Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑ πρωί πρωι δεν με αφήνει να σας κάνω προσωπάκια γρρρρρρρ

@Christinα  ετσι είναι μωρέ , τα άτιμα καταλαβαίνουν ώρες ώρες την αδυναμία μας  και μας τρέχουν...γιαυτό πρέπει να δείχνουμε δυνατ΄ές στο κλάμα!!

το ζήλεψα και εγώ το μακαρονάκι!!

@Jasmine@ φίλη να σου πετύχει ρε παιδιά, γκρινιάρα εγώ??το πιο ήρεμο παιδί στον πλανήτη!!

@Renez αν πάρει από τον άντρα μου είμαι για ηρεμιστικά, μόνιμα σε υπερδιέγερση και μέσα στην σκανταλιά , 

@Hliolousti Σε αυτό που λες ΄χει δίκιο, εγώ με την αδερφή μου στον χαρακτήρα η νύχτα με την μέρα!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, LadyP είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια! Καινούρια εδώ! Πητ 17/10/2020 και περιμένω κοριτσάκι! Καλώς σας βρήκα!

Καλώς μας ήρθες καινούργιο παρεάκι!!!

Πόσο τυχερή που μας βρήκες έστω κ τώρα!!!:D

Θα παρακάμψω το φύλλο του μωρού σου βέβαια γτ θα καταντήσω γραφική (άσε που με έχουν ξεσκεπάσει πλέον αυτές εδώ κ ξέρουν ότι μέσα μου το 2ο με το καλό το θέλω κορίτσι...):mrgreen:

Οπότε θα σε ρωτήσω για αρχη σε ποιο Μαιευτηρίο θα γεννησεις με το καλό να σε βάλω στο πινακακι μας!!

Καλημέρα στα κορίτσια μου!!!! 

Ναιιι doppler έκλεισα την Παρασκευή σε εμβρυολογο!!!

ο πιο σημαντικός ( αγχωτικος) υπέρηχος ήταν β επιπέδου ε?  Η και αυτός είναι εξίσου σοβαρός? 

Καλή αρχή να έχουμε όλες φουσκοκοιλιτσες μου!:x

Το εμβόλιο κοκκύτη τι είναι? Δεν μου έχει αναφέρει κάτι ο γιατρός μου...το έχει κάνει κι άλλη κοπέλα?

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Καλώς μας ήρθες καινούργιο παρεάκι!!!

Πόσο τυχερή που μας βρήκες έστω κ τώρα!!!:D

Θα παρακάμψω το φύλλο του μωρού σου βέβαια γτ θα καταντήσω γραφική (άσε που με έχουν ξεσκεπάσει πλέον αυτές εδώ κ ξέρουν ότι μέσα μου το 2ο με το καλό το θέλω κορίτσι...):mrgreen:

Οπότε θα σε ρωτήσω για αρχη σε ποιο Μαιευτηρίο θα γεννησεις με το καλό να σε βάλω στο πινακακι μας!!

Χαχα σου εύχομαι το δεύτερο λοιπόν να είναι κορίτσι αφού κανείς τον αγοραρο τον υγιή τον 2 μέτρα! Θα γεννήσω στο  Ιασώ και είμαι από Αθήνα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, LadyP είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια! Καινούρια εδώ! Πητ 17/10/2020 και περιμένω κοριτσάκι! Καλώς σας βρήκα!

Καλημέρα!!! Καλώς μας ήρθες..περιμένουμε τα νεακια σου!! Με το καλό το κοριτσάκι σας..:x

@RenezΠόσο Θεα πλέον το τι γέλιο έχω κάνει με αυτά που λες δεν περιγράφετε :mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, LadyP είπε:

Χαχα σου εύχομαι το δεύτερο λοιπόν να είναι κορίτσι αφού κανείς τον αγοραρο τον υγιή τον 2 μέτρα! Θα γεννήσω στο  Ιασώ και είμαι από Αθήνα! 

Να υποθέσω μας έχεις χαζό διαβάσει οπότε ψιλό ξέρεις σε τι φάση είμαστε ε..?

Εσύ όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου ως τώρα?? Έχεις άλλο παιδάκι? Ηλικία? Όνομα?

Εμμμ σόρρυ για τον λιθοβολισμό ερωτησεων αλλά κάπως πρέπει να σε μάθουμε κ εσένα λοιπόν!!!

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 22/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 30!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 19!!

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα στα κορίτσια μου!!!! 

Ναιιι doppler έκλεισα την Παρασκευή σε εμβρυολογο!!!

ο πιο σημαντικός ( αγχωτικος) υπέρηχος ήταν β επιπέδου ε?  Η και αυτός είναι εξίσου σοβαρός? 

Καλή αρχή να έχουμε όλες φουσκοκοιλιτσες μου!:x

Το εμβόλιο κοκκύτη τι είναι? Δεν μου έχει αναφέρει κάτι ο γιατρός μου...το έχει κάνει κι άλλη κοπέλα?

Ααα ούτε εμένα μου έχει αναφέρει κάτι για το εμβόλιο αυτό...:|

Που είναι τούτες που τα ξέρουν όλα αυτά?? @Anastasia05 @Ninamc @Christinα ??

Αμέ σας διαβάζω και σας χαίρομαι! Για αυτό είπα να γραφτώ και εγώ! Λοιπόν ξεκινάω αυτό βιογραφία. Σε 1 μισή μήνα μπαίνω στα 30! (Αλλά δεν με λες ακόμα;-):mrgreen:)και είναι το πρώτο μου παιδάκι! Η εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα ευτυχώς ήταν εξαιρετική τόσο που απορούσε ο αντρουλης γιατί είμαι τόσο καλά, αυτός περίμενε αλλά. Με τα κιλά δεν τα πάμε καλά (+10) αλλά είχαμε και καραντίνα προς το παρών σηκώνομαι και κάθομαι χωρίς πολλά αχ βαχ! Μην αγχώνεσαι για τον βομβαρδισμό, θα κάνω και εγώ έναν από ερωτήσεις σιγά σιγά! Χεχε.Νομιζω επίσης ότι έχω παρανοήσει και έχω ψωνίσει τα περισσότερα πράγματα ήδη ( μήπως είναι λίγο νωρίς? ) Και δεν σταματάω να ψωνίζω! Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια τι δεν έχετε πάρει ακόμα για να δω αν είμαι τόσο control freak και ψυχαναγκαστική ή κινούμαι σε λογικά πλαίσια!

• Μου αρέσει 1

Just now, LadyP είπε:

Αμέ σας διαβάζω και σας χαίρομαι! Για αυτό είπα να γραφτώ και εγώ! Λοιπόν ξεκινάω αυτό βιογραφία. Σε 1 μισή μήνα μπαίνω στα 30! (Αλλά δεν με λες ακόμα;-):mrgreen:)και είναι το πρώτο μου παιδάκι! Η εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα ευτυχώς ήταν εξαιρετική τόσο που απορούσε ο αντρουλης γιατί είμαι τόσο καλά, αυτός περίμενε αλλά. Με τα κιλά δεν τα πάμε καλά (+10) αλλά είχαμε και καραντίνα προς το παρών σηκώνομαι και κάθομαι χωρίς πολλά αχ βαχ! Μην αγχώνεσαι για τον βομβαρδισμό, θα κάνω και εγώ έναν από ερωτήσεις σιγά σιγά! Χεχε.Νομιζω επίσης ότι έχω παρανοήσει και έχω ψωνίσει τα περισσότερα πράγματα ήδη ( μήπως είναι λίγο νωρίς? ) Και δεν σταματάω να ψωνίζω! Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια τι δεν έχετε πάρει ακόμα για να δω αν είμαι τόσο control freak και ψυχαναγκαστική ή κινούμαι σε λογικά πλαίσια!

Υπέροχα κ μόνο από τη ροή του λόγου σου να δεις που θα ταιριάξουμε όλες ταμάμ εδώ!!

Καλέ τι νωρίς για ψώνια??? Βρήκες άτομα εδώ να ρωτήσεις!! Νομίζω όλες σχεδόν έχουμε ήδη φτιάξει τα δωμάτια τους (κουρτίνες/βάψιμο /αυτοκόλλητα κτλ) και έχουμε ήδη αγοράσει κούνιες/λίκνο/καροτσια/λευκά είδη/ρούχα /φαρμακευτικά είδη!!

Βέβαια σε όλες από κάτι λείπει ακόμη αλλά πάνω κάτω ύστερα από 6 μήνες ανάλυσης με τις ωωωωωρες για το πιο βαμβάκι είναι πιο φιλικό για το κωλι του παιδιού μας κ τι διαφορά έχει η μουσελίνα από το απλό βαμβακερό κτλ κάναμε όλες ένα μπαμ μετα τη β επιπέδου κ τρελαθηκαμε στις αγορές!! Φυσικά πολλά πήραμε κ από φίλες/γνωστούς κτλ.οι περισσότερες!!

Να μιλήσω κ πιο προσωπικά για εμένα τα έχω πάρει οοολα εκτός από μπανακι Μ πετσέτες που περιμενω τη μανούλα μου να μου τα παρει..Εσύ τι έχεις ψωνίσει?

Που είναι οι υπόλοιπες εντομεταξυ?? Το απόγευμα ξανά φυτρώνουμε όλες μαζί!!

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Εμμμ σόρρυ για τον λιθοβολισμό ερωτησεων αλλά κάπως πρέπει να σε μάθουμε κ εσένα λοιπόν!!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 30!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 19!!

Εγώ δεν θα το κανω. Το συζητήσαμε στο τελευταίο ραντεβού 

Εγώ να ρωτήσω... Τη βεβαίωση για την άδεια μητρότητας από πού θα τη πάρετε? Εδώ δεν έχει γυναικολόγο στο ΙΚΑ-ΚΥ κ έχω κλείσει να πάω σε γιατρό του ΕΟΠΥΥ ιδιωτικό ραντεβού φυσικά..

Σκέφτομαι μήπως πάω στο νοσοκομείο κ μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν,αλλά δεν τους ξέρω κ καλά κι εκεί.. εσείς τι θα κάνετε?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Απολογισμός:

Μανουλες 30!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 19!!

Εμένα ο γιατρός μου το είχε αναφέρει στην αρχή της εγκυμοσύνης ότι κατά τον 8ο θα πρέπει να το κάνω! Θα τον ρωτήσω μετά τις 20 που θα έχω μπει 8ο!

Just now, LadyP είπε:

Καλώς βρεθήκαμε!! Για πες τι καλό έχεις αγοράσει????

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ δεν θα το κανω. Το συζητήσαμε στο τελευταίο ραντεβού 

Εγώ να ρωτήσω... Τη βεβαίωση για την άδεια μητρότητας από πού θα τη πάρετε? Εδώ δεν έχει γυναικολόγο στο ΙΚΑ-ΚΥ κ έχω κλείσει να πάω σε γιατρό του ΕΟΠΥΥ ιδιωτικό ραντεβού φυσικά..

Σκέφτομαι μήπως πάω στο νοσοκομείο κ μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν,αλλά δεν τους ξέρω κ καλά κι εκεί.. εσείς τι θα κάνετε?

Δεν το έχω ψάξει καθόλου γτ δε θα μου χρειαστεί..ίσως λίγο επαγγέλματος έχει κάποια ιδέα η @EugenJen..

Just now, Renez είπε:

Δεν το έχω ψάξει καθόλου γτ δε θα μου χρειαστεί..ίσως λίγο επαγγέλματος έχει κάποια ιδέα η @EugenJen..

Εσύ δεν δικαιουσαι βρε κορίτσι ? Είναι λίγο άδικο.. εγώ δεν δικαιούμαι το επίδομα,αλλά την άδεια θα την παρω

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

@LadyP καλώς μας βρήκες και με το καλό να υποδεχτεις το κοριτσάκι σου!!! Όλα καλά να σου πάνε αν και σε βλέπω πολυ κουλ!

@Anastasia05 εγώ σκέφτομαι να πάω σε γυναικολόγο του ΙΚΑ (ξέρεις σε αυτο το κτήρο που έχουν πολλούς γιατρούς) και αν δεν βρω άμεσα ραντεβού θα πάω σε νοσοκομείο.

Για το βιβλίο κοιμήσου παιδί μου, μου το είχε προτείνει μια φίλη μου με τη δικαιολογία πως "σώθηκε" αλλα... έτσι όπως το άνοιξα το έκλεισα! Το μόνο που θα αλλάξω στο δεύτερο παιδί είναι πως με το που θ το ταιζω θα το βάζω στην κούνια του όχι όπως στο πρώτο που το το ταιζα και καθόμασταν αγκαλιά και το κοιταζα:lol: Το κλάμα για τα μωρά είναι ένας τρόπος να μας πουν πως πονάνε, πεινάνε, νυστάζουν κλπ γιατί δεν μπορούν ακόμα να μιλήσουν.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...