Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ κοριτσιααα!!!!το ηθικό στα ύψη μεσημεριατικα!

Και να σας επισημάνω και μια λεπτομέρεια του νυφικού που δεν φαίνεται στη φωτό!

Ήταν παστέλ ροζ!!!Ω ναιιι @Renez

Ήταν παραγγελιά μου από τη δαντέλα μέχρι το τελευταίο κουμπί και θα το έχει και η κορούλα μου αν το θελησει

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Βλέπω η δαντέλα είναι all time classic! Πότε παντρευτηκατε; Εγώ το 2014...

Θέλω κ εγώ να βάλω φωτό αλλά μόνο φόντο, προφίλ δεν ξέρω να μικραίνω!

@Hliolousti Θεαρα και έχουμε παρόμοιο μαλλί!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!να βάλεις να σε καμαρώσουμε!

Πέρσυ τον Αύγουστο εμείς παντρευτηκαμε

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Ήταν παραγγελιά μου από τη δαντέλα μέχρι το τελευταίο κουμπί και θα το έχει και η κορούλα μου αν το θελησει

Αχ.... Θα κλέψω την κόρη σου για τον κόκκινομαλλη... Τέλος... 

Και τρελαινομαιιιι

Just now, Athina_ είπε:

@Ninamc @Anastasia05 @LadyP @Hliolousti  το διορθώνω και λέω πανεμορφες και οι 4!! Δεν σας προλαβαίνω! 

Ευχαριστούμε κάλε  εγώ δεν σε καλωσορίσα 

Με το καλό κουκλα μουυυυ

Να πανε ολα καλα ευχομαιιι

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μουυυ.... 

Λοιπόν αρχίζω να σας λέω στορυ.. 

Βασικά είναι από τον γάμο μας, στο κέντρο δλδ.. Και την έβαλα καθώς αναπολησα τις στιγμες γάμου που λέγατε.. Και σκέφτηκα ποσο όμορφα είχαμε περασει.. Αχ 

Επειδή και ο αντρας μου συνηθίζει να με λέει Αριελ.. Τότε αποφάσισα με την κομμώτρια μου (την οποία γνωρίζω και επισκέπτομαι εδώ και 20 χρ.. Ναι ναι από 8 χρονών εκεί πηγαινω...) 

Να κάνουμε μια αλλαγή, ήθελα να μοιάζει το όλο στυλ του μαλλιών με της Αριελ για εκείνη την ημέρα. 

Κάναμε βαφή πανω στο ήδη υπάρχον κόκκινο, και βγήκε θεϊκό το αποτέλεσμα, τόσο άρεσε που το κράτησα 1χρ.

Ε μετά σκέφτηκα ποιος ο λόγος να το βάφω εφόσον είναι ήδη κόκκινο και το αφησα φυσικό παλι.. Δεν είχα ξανακάνει τέτοια αλλαγή και ομολογώ ήταν τέλειο το χρώμα.. Και το κάναμε σταδιακά.. Δυο μήνες παλευαμε.. Χαχαχ

Μη με παρετε με πετρες. Δεν ήταν όλο το σκηνικό Αριελ.. Είχα νυφικό με κορμάκι δαντέλα και φούστες, μια μακριά όλη δαντέλα, και μια κοντή μπροστά,/μακρυ πισω για να φορέσω στον χορό.. Ήταν απίστευτο το νυφικό μου κορίτσια.. Τουλάχιστον έγραψε ιστορία... Δεν ήταν όμως γοργονε

Ακουσα πολυ καλα σχόλια.. Να μου πεις στη νυφη ποιος τολμά να πει ότι δεν είναι όμορφη??? Χαχαχαχ

Τελοσ παντων ήταν και σε νησί ο γάμος.. Καταλαβαίνετε χαμός... 

Επίσης η φωτο έχει υποστεί επεξεργασία από τον φωτογράφο μας.. Παίζει κι αυτό το ρόλο του ως προς την απόδοση του χρώματος.. 

Και τέλος, θα βάλω και μια τωρινή σε λίγο καιρό να με δείτε με το κανονικό μου κοκκινακι χαχαχα, 

Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά, φαντάζομαι πως όχι.. Μα το φόρουμ στείλει συγκεκριμένο σαιζ.. 

Ευχαριστωωωω @Hliolousti @Anastasia05

@elenioz @Christinα

πόσο τελειο ακούγεται!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να το δώσεις στη κορούλα σου κορίτσι μου !! Να είναι υπέροχη νυφη σαν τη μανούλα!

Αχ τέτοια λέτε κ συγκινουμαι η αγορομανα!:x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Irinoula86 είπε:

πόσο τελειο ακούγεται!!!!!!!!!

Αχ... Ήταν ήταν η καλυτερη στιγμή μετά το διδακτορικό... Η καλυτερη που ακολουθησε ήταν η γεννά.. Τώρα έρχεται κι άλλη γεννά... Αχ.. Πόσα θα ζήσουμε ακομααα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ.... Θα κλέψω την κόρη σου για τον κόκκινομαλλη... Τέλος... 

Και τρελαινομαιιιι

Ευχαριστούμε κάλε  εγώ δεν σε καλωσορίσα 

Με το καλό κουκλα μουυυυ

Να πανε ολα καλα ευχομαιιι

Άμα η κορούλα μου πάρει τα χρώματα μου σε μαλλί και μάτι....και πάρει και τον δικό σου τον κούκλο;;;;;;Ω ρε μάνα μουυυυυυυ κουκλοζευγαρο!!!!

Ότι τα παντρολογαμε τα μωράκια μας χαχαχαχα κλαιω

Just now, Anastasia05 είπε:

Να το δώσεις στη κορούλα σου κορίτσι μου !! Να είναι υπέροχη νυφη σαν τη μανούλα!

Αχ τέτοια λέτε κ συγκινουμαι η αγορομανα!:x

Ναι...αφού το ανοίγω καμιά φορά και το χαζεύω και φαντάζομαι μετά από χρόνια να το φοράει η κόρη μου...έστω και για μια απλή πρόβα αν δε το θέλει στο γάμο της...

Και ήδη κλαίω!αχ!

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Άμα η κορούλα μου πάρει τα χρώματα μου σε μαλλί και μάτι....και πάρει και τον δικό σου τον κούκλο;;;;;;Ω ρε μάνα μουυυυυυυ κουκλοζευγαρο!!!!

Ότι τα παντρολογαμε τα μωράκια μας χαχαχαχα κλαιω

Ναι...αφού το ανοίγω καμιά φορά και το χαζεύω και φαντάζομαι μετά από χρόνια να το φοράει η κόρη μου...έστω και για μια απλή πρόβα αν δε το θέλει στο γάμο της...

Και ήδη κλαίω!αχ!

Φερτε μου μια κόρη να δώσω τη νταντελα:P

Και δεν το λέω ηρεμα:lol:

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Just now, LadyP είπε:

Εμείς παντρεύτηκαμε τον Οκτώβρη 2019. Λέτε να κάνει κανένα καλό η κορη και να έχουμε ίδια μέρα επέτειο και γενέθλια μπέμπας? 5 μέρες διάφορα είναι με την ΠΗΤ

5 μέρες πρίν ή μετά είναι η ΠΗΤ σου? Δεν είναι καθόλου απίθανο ειδικά αν είναι πριν. Εγώ έχω επέτειο ενα μήνα πριν την ΠΗΤ οπότε το κόβω δύσκολο αν και θα ήθελα...

Έβαλα κ εγώ:D

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, LadyP είπε:

Εμείς παντρεύτηκαμε τον Οκτώβρη 2019. Λέτε να κάνει κανένα καλό η κορη και να έχουμε ίδια μέρα επέτειο και γενέθλια μπέμπας? 5 μέρες διάφορα είναι με την ΠΗΤ

Πολύ πιθανό!! :) 

Q1jtp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

5 μέρες πρίν ή μετά είναι η ΠΗΤ σου? Δεν είναι καθόλου απίθανο ειδικά αν είναι πριν. Εγώ έχω επέτειο ενα μήνα πριν την ΠΗΤ οπότε το κόβω δύσκολο αν και θα ήθελα...

Έβαλα κ εγώ:D

Να την και η άλλη μελαχρινή! Κούκλα!!! 5 μέρες πριν τη ΠΗΤ! 12 παντρεύτηκαμε 17 έχω Πητ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...