Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Κ δύο κ τρία Σάββατα..:D 

Καλέ θα μας λύσεις την απορία του γιατρού /διακοσμητικό??

@Irinoula86 Ε δε θα κάνει τίποτα ο άνθρωπος άμα δε γίνει μ***κία στη γέννα και χρειαστώ τελικά ιατρική παρέμβαση, θα είναι απλά stand by στα πέριξ. Με το αζημίωτο βέβαια! Η μαία μου θα με ξεγεννήσει, θα ρθουμε μαζί απ'το σπίτι όπου θα με βοηθήσει με τους πόνους μέχρι να προχωρήσει η διαστολή (ζγα ζγα πρωτοτόκος ούσα!). 

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Σε διόρθωσα @Annou μου αν και μου χάλασες τη κατάταξη τώρα αλλά τεσπα....δε μπορούσε κ εσύ να πεις "τελικά έχω αγόρι?" Τι ειναι αυτό το "είμαι 19/10.." τεσπα..:mrgreen:

Just now, OctoberMom είπε:

@Irinoula86 Ε δε θα κάνει τίποτα ο άνθρωπος άμα δε γίνει μ***κία στη γέννα και χρειαστώ τελικά ιατρική παρέμβαση, θα είναι απλά stand by στα πέριξ. Με το αζημίωτο βέβαια! Η μαία μου θα με ξεγεννήσει, θα ρθουμε μαζί απ'το σπίτι όπου θα με βοηθήσει με τους πόνους μέχρι να προχωρήσει η διαστολή (ζγα ζγα πρωτοτόκος ούσα!). 

Ααααα μου έχετε γίνει όλες πολύ αμερικανακια με τις μαίες σας.. ή εγώ έχω μείνει πολύ πίσω.. καλά ,κρατάω ότι εσείς έχετε γίνει πολύ αμερικανακια!!:mrgreen:

Τελείωσε το επόμενο σε πισίνα σπίτι μου θα το κάνω με το καλό!!!:D

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Σε διόρθωσα @Annou μου αν και μου χάλασες τη κατάταξη τώρα αλλά τεσπα....δε μπορούσε κ εσύ να πεις "τελικά έχω αγόρι?" Τι ειναι αυτό το "είμαι 19/10.." τεσπα..:mrgreen:

Ααααα μου έχετε γίνει όλες πολύ αμερικανακια με τις μαίες σας.. ή εγώ έχω μείνει πολύ πίσω.. καλά ,κρατάω ότι εσείς έχετε γίνει πολύ αμερικανακια!!:mrgreen:

Τελείωσε το επόμενο σε πισίνα σπίτι μου θα το κάνω με το καλό!!!:D

Γαλλάκια έχουμε γίνει, τσεκάρετε τον Michel Odent ;)

• Χαχα 1

JeY7p2.png

Κορίτσια να ρωτήσω! Επειδή ο άντρας μας βγήκε πολύ του φιόγκου για τη μπέμπα και το έχει παράπονο που δεν της έχω πάρει ακόμα μεγάλους φιόγκους για τα μαλλιά ξέρουμε πουθενά κανένα ωραίο μαγαζί ή Instagram κτλ? Αλλά να έχει  μεγααααλους και χρωματιστούς και από όλα γιατί το έχει καημό? ( Δεν μπορώ θεοί η μάνα μου με τον άντρα μου θα το κάνουν τσίρκο το παιδί)

• Χαχα 3

Just now, LadyP είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω! Επειδή ο άντρας μας βγήκε πολύ του φιόγκου για τη μπέμπα και το έχει παράπονο που δεν της έχω πάρει ακόμα μεγάλους φιόγκους για τα μαλλιά ξέρουμε πουθενά κανένα ωραίο μαγαζί ή Instagram κτλ? Αλλά να έχει  μεγααααλους και χρωματιστούς και από όλα γιατί το έχει καημό? ( Δεν μπορώ θεοί η μάνα μου με τον άντρα μου θα το κάνουν τσίρκο το παιδί)

Μόλις έφυγε κ εμένα η τρελογιαγια κ μου έφερε κουβέρτα κ πετσέτες, εννοείται όλα ροζ!!! Σε όλες τις version το εχουμε:κουφετι, φούξια,κλαρωτο, ριγέ,πουά, αρκουδάκια,λαγουδακια...

Η Αναστασία μας είχε πει κάποιο site νομίζω για φιογκακια!!! Για αρχή κορδελιτσες κοίτα αυτές τις λεπτουλες πήρα εγώ κ μια mayoral που έφερε η πεθερά μου τόσο μαλακή κ όμορφη για barbie ...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, LadyP είπε:

Κοιτα αν κ δεν είναι τόσο ντουμπρου ντουμπρου που λέει κ μια ψυχή εδώ @EugenJen εχει κάτι πολύ ωραία σχέδια στο hnm τσεκαρε στο site τις 3 μαζί νομίζω 10€..με λουλουδακια κ ωραία χρώματα..

Κ μετά είναι ένα μαγαζί που έλεγαν κάποτε τα κορίτσια νομίζω @Anastasia05 @Christinα @EugenJen κάποια νομίζω από αυτές τις τσουπρες..

Just now, LadyP είπε:

Στο insta ξέρω τα little fairy gr & petit ami boutique! Έχει πολύ όμορφα σχέδια και με έντονα χρώματα -- ίσως σου αρέσει κάτι! 

Πάντως βρε παιδί μου και ο δικός μου άνδρας όλο κάτι τέτοια κοιτάει. Επίσης προχθες μου είπε -- καλά τι θα τα κάνει τόσα κορμάκια το μωρό :mrgreen: (τα τόσα έχω να πω ότι ήταν δέκα κ διαφορετικά νούμερα) Σε άλλη πραγματικότητα ο κακομοίρης μου :rolleyes: 

• Χαχα 2

Just now, elenioz είπε:

Στο insta ξέρω τα little fairy gr & petit ami boutique! Έχει πολύ όμορφα σχέδια και με έντονα χρώματα -- ίσως σου αρέσει κάτι! 

Πάντως βρε παιδί μου και ο δικός μου άνδρας όλο κάτι τέτοια κοιτάει. Επίσης προχθες μου είπε -- καλά τι θα τα κάνει τόσα κορμάκια το μωρό :mrgreen: (τα τόσα έχω να πω ότι ήταν δέκα κ διαφορετικά νούμερα) Σε άλλη πραγματικότητα ο κακομοίρης μου :rolleyes: 

Εκείνοι ακόμη νομίζουν πως το μωρό θα φοράει ένα φορμακι την ημέρα,θα το διατηρεί καθαρό, θα μυρίζει μωρουδιλα κ θα τους σκάει χαμόγελα όλη μέρα ενώ θα το έχουμε εμείς στην αγκαλιά μας ντυμένες με μεταξωτες νυχτικιές και ροδαλενια πρόσωπα σαν όμορφες νεράιδες ..

Όταν αντικρίσουν το πρώτο μήνα εμάς ντυμένες με ότι βρούμε πρόχειρο αρκεί να φοριέται,το μαλλί κότσο να παρακαλαει να χτενίσει,ένα μωρό που θα κλαίει κ εμείς θα προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον λόγο ,ένα σπίτι με μυρωδιά βρεφικής ποπουδεας και λερωμενα φορμακια σε στίβα να περιμένουν να πλυθούν ίσως κ να ξυπνήσουν απ'το ειδιλιακο τους όνειρο. ^_^

• Χαχα 7

Just now, LadyP είπε:

Ψάξε Alice and Christina handmade, k μου είχε πει η Αναστασία άλλο ένα νομίζω jamjar...

καλα εμένα βλέπει τόσο ροζ στο σπίτι κ έχει σοκαριστει νομίζω!!!! 

SqfGp3.png

Just now, elenioz είπε:

Όντως το petit έχει πολύ πράγμα, εκεί είχα πάρει τα βαφτιστικά! 

Είδα κ αλλού κορδέλες ωραίες μαλακές στο dok(instagram) kai jamjar με μια αναζήτηση!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Αχ σας ευχαριστώ θα τσεκαρω! Καλά έχω πάθει παρακρουση μπήκα Zara! Ελπίζω μόνο μην έχουμε κανένα lockdown γιατί ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΊΡΝΩ? ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΆΩ!!!!!!

Just now, Renez είπε:

Κοιτα αν κ δεν είναι τόσο ντουμπρου ντουμπρου που λέει κ μια ψυχή εδώ @EugenJen εχει κάτι πολύ ωραία σχέδια στο hnm τσεκαρε στο site τις 3 μαζί νομίζω 10€..με λουλουδακια κ ωραία χρώματα..

Κ μετά είναι ένα μαγαζί που έλεγαν κάποτε τα κορίτσια νομίζω @Anastasia05 @Christinα @EugenJen κάποια νομίζω από αυτές τις τσουπρες..

Πήρα αυτές τις 3 από h&m μια σταλιά.... Πολύ λεπτές δεν υπάρχει περίπτωση να της σταθούν! Τσάμπα λεφτά πήγαν αν λέμε τις ίδιες.

• Χαχα 4

Just now, Renez είπε:

Εκείνοι ακόμη νομίζουν πως το μωρό θα φοράει ένα φορμακι την ημέρα,θα το διατηρεί καθαρό, θα μυρίζει μωρουδιλα κ θα τους σκάει χαμόγελα όλη μέρα ενώ θα το έχουμε εμείς στην αγκαλιά μας ντυμένες με μεταξωτες νυχτικιές και ροδαλενια πρόσωπα σαν όμορφες νεράιδες ..

Όταν αντικρίσουν το πρώτο μήνα εμάς ντυμένες με ότι βρούμε πρόχειρο αρκεί να φοριέται,το μαλλί κότσο να παρακαλαει να χτενίσει,ένα μωρό που θα κλαίει κ εμείς θα προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον λόγο ,ένα σπίτι με μυρωδιά βρεφικής ποπουδεας και λερωμενα φορμακια σε στίβα να περιμένουν να πλυθούν ίσως κ να ξυπνήσουν απ'το ειδιλιακο τους όνειρο. ^_^

Καλέ ναι ακριβώς - αυτοί νμζ ότι θα έχουμε μωράκια σαν κούκλες στο σπίτι -- που να δουν τι τους περιμένει στην πραγματικότητα :mrgreen:

Εε τον έχω κάνει εικόνα να αλλάζει το μωρό και να πετάει τα σκατουλοπάμπερς και γελάω μόνη μου :lol:  

@Anastasia05 Τα βαπτιστικά από το Petit είναι υπέροχα!!! Τα χάζευα από πριν μείνω έγκυος..... 

• Χαχα 1

Just now, elenioz είπε:

Καλέ ναι ακριβώς - αυτοί νμζ ότι θα έχουμε μωράκια σαν κούκλες στο σπίτι -- που να δουν τι τους περιμένει στην πραγματικότητα :mrgreen:

Εε τον έχω κάνει εικόνα να αλλάζει το μωρό και να πετάει τα σκατουλοπάμπερς και γελάω μόνη μου :lol:  

@Anastasia05 Τα βαπτιστικά από το Petit είναι υπέροχα!!! Τα χάζευα από πριν μείνω έγκυος..... 

Ναι είναι!!! Αν δεις με ζωάκια του δάσους ,είναι τα δικά μας!!!

Εξυπηρετεί και από το ινσταγκραμ:) κ είναι πολύ οικονομικά κ όλα ζωγραφισμένα στο χέρι!!

Της ειχα πάει τι ακριβώς ήθελα κ τα έκανε ακριβώς έτσι κ καλύτερα!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι είναι!!! Αν δεις με ζωάκια του δάσους ,είναι τα δικά μας!!!

Εξυπηρετεί και από το ινσταγκραμ:) κ είναι πολύ οικονομικά κ όλα ζωγραφισμένα στο χέρι!!

Της ειχα πάει τι ακριβώς ήθελα κ τα έκανε ακριβώς έτσι κ καλύτερα!

Μπήκα στη σελίδα... πολύ ωραία όλα!!! Θα τα έχω υπόψιν...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μπήκα στη σελίδα... πολύ ωραία όλα!!! Θα τα έχω υπόψιν...

Έχει κ υπερπαραγωγές φορέματα για μπουμπουδες! Είναι από τα μαγαζιά που μπαίνεις κ δεν θες να βγεις!

Κ στις εκπτώσεις βάζει καλές προσφορές. :wink:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...