Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Όχι άλλα εσύ έχεις διδυμακια και είναι πιο πιθανό να γεννήσεις νωρίτερα! Καλό κάνουν!

@Renezαλλη μια μελαχρινή οπτασία! Αλλά δεν φαίνεσαι καλά... Να υποθέσω είσαι στη φάση πριν πετάξεις την ανθοδέσμη;

@Christinα μια χαρά! Γνώμη μου να τον ξεκινήσεις τον Σεπτέμβριο μεχρι να γεννήσεις γιατι κάνουν προσαρμογή και είναι σημαντική... Κ μετά πάλι από Μάρτιο!

Κοριτσια να σας είμαι ειλικρινής όσο κουλο κ αν σας φαινεται η φωτό αυτή είναι τελείως αυθόρμητη κ μου τη τράβηξε με το κινητό του ένας ξάδερφος μου καθώς πάλευα να φτιάξω το στεφανακι μου μόλις είχε τελειώσει το μυστήριο κ ετοιμαζομουν για τη φωτογράφιση με το σόι κτλ..

Κ όμως βγήκε από τις καλύτερες μου είναι αλήθεια:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι να το συζητήσεις εννοείται!

Κοπελαρες!!!

Μου είπε ότι για διδυμα ανταποκρίνονται πλήρως στην εβδομάδα κύησης κ είναι μεγάλες... θα μοιάσουν από τον άντρα μου! Η πιο κοντή του σπιτιού θα είμαι! Χαχαχχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

1195 η μια 1280 η άλλη! Έγινα παπί στον ιδρώτα...

Ναι αλλά πρέπει μάλλον να το συζητήσω την επόμενη εβδομάδα κ με το γιατρό του δημοσιου

Μια χαρά τα κορίτσια μας!! Φτου φτου!!

Εντομεταξυ χθες καλή ώρα μιλούσα με μια ξαδέρφη μου η οποία είναι 35 εβδομάδων(δλδ 5 μεγαλύτερη μου..) Μ μου είπε πως το μωρό της είναι σχεδόν 2,5 κιλα..άρα σε ένα μήνα λογικά θα πάρουν άλλο ένα κιλακι τα θρεφταρια μας:x

Just now, marianna1986 είπε:

Όχι άλλα εσύ έχεις διδυμακια και είναι πιο πιθανό να γεννήσεις νωρίτερα! Καλό κάνουν!

@Renezαλλη μια μελαχρινή οπτασία! Αλλά δεν φαίνεσαι καλά... Να υποθέσω είσαι στη φάση πριν πετάξεις την ανθοδέσμη;

@Christinα μια χαρά! Γνώμη μου να τον ξεκινήσεις τον Σεπτέμβριο μεχρι να γεννήσεις γιατι κάνουν προσαρμογή και είναι σημαντική... Κ μετά πάλι από Μάρτιο!

Ετσι λέω! Γενικά θέλω πολύ κ το θέλει κι αυτός, βλέπω ότι το έχει ανάγκη πλέον αλλά μας πέσαν μαζεμένα με βρέφος κ ιό κ εγώ δεν θα είμαι σπίτι να τα προσέχω αν αρρωστήσουν . Θα δω τι δυνάμεις θα έχω τον Σεπτέμβρη! Αλλά από άνοιξη σίγουρα! Βασικά μακάρι να το πάρουν γτ για να πληρώνω δυστυχώς δεν παίζει. 

@Jasmine@μου επειδή είναι διδυμακια τη κάνουν προληπτικά κ σε όσα παιδάκια υπάρχει περίπτωση να έρθουν πρόωρα! Να τη κάνεις να είσαι καλυμμένη. Για τα πνευμονακια τους είναι!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Εντομεταξυ χθες καλή ώρα μιλούσα με μια ξαδέρφη μου η οποία είναι 35 εβδομάδων(δλδ 5 μεγαλύτερη μου..) Μ μου είπε πως το μωρό της είναι σχεδόν 2,5 κιλα..άρα σε ένα μήνα λογικά θα πάρουν άλλο ένα κιλακι τα θρεφταρια μας:x

Κοιτούσα το ντοπλερ του πρώτου το πρωί. Κ έχει κ για το βάρος καμπύλη κ κάτι άλλες μετρήσεις....

Κ όντως όταν γεννηθηκε ήταν +180γραμμάρια απ ότι προέβλεπε η καμπύλη του!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Πηγα στον ιδιωτικό να μου πάρει δείγμα για καλλιέργεια... 
επισης μου είπε να πάω 13 του μήνα να κάνουμε ένεση κορτιζόνης για τα πνευμονία... σας έχουν πει κάτι εσάς;;;

Αντωνακι μου κ εγώ έτσι ξέρω όπως η @Christinα ότι το κάνουν σε πιθανότητα προωρότητα γτ βοηθάει να αναπτυχθούν πιο γρήγορα τα πνευμόνια τους..ίσως σου κάνουν κ 2..

Όμως δεν είναι κάτι,μόνο καλό τους κάνει!!

Κοιτούσα το ντοπλερ του πρώτου το πρωί. Κ έχει κ για το βάρος καμπύλη κ κάτι άλλες μετρήσεις....

Κ όντως όταν γεννηθηκε ήταν +180γραμμάρια απ ότι προέβλεπε η καμπύλη του!

Ψυχούλες μου..

Σήμερα όπως καθόμουν στη δουλειά κ μιλούσα με τον άντρα μου έδωσε για ένα λεπτό συνεχόμενο τόσο πόνο ο μπέμπης που ο άντρας μου στην αρχή τρόμαξε :P κ όταν τον καθυσηχασα.τρελαααθηκε!! Πωωω μου λέει κοιτα πόσο δυνατός ο γιος μου(ναι τώρα είναι ΤΟΥ αφου μιλάμε για δύναμη..!!) πωωω έχεις ολόκληρο άνθρωπο εκεί μέσα κ κουνιεται...

Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Ναι πλέον παίρνουν 200-250 γρ την εβδομάδα! Ανυπομονώ αύριο γιατρο να δω πόσο έχει φτάσει!!! Η κόρη 35 εβδ που εκανα ντοπλερ ήταν 1900 και γεννήθηκε 2.200 ένα μήνα μετά...

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Renez είπε:

Αντωνακι μου κ εγώ έτσι ξέρω όπως η @Christinα ότι το κάνουν σε πιθανότητα προωρότητα γτ βοηθάει να αναπτυχθούν πιο γρήγορα τα πνευμόνια τους..ίσως σου κάνουν κ 2..

Όμως δεν είναι κάτι,μόνο καλό τους κάνει!!

Ψυχούλες μου..

Σήμερα όπως καθόμουν στη δουλειά κ μιλούσα με τον άντρα μου έδωσε για ένα λεπτό συνεχόμενο τόσο πόνο ο μπέμπης που ο άντρας μου στην αρχή τρόμαξε :P κ όταν τον καθυσηχασα.τρελαααθηκε!! Πωωω μου λέει κοιτα πόσο δυνατός ο γιος μου(ναι τώρα είναι ΤΟΥ αφου μιλάμε για δύναμη..!!) πωωω έχεις ολόκληρο άνθρωπο εκεί μέσα κ κουνιεται...

Χαχαχα 

Ανακαλύπτουν τον κόσμο!! Από τώρα!

Q1jtp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!!!!

Δεν σας προλαβαίνω με τίποτα έτσι τι είστε εσείς χαχαχα

@Renez κριός ετών 30!!!

Καλά τι όμορφες που είστε όλες πραγματικά όλες έχετε ξεχωριστή ομορφιά φτου φτουυυ και κουκλο ομαδα!!!

Ζήλεψα πάω να βάλω και εγώ φωτογραφιες χαχαχαχ

• Χαχα 1

έβαλα και εγω μια που είχα στο φλασάκι μου από τα δείγματα που μου είχε στειλει ο φωτογράφος μας.

ήθελα να δείξω και την διαφορά υψους πυ εχουμε με τον αντρα μου....χιχιιχιχι!!!!εγω φοράω και 10ποντο έχω να πωωωω..... αχ κορίτσια τι ωραίες στιγμές.......

Μόλις με το καλό έρθουν τα μωράκια μας θα βάλω προφίλ τα πατουσίνια!!!!!!

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

έβαλα και εγω μια που είχα στο φλασάκι μου από τα δείγματα που μου είχε στειλει ο φωτογράφος μας.

ήθελα να δείξω και την διαφορά υψους πυ εχουμε με τον αντρα μου....χιχιιχιχι!!!!εγω φοράω και 10ποντο έχω να πωωωω..... αχ κορίτσια τι ωραίες στιγμές.......

Μόλις με το καλό έρθουν τα μωράκια μας θα βάλω προφίλ τα πατουσίνια!!!!!!

Κούνια τη λίγο να σε δούμε!! Μια φούστα φαίνεται μόνο κ ο γαμπρός!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Κούνια τη λίγο να σε δούμε!! Μια φούστα φαίνεται μόνο κ ο γαμπρός!!

ελα ρε τι βλακεια εχω κανει πάλι? εγω την βλέπω κανονικα?

ουτε αν πατησεις πάνω της δεν την βλέπεις?

Just now, Irinoula86 είπε:

ελα ρε τι βλακεια εχω κανει πάλι? εγω την βλέπω κανονικα?

ουτε αν πατησεις πάνω της δεν την βλέπεις?

Όχι δεν μπορώ! Ωραίο κοστούμι ο γαμπρός!! Σε καμαρώνει!!

Q1jtp2.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!!!!

Δεν σας προλαβαίνω με τίποτα έτσι τι είστε εσείς χαχαχα

@Renez κριός ετών 30!!!

Καλά τι όμορφες που είστε όλες πραγματικά όλες έχετε ξεχωριστή ομορφιά φτου φτουυυ και κουκλο ομαδ κια!!!

Ζήλεψα πάω να βάλω και εγώ φωτογραφιες χαχαχαχ

Τι ωραία φωτογραφία, με την ομπρελιτσα σου!!!!:x

Μία κ μια τα κορίτσια εδώ!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...