Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Κοιτά το δωμάτιο είναι βαμμένο, θα μπει η συρταριερα κλπ... ε τα Χριστούγεννα φωτιστικό,χαλί, κ καδρακια ή αυτοκόλλητα... 

μμμ hnm δε μπήκα να δω! Καλά το Oysho νομίζω το έχει ξεφτυλισει με τις τιμές...  ψάχνω καμία πυτζαμα ξέρεις να κλείνει όλο με κουμπιά πάνω σαν πουκάμισο. Να το φορέσω από Οκτώβρη κ μετά να τα πετάω κ εγώ έξω εύκολα, αλλιώς θα κυκλοφορώ τσιτσίδι σαν την κόρη της @Christinα! Χαχαχαχχα

Έχει νομίζω ένα δύο το h&m τα πήρα από το σάιτ βέβαια! Όπως και της μπέμπας τα περισσότερα τα πήρα από εκεί νομίζω ότι είναι εξαιρετική η ποιότητα και η τιμή τους! Γενικά με τα νυχτικά και τις ρόμπες ρε γαμωτο δεν βρίσκω κάτι ωραίο! Αμ και θα είμαι Λεχώνα και άυπνη με έναν κότσο μπιφτέκι να είμαι και σαν τη γιαγιά μου με τις νυχτικιές τις παλιές? Δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, LadyP είπε:

Έχει νομίζω ένα δύο το h&m τα πήρα από το σάιτ βέβαια! Όπως και της μπέμπας τα περισσότερα τα πήρα από εκεί νομίζω ότι είναι εξαιρετική η ποιότητα και η τιμή τους! Γενικά με τα νυχτικά και τις ρόμπες ρε γαμωτο δεν βρίσκω κάτι ωραίο! Αμ και θα είμαι Λεχώνα και άυπνη με έναν κότσο μπιφτέκι να είμαι και σαν τη γιαγιά μου με τις νυχτικιές τις παλιές? Δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο!

Εγώ πήρα 2 από ένα site λέγεται moromou( μη σου φαίνεται πονηρό) εγώ νυχτικακια φοράω το καλοκαίρι αλλά ξέρεις τα πιο σατέν κλπ..  έχω πάρει κ εγώ για τις μικρές ζιπουνακια κ πυτζαμακια από εκεί, όντως είναι καλά απλά δύσκολο να βρεις νούμερα σε αυτά που σου αρέσουν! 
ρομπα δεν έχω πάρει ακόμα να σου πω την αλήθεια κ δεν ξέρω κ αν θα πάρω! Δε με έχει ενθουσιάσει κάτι...

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ δεν θα το κανω. Το συζητήσαμε στο τελευταίο ραντεβού 

Εγώ να ρωτήσω... Τη βεβαίωση για την άδεια μητρότητας από πού θα τη πάρετε? Εδώ δεν έχει γυναικολόγο στο ΙΚΑ-ΚΥ κ έχω κλείσει να πάω σε γιατρό του ΕΟΠΥΥ ιδιωτικό ραντεβού φυσικά..

Σκέφτομαι μήπως πάω στο νοσοκομείο κ μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν,αλλά δεν τους ξέρω κ καλά κι εκεί.. εσείς τι θα κάνετε?

Κοίτα στο δικό μου ΙΚα μου είπαν γιατρό του ΕΟΠΠΥ ή απο νοσκοκομείο, εγώ για να καταλάβεις συνενοήθηκα  με την γιατρό μου (που δεν είναι ΕΟΠΠΥ) και θα μου στείλει από ένα γιατρό ιδιώτη που συνεργάζεται την βεβαίωση...επίσης να ξέρετε για την προθεσμία οτι μου είπαν μέχρι τις 56 ημέρες πρέπει να καταθέσουμε τα δικαιολόγητικά όχι πιο μετά,,,πιο νωρίς ναι!!

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ πήρα 2 από ένα site λέγεται moromou( μη σου φαίνεται πονηρό) εγώ νυχτικακια φοράω το καλοκαίρι αλλά ξέρεις τα πιο σατέν κλπ..  έχω πάρει κ εγώ για τις μικρές ζιπουνακια κ πυτζαμακια από εκεί, όντως είναι καλά απλά δύσκολο να βρεις νούμερα σε αυτά που σου αρέσουν! 
ρομπα δεν έχω πάρει ακόμα να σου πω την αλήθεια κ δεν ξέρω κ αν θα πάρω! Δε με έχει ενθουσιάσει κάτι...

Θα μπω να τσεκαρω και εκεί! Στην περίοδο του κορονοιου δεν έβρισκες τίποτα. Τώρα δεν είχα θέμα τα είχε σχετικα ολα από 46 μέχρι 64 ( δεν θυμάμαι αν τα λέω καλά τα νούμερα) 

Just now, EugenJen είπε:

Κοίτα στο δικό μου ΙΚα μου είπαν γιατρό του ΕΟΠΠΥ ή απο νοσκοκομείο, εγώ για να καταλάβεις συνενοήθηκα  με την γιατρό μου (που δεν είναι ΕΟΠΠΥ) και θα μου στείλει από ένα γιατρό ιδιώτη που συνεργάζεται την βεβαίωση...επίσης να ξέρετε για την προθεσμία οτι μου είπαν μέχρι τις 56 ημέρες πρέπει να καταθέσουμε τα δικαιολόγητικά όχι πιο μετά,,,πιο νωρίς ναι!!

Πιο νωρίς??? Δεν μπορούμε από την 56 κ μετά δηλαδή!? 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Πιο νωρίς??? Δεν μπορούμε από την 56 κ μετά δηλαδή!? 

Kαι εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλά έτσι μου είπαν στο δικό μου ΙΚΑ , λογικά μέσα στην εβδομάδα θα πάω από εκεί να τα καταθέσω, θα ξαναρωτήσω και θα σου πω!!

• Ευχαριστώ 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen said:

@Anastasia05 να πω και εγώ για την άδεια αν βοηθήσει γιατί ψάχτηκα πολύ και δεν είχα ιδέα. Το καλύτερο είναι όντως να ρωτήσεις στο ικα που ανήκεις και ότι πουν, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι λόγω του ιου έχει βγει οδηγία και είναι υποχρεωμένοι στο ικα να δεχτούν βεβαίωση ΠΗΤ και από τον ιδιώτη γιατρό. Τώρα μπορεί σε κάποιο υποκατάστημα να έχουν δική τους φόρμα να συμπληρώσει ο γιατρός, στο δικό μου δεν είχαν κάτι, μου είπαν τη βεβαίωση από το γιατρό και τη βεβαίωση απο τη δουλειά ότι σταματάω τη τάδε ημ/νία. Και τον αρ. Λογαριασμου στο όνομά σου.

Just now, Blossombaby είπε:

@Anastasia05 να πω και εγώ για την άδεια αν βοηθήσει γιατί ψάχτηκα πολύ και δεν είχα ιδέα. Το καλύτερο είναι όντως να ρωτήσεις στο ικα που ανήκεις και ότι πουν, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι λόγω του ιου έχει βγει οδηγία και είναι υποχρεωμένοι στο ικα να δεχτούν βεβαίωση ΠΗΤ και από τον ιδιώτη γιατρό. Τώρα μπορεί σε κάποιο υποκατάστημα να έχουν δική τους φόρμα να συμπληρώσει ο γιατρός, στο δικό μου δεν είχαν κάτι, μου είπαν τη βεβαίωση από το γιατρό και τη βεβαίωση απο τη δουλειά ότι σταματάω τη τάδε ημ/νία. Και τον αρ. Λογαριασμου στο όνομά σου.

Κοίτα λόγω του ιου δεν θα έπρεπε να πάμε καν από εκεί και να σταλούν τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά,. αλλά επειδή στην χώρα μας ο κάθε υπάλληλος της κάθε δημόσιας υπηρεσίας , κάνει οτι θέλει και δεν βγάζεις άκρη καλύτερα να μιλήσετε με το αρμόδιο ΙΚΑ της περιοχής σας... 

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Προθεσμία σου είπανε?

Just now, EugenJen είπε:

Κοίτα λόγω του ιου δεν θα έπρεπε να πάμε καν από εκεί και να σταλούν τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά,. αλλά επειδή στην χώρα μας ο κάθε υπάλληλος της κάθε δημόσιας υπηρεσίας , κάνει οτι θέλει και δεν βγάζεις άκρη καλύτερα να μιλήσετε με το αρμόδιο ΙΚΑ της περιοχής σας... 

Ακριβώς....αν είναι δυνατόν....δε φτάνει που δεν τους βρίσκουμε στο τηλέφωνο να κάνουμε μια ερώτηση να πάμε από εκεί κ για την ερώτηση κ για να καταθέσουμε χαρτιά...

Ή λένε στείλτε κάποιον άλλο για τα χαρτιά λες κ έχω βοηθητικό προσωπικό.

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Προθεσμία σου είπανε?

Δεν ρώτησα για καταληκτική ημ/νία δυστυχώς, ρώτησα πότε πρέπει να παω και είπαν μόλις ξεκινάνε οι 56 μερες, οσο πιο σύντομα για να μπουν και τα χρήματα σε εκεινο το διαστημα. Και εγώ τον Αύγουστο καταθέτω οποτε να ρωτήσω μπας και βγάλουμε άκρη. :D

Διαφημίσεις

Δεν ρώτησα για καταληκτική ημ/νία δυστυχώς, ρώτησα πότε πρέπει να παω και είπαν μόλις ξεκινάνε οι 56 μερες, οσο πιο σύντομα για να μπουν και τα χρήματα σε εκεινο το διαστημα. Και εγώ τον Αύγουστο καταθέτω οποτε να ρωτήσω μπας και βγάλουμε άκρη. :D

Κι εμένα αυτό μου είχανε πει το 2018 αφού όμως ξεκινήσουν οι 56 μερες.. όσο πιο γρήγορα..

Αλλά τώρα στο ίδιο ΙΚΑ είπαν αλλά στην Γιουτζίν.... Τι να πω..

Μίλησα κ με το νοσοκομείο κ λένε δεν έχουν ξεκινήσει ιατρεία....Θα μιλήσω κ με γιατρούς αύριο μπας κ συννενοηθω

ΙΚΑ/κυ γιατρό δεν έχουμε...

Μόνο γιατρούς συμβεβλημένους με ΕΟΠΥΥ(να έχουμε και 4???) που πας κ πριν πεις τι θες σου λένε 50€. :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Προθεσμία σου είπανε?

Ακριβώς....αν είναι δυνατόν....δε φτάνει που δεν τους βρίσκουμε στο τηλέφωνο να κάνουμε μια ερώτηση να πάμε από εκεί κ για την ερώτηση κ για να καταθέσουμε χαρτιά...

Ή λένε στείλτε κάποιον άλλο για τα χαρτιά λες κ έχω βοηθητικό προσωπικό.

@marianna1986Εγώ έστειλα το παιδί που έχουμε στο γραφείο για εξωτερικές δουλειές κ ρώτησε γιατί δεν έπιανα γραμμή ούτε για αστείο του είπαν στις 56 ημέρες κ πριν δλδ στις 57 ναι στις 54 όχι!! Επειδή εγώ έτσι κ αλλιώς θα λείπω στις 56 πρέπει μέχρι την άλλη Τρίτη να το έχω τελειώσει το θέμα οπότε θα σας ενημερώσω!!! 

C1JTp3.png

Just now, LadyP είπε:

Χαχα η αλήθεια είναι ότι δεν πεθαίνω για ροζ! Έχω κάποια βέβαια! Η μάνα μου έχει πέσει να πεθάνει που θα κάνω το δωμάτιο μπεζ και γενικά αποχρώσεις χαλαρές όπως επίσης και ότι το καρότσι το πήρα μαύρο! Λοιπόν πήρα ένα καινούριο από το Λητώ το moon resea λέγεται αυτοί μόνο το έχουν! Γυρναει η θέση να το βλέπεις το μωρό έχει μεγάλες Ρόδες πίσω και γενικά πολύ εύκολο στην οδήγηση και το βασικό κλείνει και γίνεται αρκετά μικρό ώστε να χωρέσει στο 500 αρακι με λίγο στριμωγμα.

Να το το κορίτσι μου!! Που ήσουν εσύ τόσους μήνες κ με έχουν φάει με τα ροζ φραμπαλα τους μου λες??? 

Κ πολυλογου σαν του λόγου μου κ μινιμαλ τύπος στα χρώματα!! Τέλεια!! Μόλις σ αγάπησα!!

Λοιπές φιλεναδιτσες μου πήγα 3 ώρες στο μαγαζί γτ κάτι προέκυψε κ συνειδητοποιησα ΤΙ ζέστη έχει έξω!!! Μιλάμε what the fuck????

Btw ο γλυκούλης συζυξ μου για να πίνω περισσότερο νερό (γτ βεβαίως ανησυχισε για τον γιοκα του εχθές!!) Μου έφτιαξε ένα ρόφημα που έπιναν λέει στο μποξ.. 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι,1 κουταλια μαύρη ζάχαρη,1 κόφτη κουταλιά αλάτι (ιμαλαων παρακαλώ!!) Και οοολο το υπόλοιπο νερό(σε μπουκάλι νερού 1,5λιτροθ!!) Παραδόξως κατεβαίνει πολύ πιο εύκολα από το σκέτο νεράκι που εγώ έχω τσακωθεί!!

Just now, Christinα είπε:

Καλές βόλτες! Το είδα! Το έχει κ μαύρο ροζ να το έχω στα υπόψιν! Στα χρώματα του δωματίου καλά έκανες! Κατά τ αλλά αν έχεις διαβάσει εμείς είμαστε κουφετο οικογενειακώς! Φουλ του ροζ!

Αχ κορίτσια χθες ξαγρυπνησα τελικά κ έκατσα να μετράω ρουχαλάκια...έχω πάνω από 15 ζιπουνακια 56ποντων...απλά τραγική, εγώ μόνο 2 πήρα τα άλλα τα είχα ή μ τα έδωσαν κ 3 πήρε η πεθερά μ. Από 68 πάσχω κ βελουτέ για μετα τα Χριστούγεννα! Γενικά έχω μια συρταριερα με ρούχα 1 έως 4 μηνών...μετά θα την έχω τσιτσιολινα!!!Αχαχαχαχα 

Ρε αγάπη για Νοέμβρη κ μετά να πάρω τα φορμακια που είναι 68εκ λες ε? Δε θα κάνουν τα 62 τότε? Πες ότι θα είναι 2 μηνών ως τότε περίπου..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Να το το κορίτσι μου!! Που ήσουν εσύ τόσους μήνες κ με έχουν φάει με τα ροζ φραμπαλα τους μου λες??? 

Κ πολυλογου σαν του λόγου μου κ μινιμαλ τύπος στα χρώματα!! Τέλεια!! Μόλις σ αγάπησα!!

Λοιπές φιλεναδιτσες μου πήγα 3 ώρες στο μαγαζί γτ κάτι προέκυψε κ συνειδητοποιησα ΤΙ ζέστη έχει έξω!!! Μιλάμε what the fuck????

Btw ο γλυκούλης συζυξ μου για να πίνω περισσότερο νερό (γτ βεβαίως ανησυχισε για τον γιοκα του εχθές!!) Μου έφτιαξε ένα ρόφημα που έπιναν λέει στο μποξ.. 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι,1 κουταλια μαύρη ζάχαρη,1 κόφτη κουταλιά αλάτι (ιμαλαων παρακαλώ!!) Και οοολο το υπόλοιπο νερό(σε μπουκάλι νερού 1,5λιτροθ!!) Παραδόξως κατεβαίνει πολύ πιο εύκολα από το σκέτο νεράκι που εγώ έχω τσακωθεί!!

Ρε αγάπη για Νοέμβρη κ μετά να πάρω τα φορμακια που είναι 68εκ λες ε? Δε θα κάνουν τα 62 τότε? Πες ότι θα είναι 2 μως τότε περίπου..

68 για 2 μηνών? Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Να ρωτήσω ελπίζω να μη λέω βλακείες! Το 68 δεν αντιστοιχεί σε πόντους ύψους? Γίνεται σε 2 μήνες πχ αν γεννηθεί ένα μωρό 52 πόντους να φτάσει 68?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...