Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Oχι ,σουβλάκια εννοεί!!!!

Άλλο η πίτα άλλο το σουβλάκι άλλο τα καλαμάκια(δεν τρώγονται!!)

Μπράβο ρε Αναστασία να συνεννοηθούμε! Πίτα είναι όλο το σύστημα, σουβλάκι το κρεατακι κ καλαμάκι το ξυλαρακι! Κρατάει Χρόνια αυτή η παρεξήγηση, ας μην αρχισουμε!:mrgreen:

Πλάκα πλάκα η πίτσα μου έμεινε αλλά σήμερα δεν τη πατάω!!!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Μπράβο ρε Αναστασία να συνεννοηθούμε! Πίτα είναι όλο το σύστημα, σουβλάκι το κρεατακι κ καλαμάκι το ξυλαρακι! Κρατάει Χρόνια αυτή η παρεξήγηση, ας μην αρχισουμε!:mrgreen:

Πλάκα πλάκα η πίτσα μου έμεινε αλλά σήμερα δεν τη πατάω!!!

Αν τη φας έτσι νωρίς σχετικά??

Κατά τις 8 πχ να προλάβεις να χωνέψεις...

Just now, Renez είπε:

Ααααα δε θα πιάσω πάλι αυτή την γραφική συζήτηση με τις Θεσσαλονίκιες!!!

Κ εσεις στην Εύβοια έτσι τα λέτε??? Εγώ σουβλάκι ξέρω το σουβλάκι!!

Κ το χειρότερο είναι ότι πας να παραγγηλεις σε βλέπουν Αθηναίο, κατάλαβαινιυν τι εννοείς κ κάνουν τους χαζούς μέχρι να υποκύψεις να το πεις "σωστά"!!

Σουβλάκι είναι αυτό που είναι σουβλάκι, στη μικρή σούβλα δηλαδη που είναι το ξυλάκι!

Αμάν!!

Σε όλη την Ελλάδα μια χαρά συννενονουμαι,μόνο στην Αθήνα μου έχουν κάνει λάθος!

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Ναι εννοείται οικολογικο! Εγω εκανα αντίθεση με μια λευκή γωνια στην οποια θα κολλήσω αυτοκόλλητα! 

Τι ωραία που σιγσ σιγα μπαίνουν ολα σε μια σειρά! 

Ουρεοπλασμα και μετα σταφυλοκοκκος! Από το πουθενά! 2 φορές αντιβίωση! Σήμερα του είπα ευχομαι ν μη βρούμε κτ άλλο δε θελω μ παρω αλλη αντιβιωση αλλά με καθυσηχασε! Αν δεν εκανα κολπική καλλιεργεία δε θα περνα χαμπάρι.. Και είμαι και πολύ προσεκτικη σε σημείο αηδίας.. Δε πειραζει.. 

Ουρεοπλασμα κ εμένα ,αλλά τώρα αφού θα πάω θάλασσα θα της πω μόλις γυρίσω να κάνουμε άλλη μια να είμαστε σίγουροι!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ουρεοπλασμα κ εμένα ,αλλά τώρα αφού θα πάω θάλασσα θα της πω μόλις γυρίσω να κάνουμε άλλη μια να είμαστε σίγουροι!!!

Είναι πεντακάθαρα εκεί τα νερά αλλά κρύα! Να μπεις με προσοχή!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Δλδ ρε κορίτσια ούτε τσουζατε πριν στο κουτί ούτε φαινόταν κατι?? Τυχαία από την εξέταση το βρήκατε?? Κ να ρωτήσω την εξέταση τη κάνατε στον γιατρό σας τύπου τεστ παπ ή σε διαγνωστικό κέντρο τη κάνουν??

Ούτε εγώ ένιωθα κάτι, η γιατρός εμένα μου έκανε την καλλιέργεια κ το βρήκε...

Εν τω μεταξύ μιλήσαμε τώρα για τις συσπάσεις κ μου αύξησε το μαγνησιο, κ αγχώθηκα πάλι λιγάκι ,μου είπε οπότε νιώθω συσπάσεις να σηκώνομαι από την καρέκλα κ γενικά ότι θέλουμε να μην έχω σχεδόν καθόλου....πφφφφφ

C1JTp3.png

Λοιποοοον δε σας είπα το σημερινό μου κατόρθωμα!! Έλεγα να μη το μοιραστώ κ αυτό αλλαααα μπορεί να βοηθήσω κάποια αγχωτική ψυχή σαν τη δική Μου:mrgreen:

Επειδή εννοείται από τη Δευτέρα που μου είπε ότι μειώθηκε λίγο το αμνιακό με έζωσαν τα φίδια παρηγγειλα τεστ αμνιακού υγρού!! Αμεεε..

Θα μου πείτε τι είναι αυτό?! Ούτε εγώ ήξερα φυσικά αλλά ψάξε ψάξε στο ίντερνετι φανερώθηκαν!!

Είναι σαν της εγκυμοσύνης περίπου μόνο που τη μπατονετιτσα την ακουμπάς λίγο στον κόλπο να μαζέψει υγρά κ δεν κάνεις πιπι..μετά από λίγο σου δείχνει αν έχεις υπολοιματα από αμνιακό υγρό (αν υπήρξε δλδ διαρροή) ή όχι..

Φυσικά για να είμαι έτσι χαλαρή αρνητικό ήταν κ ομολογώ ήταν το πρώτο τέτοιου τύπου τεστ που χάρηκα που ήταν αρνητικό!!

Αυτά για να ξέρετε ότι υπάρχουν σε περίπτωση φρίκης σαν της δικής μου..

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Θέλει 10 μερες μετα την αντιβίωση! Απλά μην ανησύχησεις αν δε φύγει! Ειναι συχνο εύρημα! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Είναι πεντακάθαρα εκεί τα νερά αλλά κρύα! Να μπεις με προσοχή!:)

Καλά άμα είναι κρύα δεν μπαίνω κ καθόλου!! Δεν θα κάνω μπάνιο να βασανιστώ! Κ καθόλου να μην μπω θα το αντέξω!:D έχω που έχω το άγχος της απόστασης κ των συσπάσεων δεν θέλω κ άλλο!!!

C1JTp3.png

Just now, Marti είπε:

Θέλει 10 μερες μετα την αντιβίωση! Απλά μην ανησύχησεις αν δε φύγει! Ειναι συχνο εύρημα! 

Αααα και πήρε και ο άντρας μ αντιβίωση για το ουρεοπλασμα.. Μεταδίδεται σεξουαλικως! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Marti είπε:

Αυτό μου είπε η γιατρός ότι είναι συχνό στις εγκυμοσύνες κ την είδα χαλαρή έτσι κ αλλιώς εγω την άλλη εβδομάδα φεύγω για διακοπές οπότε η επανεξέταση θα πάει για τέλος Αυγούστου! 

Ναι ναι κ οι δυο πήραμε!!!

C1JTp3.png

Just now, Marti είπε:

Ναι εννοείται οικολογικο! Εγω εκανα αντίθεση με μια λευκή γωνια στην οποια θα κολλήσω αυτοκόλλητα! 

Τι ωραία που σιγσ σιγα μπαίνουν ολα σε μια σειρά! 

Ουρεοπλασμα και μετα σταφυλοκοκκος! Από το πουθενά! 2 φορές αντιβίωση! Σήμερα του είπα ευχομαι ν μη βρούμε κτ άλλο δε θελω μ παρω αλλη αντιβιωση αλλά με καθυσηχασε! Αν δεν εκανα κολπική καλλιεργεία δε θα περνα χαμπάρι.. Και είμαι και πολύ προσεκτικη σε σημείο αηδίας.. Δε πειραζει.. 

Μεγάλωσε το μπεμπακι σου κ εσένα... όλα κλα θα πάνε!!! 
εχω πάθει κ εγώ Ουρεοπλασμα 2 φορές κ το είχαμε βρει τυχαία σε κολπική καλλιέργεια 

Just now, Renez είπε:

Δλδ ρε κορίτσια ούτε τσουζατε πριν στο κουτί ούτε φαινόταν κατι?? Τυχαία από την εξέταση το βρήκατε?? Κ να ρωτήσω την εξέταση τη κάνατε στον γιατρό σας τύπου τεστ παπ ή σε διαγνωστικό κέντρο τη κάνουν??

Τίποτα φίλη δε νιώθεις τίποτα, ούτε τσούξιμο ούτε υγρά ... Κ εγώ αύριο θα πω να κάνω κολπική καλλιέργεια! Ελπίζω να μη βρεθεί κάτι...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...