Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez said:

Αμ ναι κυρία μου!! Τέτοια χαρά που σε παντρεύεται ο άνθρωπος!! Ποια άλλη θα μετακόμιζε κάθε χρόνο για πάρτη του ε??? Κ θα ξενιτευοταν?? Κ θα είχε κ υπό συζήτηση τα 5 παιδια:mrgreen:

Ναι όντως είχαμε παρόμοια νυφικα:x

+15 είσαι τώρα στην εγκυμοσύνη εννοείς ή γενικά από τον γάμο..?

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα, Ταύρος)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 31!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 20!!

@LadyP τι ζώδιο είσαι ?

Σωστό κι αυτό!:wink: +15 κιλά εννοώ από τον γάμο... 4-5 κιλά είχα βάλει τα τελευταία χρόνια + άλλα 10-11 τώρα στην εγκυμοσύνη, πού να μπω στα ρούχα μου μετά η κακοντέλα? Απορώ πώς μου κάνουν ακόμα μερικά!

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez said:

Έλα έλα πείτε κ όσες δεν έχω γράψει!! @Mariamaraki @Irinoula86 @P.L.L. @Eva137 @Christinα @Marti @OctoberMom

@Ninamc @Hope89

Γαμωτο κ τελείωσαν οι φατσούλες μου:mrgreen:

Αν και δε με συμφέρει, γιατί εκτός από τις χοντρούλες πάω και στις μεγάλες:P, είμαι 36 χρονών (και ψαράκι).

Just now, elenioz said:

@Annou Ναι εγώ είμαι αυτήν :mrgreen: Απλά δεν το λέγαμε πολύ γτ ήθελε να με πετάξει εκτός ομάδας η αγαπημένη Αρετή! 

@Marti Χαχαχα και να ηταν μόνο αυτό 8) 

@Renez Τοστ είναι το φρυγανισμένο/ψημένο ψωμί -- τώρα τετράγωνο ορθογώνιο δεν έχει σημασία :tongue: Εγώ πάντως τα χλαπακιάζω όλα! 

Ακριβώς, τοστ είναι οτιδήποτε είναι πατημένο-ψημένο (toasted), όλα τα υπόλοιπα είναι κρύα σάντουιτς! Αλλά δε βαριέσαι... όλα στο ίδιο στομάχι πάνε!:tongue:

• Μου αρέσει 4

vNpVm5.png

Ρεεε τη μια θέλω να σας διώξω γιατί είστε κοριτσομανες..την άλλη οποία είναι μικρότερη μου..κ ποιος ξέρει τι άλλο έχω πει..

Πάντως αποδεικνύεται ξεκαθαρα το δημοκρατικό+ ομαδικο μου πνεύμα^_^

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ρεεε τη μια θέλω να σας διώξω γιατί είστε κοριτσομανες..την άλλη οποία είναι μικρότερη μου..κ ποιος ξέρει τι άλλο έχω πει..

Βάλε κ τις αδύνατες....μόνη σου θα μείνεις στο τέλος να μιλας με τον εαυτό σου! :lol:

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Koritsi mou kalws irthes!!Euxomai mia teleiomini egkumosuni!Na xereis k egw apo rouxa exw parei elaxista giati mou exoun pei tha mou dwsoun k perimenw na dw ti tha parw.

Pio polla diakosmitika k pragmata gia dwmatio exw parei.

exoume akoma.

H 23xroni poia einai?Oyte poy to xera!!Egw eimai 32!

Koritsia egw ap tis exetaseis mou,ourwn aimatws kalliergeia vgika super eutuxws.

Apla xehasa na sas pw logw pou eimai 0- omada aimatos k einai spanio, mou egrapse o giatros mia enesi na kanw.Kati gia to anosopoihtiko tou mwrou.

Oute pou katalava ti itan akrivws.

Enesi Rhophylac kapws etsi legetai!

Κι εγώ έχω αρνητικό ρέζους!

Και απλά μου βάζει στις μηνιαίες μου εξετάσεις έναν δείκτη ο οποίος λέγεται coombs και έως τώρα μου βγαίνει αρνητικός...

Μήπως σου βγήκε θετικός και για αυτο σου τη χορήγησε;

Εγώ όταν ρώτησα τη γιατρό μου είπε πως απλά μετά τον τοκετό θα χρειαστεί να μου κάνει μια ένεση

Εκτός εάν παίζει ρόλο το ότι είσαι 0- και όχι απλά - ρεζους

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Βάλε κ τις αδύνατες....μόνη σου θα μείνεις στο τέλος να μιλας με τον εαυτό σου! :lol:

Πες τα σας εφαγε:lol:

Εγώ είμαι safe ευτυχώς(έχω αγόρι,είμαι 30+, είμαι κ σκορπιος που οι δίδυμοι έχουν ιδιαίτερη σχέση) εσείς κοριτσομανες κακοντελες???(πεθαίνω Μ αυτή τη λέξη) σας έχει φάει!!!:P

Ευτυχώς να λες που δεν είσαι 25-

Just now, Hliolousti είπε:

Κι εγώ έχω αρνητικό ρέζους!

Και απλά μου βάζει στις μηνιαίες μου εξετάσεις έναν δείκτη ο οποίος λέγεται coombs και έως τώρα μου βγαίνει αρνητικός...

Μήπως σου βγήκε θετικός και για αυτο σου τη χορήγησε;

Εγώ όταν ρώτησα τη γιατρό μου είπε πως απλά μετά τον τοκετό θα χρειαστεί να μου κάνει μια ένεση

Εκτός εάν παίζει ρόλο το ότι είσαι 0- και όχι απλά - ρεζους

Νομίζω κι εγώ πως το αρνητικό ρεζους είναι που κοιτάνε όχι την ομάδα.

@Annou ρώτησε τον την άλλη φορά να μας λύσει την απορία!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Renez said:

Μην ανησυχείς Αρετή μου, εγώ θα σου μείνω σίγουρα μέχρι το τέλος (36 χρονών, +10 κιλά ήδη και αγορομάνα… δεν πάω πουθενά)! Άλλες καρέκλες βλέπω να τρίζουν, δημοκρατικά βέβαια!:P

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Πες τα σας εφαγε:lol:

Εγώ είμαι safe ευτυχώς(έχω αγόρι,είμαι 30+, είμαι κ σκορπιος που οι δίδυμοι έχουν ιδιαίτερη σχέση) εσείς κοριτσομανες κακοντελες???(πεθαίνω Μ αυτή τη λέξη) σας έχει φάει!!!:P

Ευτυχώς να λες που δεν είσαι 25-

Νομίζω κι εγώ πως το αρνητικό ρεζους είναι που κοιτάνε όχι την ομάδα.

@Annou ρώτησε τον την άλλη φορά να μας λύσει την απορία!

Εντάξει ευτυχώς μόνο το ότι έχω κορίτσι με πετάει εκτός γιατί τα ηλικιακά κ τα κριτήρια βάρους τα περνάω!!! Πάλι καλά, κ άντε να βρω τώρα καινούργιο φόρουμ μανουλες Οκτωβρίου - κοριτσομανες!!:lol:

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Μην ανησυχείς Αρετή μου, εγώ θα σου μείνω σίγουρα μέχρι το τέλος (36 χρονών, +10 κιλά ήδη και αγορομάνα… δεν πάω πουθενά)! Άλλες καρέκλες βλέπω να τρίζουν, δημοκρατικά βέβαια!:P

Χαχαχαχαχαχαχα 

Just now, EugenJen είπε:

Εντάξει ευτυχώς μόνο το ότι έχω κορίτσι με πετάει εκτός γιατί τα ηλικιακά κ τα κριτήρια βάρους τα περνάω!!! Πάλι καλά, κ άντε να βρω τώρα καινούργιο φόρουμ μανουλες Οκτωβρίου - κοριτσομανες!!:lol:

Για τέτοια είσαστε τώρα?? Σε ένα δίμηνο γεννάμε.. μη λέτε πολλά για ροζ κ ίσως της περασει:P

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλε θα φτιάξουμε καινούριο φορουμ... έτσι κ αλλιώς είμαστε περισσότερες με κόρες!!!:mrgreen:

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε θα φτιάξουμε καινούριο φορουμ... έτσι κ αλλιώς είμαστε περισσότερες με κόρες!!!:mrgreen:

Θα της πάρουμε τη πελατεία όλη κ θα φρικάρει!:lol:

Αρετή μου σε πειραζουμε μωρέ! Εγώ έχω ήδη αγόρι, λειτουργεί ως ελαφρυντικό???

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Έλα έλα πείτε κ όσες δεν έχω γράψει!! @Mariamaraki @Irinoula86 @P.L.L. @Eva137 @Christinα @Marti @OctoberMom

@Ninamc @Hope89

Τοξότης ετών 33.5(χαχαχχα) 

Κορίτσια εγώ μόλις γυρισα απο γιατρουληηηη....... Και θα σας πω για τον παιδαρο μου...... Ειναι 1.750 σε βάρος.....!!!!! Οι μετρησεις όλες καλές..... Έχει παρει θέση..... Βεβαία μ είπε ότι δεν σημαίνει ακόμα ότι θα μείνει εκεί... Μπορεί να ξαναγυρισει.... Έχουμε ακόμα καιρό..... Ειδαμε ξεκάθαρα πατουσακια τα οποία όπως το φανταζόμουν ειναι κάτω από στήθος και γι αυτό νιώθω την πιεση.... Επίσης πιεση νιώθω γτ μ έχει σπρωξει όλα τα όργανα προς τα πανω και είναι λογικό να με πιεζουν..... Μ είπε κόβεται το σεχ  μέχρι να γεννήσουμε.... Κόβεται η οδήγηση σε δυο εβδομάδες από τώρα (ουτε καν για ςουπερ λέει ;υτοκινητο)και ταξιδάκι προτεινει το πολυ μέχρι 2 ώρες για διακοπυλες χωρίς να μπω θάλασσα... Μ είπε ότι ;πο δω και περα μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να επέλθει τοκετός και το μωρό θα επιβιώσει....... Για να με προετοιμαζρι λογικά μ το είπε..... Εμείς θελουμε όμως να παει μέχρι τέλους οπότε μ είπε να φέρομαι σαν να είμαι 80 χρονών.... Μ είπε να κάνω εξετάσεις γενικές όρων, ζαχαρου και τον ρώτησα για την καμπύλη και δεν την θεωρεί απαραίτητη. Αλλά θα Μ πει την επόμενη φορά π μάλλον θα είναι 17 Αυγουστου!

• Μου αρέσει 7

Just now, Renez είπε:

@Ninamc @Hope89

Τι πρέπει να πούμε ρε παιδιά γιατί έχασα επεισόδια;; Αν είναι για ηλικία είμαι 38 και ζώδιο κριός. 

Για το τοστ κορίτσια δεν θα σας πω πως το λένε Αθήνα η σε οοοολη την υπόλοιπη Ελλάδα. Θα σας πως και η λέξη σάντουιτς και η λέξη τοστ είναι αγγλικές και νομίζω πως σε όλο τον κόσμο έχουν καθιερώσει το σαντουιτς σαν το μακρόστενο ψωμάκι και τοστ το τετράγωνο. Θα μας το επιβεβαιώσουν καλυτερα όμως οι κοπέλες που μένουν στο εξωτερικό. Στη Λατινική Αμερική παντως έτσι τα λέγαμε. 

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι έχετε γράψει για διαφορες στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα προς τα κάτω αλλα να σας πω ότι εμενα μου αρέσουν. Ήταν μια περιπέτεια να καταλάβω κάποια πράγματα όταν ειχα πάει στη Θεσσαλονίκη (πχ τυρί- κασέρι) για σπουδές και αυτό του έδωσε μεγαλύτερη χάρη, σαν εμπειρία.  

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...