Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Εδώ κατάκοπη μάνα! Σήμερα δεν ήθελα καν να βγω απ το ντουζ, τόσο ωραία ήτο η δροσούλα, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?? "Μον διε" που λένε και στο χωριό μου...

Χάλασε (το χάλασα δλδ) το air condition και στο αμάξι, θα πάω αύριο να το φτιάξω, να ένα απ'τα καλά να χεις Ιούλη μήνα με κοιλιά πεπόνι τόση δουλειά, μπορείς να επισκευάσεις το air condition σου! Πάντως παιδιά με τη 2η εγκυμοσύνη θα χω στόχο να χω λεφτά καβάντζα να μη χρειάζεται να δουλεύω τόσο (ν'αρχίζω να παίζω joker ίσως? να κάνω παιδί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα??).

Τα ωραία νέα μου είναι ότι πήρε θέση η Κυρία, ξυπνάω πρωί Κυριακής και νιώθω ποδαράκια στο στέρνο μου, λέω "Ωπππ!" Γύρισεεε! εβδομάς 28...

Σε άλλα νέα, έπεσε πάνω στο σύζυγο (οδηγός παπιού) ένα αμάξι που δεν τον είδε, πάλι καλά που δεν έτρεχαν να μείνω χήρα... Περάσαμε το Σάββατό μας στον Ερυθρό, εφτάψυχος ο σύζυγος, ούτε σπάσιμο δεν είχε, επιφανειακές γρατζουνιές και πόνους,  εγώ μια ψυχή παίζει να την έχασα...

Αυτά και μη χειρότερα! Τώρα περνάει την αναρρωτική του τρέχοντας στο ΙΚΑ και ψάχνοντας τον ελεγκτή γιατρό, το χαρτί απ'την τροχαία, τον πραγματογνώμονα... Σούπερ ξεκούραση! Τουλάχιστον μου έφτιαξε τηγανόψωμα να με παχύνει γιατί έχω χάσει με τη ζέστη, είμαι στα +4,5 απ'την αρχή της εγκυμοσύνης... :Ο Ναι ναι, θα τρώω παγωτά, μη φωνάζετε!

Πέμπτη θα πάω να γνωρίσω το γιατρό που θα παρίσταται διακοσμητικά στη γέννα, να κάνω κι ένα υπερηχογράφημα μας και μας δείξει φατσούλα η μις "Το καινούριο μου παιχνίδι είναι να σπρώχνω ο,τιδήποτε σκληρό ακουμπάει στην κοιλιά".

Φιλιά σε όλες και μόνο ευχάριστα!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 3

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Είναι της εγκυμοσύνης... κ είναι πιο αραιό το αίμα μου λόγω αντιπηκτικών!

πρεπει μια μέρα να σας στείλω φωτό τα πόδια μου που είναι πουά άσπρο κόκκινο!

Κι εμένα ματώνουν...στο βούρτσισμα μόνο αλλά γενικά είναι ερεθισμενα! Είναι της εγκυμοσύνης αλλα οι αντιπηκτηκες...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Εδώ κατάκοπη μάνα! Σήμερα δεν ήθελα καν να βγω απ το ντουζ, τόσο ωραία ήτο η δροσούλα, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?? "Μον διε" που λένε και στο χωριό μου...

Χάλασε (το χάλασα δλδ) το air condition και στο αμάξι, θα πάω αύριο να το φτιάξω, να ένα απ'τα καλά να χεις Ιούλη μήνα με κοιλιά πεπόνι τόση δουλειά, μπορείς να επισκευάσεις το air condition σου! Πάντως παιδιά με τη 2η εγκυμοσύνη θα χω στόχο να χω λεφτά καβάντζα να μη χρειάζεται να δουλεύω τόσο (ν'αρχίζω να παίζω joker ίσως? να κάνω παιδί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα??).

Τα ωραία νέα μου είναι ότι πήρε θέση η Κυρία, ξυπνάω πρωί Κυριακής και νιώθω ποδαράκια στο στέρνο μου, λέω "Ωπππ!" Γύρισεεε! εβδομάς 28...

Σε άλλα νέα, έπεσε πάνω στο σύζυγο (οδηγός παπιού) ένα αμάξι που δεν τον είδε, πάλι καλά που δεν έτρεχαν να μείνω χήρα... Περάσαμε το Σάββατό μας στον Ερυθρό, εφτάψυχος ο σύζυγος, ούτε σπάσιμο δεν είχε, επιφανειακές γρατζουνιές και πόνους,  εγώ μια ψυχή παίζει να την έχασα...

Αυτά και μη χειρότερα! Τώρα περνάει την αναρρωτική του τρέχοντας στο ΙΚΑ και ψάχνοντας τον ελεγκτή γιατρό, το χαρτί απ'την τροχαία, τον πραγματογνώμονα... Σούπερ ξεκούραση! Τουλάχιστον μου έφτιαξε τηγανόψωμα να με παχύνει γιατί έχω χάσει με τη ζέστη, είμαι στα +4,5 απ'την αρχή της εγκυμοσύνης... :Ο Ναι ναι, θα τρώω παγωτά, μη φωνάζετε!

Πέμπτη θα πάω να γνωρίσω το γιατρό που θα παρίσταται διακοσμητικά στη γέννα, να κάνω κι ένα υπερηχογράφημα μας και μας δείξει φατσούλα η μις "Το καινούριο μου παιχνίδι είναι να σπρώχνω ο,τιδήποτε σκληρό ακουμπάει στην κοιλιά".

Σιδερενιος και παντα εφταψυχος κουκλα μου... Αφου γυρισε η μπουμπου σου να κοιμάσαι στο αριστερό πλευρο να μην ξαναγυρισει ε??!!! 

Να προσεχετε , και υπομονή... Όλα θα γίνουν... Σουπερ τα κιλά σου.. Εγώ είμαι στα +6 ως τώρα.. Μα είχα πατατηρησει και στην πρωτη.. Ότι στους τελευταίους μήνες δεν είχα παρει.. Θα φανεί τώρα.. Χαχα

Φιλια και προσοχηηηη

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι δεν έχω κιρσούς αλλά είναι πιο κόκκινα τα πόδια με λευκά σημάδια... θυμησε μου το πρωί να σου στείλω φωτό! Μήπως γίνομαι spiderwoman?

Χαχαχχα μωρέ λες?? Αααααα μηπως ΕΣΥ είσαι η μαύρη αράχνη της Αχαιας κυρά μουυυ?????

• Χαχα 2

Α και μην ξεχάσω, πήρα καθισματάκι Concord Airfix με βάση isofix, πανακρίβ αλλά χαλάλι της, δώρο απ'το μπαμπά μου που ήθελε να ξοδευτεί... Έχει πολύ καλή βαθμολογία απο ADAC το συγκεκριμένο.

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Α και μην ξεχάσω, πήρα καθισματάκι Concord Airfix με βάση isofix, πανακρίβ αλλά χαλάλι της, δώρο απ'το μπαμπά μου που ήθελε να ξοδευτεί... Έχει πολύ καλή βαθμολογία απο ADAC το συγκεκριμένο.

Μαγεία μαγεία.. Επίσης το joie stages έχει υψηλή βαθμολογία στο adac

Γενικά να διαβάζετε κριτικές πριν αγοράσετε κορίτσια ααα

Με το καλό να μπουν τα μωράκια

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Ax koritsia mou egw apo subtwmata allo tipota!
Full aima sta dontia otan ta vourtsizw, k exoun xekinisei k poly poly omws oi kaoures.Oyte pou ixera ti esti kaoura kai twra ypoferw,niwthw na me kaiei o laimos.

Kirsous genika den exw petaxei sta podia,oyte exoun pristei alla den antexw katholoy ma katholoy ton ilio k tin zesti.Xeimwnas kai pali xeimwnas.To kalokairi einai wraio mono gia na sai diakopes, oxi gia na sai athina!Eidika gia kapoia san emena poy trexw oli mera!!Ouf!!

Episis den sas exw pei, alla den eimaste pantremenoi,simera pigame gia tis veres me to agoraki mou.Twra tha trexoume ton politiko prin erthei i mikri k tou xronou gamovaftisi prwta o theos!Dialexame o,ti pio minimal k aplo yparxei mias k den borw ta poly extreme!Ante siga siga na ginei k auto na mou fevgei to agxos giati pragmatika exw stressaristei!

• Μου αρέσει 9

Σιδερένιος κορίτσι μου! Και μόνο η ταραχή που πήρατε ήταν αρκετή κ η ταλαιπωρία που τραβάτε! 

Γύρισε η μπουμπού! Άντε να τη δεις να ποζάρει!

Just now, Annou είπε:

Ax koritsia mou egw apo subtwmata allo tipota!
Full aima sta dontia otan ta vourtsizw, k exoun xekinisei k poly poly omws oi kaoures.Oyte pou ixera ti esti kaoura kai twra ypoferw,niwthw na me kaiei o laimos.

Kirsous genika den exw petaxei sta podia,oyte exoun pristei alla den antexw katholoy ma katholoy ton ilio k tin zesti.Xeimwnas kai pali xeimwnas.To kalokairi einai wraio mono gia na sai diakopes, oxi gia na sai athina!Eidika gia kapoia san emena poy trexw oli mera!!Ouf!!

Episis den sas exw pei, alla den eimaste pantremenoi,simera pigame gia tis veres me to agoraki mou.Twra tha trexoume ton politiko prin erthei i mikri k tou xronou gamovaftisi prwta o theos!Dialexame o,ti pio minimal k aplo yparxei mias k den borw ta poly extreme!Ante siga siga na ginei k auto na mou fevgei to agxos giati pragmatika exw stressaristei!

Με το καλό κορίτσι μου!!! Αχ κ θα είσαι νυφουλα μαζί με τη μπέμπα? Τι όμορφες! Μην αγχώνεσαι, τα διαδικαστικά να γίνουν, εγώ να σου πω  την αλήθεια δεν τα μπορώ αυτά λόγω του άγχους που μας προκαλούν!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Σιδερένιος κορίτσι μου! Και μόνο η ταραχή που πήρατε ήταν αρκετή κ η ταλαιπωρία που τραβάτε! 

Γύρισε η μπουμπού! Άντε να τη δεις να ποζάρει!

Με το καλό κορίτσι μου!!! Αχ κ θα είσαι νυφουλα μαζί με τη μπέμπα? Τι όμορφες! Μην αγχώνεσαι, τα διαδικαστικά να γίνουν, εγώ να σου πω  την αλήθεια δεν τα μπορώ αυτά λόγω του άγχους που μας προκαλούν!

Axxx k egw katholou pragmatika!!Agou simera me piasan ta klamata ap to agxos mou

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Annou είπε:

Axxx k egw katholou pragmatika!!Agou simera me piasan ta klamata ap to agxos mou

Όχι βρε κορίτσι μου κι έτσι! Απόλαυσε το, τώρα εξάλλου έχεις άλλη προτεραιότητα! Κι αν έχεις πάρει απόφαση να κάνεις κ γάμο μετά μη σκας με τον πολιτικό!

• Λυπημένη/-ος 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Όχι βρε κορίτσι μου κι έτσι! Απόλαυσε το, τώρα εξάλλου έχεις άλλη προτεραιότητα! Κι αν έχεις πάρει απόφαση να κάνεις κ γάμο μετά μη σκας με τον πολιτικό!

Nai exeis dikio,einai k ta ormonika mou k ola mou.Mou xoun pei oti omws einai kalo gia ta xartia gia to paidi na einai pantremenoi oi goneis prin gennithei giati meta exei polu treximo,gi’auto agxwthika..

Just now, Annou είπε:

Nai exeis dikio,einai k ta ormonika mou k ola mou.Mou xoun pei oti omws einai kalo gia ta xartia gia to paidi na einai pantremenoi oi goneis prin gennithei giati meta exei polu treximo,gi’auto agxwthika..

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα χαρτιά, κάτι για την αναγνώριση από τον πατέρα παίζει,ίσως κ στο δικαστήριο! Εγώ πάντως σύμφωνο συμβίωσης έχω κάνει κ δεν είχα θέμα, ήταν το ιδιο! Γι αυτό κι εγώ το είχα κάνει γτ είχα ακούσει διάφορα άλλα δν θυμάμαι να σου πω! Τελικά γάμο δεν έκανα, μόνο βάφτιση κι όλα καλά! 

Αυτά είναι χαρές κ να κρατάς μόνο τα καλά,το πάρτυ! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει να μην αγχώνεσαι τώρα!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Annou είπε:

Δεν νομίζω πως είναι τοοοοσο το τρέξιμο πια ..σίγουρα όμως είναι λιγότερο όταν είναι παντρεμένοι. Μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις στο μαιευτήριο.

όπωςκ να έχει όταν νιώθεις έτσι να σκέφτεσαι το κορίτσι σου που σε θέλει χαρούμενη κ δυνατή!

Κι όλα θα γινουν!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

4 ώρες πρίν, LadyP είπε:

Και ίδια πητ και ιδιο καρότσι? Χεχε κοίτα σύμπτωση. Να σου πω την αλήθεια μου εμένα δεν χωράει και το μωρό πίσω με το κάθισμα και την βάση και το Πορτ μπεμπέ.φανταζομαι θα κοιμάται και χωριά αυτό αλλά δεν ξέρω... Θα δείξει! Για μαζί μας στο σπίτι πήρα φωλιά να την έχω στον καναπε κτλ, σκέφτομαι και ένα καλό ρηλαξ να ξαπλώνει τι άλλο να θέλει η λαίδη? Εγώ από βιβλία κορίτσια τίποτα δεν έχω πάρει. Έχετε κάτι καλό να προτείνετε που να είναι γενικά από νεογέννητο μέχρι κάποια ηλικία? 

Μια χαρά είσαι απο πράγματα. Ότι σε βολεύει καλύτερα. Εγω θα σου πρότεινα να διαβάσεις κ αυτό το βιβλίο στο οποίο αναφερθήκαμε "Κοιμήσου παιδί μου". Εμένα μου το πρότεινε φίλη μου η οποία το ακολούθησε στο κομμάτι του ύπνου (μεγάλη υπναρου κ η ίδια στα νιάτα της) κ πραγματικά είναι από τις ελάχιστες μαμάδες που δεν μου είπαν τη γνωστή ατάκα "Ξέχνα τον ύπνο για 2 χρόνια"!! 

@AnnouΜε το καλό να κάνετε τον πολιτικό σας κ του χρόνου και τα δύο μυστήρια μαζί! Είναι μεγάλη ευλογία ο θρησκευτικός γάμος, ασχέτως που εμείς το έχουμε αναγάγει σε μια πολυτέλεια!! Βέρες κ γω τις πιο απλές διάλεξα κ πίστεψε με είμαι απόλυτα ευχαριστημένη γιατί είναι διαχρονικές κ σικατες! 

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα φουσκωκοιλιτσες μου!!

@Annou σταματά να μου αγχώνεσαι κ να κλαις παιδάκι μου κ ζηστο!!! Από τη στιγμή που αγαπιεστε κ θα έχετε κ "καλεσμένη" τη κορούλα σας τι άλλο θες?? Κ να μην προλαβαινες να μην ανησυχείς γτ η διαδικασία για την αναγνώριση είναι πολυυυυ πιο εύκολη από ότι τη παρουσιάζουν,απλά κοστίζει γύρω στα 200€. Πριν 3 μήνες την εκανε μια φίλη μου η οποία με όσα είχε ακούσει είχε κ εκείνη τρελαθεί κ εν τέλη απλά χρειάζεσαι έναν συμβολαιογράφο κ μετά να πας θαρρώ στο ΚΕΠ. Πάντως μπαμ μπαμ!! 

Όπως κ να χει εσείς κάνετε τις προετοιμασίες για τον πολιτικό σας όπου σας εύχομαι κάθε ευτυχία (αν κ είμαι βέβαιη γτ θα σας τη συμπληρωσει η κορούλα σας!!) Κ μετά τη γαμοβαφτιση να την οργανώσετε σιγά σιγά κ μαζί κ θα δεις που αν το κάνεις χωρίς άγχος,πολλά φρου  φρου κ αυστηρά με ανθρώπους που αγαπάτε θα είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής σου!!!

@OctoberMom περαστικά στον αντρουλη σου κοπέλα μου,καλή κ γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!! Το ίδιο καρέκλακι έχω σταμπαρει κ εγώ..να δούμε ελπίζω να βγει καλο γτ όντως είναι τσιμπημενο το άτιμο κ αν δε βγει θα το τσιμπήσω κ εγώ!!!

βεβαια είπαμε να το πάρουμε από Χριστούγεννα με το καλό μιας κ ως τότε θα έχουμε το αυγό, κοινώς παλεύουμε για...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑΑΑ!!!

απορία: ο γιατρός γιατί "διακοσμητικά στη γέννα??"

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...