Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα παρλαπιπινες! 

Τα τσαγούλια σας δεν τα κλείνετε καθόλου κ όλο μιλάτε (ή τρωτε);

@Irinoula86 πωπω τι παιδί έχεις! Φτου φτου! Με το καλό! Εντάξει ο γιατρός καλά έκανε και στα είπε, προσοχή δεν θέλουμε πρόωρα μωρα.

Τώρα αυτά με τα σουβλάκια/καλαμακια, τοστ/σάντουιτς, τυρί/κασέρι πάντα με μπερδευαν γιατί σαν γνήσια καταυλακιωτισα έχω συναντήσει πολλούς βορειοελλαδιτες συναδέλφους κ μου κάνουν το μυαλό φραπέ! Πάντως στην Πάτρα το καλαμάκι το λένε σουβλάκι. Θυμάμαι ειχαμε πάει πενταήμερη Θεσσαλονίκη και πήγα να παραγγείλω πίτες και είπα 2 πίτες καλαμάκι χοιρινό και έφαγα τρελό δούλεμα... Που να ηξερα:unsure:. Αφήστε που αντί για τζατζικακι μου έβαλε κάτι κετσαπ. Εμετός! Αλλά τουλάχιστον ήταν μεγάλες οι πίτες.

@Renez εγώ είμαι 34

Τσαγουλια??? Χαχαχα η γιαγιά μου το έλεγε..

Ααα κ όσο για το μέγεθος να το πούμε,όντως εχουν τεράστια σουβλάκια!! Εγώ στην Αθήνα θέλω1.5 στάνταρ ή ένα κ ένα καλαμακι κ εκεί με ένα σουβλάκι είμαι φουλ!!!

Με τις πίτσες έχουν ένα θέμα κ είναι όλες σαν ατομικές :huh:

Ευτυχώς μετά από 2 χρόνια που ανεβαίναμε 2-3 φορές το χρόνο ανακαλύψαμε μια πιτσαρία με τεραααστια κ σούπερ πίτσα κ πλέον ξέρουμε όταν ανεβαίνουμε..αχχχ τι σκέφτομαι κ λιγουρευομαι πάλι..ρεεε πάλι για φαι μιλάμε το κέρατο μου!! Κ αύριο θα αναρωτιόμαστε πόσα κιλά έχουμε πάρει:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou είπε:

Popopo ti ein’toutos kale?den se trelane?

Οχι οχι τα λέει όλα αυτά κ σε μαγευειιιιιι..... Με την ηρεμία του.......!!!! Και κρέμεσαι από τα χείλη του..... Ο άνθρωπος είναι φοβερός! 

Just now, LadyP είπε:

@Irinoula86 πω πω πως μεγαλωσατε! Αντράκι ολόκληρο! Πόσων εβδομάδων είσαι? Α είδε τι τικερακι! Πω πω θηριο θα σου βγει!!:x

Όλοι έτσι μ λένε λόγω κοιλιάς όμως........ Είναι τουμπανοοοοο

• Μου αρέσει 1

@elenioz δεν έχουμε αποφασίσει αν θα είναι κλασσικό καρότσι (έχουμε δει κικο σιμπλισιτι κ τζόι) γιατί έχουμε πολλές μετακινήσεις κ θα βολεύει ή αν θα είναι 2 σε 1 που βολεύει στην αρχή λόγω του Πορτ μπεμπέ (έχουμε δει κάποια οικονομικά στο lito)

πρίν από 47 λεπτά , Irinoula86 είπε:

Τοξότης ετών 33.5(χαχαχχα) 

Κορίτσια εγώ μόλις γυρισα απο γιατρουληηηη....... Και θα σας πω για τον παιδαρο μου...... Ειναι 1.750 σε βάρος.....!!!!! Οι μετρησεις όλες καλές..... Έχει παρει θέση..... Βεβαία μ είπε ότι δεν σημαίνει ακόμα ότι θα μείνει εκεί... Μπορεί να ξαναγυρισει.... Έχουμε ακόμα καιρό..... Ειδαμε ξεκάθαρα πατουσακια τα οποία όπως το φανταζόμουν ειναι κάτω από στήθος και γι αυτό νιώθω την πιεση.... Επίσης πιεση νιώθω γτ μ έχει σπρωξει όλα τα όργανα προς τα πανω και είναι λογικό να με πιεζουν..... Μ είπε κόβεται το σεχ  μέχρι να γεννήσουμε.... Κόβεται η οδήγηση σε δυο εβδομάδες από τώρα (ουτε καν για ςουπερ λέει ;υτοκινητο)και ταξιδάκι προτεινει το πολυ μέχρι 2 ώρες για διακοπυλες χωρίς να μπω θάλασσα... Μ είπε ότι ;πο δω και περα μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να επέλθει τοκετός και το μωρό θα επιβιώσει....... Για να με προετοιμαζρι λογικά μ το είπε..... Εμείς θελουμε όμως να παει μέχρι τέλους οπότε μ είπε να φέρομαι σαν να είμαι 80 χρονών.... Μ είπε να κάνω εξετάσεις γενικές όρων, ζαχαρου και τον ρώτησα για την καμπύλη και δεν την θεωρεί απαραίτητη. Αλλά θα Μ πει την επόμενη φορά π μάλλον θα είναι 17 Αυγουστου!

Τι μπεμπαρος είναι αυτός??? Μπραβο! Ο γιατρουλης σου με φόβισε λιγάκι αλλά ενταξει,καλά κάνει κ τα λέει μήπως κ τον ακούσει καμία γιατί είμαστε κ λίγο τρελουτσικες στην εγκυμοσύνη κ δεν υπολογίζουμε κ τίποτα να πούμε:)

Just now, Irinoula86 είπε:

Την οδήγηση Μ είπε να την Αποφευγω γτ μπορεί να ζαλιστω και να λιποθυμήσω για δευτερόλεπτα και να προκαλεσω ατυχημα..... Οκ νομίζω θα τον ακουσω.... Επίσης Μ είπε ότι τ; χέρια -δάχτυλα Μ από εδώ και στο εξής δεν θα λειτουργουν όπως ήταν;ν παντα λόγω του αίματος που παει στην καρδιά και μπορεί κάποιες φορές να μην είναι αρκετό..... Γι αυτό το λόγο Μ είπε να μην μετ;φέρω κατσαρόλες με καυτό νερό η φαγητό μέσα από την κουζίνα; στο νεροχυτη ας πουμε γτ μπορεί να πεσει πανω Μ και να με κάψει.... Παιδιά Μ έλεγε όλα τα πραγματα για να με φοβίσει... 

Μ είπε ότι τ έχει τυχει σκηνικό όπου έπεσε καυτό νερο πανω σε κοπέλα προκληθηκε τοκετός και την ξεγεννουσε με καμμένα ποδια..... Φυσικά όλα αυτά τα λέει παντ; με τέτοια ηρεμία και γλυκύτητα στο προαωπο του που απορείς.... Φυσικά ο άντρας μου τα έκανε πανω του από το φόβο του και τώρα; πριβ λίγο έφτιαχνα σπανακορυζο.... Μ λέει τι σ είπε για τις κατσαρόλες????? Θ; με φωνάζεις να την μεταφέρω εγώ.....

Εντάξει μπορούσε να αφήσει έξω την ιστορία με τα καμμένα πόδια ξερωγω:shock:

Just now, Ninamc είπε:

@Renez 28 , ζυγός, με δυο τέκνα παρακαλωωω ένα κ ένα... Χαχαχα

Το λέτε βρε αθεόφοβες παλι??? 

Μπήκα να διαβάσω και ζαλίστηκα.. Δεν προλαβαινωωω... 

ΜεΜε το καλοοοο να μπείτε κοτιτσιι

Με το δεξί να πανε ολα καλα ευχόμαστε

Ρε μανάρι τι μαλλουπα είναι αυτή??? Ξέρεις πόσες βαφές έπρεπε να περάσω για να πετύχω κάτι παρόμοιο?!! Πάρα πολλές!!! Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόκκινο μαλλί φυσικό! Απίστευτο !

Τέλεια φωτο:x

Just now, Aurora S είπε:

@elenioz δεν έχουμε αποφασίσει αν θα είναι κλασσικό καρότσι (έχουμε δει κικο σιμπλισιτι κ τζόι) γιατί έχουμε πολλές μετακινήσεις κ θα βολεύει ή αν θα είναι 2 σε 1 που βολεύει στην αρχή λόγω του Πορτ μπεμπέ (έχουμε δει κάποια οικονομικά στο lito)

Που θα κοιμάται στην αρχή το μωράκι?

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

@Ninamc τι τελείες φώτο! Θα μας τρελάνεις!

Κορίτσια ξύπνησα κ διάβασα για πίτσες κ σουβλάκια κ ενώ πείνασα ταυτόχρονα μ ήρθε κ αναγούλα...τι ωραίο! Σπρώχνουν στομάχι φουλ τα ατιμουτσικα!

@Irinoula86 ο γιατρός τα έχει δει κ τα λέει ο άνθρωπος για καλό! Όλα έχουν πολύ λογική βάση αν κ λίγο υπερβολικα! Πάντως για την οδήγηση κ τη ζαλάδα συμφωνώ φουλ γτ συμβάλλει κ η ζέστη κι εγώ το αποφεύγω! Τώρα για τη κατσαρόλα? Πόσο θα τη μετακινήσεις? Από το μάτι στο νεροχύτη να σουρωσεις κάνα μακαρονι...ε δεν τα τρώμε κ κάθε μέρα! Με προσοχή!

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

@Ninamc τι τελείες φώτο! Θα μας τρελάνεις!

Κορίτσια ξύπνησα κ διάβασα για πίτσες κ σουβλάκια κ ενώ πείνασα ταυτόχρονα μ ήρθε κ αναγούλα...τι ωραίο! Σπρώχνουν στομάχι φουλ τα ατιμουτσικα!

@Irinoula86 ο γιατρός τα έχει δει κ τα λέει ο άνθρωπος για καλό! Όλα έχουν πολύ λογική βάση αν κ λίγο υπερβολικα! Πάντως για την οδήγηση κ τη ζαλάδα συμφωνώ φουλ γτ συμβάλλει κ η ζέστη κι εγώ το αποφεύγω! Τώρα για τη κατσαρόλα? Πόσο θα τη μετακινήσεις? Από το μάτι στο νεροχύτη να σουρωσεις κάνα μακαρονι...ε δεν τα τρώμε κ κάθε μέρα! Με προσοχή!

Κι εγώ ξύπνησα κ έφαγα δημητριακά. Κ διάβασα για τοστ κ πιτογυρα.....μάντεψε ποιος με κοιμησε παλι:lol:

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ ξύπνησα κ έφαγα δημητριακά. Κ διάβασα για τοστ κ πιτογυρα.....μάντεψε ποιος με κοιμησε παλι:lol:

Οι συνήθεις ύποπτοι...οι γιοι μας! :wub: κάθομαι κ το χαζεύω λίγο που κοιμάται κ σκέφτομαι πόσο μεγάλωσε το μωρό μου κ είναι μεγάλος αδερφός κ μου λέει λογάκια όμορφα ! Ο άντρας μ όλο χαζεύει βίντεο που ήταν μικρακι κ χαζογελαει κ μου δείχνει ! Τα πιο όμορφα συναισθήματα! 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Οι συνήθεις ύποπτοι...οι γιοι μας! :wub: κάθομαι κ το χαζεύω λίγο που κοιμάται κ σκέφτομαι πόσο μεγάλωσε το μωρό μου κ είναι μεγάλος αδερφός κ μου λέει λογάκια όμορφα ! Ο άντρας μ όλο χαζεύει βίντεο που ήταν μικρακι κ χαζογελαει κ μου δείχνει ! Τα πιο όμορφα συναισθήματα! 

Εγώ τρελαίνομαι που μια στο τοσο μου πετάει το κινητό περσινές φωτογραφίες κ είναι λες κ βλέπω άλλο παιδί! Περυσι τέτοια εποχή ήταν οι ξεκίνησε να κάνει βηματακια στο πάρκο γύρω γύρω κ να δοκιμάζει όλες τις γκριμάτσες. Άπειρες φωτογραφίες όπως καταλαβαινεις! Πολύ γέλιο!

Τώρα είναι μικρός κύριος πια!:x Παιδάκια μικρουλια,πως μεγαλώνουν!!

Just now, Aurora S είπε:

@Anastasia05 Θα κοιμάται είτε σε Πορτ μπεμπέ (που θα μου το δώσουν μαζί με τη βάση του για μες στο σπίτι) είτε στην κούνια του. 

Θα σου δώσουν Πορτ μπεμπέ κάποιοι φίλοι ή θα το αγοράσεις με το καροτσι κ θα σου δώσουν τη βάση? Μπερδευτηκα!

Εγώ εχω 3 σε ένα κ χρησιμοποίησα το Πορτ μπεμπέ αποκλειστικά ως κρεβάτι τους πρώτους μήνες. Με μια Βασούλα με ροδακια ,το μετακινούσα σε όλο το σπίτι. Κ ένα καλό στρωματακι κ ήταν σουπερ!

Δεν είναι τόσο βολικά όσο τα άλλα που λες στο κλείσιμο αλλά διαλέγεις ένα από τα δύο αναλογα τις ανάγκες! Εμένα με βόλεψε πολύ.  Το εχουμε βολταρει πολύ το καρότσι!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσούδια!!!!!!!!δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από το άγχος μου να ξέρετε και τις σκέψεις μου..........περιμένω πως και πως να πάει η ώρα 5 και να σχολάσω και να παω σπιτάκι μου να ξεκουραστώ! από την ένταση μου χθες το βράδυ, θέλω να σας πώ ότι σκούπισα και σφουγγαρισα όλο το σπίτι! ήθελα να κάνω και μπαλκονι αλλά λεω θα σηκωθώ το πρωί(στις 6 ) να το κάνω. Φυσικά και δεν το έκανα.... δεν άντεχα.......

@Anastasia05  + @Christinα μάλλον με επηρέασαν τα καμμένα πόδια!χιχιιχ

• Λυπημένη/-ος 2

Καλημέρα!!!

3 .ωρες ύπνο σήμερα και ένα χάλια στομάχι, δεν είναι μόνο η καούρα από χθες έχουν αρχίσει κ αναγούλες,έτσι κ επιστρέψω στα παλιά, θα φαρμακωθώ!!!

@Irinoula86 αχ στα ίδια είμαστε, μετράω ώρες, αν συνεχίσω σε αυτή την κατάσταση μπορεί να φύγω και νωρίτερα..υπομονή κορίτσι μου , πόσο μας έμεινε για την αδειούλα????

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Irinoula86 είπε:

καλημέρα κοριτσούδια!!!!!!!!δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από το άγχος μου να ξέρετε και τις σκέψεις μου..........περιμένω πως και πως να πάει η ώρα 5 και να σχολάσω και να παω σπιτάκι μου να ξεκουραστώ! από την ένταση μου χθες το βράδυ, θέλω να σας πώ ότι σκούπισα και σφουγγαρισα όλο το σπίτι! ήθελα να κάνω και μπαλκονι αλλά λεω θα σηκωθώ το πρωί(στις 6 ) να το κάνω. Φυσικά και δεν το έκανα.... δεν άντεχα.......

@Anastasia05  + @Christinα μάλλον με επηρέασαν τα καμμένα πόδια!χιχιιχ

Ειδικά αυτό δεν έπρεπε να στο πει!! Προσπάθησε να ηρεμήσεις κ να σκέφτεσαι το νινακι στην κοιλιά σου! Ελπίζω όταν γυρίσεις να ξεκουραστείς λιγάκι! Άσε τις δουλειές!

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα!!!

3 .ωρες ύπνο σήμερα και ένα χάλια στομάχι, δεν είναι μόνο η καούρα από χθες έχουν αρχίσει κ αναγούλες,έτσι κ επιστρέψω στα παλιά, θα φαρμακωθώ!!!

@Irinoula86 αχ στα ίδια είμαστε, μετράω ώρες, αν συνεχίσω σε αυτή την κατάσταση μπορεί να φύγω και νωρίτερα..υπομονή κορίτσι μου , πόσο μας έμεινε για την αδειούλα????

Να φύγεις να πας σπίτι σου! Να ξεκουραστείς! Θα ζοριστεις κι άλλο στη δουλειά κ θα χειροτερέψει. 

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα!!!

ααα τελεια!!!!εμένα από την προηγούμενη Δευτέρα μου έχουν πει να φεύγω 4 αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω τηρήσει. Νομίζω ήρθε η ώρα!εμενα μ έμειναν 6 εργάσιμες και σημερα!!!!!!!και εσενα το ίδιο νομίζω ε?

Just now, Anastasia05 είπε:

Ειδικά αυτό δεν έπρεπε να στο πει!! Προσπάθησε να ηρεμήσεις κ να σκέφτεσαι το νινακι στην κοιλιά σου! Ελπίζω όταν γυρίσεις να ξεκουραστείς λιγάκι! Άσε τις δουλειές! 

Να φύγεις να πας σπίτι σου! Να ξεκουραστείς! Θα ζοριστεις κι άλλο στη δουλειά κ θα χειροτερέψει. 

ax re κορίτσι δεν εχω καποιον να με βοηθήσει......μονο τον αντρούλη μου.... και τι θα φαει αυτος ο ανθρωπος και το σπίτι δεν μπορω΄να το βλέπω ακαταστατο η αληθεια είναι! τρελαίνομαι και νευριάζω. τωρα είμαι μεσα σε site και κοιτάζω για κοπέλες που έρχονται σπίτι για δουλειές.....δεν πάει άλλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...