Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Ούτε εγώ ένιωθα κάτι, η γιατρός εμένα μου έκανε την καλλιέργεια κ το βρήκε...

Εν τω μεταξύ μιλήσαμε τώρα για τις συσπάσεις κ μου αύξησε το μαγνησιο, κ αγχώθηκα πάλι λιγάκι ,μου είπε οπότε νιώθω συσπάσεις να σηκώνομαι από την καρέκλα κ γενικά ότι θέλουμε να μην έχω σχεδόν καθόλου....πφφφφφ

Εντάξει μη τρελαίνεσαι στο λέω εγώ η αγχωδης μάνα!!!

Αφού ρε χαζό μου κ εγώ έχω κ η Ελένη κ άλλες από εδώ κ όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνονται..μας νοιάζει να είναι ανώδυνες κ όχι πάνω από μερικά δευτερόλεπτα!!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Μεγάλωσε το μπεμπακι σου κ εσένα... όλα κλα θα πάνε!!! 
εχω πάθει κ εγώ Ουρεοπλασμα 2 φορές κ το είχαμε βρει τυχαία σε κολπική καλλιέργεια 

Τίποτα φίλη δε νιώθεις τίποτα, ούτε τσούξιμο ούτε υγρά ... Κ εγώ αύριο θα πω να κάνω κολπική καλλιέργεια! Ελπίζω να μη βρεθεί κάτι...

Σε διαγνωστικό κέντρο θα πας??

Just now, EugenJen είπε:

Αυτό μου είπε η γιατρός ότι είναι συχνό στις εγκυμοσύνες κ την είδα χαλαρή έτσι κ αλλιώς εγω την άλλη εβδομάδα φεύγω για διακοπές οπότε η επανεξέταση θα πάει για τέλος Αυγούστου! 

Ναι ναι κ οι δυο πήραμε!!!

Ναι λαθως διατύπωση 10 συν μερες μετα την αντιβίωση. Και να μην κάνεις δε τρέχει κατι! Να απολαύσεις τις διακοπές σου! 

Just now, Athina_ είπε:

@Renez δεν θέλω να σου γράψω κάτι απλά έβαλα πριν το όνομα που πηγα να απαντήσω και δεν μου το σβήνει!! Είπαμε είμαι μεγάλη σε ηλικία! 

@LadyP εσυ εισαι φουλ οργανωμένη! 

Χαχχα δε πειράζει... Ναι γενικά το φόρουμ έχει ένα θέμα με τις διαγραφές!! Κ τα σχόλια μας να ξέρεις δεν διαγράφονται για κάποιο λόγο..

Κ σταματά μαρή τρελή να τονίζεις την ηλικία σου!! Εδώ έχει από όλα ο μπαξες της ομαδουλας μας..

Από 23 που είναι η μικρή μας μέχρι κ 37 που λες εσύ... σημασία δεν έχει η ηλικία μας εδώ αλλά ότι όλες είμαστε Οκτώβριο-μανουλες!!

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εντάξει μη τρελαίνεσαι στο λέω εγώ η αγχωδης μάνα!!!

Αφού ρε χαζό μου κ εγώ έχω κ η Ελένη κ άλλες από εδώ κ όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνονται..μας νοιάζει να είναι ανώδυνες κ όχι πάνω από μερικά δευτερόλεπτα!!!

Σε διαγνωστικό κέντρο θα πας??

Μα αγχώθηκα γτ γενικά είναι κουλ η άτιμη, τώρα η μαία μου τα μετέφερε λίγο τύπου ε δεν είναι κ τόσο καλό κ πάρε παραπάνω μαγνήσιο, κ ποτέ θα σταματήσεις δουλειά θέλει ξεκούραση κ τέτοια....γρρρρρ

@Jasmine@ ααααα πουλάκι μου πες το ντε ότι είσαι κ συ ουρεοπλασμοπαθουσα να μαζευτούμε πολλές!!!

@Martiευχαριστωωωωω θα το προσπαθήσω να τις απολαύσω γτ προς το παρών μου τις σκεφτομαι να βγαίνουν ξινές από το άγχος!!!αν ήταν στο χέρι μου θα τις ακύρωνα να τελείωνει το παραμύθι...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μεγάλωσε το μπεμπακι σου κ εσένα... όλα κλα θα πάνε!!! 
εχω πάθει κ εγώ Ουρεοπλασμα 2 φορές κ το είχαμε βρει τυχαία σε κολπική καλλιέργεια 

Τίποτα φίλη δε νιώθεις τίποτα, ούτε τσούξιμο ούτε υγρά ... Κ εγώ αύριο θα πω να κάνω κολπική καλλιέργεια! Ελπίζω να μη βρεθεί κάτι...

Dont worry! Ολα καλα! 

@EugenJen για τις συσπάσεις επειδή το πέρασα και εγω και πολυ νωρίς και μάλιστα δεν είχα 3-4 αλλά είχα φτάσει να έχω πανω απο 30 την ημέρα να ξέρεις θέλει ηρεμία και να μην το σκέφτεσαι. Θέλει πολυ ξεκουραση και βοηθάει το νερό αρκετά. Μερικές φορές είναι και το μωρό που σε μπερδέυει και δεν είναι συσπαση. 

Just now, EugenJen είπε:

Καλά άμα είναι κρύα δεν μπαίνω κ καθόλου!! Δεν θα κάνω μπάνιο να βασανιστώ! Κ καθόλου να μην μπω θα το αντέξω!:D έχω που έχω το άγχος της απόστασης κ των συσπάσεων δεν θέλω κ άλλο!!!

Ναι φυσικά καλύτερα να προσέξεις με το κρυο νερό! 

Just now, EugenJen είπε:

Μα αγχώθηκα γτ γενικά είναι κουλ η άτιμη, τώρα η μαία μου τα μετέφερε λίγο τύπου ε δεν είναι κ τόσο καλό κ πάρε παραπάνω μαγνήσιο, κ ποτέ θα σταματήσεις δουλειά θέλει ξεκούραση κ τέτοια....γρρρρρ

@Jasmine@ ααααα πουλάκι μου πες το ντε ότι είσαι κ συ ουρεοπλασμοπαθουσα να μαζευτούμε πολλές!!!

@Martiευχαριστωωωωω θα το προσπαθήσω να τις απολαύσω γτ προς το παρών μου τις σκεφτομαι να βγαίνουν ξινές από το άγχος!!!αν ήταν στο χέρι μου θα τις ακύρωνα να τελείωνει το παραμύθι...

Καλε έχω πάθει 2 φορές, όχι τώρα στην εγκυμοσύνη βέβαια... αύριο που ια πάω πάλι για καλλιέργεια θα δούμε!

@Renez στον ιδιωτικό γυναικολόγο θα πάω να μου πάρει δείγμα, κ να πάρω κ την τελευταία μου αναρρωτική!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Α οκ..γτ κ εγώ στον νεογνολογο θα κάνω τη καλλιέργεια μαζί με το ντοπλερ..ελπίζω να μην έχει κατι το κουτί μου..να μου πεις με τόση ανομβρία πως να μην αποικίσουν νέοι κάτοικοι εκεί?? Σου λέει ελάτε να μαζευτούμε είναι ήσυχα εδω:mrgreen:

• Χαχα 2

Just now, Athina_ είπε:

@marianna1986 Ξεκίνησα με αποκόλληση μέχρι και αρχές 4ου μήνα και στο τέλος του 4ου που λέω τώρα θα σηκωθώ ξεκίνησαν οι συσπάσεις και ξανά παλι κρεβάτι και μέσα στο άγχος για το τι θα γίνει. Τώρα βέβαια έχουν σταματήσει όλα και δεν έχει σημασία γιατι εχω την μπέμπα να κουνιέται συνέχεια και έτσι τα έχουμε ξεχάσει όλα!  Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα! 

Elenioz, Anastasia05 καλώς σας βρήκα έστω και τώρα να ανταλλάξουμε και αποψεις! Το ότι έχει εκπτώσεις καλό είναι απλά το κακό είναι που πηγα και εριξα μια ματιά δεν βρίσκεις για πολυ μπεμπέ έχουν τελειώσει σχεδόν ολα. 

Μια ερώτηση που έχω να κάνω. Για Οκτώβριο τι φαρμακια έχετε παρει? 

Koritsi mou kalws irthes!!Euxomai mia teleiomini egkumosuni!Na xereis k egw apo rouxa exw parei elaxista giati mou exoun pei tha mou dwsoun k perimenw na dw ti tha parw.

Pio polla diakosmitika k pragmata gia dwmatio exw parei.

exoume akoma.

Just now, Renez είπε:

Χαχχα δε πειράζει... Ναι γενικά το φόρουμ έχει ένα θέμα με τις διαγραφές!! Κ τα σχόλια μας να ξέρεις δεν διαγράφονται για κάποιο λόγο..

Κ σταματά μαρή τρελή να τονίζεις την ηλικία σου!! Εδώ έχει από όλα ο μπαξες της ομαδουλας μας..

Από 23 που είναι η μικρή μας μέχρι κ 37 που λες εσύ... σημασία δεν έχει η ηλικία μας εδώ αλλά ότι όλες είμαστε Οκτώβριο-μανουλες!!

H 23xroni poia einai?Oyte poy to xera!!Egw eimai 32!

Koritsia egw ap tis exetaseis mou,ourwn aimatws kalliergeia vgika super eutuxws.

Apla xehasa na sas pw logw pou eimai 0- omada aimatos k einai spanio, mou egrapse o giatros mia enesi na kanw.Kati gia to anosopoihtiko tou mwrou.

Oute pou katalava ti itan akrivws.

Enesi Rhophylac kapws etsi legetai!

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Α οκ..γτ κ εγώ στον νεογνολογο θα κάνω τη καλλιέργεια μαζί με το ντοπλερ..ελπίζω να μην έχει κατι το κουτί μου..να μου πεις με τόση ανομβρία πως να μην αποικίσουν νέοι κάτοικοι εκεί?? Σου λέει ελάτε να μαζευτούμε είναι ήσυχα εδω:mrgreen:

Χαχαχαχαχαχχαχαχα δε σε αντέχω άλλο!!!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Athina_ είπε:

@EugenJen για τις συσπάσεις επειδή το πέρασα και εγω και πολυ νωρίς και μάλιστα δεν είχα 3-4 αλλά είχα φτάσει να έχω πανω απο 30 την ημέρα να ξέρεις θέλει ηρεμία και να μην το σκέφτεσαι. Θέλει πολυ ξεκουραση και βοηθάει το νερό αρκετά. Μερικές φορές είναι και το μωρό που σε μπερδέυει και δεν είναι συσπαση. 

Καλως ηρθες κορίτσι!!! 

Just now, Athina_ είπε:

Εγώ αυτό που νομίζω ότι είναι σύσπαση γτ όπως λες δεν έχω καταλάβει την διαφορά, (σκληραίνει η κοιλιά μου αλλά δεν νιώθω πόνο μόνο ενοχληση)  είναι περίπου 2 με 3 την ημέρα κ έχω παρατηρήσει ότι με πιάνει στην δουλειά επειδή κάθομαι κ πιέζω την κοιλιά ...

@Jasmine@ δίκιο έχει το κορίτσι!!! Σου λέει έρημα είναι εκεί άνθρωπος δεν πατάει, 

@Renez ο άντρας μου μου λέει αφού δεν σε έχω ακουμπήσει τελευταία γιατί να πάρω αντιβίωση κ εγώ;;; Κ του λέω τώρα εσύ είσαι περήφανος που δεν με έχεις ακουμπήσει;πινε κ μην μιλάς!!εκεί καταντησαμε!!!

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...