Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 είπε:

Τί ωραία!! Το γλυκό κεφαλάκι κλέβει την παράσταση βέβαια!:wub:

Και αναρωτιόμασταν τί άλλο θα πάθουμε μέχρι να γεννήσουμε! Σου πέρασε τώρα?

Α, ξέχασα να σου πω ότι σε θυμήθηκα χθες το βράδυ... με τραβούσε πολύ και με φαγούριζε το δέρμα στην κοιλιά μου (πόσο τέντωμα ακόμα να αντέξει κι αυτή) και μετά θυμήθηκα ότι μέσα στην κούτα που μου έστειλε η αδερφή μου είχε και μια κεραλοιφή με μαστίχα και αλόη... πασαλείφτηκα, το ευχαριστήθηκα!;)

Πράγματι, το πρωί της φωτογράφησης (ξεκινήσαμε στις 7 για να είμαστε μόνοι μας στους δρόμους και να αποφύγουμε την πολλή ζέστη) μόνο ζευγάρια Κινέζων συναντούσαμε που και που!:-D

Για αυτό όμως βγήκε ειδιλιακη η φωτογράφιση φίλη..κ εμείς κάναμε μια μετά τον γάμο..αλλά δεν κατάφερα να βάλω το νυφικό μου έτσι κόμπο που το είχα κάνει κ φόρεσα ένα απλο φορεματακι μου μακρύ τύπου αρχαίο ελληνικό..:mrgreen:

Εμμμ σας τα λέω εγώ, κεραλοιφη για όλα!! Πως ότι έχουμε είναι "της εγκυμοσύνης"? Η κεραλοιφη είναι "για την εγκυμοσύνη" :P

Με λίγο λανολινη στα δυσκολα βέβαια χαχαψ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλε δε μπόρεσα να δω σχεδόν καμια σας... @OctoberMom και @Eva137 κούκλες και οι 2σας!

@Renezψύχραιμια! Εύχομαι να έκλεισε η μύτη!

Μονο εγω ειμαι με σύμφωνο? Δεν έχω φωτο γάμου! Είπαμε του χρόνου! 

Θα ανεβάσω μια από διακοπές αν μπορέσω με το κ@@@@@σημα μου εδω! :cry:

• Ευχαριστώ 1

Just now, elenioz είπε:

@Eva137 Πόσο όμορφη!!! Αγαπώ τις ξανθές!!!

@Christinα Πόσο γλυκιά! Λιωνωω :x

Έβαλα και εγώ αν και δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή μετά τις γαμήλιες. Και είμαι και προφίλ αλλά στις άλλες δεν φαινόταν καν το πρόσωπο :mrgreen:

Πήγα και μια βόλτα Jumbo. Πήρα δύο ακόμα πετσετουλες και ένα σετ μαιευτήριου με γοργόνα πάνω! 

@Renez Εντάξει νμζ δεν υπάρχει πλέον κάτι που δεν θα περάσουμε. Μάλλον από την διόγκωση των φλεβών μεσα στην μύτη. Εμένα πλέον εκτός από την μύτη βουλώνουν κ τα αυτιά. Είμαι σαν κουφή γριά, δεν ακούω τίποτα!!! 

Ναι μου πέρασε..κ να σας πω πρώτη φορά στη ζωή μου ματώνει κ πάντα το είχα απορία πώς είναι..ανώμαλη χαχαχα

@Anastasia05 μου σε ευχαριστώ για τις σωστές συμβουλές σου!! Για το κάτω η μύτη κ όχι ψηλά ήμουν ενημερωμένη αλλά αυτό με τη πίεση το διάβασα στο ίντερνετ κ εγώ λίγο πριν μου το στείλεις!! Αχχχ τα πάντα έχει η ομαδάρα μας,κ νοσηλεύτριες στα πόδια μας:x

Just now, Marti είπε:

Καλε δε μπόρεσα να δω σχεδόν καμια σας... @OctoberMom και @Eva137 κούκλες και οι 2σας!

Λοιπόν μια είναι η λύση!!

Πες του "μωρό μου Κυριακή παντρευόμαστε,πρέπει να στείλω φωτό στα κορίτσια. Τέλος."

• Χαχα 2

Just now, elenioz είπε:

@Eva137 Πόσο όμορφη!!! Αγαπώ τις ξανθές!!!

@Christinα Πόσο γλυκιά! Λιωνωω :x

Έβαλα και εγώ αν και δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή μετά τις γαμήλιες. Και είμαι και προφίλ αλλά στις άλλες δεν φαινόταν καν το πρόσωπο :mrgreen:

Πήγα και μια βόλτα Jumbo. Πήρα δύο ακόμα πετσετουλες και ένα σετ μαιευτήριου με γοργόνα πάνω! 

@Renez Εντάξει νμζ δεν υπάρχει πλέον κάτι που δεν θα περάσουμε. Μάλλον από την διόγκωση των φλεβών μεσα στην μύτη. Εμένα πλέον εκτός από την μύτη βουλώνουν κ τα αυτιά. Είμαι σαν κουφή γριά, δεν ακούω τίποτα!!! 

Ωραία φωτογραφία κ τέλειο μαλλί!! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Και εμείς με σύμφωνο είμαστε! Μην αγχώνεσαι ;) Γενικά από καμία εταιρία δεν πιάνει;; 

@Anastasia05 Ευχαριστω! Είναι το φυσικό μου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Την έβαλα πάλι την φωτό για λιγάκι!

Q1jtp2.png

Αχ μωρέ κορίτσιααααα σήμερα βρήκατε να βάλετε όλεςφωτο που ήμουν χάλια κ δεν μπήκα ;;;

Μόνο την @Christinα πρόλαβα να δω, που by the way εγώ ειμαι έτσι χωρίς να έχω καν παιδί!!!:lol: και την ξανθιά κουκλάρα @Eva137

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen said:

Αχ μωρέ κορίτσιααααα σήμερα βρήκατε να βάλετε όλεςφωτο που ήμουν χάλια κ δεν μπήκα ;;;

Μόνο την @Christinα πρόλαβα να δω, που by the way εγώ ειμαι έτσι χωρίς να έχω καν παιδί!!!:lol: και την ξανθιά κουκλάρα @Eva137

Αααχ, κι εγώ αυτό τους έλεγα… δεν πρόλαβα να δω τις μισές.:sad:

@elenioz μου, πολύ ωραία η φωτο σου (κι ας μην είναι γάμου)... αυθόρμητη, προφιλ και μπροστά στη θάλασσα, έτσι βγαίνουν πάντα οι καλύτερες!;-)

@Anastasia05 Αν και η δική σου ήταν από τις λίγες που είχα προλάβει να δω πριν, έχω να πω ότι εκτός από κούκλα μου αρέσει που είστε τόσο γούτσου γούτσου με τον άντρα σου (που λέει και η Αρετή μας)… έτσι αγαπημένοι να είστε πάντα!:wub: 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

Just now, EugenJen είπε:

Τι έπαθες μικρή λουλου;;;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Αααχ, κι εγώ αυτό τους έλεγα… δεν πρόλαβα να δω τις μισές.:sad:

@elenioz μου, πολύ ωραία η φωτο σου (κι ας μην είναι γάμου)... αυθόρμητη, προφιλ και μπροστά στη θάλασσα, έτσι βγαίνουν πάντα οι καλύτερες!;-)

@Anastasia05 Αν και η δική σου ήταν από τις λίγες που είχα προλάβει να δω πριν, έχω να πω ότι εκτός από κούκλα μου αρέσει που είστε τόσο γούτσου γούτσου με τον άντρα σου (που λέει και η Αρετή μας)… έτσι αγαπημένοι να είστε πάντα!:wub: 

Ευχαριστούμε πολύ! Κι εσείς!!!:wub:

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι έπαθες μικρή λουλου;;;

Τα χάλια μου τα μαύρα, απίστευτη καούρα, αναγουλες όλη μέρα, πονοκέφαλο τα έφτυσα σήμερα κοιμήθηκα μια ώρα κ δεν μπορούσα να συνέλθω! 

• Λυπημένη/-ος 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τα χάλια μου τα μαύρα, απίστευτη καούρα, αναγουλες όλη μέρα, πονοκέφαλο τα έφτυσα σήμερα κοιμήθηκα μια ώρα κ δεν μπορούσα να συνέλθω! 

Τώρα είσαι καλύτερα..? Αχχχ υπομονή κοριτσάκι μου 4 μερουλες έμειναν..αν πάλι βλέπεις ότι δεν αντέχεις μη πιεζεσαι ε?? Φύγε νωρίτερα ή μην πας μια μερα..μεγαλώνουν οι φουσκωκοιλιτσες μας κ δεν πρέπει να ζοριζομαστε πλέον..

Just now, EugenJen είπε:

Υπομονή κ μετά θα πας στη δροσιά του Πηλίου κ θα μας ξεχάσεις... σκέψου τι ωραία φαγητά έχει στα ταβερνάκια!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Υπομονή κ μετά θα πας στη δροσιά του Πηλίου κ θα μας ξεχάσεις... σκέψου τι ωραία φαγητά έχει στα ταβερνάκια!

Με τις αναγουλες της σήμερα δε νομίζω να τη παρηγορούν οι νοστιμιές..αν κ όντως είναι τρομερές εκεί..

Αχχχ σας το είπα εγωωωω για να πιασουν εμένα ξινιλες/υπνηλία/κούραση/μηδενικές αντοχές κτλ τόσο πολύ από τον 7ο κ μετά (που με πήγαινε καλά εννοώ ως τώρα..) άστα να πάνε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...