαίνεται σε όλες μας λένε να το ρίξουμε στο καθισιό και στη ξάπλα!:unsure: 

Just now, P.L.L. said:

Καλησπέρα! Έκανα τρεις καμπύλες στην εγκυμοσύνη γιατί καντα έβγαινε «ψιλοπειραγμενη». Αλλά οι μετρήσεις είναι πολύ διαφορετικές. Δηλαδή εμενα στη μια ώρα ήταν 185 με όριο το 170. Οποτε ήμουν πια πάνω από τα όρια και στην εγκυμοσύνη θα θελουμε χαμηλά. Αν εσένα σου είπαν αυτό μην ανησυχεις! Θεωρούν πως με μια βελτίωση στη διατροφή θα είσαι μιας χαρά! 

Εμενα με προβλημάτισε ο γιατρος γιατί με πήρε τηλ πριν λίγο και μου είπε ότι ο τράχηλος είναι κοντός και πρέπει να προσέχω πολύ για τουλάχιστον δυο εβδομαδες ακόμα που θα είναι πια πλήρως αναπτυγμένοι οι πνεύμονες του παιδιού. Είπε να μη σηκώνω πάνω από ένα κιλό να είμαι καθιστή και ξαπλωμένη. Πφφφ! Μέσα στις διακοπές; Πως γίνεται αυτό; Νομίζω παντως πβς είναι υπερβολικός! 

Και μένα μου ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά από ότι κατάλαβα οι γιατροί μας προτιμούν να είναι περισσότερο προσεκτικοί από όσο χρειάζεται, για να είναι σίγουροι. Better safe than sorry που λένε κι εδώ στο χωριό μου!

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Είναι δεν είναι άκουσε τον γιατί ακριβώς όπως είπε 2 εβδομαδες έμειναν μάτια μου,γτ να το διακυνδινευσουμε?! Οπότε φρόνιμη μανούλα!!

Εμένα γαμωτο δε μου μέτρησε Τραχήλι τι να πω?! 

Σε 10 μέρες που θα πάω στον δικό μου γιατρό θα του πω να τον κοιτάξει..

Καλλιέργεια κολπικού υγρού έχετε κάνει όλες???

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια κι εγώ πήγα στον γιατρό πριν λίγο για το καθιερωμένο ραντεβού και όλα καλά΄(ό,τι είδαμε δηλαδή, γιατί εμείς εδώ σας είπα όχι τράχηλο αλλά ούτε άλλα βασικά δεν κοιτάνε) αλλά η πίεσή μου ήταν λίγο ανεβασμένη σε σχέση με όλες τις προηγούμενες φορές. Δηλαδή ενώ πάντα ήμουν υποτασική και σε όλη την εγκυμοσύνη είχα γύρω στο 125 μεγάλη, σήμερα ήταν 133-135 η μεγάλη, οπότε μου έκαναν και μια γρήγορη εξέταση ούρων γιατί φοβήθηκαν λιγάκι για προεκλαμψία, αλλά τελικά όλα καλά. Μου έκλεισαν όμως ραντεβού σε μια εβδομάδα ακριβώς να το ξανακοιτάξουμε και μου είπαν εν τω μεταξύ να προσέχω λίγο να μην αγχώνομαι και να μη κουράζομαι με δουλειές κτλ. Από ότι φαίνεται σε όλες μας λένε να το ρίξουμε στο καθισιό και στη ξάπλα!:unsure: 

Και μένα μου ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά από ότι κατάλαβα οι γιατροί μας προτιμούν να είναι περισσότερο προσεκτικοί από όσο χρειάζεται, για να είναι σίγουροι. Better safe than sorry που λένε κι εδώ στο χωριό μου!

Ε ρε αγάπη μου πόσο μας έμεινα νομίζεις?? 6-7 εβδομαδες..οπότε πρέπει όντως να προσέξουμε..

Εδώ έκοψα εγώ ρυθμούς που το έπαιζα μαγκάκι μέχρι αρχές Αυγούστου τρομάρα μου..τώρα ηρεμία όλες μας..

Κ όλες θα είμαστε μια χαρά!!

Υποτασικη με 12.5???? Μαρή εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη παίζω το ανώτερο 9.5 η μεγάλη κ 6.5 η μικρή..το ΑΝΩΤΕΡΟ!! Έχω φτάσει κ 8 μεγάλη με 5 μικρή..αλλά όπως είπες λόγω φόβου προεκλαμψίας το προτιμούν στην εγκυμοσύνη οι γιατροί ετσιι ειχε πει κ ο δικός μου..

Πως πάνε κι ετοιμασίες?? 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez said:

Είναι δεν είναι άκουσε τον γιατί ακριβώς όπως είπε 2 εβδομαδες έμειναν μάτια μου,γτ να το διακυνδινευσουμε?! Οπότε φρόνιμη μανούλα!!

Ε ρε αγάπη μου πόσο μας έμεινα νομίζεις?? 6-7 εβδομαδες..οπότε πρέπει όντως να προσέξουμε..

Εδώ έκοψα εγώ ρυθμούς που το έπαιζα μαγκάκι μέχρι αρχές Αυγούστου τρομάρα μου..τώρα ηρεμία όλες μας..

Υποτασικη με 12.5???? Μαρή εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη παίζω το ανώτερο 9.5 η μεγάλη κ 6.5 η μικρή..το ΑΝΩΤΕΡΟ!! Έχω φτάσει κ 8 μεγάλη με 5 μικρή..αλλά όπως είπες λόγω φόβου προεκλαμψίας το προτιμούν στην εγκυμοσύνη οι γιατροί ετσιι ειχε πει κ ο δικός μου..

Πως πάνε κι ετοιμασίες?? 

Όχι βρε, υποτασική ήμουν πριν την εγκυμοσύνη.:P Στην εγκυμοσύνη ήμουν σε φυσιολογικά επίπεδα μέχρι στιγμής. 

Οι δουλειές στο σπίτι προχωράνε καλά ευτυχώς... ελπίζω σε 2-3 εβδομάδες να καταφέρουμε να μπούμε μέσα για να αρχίσουμε να συμμαζεύουμε τα πράγματά μας και τα πράγματα του μωρού. Απλά τώρα θα πρέπει να προσέχω λίγο παραπάνω με τις δουλειές. Αύριο σκόπευα να πάω να τρίψω/καθαρίσω και τα τελευταία ντουλάπια που έμειναν για βάψιμο, αλλά τώρα θα πω στον άντρα μου να το κάνει κι εγώ απλά θα βοηθήσω λίγο με το ξέβγαλμα, σκούπισμα κτλ. 

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Όχι βρε, υποτασική ήμουν πριν την εγκυμοσύνη.:P Στην εγκυμοσύνη ήμουν σε φυσιολογικά επίπεδα μέχρι στιγμής. 

Οι δουλειές στο σπίτι προχωράνε καλά ευτυχώς... ελπίζω σε 2-3 εβδομάδες να καταφέρουμε να μπούμε μέσα για να αρχίσουμε να συμμαζεύουμε τα πράγματά μας και τα πράγματα του μωρού. Απλά τώρα θα πρέπει να προσέχω λίγο παραπάνω με τις δουλειές. Αύριο σκόπευα να πάω να τρίψω/καθαρίσω και τα τελευταία ντουλάπια που έμειναν για βάψιμο, αλλά τώρα θα πω στον άντρα μου να το κάνει κι εγώ απλά θα βοηθήσω λίγο με το ξέβγαλμα, σκούπισμα κτλ. 

Ναι κορίτσι μου μη πιεζεσαι καθόλου..τον γιοκα σου κ τα μάτια σου!!

• Μου αρέσει 1

Τι έγινε ρε κορίτσια σήμερα; Ήταν η μέρα των αναπάντεχων εκπλήξεων φαίνεται... Ξεκινήσαμε σιγά σιγά με τις συσπάσεις κ την μείωση του τραχήλου. Όλα καλά θα πάνε, μην αγχώνεστε!!! @Jasmine@ ελπίζω να είσαι καλά τώρα και να έχεις ηρεμήσει... Τα μωράκια σου θα κάτσουν κ άλλο στην κοιλιά σου! Πάντως η νύφη μου στις 35 εβδ έκανε εισαγωγή με συσπάσεις που γενικά δεν ειχε κ γέννησε στις 36 αλλά για άλλο λόγο.

• Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Τι έγινε ρε κορίτσια σήμερα; Ήταν η μέρα των αναπάντεχων εκπλήξεων φαίνεται... Ξεκινήσαμε σιγά σιγά με τις συσπάσεις κ την μείωση του τραχήλου. Όλα καλά θα πάνε, μην αγχώνεστε!!! @Jasmine@ ελπίζω να είσαι καλά τώρα και να έχεις ηρεμήσει... Τα μωράκια σου θα κάτσουν κ άλλο στην κοιλιά σου! Πάντως η νύφη μου στις 35 εβδ έκανε εισαγωγή με συσπάσεις που γενικά δεν ειχε κ γέννησε στις 36 αλλά για άλλο λόγο.

Στις 36 εβδομαδες μόλις θα έχουμε μπει στον μήνα μας πρώτα ο Θεός μια χαρά είναι κ να γεννησουμε όλα καλά θα πάνε κορίτσια μου!!

Καλά δε βγήκε το ανηψακι σου?:)

Εμένα η φίλη μου που είχε γεννήσει τον Απρίλη αν θυμάστε γέννησε 36 κ κάτι κ ήταν μια χαρά η μπέμπα 3 μέρα είχαν φύγει για το σπίτι τους!!

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Στις 36 εβδομαδες μόλις θα έχουμε μπει στον μήνα μας πρώτα ο Θεός μια χαρά είναι κ να γεννησουμε όλα καλά θα πάνε κορίτσια μου!!

Καλά δε βγήκε το ανηψακι σου?:)

Εμένα η φίλη μου που είχε γεννήσει τον Απρίλη αν θυμάστε γέννησε 36 κ κάτι κ ήταν μια χαρά η μπέμπα 3 μέρα είχαν φύγει για το σπίτι τους!!

Δίδυμα είχε οπότε για 36 εβδ ήταν μια χαρά που έφτασε κ τόσο. Μόνο το κορίτσι έκατσε ένα μήνα στη μονάδα γιατί γεννήθηκε 1.500 αλλά τώρα είναι μια χαρά ζωηρά και υγιέστατα! 

Γενικά όμως λένε ότι πλέον τα τελειομηνα είναι από 38 εβδ κ μετα και αυτά που γεννιούνται πριν τις 37 οριακά πρόωρα. Αλλά σημασία έχει να μπούμε στο μήνα μας και τα άλλα είναι λεπτομέρειες!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Renez είπε:

Πως πάνε κι ετοιμασίες?? 

Εγώ καλλιέργεια κολπικού έκανα στον 4ο νομίζω; Κάτι τέτοιο.. 

Ας δει και καμία άλλη τι τράχηλο έχει να μου πει!

Just now, P.L.L. είπε:

Εγώ καλλιέργεια κολπικού έκανα στον 4ο νομίζω; Κάτι τέτοιο.. 

Ας δει και καμία άλλη τι τράχηλο έχει να μου πει!

Αϋπνίες κ εσυ βλέπω! Στη β επιπέδου ποσό ήταν;

SqfGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

@P.L.L. αύριο πάω εγώ κ εμένα πάντα με κοιτάει στον τράχηλο, βέβαια δεν θυμάμαι αν μου λέει πόσο είναι η απλά αν είναι οκ, αλλά θα τον ρωτήσω! Υπομονή κ εσύ κορίτσι μου, ξεκούραση όσο μπορείς κ εγώ στις διακοπές από ξαπλώστρα σε καναπέ κ μετά κρεβάτι ήμουν ! 

@Eva137 εσύ ειδικά με την μετακόμιση κ τις δουλειές προσοχή!!μην ξεχνάς την κοιλίτσα σου κ ξεφεύγεις με τις δουλειές! Καλέ ας εκμεταλλευτούμε λιγάκι το γεγονός ότι μπορούμε να μην κάνουμε τίποτα!!:lol:

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...