Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Athina_ είπε:

EugenJen αχαχαχαχαχ αν σου πω ότι και εγώ έχω παρει προστατευτικά για τις πρίζες! Δεν θέλει πολυ σκέψη αυτο μπαμ μπαμ αγορά ειναι και ουτε καν σκέφτηκα ότι αυτά θα τα χρειαστώ μετά από ένα χρόνο! 

DemiMom εάν εισαστε στο Έλενα ναι πολυ πιθανό. Θα έχουμε παρεα εκεί να σχολιάζουμε! Η αδερφη μου τα πιο πολλα τα έχει δώσει άλλου αλλά δεν πειραζει. 

Είδες που σε καταλαβα!! Δικιά μου είσαι! Dont worry όλα θα τα μαζέψουμε σιγά σιγά!!

@Jasmine@ έχω σκοπό να την κάνω μια μέρα νωρίτερα αλλά σσσσσσ μην σου ξεφύγει!!!

Εγώ σήμερα έχω πεθάνει στις καούρες πολύ χαλια έχω πιει ήδη 1.5 λίτρο νερό 

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Γεια σου Αθηνά! Με το καλό το μωράκι σου!!! Τι είχες και πέρασες την εγκυμοσύνη σου κλινήρης; Μην αγχώνεσαι κ εγώ το ίδιο ανοργάνωτη ειμαι!

Νομίζω πλέον πως κάποιος κάνει πλάκα στη @Renez

Πες μου λίγο τώρα σοβαρά δλδ????

Αφού γράφει στην αρχή μόνο ΠΗΤ λέω οκ έχουμε ελπίδες,αλλάζω σελίδα κ βλέπω ΠΑΛΙ κορίτσι και ΠΟΛΥ ήρεμα λοιπόν κ εγώ ξεφωνηξα μόνη μου ΔΕ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!! σοκ ο άντρας μου που έτρωγε αμέριμνος δίπλα μου :mrgreen:

@Jasmine@ παπάκια που λες κ εσύ τη σκέφτεσαι τη φίλη μας @EugenJen!!! 

K όλες εδώ μέσα ντροπή σας!! 

Θα σας υπενθυμίσω μόνο πως ο αγαπητός σύζυγος της φίλης ΜΑΣ έχει μαγαζί με ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΆ!! Αλλά βέβαια όλες εδώ το νου σας στους ξένους κ όχι στο δικό μας παιδί!! Που ακόμη παλεύει να ξεχρεωσει κ κάτι κουρτίνες!!!!(συγγνώμη ρομαν εννοώ!!)

Μην αγχώνεσαι φίλη,εγώ θα μείνω σε εσάς πίστη κ όχι σε μαγαζί που προπαγανδίζουν μόνο φρουφρου κ αρώματα!!:P

• Χαχα 4

Just now, Hliolousti είπε:

@Athina_ και @LadyP καλωσήρθατε κορίτσια μου με τις κοριτσαρες σας!!!!Με το καλό να τις υποδεχτειτε τον Οκτώβριο!!!

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!!!

Σήμερα το μενού μου έχει από το πρωί έντονο πονοκέφαλο!Δεν ανέχομαι το κλιματιστικό και είμαι με ανεμιστήρα όλη μέρα μα σκάω! οπότε και ζαλισμενη κ σκασμενη!Α και μονίμως πεινασμένη!!!δε ξέρω τί φάση αλλά σήμερα δεν την παλεύω καθόλου!

Υπομονή κορίτσι μου γλυκό!!! Ποσο σε καταλαβαίνω... ίδια φάση!!  Πολύ πείνα αυτή την βδομάδα... αφού λέω ότι κιλά δεν πήρα τώρα θα τα πάρω μαζεμένα;; 

Το καλό είναι χθες το βράδυ έλεγα θα φάω αυτό θα φάω εκείνο και ξαφνικά φούσκωσα χωρίς να φάω τίποτα τελικά! Χαχα 

Just now, EugenJen είπε:

Είδες που σε καταλαβα!! Δικιά μου είσαι! Dont worry όλα θα τα μαζέψουμε σιγά σιγά!!

@Jasmine@ έχω σκοπό να την κάνω μια μέρα νωρίτερα αλλά σσσσσσ μην σου ξεφύγει!!!

Εγώ σήμερα έχω πεθάνει στις καούρες πολύ χαλια έχω πιει ήδη 1.5 λίτρο νερό 

Αγάπη δε βοηθάει το νερό στις καούρες... έχεις ξαναπαθει;;; Ποικίλουν οι απόψεις, εμένα με βοηθάνε τα ξινόμηλα, άλλες τα παγωτά, άλλες το γάλα... το νερό την κάνει πιο έντονη. Φαε κανα κρακερακι τουλάχιστον!

Just now, Renez είπε:

Αφού γράφει στην αρχή μόνο ΠΗΤ λέω οκ έχουμε ελπίδες,αλλάζω σελίδα κ βλέπω ΠΑΛΙ κορίτσι και ΠΟΛΥ ήρεμα λοιπόν κ εγώ ξεφωνηξα μόνη μου ΔΕ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!! σοκ ο άντρας μου που έτρωγε αμέριμνος δίπλα μου :mrgreen:

Θα σας υπενθυμίσω μόνο πως ο αγαπητός σύζυγος της φίλης ΜΑΣ έχει μαγαζί με ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΆ!! Αλλά βέβαια όλες εδώ το νου σας στους ξένους κ όχι στο δικό μας παιδί!! Που ακόμη παλεύει να ξεχρεωσει κ κάτι κουρτίνες!!!!(συγγνώμη ρομαν εννοώ!!)

Μην αγχώνεσαι φίλη,εγώ θα μείνω σε εσάς πίστη κ όχι σε μαγαζί που προπαγανδίζουν μόνο φρουφρου κ αρώματα!!:P

Ο αντρουλης της φίλης μας μπομπονιέρες κ τέτοια εχει... κ μην ξεχνάς πως εμένα δε θέλει να μου τον γνωρίσει γιατί είμαστε ίδιοι λέει κα θα κάνουμε κόμμα! Αν άλλαξε γνώμη φυσικά κ θα την προτιμήσω για να ξεχρεώσει τις φουφούλες της κόρης της!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Χαχαχαχα!!! Εντάξει πάνε οι κουρτίνες τις ξεχρεωσαμε, κ μεταξύ μας τα μέτρα κουλός να τα έπαιρνε πιο σωστά θα τα έπαιρνε!! Αλλά βαριέμαι απίστευτα να πάρω να τσακωθω! Εκτός κ αν θέλει η φιληναδα μου η @Jasmine@ να της δώσω τηλ να κάνει τα άγρια της!!:D

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

@Athina_ καλώς μας ήρθες λοιπόν κ εσύ στο παρεάκι μας κ με το καλό το αντράκι σου!!! (Χαχχαα συγγνώμη,το κοριτσάκι σου εννοούσα,απλα είχα άχτι να το πω:mrgreen:

Εμμμ αν είχες μπει νωρίτερα στην ομάδα μας δε θα είχες ταλαιπωρηθεί τόσο..εμείς εδώ έχουμε αποδιοπομπαίο τραγο την @Jasmine@ που έχει περάσει /περνάει τα συμπτώματα και των 30 εγκύων μόνη της οπότε οι υπόλοιπες είμαστε κουλ:D

Just now, EugenJen είπε:

Χαχαχαχα!!! Εντάξει πάνε οι κουρτίνες τις ξεχρεωσαμε, κ μεταξύ μας τα μέτρα κουλός να τα έπαιρνε πιο σωστά θα τα έπαιρνε!! Αλλά βαριέμαι απίστευτα να πάρω να τσακωθω! Εκτός κ αν θέλει η φιληναδα μου η @Jasmine@ να της δώσω τηλ να κάνει τα άγρια της!!:D

Πως κ δεν ορμιξε ο συζυξ?? 

Ναι κ με το Ισμήνακι μας μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου..!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

marianna1986 Στο Έλενα θα γεννήσω. Και εγώ λίγο απ ολα λέω να παρω και βλέπω εκείνη την στιγμή και τις ανάγκες. Το κακό είναι ότι όταν μπαίνεις στην διαδικασία να ψάξεις σου αρέσουν ολα! 

Renez αν σου έλεγα ότι κατά βάθος ήθελα αγοράκι θα σε καλοπιασω λίγο??όχι ότι δεν θέλω και το κοριτσάκι εννοείτε αλλά μέσα μου πιστευα στην αρχή ότι είναι αγόρι μέχρι και την Β επιπέδου ενώ είχα κάνει και το  nipt  test που είχε βγάλει ότι είναι κορίτσι λέω μπορεί να αλλάξει δεν ξέρεις! 

• Χαχα 3

Just now, Jasmine@ είπε:

Αγάπη δε βοηθάει το νερό στις καούρες... έχεις ξαναπαθει;;; Ποικίλουν οι απόψεις, εμένα με βοηθάνε τα ξινόμηλα, άλλες τα παγωτά, άλλες το γάλα... το νερό την κάνει πιο έντονη. Φαε κανα κρακερακι τουλάχιστον!

Ο αντρουλης της φίλης μας μπομπονιέρες κ τέτοια εχει... κ μην ξεχνάς πως εμένα δε θέλει να μου τον γνωρίσει γιατί είμαστε ίδιοι λέει κα θα κάνουμε κόμμα! Αν άλλαξε γνώμη φυσικά κ θα την προτιμήσω για να ξεχρεώσει τις φουφούλες της κόρης της!

Μωρέ τον τελευταίο μήνα  έχω συχνά αλλά όσο περνάνε οι μέρες όλο κ πιο πολύ, σήμερα από το πρωί δεν με άφησε καθόλου, ρε συ το πιστεύεις ότι έφαγα παγωτό χθες κ λέω κοίτα μπα ιδέα μου θα είναι ότι έκανε καλό το παγωτό!! Μήλο δεν έχω φάει από τότε με τους εμετούς γτ το έβγαζα κ φοβάμαι....

Έχω χάσει επεισόδια ρε παιδιά;;ποιος βαφτίζει;;;όχι αγαπούλα μπουμπουνιερες δεν κάνουμε ,δεν είμαστε λιανική εμείς πχ φτιάχνουμε το διακοσμητικό της μπουμπουνιερας το θέμα της βάφτισης, το κουτί, τον στολισμό λαμπάδες κλπ κλπ

Just now, Renez είπε:

@Athina_ καλώς μας ήρθες λοιπόν κ εσύ στο παρεάκι μας κ με το καλό το αντράκι σου!!! (Χαχχαα συγγνώμη,το κοριτσάκι σου εννοούσα,απλα είχα άχτι να το πω:mrgreen:

Εμμμ αν είχες μπει νωρίτερα στην ομάδα μας δε θα είχες ταλαιπωρηθεί τόσο..εμείς εδώ έχουμε αποδιοπομπαίο τραγο την @Jasmine@ που έχει περάσει /περνάει τα συμπτώματα και των 30 εγκύων μόνη της οπότε οι υπόλοιπες είμαστε κουλ:D

Πως κ δεν ορμιξε ο συζυξ?? 

Ναι κ με το Ισμήνακι μας μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου..!!

Γιατί ο συζυξ μαρή ούτε που το πήρε χαμπάρι σιγά μην κοιτάει μέχρι που φτάνει η κουρτίνα!! Είδε το χρώμα α πολύ ωραία μου λέει κ τέλος!!!πάλι καλά δεν λες, σκέψου τι θα άκουγα από πάνω που πλήρωσαμε κ τα έκαναν κ λάθος..

C1JTp3.png

@Athina_ για να βλέπει η κάθε μία ότι αναφέρεσαι σε εκείνη πριν γράψεις το όνομα της βάλε @ μετά κολλητά το όνομα κ από κάτω σσου βγαζει να το επιλέξεις;)

Και ναι,ομολογώ με καλοπιάσες έστω με τη θέληση για αγοράκι..έτσι κ αλλιώς η θέληση μετραει και να σου πω κ κάτι? Εγώ για κοριτσάκι ψηνομουν στην αρχη..αλλα από όταν είδα τα προσόντα κ τη φάτσα του παραδοθηκα στον γιοκα μου^_^ 

Ποιον γιατρό έχεις στο Έλενα? Αν θες πες το μου σε μνμ.

Just now, EugenJen είπε:

Μωρέ τον τελευταίο μήνα  έχω συχνά αλλά όσο περνάνε οι μέρες όλο κ πιο πολύ, σήμερα από το πρωί δεν με άφησε καθόλου, ρε συ το πιστεύεις ότι έφαγα παγωτό χθες κ λέω κοίτα μπα ιδέα μου θα είναι ότι έκανε καλό το παγωτό!! Μήλο δεν έχω φάει από τότε με τους εμετούς γτ το έβγαζα κ φοβάμαι....

Έχω χάσει επεισόδια ρε παιδιά;;ποιος βαφτίζει;;;όχι αγαπούλα μπουμπουνιερες δεν κάνουμε ,δεν είμαστε λιανική εμείς πχ φτιάχνουμε το διακοσμητικό της μπουμπουνιερας το θέμα της βάφτισης, το κουτί, τον στολισμό λαμπάδες κλπ κλπ

Κ μας τελείωσε κ η χορηγία του γκαβισκον το κέρατο μου :mrgreen: @Anastasia05

Εγώ προτείνω το βράδυ να μην τρώτε πολύ τουλάχιστον να κοιμαστε πιο ήρεμες..όσο γίνεται..

κατα τ αλλά..μην ανησυχείτε,της εγκυμοσύνης θα ναι κ αυτο:twisted:

• Χαχα 2

Just now, EugenJen είπε:

Just now, EugenJen είπε:

Δώσε μου ένα όνομα κ ένα τηλ κ άστο πάνω μου.... μόνο πες μου ήρθαν σπίτι κ μέτρησαν;;;; 

ευκαιρια να ξαναφας παγωτακι....χεχεχχε  αααα φίλη δε μας προσεχείς σήμερα που κοιτάμε βαφτιστικά ρουχαλάκια από το πρωί! Τώρα κατάλαβα... δλδ εγώ στο μαγαζί που τα παραγγέλνω αυτοί συνεργάζονται με τον άντρα σου κ φτιάχνει το κουτί με τους κύκνους κ την ασορτί λαμπάδα κλπ! Γι αυτό έλεγες το παιδί που έχουμε κ ζωγραφίζει στο μαγαζί....
δε γίνεται να μην κανετε μια εξαίρεση για εμένα κ τις χοντρουλες μου.... Χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Δώσε μου ένα όνομα κ ένα τηλ κ άστο πάνω μου.... μόνο πες μου ήρθαν σπίτι κ μέτρησαν;;;; 

ευκαιρια να ξαναφας παγωτακι....χεχεχχε  αααα φίλη δε μας προσεχείς σήμερα που κοιτάμε βαφτιστικά ρουχαλάκια από το πρωί! Τώρα κατάλαβα... δλδ εγώ στο μαγαζί που τα παραγγέλνω αυτοί συνεργάζονται με τον άντρα σου κ φτιάχνει το κουτί με τους κύκνους κ την ασορτί λαμπάδα κλπ! Γι αυτό έλεγες το παιδί που έχουμε κ ζωγραφίζει στο μαγαζί....
δε γίνεται να μην κανετε μια εξαίρεση για εμένα κ τις χοντρουλες μου.... Χαχαχαχ

Ακριβώς αυτό,κάνουμε κ ρουχαλακια ... εννοείται φίλη μου, ειδικά άμα πω στον άντρα μου ότι είναι για το ίδιο στριμμενο με μεγάλη χαρά !!:D

Ήρθε 2 φορές κ μέτρησε το ζουδι κιόλας το έλεος δλδ!! Αλλά κ μόνο που σκέφτομαι το πάρε τηλ στείλτες πίσω περίμενε ξανά μάνα να τις στείλουν κουράζομαι πραγματικά!

• Μπερδεμένη/-ος 1

C1JTp3.png

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 31!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 20!!

•  
Just now, Jasmine@ είπε:

Ρεεε κοίτα μνήμη!!!! Θυμήθηκες θηρίο το παιδί που ζωγραφίζει??? Τώρα που το είπες το συνδεσα κ εγώ..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, EugenJen είπε:

Ακριβώς αυτό,κάνουμε κ ρουχαλακια ... εννοείται φίλη μου, ειδικά άμα πω στον άντρα μου ότι είναι για το ίδιο στριμμενο με μεγάλη χαρά !!:D

Ήρθε 2 φορές κ μέτρησε το ζουδι κιόλας το έλεος δλδ!! Αλλά κ μόνο που σκέφτομαι το πάρε τηλ στείλτες πίσω περίμενε ξανά μάνα να τις στείλουν κουράζομαι πραγματικά!

Αχ κ τους χρυσοπλήρωσα τους κύκνους όταν βάφτισα... να είναι ίδιοι παντού!!! Ωραία κάτσε να γεννήσουμε με το καλό κ μετά θα πιάσουμε τα της βάφτισης...να βρούμε κ θέματα!
Δώσε μου τα στοιχεία που παρηγγιελες τις κουρτίνες κ άστο πάνω μου...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μ! Έβαλα τα μβ αλλα σημα γιοκ.. Εκεί που πάω να διαβάσω τις σελίδες εκεί κόβεται το σημα.. Γα@@@.. Ελπίζω ολες να είστε καλα! ήμουν για 1 μέρα Θεσσαλονίκη - η ζέστη δν παλεύεται - για δουλειες κλπ και μια επίσκεψη στον γιατρό! Προς ενημέρωση! Όλα βαίνουν καλώς! Ειναι αισίως 1200gr! Δε βγηκε καλη φώτο αυτή τη φορα.. Η μας μουτζωνε η μας χαιρετουσε η εκανε νταπ.. Το Σάββατο είχα το πρώτο πετρωμα κοιλιας που ένιωσα έντονα του το είπα αλλα μου είπε είναι φυσιολογικό και δε μου έδωσε μαγνήσιο.. Εκανα ξανα κολπική καλλιέργεια,την παρασκευη θα βγουν τα αποτελέσματα και ευχομαι να χει φύγει το μικρόβιο!

Το δωμάτιο βάφτηκε, ήρθε η ντουλάπα και σίγα σιγα παίρνει μορφή!! 

Σας φιλώ! 

• Μου αρέσει 7

Just now, Marti είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μ! Έβαλα τα μβ αλλα σημα γιοκ.. Εκεί που πάω να διαβάσω τις σελίδες εκεί κόβεται το σημα.. Γα@@@.. Ελπίζω ολες να είστε καλα! ήμουν για 1 μέρα Θεσσαλονίκη - η ζέστη δν παλεύεται - για δουλειες κλπ και μια επίσκεψη στον γιατρό! Προς ενημέρωση! Όλα βαίνουν καλώς! Ειναι αισίως 1200gr! Δε βγηκε καλη φώτο αυτή τη φορα.. Η μας μουτζωνε η μας χαιρετουσε η εκανε νταπ.. Το Σάββατο είχα το πρώτο πετρωμα κοιλιας που ένιωσα έντονα του το είπα αλλα μου είπε είναι φυσιολογικό και δε μου έδωσε μαγνήσιο.. Εκανα ξανα κολπική καλλιέργεια,την παρασκευη θα βγουν τα αποτελέσματα και ευχομαι να χει φύγει το μικρόβιο!

Το δωμάτιο βάφτηκε, ήρθε η ντουλάπα και σίγα σιγα παίρνει μορφή!! 

Σας φιλώ! 

Μαρτακι μεγάλωσε κ εσένα ο παίδαρος σου!!! 

Ναι εννοείται είναι φυσιολογικες οι συσπάσεις τώρα στο 3ο μνμ..ετοιμάζεται το κορμάκι μας..μη κοιτάς εγώ είχα αγχωθεις γτ τη Κυριακή τις είχα με πόνους μαζί..

Όλα καλά όμως,κ το βρωμομικροβιο να δεις θα έχει εξαφανιστει;)

Θύμισε μου χρωμα στο δωμάτιο..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...