Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Εντω μεταξύ μόλις άνοιξα στον κούριερ για να παραλάβω πράγματα.!από τα βαριά πήρα καρότσι που το έχω στημένο τώρα στο σαλόνι (όχι 3 σε έναθεώρησα περιττά τα υπόλοιπα διότι περιμένω το λίκνο συγκοιμησης). Κούνια ΙΚΕΑ (θα μείνει από 6μηνων πες μέχρι 2 χρόνων) δεν θεώρησα ότι έπρεπε να δώσω λεφτά εκεί!Κουβερτακια τα έφτιαξε η πεθερά μου 3 με βελουτε από τη μια 2 πικέ με βαμβακερα υφάσματα και άλλες 2 έχω ξεχάσει τι!! γιατί η πεθερά είχε ήδη καταλήξει στο θέμα ύφασμα και που θα ακουμπάει ο κωλος της εγγονής, γενικά πολλά κουβερτακια! :confused:  πάνες αγκάλιας και φανελενιες και χασέ ανάλογα το καιρό και τη θερμοκρασία σπιτιού!πήρα φωλιά για να την έχω και στο καναπέ δίπλα μας ή όπου χρησιμεύσει! Το χάλι μόλις ήρθε (αυτά που δίνεις λίγο νεφρό γιατί μπαίνουν στο πλυντήριο) Γλιστρά για τον νιπτήρα στις αρχές. Τώρα τα ζιπουνακια-κορμακια είναι μπέρδεμα όλο παίρνω παίρνω δεν ξέρω τι έχω απλά είναι σε διάφορα μεγέθη και πρέπει να ξεκαθαριστούν! Αλλά με Μακρυ μανίκι άλλα κοντό  από 0-4 έχουμε,θα δείξει όταν τα πλύνω και τα καταγράψω πόσα θα βγουν! Καποια βελουτε 3? Από 2-4 μηνών που πες θα προλάβει τα κρύα λίγα φορμακια ύπνου βαμβακερά ( πρέπει να πάρω και άλλα), 1 πετσέτα/κάπα αλλαξιερα στρώμα ( θα τη βάλω σε έπιπλο). Χτες παρήγγειλα σαμπουάν αφρολουτρο ενυδατικη, για συγκαματα και λάδι για την λαίδη (πώς θα της κάνω full body massage?)Δεν έχω ακόμα: στρώμα κούνιας (μάλλον για ΙΚΕΑ βλέπω μου άρεσαν πάντα τα στρώματα τους και εγώ που είχα βγήκε σκυλί), κάθισμα αμαξιού (θέλω 0-18 με τη βάση που στριφογυρίζει γιατί έχω 3 θυρο), συρταριερα, μπανάκι και ρηλαξ από νεογέννητο που ξαπλώνει τελείως! Τώρα ερώτηση θέλω ακόμα κάποιες πετσέτες κάπες, συσκευές για λευκούς ήχους και με φωτακι, κάποια μομπιλε αλλά έλεγα ΜΉΠΩΣ κάποιος με ρωτήσει τι δώρο να της πάρει και του προτείνω κάποια από αυτά! Τι λέτε θα ρωτήσουν? λείπουν επίσης Σεντονακια λικνου , κούνιας λίγο πιο μετά κανένα μπιμπερο και πιπίλες( αν και ιδανικά θέλω να θηλάσω), αποστηρωτη και για εμένα τσάντα αλλαξιερα και διάφορα μικροπραγματα! Ούφ σας Επρηξα και σίγουρα κάτι ξέχασα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@LadyP καλώς μας βρήκες και με το καλό να υποδεχτεις το κοριτσάκι σου!!! Όλα καλά να σου πάνε αν και σε βλέπω πολυ κουλ!

@Anastasia05 εγώ σκέφτομαι να πάω σε γυναικολόγο του ΙΚΑ (ξέρεις σε αυτο το κτήρο που έχουν πολλούς γιατρούς) και αν δεν βρω άμεσα ραντεβού θα πάω σε νοσοκομείο.

Για το βιβλίο κοιμήσου παιδί μου, μου το είχε προτείνει μια φίλη μου με τη δικαιολογία πως "σώθηκε" αλλα... έτσι όπως το άνοιξα το έκλεισα! Το μόνο που θα αλλάξω στο δεύτερο παιδί είναι πως με το που θ το ταιζω θα το βάζω στην κούνια του όχι όπως στο πρώτο που το το ταιζα και καθόμασταν αγκαλιά και το κοιταζα:lol: Το κλάμα για τα μωρά είναι ένας τρόπος να μας πουν πως πονάνε, πεινάνε, νυστάζουν κλπ γιατί δεν μπορούν ακόμα να μιλήσουν.

Στο.ικα μπορείς να κλείσεις ραντεβού ονλαιν. Κι εγώ έτσι είχα κάνει στο πρώτο. 

Τώρα εδώ δεν έχει γιατρό...οπότε αναγκαστικά θα πάω ιδιωτικά.. στο νοσοκομείο απλά θα πας? Φοβάμαι μη πάω κ δεν βγάλω άκρη ...

Q1jtp2.png

@LadyP Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Νομίζω η Renez τα είπε όλα!!! Εδώ οι περισσότερες είμαστε έτοιμες κ για την βαλίτσα του μαιευτηρίου. Μην νιώθεις ότι έχεις βιαστεί :mrgreen: Εμένα μου μένει μόνο το καρότσι (που θα μας το φέρουν δώρο) και στην προίκα να συμπληρώσω ψηλό πραγματακια.

@Anastasia05 Θα πάρεις το χαρτί από τον γυναικολόγο σου(που λέει την ΠΗΤ κτλπ) κ μπορείς να πας άνετα κ στο νοσοκομείο να στο κάνουν -- δεν θα πληρώσεις και τίποτα. Αλλά αν δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς πάνε έξω που θα το έχεις τσακ μπαμ. 

• Μου αρέσει 1

Just now, LadyP είπε:

Εντω μεταξύ μόλις άνοιξα στον κούριερ για να παραλάβω πράγματα.!από τα βαριά πήρα καρότσι που το έχω στημένο τώρα στο σαλόνι (όχι 3 σε έναθεώρησα περιττά τα υπόλοιπα διότι περιμένω το λίκνο συγκοιμησης). Κούνια ΙΚΕΑ (θα μείνει από 6μηνων πες μέχρι 2 χρόνων) δεν θεώρησα ότι έπρεπε να δώσω λεφτά εκεί!Κουβερτακια τα έφτιαξε η πεθερά μου 3 με βελουτε από τη μια 2 πικέ με βαμβακερα υφάσματα και άλλες 2 έχω ξεχάσει τι!! γιατί η πεθερά είχε ήδη καταλήξει στο θέμα ύφασμα και που θα ακουμπάει ο κωλος της εγγονής, γενικά πολλά κουβερτακια! :confused:  πάνες αγκάλιας και φανελενιες και χασέ ανάλογα το καιρό και τη θερμοκρασία σπιτιού!πήρα φωλιά για να την έχω και στο καναπέ δίπλα μας ή όπου χρησιμεύσει! Το χάλι μόλις ήρθε (αυτά που δίνεις λίγο νεφρό γιατί μπαίνουν στο πλυντήριο) Γλιστρά για τον νιπτήρα στις αρχές. Τώρα τα ζιπουνακια-κορμακια είναι μπέρδεμα όλο παίρνω παίρνω δεν ξέρω τι έχω απλά είναι σε διάφορα μεγέθη και πρέπει να ξεκαθαριστούν! Αλλά με Μακρυ μανίκι άλλα κοντό  από 0-4 έχουμε,θα δείξει όταν τα πλύνω και τα καταγράψω πόσα θα βγουν! Καποια βελουτε 3? Από 2-4 μηνών που πες θα προλάβει τα κρύα λίγα φορμακια ύπνου βαμβακερά ( πρέπει να πάρω και άλλα), 1 πετσέτα/κάπα αλλαξιερα στρώμα ( θα τη βάλω σε έπιπλο). Χτες παρήγγειλα σαμπουάν αφρολουτρο ενυδατικη, για συγκαματα και λάδι για την λαίδη (πώς θα της κάνω full body massage?)Δεν έχω ακόμα: στρώμα κούνιας (μάλλον για ΙΚΕΑ βλέπω μου άρεσαν πάντα τα στρώματα τους και εγώ που είχα βγήκε σκυλί), κάθισμα αμαξιού (θέλω 0-18 με τη βάση που στριφογυρίζει γιατί έχω 3 θυρο), συρταριερα, μπανάκι και ρηλαξ από νεογέννητο που ξαπλώνει τελείως! Τώρα ερώτηση θέλω ακόμα κάποιες πετσέτες κάπες, συσκευές για λευκούς ήχους και με φωτακι, κάποια μομπιλε αλλά έλεγα ΜΉΠΩΣ κάποιος με ρωτήσει τι δώρο να της πάρει και του προτείνω κάποια από αυτά! Τι λέτε θα ρωτήσουν? λείπουν επίσης Σεντονακια λικνου , κούνιας λίγο πιο μετά κανένα μπιμπερο και πιπίλες( αν και ιδανικά θέλω να θηλάσω), αποστηρωτη και για εμένα τσάντα αλλαξιερα και διάφορα μικροπραγματα! Ούφ σας Επρηξα και σίγουρα κάτι ξέχασα!

Χείμαρρος πληροφοριών!!!! Θέλω να μου πεις τι γλυστρα πήρες για αρχή επειδή θέλω κι εγώ!!

Τα τελευταία που λες μη πάρεις τίποτα,αφού θες θηλασμό. Αν δεν κάτσει, τότε τα αγοράζεις κι αυτά!!

Σίγουρα κάποιος δικός σου άνθρωπος θα σκεφτεί να σε ρωτήσει τι σου λείπει να σου το πάρει!

Καπες-πετσετες έχουν πάρει κάποια κορίτσια από τζαμπο κ ήταν τελειες!!

Με το καλό να έρθει η μικρούλα να τα χαρει!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Το εμβόλιο εγώ το πήρα, θα το κάνω μέσα στη βδομάδα! Να σας πω την αλήθεια διάβασα κι από τις προηγούμενες μανούλες ότι το έκαναν. Κι εγώ δεν ήμουν πολύ θερμή αλλά θα το κάνω λόγω δουλειάς με παιδιά κ τα μικρά στο σπίτι κ ξέρετε τώρα...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

@LadyP καλωσηρθες! Με το καλό η κορούλα σου!!! Πες μας για τα ροζ ψώνια σου!!! Ποιο καρότσι πήρες???:)

Χαχα η αλήθεια είναι ότι δεν πεθαίνω για ροζ! Έχω κάποια βέβαια! Η μάνα μου έχει πέσει να πεθάνει που θα κάνω το δωμάτιο μπεζ και γενικά αποχρώσεις χαλαρές όπως επίσης και ότι το καρότσι το πήρα μαύρο! Λοιπόν πήρα ένα καινούριο από το Λητώ το moon resea λέγεται αυτοί μόνο το έχουν! Γυρναει η θέση να το βλέπεις το μωρό έχει μεγάλες Ρόδες πίσω και γενικά πολύ εύκολο στην οδήγηση και το βασικό κλείνει και γίνεται αρκετά μικρό ώστε να χωρέσει στο 500 αρακι με λίγο στριμωγμα.

• Μου αρέσει 2

Just now, LadyP είπε:

Πρώτα από όλα καλώς ήρθες και με το καλό να πάρεις στα χέρια το μπουμπουκακι σου! 
δευτερον είμαστε φουλ της οργάνωσης εδώ... χθες έφτιαξα τσάντα μαιευτηρίου που εχει πάνες μωρομαντηλα, τις δικές μου πάνες, το τσαντάκι με τα καλλυντικά για τα μωρά, καθίσματα τουαλέτας μιας χρήσης, σφουγγάρι μπάνιου κ δε θυμάμαι τι άλλο έχω βάλει... κ από βδομάδα θα ξεκινήσω τη βαλιτσα! Κάποιες πάνες αγκαλιάς μου μένει να πάρω κ να έρθουν τα τελευταία που έχω παραγγείλει!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, LadyP είπε:

Χαχα η αλήθεια είναι ότι δεν πεθαίνω για ροζ! Έχω κάποια βέβαια! Η μάνα μου έχει πέσει να πεθάνει που θα κάνω το δωμάτιο μπεζ και γενικά αποχρώσεις χαλαρές όπως επίσης και ότι το καρότσι το πήρα μαύρο! Λοιπόν πήρα ένα καινούριο από το Λητώ το moon resea λέγεται αυτοί μόνο το έχουν! Γυρναει η θέση να το βλέπεις το μωρό έχει μεγάλες Ρόδες πίσω και γενικά πολύ εύκολο στην οδήγηση και το βασικό κλείνει και γίνεται αρκετά μικρό ώστε να χωρέσει στο 500 αρακι με λίγο στριμωγμα.

Καλώς μας ήρθες.. Με το καλό η κοριτσαρα σου.. 

Εγώ τα έχω τα περισσοτερα απο το πρωτο.. Είμαι έτοιμη για όλα χαχαχαχ 

Όποτε ότι χρειαστείς μας λες.. 

Γενικά πετσέτες /καλές τζάμπο και ξερό ψωμιιιιι χαχαχαχ

Να τα χαρεί η κοριτσαρα τα πραγματα και να ναι καλό τυχη!! 

@Renez δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός μου, ουτε οι παιδιατροι μας, περαναπο το ότι πρεπει να κάνω το εμβόλιο της γριπης και εγώ και το παιδι. 

Επίσης στην πρωτη κυηση παλι της γριπης είχα κάνει.. Για κοκκυτη δεν μου είχε πει κάτι ο γυναικολόγος μου

Just now, Jasmine@ είπε:

Πρώτα από όλα καλώς ήρθες και με το καλό να πάρεις στα χέρια το μπουμπουκακι σου! 
δευτερον είμαστε φουλ της οργάνωσης εδώ... χθες έφτιαξα τσάντα μαιευτηρίου που εχει πάνες μωρομαντηλα, τις δικές μου πάνες, το τσαντάκι με τα καλλυντικά για τα μωρά, καθίσματα τουαλέτας μιας χρήσης, σφουγγάρι μπάνιου κ δε θυμάμαι τι άλλο έχω βάλει... κ από βδομάδα θα ξεκινήσω τη βαλιτσα! Κάποιες πάνες αγκαλιάς μου μένει να πάρω κ να έρθουν τα τελευταία που έχω παραγγείλει!

Αντε αντε με το καλοοο και εγώ αρχές Σεπτέμβρη θα τα χω όλα έτοιμα και πλυμμενα.. Κάτι μου λέει ότι 15 Οκτώβρη θα την έχω αγκαλιά την κυρία... 

Ίσως πεσω μαζί με την @LadyP   

Καλε είμαστε στα hot θέματα εμείς.. Σαν ομάδα.. Γι αυτό μας παρακολουθουν ολοι

Γουρλοομαδα εν δρασηη @Renez

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Χείμαρρος πληροφοριών!!!! Θέλω να μου πεις τι γλυστρα πήρες για αρχή επειδή θέλω κι εγώ!!

Τα τελευταία που λες μη πάρεις τίποτα,αφού θες θηλασμό. Αν δεν κάτσει, τότε τα αγοράζεις κι αυτά!!

Σίγουρα κάποιος δικός σου άνθρωπος θα σκεφτεί να σε ρωτήσει τι σου λείπει να σου το πάρει!

Καπες-πετσετες έχουν πάρει κάποια κορίτσια από τζαμπο κ ήταν τελειες!!

Με το καλό να έρθει η μικρούλα να τα χαρει!!

Γενικά ευτυχώς τα περισσότερα από αυτά τα πήραν οι γιαγιάδες κτλ οπότε μακάρι να με ρωτήσουν φίλοι  και γνωστοί έστω κάποιοι! Ξέχασα να πω ότι κανείς από τη παρέα μας και την οικογένεια δεν έχει κάνει παιδί είμαστε οι πρώτοι άρα δεν έχουμε άτομα  να μας δώσουν διαφορά και δεν τρελαίνομαι και όλας!όσο για τη γλιστρα πήρα την πετσετε με 2 ανταλλακτικά πετσετακια.Γενικα με τα μπάνια έχω θέμα οοοοολα που έχουν ειδικές θέσεις μέσα για πολύ μωρά κτλ μου φαίνονται πολύ σκληρά και πλαστικά δεν θα ήθελα ο δικός μου κωλος να ακουμπάει πόσο μάλλον του μωρού.. οπότε κατέληξα στην γλιστρα γιατί και πλένεται το πετσετε και όσον να ναι είναι πιο μαλακό

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, LadyP είπε:

Καλές βόλτες! Το είδα! Το έχει κ μαύρο ροζ να το έχω στα υπόψιν! Στα χρώματα του δωματίου καλά έκανες! Κατά τ αλλά αν έχεις διαβάσει εμείς είμαστε κουφετο οικογενειακώς! Φουλ του ροζ!

Αχ κορίτσια χθες ξαγρυπνησα τελικά κ έκατσα να μετράω ρουχαλάκια...έχω πάνω από 15 ζιπουνακια 56ποντων...απλά τραγική, εγώ μόνο 2 πήρα τα άλλα τα είχα ή μ τα έδωσαν κ 3 πήρε η πεθερά μ. Από 68 πάσχω κ βελουτέ για μετα τα Χριστούγεννα! Γενικά έχω μια συρταριερα με ρούχα 1 έως 4 μηνών...μετά θα την έχω τσιτσιολινα!!!Αχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλές βόλτες! Το είδα! Το έχει κ μαύρο ροζ να το έχω στα υπόψιν! Στα χρώματα του δωματίου καλά έκανες! Κατά τ αλλά αν έχεις διαβάσει εμείς είμαστε κουφετο οικογενειακώς! Φουλ του ροζ!

Αχ κορίτσια χθες ξαγρυπνησα τελικά κ έκατσα να μετράω ρουχαλάκια...έχω πάνω από 15 ζιπουνακια 56ποντων...απλά τραγική, εγώ μόνο 2 πήρα τα άλλα τα είχα ή μ τα έδωσαν κ 3 πήρε η πεθερά μ. Από 68 πάσχω κ βελουτέ για μετα τα Χριστούγεννα! Γενικά έχω μια συρταριερα με ρούχα 1 έως 4 μηνών...μετά θα την έχω τσιτσιολινα!!!Αχαχαχαχα 

Χαχαχα και εγώ κάπως έτσι ειμαι αλλά δεν μπορώ άλλες σακούλες με ζιπουνακια περιμένω να βάψουμε το δωμάτιο να πάρω συρταριερα να πλύνω και μετά σιγά σιγά τα υπόλοιπα! Άσε που μπορεί να μου βγει μπουτου και κώλου(σαν τη μάνα της και να θέλει πιο μεγάλα νούμερα για χειμώνα)

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχου εσύ έχεις δίδυμες κοριτσαρες ε? Θα είναι οι πρώτες?Τι ωραία!!! Μωρέ αν φτιάξω βαλίτσα από τώρα νομίζω ότι θα με κοροϊδεύουν όλοι! Περιμένω να φτιάξουμε το δωμάτιο της μικρής και μετά! Για εμένα δεν έχω πάρει πράγματα ακόμα πέρα από κάτι νυχτικακια και πυτζάμες με κουμπιά μπροστά που θα με βολεύουν και στο σπίτι για να τα πετάω οξω εύκολα:D

• Χαχα 2

Ναι ναι 2 κοριτσάκια έχω! Εγώ δωμάτιο θα φτιάξω προς Χριστούγεννα, έτσι κ αλλιώς μέχρι τότε σίγουρα θα είναι μαζί μας... ζιπουνακια, πετσέτες σεντόνια θα πλύνω την άλλη εβδομάδα... καισαρική μου έχει πει 15-30 Σεπτέμβρη, απλά επειδή με τα διδυμα ποτέ δεν ξέρεις θέλω να τα έχω ετοιμα μέχρι 15αυγουστο! Για πες από που πήρες νυχτικακια;;; Κάνω γκάλοπ! Χαχαχαχαχ 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι 2 κοριτσάκια έχω! Εγώ δωμάτιο θα φτιάξω προς Χριστούγεννα, έτσι κ αλλιώς μέχρι τότε σίγουρα θα είναι μαζί μας... ζιπουνακια, πετσέτες σεντόνια θα πλύνω την άλλη εβδομάδα... καισαρική μου έχει πει 15-30 Σεπτέμβρη, απλά επειδή με τα διδυμα ποτέ δεν ξέρεις θέλω να τα έχω ετοιμα μέχρι 15αυγουστο! Για πες από που πήρες νυχτικακια;;; Κάνω γκάλοπ! Χαχαχαχαχ 

Μωρέ θα έχεις κουράγια να το φτιάξεις τότε? Και εγώ έτσι έλεγα επειδή θα την έχω δίπλα μου στην αρχή αλλά λέω άσε μην έχω βαρεσει μπιέλα από αϋπνία και κούραση να τα κάνω τώρα! Μη φανταστείς από h&m τα πήρα! Μια νυχτικια πουκάμισο με κουμπιά μέχρι κάτω και ενα baby doll μακρύ μανίκι κοντό σορτσάκι πάλι από εκεί. Αααα oysho τώρα εκπτώσεις ένα μακρύ πατζακι με από πάνω ένα σαν πουκάμισο πάλι! Είχε τέλειες νυχτικες με λίγα κουμπάκια ψιλά με ασορτι ρόμπα αλλά έβγαινε ένα 60αρι? Τα λυπήθηκα

Just now, LadyP είπε:

Μωρέ θα έχεις κουράγια να το φτιάξεις τότε? Και εγώ έτσι έλεγα επειδή θα την έχω δίπλα μου στην αρχή αλλά λέω άσε μην έχω βαρεσει μπιέλα από αϋπνία και κούραση να τα κάνω τώρα! Μη φανταστείς από h&m τα πήρα! Μια νυχτικια πουκάμισο με κουμπιά μέχρι κάτω και ενα baby doll μακρύ μανίκι κοντό σορτσάκι πάλι από εκεί. Αααα oysho τώρα εκπτώσεις ένα μακρύ πατζακι με από πάνω ένα σαν πουκάμισο πάλι! Είχε τέλειες νυχτικες με λίγα κουμπάκια ψιλά με ασορτι ρόμπα αλλά έβγαινε ένα 60αρι? Τα λυπήθηκα

Κοιτά το δωμάτιο είναι βαμμένο, θα μπει η συρταριερα κλπ... ε τα Χριστούγεννα φωτιστικό,χαλί, κ καδρακια ή αυτοκόλλητα... 

μμμ hnm δε μπήκα να δω! Καλά το Oysho νομίζω το έχει ξεφτυλισει με τις τιμές...  ψάχνω καμία πυτζαμα ξέρεις να κλείνει όλο με κουμπιά πάνω σαν πουκάμισο. Να το φορέσω από Οκτώβρη κ μετά να τα πετάω κ εγώ έξω εύκολα, αλλιώς θα κυκλοφορώ τσιτσίδι σαν την κόρη της @Christinα! Χαχαχαχχα

• Χαχα 4

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...