Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, LadyP είπε:

Τέτοια έχει φτιάξει η τρελή η πεθερά μου της έχουν βγει οι ώμοι και τα χερια, πάνινα με ζωάκια που κάνουν διάφορα (τρέλα η πεθερά) για πιο μετά μάλλον θα διαλέξω εικονογραφήσεις που αρέσουν και στην μαμα!για την μαμά ξέρουμε κανένα καλό που να μιλάει για την ανάπτυξη του μωρού κτλ από νεογέννητο μέχρι 1-2 χρόνων? 

Φοβερή η πεθερά σου !!! Είσαι πολύ τυχερή!!!

Για μαμά δεν ξέρω δυστυχώς... Έχω διαβάσει για συναισθηματική νοημοσύνη και ένα άλλο που θέλω να πάρω είναι 'το βιβλιο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου'. 

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, LadyP είπε:

Τέτοια έχει φτιάξει η τρελή η πεθερά μου της έχουν βγει οι ώμοι και τα χερια, πάνινα με ζωάκια που κάνουν διάφορα (τρέλα η πεθερά) για πιο μετά μάλλον θα διαλέξω εικονογραφήσεις που αρέσουν και στην μαμα!για την μαμά ξέρουμε κανένα καλό που να μιλάει για την ανάπτυξη του μωρού κτλ από νεογέννητο μέχρι 1-2 χρόνων? 

Καλησπέρα και καλώς ήρθες , με το καλό το μωράκι σου!!!

Εγώ πήρα το καταπληκτικη μαμά αλλά δεν μου είπε κ πολλά, πιο πολυ μιλάει για το πώς να ετοιμαστεί ψυχολογικα η νέα μαμά και το οδηγός επιβίωσης για νέους γονείς, αυτό μου άρεσε πιο πολύ αλλά δεν λέει για τόσο μετά μέχρι τα 2 δλδ μιλάει για πιο μωράκια...

• Ευχαριστώ 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες , με το καλό το μωράκι σου!!!

Εγώ πήρα το καταπληκτικη μαμά αλλά δεν μου είπε κ πολλά, πιο πολυ μιλάει για το πώς να ετοιμαστεί ψυχολογικα η νέα μαμά και το οδηγός επιβίωσης για νέους γονείς, αυτό μου άρεσε πιο πολύ αλλά δεν λέει για τόσο μετά μέχρι τα 2 δλδ μιλάει για πιο μωράκια...

Ααααα καλέ εσύ το χεις ρίξει στο διάβασμα όχι αστεία!! 

Τώρα με βάλατε σε καινούριο τρυπάκι ωχουυυ

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ααααα καλέ εσύ το χεις ρίξει στο διάβασμα όχι αστεία!! 

Τώρα με βάλατε σε καινούριο τρυπάκι ωχουυυ

Αεί μαρή μιλάμε για κάτι βιβλία κουτσικα!! Τι να κάνω;;;είπαμε μετά την δουλειά διαβάζω να χαλαρώνω! Σουκου στην παραλία δεν μπαίνω πολύ στην θάλασσα πάλι διαβάζω!!!:lol:

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Ρεεε τι θα γίνει με τα ψώνια για τα παιδιά μας τέλος πάντων???

Πείτε αλήθεια δευτερομαναδες,δεν τελειώνουν ποτέ ε????

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο.... μόνο σε εμένα ματώνουν τα ούλα μου;;;;

Όχι ρε κ εμένα φουλ!!!!

Κ έχω αλλάξει 3 οδοντόκρεμες από το φαρμακείο κ 2 οδοντόβουρτσες..

Αλλά να σου πω κάτι??

ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗΣ ΕΊΝΑΙ:mrgreen:

• Χαχα 3

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο.... μόνο σε εμένα ματώνουν τα ούλα μου;;;;

Δόξα τον Θεουλη!! Το μόνο συμπτώμα εγκυμοσύνης που δεν έχω! Αλλά dont worry πολλές κοπέλες το έχουν...

Just now, Renez είπε:

Πλάκα κάνεις;;;ακόμα δεν αρχίσαμε!!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Όχι ρε κ εμένα φουλ!!!!

Κ έχω αλλάξει 3 οδοντόκρεμες από το φαρμακείο κ 2 οδοντόβουρτσες..

Αλλά να σου πω κάτι??

ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗΣ ΕΊΝΑΙ:mrgreen:

Εμένα μου έδωσε στην αρχή ο οδοντιατροσ μια της Colgate periocard, μετά tantrum verde για 20 μερες... παπάκια!! Δεν κάνουν τίποτα....α κ να κάνω πλύσεις με Αλατόνερο! 
οπως το πες τα ψώνια δεν τελειώνουν ποτεεεεε

Just now, EugenJen είπε:

Δόξα τον Θεουλη!! Το μόνο συμπτώμα εγκυμοσύνης που δεν έχω! Αλλά dont worry πολλές κοπέλες το έχουν...

Πλάκα κάνεις;;;ακόμα δεν αρχίσαμε!!!

Εγώ τα έχω περάσει όλα τα συμπτώματα παράπονο δεν έχω... μη θυμηθώ τις φοβερές φαγουρες στον 4ο μήνα! 
ρε εγώ υποτίθεται τα έχω ψωνίσει όλα κ Ωπ κάτι θυμάμαι!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμένα μου έδωσε στην αρχή ο οδοντιατροσ μια της Colgate periocard, μετά tantrum verde για 20 μερες... παπάκια!! Δεν κάνουν τίποτα....α κ να κάνω πλύσεις με Αλατόνερο! 
οπως το πες τα ψώνια δεν τελειώνουν ποτεεεεε

Εγώ τα έχω περάσει όλα τα συμπτώματα παράπονο δεν έχω... μη θυμηθώ τις φοβερές φαγουρες στον 4ο μήνα! 
ρε εγώ υποτίθεται τα έχω ψωνίσει όλα κ Ωπ κάτι θυμάμαι!

Εγώ σκέψου από τότε που σταμάτησαν οι εμετοί σταματήσα κ την οδοντόκρεμα της frezyderm γιατί δεν ένιωθα ότι καθαρίζει καλά...βέβαια ακόμα στο βούρτσισμα μερικές φορές μου έρχεται μια τάση προς εμετό.νημα κάνεις;;;εμένα αυτό με έσωσε, σκέψου για 2 μήνες αν θυμάμαι καλά μόνο αλατόνερο έβαζα για πλύσιμο κ έκανα νήμα.

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ σκέψου από τότε που σταμάτησαν οι εμετοί σταματήσα κ την οδοντόκρεμα της frezyderm γιατί δεν ένιωθα ότι καθαρίζει καλά...βέβαια ακόμα στο βούρτσισμα μερικές φορές μου έρχεται μια τάση προς εμετό.νημα κάνεις;;;εμένα αυτό με έσωσε, σκέψου για 2 μήνες αν θυμάμαι καλά μόνο αλατόνερο έβαζα για πλύσιμο κ έκανα νήμα.

Ναι ναι κάνω κ νήμα... καμία διαφορα! Μπορεί να έχω πλύνει τα δόντια κ ξαφνικά εκεί που κάθομαι να ματώνουν τα ούλα...2-3 φορές έχω λερώσει κ το μαξιλάρι σκέψου!

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι κάνω κ νήμα... καμία διαφορα! Μπορεί να έχω πλύνει τα δόντια κ ξαφνικά εκεί που κάθομαι να ματώνουν τα ούλα...2-3 φορές έχω λερώσει κ το μαξιλάρι σκέψου!

Έλα ρε συ τόσο πολύ;;;εγώ νόμιζα στο βούρτσισμα!! Να πω μια κοτσάνα;; μήπως φταει το ασβέστιο; μήπως χρειάζεσαι παραπάνω;;;

C1JTp3.png

Τόσο πολύ ρε Ισμηνακι ???:huh:

Εμένα ματώνουν αρκετά αλλά μόνο όταν τα πλένω..έχω καταλήξει με οδοντόβουρτσα μάρκα Swiss από το φαρμακείο τη πιο μαλακή κ μια οδοντόκρεμα zendium (τη ροζ)που είναι μόνο με πρωτεινη σκέψου για πιο φιλική στα ούλα αλλά κ πάλι..

Μην αγχώνεσαι πάντως,είναι σίγουρα λόγω εγκυμοσυνης..εγώ τι να πω με τη φλεβιτσα στο κουτί μου???!!!

Just now, EugenJen είπε:

Έλα ρε συ τόσο πολύ;;;εγώ νόμιζα στο βούρτσισμα!! Να πω μια κοτσάνα;; μήπως φταει το ασβέστιο; μήπως χρειάζεσαι παραπάνω;;;

Just now, Renez είπε:

Τόσο πολύ ρε Ισμηνακι ???:huh:

Εμένα ματώνουν αρκετά αλλά μόνο όταν τα πλένω..έχω καταλήξει με οδοντόβουρτσα μάρκα Swiss από το φαρμακείο τη πιο μαλακή κ μια οδοντόκρεμα zendium (τη ροζ)που είναι μόνο με πρωτεινη σκέψου για πιο φιλική στα ούλα αλλά κ πάλι..

Μην αγχώνεσαι πάντως,είναι σίγουρα λόγω εγκυμοσυνης..εγώ τι να πω με τη φλεβιτσα στο κουτί μου???!!!

Είναι της εγκυμοσύνης... κ είναι πιο αραιό το αίμα μου λόγω αντιπηκτικών!

πρεπει μια μέρα να σας στείλω φωτό τα πόδια μου που είναι πουά άσπρο κόκκινο!

• Λυπημένη/-ος 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Είναι της εγκυμοσύνης... κ είναι πιο αραιό το αίμα μου λόγω αντιπηκτικών!

πρεπει μια μέρα να σας στείλω φωτό τα πόδια μου που είναι πουά άσπρο κόκκινο!

Γλυκουλι μου..μήπως μεταλλάσσεσαι σε κάτι..?? Τύπου.. δράκαινα??:mrgreen:

Εμένα μπορεί πουά να μην είναι αλλαααα το πάω κ για πόδι 80αρας με τόσους κιρσους που έχω πετάξει να ξερς!! 

Just now, Renez είπε:

Γλυκουλι μου..μήπως μεταλλάσσεσαι σε κάτι..?? Τύπου.. δράκαινα??:mrgreen:

Εμένα μπορεί πουά να μην είναι αλλαααα το πάω κ για πόδι 80αρας με τόσους κιρσους που έχω πετάξει να ξερς!! 

Όχι δεν έχω κιρσούς αλλά είναι πιο κόκκινα τα πόδια με λευκά σημάδια... θυμησε μου το πρωί να σου στείλω φωτό! Μήπως γίνομαι spiderwoman?

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...