Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!

Πολύ δραστήριες είστε!! 

@Renez βάλε με στο Μητέρα, αποφάσισα να πάω ιδιωτικά τελικά για διάφορους λόγους. Βάλε κ 36 ετών, είμαι νομίζω η μεγαλύτερη;;

Δε μπορώ να αποφασίσω σε ποιο καρότσι να καταλήξουμε..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Irinoula86 είπε:

Τοξότης ετών 33.5(χαχαχχα) 

Κορίτσια εγώ μόλις γυρισα απο γιατρουληηηη....... Και θα σας πω για τον παιδαρο μου...... Ειναι 1.750 σε βάρος.....!!!!! Οι μετρησεις όλες καλές..... Έχει παρει θέση..... Βεβαία μ είπε ότι δεν σημαίνει ακόμα ότι θα μείνει εκεί... Μπορεί να ξαναγυρισει.... Έχουμε ακόμα καιρό..... Ειδαμε ξεκάθαρα πατουσακια τα οποία όπως το φανταζόμουν ειναι κάτω από στήθος και γι αυτό νιώθω την πιεση.... Επίσης πιεση νιώθω γτ μ έχει σπρωξει όλα τα όργανα προς τα πανω και είναι λογικό να με πιεζουν..... Μ είπε κόβεται το σεχ  μέχρι να γεννήσουμε.... Κόβεται η οδήγηση σε δυο εβδομάδες από τώρα (ουτε καν για ςουπερ λέει ;υτοκινητο)και ταξιδάκι προτεινει το πολυ μέχρι 2 ώρες για διακοπυλες χωρίς να μπω θάλασσα... Μ είπε ότι ;πο δω και περα μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να επέλθει τοκετός και το μωρό θα επιβιώσει....... Για να με προετοιμαζρι λογικά μ το είπε..... Εμείς θελουμε όμως να παει μέχρι τέλους οπότε μ είπε να φέρομαι σαν να είμαι 80 χρονών.... Μ είπε να κάνω εξετάσεις γενικές όρων, ζαχαρου και τον ρώτησα για την καμπύλη και δεν την θεωρεί απαραίτητη. Αλλά θα Μ πει την επόμενη φορά π μάλλον θα είναι 17 Αυγουστου!

Πω πω κι άλλος παιδαρος!!! Μα τι ωραία μωρά θα κάνουμε τελοσπαντων!

Λίγοι οι παιδαροι, πολλές οι νυφες...έχει να πέσει ξεμαλλιασμα...

Κι οδήγηση Ε? Οχου γεράματα...

Τοστάκι κ γαλατακι για βραδυνό,με λιγουριασατε! Και πόσο νοστιμο μου φάνηκε...σκέτο τυρι-γαλοπούλα, όνειρο ήταν... μούρλια το έφτιαξες αγάπη μ του λέω κ με κοιτούσε ο άνθρωπος με απορία...:lol:

Τοστ γενικά λέμε το τετράγωνο ζαμπον-τυρί και σάντουιτς το πιο πλούσιο σε υλικά στο μακρόστενο ψωμάκι. Βέβαια πιο σωστά toast είναι το φρυγανισμενο ψωμί όχι απαραίτητα με ζαμπονοτυρο αλλά κι ότι τραβάει η ψυχή σου. Μωρέ μούρλια είναι όπως κι αν το λένε, όλα τ αλλά είναι λεπτομέριες!:lol:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Κορίτσια εγώ μόλις γυρισα απο γιατρουληηηη....... Και θα σας πω για τον παιδαρο μου...... Ειναι 1.750 σε βάρος.....!!!!! Οι μετρησεις όλες καλές..... Έχει παρει θέση..... Βεβαία μ είπε ότι δεν σημαίνει ακόμα ότι θα μείνει εκεί... Μπορεί να ξαναγυρισει.... Έχουμε ακόμα καιρό..... Ειδαμε ξεκάθαρα πατουσακια τα οποία όπως το φανταζόμουν ειναι κάτω από στήθος και γι αυτό νιώθω την πιεση.... Επίσης πιεση νιώθω γτ μ έχει σπρωξει όλα τα όργανα προς τα πανω και είναι λογικό να με πιεζουν..... Μ είπε κόβεται το σεχ  μέχρι να γεννήσουμε.... Κόβεται η οδήγηση σε δυο εβδομάδες από τώρα (ουτε καν για ςουπερ λέει ;υτοκινητο)και ταξιδάκι προτεινει το πολυ μέχρι 2 ώρες για διακοπυλες χωρίς να μπω θάλασσα... Μ είπε ότι ;πο δω και περα μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να επέλθει τοκετός και το μωρό θα επιβιώσει....... Για να με προετοιμαζρι λογικά μ το είπε..... Εμείς θελουμε όμως να παει μέχρι τέλους οπότε μ είπε να φέρομαι σαν να είμαι 80 χρονών.... Μ είπε να κάνω εξετάσεις γενικές όρων, ζαχαρου και τον ρώτησα για την καμπύλη και δεν την θεωρεί απαραίτητη. Αλλά θα Μ πει την επόμενη φορά π μάλλον θα είναι 17 Αυγουστου!

Ω ρε ενα μωρό!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, P.L.L. είπε:

Τι πρέπει να πούμε ρε παιδιά γιατί έχασα επεισόδια;; Αν είναι για ηλικία είμαι 38 και ζώδιο κριός. 

Για το τοστ κορίτσια δεν θα σας πω πως το λένε Αθήνα η σε οοοολη την υπόλοιπη Ελλάδα. Θα σας πως και η λέξη σάντουιτς και η λέξη τοστ είναι αγγλικές και νομίζω πως σε όλο τον κόσμο έχουν καθιερώσει το σαντουιτς σαν το μακρόστενο ψωμάκι και τοστ το τετράγωνο. Θα μας το επιβεβαιώσουν καλυτερα όμως οι κοπέλες που μένουν στο εξωτερικό. Στη Λατινική Αμερική παντως έτσι τα λέγαμε. 

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι έχετε γράψει για διαφορες στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα προς τα κάτω αλλα να σας πω ότι εμενα μου αρέσουν. Ήταν μια περιπέτεια να καταλάβω κάποια πράγματα όταν ειχα πάει στη Θεσσαλονίκη (πχ τυρί- κασέρι) για σπουδές και αυτό του έδωσε μεγαλύτερη χάρη, σαν εμπειρία.  

Μας το έλυσε η @Eva137 το τοστ είναι οτιδήποτε είναι ψημένο το σάντουιτς ότι είναι κρύο. Δεν έχει σημασία το σχήμα :) 

@Irinoula86 Πωπω πόσο μεγάλωσε και το δικό σου αγοράκι!!! Μπράβο! Αυστηρός ο γιατρός, αλλά δεν πειράζει για να αποφύγετε τυχόν απρόοπτα. 

@Aurora S Σε ποια είστε ανάμεσα; 

• Μου αρέσει 1

Just now, elenioz είπε:

@Annou Ναι εγώ είμαι αυτήν :mrgreen: Απλά δεν το λέγαμε πολύ γτ ήθελε να με πετάξει εκτός ομάδας η αγαπημένη Αρετή! 

@Marti Χαχαχα και να ηταν μόνο αυτό 8) 

@Renez Τοστ είναι το φρυγανισμένο/ψημένο ψωμί -- τώρα τετράγωνο ορθογώνιο δεν έχει σημασία :tongue: Εγώ πάντως τα χλαπακιάζω όλα! 

Axx vre glukaki esu eisai mwro!!Kai eisai k stin kaluteri ilikia!!Super super!Exoume kai pit idia mera!!

Just now, Hliolousti είπε:

Κι εγώ έχω αρνητικό ρέζους!

Και απλά μου βάζει στις μηνιαίες μου εξετάσεις έναν δείκτη ο οποίος λέγεται coombs και έως τώρα μου βγαίνει αρνητικός...

Μήπως σου βγήκε θετικός και για αυτο σου τη χορήγησε;

Εγώ όταν ρώτησα τη γιατρό μου είπε πως απλά μετά τον τοκετό θα χρειαστεί να μου κάνει μια ένεση

Εκτός εάν παίζει ρόλο το ότι είσαι 0- και όχι απλά - ρεζους

Thn coombs emmesi les,oxi oxi,arnitiko vgike k emena..Mou eipe apla na to kanoume gia prolipsi gia to anosopoihtiko gia to mwro...Auto..Twra pali otan xanapaw 25 Avgoustou tha ton rwtisw.

Just now, Anastasia05 είπε:

Πες τα σας εφαγε:lol:

Εγώ είμαι safe ευτυχώς(έχω αγόρι,είμαι 30+, είμαι κ σκορπιος που οι δίδυμοι έχουν ιδιαίτερη σχέση) εσείς κοριτσομανες κακοντελες???(πεθαίνω Μ αυτή τη λέξη) σας έχει φάει!!!:P

Ευτυχώς να λες που δεν είσαι 25-

Νομίζω κι εγώ πως το αρνητικό ρεζους είναι που κοιτάνε όχι την ομάδα.

@Annou ρώτησε τον την άλλη φορά να μας λύσει την απορία!

Nai nai 25 Avgoustou tha rwtisw an k mou eipe oti einai gia proliptikous logous gia to mwro k to anosopoihtiko tou

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Την οδήγηση Μ είπε να την Αποφευγω γτ μπορεί να ζαλιστω και να λιποθυμήσω για δευτερόλεπτα και να προκαλεσω ατυχημα..... Οκ νομίζω θα τον ακουσω.... Επίσης Μ είπε ότι τ; χέρια -δάχτυλα Μ από εδώ και στο εξής δεν θα λειτουργουν όπως ήταν;ν παντα λόγω του αίματος που παει στην καρδιά και μπορεί κάποιες φορές να μην είναι αρκετό..... Γι αυτό το λόγο Μ είπε να μην μετ;φέρω κατσαρόλες με καυτό νερό η φαγητό μέσα από την κουζίνα; στο νεροχυτη ας πουμε γτ μπορεί να πεσει πανω Μ και να με κάψει.... Παιδιά Μ έλεγε όλα τα πραγματα για να με φοβίσει... 

Μ είπε ότι τ έχει τυχει σκηνικό όπου έπεσε καυτό νερο πανω σε κοπέλα προκληθηκε τοκετός και την ξεγεννουσε με καμμένα ποδια..... Φυσικά όλα αυτά τα λέει παντ; με τέτοια ηρεμία και γλυκύτητα στο προαωπο του που απορείς.... Φυσικά ο άντρας μου τα έκανε πανω του από το φόβο του και τώρα; πριβ λίγο έφτιαχνα σπανακορυζο.... Μ λέει τι σ είπε για τις κατσαρόλες????? Θ; με φωνάζεις να την μεταφέρω εγώ.....

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 2

@Renez 28 , ζυγός, με δυο τέκνα παρακαλωωω ένα κ ένα... Χαχαχα

Το λέτε βρε αθεόφοβες παλι??? 

Μπήκα να διαβάσω και ζαλίστηκα.. Δεν προλαβαινωωω... 

12 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου (για εσάς δηλαδή, καληνύχτα για εμένα)!:P Εξαφανίστηκα λίγο από χθες, αλλά ήταν για καλό λόγο. Μια φίλη μου εδώ με φώναξε να μου δώσει κάποια πράγματα που είχε από το μωρό της που δε τα χρειάζεται πια και ετοιμάσαμε και το προσκλητήριο για το baby shower, οπότε τώρα προσπαθώ να τελειώσω την λίστα/registry για τα δώρα! Θα το κάνουμε τελικά τον Δεκαπενταύγουστο! Μετά, το απόγευμα, μου ήρθε και η μεγάλη κούτα που μου έστειλε η αδερφή μου από Ελλάδα με ένα σωρό πράγματα για το μωρό, οπότε ήθελα να τα δω και να τα οργανώσω. Κι έτσι, από εκεί που δεν είχα τίποτα, ξαφνικά έχω ρουχαλάκια/εσωρουχάκια, αξεσουάρ (σκουφάκια, κάλτσες, παπουτσάκια...), σαλιάρες, σελτεδάκια, πετσέτες, σεντονάκια, κουβερτάκια, μπανιεράκι, μαξιλάρι θηλασμού, κοχύλια στήθους-θηλασμού, κρεμούλες ενυδατικές και συγκάματος (ναι, και λανολίνη:wink:), πιπίλες, μάρσιπο, και ριλάξ-κούνια! Τώρα θα περιμένω να δω τί δώρα θα μου φέρουν στο baby shower και θα αγοράσω μετά τα υπόλοιπα να έρθουν και απ'ευθείας στο καινούργιο σπίτι. Το μόνο που θα πάρω νωρίτερα είναι ένα καρότσι 3σε1 που θα το χρειαστώ από την αρχή και δεν το έχω βάλει καν στη λίστα.

Είχαμε και μια μικρή αναποδιά με το σπίτι, και από εκεί που ήτανε να μπούμε την Παρασκευή θα το μεταφέρουμε στην επόμενη Τρίτη, γιατί ο συμβολαιογράφος είχε πολύ δουλειά και δεν μπορούσε να το κάνει στην ώρα του (από ότι φαίνεται αγοράζει σπίτια ο κόσμος)! Απογοητευτήκαμε λίγο που καθυστερούμε κι άλλο τώρα, γιατί ελπίζαμε να κάνουμε πολλές δουλειές μέσα στο σαβ/ακο και περνάει ο καιρός, αλλά εντάξει, θα κάνουμε λίγες μέρες ακόμα υπομονή.

@LadyP Καλώς μας ήρθες! :)

@OctoberMom περαστικά στον άντρα σου... μικρό το κακό ευτυχώς, αν και φαντάζομαι πόσο θα τρόμαξες. Προσοχή τώρα, και όλα καλά μόνο να σας πηγαίνουν από εδώ και πέρα!

Πραγματικά, δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα! Σου το λέω γιατί κι εγώ δεν τα μπορώ τα πολύ κοσμικά event και είχα το άγχος μου πριν, αλλά τελικά τζάμπα αγχώθηκα. Να ξέρεις, στο χέρι σας είναι να τα κάνετε όλα όπως τα θέλετε. Εμείς είχαμε κάνει έναν πολιτικό γάμο στην Αμερική πριν αρκετά χρόνια (γιατί μόλις είχα αποφοιτήσει και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να βγάλω καινούργια βίζα εγκαίρως... το κάναμε περισσότερο για σιγουριά για να μπορώ να μείνω στην χώρα για όσο χρειαστεί σαν σύζυγος/dependent). Να φανταστείς, είχα φορέσει απλά μια άσπρη φουστομπλούζα με κολάν και μπότες (και ένα πιαστράκι-λουλουδάκι στα μαλλιά), γιατί ήτανε καταχείμωνο, και έτσι όπως είμασταν στη δουλειά φύγαμε το μεσημέρι μαζί με δυο φίλους-συναδέλφους μας που ήρθαν και υπέγραψαν ως μάρτυρες, πήγαμε στο δημαρχείο, είπαμε τους όρκους μας (αυτό το κομμάτι μου άρεσε τελικά, συγκινήθηκα κιόλας), βάλαμε τις υπογραφές και φύγαμε... πολύ χαλαρά δηλαδή. Ακόμα και πολύ αργότερα που κάναμε τον θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα, είχαμε μόνο γύρω στους 90 καλεσμένους, η τελετή κράτησε μόνο 25 λεπτά (ούτε καν χαιρετήσαμε τον κόσμο γιατί οι λίγοι που καλέσαμε ήρθανε όλοι κατευθείαν στη δεξίωση-πάρτυ μετά οπότε μιλήσαμε με όλους εκεί), βγάλαμε λίγες φωτογραφίες με τους γονείς και τους κουμπάρους μας με θέα την θάλασσα και το κάστρο του Πλαταμώνα, και το πάρτυ το κάναμε σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα όπως ακριβώς το θέλαμε... φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε (όσοι θέλαμε βέβαια) και κατά τις 2 το διαλύσαμε γιατί είχαμε κουραστεί όλοι. Τελικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Φαντάζομαι εσείς που θα έχετε και την βάφτιση παράλληλα, θα θέλετε ακόμα πιο απλά πράγματα, οπότε σκέψου το χαλαρά από πριν και οργανώστε τα όλα όπως τα θέλετε... έτσι κι αλλιώς εκείνη η μέρα θα είναι δικιά σας! :wink:

ΜεΜε το καλοοοο να μπείτε κοτιτσιι

Με το δεξί να πανε ολα καλα ευχόμαστε

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Την οδήγηση Μ είπε να την Αποφευγω γτ μπορεί να ζαλιστω και να λιποθυμήσω για δευτερόλεπτα και να προκαλεσω ατυχημα..... Οκ νομίζω θα τον ακουσω.... Επίσης Μ είπε ότι τ; χέρια -δάχτυλα Μ από εδώ και στο εξής δεν θα λειτουργουν όπως ήταν;ν παντα λόγω του αίματος που παει στην καρδιά και μπορεί κάποιες φορές να μην είναι αρκετό..... Γι αυτό το λόγο Μ είπε να μην μετ;φέρω κατσαρόλες με καυτό νερό η φαγητό μέσα από την κουζίνα; στο νεροχυτη ας πουμε γτ μπορεί να πεσει πανω Μ και να με κάψει.... Παιδιά Μ έλεγε όλα τα πραγματα για να με φοβίσει... 

Μ είπε ότι τ έχει τυχει σκηνικό όπου έπεσε καυτό νερο πανω σε κοπέλα προκληθηκε τοκετός και την ξεγεννουσε με καμμένα ποδια..... Φυσικά όλα αυτά τα λέει παντ; με τέτοια ηρεμία και γλυκύτητα στο προαωπο του που απορείς.... Φυσικά ο άντρας μου τα έκανε πανω του από το φόβο του και τώρα; πριβ λίγο έφτιαχνα σπανακορυζο.... Μ λέει τι σ είπε για τις κατσαρόλες????? Θ; με φωνάζεις να την μεταφέρω εγώ.....

Popopo ti ein’toutos kale?den se trelane?

• Χαχα 1

Καλε εσυ έχεις παιδαροοοοο... Φτου φτου το μωράκι σας?!!!! Πολυ ωραιααα

Just now, Annou είπε:

Popopo ti ein’toutos kale?den se trelane?

Με το καλό ο γάμος κορίτσι μου.. Να περασετε αξέχαστα και ολα θα ναι μια χαρά μην αγχωνεσαι

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλε εσυ έχεις παιδαροοοοο... Φτου φτου το μωράκι σας?!!!! Πολυ ωραιααα

Με το καλό ο γάμος κορίτσι μου.. Να περασετε αξέχαστα και ολα θα ναι μια χαρά μην αγχωνεσαι

Euxaristoume Ninako mou! @Ninamc

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 said:

Μπράβο, πω πω ένας παίδαρος!! Τώρα με βάζεις σε σκέψεις γιατί αναρωτιέμαι πόσο να έχει φτάσει ο δικός μου και δε θα μάθω αφού τώρα δεν μου κάνουνε υπέρηχο και θα σκάσω!:unsure:

Just now, P.L.L. said:

Τι πρέπει να πούμε ρε παιδιά γιατί έχασα επεισόδια;; Αν είναι για ηλικία είμαι 38 και ζώδιο κριός. 

Για το τοστ κορίτσια δεν θα σας πω πως το λένε Αθήνα η σε οοοολη την υπόλοιπη Ελλάδα. Θα σας πως και η λέξη σάντουιτς και η λέξη τοστ είναι αγγλικές και νομίζω πως σε όλο τον κόσμο έχουν καθιερώσει το σαντουιτς σαν το μακρόστενο ψωμάκι και τοστ το τετράγωνο. Θα μας το επιβεβαιώσουν καλυτερα όμως οι κοπέλες που μένουν στο εξωτερικό. Στη Λατινική Αμερική παντως έτσι τα λέγαμε. 

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι έχετε γράψει για διαφορες στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα προς τα κάτω αλλα να σας πω ότι εμενα μου αρέσουν. Ήταν μια περιπέτεια να καταλάβω κάποια πράγματα όταν ειχα πάει στη Θεσσαλονίκη (πχ τυρί- κασέρι) για σπουδές και αυτό του έδωσε μεγαλύτερη χάρη, σαν εμπειρία.  

Just now, elenioz said:

Μας το έλυσε η @Eva137 το τοστ είναι οτιδήποτε είναι ψημένο το σάντουιτς ότι είναι κρύο. Δεν έχει σημασία το σχήμα :) 

@Irinoula86 Πωπω πόσο μεγάλωσε και το δικό σου αγοράκι!!! Μπράβο! Αυστηρός ο γιατρός, αλλά δεν πειράζει για να αποφύγετε τυχόν απρόοπτα. 

@Aurora S Σε ποια είστε ανάμεσα; 

Στην Αμερική πάντως τα λέμε όλα ή sandwich ή panini, και απλά όταν παραγγέλνεις σε ρωτάνε αν το θες toasted ή όχι.

Just now, Ninamc said:

Σ'ευχαριστώ πολύ Νίνα μου! Τί ωραία φωτο έβαλες!:wub:

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Καλησπέρα παρλαπιπινες! 

Τα τσαγούλια σας δεν τα κλείνετε καθόλου κ όλο μιλάτε (ή τρωτε);

@Irinoula86 πωπω τι παιδί έχεις! Φτου φτου! Με το καλό! Εντάξει ο γιατρός καλά έκανε και στα είπε, προσοχή δεν θέλουμε πρόωρα μωρα.

Τώρα αυτά με τα σουβλάκια/καλαμακια, τοστ/σάντουιτς, τυρί/κασέρι πάντα με μπερδευαν γιατί σαν γνήσια καταυλακιωτισα έχω συναντήσει πολλούς βορειοελλαδιτες συναδέλφους κ μου κάνουν το μυαλό φραπέ! Πάντως στην Πάτρα το καλαμάκι το λένε σουβλάκι. Θυμάμαι ειχαμε πάει πενταήμερη Θεσσαλονίκη και πήγα να παραγγείλω πίτες και είπα 2 πίτες καλαμάκι χοιρινό και έφαγα τρελό δούλεμα... Που να ηξερα:unsure:. Αφήστε που αντί για τζατζικακι μου έβαλε κάτι κετσαπ. Εμετός! Αλλά τουλάχιστον ήταν μεγάλες οι πίτες.

@Renez εγώ είμαι 34

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Λυσσασμένες κόρες!!! Είπα λίγο λίγο να αυτοσαρκαστω η γλυκούλα κ ναααα πέσατε να με φάτε!! Κ βέβαια ποιες θα έδιναν τη ποσωπλατη μαχαίρια οι ακόμη πιο κοντινές ε @Jasmine@ και @EugenJen?? 

Να κάνεις άλλη ομάδα Ιούδα Ισμήνη ε??? Καλααα καλααα δε θα μου στείλεις καλημέρα?? Καληνύχτα θα σου πω!!!!:twisted:

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα Τοξότης 33)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος 28)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος 34)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Κλινικη Ρέα -Κριός 38)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής- Ιχθύς 36)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός 30)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Κλινική Μητέρα 36)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα, Ταύρος 37)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Ιδιωτικο Πατρας- Ταύρος 34)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος 23)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό, Αιγόκερως 35)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα -  Ζυγός 28)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 31!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 20!!

πρίν από 51 λεπτά , EugenJen είπε:

Βάλε κ τις αδύνατες....μόνη σου θα μείνεις στο τέλος να μιλας με τον εαυτό σου! :lol:

Ναι γμτ το είχα ξεχάσει αυτό :mrgreen:

@Anastasia05 φυσικά κ είσαι safe εσύ γτ.κ έχεις μέσα σου τον 2ο αντράκλα παρακαλώ κ το ζώδιο σου είναι κ ωροσκόπος μου οπότε κλεισαμε:D

Just now, Christinα είπε:

Θα της πάρουμε τη πελατεία όλη κ θα φρικάρει!:lol:

Αρετή μου σε πειραζουμε μωρέ! Εγώ έχω ήδη αγόρι, λειτουργεί ως ελαφρυντικό???

Φυσικά κ είναι ελαφρυντικό!! Το καθήκον σου στη κοινωνία το έχεις ολοκληρώσει κυρία μου :D

Μωρέ τι αντράκι υπέροχο έχεις εσύ?! Φτου φτου μαναρακι μου!!

Μπορεί να σε "τρομοκρατησε" με τις υπερβολές του ο γιατρός αλλααα πόσο ανακουφιστικο ρε κορίτσια ότι ο μη γένοιτο κάτι πλέον είμαστε σε εβδομαδες που τα παιδάκια μας θα μπορέσουν να επιβιώσουν μια χαρά!! Ουφφφ κ εμένα μου το είπε αυτό τις προάλλες κ γιατρός μου κ πόσο ανακουφιστικα δε λέγεται!! Βέβαια τελειωμηνα να μας έρθουν όλα τους αλλά λέμε..

Τώρα για το νερό οκ ναι υπερβολή μου φαίνεται..για τη θάλασσα κ ο δικός μ κ πολλοί το λένε γτ υπάρχει πιθανότητα να σπάσουν μέσα στο νερό τα νερα κ να μη το αντιληφθούμε εγκαιρως..κ για την οδήγηση μάλλον καλύτερα σιγά σιγά όλες αγαπούλες να την ελαττώσετε στο ελάχιστο..ξέρω κ γω..:|

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Τέλεια φωτο!!!!! Κουκλα!!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...