Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, LadyP είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες! Εγώ σήμερα ξύπνησα και ήθελα Starbucks αυτά τα ροφήματα τα 500 θερμίδες! Λέω να ενδώσω! Και χτες έφαγα κρέπα... Αχχχχ Καμια αυτοσυγκράτηση!

πωωωωω τι είπες τώρααααααα?????????καιρο έχω να πιω.................!!!!!!!!!!!και δεν εχω και κανένα κοντά μου τώρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Ειδικά αυτό δεν έπρεπε να στο πει!! Προσπάθησε να ηρεμήσεις κ να σκέφτεσαι το νινακι στην κοιλιά σου! Ελπίζω όταν γυρίσεις να ξεκουραστείς λιγάκι! Άσε τις δουλειές!

Να φύγεις να πας σπίτι σου! Να ξεκουραστείς! Θα ζοριστεις κι άλλο στη δουλειά κ θα χειροτερέψει. 

Eίναι οι δυο τελευταίες μέρες του μήνα και γίνεται ένας χαμός..κάνω υπομονή όσο μπορώ αλλά θα φύγω οσο νωρίτερα μπορώ!

@Irinoula86 εγώ μέχρι Πέμπτη δουλεύω αλλά αν καταφέρω να τελειώσω τις δουλειές Τετάρτη θα χαιρετήσω κ δεν ακούω τίποτα!!!

@LadyP να ξέρεις εαν δεν είχα το στομάχι θα είχα ήδη παραγγείλει το φρεντοτσινακι μου, πιες και φάε οτι προστάζει το μπεμπε!!!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Καλημέραα! 

@Ninamc Εντάξει πόσο όμορφη φωτογραφία! Από το γάμο σας είναι;; Και το μαλλί πεθαίνωωω :x Μόνο με βαφή έχω δει τέτοιο πράγμα. Υπέροχα! 

@Aurora S Εγώ μάλλον θα επέλεγα αυτό με το Πορτ Μπεμπέ (εκτός κ αν σας δώσει κάποιος άλλος) νμζ για τον πρώτο καιρό θα είναι πολύ χρήσιμο. Εκτός και αν μετά πάρεις το πιο απλό και επιλέξεις μια φωλιά ύπνου για μέσα στο σπίτι κ σε βοηθήσει. Νομίζω η @LadyP ανέφερε πως το έκανε! 

@EugenJen @Irinoula86 Υπομονή κοπελαρες! Δεν έμεινε πολύ. Τον φάγατε τον γάιδαρο, δεν θα κολλήσετε στην ουρά :)

• Μου αρέσει 2

Just now, Irinoula86 είπε:

ααα τελεια!!!!εμένα από την προηγούμενη Δευτέρα μου έχουν πει να φεύγω 4 αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω τηρήσει. Νομίζω ήρθε η ώρα!εμενα μ έμειναν 6 εργάσιμες και σημερα!!!!!!!και εσενα το ίδιο νομίζω ε?

ax re κορίτσι δεν εχω καποιον να με βοηθήσει......μονο τον αντρούλη μου.... και τι θα φαει αυτος ο ανθρωπος και το σπίτι δεν μπορω΄να το βλέπω ακαταστατο η αληθεια είναι! τρελαίνομαι και νευριάζω. τωρα είμαι μεσα σε site και κοιτάζω για κοπέλες που έρχονται σπίτι για δουλειές.....δεν πάει άλλο!

Ούτε εγώ κορίτσι μου έχω βοήθεια ειδικά αυτόν τον καιρό ,κι έχω κ τον μικρό να σέρνεται στα πατώματα. Λέω να του κολλήσω μια παρκετεζα να τελειωνουμε

Εγώ δεν μαγειρεύω κάθε μέρα πάντως... Κι απ' έξω θα παρουμε κ χθεσινο φαγητό θα φαμε κι απ' όλα!

Μέσα στον Αύγουστο ευελπιστώ να έχω βοήθεια από τη μανούλα μου !

Just now, EugenJen είπε:

Eίναι οι δυο τελευταίες μέρες του μήνα και γίνεται ένας χαμός..κάνω υπομονή όσο μπορώ αλλά θα φύγω οσο νωρίτερα μπορώ!

@Irinoula86 εγώ μέχρι Πέμπτη δουλεύω αλλά αν καταφέρω να τελειώσω τις δουλειές Τετάρτη θα χαιρετήσω κ δεν ακούω τίποτα!!!

@LadyP να ξέρεις εαν δεν είχα το στομάχι θα είχα ήδη παραγγείλει το φρεντοτσινακι μου, πιες και φάε οτι προστάζει το μπεμπε!!!!

Θα τα βροντηξω όλα κάτω κ θα φύγω!!

Να ακούσεις το σώμα σου, μπαίνεις 8 ο δεν είναι για μαγκιες πολλές!

Just now, LadyP είπε:

Να ναι καλά το wolt γαμωτι μου παρήγγειλα ήδη:roll:

Μην αντιστέκεσαι!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!

Πόση κάψα σήμερα;;;λέω να φτιάξω ζελέ γιωτης ανανά και να τσακισω 2-3 μπολακια το μεσημέρι!Ξύπνησα με τη σκέψη τους!:lol:

Τί ζεστη είναι αυτή ρε κορίτσια;και έχω να πάω και σούπερ για τα ψώνια της βδομάδας!μάλλον με κόβω να πηγαινω αύριο στις 8 το πρωί

@Ninamc θεϊκό το μαλλί και τέλεια φωτό γενικότερα!!!

@Irinoula86 @EugenJen λίγο σας έμεινε κορίτσια βαστατε γερά!!!Και μη χαριζεστε σε κανέναν και για τίποτα!ο,τι μπορείτε να γλιτώσετε,ΓΛΙΤΩΣΤΕ ΤΟ!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

7 ώρες πρίν, Irinoula86 είπε:

Τέλεια φωτο!!!!! Κουκλα!!!! 

Ευχαριστώ κορίτσια μουυυ.... 

Λοιπόν αρχίζω να σας λέω στορυ.. 

Βασικά είναι από τον γάμο μας, στο κέντρο δλδ.. Και την έβαλα καθώς αναπολησα τις στιγμες γάμου που λέγατε.. Και σκέφτηκα ποσο όμορφα είχαμε περασει.. Αχ 

Επειδή και ο αντρας μου συνηθίζει να με λέει Αριελ.. Τότε αποφάσισα με την κομμώτρια μου (την οποία γνωρίζω και επισκέπτομαι εδώ και 20 χρ.. Ναι ναι από 8 χρονών εκεί πηγαινω...) 

Να κάνουμε μια αλλαγή, ήθελα να μοιάζει το όλο στυλ του μαλλιών με της Αριελ για εκείνη την ημέρα. 

Κάναμε βαφή πανω στο ήδη υπάρχον κόκκινο, και βγήκε θεϊκό το αποτέλεσμα, τόσο άρεσε που το κράτησα 1χρ.

Ε μετά σκέφτηκα ποιος ο λόγος να το βάφω εφόσον είναι ήδη κόκκινο και το αφησα φυσικό παλι.. Δεν είχα ξανακάνει τέτοια αλλαγή και ομολογώ ήταν τέλειο το χρώμα.. Και το κάναμε σταδιακά.. Δυο μήνες παλευαμε.. Χαχαχ

Μη με παρετε με πετρες. Δεν ήταν όλο το σκηνικό Αριελ.. Είχα νυφικό με κορμάκι δαντέλα και φούστες, μια μακριά όλη δαντέλα, και μια κοντή μπροστά,/μακρυ πισω για να φορέσω στον χορό.. Ήταν απίστευτο το νυφικό μου κορίτσια.. Τουλάχιστον έγραψε ιστορία... Δεν ήταν όμως γοργονε

Ακουσα πολυ καλα σχόλια.. Να μου πεις στη νυφη ποιος τολμά να πει ότι δεν είναι όμορφη??? Χαχαχαχ

Τελοσ παντων ήταν και σε νησί ο γάμος.. Καταλαβαίνετε χαμός... 

Επίσης η φωτο έχει υποστεί επεξεργασία από τον φωτογράφο μας.. Παίζει κι αυτό το ρόλο του ως προς την απόδοση του χρώματος.. 

Και τέλος, θα βάλω και μια τωρινή σε λίγο καιρό να με δείτε με το κανονικό μου κοκκινακι χαχαχα, 

Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά, φαντάζομαι πως όχι.. Μα το φόρουμ στείλει συγκεκριμένο σαιζ.. 

Ευχαριστωωωω @Hliolousti @Anastasia05

@elenioz @Christinα

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 6

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Έβαλα κι εγώ απο τον γάμο φόντο!

@Ninamc από τη βάφτιση να είναι η επομενη να δούμε το μαλλί του κοκκινομάλλη της καρδιάς μας!

Αχ αχ εσυ παιδι μου είσαι μοντελοοοο

Να σαι χαίρονται οι άντρες σου... Καλε πρεπει να κάνεις και μια κόρη να πατεο την ομορφιά σου... 

Φτου Σκορδά φίλη μουυυυ

Είσαι κουκλάρα Ααα

@Ninamc από τη βάφτιση να είναι η επομενη να δούμε το μαλλί του κοκκινομάλλη της καρδιάς μας!

Ασχετο μα ποσο ταιριάζουμε... Πιστευω θα κάναμε πολυ καλη παρεα... Μακάρι να σουν Αθήνα... :x

Ποπο φτου μη σας ματιασωωωω

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Να σαι χαίρονται οι άντρες σου... Καλε πρεπει να κάνεις και μια κόρη να πατεο την ομορφιά σου... 

Φτου Σκορδά φίλη μουυυυ

Είσαι κουκλάρα Ααα

Χαχαχαχαχαχαχ!!! Ευχαριστώ πολυ καλε :oops: 

Καλά να είμαστε κ να έχουμε τέτοιες όμορφες στιγμές κ με τα παιδάκια μας!

Just now, Ninamc είπε:

Φτου Σκορδά φίλη μουυυυ

Είσαι κουκλάρα Ααα

Ασχετο μα ποσο ταιριάζουμε... Πιστευω θα κάναμε πολυ καλη παρεα... Μακάρι να σουν Αθήνα... :x

Ποπο φτου μη σας ματιασωωωω

Κι εγώ αυτό πιστεύω!!

Κ σε σας φτου!!!! Θα ματιασουμε από μόνες μας!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχ!!! Ευχαριστώ πολυ καλε :oops: 

Καλά να είμαστε κ να έχουμε τέτοιες όμορφες στιγμές κ με τα παιδάκια μας!

Κι εγώ αυτό πιστεύω!!

Κ σε σας φτου!!!! Θα ματιασουμε από μόνες μας!

Αχ μου φαίνεται θα παρω για γαμπρό ένα από τα δυο σου αγόρια και αν κανεις κόρη θα σου δωσω τον κόκκινομαλλη.. 

Με τέτοια γονίδια θα ναι κουκλα τα παιδια τους χαχαχα, το πηγα ΜΑΚΚΡΙΑΑΑ χαχαχαχαχαχα

Κρίμα ρε παιδι μ.. Πιστευω θα κάναμε τέλεια παρεα κ με σένα και με κάποια άλλα κορίτσια από εδω.. Αχ μήπως να συναντηθουμε όλες??? 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ μου φαίνεται θα παρω για γαμπρό ένα από τα δυο σου αγόρια και αν κανεις κόρη θα σου δωσω τον κόκκινομαλλη.. 

Με τέτοια γονίδια θα ναι κουκλα τα παιδια τους χαχαχα, το πηγα ΜΑΚΚΡΙΑΑΑ χαχαχαχαχαχα

Κρίμα ρε παιδι μ.. Πιστευω θα κάναμε τέλεια παρεα κ με σένα και με κάποια άλλα κορίτσια από εδω.. Αχ μήπως να συναντηθουμε όλες??? 

Χαχαχαχαχαχα! Ναι να συμπεθεριασουμε να ηρεμήσουμε! Δύο γαμπρούς παρακαλώ για την γοργονα να διαλεξει:mrgreen:

Μήπως να πάμε στη Ρενέ για μανιταροπιτα κ καλιτσουνια???:x κ μετά να την πάρουμε να πάμε για κοκτέιλ?!!

Q1jtp2.png

Φίλη είσαι όπως ακριβώς σε φανταζομουν!!! Κούκλα πάντως!!! Νταξ..να μη το παινευτουμε αλλά η ομαδάρα μας εκτός από γουρλιδικη είναι κ μοντελιστικη έτσι?? Εγώ όσες σας εχω δει είστε μια κ μια!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Φίλη είσαι όπως ακριβώς σε φανταζομουν!!! Κούκλα πάντως!!! Νταξ..να μη το παινευτουμε αλλά η ομαδάρα μας εκτός από γουρλιδικη είναι κ μοντελιστικη έτσι?? Εγώ όσες σας εχω δει είστε μια κ μια!!!

Ναι ναι είμαστε παναθεμα μας:tongue:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! Έτσι με φανταζοσουν,ε? Θα τρελαθω:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Χαχαχαχαχαχα! Ναι να συμπεθεριασουμε να ηρεμήσουμε! Δύο γαμπρούς παρακαλώ για την γοργονα να διαλεξει:mrgreen:

Μήπως να πάμε στη Ρενέ για μανιταροπιτα κ καλιτσουνια???:x κ μετά να την πάρουμε να πάμε για κοκτέιλ?!!

Ωπ!! Τη κατάλληλη στιγμή ήρθα!! Άκουσα κάτι για κοκτειλακια!!:mrgreen:

Αφήστε φιλεναδιτσες μου κ σήμερα μανιταροπιτα τσάκισα η έρημη..

Ήρθα όμως από τις 7 στη δουλειά..μου άξιζε ε..?

Ααααα κ αφού επιμένετε θα βάλω κ εγώ από το γαμο μου ας είναι λοιπόν!! 

Ναι ναι είμαστε παναθεμα μας:tongue:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! Έτσι με φανταζοσουν,ε? Θα τρελαθω:x

Ναι αλήθεια..ψηλή μελαχρινή με μαλλάκια έτσι μακρυά κ μακρυά άκρα..τώρα νταξ μουριτσα δεν είχα φανταστεί καλά ούτε φαίνεται φουλ αλλά ναι σε είδα κ λέω "η Αναστασία!!"

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...