Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Β

Κι εμένα έτσι ο γιος! Ούτε μπούτι ούτε κοιλιά! Στενομακρος σαν τη μαμά του:mrgreen:

Τρελαίνομαι για τις φουφουλιτσες στα κορίτσια και τις τιράντες στα αγόρια!!!:)

Από δύο μηνών που βγαίναμε του έβαζα παντελόνια κ πουκαμισα:tongue: όλη την ώρα έξω το πουκάμισο από το παντελόνι βέβαια! Τα πουκάμισα-φορμακια βολεύουν πολύ στις σαλοπετες κ τις τιράντες!!:wub:

Ααααα υπάρχει κ πουκάμισο φορμακι?? Θα τρελαθωωω!!! Δε με χαλάει όμως κ το πουκάμισο έξω..είναι αλητικο:D

Just now, marianna1986 είπε:

Λοιπόν κοιταω το βιβλιάριο του υπουργείου υγείας και στους 6 μήνες τα μωρά είναι από 60-70 εκατοστά! Θεωρώ πως με το 68 που είναι τα ρούχα των 6μηνων θα βγαλουμε άνετα μέχρι να πιάσουν οι ζεστες και το καλοκαίρι θα φορέσουν για 9 μηνών. Η δικιά μου 6 μηνων ήταν 65 εκ ακριβώς στην καμπύλη του 50% και στο βάρος. Τα ρούχα ορχεστρα, hnm,zara της ήταν μια χαρά. Σε αυτά που έπλεε και τα φορούσε πολυ αργότερα ήταν του μπενετον και του λιντλ.

Μια χαρά θα είμαστε λοιπόν με τα 62αρισ για αρκετό καιρό!!

Μπενετόν ε?? Εγώ φορούσα θυμάμαι πολύ Μπενετόν σαν παιδάκι..δεν έχω ρίξει μάτια εκεί για τον μπέμπη μου..θα το τσεκαρω κ αυτό..

Προς το παρόν εγώ τα πιο πολλά του τα πήρα από hnm , Mothercare κ ένα άκυρο μαγαζί στη Κοζάνη (!) Που είχε ωραία σχεδιακια κ πολύ ωραίες τιμές!! Μεταξύ τους έχουν παρόμοια φόρμα αυτά..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ααααα υπάρχει κ πουκάμισο φορμακι?? Θα τρελαθωωω!!! Δε με χαλάει όμως κ το πουκάμισο έξω..είναι αλητικο:D

Μια χαρά θα είμαστε λοιπόν με τα 62αρισ για αρκετό καιρό!!

Μπενετόν ε?? Εγώ φορούσα θυμάμαι πολύ Μπενετόν σαν παιδάκι..δεν έχω ρίξει μάτια εκεί για τον μπέμπη μου..θα το τσεκαρω κ αυτό..

Προς το παρόν εγώ τα πιο πολλά του τα πήρα από hnm , Mothercare κ ένα άκυρο μαγαζί στη Κοζάνη (!) Που είχε ωραία σχεδιακια κ πολύ ωραίες τιμές!! Μεταξύ τους έχουν παρόμοια φόρμα αυτά..

Έχει πολύ ωραία ρούχα στα Μπενετόν! Σήμερα μάλιστα τα κοιτούσα μου πέταξε διαφήμιση, μπες να τα δεις!

Κι εγώ φορούσα πολύ μικρη:wink:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Έχει πολύ ωραία ρούχα στα Μπενετόν! Σήμερα μάλιστα τα κοιτούσα μου πέταξε διαφήμιση, μπες να τα δεις!

Κι εγώ φορούσα πολύ μικρη:wink:

Πολύ ωραία πόλο τύπου κ σε φορμακι!!! Πουλοβερακια, καζακακια κ μπουφανακια έχουμε! Πωπωωω κι είναι μπλε όλα!:? Χμμμ θα το ρίξω σε κολάν με μπλουζάκια τώρα!!!:-Pέχουν κρατήσει κ καλή ποιότητα σε σχέση με των μεγάλων.

Η γραμμή τους δεν μου φαίνεται κ πολύ μεγάλη, νορμάλ είναι. 6 μηνών θυμάμαι 1ομαγια του φορούσα σύνολο μπενετον για 12 μηνών.

Οχουυυυ δεν βρίσκουμε άκρη με τα νούμερα ,θα δούμε τι φρούτα θα βγουν πρώτα!

Του Λιντλ όντως μεγάλα είναι!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Πολύ ωραία πόλο τύπου κ σε φορμακι!!! Πουλοβερακια, καζακακια κ μπουφανακια έχουμε! Πωπωωω κι είναι μπλε όλα!:? Χμμμ θα το ρίξω σε κολάν με μπλουζάκια τώρα!!!:-Pέχουν κρατήσει κ καλή ποιότητα σε σχέση με των μεγάλων.

Η γραμμή τους δεν μου φαίνεται κ πολύ μεγάλη, νορμάλ είναι. 6 μηνών θυμάμαι 1ομαγια του φορούσα σύνολο μπενετον για 12 μηνών.

Οχουυυυ δεν βρίσκουμε άκρη με τα νούμερα ,θα δούμε τι φρούτα θα βγουν πρώτα!

Συγκριτικά με τον πρώτο μου, είναι λιγουλακι πιο μεγάλος αυτός. Κ σίγουρα πιο ζωηρός στην κοιλίτσα!!!

Ευτυχώς ρούχα έχω ένα σωρό, οπότε δεν με ανησυχεί κάτι:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Είχα δύο μερούλες να σας διαβάσω κ είπατε τοοοοσα! Δεν χάνω σελίδα πάντως!! 

@LadyP Καλως ηρθες στην παρέα μας!! Με το καλό η μπέμπα σου!! Έχουμε την ίδια ΠΗΤ και από ότι διάβασα κ ίδιο καρότσι! ;) Κ γω αυτής της εταιρείας πήρα αλλά αυτό με το port bebe, γιατί τα κορίτσια εδώ μου είπαν ότι θα το χρειαστω. Να σου πω την αλήθεια επειδή δεν θα έχουμε καθόλου βοήθεια η μπέμπα μας θα είναι παντού μαζί μας οπότε θα ρίχνει τον υπνάκο της στις εξόδους. Ελπίζω να μείνουμε ικανοποιημένες απ την επιλογή μας! 

@Renezμου εγώ θα συμφωνήσω με την @EugenJen για το βιβλίο του ύπνου. Οι απόψεις διίστανται αλλά προσωπικά μου άρεσε η οπτική του συγγραφέα κ θα προσπαθήσω να ακολουθήσω ορισμένες συμβουλές. Σίγουρα πάντα φιλτραρουμε αυτά που διαβάζουμε. Προσωπικά πιστεύω πως καθε μανούλα κρίνει τι είναι καλύτερο για το παιδάκι της.. Δε σημαίνει πως εκείνη που θα το πάρει κατευθείαν αγκαλια το αγαπάει περισσότερο από αυτή που θα το αφήσει να κλάψει λιγάκι για να του μάθει μια συνήθεια. Με τον καιρό όλες θα βρούμε τα πατήματά μας κ τι μας ταιριάζει καλύτερα σε εμάς κ το παιδάκι μας!

• Μου αρέσει 1

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Είχα δύο μερούλες να σας διαβάσω κ είπατε τοοοοσα! Δεν χάνω σελίδα πάντως!! 

@LadyP Καλως ηρθες στην παρέα μας!! Με το καλό η μπέμπα σου!! Έχουμε την ίδια ΠΗΤ και από ότι διάβασα κ ίδιο καρότσι! ;) Κ γω αυτής της εταιρείας πήρα αλλά αυτό με το port bebe, γιατί τα κορίτσια εδώ μου είπαν ότι θα το χρειαστω. Να σου πω την αλήθεια επειδή δεν θα έχουμε καθόλου βοήθεια η μπέμπα μας θα είναι παντού μαζί μας οπότε θα ρίχνει τον υπνάκο της στις εξόδους. Ελπίζω να μείνουμε ικανοποιημένες απ την επιλογή μας! 

@Renezμου εγώ θα συμφωνήσω με την @EugenJen για το βιβλίο του ύπνου. Οι απόψεις διίστανται αλλά προσωπικά μου άρεσε η οπτική του συγγραφέα κ θα προσπαθήσω να ακολουθήσω ορισμένες συμβουλές. Σίγουρα πάντα φιλτραρουμε αυτά που διαβάζουμε. Προσωπικά πιστεύω πως καθε μανούλα κρίνει τι είναι καλύτερο για το παιδάκι της.. Δε σημαίνει πως εκείνη που θα το πάρει κατευθείαν αγκαλια το αγαπάει περισσότερο από αυτή που θα το αφήσει να κλάψει λιγάκι για να του μάθει μια συνήθεια. Με τον καιρό όλες θα βρούμε τα πατήματά μας κ τι μας ταιριάζει καλύτερα σε εμάς κ το παιδάκι μας!

Άντε τελείωσε το λοιπόν να στο πάρω :D

Πλάκα πλάκα πρέπει να κάνω κ μια επίσκεψη σε βιβλιοπωλείο να δω κ τι παίζει από παιδικά βιβλία να πάρω καμιά ιδέα σιγά σιγά..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, DemiMom είπε:

Και ίδια πητ και ιδιο καρότσι? Χεχε κοίτα σύμπτωση. Να σου πω την αλήθεια μου εμένα δεν χωράει και το μωρό πίσω με το κάθισμα και την βάση και το Πορτ μπεμπέ.φανταζομαι θα κοιμάται και χωριά αυτό αλλά δεν ξέρω... Θα δείξει! Για μαζί μας στο σπίτι πήρα φωλιά να την έχω στον καναπε κτλ, σκέφτομαι και ένα καλό ρηλαξ να ξαπλώνει τι άλλο να θέλει η λαίδη? Εγώ από βιβλία κορίτσια τίποτα δεν έχω πάρει. Έχετε κάτι καλό να προτείνετε που να είναι γενικά από νεογέννητο μέχρι κάποια ηλικία? 

Xαχαχα! Όποτε θες! Αχ έχει τόσο ωραία βιβλιαράκια... Ειδικά αυτά μετά τον 6ο που αρχίζουν κ καταλαβαίνουν. Αν είχες instagram θα σου έλεγα να ακολουθήσεις μια μανούλα που έχει υιοθετήσει τη μέθοδο montesori και δείχνει τοοοσο ωραίες δραστηριότητες, βιβλία, παιχνίδια! Αντε ψήσου να κάνεις! 

• Μου αρέσει 1

Αααα επίσης! Καταφέρατε όλες να κάνετε την καμπύλη ζαχάρου? Εγώ πήγα με τον αντρουλη κυρία και ωραία το ήπια άνετα! Κάθησα ήσυχη ήσυχη και στα 40 λεπτά έχασα το φως μου πήγα να λιποθυμήσω δεν μπορούσα να μιλήσω κρύος ιδρώτας και τσουπ τα έβγαλα όλα( δεν γινόταν να τα κρατήσω) στα 40 λεπτά:-( και μετά από 15 λεπτά ξανά... Οπότε δεν ολοκλήρωσα την εξέταση! Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον το ίδιο θα πάθω και να ξαναπάω αλλά δεν τον ανησύχησε... Ούτε με έβαλε να τρυπιεμαι ακόμα με το μηχανάκι για να δουμε είπε δνε χρειάζεται ακόμα... Ίσως γιατί έπαθα κρίση υπογλυκαιμίας πριν την ώρα? Ισως γιατί βλέπει το μωρό φυσιολογικό? Δεν ξέρω...

• Λυπημένη/-ος 4

Διαφημίσεις

Just now, DemiMom είπε:

Xαχαχα! Όποτε θες! Αχ έχει τόσο ωραία βιβλιαράκια... Ειδικά αυτά μετά τον 6ο που αρχίζουν κ καταλαβαίνουν. Αν είχες instagram θα σου έλεγα να ακολουθήσεις μια μανούλα που έχει υιοθετήσει τη μέθοδο montesori και δείχνει τοοοσο ωραίες δραστηριότητες, βιβλία, παιχνίδια! Αντε ψήσου να κάνεις! 

Μαρη θα με χωρίσει έγκυο γυναίκα!!

Εδώ το viber που έχω θεωρείται πολυτέλεια να ξες κ αυτο γτ χρειάστηκε κ λόγω δουλειάς να υπάρχει!! Άσε μεεε...

• Χαχα 2

Just now, LadyP είπε:

Και ίδια πητ και ιδιο καρότσι? Χεχε κοίτα σύμπτωση. Να σου πω την αλήθεια μου εμένα δεν χωράει και το μωρό πίσω με το κάθισμα και την βάση και το Πορτ μπεμπέ.φανταζομαι θα κοιμάται και χωριά αυτό αλλά δεν ξέρω... Θα δείξει! Για μαζί μας στο σπίτι πήρα φωλιά να την έχω στον καναπε κτλ, σκέφτομαι και ένα καλό ρηλαξ να ξαπλώνει τι άλλο να θέλει η λαίδη? Εγώ από βιβλία κορίτσια τίποτα δεν έχω πάρει. Έχετε κάτι καλό να προτείνετε που να είναι γενικά από νεογέννητο μέχρι κάποια ηλικία? 

Εγώ κ η @Christinα έχουμε αγάπη όπως κ τα αντρακια μας για βιβλία!  Στην αρχή ξεκινάς με πάνινα. Εγώ είχα ένα που από τη μια είχε ασπρόμαυρα κ από την άλλη χρώματα κ υφές. Του το είχα γύρω γύρω σαν πάντα στο Πορτ μπεμπέ. Από τάφ toys 

Μετά περνάς στα χαρτονενια επίσης με διάφορες υφες κ ξεκάθαρες εικόνες, πχ ένα ζωάκι στη σελίδα μόνο. Εμείς από μικρή ηλικια αγαπάμε κ μουσικά βιβλία του πατ@κη(αλλά κ αλλων εκδοτικών). Αυτά για αρχή!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Εγώ κ η @Christinα έχουμε αγάπη όπως κ τα αντρακια μας για βιβλία!  Στην αρχή ξεκινάς με πάνινα. Εγώ είχα ένα που από τη μια είχε ασπρόμαυρα κ από την άλλη χρώματα κ υφές. Του το είχα γύρω γύρω σαν πάντα στο Πορτ μπεμπέ. Από τάφ toys 

Μετά περνάς στα χαρτονενια επίσης με διάφορες υφες κ ξεκάθαρες εικόνες, πχ ένα ζωάκι στη σελίδα μόνο. Εμείς από μικρή ηλικια αγαπάμε κ μουσικά βιβλία του πατ@κη(αλλά κ αλλων εκδοτικών). Αυτά για αρχή!:x

Τέτοια έχει φτιάξει η τρελή η πεθερά μου της έχουν βγει οι ώμοι και τα χερια, πάνινα με ζωάκια που κάνουν διάφορα (τρέλα η πεθερά) για πιο μετά μάλλον θα διαλέξω εικονογραφήσεις που αρέσουν και στην μαμα!για την μαμά ξέρουμε κανένα καλό που να μιλάει για την ανάπτυξη του μωρού κτλ από νεογέννητο μέχρι 1-2 χρόνων? 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου πολύ ωραία είναι κ τα βιβλιαράκια ρα πάνινα κ κάτι παιχνιδάκια που έχουν ένα κρικακι κ μπαίνει στη μπάρα του καροτσιού! Α κι ένα μακρύ που κρέμονται παιχνιδάκια κ το πιάνεις με κάτι μανταλάκια με κάτι σφιχτηρες στο πάρκο η κούνια! Ένα ένα τα θυμάμαι,θα τα βγάλω κάποια στιγμή να δω τι μου γίνεται! 

Βιβλία εμένα μου είχαν δώσει,παλιά ειναι κ δεν πήρα! Έχω βάλει post it στα σημαντικά κ θα κάνω επανάληψη όσο πλησιάζουμε! :mrgreen:Μωρό,οδηγίες χρήσης και Τι να περιμένεις τον 1ο χρόνο του μωρού σου!

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...