Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, LadyP είπε:

Κορίτσι να σε ρωτήσω ηλεκτρονικά που έκλεισες για να πας λοιπόν σε πρώην ΙΚΑ ποια είναι η επιλογή γιατί πλέον με τις καινούργιες ονομασίες δεν έχω ιδέα τι να επιλέξω εκεί που λέει φορέας... ΤΟΜΥ?

νομιζω πως ναι..... το εκανε ο αντρας μου.... τωρα προσπαθω να μπω και με πεταει το συστημα.....μολις με αφησει θα σου πώ σίγουρα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, LadyP είπε:

Κορίτσι να σε ρωτήσω ηλεκτρονικά που έκλεισες για να πας λοιπόν σε πρώην ΙΚΑ ποια είναι η επιλογή γιατί πλέον με τις καινούργιες ονομασίες δεν έχω ιδέα τι να επιλέξω εκεί που λέει φορέας... ΤΟΜΥ?

Κέντρο υγείας!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Ελπίζω να είστε καλά κ εσείς κ τα μπεμπακια... προσοχή με τη ζέστη κ να πίνετε πολύ πολύ νερό!

Γλυκουλι μου..πίνω νερακι:D και όχι δεν είμαι εγωπαθης..:mrgreen:

Άλλαξα πρωινό σήμερα..έχω γιαούρτι με κορνφλεικς κ μέλι..εσύ??

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Ειρηνακι μου καλημέρα!!

Ρε συ πάντα κ κουνουπερα δε χάθηκε ο κόσμος από τώρα!! Εκτός κ αν θα τον βάλεις εξ αρχής στη κούνια του..ε?

Όσο για τον αντρουλη σου μαρή τρελή τι τον αποκαρδιωνεις τον άνθρωπο??? Τι τη θες νωρίτερα τη κούνια?? Ααααα βασικά σωστά τώρα που το σκέφτομαι θες την αλλαξιερα για να τακτοποιήσεις τα πράγματα βσιγα σιγά ε? Ε τότε καλά του φωνάξεις :mrgreen:

Κ εμείς παντρευτηκαμε Σεπτεμβρη του 18..ήμασταν 190 άτομα(ναι λίγοι πιανομαστε γτ ειλικρινά τα 50 είναι σόι μου (έχει 6 αδέρφια ο πατέρας μου όλα με παιδιά κ εγγόνια οπότε καταλαβαίνετε..) σε μια εκκλησία νότια με θέα κ ένα μετά κέντρο όπου ρίξαμε τρελό χορο κ περάσαμε τέλεια γτ σχεδόν όλοι γνωριζοντουσαν γτ ήταν δικοί μας άνθρωποι..εγώ από το πρώτο μισάωρο είχα ήδη πετάξει το πεδιλακι κ έδινα πόνο ξυπόλητη..στις 2 ώρες είχα κάνει κόμπο στο τούλι του νυφικού γτ με ενοχλούσε στο χώρο..οι τελευταίοι φίλοι μας έφυγαν στις 5 κ εμείς μείναμε μόνοι ως τις 6:30 πίνοντας το 100στο μπουκάλι κάτι(θαρρώ ουίσκι?!) Σε δύο καρέκλες με τα πόδια στα κάγκελα να βλέπουμε τη θέα κ να κουτσομπολευουμε τον γάμο μας..εν τέλη φύγαμε γτ μας ξέχασε ο σερβιτόρος του κέντρου κ άνοιξε τα μπεκ να πουλήσει το γκαζόν με αποτέλεσμα να μας κάνει μουσκεμα:mrgreen:

όχι όχι δεν θα τον βαλω στην κούνια.... του πήρα λίκνο.... οπότε θα τον βαλω εκεί για αρχή.....

για την συρταριέρα-αλλαξιερα θέλω και γι αυτο εχω γίνει έξαλλη......γτ και η πεθερουλα τα πλένει κιολας για να είναι έτοιμα..... και που θα τα βάλουμε.... ????εν τω μεταξυ εκείνη εβαλε την ιδέα για την παράδοση τέλος Αυγούστου και ο γιόκας της προχώρησε στην υλοποίηση αυτής.....γκρρρρρρρ!!!!

κ εμας καπως έτσι ο γαμος μας........ωραία ανάμνησηηηηη!!!!!!!!αλλα εγω είχα πολύ αγχος πριν... δεν ευχαριστηθηκα τις προετοιμασίες όσο θα ήθελα...... πήρα άδεια από την δουλεια μια εβδομάδα πριν..... έφευγα σε εκθέσεις στο εξωτερικό και τα έκανα όλα με πολύ πίεση και αγχος.....τελευταίο μήνα πριν τον γάμο εν τω μεταξυ έκλεισε το κτήμα στο οποίο είχαμε κλείσει το γάμο...... και έτσι όλααααα έπρεπε να ξαναγίνουν από την αρχήηηη!!!!!! αλλά την ημέρα του γάμου την θυμάμαι τόοοσοοοοο έντοναααααα!!!!!!!!ήταν τόσοοοοοο ωραίαααααααα!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοιλιτσες στρογγυλουλες!

Πωωω πήγα μέχρι το φαρμακείο απέναντι κ έλιωσα...πρέπει να πάω κ για αντι-χα 12.00 αλλά βλέπω να την αφήνω για την άλλη βδομάδα μπας κ δροσίσει!

Μα πόσο τρελαίνομαι να λέμε για μπεμπικα πραγματάκια! Με το καλό να τα χαρείτε με τα μωράκια σας! Εμένα φαρμακείο κ νυχτικο μου λείπει! Θέλω να πάρω κ μια φωλίτσα! Και φυσικά το καρότσι που δεν με βιάζει αν και νομίζω ότι έχω καταλήξει!

Ωραίες ιστορίες των γάμων!!! Να σκέφτεσαι μετά κ να γελάς με τα ευτράπελα αλλα κ να συγκινησαι! Εγώ δεν είχα τον καημό του νυφικου, θελαμε να κάνουμε παιδί με λαχτάρα κ δεν μας ενοιαζαν τα διαδικαστικά όποτε κάποια στιγμή κάναμε το σύμφωνο εγκυος ούσα κ λέμε ίσως κάνουμε γαμοβαφτηση! Μετά εγώ δεν ήθελα έγνοιες στο κεφάλι μου, ήθελα να είναι πρωταγωνιστής ο γιός όποτε κάναμε βάφτιση  με 120 άτομα μόνο τους στενούς που θα καλούσαμε κ στον γαμο για να χαρούμε όλοι στο τραπέζι, το ίδιο ήταν! Βέβαια εγώ η τρελή είχα αγχωθεί...που να έκανα κ γάμο...

Ο σο για την κουνουπιέρα όπως λέει η Αναστασία κι για εμένα επικίνδυνη ήταν τελικά,δεν τη χρησιμοποίησα κιόλας,τη τραβούσε! Τώρα δεν πήρα άλλη ροζ, αν χρειαστεί θα βάλω τη γαλάζια! Αν έχετε θέμα με τα κουνούπια κ εντομα υπάρχει μη τοξικό που το αραιωνεις κ ψεκαζεις τοίχους,κουρτίνες κ τα απωθεί! Είναι ειδικό για παιδιά, δεν λερωνει καθόλου κ δεν μυρίζει αλλά δεν θυμάμαι όνομα, από γεωπόνο το παίρνω!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

όχι όχι δεν θα τον βαλω στην κούνια.... του πήρα λίκνο.... οπότε θα τον βαλω εκεί για αρχή.....

για την συρταριέρα-αλλαξιερα θέλω και γι αυτο εχω γίνει έξαλλη......γτ και η πεθερουλα τα πλένει κιολας για να είναι έτοιμα..... και που θα τα βάλουμε.... ????εν τω μεταξυ εκείνη εβαλε την ιδέα για την παράδοση τέλος Αυγούστου και ο γιόκας της προχώρησε στην υλοποίηση αυτής.....γκρρρρρρρ!!!!

κ εμας καπως έτσι ο γαμος μας........ωραία ανάμνησηηηηη!!!!!!!!αλλα εγω είχα πολύ αγχος πριν... δεν ευχαριστηθηκα τις προετοιμασίες όσο θα ήθελα...... πήρα άδεια από την δουλεια μια εβδομάδα πριν..... έφευγα σε εκθέσεις στο εξωτερικό και τα έκανα όλα με πολύ πίεση και αγχος.....τελευταίο μήνα πριν τον γάμο εν τω μεταξυ έκλεισε το κτήμα στο οποίο είχαμε κλείσει το γάμο...... και έτσι όλααααα έπρεπε να ξαναγίνουν από την αρχήηηη!!!!!! αλλά την ημέρα του γάμου την θυμάμαι τόοοσοοοοο έντοναααααα!!!!!!!!ήταν τόσοοοοοο ωραίαααααααα!!!!!!!!!

Ουοοο τι μλκια αυτό με το κέντρο???? Τεσπα σημασία έχει μόνο πως σου έχει μείνει κ εσένα ως μία τόσο όμορφη ανάμνηση κ αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει..:x

Που να δείτε τον άντρα μου που μέχρι τα 31 του που παντρευτηκαμε δεν είχε χορέψει ποτέ!!!! Κ λέω νταξ θα το πάρω απόφαση μόνη μου θα τη βγάλω στη πίστα με όλους τους τρελούς κ όμως ήταν τόσο χαρούμενος (έτσι μεταφράζω στο μυαλό μου το μεθύσι του ....) Που του δώσε να καταλάβει!! Βέβαια με κινήσεις δίχως νόημα αλλά νταξ..έτσι δημιούργησε ένα τέλειο υλικό στο βίντεο για να γελάμε για πάντα!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Christinα είπε:

Πωωω πήγα μέχρι το φαρμακείο απέναντι κ έλιωσα...πρέπει να πάω κ για αντι-χα 12.00 αλλά βλέπω να την αφήνω για την άλλη βδομάδα μπας κ δροσίσει!

Μα πόσο τρελαίνομαι να λέμε για μπεμπικα πραγματάκια! Με το καλό να τα χαρείτε με τα μωράκια σας! Εμένα φαρμακείο κ νυχτικο μου λείπει! Θέλω να πάρω κ μια φωλίτσα! Και φυσικά το καρότσι που δεν με βιάζει αν και νομίζω ότι έχω καταλήξει!

Ωραίες ιστορίες των γάμων!!! Να σκέφτεσαι μετά κ να γελάς με τα ευτράπελα αλλα κ να συγκινησαι! Εγώ δεν είχα τον καημό του νυφικου, θελαμε να κάνουμε παιδί με λαχτάρα κ δεν μας ενοιαζαν τα διαδικαστικά όποτε κάποια στιγμή κάναμε το σύμφωνο εγκυος ούσα κ λέμε ίσως κάνουμε γαμοβαφτηση! Μετά εγώ δεν ήθελα έγνοιες στο κεφάλι μου, ήθελα να είναι πρωταγωνιστής ο γιός όποτε κάναμε βάφτιση  με 120 άτομα μόνο τους στενούς που θα καλούσαμε κ στον γαμο για να χαρούμε όλοι στο τραπέζι, το ίδιο ήταν! Βέβαια εγώ η τρελή είχα αγχωθεί...που να έκανα κ γάμο...

Ο σο για την κουνουπιέρα όπως λέει η Αναστασία κι για εμένα επικίνδυνη ήταν τελικά,δεν τη χρησιμοποίησα κιόλας,τη τραβούσε! Τώρα δεν πήρα άλλη ροζ, αν χρειαστεί θα βάλω τη γαλάζια! Αν έχετε θέμα με τα κουνούπια κ εντομα υπάρχει μη τοξικό που το αραιωνεις κ ψεκαζεις τοίχους,κουρτίνες κ τα απωθεί! Είναι ειδικό για παιδιά, δεν λερωνει καθόλου κ δεν μυρίζει αλλά δεν θυμάμαι όνομα, από γεωπόνο το παίρνω!

Ούτε εγώ είχα καημό το νυφικό αλλααααα! Και το έβαλα και ήταν τέλειο!!! Το έραψα κ διάλεξα ακόμη κ την δαντέλα που μπήκε πάνω! Από πάνω μέχρι κάτω δαντέλα,παναλαφρο κ νεραιδενιο!

Κι εγώ δουλειά πολύ εκεινη τη περίοδο,ειδικά πριν σταματήσω έκανα φουλ νύχτες κ καθόλου ρεπό... Μιλάμε για 15 νύχτες σερί χωρις ρεπο.. Δούλευα νύχτα κ πεταγομουν μετά Χαλκίδα για ετοιμασίες. Μισά τα έκανα Αθήνα εκεί μισά Χαλκίδα που παντρεύτηκα!

Επίσης παπούτσι δεν βγάζω πότε,ούτε αλλαζω,έχω κόλλημα στο κεφαλι:mrgreen: άμα το βάλω βγαίνει όταν γυρίσω σπίτι! Είχα βέβαια δύο εφεδρικά σε περιπτωση που τύχει κάτι.

Ωραία ειχαμε περάσει κ βλεπουμε το βίντεο κ γελαμε:x

Just now, Renez είπε:

Ουοοο τι μλκια αυτό με το κέντρο???? Τεσπα σημασία έχει μόνο πως σου έχει μείνει κ εσένα ως μία τόσο όμορφη ανάμνηση κ αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει..:x

Που να δείτε τον άντρα μου που μέχρι τα 31 του που παντρευτηκαμε δεν είχε χορέψει ποτέ!!!! Κ λέω νταξ θα το πάρω απόφαση μόνη μου θα τη βγάλω στη πίστα με όλους τους τρελούς κ όμως ήταν τόσο χαρούμενος (έτσι μεταφράζω στο μυαλό μου το μεθύσι του ....) Που του δώσε να καταλάβει!! Βέβαια με κινήσεις δίχως νόημα αλλά νταξ..έτσι δημιούργησε ένα τέλειο υλικό στο βίντεο για να γελάμε για πάντα!!

Έτσι ακριβώς κ ο δικος μου! Όσο χορεύω εγώ τόσο δεν χορεύει αυτός!!!

Μιλάμε όμως για στιγμές απείρου κάλλους στον γάμο! Ειδικά μετά από κάποια ώρα δεν μαζευόταν από την πιστα:lol:

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

εγω είμαι γραφειοοο και εχω βαλει το aircondition στο φουλ.... οι υπόλοιποι φοράνε ζακέτες!χαχαχα... δεν πειραζει ομως εγω είμαι έγκυος!

νυχτικό φυσικα και εμενα μ λειπουν ..... δεν βρισκω τπτ να μ αρεσει......θα ήθελα να φορέσω παντελονι/σορτσάκι με μπλουζα αλλά όπως σας εχω διαβάσει δεν θα βολέψει.....οπότε το ξεχνάμε και γυρίζουμε στα νυχτικά....ειναι όλα γιαγιαδιστικα.....

θα το ξανασκεφτώ για την κουνουπιέρα έτσι όπως τα λέτε εσείς οι έμπειρες!!!!!και έτσι μπορεί να μ βγει και κάτι από τη λίστα.χιιχι

Just now, Renez είπε:

κάπως έτσι κ ο δικός μου ο αντρούλης!!!!χαχααχαχ είχε πολύ πλάκα!

Just now, Anastasia05 είπε:

Ούτε εγώ είχα καημό το νυφικό αλλααααα! Και το έβαλα και ήταν τέλειο!!! Το έραψα κ διάλεξα ακόμη κ την δαντέλα που μπήκε πάνω! Από πάνω μέχρι κάτω δαντέλα,παναλαφρο κ νεραιδενιο!

Κι εγώ δουλειά πολύ εκεινη τη περίοδο,ειδικά πριν σταματήσω έκανα φουλ νύχτες κ καθόλου ρεπό... Μιλάμε για 15 νύχτες σερί χωρις ρεπο.. Δούλευα νύχτα κ πεταγομουν μετά Χαλκίδα για ετοιμασίες. Μισά τα έκανα Αθήνα εκεί μισά Χαλκίδα που παντρεύτηκα!

Επίσης παπούτσι δεν βγάζω πότε,ούτε αλλαζω,έχω κόλλημα στο κεφαλι:mrgreen: άμα το βάλω βγαίνει όταν γυρίσω σπίτι! Είχα βέβαια δύο εφεδρικά σε περιπτωση που τύχει κάτι.

Μιλάμε όμως για στιγμές απείρου κάλλους στον γάμο! Ειδικά μετά από κάποια ώρα δεν μαζευόταν από την πιστα:lol:

παπούτσιιιιιι...μεγάλο θέμα....δεν ήθελα με τίποτα να τα βγάλω και να βάλω χαμηλά......και τελικά πέτυχα το πιο τέλειο παπούτσι που θα μπορούσα να εχω πάρει.........ήταν τόσο άνετο...... που το έβγαλα στις 7 που γύρισα σπίτι...... δεν μπορω να αλλάζω παπούτσια η αλήθεια είναι!!!!!!μ αρεσουν τα τακουνια..... αλλά φοράω μέχρι εκεί που αντέχω...... από δω και στο εξής τι θα γίνει.... θα φοράω τακουνακια???ή όχι?? εγω ακόμα και τωρα φοράωωωω.... πιο χαμηλά βεβαια αλλά φοράωωωω.....και νιώθω λίγο όμορφα.... εκτός από βαρελάκι......νιώθω ένα βαρελάκι με τακουνια!!!!

• Χαχα 1

Φίλη παρόμοιο νυφικό είχαμε μάλλον..εμένα πάνω όλο δαντέλα με χαμηλούς ώμους κ το κάτω ένα απαλό τούλι (ΧΑ για αυτό κατάφερα κ το έκανα κόμπο εν τέλη χαχαχαχα) κ εγώ το είχα ράψει για να μου μείνει..κ έμεινε..μισο:P

Μωρέ εγώ καημό δεν είχα το νυφικό αλλά επειδή πιστεύω πολύ το θεωρώ μεγάλη ευλογία κ για αυτό ακριβώς ήθελα να παντρευτώ..ο άντρας μου αν τον άφηνα θα το απέφευγε λόγω του ότι πίστευε ότι δεν θα του αρέσουν τα στημένα κ καλά χαιρετουρες/τραπέζι κτλ..εν τέλη όπως το κάναμε πέρασε κ εκείνος σούπερ κ χαίρομαι γτ σεβάστηκε κ εκείνος την πίστη μου κ το χάρηκε εν τέλη φουλ!!

• Μου αρέσει 2

εγω είμαι γραφειοοο και εχω βαλει το aircondition στο φουλ.... οι υπόλοιποι φοράνε ζακέτες!χαχαχα... δεν πειραζει ομως εγω είμαι έγκυος!

νυχτικό φυσικα και εμενα μ λειπουν ..... δεν βρισκω τπτ να μ αρεσει......θα ήθελα να φορέσω παντελονι/σορτσάκι με μπλουζα αλλά όπως σας εχω διαβάσει δεν θα βολέψει.....οπότε το ξεχνάμε και γυρίζουμε στα νυχτικά....ειναι όλα γιαγιαδιστικα.....

θα το ξανασκεφτώ για την κουνουπιέρα έτσι όπως τα λέτε εσείς οι έμπειρες!!!!!και έτσι μπορεί να μ βγει και κάτι από τη λίστα.χιιχι

κάπως έτσι κ ο δικός μου ο αντρούλης!!!!χαχααχαχ είχε πολύ πλάκα!

παπούτσιιιιιι...μεγάλο θέμα....δεν ήθελα με τίποτα να τα βγάλω και να βάλω χαμηλά......και τελικά πέτυχα το πιο τέλειο παπούτσι που θα μπορούσα να εχω πάρει.........ήταν τόσο άνετο...... που το έβγαλα στις 7 που γύρισα σπίτι...... δεν μπορω να αλλάζω παπούτσια η αλήθεια είναι!!!!!!μ αρεσουν τα τακουνια..... αλλά φοράω μέχρι εκεί που αντέχω...... από δω και στο εξής τι θα γίνει.... θα φοράω τακουνακια???ή όχι?? εγω ακόμα και τωρα φοράωωωω.... πιο χαμηλά βεβαια αλλά φοράωωωω.....και νιώθω λίγο όμορφα.... εκτός από βαρελάκι......νιώθω ένα βαρελάκι με τακουνια!!!!

Κι εμένα μου αρέσουν, κι αν μπει δεν βγαίνει!!! 

Θα φοράς κ μετά,όσα σου κάνουν!! Μετά την πρώτη εγκυμοσύνη είμαι αυστηρά στο 40 νούμερο! Πριν έπαιζα 39 40! 

Θα φοράς όσα μπορείς να κυνηγάς το παιδί! Κ όταν μεγαλωσουν θα έχουμε περισσότερη ελευθερία στο τι θα φοράμε!! Θα το βάλουμε πάλι το 12 πόντο που θα πάει!?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!καλημέρα!!!! τι κάνετε????

βλέπω νέο entry στο πάρα πέντε!!!! πως άντεχες τόσο καιρό μακρυά μας @LadyP???Καλώς ήρθες κορίτσι μ και με το καλό το μπεμπακι σου πάνω απ' όλα!!!!!

@Anastasia05 εγω έκλεισα ραντεβού σε γιατρό μέσα στο ΙΚΑ και μου έγραψε την βεβαίωση με την ΠΗΤ.

Πήρα γυναικολόγο του ΕΟΠΠΥ αλλα μ είπε δεν είχε την βεβαίωση αυτή που θέλει τ ΙΚΑ και ότι λογικά δεν θα την δεχόντουσαν αν τους πήγαινα αυτήν οπότε δεν είμαι και για πολλά πέρα δώθε στο ΙΚΑ και έτσι δεν το διακινδύνευσα. έκλεισα ραντεβού ηλεκτρονικά και πήγα και μου την έγραψε....η κατάσταση άθλια εκει μέσα ήθελα να σας πω...... δεν μπορούσα να κάτσω ούτε στην καρέκλα του γραφείου.... έμεινα όρθια!!!!ευτυχώς είχα κλεισει το πρώτο ραντεβού στις 7.30 και δεν είχε άλλο κόσμο.....επίσης εμένα μου είπαν οτι θα πάω τα χαρτιά αφού αρχίσει η άδεια.

στις 13/08 δλδ αφού ΠΗΤ εχω 08/10. και μ είπαν να μην ανησυχώ θα πληρωθώ στην ώρα μου.

έπίσης από ψώνιαβρε κορίτσια....έχω κάνει τη λίστα μου και όλο και κάτι προσθέτω και δεν αφαιρώ......μου λείπουν πολλά ακόμη και χθες βράδυ η αλήθεια είναι ότι αγχωθηκα και φωναζα στον αντρα μου γτ εκείνος μ είπε να αλλάξουμε την παράδοση της κουνιας και συρταριέρας από τέλη Ιουλίου σε τέλη Αυγούστου.... τα άκουσε για τα καλά!! του είπα ότι σήμερα θα πάρω να δω μήπως μπορούν να μας την φέρουν πιο σύντομα.... τουλάχιστον τη συρταριέρα.... την κούνια δεν θα την χρειαστουμε άμεσα αλλά θα ήθελα να κλείνει ένα ένα θέμα......

Κορίτσι και εγώ για κούνια δεν έχω τίποτα σχεδόν πάρει ακόμα! Επίσης συνήθως είναι από τα δώρα που φέρνουν (σεντόνια κουβέρτες κτλ) πάντα και κουνουπιέρες μάλλον για πιο μετά τα βλέπω! 

Θα φοράς κ μετά,όσα σου κάνουν!! Μετά την πρώτη εγκυμοσύνη είμαι αυστηρά στο 40 νούμερο! Πριν έπαιζα 39 40! 

Θα φοράς όσα μπορείς να κυνηγάς το παιδί! Κ όταν μεγαλωσουν θα έχουμε περισσότερη ελευθερία στο τι θα φοράμε!! Θα το βάλουμε πάλι το 12 πόντο που θα πάει!?

Ααααααχχχ βλέπω τα παπούτσακια μου τις τακουναρες μου και τις καταχωνιαζω στο υπόγειο με πόνο ψυχής! Βέβαια θα κρατήσω 2-3 γιατί γιαγιάδες παππούδες εχουκε δόξα το θεό θα μείνει ένα Σαββάτο και εκεί!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Θα φοράς όσα μπορείς να κυνηγάς το παιδί! Κ όταν μεγαλώσουν θα έχουμε περισσότερη ελευθερία στο τι θα φοράμε!! Θα το βάλουμε πάλι το 12 πόντο που θα πάει!?

εγω ήδη από 36 έχω πάει στο 37 .... λες να πάω και 38?

καπως έτσι το σκεφτομαι κ εγω για το κυνήγι!

Just now, Renez είπε:

Φίλη παρόμοιο νυφικό είχαμε μάλλον..εμένα πάνω όλο δαντέλα με χαμηλούς ώμους κ το κάτω ένα απαλό τούλι (ΧΑ για αυτό κατάφερα κ το έκανα κόμπο εν τέλη χαχαχαχα) κ εγώ το είχα ράψει για να μου μείνει..κ έμεινε..μισο:P

Μωρέ εγώ καημό δεν είχα το νυφικό αλλά επειδή πιστεύω πολύ το θεωρώ μεγάλη ευλογία κ για αυτό ακριβώς ήθελα να παντρευτώ..ο άντρας μου αν τον άφηνα θα το απέφευγε λόγω του ότι πίστευε ότι δεν θα του αρέσουν τα στημένα κ καλά χαιρετουρες/τραπέζι κτλ..εν τέλη όπως το κάναμε πέρασε κ εκείνος σούπερ κ χαίρομαι γτ σεβάστηκε κ εκείνος την πίστη μου κ το χάρηκε εν τέλη φουλ!!

Νταντελα από πάνω μέχρι κάτω! Κ ωραίο σχέδιο στην πλατη . Κολλητο πάνω αλλά κ κάτω δεν άνοιγε πολυ, γραμμή Α.

Κι αυτά με το τούλι πολύ νεραιδενια! Ανάμεσα στα δύο ήμουν!

Ωραίες εποχές που ήμασταν λουλουδενιες κ νεραιδενιες! Κ τώρα όμως, άλλη χάρη η φουσκωκοιλιτσα!:wub:

εγω ήδη από 36 έχω πάει στο 37 .... λες να πάω και 38?

καπως έτσι το σκεφτομαι κ εγω για το κυνήγι!

Ο γυναικολόγος μου λέει πολύ καλά το πας με τα κιλά κ το τι τρως ...

Που να δεις το κυνήγι που κάνω,του είπα! Ταρζανακος!!!

Ε δε νομίζω να ανέβει κι άλλο! Θα το δεις αφού γεννήσεις μετά από λίγους μήνες!

Just now, LadyP είπε:

Κορίτσι και εγώ για κούνια δεν έχω τίποτα σχεδόν πάρει ακόμα! Επίσης συνήθως είναι από τα δώρα που φέρνουν (σεντόνια κουβέρτες κτλ) πάντα και κουνουπιέρες μάλλον για πιο μετά τα βλέπω! 

Εγώ είχα πάρει μόνο το σετ της κουνιας,μια κουβερτουλα,μια κουβέρτα που έραψα κ το προστατευτικό κάλυμμα στρώματος για την κούνια.

Δεν πήρα τίποτα αλλο....μου φερανε πολλά σεντόνια,κουβερτουλες κλπ κ με κάλυψαν!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

7 ώρες πρίν, Annou είπε:

Axxx k egw katholou pragmatika!!Agou simera me piasan ta klamata ap to agxos mou

Ωωωωωω <3 Τα χω περάσει κι εγώ πέρυσι, κάναμε θρησκευτικό για να βαφτίσουμε στα καπάκια, πόσο σε καταλαβαίνω! Τα υπόλοιπα καλοκαίρια σου θα ναι πολύ πιο χαλαρά, μή μασάς! Εγώ βλέπω τις φωτό και θυμάμαι πόσο ωραία νύφη ήμουν και πόσο ωραία είχαμε περάσει την ίδια μέρα αλλά θυμάμαι και το τρέξιμο και το άγχος...

Και παρηγορούμαι γιατί σκέφτομαι: Δε θα χρειαστεί να ξαναπαντρευτώ (οσονούπω τουλάχιστον!) Πάει τέλειωσε!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

JeY7p2.png

Just now, LadyP είπε:

Ααααααχχχ βλέπω τα παπούτσακια μου τις τακουναρες μου και τις καταχωνιαζω στο υπόγειο με πόνο ψυχής! Βέβαια θα κρατήσω 2-3 γιατί γιαγιάδες παππούδες εχουκε δόξα το θεό θα μείνει ένα Σαββάτο και εκεί!

Κ δύο κ τρία Σάββατα..:D 

Just now, OctoberMom είπε:

Ωωωωωω <3 Τα χω περάσει κι εγώ πέρυσι, κάναμε θρησκευτικό για να βαφτίσουμε στα καπάκια, πόσο σε καταλαβαίνω! Τα υπόλοιπα καλοκαίρια σου θα ναι πολύ πιο χαλαρά, μή μασάς! Εγώ βλέπω τις φωτό και θυμάμαι πόσο ωραία νύφη ήμουν και πόσο ωραία είχαμε περάσει την ίδια μέρα αλλά θυμάμαι και το τρέξιμο και το άγχος...

Και παρηγορούμαι γιατί σκέφτομαι: Δε θα χρειαστεί να ξαναπαντρευτώ (οσονούπω τουλάχιστον!) Πάει τέλειωσε!

Καλέ θα μας λύσεις την απορία του γιατρού /διακοσμητικό??

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 30!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 19!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...