Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Έχει κ υπερπαραγωγές φορέματα για μπουμπουδες! Είναι από τα μαγαζιά που μπαίνεις κ δεν θες να βγεις!

Κ στις εκπτώσεις βάζει καλές προσφορές. :wink:

Ναι ναι είδα κάτι φορεματαρες....Χαλκίδα είναι;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

κορίτσια να σας πω το petit γνωρίζει ότι υπάρχουν και αγόρια μωρά??? προς το παρόν μονο για κορίτσια βλέπω.... φανταστικά αυτα που βλέπω βεβαια..... αλλα για τα αγορια μας τίποτα??????

ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ και εγώ.....χιχιχιιχιχ

• Χαχα 5

Just now, Irinoula86 είπε:

κορίτσια να σας πω το petit γνωρίζει ότι υπάρχουν και αγόρια μωρά??? προς το παρόν μονο για κορίτσια βλέπω.... φανταστικά αυτα που βλέπω βεβαια..... αλλα για τα αγορια μας τίποτα??????

ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ και εγώ.....χιχιχιιχιχ

Για να ψωνίζω εγώ που έχω δύο ,μάλλον κάτι θα έχει:-D

Απλά πουλαει η φουφουλα κ η τουτου, τι να κάνουμε? Γυναίκες!!!

Μην ανησυχείς τα τελευταία χρόνια είναι κ τα αγοριστικα πολύ ωραία! :wub:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Παρά τη ροζουλιαση που με έχει πιάσει, πιστεψτε με ακόμα το ματι μου πέφτει στα αγοριστικα κ τα βρίσκω πολύ όμορφα! Όλα έχουν τη χάρη τους και ειδικά φορεμενα από τα παιδάκια μας τα χαριτωμένα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Για να ψωνίζω εγώ που έχω δύο ,μάλλον κάτι θα έχει:-D

Απλά πουλαει η φουφουλα κ η τουτου, τι να κάνουμε? Γυναίκες!!!

Μην ανησυχείς τα τελευταία χρόνια είναι κ τα αγοριστικα πολύ ωραία! :wub:

ναι το φανταζομαι!!!!!!!!απλα να βαζουν και τπτ για τα αγορακια.... πολλές διακρίσεις βλέπω..... να τους το πεις όταν ξαναπας για τους αντρες σου!!!!χιχιχιχ

Just now, Irinoula86 είπε:

ναι το φανταζομαι!!!!!!!!απλα να βαζουν και τπτ για τα αγορακια.... πολλές διακρίσεις βλέπω..... να τους το πεις όταν ξαναπας για τους αντρες σου!!!!χιχιχιχ

Παραπονιάρα αγορομανα!!!

Θα πάω κ θα της πω ότι έχει εξαγριώσει τις μανουλες Οκτωβρίου 2020!!!! :lol: 

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

Παραπονιάρα αγορομανα!!!

Θα πάω κ θα της πω ότι έχει εξαγριώσει τις μανουλες Οκτωβρίου 2020!!!! :lol: 

εμ τι να κανω????ψάχνω να του βρω το φορμάκι εξόδου απο μαιευτήριο.....και έχω αγχωθεί.....πρέπει να βρωωωωω.....να της τα πεις εννοειταιιι!!!

@elenioz για εμάς τις γριές που δεν ε΄χουμε ινσταγκράμ(ο τόνος στο γκραμ) και έχουμε μόνο φασεμπούκ(ο τόνος στο μπουκ) δεν έχετε καμιά σελίδα???

@LadyP εγώ στο my little one(fb) εχω δει κάτι ωραία και αν σου αρεσουν και τα τυπου τσεμπερια (μπαρντον αλλά δεν ξέρω την μοντέρνα λέξη :tongue:) εχει και τέτοια 

Just now, Jasmine@ είπε:

Το τζενακι με το ταπεράκι της που είναι σήμερα;;; 

χίλια χρόνια θα ζήσω!!!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

@elenioz για εμάς τις γριές που δεν ε΄χουμε ινσταγκράμ(ο τόνος στο γκραμ) και έχουμε μόνο φασεμπούκ(ο τόνος στο μπουκ) δεν έχετε καμιά σελίδα???

@LadyP εγώ στο my little one(fb) εχω δει κάτι ωραία και αν σου αρεσουν και τα τυπου τσεμπερια (μπαρντον αλλά δεν ξέρω την μοντέρνα λέξη :tongue:) εχει και τέτοια 

Είδες που ανησυχώ για σένα....τα τουρμπανια λες;;;

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Είδες που ανησυχώ για σένα....τα τουρμπανια λες;;;

ααααα γεια σου αυτά!!στο χωριό  μου τα λέμε τσεμπέρια! :D 

το ξέρω γλυκούλα μου και ας είσαι σαν τον άντρα μου στριμμένο άντερο!!:wub:

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Έλα γιαγιάκα από ότι είδα μόλις, έχουν και σελίδα στο fb και τα δύο :tongue: Πάντως στο Instagram τα βλέπεις όλα πιο ωραία και μαζεμένα. Λέω εγωω τώρα μπας και σας πίσω να ανοίξετε λογαριασμό ;) 

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

ααααα γεια σου αυτά!!στο χωριό  μου τα λέμε τσεμπέρια! :D 

το ξέρω γλυκούλα μου και ας είσαι σαν τον άντρα μου στριμμένο άντερο!!:wub:

Απλά φοβόμαστε μη σε κλειδώσουν σε υπόγειο κ δε φύγεις ποτέ για να γεννήσεις...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Απλά φοβόμαστε μη σε κλειδώσουν σε υπόγειο κ δε φύγεις ποτέ για να γεννήσεις...

Το ένα από τα δυο αφεντικά μου πετάει που κ που μόλις γυρίσεις από την άδεια(και εννοεί του Αυγούστου) του λέω αχ μη ξεχνιόμαστε, δεν θα γυρίσω, να μην μπερδευόμαστε!!!:lol:

@Renez εξήγησε στην @elenioz που θέλει να κάνουμε instragram που να τρέχουμε για διαζύγια γκαστρωμένες γυναίκες???  

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...