Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Μαρτακι μεγάλωσε κ εσένα ο παίδαρος σου!!! 

Ναι εννοείται είναι φυσιολογικες οι συσπάσεις τώρα στο 3ο μνμ..ετοιμάζεται το κορμάκι μας..μη κοιτάς εγώ είχα αγχωθεις γτ τη Κυριακή τις είχα με πόνους μαζί..

Όλα καλά όμως,κ το βρωμομικροβιο να δεις θα έχει εξαφανιστει;)

Θύμισε μου χρωμα στο δωμάτιο..

Το εύχομαι και γω! 

Το χρωμα ειναι ενα γκρι γλ παλ που δένει τελεια με τα λευκά έπιπλα και πολλές επιλογές σε λευκά ειδη!πολυ γλυκο! Οποια θέλει έχω τον κωδικο της βιβεχρομ για να το δει στο χρωματολογιο! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Marti είπε:

Το εύχομαι και γω! 

Το χρωμα ειναι ενα γκρι γλ παλ που δένει τελεια με τα λευκά έπιπλα και πολλές επιλογές σε λευκά ειδη!πολυ γλυκο! Οποια θέλει έχω τον κωδικο της βιβεχρομ για να το δει στο χρωματολογιο! 

Κ εγώ με γκρι απαλό το έχω βάψει σε συνδυασμό με ένα γαλάζιο Παλ..επίσης Βιβεχρώμ οικολογικο παρακαλώ ε?!:P

Κ εμένα λευκά είναι τα έπιπλα κ παίρνει χρώμα από τα λούτρινα του κ ποοοσα ακόμη παιχνίδια πολύχρωμα θα αποκτήσουν με το καλό!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχ κ τους χρυσοπλήρωσα τους κύκνους όταν βάφτισα... να είναι ίδιοι παντού!!! Ωραία κάτσε να γεννήσουμε με το καλό κ μετά θα πιάσουμε τα της βάφτισης...να βρούμε κ θέματα!
Δώσε μου τα στοιχεία που παρηγγιελες τις κουρτίνες κ άστο πάνω μου...

Ας έρθουν με το καλό τα ζουζούνια μας κ θα κάνουμε βάπτιση σούπερ!!

@Marti με γεια το καινούριο δωμάτιο λοιπόν, με το καλό να υποδεχτεί το μικρό τσαχπινικο!! Θυμάσαι τι μικρόβιο σου είχε βρει?? Να δω εάν είχαμε το ίδιο, εμένα που έδωσε 3 μέρες αντιβίωση αλλά δεν μου είπε επανεξέταση, θα της το πω εγώ βέβαια μετά τις διακοπές!

C1JTp3.png

Just now, Athina_ είπε:

@marianna1986 Ξεκίνησα με αποκόλληση μέχρι και αρχές 4ου μήνα και στο τέλος του 4ου που λέω τώρα θα σηκωθώ ξεκίνησαν οι συσπάσεις και ξανά παλι κρεβάτι και μέσα στο άγχος για το τι θα γίνει. Τώρα βέβαια έχουν σταματήσει όλα και δεν έχει σημασία γιατι εχω την μπέμπα να κουνιέται συνέχεια και έτσι τα έχουμε ξεχάσει όλα!  Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα! 

Elenioz, Anastasia05 καλώς σας βρήκα έστω και τώρα να ανταλλάξουμε και αποψεις! Το ότι έχει εκπτώσεις καλό είναι απλά το κακό είναι που πηγα και εριξα μια ματιά δεν βρίσκεις για πολυ μπεμπέ έχουν τελειώσει σχεδόν ολα. 

Μια ερώτηση που έχω να κάνω. Για Οκτώβριο τι φαρμακια έχετε παρει? 

Καλησπέρα κορίτσι καλώς μας ήρθες! Άλλο ένα κοριτσάκι στη παρέα μας! Λοιπόν εγώ για Οκτωβρη& Νοεμβρη έχω πάρει τα περισσότερα φανελάκια/ζιπουνακια κοντομανικα και φορμακια για ύπνο βαμβακερα μακρύ μανίκι μέσα χέρια και πόδια! Έχω πάρει και κάποια μακρυμανικα φανελάκια για νεογέννητο σε περίπτωση που κάνει σχετικά ζέστη να την έχω με το μακρυμάνικο και από κάτω απλά καλτσακια! Από 2-6 μηνών έχω πάλι πιο πολλά κοντομανικα φανελάκια αλλά και κάποια με μακρύ μανίκι και έχω κάποια φορμακια βελουτε.!

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ με γκρι απαλό το έχω βάψει σε συνδυασμό με ένα γαλάζιο Παλ..επίσης Βιβεχρώμ οικολογικο παρακαλώ ε?!:P

Κ εμένα λευκά είναι τα έπιπλα κ παίρνει χρώμα από τα λούτρινα του κ ποοοσα ακόμη παιχνίδια πολύχρωμα θα αποκτήσουν με το καλό! 

Ναι εννοείται οικολογικο! Εγω εκανα αντίθεση με μια λευκή γωνια στην οποια θα κολλήσω αυτοκόλλητα! 

Τι ωραία που σιγσ σιγα μπαίνουν ολα σε μια σειρά! 

Just now, EugenJen είπε:

Ας έρθουν με το καλό τα ζουζούνια μας κ θα κάνουμε βάπτιση σούπερ!!

@Marti με γεια το καινούριο δωμάτιο λοιπόν, με το καλό να υποδεχτεί το μικρό τσαχπινικο!! Θυμάσαι τι μικρόβιο σου είχε βρει?? Να δω εάν είχαμε το ίδιο, εμένα που έδωσε 3 μέρες αντιβίωση αλλά δεν μου είπε επανεξέταση, θα της το πω εγώ βέβαια μετά τις διακοπές!

Ουρεοπλασμα και μετα σταφυλοκοκκος! Από το πουθενά! 2 φορές αντιβίωση! Σήμερα του είπα ευχομαι ν μη βρούμε κτ άλλο δε θελω μ παρω αλλη αντιβιωση αλλά με καθυσηχασε! Αν δεν εκανα κολπική καλλιεργεία δε θα περνα χαμπάρι.. Και είμαι και πολύ προσεκτικη σε σημείο αηδίας.. Δε πειραζει.. 

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Ναι εννοείται οικολογικο! Εγω εκανα αντίθεση με μια λευκή γωνια στην οποια θα κολλήσω αυτοκόλλητα! 

Τι ωραία που σιγσ σιγα μπαίνουν ολα σε μια σειρά! 

Ουρεοπλασμα και μετα σταφυλοκοκκος! Από το πουθενά! 2 φορές αντιβίωση! Σήμερα του είπα ευχομαι ν μη βρούμε κτ άλλο δε θελω μ παρω αλλη αντιβιωση αλλά με καθυσηχασε! Αν δεν εκανα κολπική καλλιεργεία δε θα περνα χαμπάρι.. Και είμαι και πολύ προσεκτικη σε σημείο αηδίας.. Δε πειραζει.. 

Δλδ ρε κορίτσια ούτε τσουζατε πριν στο κουτί ούτε φαινόταν κατι?? Τυχαία από την εξέταση το βρήκατε?? Κ να ρωτήσω την εξέταση τη κάνατε στον γιατρό σας τύπου τεστ παπ ή σε διαγνωστικό κέντρο τη κάνουν??

Just now, Mariamaraki είπε:

Υπομονή κορίτσι μου γλυκό!!! Ποσο σε καταλαβαίνω... ίδια φάση!!  Πολύ πείνα αυτή την βδομάδα... αφού λέω ότι κιλά δεν πήρα τώρα θα τα πάρω μαζεμένα;; 

Το καλό είναι χθες το βράδυ έλεγα θα φάω αυτό θα φάω εκείνο και ξαφνικά φούσκωσα χωρίς να φάω τίποτα τελικά! Χαχα 

Αχχχχ με νιώθεις και σε νιώθω Μαράκι!

Το κακό μ εμένα είναι ότι τα κιλά δε τα τσιγκουνευτηκα ως τώρα αλλά δεν με καίει τόσο αυτό όσο αυτό το περίεργο αίσθημα στο στομάχι!μόνιμα γουργουριζει...άμα φάω τυμπανιαζει.. αν δε φάω παθαίνω καούρα...τρελα

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

Just now, LadyP είπε:

Καλησπέρα κορίτσι καλώς μας ήρθες! Άλλο ένα κοριτσάκι στη παρέα μας! Λοιπόν εγώ για Οκτωβρη& Νοεμβρη έχω πάρει τα περισσότερα φανελάκια/ζιπουνακια κοντομανικα και φορμακια για ύπνο βαμβακερα μακρύ μανίκι μέσα χέρια και πόδια! Έχω πάρει και κάποια μακρυμανικα φανελάκια για νεογέννητο σε περίπτωση που κάνει σχετικά ζέστη να την έχω με το μακρυμάνικο και από κάτω απλά καλτσακια! Από 2-6 μηνών έχω πάλι πιο πολλά κοντομανικα φανελάκια αλλά και κάποια με μακρύ μανίκι και έχω κάποια φορμακια βελουτε.!

Σούπερ οργανωμένη κι εγώ έτσι τα έχω κ τα είχα κ στο 1ο που γεννήθηκε Νοέμβρη!

@Marti μεγάλωσε το νινακι σου! Πολύ όμορφο ακούγεται το δωμάτιο! Με τι καλό να γεμίσει γλυκες φωνουλες!

Κορίτσια πριν που λέγατε για καουρες ,εγώ χθες έπαθα το εξής! Γενικά δεν τρώω βράδυ ή τρώω κάτι ελαφρύ ή νωρίς κ μετά πίνω γάλα. Χθες όμως λιγουρευτικα πίτσα που είδα στη τιβί κ είπα στον άντρα μ να μου φτιάξει αλλά αυτός ξέχασε να πάρει αλεύρι ή έστω πιλσμπουρι κ η πίτσα έγινε σουβλάκια...3 έφαγα με πατατουλες κ 1 ψωμάκι! Ε δεν τα λες πολλά για τα κυβικά μου...όλο το βράδυ δεν μπορούσα να χωνέψω...είχε κ ζέστη πολύ...απελπισία! Μια φορά έγκυος τον γιο μου είχα καταβροχθίσει στην κυριολεξία 3 πιτογυρα!!!! Που χώρεσαν? Σαν πουλάκι είχα κοιμηθεί...Ακόμα το θυμαμαι:mrgreen:(κ ο άντρας μ που περίμενε όλο το βράδυ ότι θα κάνω μπαμ )

• Χαχα 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Δλδ ρε κορίτσια ούτε τσουζατε πριν στο κουτί ούτε φαινόταν κατι?? Τυχαία από την εξέταση το βρήκατε?? Κ να ρωτήσω την εξέταση τη κάνατε στον γιατρό σας τύπου τεστ παπ ή σε διαγνωστικό κέντρο τη κάνουν??

Εγω δεν είχα τίποτα.. Απολύτως, ούτε κν παραπανω υγρα, μυρωδιά! Τσουξιμο κλπ.. Μέσα στο προγεννητικο έλεγχο πηρε δείγμα από τον κόλπο και το πήγα σε μικρόβιολογικο κέντρο.. Κλ του ουρεοπλασμα ειναι σύνηθες και δε φεύγει εύκολα.. Αλλα σταφυλοκοκκο? Εκει κουφάθηκα.. Αφου σκέφτηκα λάθος κάνουν δε μπορεί.. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Christinα είπε:

@Marti μεγάλωσε το νινακι σου! Πολύ όμορφο ακούγεται το δωμάτιο! Με τι καλό να γεμίσει γλυκες φωνουλες!

Κορίτσια πριν που λέγατε για καουρες ,εγώ χθες έπαθα το εξής! Γενικά δεν τρώω βράδυ ή τρώω κάτι ελαφρύ ή νωρίς κ μετά πίνω γάλα. Χθες όμως λιγουρευτικα πίτσα που είδα στη τιβί κ είπα στον άντρα μ να μου φτιάξει αλλά αυτός ξέχασε να πάρει αλεύρι ή έστω πιλσμπουρι κ η πίτσα έγινε σουβλάκια...3 έφαγα με πατατουλες κ 1 ψωμάκι! Ε δεν τα λες πολλά για τα κυβικά μου...όλο το βράδυ δεν μπορούσα να χωνέψω...είχε κ ζέστη πολύ...απελπισία! Μια φορά έγκυος τον γιο μου είχα καταβροχθίσει στην κυριολεξία 3 πιτογυρα!!!! Που χώρεσαν? Σαν πουλάκι είχα κοιμηθεί...Ακόμα το θυμαμαι:mrgreen:(κ ο άντρας μ που περίμενε όλο το βράδυ ότι θα κάνω μπαμ )

Ααα 3 καλαμάκια εννοείς!! Ναι ρε συ εύκολα τα τρώω εγώ κ προ εγκυμοσυνης!!

Απλά πλέον κ εγώ έχω αυτό,παρότι τρώω τα πάντα κ δε με πειράζουν(πέραν από τους λουκουμάδες τότε!!!!) Αν φάω λιιιγο περισσότερο από λιγούρα πχ τέλος!! Τυμοανισμος μετά!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Σε ευχαριστω πολύ! Γίνεται όμορφο ναι!!! 

3πιτογυρα στη θεσνικη δε μπορείς να φας με τίποτα.. :tongue:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ααα 3 καλαμάκια εννοείς!! Ναι ρε συ εύκολα τα τρώω εγώ κ προ εγκυμοσυνης!!

Απλά πλέον κ εγώ έχω αυτό,παρότι τρώω τα πάντα κ δε με πειράζουν(πέραν από τους λουκουμάδες τότε!!!!) Αν φάω λιιιγο περισσότερο από λιγούρα πχ τέλος!! Τυμοανισμος μετά!!

Oχι ,σουβλάκια εννοεί!!!!

Άλλο η πίτα άλλο το σουβλάκι άλλο τα καλαμάκια(δεν τρώγονται!!)

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Εγω δεν είχα τίποτα.. Απολύτως, ούτε κν παραπανω υγρα, μυρωδιά! Τσουξιμο κλπ.. Μέσα στο προγεννητικο έλεγχο πηρε δείγμα από τον κόλπο και το πήγα σε μικρόβιολογικο κέντρο.. Κλ του ουρεοπλασμα ειναι σύνηθες και δε φεύγει εύκολα.. Αλλα σταφυλοκοκκο? Εκει κουφάθηκα.. Αφου σκέφτηκα λάθος κάνουν δε μπορεί.. 

Άσε με μη μπαίνβ σε καινούργια τρυπάκια!! Εγώ θα κάνω κολπικό όταν πάω για το ντοπλερ..

Just now, Marti είπε:

Σε ευχαριστω πολύ! Γίνεται όμορφο ναι!!! 

3πιτογυρα στη θεσνικη δε μπορείς να φας με τίποτα.. :tongue:

Όντως!!! Πάω πάσο! Και τα δικά μας δεν είναι αθηναϊκά μικρά αλλά τα δικά σας πάνω δεν παίζονται!:D

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Oχι ,σουβλάκια εννοεί!!!!

Άλλο η πίτα άλλο το σουβλάκι άλλο τα καλαμάκια(δεν τρώγονται!!)

Ααααα δε θα πιάσω πάλι αυτή την γραφική συζήτηση με τις Θεσσαλονίκιες!!!

Κ εσεις στην Εύβοια έτσι τα λέτε??? Εγώ σουβλάκι ξέρω το σουβλάκι!!

Κ το χειρότερο είναι ότι πας να παραγγηλεις σε βλέπουν Αθηναίο, κατάλαβαινιυν τι εννοείς κ κάνουν τους χαζούς μέχρι να υποκύψεις να το πεις "σωστά"!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...