Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

5 hours ago, Renez said:

@pap88 άσχετο αλλά είδα που έλεγες για τις αιμορροΐδες στην άλλη ομαδουλα..να σε ρωτήσω πόσο σίδηρο παίρνεις?? Εγώ επειδή πάντα ήμουν ολίγον τι δυσκοιλια κ μου είχε δώσει 2 φορές την ημέρα σίδηρο γτ όντως έχω κάτω από το όριο αιματοκρίτη έβγαλα αιμορροΐδες κ έκανα μεεερες να πάω τουαλέτα κ αυτές με πόνο..ε μετά έκοψα τον ένα σίδηρο κ σε συνδιασμό με καθημερινά φρούτα ισιωσα!!

Καλημερα σε ολες τις ομορφες μανουλες! 

@Renez μου κ εγω σαν εσενα ημουν παντοτε δυσκοιλια. και αιμοροιδες εχω ξανα αντιμετωπισει στο παρελθον προ εγκυμοσυνης απλα τοτε εβαζα και φαρμακευτικες κρεμες και επαιρνα και χαπια και δεν υπεφερα οπως τωρα :cry:

δεν παιρνω καθολου σιδηρο ακομη!! τρεμω την μερα που θα μου πει να ξεκινησω γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα με επηρρεασει στο θεμα. Στις εξετασεις μου τον Ιουνιο σιδηρος κ αιματοκριτης ηταν σουπερ, Ιουλιο επεσαν μεν αλλα και παλι καλα και μεσα στα ορια... τωρα την αλλη βδομαδα που θα κανω  αιματολογικες ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα εχει πεσει κ θα μου πει για συμπληρωμα. 

σε μια πιο ευχαριστη νοτα (αιμοροιδων) σημερα ειναι η πρωτη μερα απο τη Κυριακη που εμφανιστηκαν που ειμαι σχεδον καλα!! νομιζω ξεπριστηκε και αυριο θα ειμαι περδικι. Ευτυχως γιατι θα ταξιδεψουμε με το αυτοκινητο :mrgreen:

εσεις πως ειστε??? Διαβαζω τα νεα σας συμπτωματα - ουφ λιγη υπομονη ακομη, δεν εχετε πολυ!! 

D4rWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα σε όλες κοριτσουδια!!

Ξυπνησαμε,ακούσαμε τον Μότσαρτ μας,κάναμε ένα ζεστό μπανάκι και φάγαμε πρωινουλι

Το βράδυ δεννν μπορώ να κοιμηθώ από τα αριστερά με τίποτα γιατί το μωρό είναι από τα δεξιά και τουμπαρει!Και κάνει κάτι τρελά! δυσανασχετεί!Και με πονάει η κοιλιά!το προσπαθώ πολλή ωρα και μόλις γυρίσω από δεξιά βολεύομαι κι εγώ και η μικρή! περίεργα πράγματα!

Όσο για το σεξ είναι ήδη άπιαστο όνειρο!

Λέμε μάλλον να το κάνουμε σαν Χριστουγεννιάτικο δωρακι :lol:

Περπάτημα;;;στο επταλεπτο,κούραση,λαχάνιασμα,βάρος χαμηλά,σύρσιμο, τεχνητές αναπνοές!:unsure:

Σήμερα το μενού έχει ρεβύθια και τηγανιτο γαυρακι!Αύριο της Παναγίας κοριτσια μου,να μας φυλάει όλες η γλυκιά μανούλα!

Πάει ο μίσος Αύγουστος!!!!!!:rolleyes:

• Μου αρέσει 4

Ttx1p3.png

Καλημερουδιααα!!!

@Anastasia05ταυτιστηκα με τα βαθιά καθίσματα για τα παιχνίδια...γυμναστηκη! Εγώ το περπάτημα που κάνω είναι να πηγαίνω μέρα παρά μέρα στον λιιιιγο πιο μακρινό φούρνο κι όχι στο απέναντι, ψωμί μπορεί να μην τρώμε...το πιο πολύ πάει στις κότες του μπαμπά μ...αχαχαχα

Το σεξ ούτε που το σκέφτομαι σαν χόμπυ κ ευτυχώς το ίδιο κ ο άντρας μ...φοβάται για την κόρη! Προσέχω γενικά για να πάω για μαθήματα τον Σεπτέμβρη (με τις εξελίξεις βλέπουμε.. )

Τα πρηξιματακια είναι αναμενόμενα πια! Πολύ νερό βοηθάει μου είπε ο ντοκ. @Renez εσύ το έχεις κουράσει κιουρια μου κ η @Jasmine@ θα κάνει κοπελαρες λέμε!!!!!

Ποια είπε παρακαλώ δεν παίρνει σίδηρο? Σε ποιον μήνα? Βαμπιρελα? Τι τρως? Φτου σου κορίτσι μου!

@Eva137 καλή δύναμη κορίτσι μου! Χαλαρές δουλίτσες κ να τις χαίρεσαι!

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημέρα σε όλες κοριτσουδια!!

Ξυπνησαμε,ακούσαμε τον Μότσαρτ μας,κάναμε ένα ζεστό μπανάκι και φάγαμε πρωινουλι

Το βράδυ δεννν μπορώ να κοιμηθώ από τα αριστερά με τίποτα γιατί το μωρό είναι από τα δεξιά και τουμπαρει!Και κάνει κάτι τρελά! δυσανασχετεί!Και με πονάει η κοιλιά!το προσπαθώ πολλή ωρα και μόλις γυρίσω από δεξιά βολεύομαι κι εγώ και η μικρή! περίεργα πράγματα!

Όσο για το σεξ είναι ήδη άπιαστο όνειρο!

Λέμε μάλλον να το κάνουμε σαν Χριστουγεννιάτικο δωρακι :lol:

Περπάτημα;;;στο επταλεπτο,κούραση,λαχάνιασμα,βάρος χαμηλά,σύρσιμο, τεχνητές αναπνοές!:unsure:

Σήμερα το μενού έχει ρεβύθια και τηγανιτο γαυρακι!Αύριο της Παναγίας κοριτσια μου,να μας φυλάει όλες η γλυκιά μανούλα!

Πάει ο μίσος Αύγουστος!!!!!!:rolleyes:

Ζεστό μπανάκι τι εννοείς? (Ok κι εγώ δεν κάνω κρύο )Εχω να κοιμηθώ 3 βράδια από τη ζέστη! Απόψε με πονούσε το στομάχι μάλλον πεινούσα αλλά από τη ζέστη δεν ήθελα να φάω τπτ...έφαγα 1 μπανάνα κ με έτσουξε όλο το βράδυ! Στο αριστερό πλευρό πονούσα κ στο δεξί είχα το κεφάλι της μπέμπας...Ωραία τη βγάλαμε κι απόψε...

Αν δεν είχε ζέστη όλες μας οι δραστηριότητες θα ήταν πιο ευχάριστες κ εύκολες!

Καλή αυριανή κορίτσια μου και η Παναγιά βοήθεια μας!

Εμείς βάλαμε το κεράκι μας το πρωί με τον μικρό μιας κ περάσαμε έξω από την εκκλησία της γειτονιάς. Ο ίδιος μου το ζήτησε ο γλυκούλης, εγώ δεν είχα σκοπό,το είχα ξεχάσει...ααα εδώ ξέχασα κ το ψωμί στο πάγκο του φούρνου κ με φώναζαν οι άνθρωποι...

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημερουδιααα!!!

@Anastasia05ταυτιστηκα με τα βαθιά καθίσματα για τα παιχνίδια...γυμναστηκη! Εγώ το περπάτημα που κάνω είναι να πηγαίνω μέρα παρά μέρα στον λιιιιγο πιο μακρινό φούρνο κι όχι στο απέναντι, ψωμί μπορεί να μην τρώμε...το πιο πολύ πάει στις κότες του μπαμπά μ...αχαχαχα

Το σεξ ούτε που το σκέφτομαι σαν χόμπυ κ ευτυχώς το ίδιο κ ο άντρας μ...φοβάται για την κόρη! Προσέχω γενικά για να πάω για μαθήματα τον Σεπτέμβρη (με τις εξελίξεις βλέπουμε.. )

Τα πρηξιματακια είναι αναμενόμενα πια! Πολύ νερό βοηθάει μου είπε ο ντοκ. @Renez εσύ το έχεις κουράσει κιουρια μου κ η @Jasmine@ θα κάνει κοπελαρες λέμε!!!!!

Ποια είπε παρακαλώ δεν παίρνει σίδηρο? Σε ποιον μήνα? Βαμπιρελα? Τι τρως? Φτου σου κορίτσι μου!

Ζεστό μπανάκι τι εννοείς? (Ok κι εγώ δεν κάνω κρύο )Εχω να κοιμηθώ 3 βράδια από τη ζέστη! Απόψε με πονούσε το στομάχι μάλλον πεινούσα αλλά από τη ζέστη δεν ήθελα να φάω τπτ...έφαγα 1 μπανάνα κ με έτσουξε όλο το βράδυ! Στο αριστερό πλευρό πονούσα κ στο δεξί είχα το κεφάλι της μπέμπας...Ωραία τη βγάλαμε κι απόψε...

Εμείς βάλαμε το κεράκι μας το πρωί με τον μικρό μιας κ περάσαμε έξω από την εκκλησία της γειτονιάς. Ο ίδιος μου το ζήτησε ο γλυκούλης, εγώ δεν είχα σκοπό,το είχα ξεχάσει...ααα εδώ ξέχασα κ το ψωμί στο πάγκο του φούρνου κ με φώναζαν οι άνθρωποι...

Καλέ αγαπημένη ποια μαθήματα τον Σεπτέμβρη??? 29/9 ανοίγουν τα σχολεία..εσύ φροντιστήριο έχεις νομίζω?? Θα ανοίξεις??

• Μπερδεμένη/-ος 1

Καλημερουδιααα!!!

Ζεστοοοο και χαλαρωτικό!Όχι καυτό αλλά ούτε δροσερό!!!μεσα στη νύχτα ανάψαμε κλιματισμό οπότε μόλις ξύπνησα με τράβηξε ένα ζεστό μπανάκι!

Πάντως όσες φορές από την κάψα πήγα να κάνω με δροσερό,η μπέμπα κουνιέται πολύ!!!με το ζεστουλι νομίζω χαλαρώνει κι εκείνη περισσότερο

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ρώτησα για τους συνοδους στο Έλενα. Επιτρέπεται ένας στο δωμάτιο δεν θα αλλάξει αυτό απ ότι είπε. Μπορεί να βγαίνει και να έρχεται παλι. Τώρα όσο αφορά για το αν μπορει να έρχεται άλλος στην θέση του Μιλήστε με τους γιατρους σας να βοηθήσουν σε αυτό. Εμένα μου είπε να μην σκάω γι αυτό ότι αν χρειαστεί θα γίνει. Τώρα αυτό ισχυει σε αυτό το μαιευτήριο σε αλλά δεν ξέρω αν ισχυει κάτι άλλο αν το καθένα έχει τα δικά του. 

Είδα παλι την μπεμπα γυρίσαμε και εμείς με το κεφάλι! 

• Μου αρέσει 10

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα με πεθαίνει η δύσπνοια δηλαδή δεν μπορώ! Με βοηθάει να ξαπλώνω στα πλάγια αλλά η μπουμπού ώρες ώρες δεν με αφήνει ούτε από τα αριστερά ούτε από τα δεξιά η άτιμη τρελενεται! Εγώ 17 μπαίνω στον 8 και λέω από την άλλη εβδομάδα να αρχίσω τα πλυσίματα στα ρούχα κτλ για να αρχίσουν τ σίδερα γιατί με αυτή την δύσπνοια έχω αρχίσει να ανησυχώ! Ακόμα από πρήξιμο είμαι καλά αλλά δεν κουνάω να πάω και πουθενά όλη μέρα σπίτι και δουλειές τα ελάχιστα!δεν περνάει ο καιρος μέχρι τις 25 που έχουμε το ντοπλερ να τη δούμε να δούμε πως είναι! Καμιά φορά τόσο που κουνιέται φοβάμαι μη μου κάνει καμία περιτυλιξη. Ξέρετε αν αυτό το βλέπει ο γιατρός μας στον απλό υπέρηχο ή φαίνεται μόνο στο ντοπλερ? Πφφφ άντε να πιάσει λίγο δροσουλα!

• Μου αρέσει 1

Just now, LadyP είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα με πεθαίνει η δύσπνοια δηλαδή δεν μπορώ! Με βοηθάει να ξαπλώνω στα πλάγια αλλά η μπουμπού ώρες ώρες δεν με αφήνει ούτε από τα αριστερά ούτε από τα δεξιά η άτιμη τρελενεται! Εγώ 17 μπαίνω στον 8 και λέω από την άλλη εβδομάδα να αρχίσω τα πλυσίματα στα ρούχα κτλ για να αρχίσουν τ σίδερα γιατί με αυτή την δύσπνοια έχω αρχίσει να ανησυχώ! Ακόμα από πρήξιμο είμαι καλά αλλά δεν κουνάω να πάω και πουθενά όλη μέρα σπίτι και δουλειές τα ελάχιστα!δεν περνάει ο καιρος μέχρι τις 25 που έχουμε το ντοπλερ να τη δούμε να δούμε πως είναι! Καμιά φορά τόσο που κουνιέται φοβάμαι μη μου κάνει καμία περιτυλιξη. Ξέρετε αν αυτό το βλέπει ο γιατρός μας στον απλό υπέρηχο ή φαίνεται μόνο στο ντοπλερ? Πφφφ άντε να πιάσει λίγο δροσουλα!

Εμενα στο Doppler είδε ότι έχει μια περιτυλιξη φαίνεται εκεί αν έχει θα στο πει αλλά και να δεις να μην σε αγχώνει. Και αυτός από το Doppler και ο γιατρός μου είπε ότι συμβαίνει γιατί κουνιέται συνέχεια τώρα μπορεί σήμερα να το δεις τυλιγμενο και αυριο να μην είναι. Όλα καλά θα είναι θα δεις! 

Just now, Athina_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ρώτησα για τους συνοδους στο Έλενα. Επιτρέπεται ένας στο δωμάτιο δεν θα αλλάξει αυτό απ ότι είπε. Μπορεί να βγαίνει και να έρχεται παλι. Τώρα όσο αφορά για το αν μπορει να έρχεται άλλος στην θέση του Μιλήστε με τους γιατρους σας να βοηθήσουν σε αυτό. Εμένα μου είπε να μην σκάω γι αυτό ότι αν χρειαστεί θα γίνει. Τώρα αυτό ισχυει σε αυτό το μαιευτήριο σε αλλά δεν ξέρω αν ισχυει κάτι άλλο αν το καθένα έχει τα δικά του. 

Είδα παλι την μπεμπα γυρίσαμε και εμείς με το κεφάλι! 

Ουφφφ η χαρούμενη είδηση της ημέρας!!!!

Κ μπράβο κ στο κοριτσάκι σου που έκανε την τούμπα του:x

Just now, LadyP είπε:

Φαινεται κ στον απλο υπέρηχο my Lady,dont worry!!!! Πάντως συνήθως λένε αν δεν έχει περιτυλιξη μέχρι 33η-34η εβδομάδα δύσκολα θα κάνει μετά γιατί μεγαλώνει πολύ κ σταματά να έχει χώρο να κινείται τόσο..

@Christinα αχχαχαχα τώρα είδα για τη "βαμπιρελα" χαχαχαχα αλλα είναι η πιο μικρούλα μας η @pap88 που θαρρώ είναι στον 5ο? Που κ πάλι βέβαια βαμπιρελα τη λες!!

Just now, Hliolousti είπε:

Ζεστοοοο και χαλαρωτικό!Όχι καυτό αλλά ούτε δροσερό!!!μεσα στη νύχτα ανάψαμε κλιματισμό οπότε μόλις ξύπνησα με τράβηξε ένα ζεστό μπανάκι!

Πάντως όσες φορές από την κάψα πήγα να κάνω με δροσερό,η μπέμπα κουνιέται πολύ!!!με το ζεστουλι νομίζω χαλαρώνει κι εκείνη περισσότερο

Χαχαχα η γλυκούλα..βασικά από ότι ξέρω δεν νιώθουν εκείνα αλλαγή στη θερμοκρασία από έξω γτ με το αμνιακό κ στην εβδομάδα που είμαστε έχουν αναπτύξει δική τους σταθερή θερμοκρασία αλλά νιώθουν ποτέ "τσιτωνει"-ανατριχιαζει το δικό μας σώμα από το κρύο πχ κ ενοχλούνται κ αυτά..σου λέει "ποιος πειράξει τη μανούλα μου??" Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

@Athina_ έτοιμο το μωράκι σου!!!  Μπράβο το καλό παιζακι!!!

Η περιτυλιξη φαίνεται αλλά νομίζω όσο μεγαλώνουν δεν θα πολυγυρνανε τα ατιμουτσικα!

@RenezΝαι εγώ θα ανοίξω 1/09 ιού επιτρεποντος!

Σήμερα τελείωσα με τα πλυσηματα !!!! Θα με πείτε μουρλη αλλά εχω πλύνει ότι είχα έως 6,7 μηνών κ κουβέρτες, πετσέτες, πανακια κλ.εχω σιδερώσει τα ρούχα κι έχω χωρίσει σεντόνια κ πετσέτες για τη μαμά μ κ πάνες αγκαλιάς κ σελτεδακια για τη πεθερά μου. Τα έχω βάλει μέσα σε μαξιλαροθηκες κ θα τους τα πάω από βδομάδα που θα φύγουν τα αδέρφια μας! Δεν φταίω, αυτές ήθελαν κ έχουν κ πρέσα όποτε ευκολακι! Παίζει να ήταν κανα 8αρι πλυντήρια...

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Η περιτυλιξη φαίνεται αλλά νομίζω όσο μεγαλώνουν δεν θα πολυγυρνανε τα ατιμουτσικα!

Σήμερα τελείωσα με τα πλυσηματα !!!! Θα με πείτε μουρλη αλλά εχω πλύνει ότι είχα έως 6,7 μηνών κ κουβέρτες, πετσέτες, πανακια κλ.εχω σιδερώσει τα ρούχα κι έχω χωρίσει σεντόνια κ πετσέτες για τη μαμά μ κ πάνες αγκαλιάς κ σελτεδακια για τη πεθερά μου. Τα έχω βάλει μέσα σε μαξιλαροθηκες κ θα τους τα πάω από βδομάδα που θα φύγουν τα αδέρφια μας! Δεν φταίω, αυτές ήθελαν κ έχουν κ πρέσα όποτε ευκολακι! Παίζει να ήταν κανα 8αρι πλυντήρια...

Νοικιάζεις κάποια αποθήκη που τα βάζεις όλα αυτά????? Με έπιασε ένας μικρούλης πανικος

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Αν δεν αλλάξει παλι ναι γιατί όλο γυρνάει δεν κάθεται και σε μια μεριά! Σιγά σιγά όλα τα μωράκια ετοιμάζονται! Σε λίγο καιρό θα τα έχουμε στην αγκαλιά και θα λέμε για το ποσο τρώνε και ποσο κοιμούνται και το ποσο θέλουμε εμείς να κοιμηθούμε! 

Μου έδωσες και λυση για το που να βάλω τα ρουχα που θα πλενω δεν είχα σκεφτεί την μαξιλαροθήκη! Γιατί έλεγα μη τα βάλω έτσι στο συρτάρι μέχρι να γεννηθεί

• Μου αρέσει 2

Κ εγώ φίλη πολύ πλύσιμο αυτές τις μερες& από Δευτέρα σιδέρωμα... θα κλείσω κ τη βαλίτσα τών παιδιών κ θα μείνει ανοιχτό το σακ βουαγιάζ μου για να βάλω τα τελευταία όταν έρθει η ώρα...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Νοικιάζεις κάποια αποθήκη που τα βάζεις όλα αυτά????? Με έπιασε ένας μικρούλης πανικος

Αχαχαχαχα

Έχω μεγάλη συρταριερα για της μπέμπας κ 3 συρταρακια της κουνιας! Αχαχαχαχ

Έχεις δίκιο κι εγώ έπαθα όταν το συνειδητοποίησα!!!

Ευτυχώς οι γονείς μας έχουν αποθήκες κ τα είχαμε εκεί! Και φαντάσου έχω ακόμα μια κούτα με ρουχακια για ενός έτους αλλά θα έρθει η σειρά τους του χρόνου το καλοκαίρι! Και να φανταστείς ότι έδωσα 3 κούτες μεγάλες κι έχω κρατήσει τα ουδέτερα!

Μα πόσα ρούχα είχα!!! Έλεος είμαι! Φρίκη!

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!! εγω δεν νιώθω πρήξιμο καθόλου!μόνο την κοιλιά νιώθω να μεγαλώνει. σήμερα ανέβηκα πάλι στη ζυγαριά είμαι ακόμα στα +5.πόσα να πάρω ακόμη?> εν τω μεταξύ τις τελευταίες 2 μέρες νιώθω λίγο πιο έντονα ζαλάδες.πήγα χθές έκανα εξετάσεις και είδα τον αιματοκρίτη έχει κατεβει αρκετά. μέσα στα όρια βεβαια αλλα χαμηλότερος από κάθε άλλη φορά.

και επίσης οι εξετάσεις ούρων έδειξαν πολλούς μικροοργανισμους και αρκετά επιθήλια! να είναι κάποια κολπίτιδα? και δεν εχω παει και για μπανιο.... δεν θα με πιστευει ο γιατρος την δευτέρα ότι δεν εχω δει θάλασσα ούτε απο μακρύα προς το παρόν....

άλλο σύμπτωμα είναι ότι νιώθω στο δέρμα κάτω από στήθος μια φαγούρα και σαν να τσιτώνει έντονα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...