Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Bonjour!!

@Annou η ώρα η καλή κορίτσι μου, χωρίς άγχη κ χαζομάρες! Να χαρείς τον γάμο κ στην τελική αν δεις ότι σε αγχωνει ένα σύμφωνο σε συμβόλαιογραφο κ τελειώνει το παραμύθι!!

@OctoberMom περαστικά στον αντρουλη σου!!

@Renez θαρρώ το αυγό το έχουμε μέχρι ενός έτους εξαρτάται κ την ανάπτυξη του μωρού βέβαια οπότε ορίστε σου κάνω οικονομία!!!

Την φλέβα στο κουτί που κ πως την είδες χριστιανη μου;;;εγώ ούτε την γραμμή που έχω χαμηλά στην κοιλιά δεν μπορώ να δω πια!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κοριτσάκια μου (για εσάς δηλαδή, καληνύχτα για εμένα)!:P Εξαφανίστηκα λίγο από χθες, αλλά ήταν για καλό λόγο. Μια φίλη μου εδώ με φώναξε να μου δώσει κάποια πράγματα που είχε από το μωρό της που δε τα χρειάζεται πια και ετοιμάσαμε και το προσκλητήριο για το baby shower, οπότε τώρα προσπαθώ να τελειώσω την λίστα/registry για τα δώρα! Θα το κάνουμε τελικά τον Δεκαπενταύγουστο! Μετά, το απόγευμα, μου ήρθε και η μεγάλη κούτα που μου έστειλε η αδερφή μου από Ελλάδα με ένα σωρό πράγματα για το μωρό, οπότε ήθελα να τα δω και να τα οργανώσω. Κι έτσι, από εκεί που δεν είχα τίποτα, ξαφνικά έχω ρουχαλάκια/εσωρουχάκια, αξεσουάρ (σκουφάκια, κάλτσες, παπουτσάκια...), σαλιάρες, σελτεδάκια, πετσέτες, σεντονάκια, κουβερτάκια, μπανιεράκι, μαξιλάρι θηλασμού, κοχύλια στήθους-θηλασμού, κρεμούλες ενυδατικές και συγκάματος (ναι, και λανολίνη:wink:), πιπίλες, μάρσιπο, και ριλάξ-κούνια! Τώρα θα περιμένω να δω τί δώρα θα μου φέρουν στο baby shower και θα αγοράσω μετά τα υπόλοιπα να έρθουν και απ'ευθείας στο καινούργιο σπίτι. Το μόνο που θα πάρω νωρίτερα είναι ένα καρότσι 3σε1 που θα το χρειαστώ από την αρχή και δεν το έχω βάλει καν στη λίστα.

Είχαμε και μια μικρή αναποδιά με το σπίτι, και από εκεί που ήτανε να μπούμε την Παρασκευή θα το μεταφέρουμε στην επόμενη Τρίτη, γιατί ο συμβολαιογράφος είχε πολύ δουλειά και δεν μπορούσε να το κάνει στην ώρα του (από ότι φαίνεται αγοράζει σπίτια ο κόσμος)! Απογοητευτήκαμε λίγο που καθυστερούμε κι άλλο τώρα, γιατί ελπίζαμε να κάνουμε πολλές δουλειές μέσα στο σαβ/ακο και περνάει ο καιρός, αλλά εντάξει, θα κάνουμε λίγες μέρες ακόμα υπομονή.

@LadyP Καλώς μας ήρθες! :)

@OctoberMom περαστικά στον άντρα σου... μικρό το κακό ευτυχώς, αν και φαντάζομαι πόσο θα τρόμαξες. Προσοχή τώρα, και όλα καλά μόνο να σας πηγαίνουν από εδώ και πέρα!

4 hours ago, Annou said:

Ax koritsia mou egw apo subtwmata allo tipota!
Full aima sta dontia otan ta vourtsizw, k exoun xekinisei k poly poly omws oi kaoures.Oyte pou ixera ti esti kaoura kai twra ypoferw,niwthw na me kaiei o laimos.

Kirsous genika den exw petaxei sta podia,oyte exoun pristei alla den antexw katholoy ma katholoy ton ilio k tin zesti.Xeimwnas kai pali xeimwnas.To kalokairi einai wraio mono gia na sai diakopes, oxi gia na sai athina!Eidika gia kapoia san emena poy trexw oli mera!!Ouf!!

Episis den sas exw pei, alla den eimaste pantremenoi,simera pigame gia tis veres me to agoraki mou.Twra tha trexoume ton politiko prin erthei i mikri k tou xronou gamovaftisi prwta o theos!Dialexame o,ti pio minimal k aplo yparxei mias k den borw ta poly extreme!Ante siga siga na ginei k auto na mou fevgei to agxos giati pragmatika exw stressaristei!

Πραγματικά, δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα! Σου το λέω γιατί κι εγώ δεν τα μπορώ τα πολύ κοσμικά event και είχα το άγχος μου πριν, αλλά τελικά τζάμπα αγχώθηκα. Να ξέρεις, στο χέρι σας είναι να τα κάνετε όλα όπως τα θέλετε. Εμείς είχαμε κάνει έναν πολιτικό γάμο στην Αμερική πριν αρκετά χρόνια (γιατί μόλις είχα αποφοιτήσει και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να βγάλω καινούργια βίζα εγκαίρως... το κάναμε περισσότερο για σιγουριά για να μπορώ να μείνω στην χώρα για όσο χρειαστεί σαν σύζυγος/dependent). Να φανταστείς, είχα φορέσει απλά μια άσπρη φουστομπλούζα με κολάν και μπότες (και ένα πιαστράκι-λουλουδάκι στα μαλλιά), γιατί ήτανε καταχείμωνο, και έτσι όπως είμασταν στη δουλειά φύγαμε το μεσημέρι μαζί με δυο φίλους-συναδέλφους μας που ήρθαν και υπέγραψαν ως μάρτυρες, πήγαμε στο δημαρχείο, είπαμε τους όρκους μας (αυτό το κομμάτι μου άρεσε τελικά, συγκινήθηκα κιόλας), βάλαμε τις υπογραφές και φύγαμε... πολύ χαλαρά δηλαδή. Ακόμα και πολύ αργότερα που κάναμε τον θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα, είχαμε μόνο γύρω στους 90 καλεσμένους, η τελετή κράτησε μόνο 25 λεπτά (ούτε καν χαιρετήσαμε τον κόσμο γιατί οι λίγοι που καλέσαμε ήρθανε όλοι κατευθείαν στη δεξίωση-πάρτυ μετά οπότε μιλήσαμε με όλους εκεί), βγάλαμε λίγες φωτογραφίες με τους γονείς και τους κουμπάρους μας με θέα την θάλασσα και το κάστρο του Πλαταμώνα, και το πάρτυ το κάναμε σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα όπως ακριβώς το θέλαμε... φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε (όσοι θέλαμε βέβαια) και κατά τις 2 το διαλύσαμε γιατί είχαμε κουραστεί όλοι. Τελικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Φαντάζομαι εσείς που θα έχετε και την βάφτιση παράλληλα, θα θέλετε ακόμα πιο απλά πράγματα, οπότε σκέψου το χαλαρά από πριν και οργανώστε τα όλα όπως τα θέλετε... έτσι κι αλλιώς εκείνη η μέρα θα είναι δικιά σας! :wink:

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου (για εσάς δηλαδή, καληνύχτα για εμένα)!:P Εξαφανίστηκα λίγο από χθες, αλλά ήταν για καλό λόγο. Μια φίλη μου εδώ με φώναξε να μου δώσει κάποια πράγματα που είχε από το μωρό της που δε τα χρειάζεται πια και ετοιμάσαμε και το προσκλητήριο για το baby shower, οπότε τώρα προσπαθώ να τελειώσω την λίστα/registry για τα δώρα! Θα το κάνουμε τελικά τον Δεκαπενταύγουστο! Μετά, το απόγευμα, μου ήρθε και η μεγάλη κούτα που μου έστειλε η αδερφή μου από Ελλάδα με ένα σωρό πράγματα για το μωρό, οπότε ήθελα να τα δω και να τα οργανώσω. Κι έτσι, από εκεί που δεν είχα τίποτα, ξαφνικά έχω ρουχαλάκια/εσωρουχάκια, αξεσουάρ (σκουφάκια, κάλτσες, παπουτσάκια...), σαλιάρες, σελτεδάκια, πετσέτες, σεντονάκια, κουβερτάκια, μπανιεράκι, μαξιλάρι θηλασμού, κοχύλια στήθους-θηλασμού, κρεμούλες ενυδατικές και συγκάματος (ναι, και λανολίνη:wink:), πιπίλες, μάρσιπο, και ριλάξ-κούνια! Τώρα θα περιμένω να δω τί δώρα θα μου φέρουν στο baby shower και θα αγοράσω μετά τα υπόλοιπα να έρθουν και απ'ευθείας στο καινούργιο σπίτι. Το μόνο που θα πάρω νωρίτερα είναι ένα καρότσι 3σε1 που θα το χρειαστώ από την αρχή και δεν το έχω βάλει καν στη λίστα.

Είχαμε και μια μικρή αναποδιά με το σπίτι, και από εκεί που ήτανε να μπούμε την Παρασκευή θα το μεταφέρουμε στην επόμενη Τρίτη, γιατί ο συμβολαιογράφος είχε πολύ δουλειά και δεν μπορούσε να το κάνει στην ώρα του (από ότι φαίνεται αγοράζει σπίτια ο κόσμος)! Απογοητευτήκαμε λίγο που καθυστερούμε κι άλλο τώρα, γιατί ελπίζαμε να κάνουμε πολλές δουλειές μέσα στο σαβ/ακο και περνάει ο καιρός, αλλά εντάξει, θα κάνουμε λίγες μέρες ακόμα υπομονή.

@LadyP Καλώς μας ήρθες! :)

@OctoberMom περαστικά στον άντρα σου... μικρό το κακό ευτυχώς, αν και φαντάζομαι πόσο θα τρόμαξες. Προσοχή τώρα, και όλα καλά μόνο να σας πηγαίνουν από εδώ και πέρα!

Πραγματικά, δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα! Σου το λέω γιατί κι εγώ δεν τα μπορώ τα πολύ κοσμικά event και είχα το άγχος μου πριν, αλλά τελικά τζάμπα αγχώθηκα. Να ξέρεις, στο χέρι σας είναι να τα κάνετε όλα όπως τα θέλετε. Εμείς είχαμε κάνει έναν πολιτικό γάμο στην Αμερική πριν αρκετά χρόνια (γιατί μόλις είχα αποφοιτήσει και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να βγάλω καινούργια βίζα εγκαίρως... το κάναμε περισσότερο για σιγουριά για να μπορώ να μείνω στην χώρα για όσο χρειαστεί σαν σύζυγος/dependent). Να φανταστείς, είχα φορέσει απλά μια άσπρη φουστομπλούζα με κολάν και μπότες (και ένα πιαστράκι-λουλουδάκι στα μαλλιά), γιατί ήτανε καταχείμωνο, και έτσι όπως είμασταν στη δουλειά φύγαμε το μεσημέρι μαζί με δυο φίλους-συναδέλφους μας που ήρθαν και υπέγραψαν ως μάρτυρες, πήγαμε στο δημαρχείο, είπαμε τους όρκους μας (αυτό το κομμάτι μου άρεσε τελικά, συγκινήθηκα κιόλας), βάλαμε τις υπογραφές και φύγαμε... πολύ χαλαρά δηλαδή. Ακόμα και πολύ αργότερα που κάναμε τον θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα, είχαμε μόνο γύρω στους 90 καλεσμένους, η τελετή κράτησε μόνο 25 λεπτά (ούτε καν χαιρετήσαμε τον κόσμο γιατί οι λίγοι που καλέσαμε ήρθανε όλοι κατευθείαν στη δεξίωση-πάρτυ μετά οπότε μιλήσαμε με όλους εκεί), βγάλαμε λίγες φωτογραφίες με τους γονείς και τους κουμπάρους μας με θέα την θάλασσα και το κάστρο του Πλαταμώνα, και το πάρτυ το κάναμε σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα όπως ακριβώς το θέλαμε... φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε (όσοι θέλαμε βέβαια) και κατά τις 2 το διαλύσαμε γιατί είχαμε κουραστεί όλοι. Τελικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Φαντάζομαι εσείς που θα έχετε και την βάφτιση παράλληλα, θα θέλετε ακόμα πιο απλά πράγματα, οπότε σκέψου το χαλαρά από πριν και οργανώστε τα όλα όπως τα θέλετε... έτσι κι αλλιώς εκείνη η μέρα θα είναι δικιά σας! :wink:

Τι ωραία που γέμισες πράγματα!!! 

Καταλαβαίνω ότι θέλεις επιτέλους να μπεις σπίτι σου, όμως λίγες μέρες έμειναν μέχρι να γίνει!! Κ μετά ,σιγά σιγά, θα τα φτιάξετε όλα!:)

Εγώ το βρίσκω πολύ ρομαντικό που πηγατε με δύο συναδέλφους κ παντρευτηκατε στην Αμερική! 

Κι εμείς κάναμε κλειστό γάμο (100) άτομα κ ακόμη πιο κλειστή βάφτιση(40) άτομα! Στην δεύτερη βάφτιση θα είμαστε ακόμη πιο λίγοι(20???) κ το προτιμώ έτσι!:)

Ούτε εμείς είχαμε χαιρετήσει ,τους είδαμε όλους μετά! 

Q1jtp2.png

καλημέρα!!!καλημέρα!!!! τι κάνετε????

βλέπω νέο entry στο πάρα πέντε!!!! πως άντεχες τόσο καιρό μακρυά μας @LadyP???Καλώς ήρθες κορίτσι μ και με το καλό το μπεμπακι σου πάνω απ' όλα!!!!!

@Anastasia05 εγω έκλεισα ραντεβού σε γιατρό μέσα στο ΙΚΑ και μου έγραψε την βεβαίωση με την ΠΗΤ.

Πήρα γυναικολόγο του ΕΟΠΠΥ αλλα μ είπε δεν είχε την βεβαίωση αυτή που θέλει τ ΙΚΑ και ότι λογικά δεν θα την δεχόντουσαν αν τους πήγαινα αυτήν οπότε δεν είμαι και για πολλά πέρα δώθε στο ΙΚΑ και έτσι δεν το διακινδύνευσα. έκλεισα ραντεβού ηλεκτρονικά και πήγα και μου την έγραψε....η κατάσταση άθλια εκει μέσα ήθελα να σας πω...... δεν μπορούσα να κάτσω ούτε στην καρέκλα του γραφείου.... έμεινα όρθια!!!!ευτυχώς είχα κλεισει το πρώτο ραντεβού στις 7.30 και δεν είχε άλλο κόσμο.....επίσης εμένα μου είπαν οτι θα πάω τα χαρτιά αφού αρχίσει η άδεια.

στις 13/08 δλδ αφού ΠΗΤ εχω 08/10. και μ είπαν να μην ανησυχώ θα πληρωθώ στην ώρα μου.

έπίσης από ψώνιαβρε κορίτσια....έχω κάνει τη λίστα μου και όλο και κάτι προσθέτω και δεν αφαιρώ......μου λείπουν πολλά ακόμη και χθες βράδυ η αλήθεια είναι ότι αγχωθηκα και φωναζα στον αντρα μου γτ εκείνος μ είπε να αλλάξουμε την παράδοση της κουνιας και συρταριέρας από τέλη Ιουλίου σε τέλη Αυγούστου.... τα άκουσε για τα καλά!! του είπα ότι σήμερα θα πάρω να δω μήπως μπορούν να μας την φέρουν πιο σύντομα.... τουλάχιστον τη συρταριέρα.... την κούνια δεν θα την χρειαστουμε άμεσα αλλά θα ήθελα να κλείνει ένα ένα θέμα......

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

βλέπω νέο entry στο πάρα πέντε!!!! πως άντεχες τόσο καιρό μακρυά μας @LadyP???Καλώς ήρθες κορίτσι μ και με το καλό το μπεμπακι σου πάνω απ' όλα!!!!!

@Anastasia05 εγω έκλεισα ραντεβού σε γιατρό μέσα στο ΙΚΑ και μου έγραψε την βεβαίωση με την ΠΗΤ.

Πήρα γυναικολόγο του ΕΟΠΠΥ αλλα μ είπε δεν είχε την βεβαίωση αυτή που θέλει τ ΙΚΑ και ότι λογικά δεν θα την δεχόντουσαν αν τους πήγαινα αυτήν οπότε δεν είμαι και για πολλά πέρα δώθε στο ΙΚΑ και έτσι δεν το διακινδύνευσα. έκλεισα ραντεβού ηλεκτρονικά και πήγα και μου την έγραψε....η κατάσταση άθλια εκει μέσα ήθελα να σας πω...... δεν μπορούσα να κάτσω ούτε στην καρέκλα του γραφείου.... έμεινα όρθια!!!!ευτυχώς είχα κλεισει το πρώτο ραντεβού στις 7.30 και δεν είχε άλλο κόσμο.....επίσης εμένα μου είπαν οτι θα πάω τα χαρτιά αφού αρχίσει η άδεια.

στις 13/08 δλδ αφού ΠΗΤ εχω 08/10. και μ είπαν να μην ανησυχώ θα πληρωθώ στην ώρα μου.

έπίσης από ψώνιαβρε κορίτσια....έχω κάνει τη λίστα μου και όλο και κάτι προσθέτω και δεν αφαιρώ......μου λείπουν πολλά ακόμη και χθες βράδυ η αλήθεια είναι ότι αγχωθηκα και φωναζα στον αντρα μου γτ εκείνος μ είπε να αλλάξουμε την παράδοση της κουνιας και συρταριέρας από τέλη Ιουλίου σε τέλη Αυγούστου.... τα άκουσε για τα καλά!! του είπα ότι σήμερα θα πάρω να δω μήπως μπορούν να μας την φέρουν πιο σύντομα.... τουλάχιστον τη συρταριέρα.... την κούνια δεν θα την χρειαστουμε άμεσα αλλά θα ήθελα να κλείνει ένα ένα θέμα......

Κι εγώ έτσι είχα κάνει στην πρώτη.. εδώ όμως δεν έχει γυναικολόγο το ΙΚΑ.. Μένω σε άλλη πόλη. Προσπαθώ να μιλήσω με νοσοκομείο μήπως βγάλω άκρη από εκεί.

Καλά λες για τη συρταριερα. Κάπου πρέπει να μπουν τα πράγματα όταν πλυθούν!

Εγώ τα είχα στήσει όλα τέλη Σεπτεμβρίου (είχα Πητ 22/10) γιατί είχα μετακομίσει. Πρόλαβα κ τα έκανα όλα ευτυχώς πριν γεννήσω!

Τι πιστεύεις ότι σου λείπει να σε βοηθήσω αν θες. 

Q1jtp2.png

Καλημέραα! 

@Annou Με το καλό κορίτσι μου! Συγχαρητήρια!!! Να μην αγχώνεσαι και εμείς παντρεμένοι μέσα στην καραντίνα με σύμφωνο συμβίωσης είμαστε -- και κάποια στιγμή ίσως γίνει κ ο θρησκευτικος. Το κάναμε ακριβώς γτ όλοι μας έλεγαν ότι θέλει μεγάλη διαδικασία η αναγνώριση μετά και είχα κατά αγχωθεί. Τελικά μετά από πολυυυ ψάξιμο δεν θέλει τόση διαδικασία όσοι λένε. Όποτε μην σε παίρνει από κάτω. Ότι προλάβετε δεν είναι κάτι... Να κοιτάς μόνο να είσαι χαλαρή και να το ευχαριστηθείς :) 

@Eva137 Πωπω πόσα καλούδια!!! Είδες που στεναχωριοσουν;! Γέμισες σιγά σιγά πραγματακια και τώρα με το baby shower θα γίνουν ακόμα περισσότερα. Με το σπίτι δεν πειράζει, κάνατε τόση υπομονή ως τώρα που αυτές οι δύο τρεις μέρες δεν θα σας φανούν καθόλου. 

• Μου αρέσει 2

από βιβλία δεν έχω πάρει τίποτα! δεν έχω κουράγιο να διαβάσω... εδώ θέλω να διαβάχω τα άρθρα για το θηλασμό από το group στο fcb και ούτε για αυτό έχω κουράγιο....αλλά πρέπει καποια στιγμή να τα ξεκινήσω σιγά σιγά....

@OctoberMom σιδερένιος ο αντρούλης σου....μπραβοοοο που πήρε θέση το παιδάκι σουυυυ!!!!!! όντως γτ διακοσμητικός ο γιατρός στη γέννα?????

@Annou μην αγχώνεσαι με τα του γάμου κορίτσι μου!!!αυτά είναι ωραία πράγματα και πρέπει μετά να τα σκέφτεσαι και να χαιρεσαι και όχι να λες πως αγχωνόσουν ετσι......

εγω παντρεύτηκα τον ιουνιο 2018... δεν μπορείς να φανταστεις τι περάσαμε μεχρι να γίνει ο γάμος.......και εγώ έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα..... βέβαια και πάλι επειδή ήταν ωραία προετοιμασία το ξαναέκανα ευχαρίστως και πάλι αλλά με πιο λίγες και πιο απλές προετοιμασίες αυτή τη φορά........σε νησί και με φίλους μόνο.......δεν πειράζει.... λέω του άντρα μου στον δευτερο μου γαμο θα τον κάνω έτσι.....χιχιχιιχ.... με αγριοκοιτάζει αλλα οκ εγω γελάωωω......:mrgreen::-P

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

Just now, Anastasia05 said:

Τι ωραία που γέμισες πράγματα!!! 

Καταλαβαίνω ότι θέλεις επιτέλους να μπεις σπίτι σου, όμως λίγες μέρες έμειναν μέχρι να γίνει!! Κ μετά ,σιγά σιγά, θα τα φτιάξετε όλα!:)

Εγώ το βρίσκω πολύ ρομαντικό που πηγατε με δύο συναδέλφους κ παντρευτηκατε στην Αμερική! 

Κι εμείς κάναμε κλειστό γάμο (100) άτομα κ ακόμη πιο κλειστή βάφτιση(40) άτομα! Στην δεύτερη βάφτιση θα είμαστε ακόμη πιο λίγοι(20???) κ το προτιμώ έτσι!:)

Ούτε εμείς είχαμε χαιρετήσει ,τους είδαμε όλους μετά! 

Τελικά είμαστε πολλές που μας αρέσουν τα απλά πράγματα! Τον πολιτικό γάμο ομολογώ ότι δεν τον είχα πάρει στα σοβαρά τότε, αλλά όταν κρατούσαμε χέρια και λέγαμε τους όρκους μας (όπως στις ταινίες) με έπιασε μια συγκίνηση που παραλίγο να σπάσει η φωνή μου κάποια στιγμή εκεί που τα έλεγα και σκεφτόμουν "τώρα θα βάλω τα κλάματα και θα γίνω ρεζίλι" χαχα… αλλά εντάξει μια χαρά, το έσωσα!:P 

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ έτσι είχα κάνει στην πρώτη.. εδώ όμως δεν έχει γυναικολόγο το ΙΚΑ.. Μένω σε άλλη πόλη. Προσπαθώ να μιλήσω με νοσοκομείο μήπως βγάλω άκρη από εκεί.

Καλά λες για τη συρταριερα. Κάπου πρέπει να μπουν τα πράγματα όταν πλυθούν!

Εγώ τα είχα στήσει όλα τέλη Σεπτεμβρίου (είχα Πητ 22/10) γιατί είχα μετακομίσει. Πρόλαβα κ τα έκανα όλα ευτυχώς πριν γεννήσω!

Τι πιστεύεις ότι σου λείπει να σε βοηθήσω αν θες. 

τα λευκά είδη μου λείπουν όλα! δεν έχω πάρει τίποτα.... μ έστειλαν κάποια (λίγα) κάποιες γνωστές μου και τα έχει πάρει η πεθερά μου να τα πλύνει και θέλω να τα πάρω σπίτι να τα δω τι είναι ακριβώς για να δω τι μ λείπει κ εμένα να το προχωρήσω.... μόλις έστειλα μνμ στον άνδρα μ να τα φέρει σήμερα όλα σπίτι για να τα δω..... κουρτίνα φωτιστικό δεν εχω παρει.... πάντα κουνουπιερα επίσης!!!!ρούχα για το αγορά'κι μου επίσης.... μου έχουν δωσει κάποια κ εγ παίρνω ότι βρω και μ αρέσει και ακόμα δεν ξέρω τι έχω. Νομίζω ότι μόλις τελείωσα το φαρμακείο μόλις απο παραγγελίες.... το έκανα λίγο λίγο για να μην φανούν πολλά τα χρήματα και το πάθω το σοκ!

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Bonjour!!

@Annou η ώρα η καλή κορίτσι μου, χωρίς άγχη κ χαζομάρες! Να χαρείς τον γάμο κ στην τελική αν δεις ότι σε αγχωνει ένα σύμφωνο σε συμβόλαιογραφο κ τελειώνει το παραμύθι!!

@OctoberMom περαστικά στον αντρουλη σου!!

@Renez θαρρώ το αυγό το έχουμε μέχρι ενός έτους εξαρτάται κ την ανάπτυξη του μωρού βέβαια οπότε ορίστε σου κάνω οικονομία!!!

Την φλέβα στο κουτί που κ πως την είδες χριστιανη μου;;;εγώ ούτε την γραμμή που έχω χαμηλά στην κοιλιά δεν μπορώ να δω πια!!!

Άααα δε με παρακολουθειιιιις!!!! 

Οταν πονούσε από την ορθοστασία είχα βάλει ένα ωραιότατο καθρεφτάκι να δω αν έχω κάτι!! Κ τσουπ δεξιά είναι μεταξύ έξω χείλους κ γραμμής μπικίνι δλδ δεν είναι μέσα στο κουτί.. ε κ είναι σαν φουσκωμένη μωβ ελίτσα όχι ολόκληρη γραμμή φλέβας..

Ελπίζω να μην γίνει ολόκληρη!!!!

• Χαχα 3

Κορίτσι να σε ρωτήσω ηλεκτρονικά που έκλεισες για να πας λοιπόν σε πρώην ΙΚΑ ποια είναι η επιλογή γιατί πλέον με τις καινούργιες ονομασίες δεν έχω ιδέα τι να επιλέξω εκεί που λέει φορέας... ΤΟΜΥ?

• Μου αρέσει 1

τα λευκά είδη μου λείπουν όλα! δεν έχω πάρει τίποτα.... μ έστειλαν κάποια (λίγα) κάποιες γνωστές μου και τα έχει πάρει η πεθερά μου να τα πλύνει και θέλω να τα πάρω σπίτι να τα δω τι είναι ακριβώς για να δω τι μ λείπει κ εμένα να το προχωρήσω.... μόλις έστειλα μνμ στον άνδρα μ να τα φέρει σήμερα όλα σπίτι για να τα δω..... κουρτίνα φωτιστικό δεν εχω παρει.... πάντα κουνουπιερα επίσης!!!!ρούχα για το αγορά'κι μου επίσης.... μου έχουν δωσει κάποια κ εγ παίρνω ότι βρω και μ αρέσει και ακόμα δεν ξέρω τι έχω. Νομίζω ότι μόλις τελείωσα το φαρμακείο μόλις απο παραγγελίες.... το έκανα λίγο λίγο για να μην φανούν πολλά τα χρήματα και το πάθω το σοκ!

Ειρηνακι μου καλημέρα!!

Ρε συ πάντα κ κουνουπερα δε χάθηκε ο κόσμος από τώρα!! Εκτός κ αν θα τον βάλεις εξ αρχής στη κούνια του..ε?

Όσο για τον αντρουλη σου μαρή τρελή τι τον αποκαρδιωνεις τον άνθρωπο??? Τι τη θες νωρίτερα τη κούνια?? Ααααα βασικά σωστά τώρα που το σκέφτομαι θες την αλλαξιερα για να τακτοποιήσεις τα πράγματα βσιγα σιγά ε? Ε τότε καλά του φωνάξεις :mrgreen:

Κ εμείς παντρευτηκαμε Σεπτεμβρη του 18..ήμασταν 190 άτομα(ναι λίγοι πιανομαστε γτ ειλικρινά τα 50 είναι σόι μου (έχει 6 αδέρφια ο πατέρας μου όλα με παιδιά κ εγγόνια οπότε καταλαβαίνετε..) σε μια εκκλησία νότια με θέα κ μετά ένα κέντρο όπου ρίξαμε τρελό χορο κ περάσαμε τέλεια γτ σχεδόν όλοι γνωριζοντουσαν γτ ήταν δικοί μας άνθρωποι..εγώ από το πρώτο μισάωρο είχα ήδη πετάξει το πεδιλακι κ έδινα πόνο ξυπόλητη..στις 2 ώρες είχα κάνει κόμπο στο τούλι του νυφικού γτ με ενοχλούσε στο χορο..οι τελευταίοι φίλοι μας έφυγαν στις 5 κ εμείς μείναμε μόνοι ως τις 6:30 πίνοντας το 100στο μπουκάλι κάτι..(θαρρώ ουίσκι?!) Σε δύο καρέκλες με τα πόδια στα κάγκελα να βλέπουμε τη θέα κ να κουτσομπολευουμε τον γάμο μας..εν τέλη φύγαμε γτ μας ξέχασε ο σερβιτόρος του κέντρου κ άνοιξε τα μπεκ να ποτησει το γκαζόν με αποτέλεσμα να μας κάνει μουσκεμα:mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 8

Λοιπόν! Λευκά είδη,τα παίρνεις κ τα ξεχωρίζεις κ κάνεις λίστα. Μετά γράφεις εδώ να σου πούμε!:)

Κουρτίνα και φωτιστικό, έχεις ακόμη καιρό. Το παιδί πρώτους μήνες κοιμάται στο δωμάτιο σας! 

Πάντα θα τη χρειαστείς όταν το μωρό μπει στην κούνια! Ακόμη όμως κ τότε,δεν πολυκουνιεται για να φτάσει μεχρι την άκρη κ να ακουμπήσει ξύλο..

Κουνουπιέρα εγω κ που είχα την έβγαλα.. γιατί την τραβούσε,την μασούσε κ γενικά ήταν επικίνδυνο για παιδάκια που δεν αφήνουν τίποτα ήσυχο! Ότι παντεντα κ να έκανα(κ έκανα πολλές) δεν έπιασε.. πάντα την έβρισκε κ την τραβούσε.

Για τα ρούχα επίσης λίστα οπωσδήποτε! Τι είναι το καθένα κ νούμερο! Αλλιώς δεν βγάζεις άκρη. Ζιπουνακια να έχεις αρκετά κ λιγα φορμακια. Θα σου φέρουν πολλά!! 

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...