Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, μπαίνω το πρωί, βλέπω 10 σελίδες, αναρωτιέμαι "τί συζητάνε πάλι οι πολυλογούδες?" και μετά βλέπω τις συζητήσεις και φωτο των γάμων σας και ήταν το καλύτερο πρωϊνό ξύπνημα! Θα σας μαλώσω όμως γιατί δεν σκέφτεστε και μένα λίγο που είμαι στην άλλη άκρη του πλανήτη και τις αλλάζετε αμέσως... πέρα από κάποιες που είδα (κούκλες όλες) τις μισές τουλάχιστον δε σας πρόλαβα! Όπως καταλαβαίνετε, ζήλεψα κι εγώ, οπότε ανέβασα προφίλ (σε χάλια ανάλυση αναγκαστικά) και cover photo που είμαστε με τον αντρούλη στη Σαντορίνη λίγες μέρες μετά το γάμο (το 2016)! Μόνο που εγώ χαλάω την πιάτσα των μελαχρινών... ξανθοκαστανή εδώ!;)

Και μένα τη φωτο που έβαλα στο προφίλ εδώ την τράβηξε αυθόρμητα ο άντρας μου που περίμενε σε μια άκρη με το κινητό όταν ο φωτογράφος με έβγαζε φωτογραφίες μόνη μου από άλλη γωνία... τελικά είναι η πιο αγαπημένη μου από όλες! :wink:

Χαχα, κι εγώ όταν μου δίνει καμιά δυνατή κλωτσιά ο μικρός και πετάγομαι, ο μπαμπάς του έτσι του λέει "βρε, μην ταλαιπωρείς τη μαμά από τώρα"! Τις προάλλες είχε όρεξη ο άντρας μου, χάιδευε την κοιλιά μου και του έλεγε "Να είσαι καλό παιδί. Να κουνιέσαι λιγάκι να καταλαβαίνει η μαμά ότι είσαι καλά, αλλά να μην την κλωτσάς δυνατά και πονάει, εντάξει?"... χαχα… τα συζητήσανε, τα συμφωνήσανε κιόλας!:P

Εσύ είσαι για να προωθήσουμε τον τουρισμό στη Σαντορίνη!υπέροχη!!! 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, μπαίνω το πρωί, βλέπω 10 σελίδες, αναρωτιέμαι "τί συζητάνε πάλι οι πολυλογούδες?" και μετά βλέπω τις συζητήσεις και φωτο των γάμων σας και ήταν το καλύτερο πρωϊνό ξύπνημα! Θα σας μαλώσω όμως γιατί δεν σκέφτεστε και μένα λίγο που είμαι στην άλλη άκρη του πλανήτη και τις αλλάζετε αμέσως... πέρα από κάποιες που είδα (κούκλες όλες) τις μισές τουλάχιστον δε σας πρόλαβα! Όπως καταλαβαίνετε, ζήλεψα κι εγώ, οπότε ανέβασα προφίλ (σε χάλια ανάλυση αναγκαστικά) και cover photo που είμαστε με τον αντρούλη στη Σαντορίνη λίγες μέρες μετά το γάμο (το 2016)! Μόνο που εγώ χαλάω την πιάτσα των μελαχρινών... ξανθοκαστανή εδώ!;)

Και μένα τη φωτο που έβαλα στο προφίλ εδώ την τράβηξε αυθόρμητα ο άντρας μου που περίμενε σε μια άκρη με το κινητό όταν ο φωτογράφος με έβγαζε φωτογραφίες μόνη μου από άλλη γωνία... τελικά είναι η πιο αγαπημένη μου από όλες! :wink:

Χαχα, κι εγώ όταν μου δίνει καμιά δυνατή κλωτσιά ο μικρός και πετάγομαι, ο μπαμπάς του έτσι του λέει "βρε, μην ταλαιπωρείς τη μαμά από τώρα"! Τις προάλλες είχε όρεξη ο άντρας μου, χάιδευε την κοιλιά μου και του έλεγε "Να είσαι καλό παιδί. Να κουνιέσαι λιγάκι να καταλαβαίνει η μαμά ότι είσαι καλά, αλλά να μην την κλωτσάς δυνατά και πονάει, εντάξει?"... χαχα… τα συζητήσανε, τα συμφωνήσανε κιόλας!:P

Επιτέλους και μια ξανθούλα! Πολύ ωραία!

• Μου αρέσει 2

Just now, Eva137 είπε:

Είσαι καστανοξανθη για αυτό κ εσύ ξεχωρίζεις ανάμεσα στο χαρέμι μας με τις μελαχρινές:P

Εμ τελικά έχουν δίκιο πως τα καλύτερα είναι τα αυθόρμητα!!

Είσαι μια κούκλα κ εσύ..καλά δε ξέρω πόσες φορές το έχω πει σήμερα κ το εννοώ όλες αληθινά!! Απίστευτες!! Λοιπόν new challenge θα είναι το 15 Αύγουστο οι κουλουμπιτσες μας!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Eva137 είπε:

Καλέ τί ξανθοκαστανη;;;;ξανθοκαστανη λες εμένα!

Εσύ είσαι μια καταξανθη κουκλάρα!!και τί υπέροχες φωτογραφίες-καρτ ποσταλ είναι αυτές;;;σοκ!:wub:

Όσο για τις διακοιλιακες συνομιλίες,αχ έχουν πολλη φάση!κανονικοί διακανονισμοί!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, Renez είπε:

Είσαι καστανοξανθη για αυτό κ εσύ ξεχωρίζεις ανάμεσα στο χαρέμι μας με τις μελαχρινές:P

Είσαι μια κούκλα κ εσύ..καλά δε ξέρω πόσες φορές το έχω πει σήμερα κ το εννοώ όλες αληθινά!! Απίστευτες!! Λοιπόν new challenge θα είναι το 15 Αύγουστο οι κουλουμπιτσες μας!!

Χωρίς υποκοριστικό! Κοιλουμπες!!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Και μετά από Οκτώβρη,τα πατουσινια-κρουασανακια όπως λέει κι η φιλτατη @Anastasia05 :wub:

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! Τί ωραία που θυμηθήκαμε έτσι ωραίες μέρες και βάλαμε όλες τις νεραϊδοφωτογραφίες μας!!:wub: Έτσι να παίρνουν ιδέες και οι ανύπαντρες (ακούς @Annou)?

Just now, Anastasia05 said:

Εσύ είσαι για να προωθήσουμε τον τουρισμό στη Σαντορίνη!υπέροχη!!! 

Χαχα, λες να απευθυνθώ σε κάνα ταξιδιωτικό οδηγό/γραφείο? Όχι τίποτα, έχουμε και τα έξοδα της γέννας και του μωρού μπροστά μας!:P

Με την Σαντορίνη ήταν πολύ αστεία η φάση που μας έκατσε γιατί είχαμε κλείσει από μήνες πριν να πάμε για ένα 4ήμερο μετά τον γάμο να χαλαρώσουμε λιγάκι (και μια και δεν είχαμε ξαναπάει Σαντορίνη και ήταν μόνο μια ώρα μακριά με το αεροπλάνο διαλέξαμε εκεί). Ε, λίγες μέρες πριν τον γάμο είχε βγει ο άντρας μου για καφέ με τον φωτογράφο μας για να συζητήσουνε κάποιες λεπτομέριες του γάμου και του είπε ότι κι εκείνος θα τύχαινε να είναι τις ίδιες μέρες Σαντορίνη γιατί είχε κανονισμένη εκεί μια φωτογράφηση μόδας, οπότε μας έβαλε κι εμάς στο πρόγραμμά του. Κι έτσι καταλήξαμε να έχουμε πολλές ωραίες φωτογραφίες στο τέλος... έχουμε ήδη εκτυπώσει σε καμβά μερικές και τις κρεμάσαμε στο σπίτι μας (τώρα προσεχώς στο καινούργιο, αν και κάτι μου λέει ότι τώρα θα γεμίσουμε με φωτογραφίες του γιού)!:)

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Just now, Renez είπε:

Κοριτσουδια νέο "σύμπτωμα".. μου άνοιξε η μύτη εδώ κ κάνα 10'..

Μπροστά κεφαλάκι κ πίεση στη βάση της μύτης. Κ μέτρα σε πόση ώρα θα κλείσει. Ένα ρουθούνι ή κ τα δυο?

Just now, Eva137 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! Τί ωραία που θυμηθήκαμε έτσι ωραίες μέρες και βάλαμε όλες τις νεραϊδοφωτογραφίες μας!!:wub: Έτσι να παίρνουν ιδέες και οι ανύπαντρες (ακούς @Annou)?

Χαχα, λες να απευθυνθώ σε κάνα ταξιδιωτικό οδηγό/γραφείο? Όχι τίποτα, έχουμε και τα έξοδα της γέννας και του μωρού μπροστά μας!:P

Με την Σαντορίνη ήταν πολύ αστεία η φάση που μας έκατσε γιατί είχαμε κλείσει από μήνες πριν να πάμε για ένα 4ήμερο μετά τον γάμο να χαλαρώσουμε λιγάκι (και μια και δεν είχαμε ξαναπάει Σαντορίνη και ήταν μόνο μια ώρα μακριά με το αεροπλάνο διαλέξαμε εκεί). Ε, λίγες μέρες πριν τον γάμο είχε βγει ο άντρας μου για καφέ με τον φωτογράφο μας για να συζητήσουνε κάποιες λεπτομέριες του γάμου και του είπε ότι κι εκείνος θα τύχαινε να είναι τις ίδιες μέρες Σαντορίνη γιατί είχε κανονισμένη εκεί μια φωτογράφηση μόδας, οπότε μας έβαλε κι εμάς στο πρόγραμμά του. Κι έτσι καταλήξαμε να έχουμε πολλές ωραίες φωτογραφίες στο τέλος... έχουμε ήδη εκτυπώσει σε καμβά μερικές και τις κρεμάσαμε στο σπίτι μας (τώρα προσεχώς στο καινούργιο, αν και κάτι μου λέει ότι τώρα θα γεμίσουμε με φωτογραφίες του γιού)!:)

Είναι υπέροχες!!!! Από τη Κίνα έρχονται για τέτοια φωτογράφιση!!!!

Just now, Christinα είπε:

Αχ λυσσαξατε κ ζήλεψα! 

Έβαλα μια που είχα στο κινητό με αγκαλίτσα το αγοράκι μου μικρουλι το 1ο μας καλοκαίρι!

Κι άλλες νυφουλες όμορφες! Καλά λέω sexy mammas!

Καλά το είδα το κεφαλάκι το όμορφο! Πολύ τρυφερή φωτογραφία!:x

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπροστά κεφαλάκι κ πίεση στη βάση της μύτης. Κ μέτρα σε πόση ώρα θα κλείσει. Ένα ρουθούνι ή κ τα δυο?

Μικρακι μωρέ! 

Και σας δείχνω τι μας περιμένει...μαλλί κοτσος κ γυαλί δασκαλιστικο! Δίπλα στις νυφουλες τσουπ έσκασα μύτη!:P

IjnUp3.pngscOTp2.png

Μικρακι μωρέ! 

Και σας δείχνω τι μας περιμένει...μαλλί κοτσος κ γυαλί δασκαλιστικο! Δίπλα στις νυφουλες τσουπ έσκασα μύτη!:P

Ναι ήθελα να το σχολιάσω κι αυτό! Κι εγώ κότσο κ γυαλουμπες μεγάλες, ίδιες με τις δικές σου!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Christinα said:

Αχ λυσσαξατε κ ζήλεψα! 

Έβαλα μια που είχα στο κινητό με αγκαλίτσα το αγοράκι μου μικρουλι το 1ο μας καλοκαίρι!

Κι άλλες νυφουλες όμορφες! Καλά λέω sexy mammas!

Τί ωραία!! Το γλυκό κεφαλάκι κλέβει την παράσταση βέβαια!:wub:

Just now, Renez said:

Κοριτσουδια νέο "σύμπτωμα".. μου άνοιξε η μύτη εδώ κ κάνα 10'..

Και αναρωτιόμασταν τί άλλο θα πάθουμε μέχρι να γεννήσουμε! Σου πέρασε τώρα?

Α, ξέχασα να σου πω ότι σε θυμήθηκα χθες το βράδυ... με τραβούσε πολύ και με φαγούριζε το δέρμα στην κοιλιά μου (πόσο τέντωμα ακόμα να αντέξει κι αυτή) και μετά θυμήθηκα ότι μέσα στην κούτα που μου έστειλε η αδερφή μου είχε και μια κεραλοιφή με μαστίχα και αλόη... πασαλείφτηκα, το ευχαριστήθηκα!;)

Just now, Anastasia05 said:

Πράγματι, το πρωί της φωτογράφησης (ξεκινήσαμε στις 7 για να είμαστε μόνοι μας στους δρόμους και να αποφύγουμε την πολλή ζέστη) μόνο ζευγάρια Κινέζων συναντούσαμε που και που!:-D

• Χαχα 2

vNpVm5.png

Μικρακι μωρέ! 

Γλυκιά δασκάλα όμως ε?!:x

@P.L.L. στο κλαμπ μας κ εσύ με μελαχρινακια κουκλάκια^_^ !!!

Κ μωρεεεε τι όμορφο που είμαστε όλες αγαπογουτσου με τους άντρες μας γαμωτο τούς:x

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@Eva137 Πόσο όμορφη!!! Αγαπώ τις ξανθές!!!

@Christinα Πόσο γλυκιά! Λιωνωω :x

Έβαλα και εγώ αν και δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή μετά τις γαμήλιες. Και είμαι και προφίλ αλλά στις άλλες δεν φαινόταν καν το πρόσωπο :mrgreen:

Πήγα και μια βόλτα Jumbo. Πήρα δύο ακόμα πετσετουλες και ένα σετ μαιευτήριου με γοργόνα πάνω! 

@Renez Εντάξει νμζ δεν υπάρχει πλέον κάτι που δεν θα περάσουμε. Μάλλον από την διόγκωση των φλεβών μεσα στην μύτη. Εμένα πλέον εκτός από την μύτη βουλώνουν κ τα αυτιά. Είμαι σαν κουφή γριά, δεν ακούω τίποτα!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...