Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!!! Πως είστε;;; Βλέπω βγαίνετε όλες σε άδεια σιγά σιγά... πλησιάζει ο καιρος!!! Πάντως ξέρω ότι αν γεννήσεις πριν την πητ το υπολοιπο των ημερών μεταφέρονται μετά. Δλδ στην ουσία είναι 120 μερες όλες μαζί... 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Γεια σας κοριτσάκια!!! Πως είστε;;; Βλέπω βγαίνετε όλες σε άδεια σιγά σιγά... πλησιάζει ο καιρος!!! Πάντως ξέρω ότι αν γεννήσεις πριν την πητ το υπολοιπο των ημερών μεταφέρονται μετά. Δλδ στην ουσία είναι 120 μερες όλες μαζί... 

Ακριβώς! Που είσαι εσύ κ τα κορίτσια σου?! Σε παιδεύουν????

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ακριβώς! Που είσαι εσύ κ τα κορίτσια σου?! Σε παιδεύουν????

Έχουν έρθει οι κουμπάροι από τα μέρη σου!!!

πραγματικα οι μικρές με έχουν πεθάνει στην κλωτσιά! Η μια χτυπάει ισχιακο νεύρο κ λυγίζει το πόδι μου! Κάνω υπομονή... εσυ τι κανείς;;;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχουν έρθει οι κουμπάροι από τα μέρη σου!!!

πραγματικα οι μικρές με έχουν πεθάνει στην κλωτσιά! Η μια χτυπάει ισχιακο νεύρο κ λυγίζει το πόδι μου! Κάνω υπομονή... εσυ τι κανείς;;;

Ααααα, μεγαλώνουν κ θα ζοριζεσαι λιιιιγο περισσότερο ,μέρα με τη μέρα!

Καλά κι εμένα ο μικρός, κάνει κωλοτουμπες στη κοιλιά λες κ είναι μικρούλης:mrgreen: Χαίρομαι που ξεμπερδεψα με τα της αδειας .

ωραία που έχετε παρεα!Ελπίζω να μην πάθανε καμία ζημιά οι κουμπάροι σου στη καταιγίδα

Q1jtp2.png

Ααααα, μεγαλώνουν κ θα ζοριζεσαι λιιιιγο περισσότερο ,μέρα με τη μέρα!

Καλά κι εμένα ο μικρός, κάνει κωλοτουμπες στη κοιλιά λες κ είναι μικρούλης:mrgreen: Χαίρομαι που ξεμπερδεψα με τα της αδειας .

ωραία που έχετε παρεα!Ελπίζω να μην πάθανε καμία ζημιά οι κουμπάροι σου στη καταιγίδα

Πλημμύρισαν σε ένα υπόγειο. Ευτυχώς μόνο αυτό.... ποσό να ζοριστώ η ερμη;;; Χαχαχχαχα εμένα δε χωράνε για τουμπες! που έχουν εξαφανιστεί ολες;; Διακοπαρουν;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Πλημμύρισαν σε ένα υπόγειο. Ευτυχώς μόνο αυτό.... ποσό να ζοριστώ η ερμη;;; Χαχαχχαχα εμένα δε χωράνε για τουμπες! που έχουν εξαφανιστεί ολες;; Διακοπαρουν;

Δεν ξέρω!!

Οτι κ να κάνετε κοριτσια προσοχή! Γίνεται χαμουλης!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

εγω εδωωωωω.........δεν διακοπαρω..... βλέπω φώτο από άλλους που διακοπάρουν  και σκάω περισσότερο από τη ζέστη.......και τα νεύρα μου κρόσια....... μεχρι που σκέφτομαι να απενεργοποιήσω ότι λογαριασμό έχω social media..... θα κλάψωωωωω.....χαχαχχα

Σουτιέν θηλασμού έχετε πάρει κορίτσια???? πόσα  λέτε να μας χρειαστούν?????πήρα 2 σήμερα.... καλά είναι για αρχή ή να πάρω κ άλλα????

• Χαχα 2

Ποιες διακοπές καλέ? Αυτό το μήνα ούτε στην άμμο δεν παταω:P

Έχω λιώσει από τη ζέστη κ την υγρασία σήμερα, δεν αντέχω αλλά τώρα παρήγγειλα 2 σουβλάκια να στανιαρω...Αχαχαχαχα

@Irinoula86τι σκας καλέ? Εσύ έχεις κιντερ έκπληξη, αστούς, θα ρθει κ η σειρά σας κ η σειρά τους!!! Όλα καλά!

Για σουτιέν καλά είναι 2 κ βλέπεις. Εγώ πχ έχω 4 κ τα 2 φοράω, κ τότε πιο πολύ τα 2 φορούσα αλλά έχω κ ένα κόλλημα με το πληντυριο κάθε μέρα. Μετα θα έχουμε κ διαρροές κ περιορισμένο χρόνο κ όρεξη για πλύσιμο όποτε θα δεις στη πράξη.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Irinoula86 είπε:

εγω εδωωωωω.........δεν διακοπαρω..... βλέπω φώτο από άλλους που διακοπάρουν  και σκάω περισσότερο από τη ζέστη.......και τα νεύρα μου κρόσια....... μεχρι που σκέφτομαι να απενεργοποιήσω ότι λογαριασμό έχω social media..... θα κλάψωωωωω.....χαχαχχα

Σουτιέν θηλασμού έχετε πάρει κορίτσια???? πόσα  λέτε να μας χρειαστούν?????πήρα 2 σήμερα.... καλά είναι για αρχή ή να πάρω κ άλλα????

Και εγώ εδώ παρούσα δνε σκοπεύουμε να πάμε πουθενά!  Εγώ έχω πάρει 2 που είναι σα μπουτσακια χωρίς μπροστά το σκληρό για μέσα στο σπίτι και 2 για έξω με μπλούζες κτλ! Εγώ τα έχω πάρει από τον 3 μήνα τα πρώτα γιατί δεν μου έκανε τίποτα! Έχουν μεγαλώσει ήδη 2 νούμερα και έχουν κρεμάσει.... Αχχχχχχ λεφτά να έχουμε να τα φτιάχνουμε :-P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Just now, Christinα είπε:

Έχω λιώσει από τη ζέστη κ την υγρασία σήμερα, δεν αντέχω αλλά τώρα παρήγγειλα 2 σουβλάκια να στανιαρω...Αχαχαχαχα

@Irinoula86τι σκας καλέ? Εσύ έχεις κιντερ έκπληξη, αστούς, θα ρθει κ η σειρά σας κ η σειρά τους!!! Όλα καλά!

Για σουτιέν καλά είναι 2 κ βλέπεις. Εγώ πχ έχω 4 κ τα 2 φοράω, κ τότε πιο πολύ τα 2 φορούσα αλλά έχω κ ένα κόλλημα με το πληντυριο κάθε μέρα. Μετα θα έχουμε κ διαρροές κ περιορισμένο χρόνο κ όρεξη για πλύσιμο όποτε θα δεις στη πράξη.

Τι πλένεις κάθε μέρα???

Λες για τον γιο ότι πήρε από τον μπαμπά του, εγώ άλλα καταλαβαίνω όμως!!:P

Τι να κάνουν δύο σουβλάκια???? Δύο πιτογυρα έπρεπε να πάρεις να σε πιάσουν!!!:mrgreen:

Just now, LadyP είπε:

Και εγώ εδώ παρούσα δνε σκοπεύουμε να πάμε πουθενά!  Εγώ έχω πάρει 2 που είναι σα μπουτσακια χωρίς μπροστά το σκληρό για μέσα στο σπίτι και 2 για έξω με μπλούζες κτλ! Εγώ τα έχω πάρει από τον 3 μήνα τα πρώτα γιατί δεν μου έκανε τίποτα! Έχουν μεγαλώσει ήδη 2 νούμερα και έχουν κρεμάσει.... Αχχχχχχ λεφτά να έχουμε να τα φτιάχνουμε :-P

Μπουτσακια!!! Σκληρό εννοείς τη μπανελα!??

Εγώ την έβγαλα στην πρώτη εγκυμοσύνη κι από τότε δεν ξαναεβαλα με μπανελα,δεν τη μπορώ!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

ax ωραια τα λες!!!! αα κιντερ εκπληξη με ελεγαν στην δουλεια!!!! ακομα κ αυτο μ εχει λέιψει.....

ωραια μένω στα 2!!!!και βλέπουμε!!!!

Τι πλένεις κάθε μέρα???

Τι να κάνουν δύο σουβλάκια???? Δύο πιτογυρα έπρεπε να πάρεις να σε πιάσουν!!!:mrgreen:

Εγώ την έβγαλα στην πρώτη εγκυμοσύνη κι από τότε δεν ξαναεβαλα με μπανελα,δεν τη μπορώ!

αυτο με τα "μπουτσακια"" το παρατήρησα κ εγωωωω.........αλλα είπα να μην πω τίποτα!!!!!λεω μην με περάσουν για πονηρό μυαλό με ελλέιψη!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Τι πλένεις κάθε μέρα???

Αχαχαχα...Καλα λες!

Δεν ξέρω τι βρίσκω, πάντως κάθε 2η πλενω,μπορεί κ κάθε μερα...είναι το φετίχ μου λέει ο άντρας μου...Αχαχαχαχα 

Μωρέ βάζω ξεχωριστά κ της δουλειάς του άντρα μου! Βάζω του παιδιού αν και τα βάζω και με δικά μας τώρα! Καλοκαίρι όμως ιδρώνουν πολύ τα αγόρια μ κ έχουμε κατανάλωση πετσέτες, σεντόνια, οι μαξιλαροθηκες στάζουν...Τώρα βάζω κ της μπέμπας, μου έχει μείνει 1 πληντυριο μπεμπέ (έτοιμα όλα έως το νο74 κ μερικά 80).Αλλά βάζω 1 την ημέρα κι όχι πολλά μαζεμένα. 

Κι εγώ του θηλασμού φοράω κ 2 αθλητικα για πιο σταθερά έξω. Έχω κι αυτές τις προεκτάσεις στο κουμπωμα του σουτιέν. Χαμός... 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...