Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, LadyP είπε:

68 για 2 μηνών? Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Να ρωτήσω ελπίζω να μη λέω βλακείες! Το 68 δεν αντιστοιχεί σε πόντους ύψους? Γίνεται σε 2 μήνες πχ αν γεννηθεί ένα μωρό 52 πόντους να φτάσει 68?????

χαχαχχα..καλα τα λες!68εκ ειναι γυρω στον 6ο!! αλλα ασχετα με το ποσο θα γεννηθει, αν μεγαλωνει πολυ κ ειναι μεγαλωσωμο μωρο θα τα βαλει απο τον 4ο πες. νωριτερα οχι. κ στο λεω εγω με πολυ μεγαλωσωμο μωρο που στις καμπυλες βγηκε πανω απο τα ανωτερα κοκκινα.οποτε θεωρω σπανιο να τυχει ποοολυ πιο μεγαλο.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Να το το κορίτσι μου!! Που ήσουν εσύ τόσους μήνες κ με έχουν φάει με τα ροζ φραμπαλα τους μου λες??? 

Κ πολυλογου σαν του λόγου μου κ μινιμαλ τύπος στα χρώματα!! Τέλεια!! Μόλις σ αγάπησα!!

Λοιπές φιλεναδιτσες μου πήγα 3 ώρες στο μαγαζί γτ κάτι προέκυψε κ συνειδητοποιησα ΤΙ ζέστη έχει έξω!!! Μιλάμε what the fuck????

Btw ο γλυκούλης συζυξ μου για να πίνω περισσότερο νερό (γτ βεβαίως ανησυχισε για τον γιοκα του εχθές!!) Μου έφτιαξε ένα ρόφημα που έπιναν λέει στο μποξ.. 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι,1 κουταλια μαύρη ζάχαρη,1 κόφτη κουταλιά αλάτι (ιμαλαων παρακαλώ!!) Και οοολο το υπόλοιπο νερό(σε μπουκάλι νερού 1,5λιτροθ!!) Παραδόξως κατεβαίνει πολύ πιο εύκολα από το σκέτο νεράκι που εγώ έχω τσακωθεί!!

Ρε αγάπη για Νοέμβρη κ μετά να πάρω τα φορμακια που είναι 68εκ λες ε? Δε θα κάνουν τα 62 τότε? Πες ότι θα είναι 2 μηνών ως τότε περίπου..

Δύο μηνών ήταν 61 πόντους ο δικός μου,μόλις το είδα. Άμα είναι κανονική φόρμα  το φορμακι, θα κάνει. Αν είναι μικρουυυυυτσικη φόρμα ίσως να μη κάθεται τόσο καλά!

Υπήρχαν κ φορμακια ίδιας εταιρείας που άλλα του ήταν μια χαρά κ άλλα μικρά! 

Λογικά θα του κάνουν όμως! Εκτός πια αν του στενεύουν τα προσοντα:wink:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

@LadyPνα προσθεσω οτι στα μπαμπατσικα μωρα συνηθως δεν μπαινουν σε κοιλια, μπουτια, χερια τα ρουχα. οποτε καλο ειναι να χουν φαρδουλη γραμμη κι οχι πολυ στενη. εμενα πχ τα orchestra dpam hm μου βγαινουν πολυ μα πολυ στενα. στην κοιλια κ στα μπουτια την κοβουν ακομα κ για 4μηνων μεγαλυτερα.

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Να το το κορίτσι μου!! Που ήσουν εσύ τόσους μήνες κ με έχουν φάει με τα ροζ φραμπαλα τους μου λες??? 

Κ πολυλογου σαν του λόγου μου κ μινιμαλ τύπος στα χρώματα!! Τέλεια!! Μόλις σ αγάπησα!!

Λοιπές φιλεναδιτσες μου πήγα 3 ώρες στο μαγαζί γτ κάτι προέκυψε κ συνειδητοποιησα ΤΙ ζέστη έχει έξω!!! Μιλάμε what the fuck????

Btw ο γλυκούλης συζυξ μου για να πίνω περισσότερο νερό (γτ βεβαίως ανησυχισε για τον γιοκα του εχθές!!) Μου έφτιαξε ένα ρόφημα που έπιναν λέει στο μποξ.. 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι,1 κουταλια μαύρη ζάχαρη,1 κόφτη κουταλιά αλάτι (ιμαλαων παρακαλώ!!) Και οοολο το υπόλοιπο νερό(σε μπουκάλι νερού 1,5λιτροθ!!) Παραδόξως κατεβαίνει πολύ πιο εύκολα από το σκέτο νεράκι που εγώ έχω τσακωθεί!!

Ρε αγάπη για Νοέμβρη κ μετά να πάρω τα φορμακια που είναι 68εκ λες ε? Δε θα κάνουν τα 62 τότε? Πες ότι θα είναι 2 μηνών ως τότε περίπου..

Βρε αρετή μου για μετα τα Χριστούγεννα είπα η κακοντελα, τύπου Φλεβάρη εννοώ από 4 μηνών κ μετά, νομίζω είναι για 4-6 μηνών. Μετά είναι 74 πόντοι για 6-9μηνων. Εσύ έχεις πάρει από 62 όλα γι αυτό μπερδεύτηκε Ε?

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

@marianna1986Εγώ έστειλα το παιδί που έχουμε στο γραφείο για εξωτερικές δουλειές κ ρώτησε γιατί δεν έπιανα γραμμή ούτε για αστείο του είπαν στις 56 ημέρες κ πριν δλδ στις 57 ναι στις 54 όχι!! Επειδή εγώ έτσι κ αλλιώς θα λείπω στις 56 πρέπει μέχρι την άλλη Τρίτη να το έχω τελειώσει το θέμα οπότε θα σας ενημερώσω!!! 

Εγώ ήξερα το αντίθετο... ότι από την πρώτη μέρα από 56 και μετά δηλαδή μπορείς να καταθέσεις!! Όχι πιο πριν.. θα τρελαθωωωωωωωωω

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Pagotoula είπε:

χαχαχχα..καλα τα λες!68εκ ειναι γυρω στον 6ο!! αλλα ασχετα με το ποσο θα γεννηθει, αν μεγαλωνει πολυ κ ειναι μεγαλωσωμο μωρο θα τα βαλει απο τον 4ο πες. νωριτερα οχι. κ στο λεω εγω με πολυ μεγαλωσωμο μωρο που στις καμπυλες βγηκε πανω απο τα ανωτερα κοκκινα.οποτε θεωρω σπανιο να τυχει ποοολυ πιο μεγαλο.

Οκ λοιπόν!! 

Just now, Anastasia05 είπε:

Δύο μηνών ήταν 61 πόντους ο δικός μου,μόλις το είδα. Άμα είναι κανονική φόρμα  το φορμακι, θα κάνει. Αν είναι μικρουυυυυτσικη φόρμα ίσως να μη κάθεται τόσο καλά!

Υπήρχαν κ φορμακια ίδιας εταιρείας που άλλα του ήταν μια χαρά κ άλλα μικρά! 

Λογικά θα του κάνουν όμως! Εκτός πια αν του στενεύουν τα προσοντα:wink:

Χαχαχχα είναι κ αυτό που με απασχολεί να ξέρετε χαχχαχα 

Απλά σκεφτόμουν να του κάνουν τα βελουτε Νοεμβρη με Γενάρη άρα μέχρι 5-6 μηνών..κ επειδή αν θυμάστε μου βγαίνει πάντα πολύ ψηλός στις μετρήσεις κ έχει όντως κ να πάρει δε ξέρω αν θα του κάνει το 62 μέχρι τότε..

Τεσπα,είπαμε δε θα είμαστε κ ταμπουρωμενες μέσα..θα τον δω τι ανάπτυξη θα έχει με το καλό κ του τα παίρνω πιο μετά..να βγάλει κ κάνα ωραίο σχεδιακη το hnm ^_^

• Μου αρέσει 2

Σας βάζω αυτό που διάβασα.. λογικά θα σας είναι χρήσιμο!!

Για να εκδοθεί η Απόφαση Επιδότησης Κυοφορίας η ασφαλισμένη πρέπει να προσκομίσει το βιβλιάριο υγείας και ιατρική γνωμάτευση για την πιθανή ημερομηνία τοκετού, η οποία χορηγείται μετά την 30η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Η ιατρική βεβαίωση έχει τρία διακριτά πεδία, το πεδίο του ιατρού που βεβαιώνει την πιθανή ημερομηνία, την υπεύθυνη δήλωση εργοδότη που δηλώνει την ημερομηνία διακοπής της εργασίας λόγω μητρότητας (56 ημέρες πριν την πιθανή ημερομηνία τοκετού) και την υπεύθυνη δήλωση της ασφαλισμένης ότι διέκοψε την εργασία της και ότι δεν πρόκειται να εργαστεί για όσο χρόνο επιδοτείται. Για την επιδότηση μητρότητας γίνονται αποδεκτές ιατρικές γνωματεύσεις από ιατρούς μαιευτήρες δημόσιων νοσοκομείων ή συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ και δύο υπεύθυνες δηλώσεις (εργοδότη & ασφαλισμένης) οι οποίες μπορούν να προσκομιστούν σε ξεχωριστά έντυπα.

Η υπεύθυνη δήλωση εργοδότη δεν πρέπει να συμπληρώνεται πριν την πραγματική διακοπή της εργασίας λόγω της κυοφορίας και η ασφαλισμένη δεν μπορεί να προσέλθει στο Τμήμα Παροχών Ασθενείας του πρ. ΙΚΑ για την επιδότησή της πριν από την έναρξη της άδεια κυοφορίας αλλά μόνο από την έναρξη αυτής και μετά.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Christinα είπε:

Βρε αρετή μου για μετα τα Χριστούγεννα είπα η κακοντελα, τύπου Φλεβάρη εννοώ από 4 μηνών κ μετά, νομίζω είναι για 4-6 μηνών. Μετά είναι 74 πόντοι για 6-9μηνων. Εσύ έχεις πάρει από 62 όλα γι αυτό μπερδεύτηκε Ε?

Ναι...:ph34r: όλα 62 του τα έχω πέραν από 2-3 μικρότερα ίσα για τις πρώτες ημέρες..να ναι μοντέλακι:x

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Ναι...:ph34r: όλα 62 του τα έχω πέραν από 2-3 μικρότερα ίσα για τις πρώτες ημέρες..να ναι μοντέλακι:x

Αχ σε κατάλαβα γι αυτό μπερδευτικες χρυσό μου! Θα τη βγάλεις με το 62 μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά έχε κατά νου θα του είναι αρκετα μεγαλουτσικα στην αρχή. Αφού έχεις όμως μερικά μια χαρά! Το 68 μετά τα Χριστούγεννα θα δούμε, τα δικά μας θα το βάλουν  από Φεβρουάριο κ ανοιξη που ο καιρός αλλάζει. Για έξω έχει στο h&m και κάτι ωραία φλις παντελόνι με ζακετακι! Παιδαρος θα είναι κ θα μεγαλώνει γρήγορα, αν είναι κ λουκουμακι κοίτα h&m ( καλή γραμμή) και στα orchestra 1 νούμερο μεγαλύτερο, τους πόντους να κοιτάς. (Εμένα ήταν ψηλός αλλά όχι λουκουμακι κ πάντα του ήταν στενά). Στα μαγαζιά με παιδικά πχ από ελληνικές εταιρείες ή mayoral,energisers συνήθως τα νούμερα μοιάζουν με του h& m τη γραμμη. 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Αχ σε κατάλαβα γι αυτό μπερδευτικες χρυσό μου! Θα τη βγάλεις με το 62 μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά έχε κατά νου θα του είναι αρκετα μεγαλουτσικα στην αρχή. Αφού έχεις όμως μερικά μια χαρά! Το 68 μετά τα Χριστούγεννα θα δούμε, τα δικά μας θα το βάλουν  από Φεβρουάριο κ ανοιξη που ο καιρός αλλάζει. Για έξω έχει στο h&m και κάτι ωραία φλις παντελόνι με ζακετακι! Παιδαρος θα είναι κ θα μεγαλώνει γρήγορα, αν είναι κ λουκουμακι κοίτα h&m ( καλή γραμμή) και στα orchestra 1 νούμερο μεγαλύτερο, τους πόντους να κοιτάς. (Εμένα ήταν ψηλός αλλά όχι λουκουμακι κ πάντα του ήταν στενά). Στα μαγαζιά με παιδικά πχ από ελληνικές εταιρείες ή mayoral,energisers συνήθως τα νούμερα μοιάζουν με του h& m τη γραμμη. 

Τα mayoral τα αγοριστικα πολθ στενά στα μπουτακια... Ειδικά τα παντελονια με τιραντες.. Ο δικός μου ήταν λουκουμάκι.. Πολλά δεν τα φορέσε περαν από μια φορά... Και είναι καινουργια... 

Όπως και τα πουκαμισα της Μαγιόραλ

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Τα mayoral τα αγοριστικα πολθ στενά στα μπουτακια... Ειδικά τα παντελονια με τιραντες.. Ο δικός μου ήταν λουκουμάκι.. Πολλά δεν τα φορέσε περαν από μια φορά... Και είναι καινουργια... 

Όπως και τα πουκαμισα της Μαγιόραλ

Αχ αυτά τα μπουτάκια θέλω να τα έχει η μπέμπα γτ ο μικρός δεν τα είχε, είναι μονδελος! Του έκαναν όλα στο μπούτι του το λεπτό κι ακόμα δλδ, εμείς μόνο μπόι παίρνουμε. Μα δεν είναι πολύ χαριτωμένα ρουχαλάκια!!!! Τιραντακι κ πουκαμισάκι!!! Τώρα κοιτάμε φορεματάκια  με αυτά τα αστεία βρακακια από κάτω :lol:κ κορδέλες!:x

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχ αυτά τα μπουτάκια θέλω να τα έχει η μπέμπα γτ ο μικρός δεν τα είχε, είναι μονδελος! Του έκαναν όλα στο μπούτι του το λεπτό κι ακόμα δλδ, εμείς μόνο μπόι παίρνουμε. Μα δεν είναι πολύ χαριτωμένα ρουχαλάκια!!!! Τιραντακι κ πουκαμισάκι!!! Τώρα κοιτάμε φορεματάκια  με αυτά τα αστεία βρακακια από κάτω :lol:κ κορδέλες!:x

Σκατουλικα γαμωτο!! Γλυκές είναι!!

Ναιιι κ εγώ ψωφαω όταν μεγαλώσει να ροή φοράω τσινο παντελονάκια σαν τον μπαμπά του με πουκαμισακια:x

• Μου αρέσει 1

Β

Κι εμένα έτσι ο γιος! Ούτε μπούτι ούτε κοιλιά! Στενομακρος σαν τη μαμά του:mrgreen:

Τρελαίνομαι για τις φουφουλιτσες στα κορίτσια και τις τιράντες στα αγόρια!!!:)

Just now, Renez είπε:

Σκατουλικα γαμωτο!! Γλυκές είναι!!

Ναιιι κ εγώ ψωφαω όταν μεγαλώσει να ροή φοράω τσινο παντελονάκια σαν τον μπαμπά του με πουκαμισακια:x

Από δύο μηνών που βγαίναμε του έβαζα παντελόνια κ πουκαμισα:tongue: όλη την ώρα έξω το πουκάμισο από το παντελόνι βέβαια! Τα πουκάμισα-φορμακια βολεύουν πολύ στις σαλοπετες κ τις τιράντες!!:wub:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Λοιπόν κοιταω το βιβλιάριο του υπουργείου υγείας και στους 6 μήνες τα μωρά είναι από 60-70 εκατοστά! Θεωρώ πως με το 68 που είναι τα ρούχα των 6μηνων θα βγαλουμε άνετα μέχρι να πιάσουν οι ζεστες και το καλοκαίρι θα φορέσουν για 9 μηνών. Η δικιά μου 6 μηνων ήταν 65 εκ ακριβώς στην καμπύλη του 50% και στο βάρος. Τα ρούχα ορχεστρα, hnm,zara της ήταν μια χαρά. Σε αυτά που έπλεε και τα φορούσε πολυ αργότερα ήταν του μπενετον και του λιντλ.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...