Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Athina_ είπε:

Καλησπέρα και από μένα! Είπα να μπω και εγώ στην παρέα σας. ΠΗΤ 16-10 μαιευτήριο Έλενα.

Καλέ τι γίνεται??κοντεύουμε να γεννήσουμε και όλο και αυξανόμαστε!!!Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!!

Κάνε μας τις συστάσεις!!Αγόρι-κορίτσι?το πρώτο σου???

C1JTp3.png

Ε ναι λίγο αργά μπήκα και εγώ! Με το καλό σε όλες τα μπεμπακια! Λοιπόν είναι το πρώτο μου παιδάκι και είναι κοριτσάκι! Παίζει να είμαι και η πιο μεγάλη απο εδω ειμαι 37 και από Αθήνα. Επίσης απ όσα έχω διαβάσει παίζει να είμαι και η πιο ανοργάνωτη γιατί έχω παρει πολυ λίγα πράγματα φορμακια, σεντονακια και κουβερτουλες της μικρής και κουνια που έχω από την αδερφή μου. Για βαλίτσα μαιευτηριου δεν το συζητω δεν έχω παρει τίποτα ακόμα! Ο λόγος ήταν ότι μέχρι τώρα περασα την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι τώρα σηκώνομαι λίγο και όλο έλεγα κάτσε να περασει και αυτός ο μήνας και θα ψωνίσω αλλαααα φτάσαμε στον 7ο ουτε που το κατάλαβα και τώρα πρεπει να τα κανω όλα μαζί! 

• Μου αρέσει 3

Γεια σου Αθηνά! Με το καλό το μωράκι σου!!! Τι είχες και πέρασες την εγκυμοσύνη σου κλινήρης; Μην αγχώνεσαι κ εγώ το ίδιο ανοργάνωτη ειμαι!

Νομίζω πλέον πως κάποιος κάνει πλάκα στη @Renez

• Χαχα 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@EugenJen Θα πείτε ότι επεκτάθηκε η μαμαδοπαρέα μας εκεί -- οποτε ούτε γάτα ούτε ζημιά :razz::twisted: 

@Athina_ Καλώς ήρθες!!! Με το καλό να υποδεχτεις το κοριτσάκι σου! Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά για αυτά, θα τα κάνεις τώρα σιγά σιγά. Έχει και εκπτώσεις πλέον οπότε συμφέρει καλύτερα ;) Και εμείς μην φανταστείς ηλεκτρονικά τα παραγγείλαμε σχεδόν όλα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Athina_ είπε:

Ε ναι λίγο αργά μπήκα και εγώ! Με το καλό σε όλες τα μπεμπακια! Λοιπόν είναι το πρώτο μου παιδάκι και είναι κοριτσάκι! Παίζει να είμαι και η πιο μεγάλη απο εδω ειμαι 37 και από Αθήνα. Επίσης απ όσα έχω διαβάσει παίζει να είμαι και η πιο ανοργάνωτη γιατί έχω παρει πολυ λίγα πράγματα φορμακια, σεντονακια και κουβερτουλες της μικρής και κουνια που έχω από την αδερφή μου. Για βαλίτσα μαιευτηριου δεν το συζητω δεν έχω παρει τίποτα ακόμα! Ο λόγος ήταν ότι μέχρι τώρα περασα την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι τώρα σηκώνομαι λίγο και όλο έλεγα κάτσε να περασει και αυτός ο μήνας και θα ψωνίσω αλλαααα φτάσαμε στον 7ο ουτε που το κατάλαβα και τώρα πρεπει να τα κανω όλα μαζί! 

Σιγά σιγά όλα θα γίνουν! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης,είμαστε πολύ γουρλιδικη ομαδα:)

Καλώς μας ήρθες!!!! Με το καλό η κοράκλα σου!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

@marianna1986 Ξεκίνησα με αποκόλληση μέχρι και αρχές 4ου μήνα και στο τέλος του 4ου που λέω τώρα θα σηκωθώ ξεκίνησαν οι συσπάσεις και ξανά παλι κρεβάτι και μέσα στο άγχος για το τι θα γίνει. Τώρα βέβαια έχουν σταματήσει όλα και δεν έχει σημασία γιατι εχω την μπέμπα να κουνιέται συνέχεια και έτσι τα έχουμε ξεχάσει όλα!  Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα! 

Elenioz, Anastasia05 καλώς σας βρήκα έστω και τώρα να ανταλλάξουμε και αποψεις! Το ότι έχει εκπτώσεις καλό είναι απλά το κακό είναι που πηγα και εριξα μια ματιά δεν βρίσκεις για πολυ μπεμπέ έχουν τελειώσει σχεδόν ολα. 

Μια ερώτηση που έχω να κάνω. Για Οκτώβριο τι φαρμακια έχετε παρει? 

• Μου αρέσει 4

Just now, Athina_ είπε:

Άντε καλέ που είσαι ανοργάνωτη , θα κανουμε παρέα μαζί, Που πήρα πρώτα κουρτίνες για το δωμάτιο κ προστατευτικά για τις πρίζες κ δεν είχα πάρει ούτε βρακί να βάλει το παιδί!:D 

Εγώ τώρα φτιάχνω βαλίτσα διακοπών για μαιευτήριο μόλις γυρίσω!

Όλα καλά να πάνε, ελπίζω να ξεπεράστηκε ότι κ αν είχες κ σε κράτησε στο κρεββάτι!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, Athina_ είπε:

Καλώς ήρθες στις γουρλιδικες μανούλες Οκτωβρίου! Πολύ πιθανόν να σε πετύχουμε στο Έλενα, εγώ κ η @LadyP έχουμε 17/10 ΠΗΤ και η @Renez λίγες μέρες νωρίτερα.

Μην αγχώνεσαι για τα πράγματα έχεις 2.5 μήνες μπροστά σου. Κ εγώ πέρα απ το καρότσι που παρήγγειλα κ κούνια που θα μου δώσει η αδερφή μου δεν έχω ετοιμάσει τπτ. Σημασία έχει ότι μέχρι τώρα πήγαν όλα καλά κ από δω κ πέρα σιγά σιγά θα ετοιμαστείς. Κ κάτι να μη το πάρουμε εγκαίρως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου... Φαντάζομαι ότι η αδερφούλα σου θα έχει να σου δώσει κ ρουχαλακια. 

Just now, elenioz είπε:

@EugenJen Θα πείτε ότι επεκτάθηκε η μαμαδοπαρέα μας εκεί -- οποτε ούτε γάτα ούτε ζημιά :razz::twisted: 

@Athina_ Καλώς ήρθες!!! Με το καλό να υποδεχτεις το κοριτσάκι σου! Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά για αυτά, θα τα κάνεις τώρα σιγά σιγά. Έχει και εκπτώσεις πλέον οπότε συμφέρει καλύτερα ;) Και εμείς μην φανταστείς ηλεκτρονικά τα παραγγείλαμε σχεδόν όλα. 

Κάτι τέτοια λέω μην νομίζεις, να του λέω αυτό το μαγαζί έχει ινστα εγώ δεν έχω πως θα ψωνίσω;;κ τέτοια....:tongue:

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Athina_ είπε:

@marianna1986 Ξεκίνησα με αποκόλληση μέχρι και αρχές 4ου μήνα και στο τέλος του 4ου που λέω τώρα θα σηκωθώ ξεκίνησαν οι συσπάσεις και ξανά παλι κρεβάτι και μέσα στο άγχος για το τι θα γίνει. Τώρα βέβαια έχουν σταματήσει όλα και δεν έχει σημασία γιατι εχω την μπέμπα να κουνιέται συνέχεια και έτσι τα έχουμε ξεχάσει όλα!  Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα! 

Elenioz, Anastasia05 καλώς σας βρήκα έστω και τώρα να ανταλλάξουμε και αποψεις! Το ότι έχει εκπτώσεις καλό είναι απλά το κακό είναι που πηγα και εριξα μια ματιά δεν βρίσκεις για πολυ μπεμπέ έχουν τελειώσει σχεδόν ολα. 

Μια ερώτηση που έχω να κάνω. Για Οκτώβριο τι φαρμακια έχετε παρει? 

Μια χαρά! Τέλος καλό, όλα καλά! Σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις; 

Εγώ έλεγα να πάρω για αρχή το 0-1 νούμερο σε κοντομανικο και μετά που θα μπει για τα καλά το φθινόπωρο να χρησιμοποιήσω το μεγαλύτερο μέγεθος! Αυτό όμως θα το αποφασίσω εντελώς τελευταία στιγμη ανάλογα την πορεία του ένατου μήνα.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

EugenJen αχαχαχαχαχ αν σου πω ότι και εγώ έχω παρει προστατευτικά για τις πρίζες! Δεν θέλει πολυ σκέψη αυτο μπαμ μπαμ αγορά ειναι και ουτε καν σκέφτηκα ότι αυτά θα τα χρειαστώ μετά από ένα χρόνο! 

DemiMom εάν εισαστε στο Έλενα ναι πολυ πιθανό. Θα έχουμε παρεα εκεί να σχολιάζουμε! Η αδερφη μου τα πιο πολλα τα έχει δώσει άλλου αλλά δεν πειραζει. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Athina_ είπε:

EugenJen αχαχαχαχαχ αν σου πω ότι και εγώ έχω παρει προστατευτικά για τις πρίζες! Δεν θέλει πολυ σκέψη αυτο μπαμ μπαμ αγορά ειναι και ουτε καν σκέφτηκα ότι αυτά θα τα χρειαστώ μετά από ένα χρόνο! 

DemiMom εάν εισαστε στο Έλενα ναι πολυ πιθανό. Θα έχουμε παρεα εκεί να σχολιάζουμε! Η αδερφη μου τα πιο πολλα τα έχει δώσει άλλου αλλά δεν πειραζει. 

Καλώς ήρθες κορίτσι! Με το καλό η μπουμπου σου....μην αγχώνεσαι όλα ηλεκτρονικά τα έχουμε πάρει κ εμείς! 
νομιζω η @Renez έχει απλά λιποθυμήσει....

εκει που κοιμόμουν κορίτσια, ξαφνικά ανέβηκε το φαγητό στο στόμα κ στη μύτη αυτή τη φορά! Ευτυχώς πρόλαβα κ πηγα τουαλέτα...

@EugenJen Εγώ σου λέω δεν έχεις καταλάβει ότι θα σε κλειδώσουν πρώτου φύγεις κ απλά του ξέφυγε...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

@Athina_ και @LadyP καλωσήρθατε κορίτσια μου με τις κοριτσαρες σας!!!!Με το καλό να τις υποδεχτειτε τον Οκτώβριο!!!

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!!!

Σήμερα το μενού μου έχει από το πρωί έντονο πονοκέφαλο!Δεν ανέχομαι το κλιματιστικό και είμαι με ανεμιστήρα όλη μέρα μα σκάω! οπότε και ζαλισμενη κ σκασμενη!Α και μονίμως πεινασμένη!!!δε ξέρω τί φάση αλλά σήμερα δεν την παλεύω καθόλου!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...