Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@EugenJen Μην αγχώνεσαι! Και εμένα έφαγε μια φρίκη η γιατρός μου στην αρχή κ μου είχε πει τα ίδια αλλά από όταν ξεκίνησα να παίρνω πάρα πάνω μαγνήσιο και αυτήν την εβδομάδα στην κυριολεξία δεν έκανα τίποταααα -- την βγάζω από τον καναπέ, στο κρεβάτι και πάλι πίσω :mrgreen: Δεν είχα καθόλου συσπάσεις σήμερα. Εσύ που δεν έχεις και πονάκια να μην το σκέφτεσαι καν! 

Εμένα δεν μου έχει κάνει ποτέ κολπική καλλιέργεια... Χμμμ θα την ρωτήσω την επόμενη φορά. 

Όσο για τα σουβλάκια συνηθισμένη και εγώ από πάνω όταν πρώτο κατέβηκα Αθήνα έφαγα τρελή απογοήτευση και από το μέγεθος κ από την ποιότητα τους. Και αυτό το μαρουλάκι που είναι πάντα περισσότερο κ από το κρέας στο λαιμό μου κάθεται. Νμζ στην Αθήνα αξίζει το μπέργκερ (σε αυτό το στυλ) 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou είπε:

Koritsi mou kalws irthes!!Euxomai mia teleiomini egkumosuni!Na xereis k egw apo rouxa exw parei elaxista giati mou exoun pei tha mou dwsoun k perimenw na dw ti tha parw.

Pio polla diakosmitika k pragmata gia dwmatio exw parei.

exoume akoma.

H 23xroni poia einai?Oyte poy to xera!!Egw eimai 32!

Koritsia egw ap tis exetaseis mou,ourwn aimatws kalliergeia vgika super eutuxws.

Apla xehasa na sas pw logw pou eimai 0- omada aimatos k einai spanio, mou egrapse o giatros mia enesi na kanw.Kati gia to anosopoihtiko tou mwrou.

Oute pou katalava ti itan akrivws.

Enesi Rhophylac kapws etsi legetai!

Καλή η @elenioz είναι η μικρή μας!!!

Εγώ φταίω που μετά τα ζώδια που ρωταγα με πήρατε από τα μούτρα κ δεν έβαλα κ ηλικίες στο πινακακι!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Αν τη φας έτσι νωρίς σχετικά??

Κατά τις 8 πχ να προλάβεις να χωνέψεις...

Είμαστε θάλασσα δεν θα προλάβει να τη φτιάξει...δεν πειράζει...έφαγα μακαρονάδα σήμερα με μπόλικο τυράκι!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, elenioz είπε:

@EugenJen Μην αγχώνεσαι! Και εμένα έφαγε μια φρίκη η γιατρός μου στην αρχή κ μου είχε πει τα ίδια αλλά από όταν ξεκίνησα να παίρνω πάρα πάνω μαγνήσιο και αυτήν την εβδομάδα στην κυριολεξία δεν έκανα τίποταααα -- την βγάζω από τον καναπέ, στο κρεβάτι και πάλι πίσω :mrgreen: Δεν είχα καθόλου συσπάσεις σήμερα. Εσύ που δεν έχεις και πονάκια να μην το σκέφτεσαι καν! 

Εμένα δεν μου έχει κάνει ποτέ κολπική καλλιέργεια... Χμμμ θα την ρωτήσω την επόμενη φορά. 

Όσο για τα σουβλάκια συνηθισμένη και εγώ από πάνω όταν πρώτο κατέβηκα Αθήνα έφαγα τρελή απογοήτευση και από το μέγεθος κ από την ποιότητα τους. Και αυτό το μαρουλάκι που είναι πάντα περισσότερο κ από το κρέας στο λαιμό μου κάθεται. Νμζ στην Αθήνα αξίζει το μπέργκερ (σε αυτό το στυλ) 

Αμ το τοστ που είναι σε τετράγωνο ψωμι??? Που ακουστηκε! Χαχχαχ

• Χαχα 1

Just now, Marti είπε:

Αμ το τοστ που είναι σε τετράγωνο ψωμι??? Που ακουστηκε! Χαχχαχ

Έλα ξεκόλλα όλη η Ελλάδα έτσι το λέει το τοστ!!!!

Αφού κ στις διαφιμησεις λένε τυρί για τοστ κ δείχνουν το κλασσικό τετράγωνο!!!!! Μη με τρελαίνεις!! Τα υπόλοιπα είναι σάντουιτς!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

@EugenJen  απ ότι μου είχε πει συσπαση είναι όταν σου σκληραίνει όοολη η κοιλιά μέχρι πανω απο τον αφαλό. Και εγώ δεν μπορουσα να τα ξεχωρίσω αλλά μια φορά με επιασε όταν ήμουν στον γιατρό και το είδε και μου λέει αυτό είναι το μωρό. Όταν πιανεις σημεία στην κοιλιά που ειναι μαλακα ειναι το μωρό. Το ότι δεν πονας ειναι καλό. Γενικά να μην αγχώνεσαι εννοείτε όμως να προσεχεις και μην σηκώνεις βάρη αλλά θα δεις ότι σιγά σιγά θα σταματήσει. 

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, Renez said:

Ουοοο τι μλκια αυτό με το κέντρο???? Τεσπα σημασία έχει μόνο πως σου έχει μείνει κ εσένα ως μία τόσο όμορφη ανάμνηση κ αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει..:x

Που να δείτε τον άντρα μου που μέχρι τα 31 του που παντρευτηκαμε δεν είχε χορέψει ποτέ!!!! Κ λέω νταξ θα το πάρω απόφαση μόνη μου θα τη βγάλω στη πίστα με όλους τους τρελούς κ όμως ήταν τόσο χαρούμενος (έτσι μεταφράζω στο μυαλό μου το μεθύσι του ....) Που του δώσε να καταλάβει!! Βέβαια με κινήσεις δίχως νόημα αλλά νταξ..έτσι δημιούργησε ένα τέλειο υλικό στο βίντεο για να γελάμε για πάντα!!

Χαχα, κάπως έτσι κι ο δικός μου, μιλάμε για τρελό χορό... κάποια στιγμή θυμάμαι που είχε ανέβει πάνω στα τραπέζια, χόρευε, τραγουδούσε και πετούσε τη γραβάτα του, γυρνάει η κουμπάρα μας (η φίλη μας που σας έλεγα ότι μας γνώρισε) και μου λέει "τέτοια χαρά που σε παντρεύεται?", λέω "έλα ντε"!:-D 

5 hours ago, Renez said:

Φίλη παρόμοιο νυφικό είχαμε μάλλον..εμένα πάνω όλο δαντέλα με χαμηλούς ώμους κ το κάτω ένα απαλό τούλι (ΧΑ για αυτό κατάφερα κ το έκανα κόμπο εν τέλη χαχαχαχα) κ εγώ το είχα ράψει για να μου μείνει..κ έμεινε..μισο:P

Μωρέ εγώ καημό δεν είχα το νυφικό αλλά επειδή πιστεύω πολύ το θεωρώ μεγάλη ευλογία κ για αυτό ακριβώς ήθελα να παντρευτώ..ο άντρας μου αν τον άφηνα θα το απέφευγε λόγω του ότι πίστευε ότι δεν θα του αρέσουν τα στημένα κ καλά χαιρετουρες/τραπέζι κτλ..εν τέλη όπως το κάναμε πέρασε κ εκείνος σούπερ κ χαίρομαι γτ σεβάστηκε κ εκείνος την πίστη μου κ το χάρηκε εν τέλη φουλ!!

Πρέπει να μοιάζουνε πολύ τα νυφικά μας! Το δικό μου είναι ιβουάρ, στράπλες, με δαντέλα στο πάνω μέρος (και διάσπαρτες περλίτσες που ιριδίζουν όταν περπατάς κ τις χτυπάει το φως), κορσέ στο πίσω μέρος, και το κάτω μέρος όλο τούλι σε Α γραμμή... έμοιαζε σαν να περπατάς στα σύννεφα!

5 hours ago, Anastasia05 said:

Νταντελα από πάνω μέχρι κάτω! Κ ωραίο σχέδιο στην πλατη . Κολλητο πάνω αλλά κ κάτω δεν άνοιγε πολυ, γραμμή Α.

Κι αυτά με το τούλι πολύ νεραιδενια! Ανάμεσα στα δύο ήμουν!

Ωραίες εποχές που ήμασταν λουλουδενιες κ νεραιδενιες! Κ τώρα όμως, άλλη χάρη η φουσκωκοιλιτσα!:wub:

Ο γυναικολόγος μου λέει πολύ καλά το πας με τα κιλά κ το τι τρως ...

Που να δεις το κυνήγι που κάνω,του είπα! Ταρζανακος!!!

Ε δε νομίζω να ανέβει κι άλλο! Θα το δεις αφού γεννήσεις μετά από λίγους μήνες!

Εγώ είχα πάρει μόνο το σετ της κουνιας,μια κουβερτουλα,μια κουβέρτα που έραψα κ το προστατευτικό κάλυμμα στρώματος για την κούνια.

Δεν πήρα τίποτα αλλο....μου φερανε πολλά σεντόνια,κουβερτουλες κλπ κ με κάλυψαν!

Αχ, όπως τα λες, τότε είμασταν νεραιδένιες και τώρα (εγώ τουλάχιστον) +15 κιλά, πρησμένη και δυσκίνητη.:unsure: Δε πειράζει όμως, είναι για καλό και θα τα ανατρέψουμε όλα αργότερα!

4 hours ago, elenioz said:

Στο insta ξέρω τα little fairy gr & petit ami boutique! Έχει πολύ όμορφα σχέδια και με έντονα χρώματα -- ίσως σου αρέσει κάτι! 

Πάντως βρε παιδί μου και ο δικός μου άνδρας όλο κάτι τέτοια κοιτάει. Επίσης προχθες μου είπε -- καλά τι θα τα κάνει τόσα κορμάκια το μωρό :mrgreen: (τα τόσα έχω να πω ότι ήταν δέκα κ διαφορετικά νούμερα) Σε άλλη πραγματικότητα ο κακομοίρης μου :rolleyes: 

Χαχα, νομίζω όλοι οι άντρες είναι σε άλλη πραγματικότητα. Και ο δικός μου νομίζει ότι θα γεννήσω κανονικά και την επόμενη μέρα θα είμαι πάλι έτοιμη για αγαπούλες και τρελίτσες, και ότι το μωρό θα το έχουμε στολίδι-κουκλάκι στο σπίτι και απλά που και που θα το ταίζουμε και θα το αλλάζουμε! Θα τη δει τη γλύκα όμως σύντομα και τότε θα δούμε αν θα θέλει ακόμα να κάνουμε 5 παιδιά!

Just now, Mariamaraki said:

Υπομονή κορίτσι μου γλυκό!!! Ποσο σε καταλαβαίνω... ίδια φάση!!  Πολύ πείνα αυτή την βδομάδα... αφού λέω ότι κιλά δεν πήρα τώρα θα τα πάρω μαζεμένα;; 

Το καλό είναι χθες το βράδυ έλεγα θα φάω αυτό θα φάω εκείνο και ξαφνικά φούσκωσα χωρίς να φάω τίποτα τελικά! Χαχα 

Καλά κι εγώ, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, μόνο με τον αέρα φουσκώνω! Χθες το βράδυ έφαγα μόνο ένα νεκταρίνι και πάλι με ενοχλούσε πολύ το στομάχι μου. Τα κιλά μπαίνουν σε αφθονία κατά τα άλλα!:wacko:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

vNpVm5.png

Αμ ναι κυρία μου!! Τέτοια χαρά που σε παντρεύεται ο άνθρωπος!! Ποια άλλη θα μετακόμιζε κάθε χρόνο για πάρτη του ε??? Κ θα ξενιτευοταν?? Κ θα είχε κ υπό συζήτηση τα 5 παιδια:mrgreen:

Ναι όντως είχαμε παρόμοια νυφικα:x

+15 είσαι τώρα στην εγκυμοσύνη εννοείς ή γενικά από τον γάμο..?

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος 28)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής- Ιχθύς 36..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα, Ταύρος 37)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος 23)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό, Αιγόκερως 35)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 31!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 20!!

@LadyP τι ζώδιο είσαι ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Athina_ είπε:

@EugenJen  απ ότι μου είχε πει συσπαση είναι όταν σου σκληραίνει όοολη η κοιλιά μέχρι πανω απο τον αφαλό. Και εγώ δεν μπορουσα να τα ξεχωρίσω αλλά μια φορά με επιασε όταν ήμουν στον γιατρό και το είδε και μου λέει αυτό είναι το μωρό. Όταν πιανεις σημεία στην κοιλιά που ειναι μαλακα ειναι το μωρό. Το ότι δεν πονας ειναι καλό. Γενικά να μην αγχώνεσαι εννοείτε όμως να προσεχεις και μην σηκώνεις βάρη αλλά θα δεις ότι σιγά σιγά θα σταματήσει. 

Αν είναι έτσι όντως είναι συσπάσεις γιατί με πιάνει στο αφαλό...

@elenioz αχ με ξεαγχωασατε μια στάλα!!! Ελπίζω να μειωθούν...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Έλα ξεκόλλα όλη η Ελλάδα έτσι το λέει το τοστ!!!!

Αφού κ στις διαφιμησεις λένε τυρί για τοστ κ δείχνουν το κλασσικό τετράγωνο!!!!! Μη με τρελαίνεις!! Τα υπόλοιπα είναι σάντουιτς!!

Πριν καμιά 6ετια πιάνει δουλειά το αδερφάκι μου στην Αθήνα! Έχουμε έρθει τα 2μας κατω και ψάχνουμε σπίτι το οποίο πρέπει να βρουμε σε 3μερες! Για σουβλάκια καλαμακια οζα μανο τα ξερα.. Ελα ομως που θέλω τοστ! Πάω κατάκοπη ηταν και Αύγουστος και παραγγελνω ενα τοστ ζαμπόν γκούντα - για να μην πω κασέρι - κάθομαι ήσυχα στο τραπέζακι μου και μου έρχεται το τοστ με το τετράγωνο ψωμάκι σαν αυτο που κανω σπιτι μ... Λεω τι είναι αυτό? Τοστ μ λεει.. Θελω μακροστενο ψωμάκι.. Κυρια μ μ λεει με υφος είναι πατημενο (πατημενο??) σάντουιτς!! Χαχχαχ

• Χαχα 5

Έλα έλα πείτε κ όσες δεν έχω γράψει!! @Mariamaraki @Irinoula86 @P.L.L. @Eva137 @Christinα @Marti @OctoberMom

@Ninamc @Hope89

Just now, EugenJen είπε:

@Renez βάλε μαρή τις ηλικίες αν τολμάς κ θα σε περιποιηθω!!!

Γαμωτο κ τελείωσαν οι φατσούλες μου:mrgreen:

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Καλή η @elenioz είναι η μικρή μας!!!

Εγώ φταίω που μετά τα ζώδια που ρωταγα με πήρατε από τα μούτρα κ δεν έβαλα κ ηλικίες στο πινακακι!!!

@Annou Ναι εγώ είμαι αυτήν :mrgreen: Απλά δεν το λέγαμε πολύ γτ ήθελε να με πετάξει εκτός ομάδας η αγαπημένη Αρετή! 

@Marti Χαχαχα και να ηταν μόνο αυτό 8) 

@Renez Τοστ είναι το φρυγανισμένο/ψημένο ψωμί -- τώρα τετράγωνο ορθογώνιο δεν έχει σημασία :tongue: Εγώ πάντως τα χλαπακιάζω όλα! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...