Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hliolousti είπε:

Μην έχεις τύψεις γλυκούλα μου γιατί μπορεί να τύχαινε και στην περίπτωση που έπινες πολλά νερά!!!

Αφού διορθώνεται με το νεράκι,βουρ στην ενυδάτωση και όλα καλά θα πάνε!

Όταν δίψας και θες κάτι δροσιστικό,μην πίνεις σοκολάτες :mrgreen:,τσάι και μπύρες Φιξ!Γιατί έτσι φαντάζομαι πως μετά δε δίψας!

Πίνε νερό!!!όσο μπορείς!!!!

Φτου στον παιδαρά σου έγινε ολόκληρος άντρας!!!!!αυτό και μόνο δείχνει ότι μια χαρά τον τροφοδοτεις γλυκιά μανούλα!:wub:

Συμφωνω με όλα.. 

Άκου @Renezενα μισή κιλό μπεμπαρος είναι το νινι.. Άρα όλα πανε ρολοι...

Ξεκουρασου, πιεςτα νερά σου, φαε να παρει κι άλλο το παιδι και γενικά ζεεεεεν

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες!!:wub:

Κ όσες δεν πολύ πίνεται νεράκι τώρα ξέρετε ε?!

Πόσο όμορφο τουλάχιστον ότι μοιραζόμαστε εδω κάθε μας εμπειρία καλη-κακη κ μαθαίνουμε όλες η μία μέσω της άλλης..:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ναι το σκατουλι μου γμτ φτάσαμε το 1,5κιλο..:x

Θα το διορθωσω κ αυτό λοιπόν κ ας με κατουράει όλη μέρα μετα:D

Εσένα τι κάνει η μπεμπουλα σου??

Καλά είναι η γλυκούλα μου!!Τη νιώθω σήμερα πιο αμυδρά...βασικά νιώθω περισσότερο κινήσεις σώματος και όχι κλωστομπουνίδια...Δε μπορώ να καταλάβω τί θέση έχει...Την άλλη τεταρτη έχω ντοπλερ οπότε όλες οι απορίες θα λυθουν!:tongue:

Πήγα για περπάτημα σήμερα και σε 10λεπτα ένιωσα την ανάγκη να βασταω την κοιλιά!!Ω ρε μάνα λέω τί μας περιμένει τον 8ο και τον 9ο!

Σήμερα διάβασα κάπου ότι τον 8ο διπλασιάζουν το βάρος τους!Δλδ ό,τι βάλανε σε 7 μήνες,το βάζουν στον 8ο!

Και στον 9ο βάζουν 200γρ/εβδ!χαμουλης!!!

Κοντευουμε κορίτσια!!!:wub:Βαστατε γερα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Ttx1p3.png

Just now, Renez είπε:

Ναι το σκατουλι μου γμτ φτάσαμε το 1,5κιλο..:x

Θα το διορθωσω κ αυτό λοιπόν κ ας με κατουράει όλη μέρα μετα:D

Εσένα τι κάνει η μπεμπουλα σου??

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Πω πω 1.5 κιλο το παιδί το γλυκό!!!! 

Όσο για το αμνιακό υγρό μην αγχώνεσαι το έχω ψάξει πολύ το θέμα και πραγματικά θέλει ξεκούραση και νερακι στην περίπτωση σου..και να ξέρεις αυξομειώνεται συνέχεια..και Μην διαβάζεις στο ίντερνετ όπως έκανα εγώ και έπαθα σοκ καλά έκανες και το έκλεισες..  

Ότι λέει ο γιατρός!!!:x

• Μου αρέσει 3

Καλά είναι η γλυκούλα μου!!Τη νιώθω σήμερα πιο αμυδρά...βασικά νιώθω περισσότερο κινήσεις σώματος και όχι κλωστομπουνίδια...Δε μπορώ να καταλάβω τί θέση έχει...Την άλλη τεταρτη έχω ντοπλερ οπότε όλες οι απορίες θα λυθουν!:tongue:

Πήγα για περπάτημα σήμερα και σε 10λεπτα ένιωσα την ανάγκη να βασταω την κοιλιά!!Ω ρε μάνα λέω τί μας περιμένει τον 8ο και τον 9ο!

Σήμερα διάβασα κάπου ότι τον 8ο διπλασιάζουν το βάρος τους!Δλδ ό,τι βάλανε σε 7 μήνες,το βάζουν στον 8ο!

Και στον 9ο βάζουν 200γρ/εβδ!χαμουλης!!!

Κοντευουμε κορίτσια!!!:wub:Βαστατε γερα

Ουαου δλδ στον 8ο θα μου γίνει σχεδόν 3 κιλά?? Κ μετά +200γρ άρα θα πάει πρώτα ο Θεός πάνω από 3.5 ε? Μακάρι το αντράκι μου..κ όλα τους γερά κ καλοαναθρεμενα να είναι!!

Ρε εγώ δεν αντέχω να περπατάω πλέον..ειδικά έξω με τη ζέστη ούτε καν!! Αφού όταν πάω δίπλα διπλα με τον άντρα μου κάποια στιγμή με χάνει ,κοιτάει πίσω κ λέω "εδώ είναι η γριούλα σου,θα τα καταφέρω" χαχχα ο καημένος κ αυτός είχε μάθει να περπατάμε κ γρήγορα τρομάρα μας!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Mariamaraki πως είναι το ποδαράκι σου;;πολύ στεναχωρέθηκα!τώρα το διάβασα!είδες τί μπορεί να γίνει σε μια στιγμή;

Κι εγώ τις προάλλες άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και δεν υπολόγισα την κοιλάρα μου και στουκαρα την πόρτα πάνω της και κατατρομαξα!!!

Με λίγα λόγια δεν έχουμε πλέον τη συναίσθηση του όγκου και του βάρους μας και όλα θέλουν προσοχή!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Πω πω 1.5 κιλο το παιδί το γλυκό!!!! 

Όσο για το αμνιακό υγρό μην αγχώνεσαι το έχω ψάξει πολύ το θέμα και πραγματικά θέλει ξεκούραση και νερακι στην περίπτωση σου..και να ξέρεις αυξομειώνεται συνέχεια..και Μην διαβάζεις στο ίντερνετ όπως έκανα εγώ και έπαθα σοκ καλά έκανες και το έκλεισες..  

Ότι λέει ο γιατρός!!!:x

Ναι Μαράκι μου ευτυχώς έφυγα γρήγορα από το τρυπάκι του ίντερνετ..

Τίποτε πλέον θα χαρίσω σε εμένα κ τον μπέμπη ότι έχουμε ανάγκη..ξεκούραση,σπίτι,στοργή και..νερό!! Τέλος οι μαγκες κ η δουλειά κ όλα..ήρθε η ώρα του συζύγου να βάλει πλάτες σε αυτά!!

• Μου αρέσει 2

Καληνυχτα κοριτσουδια και ξεκουραση και νερό οοο όπως είπε και η @Renez 

Έχουμε να ετοιμάσουμε τα ανθρωπάκια μας για να γεννηθουν και να βγουν στον κόσμο... Αντε κοντευουμε... 

Μόλις ξεκίνησα τις επισκέψεις στο μπάνιο... Αχ ήπια όμως ένα μισή λίτρο μπαμ μπαμ... Χαχαχαχα 

Τώρα θα το καθιέρω κάθε βράδυ... 

Κορίτσια γενικά να προσεχετε 

@Hliolousti @Mariamaraki να προσεχετε τις κοιλιτσες.. 

Εγώ έχω φάει πολλες κλωτσιές στην κοιλιά από τον μικρό την ώρα που του αλλάζω πανα... Γενικά περναμε την φάση δεν θέλω να με αλλάζεις μαμά.. Χαχαχχα πολθ ξυλο έχει φάει αυτή η μπεμπα.. 

Καληνυχτααααα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Mariamaraki πως είναι το ποδαράκι σου;;πολύ στεναχωρέθηκα!τώρα το διάβασα!είδες τί μπορεί να γίνει σε μια στιγμή;

Κι εγώ τις προάλλες άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και δεν υπολόγισα την κοιλάρα μου και στουκαρα την πόρτα πάνω της και κατατρομαξα!!!

Με λίγα λόγια δεν έχουμε πλέον τη συναίσθηση του όγκου και του βάρους μας και όλα θέλουν προσοχή!

Εγώ όταν είναι να περάσω από κάπου στενά ή να στρίψω πολλές φορές βρίσκει η κοιλουμπα γτ ακόμη μάλλον το μάτι έχει συνηθίσει να υπολογίζει το κενό για να χωρέσω στα παλιά μου σωματικά δεδομένα:P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ουαου δλδ στον 8ο θα μου γίνει σχεδόν 3 κιλά?? Κ μετά +200γρ άρα θα πάει πρώτα ο Θεός πάνω από 3.5 ε? Μακάρι το αντράκι μου..κ όλα τους γερά κ καλοαναθρεμενα να είναι!!

Ρε εγώ δεν αντέχω να περπατάω πλέον..ειδικά έξω με τη ζέστη ούτε καν!! Αφού όταν πάω δίπλα διπλα με τον άντρα μου κάποια στιγμή με χάνει ,κοιτάει πίσω κ λέω "εδώ είναι η γριούλα σου,θα τα καταφέρω" χαχχα ο καημένος κ αυτός είχε μάθει να περπατάμε κ γρήγορα τρομάρα μας!!

Άστο!έχω γίνει ένας κανονικός βραδιποδας!Και αυτό που λες,έχουμε την αίσθηση του σώματός μας προ εγκυμοσύνης και κάθε φορά που το αναπροσαρμοζουμε τσουπ αυτό ξαναλλαζει γτ η κοιλιά δε σταματά να μεγαλώνει και η στούκα πάει σύννεφο!:lol:

Θέλει προσοχή!!Πολύ καλά θα κάνεις και θα κάτσεις να ξεκουραστεις!Το έχεις ανάγκη κι εσύ μα και το γιοκαρίνι σου!

Και πόσο τέλειο που πήρε θεση!!!!Όλα πάνε κατ'ευχην!!!Άντε και στα δικά μας γτ με αγχωνει αυτό το θέμα!Να κάνει και η δικιά μου την γυροβολιά της να ησυχάσω!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Άστο!έχω γίνει ένας κανονικός βραδιποδας!Και αυτό που λες,έχουμε την αίσθηση του σώματός μας προ εγκυμοσύνης και κάθε φορά που το αναπροσαρμοζουμε τσουπ αυτό ξαναλλαζει γτ η κοιλιά δε σταματά να μεγαλώνει και η στούκα πάει σύννεφο!:lol:

Θέλει προσοχή!!Πολύ καλά θα κάνεις και θα κάτσεις να ξεκουραστεις!Το έχεις ανάγκη κι εσύ μα και το γιοκαρίνι σου!

Και πόσο τέλειο που πήρε θεση!!!!Όλα πάνε κατ'ευχην!!!Άντε και στα δικά μας γτ με αγχωνει αυτό το θέμα!Να κάνει και η δικιά μου την γυροβολιά της να ησυχάσω!

Ρε χαζό μη σε αγχωνει η θέση κ εσένα σαν τη Μαριάννα!!

Σκέψου εγώ χάρηκα όταν μου το είπε ο γιατρός κ του λέω "ουαου τέλεια πάει κ αυτό !!" Και εκείνος μου λέει " κάτσε να δούμε ακόμη γτ έχει χώρο να ξανα γυρίσει..." Μετά την 32η-33η συνήθως μένουν στάσιμα..

Αλλά θα δεις,όλα θα μας πάνε κατά ευχήν;)

Just now, Renez είπε:

Ρε χαζό μη σε αγχωνει η θέση κ εσένα σαν τη Μαριάννα!!

Σκέψου εγώ χάρηκα όταν μου το είπε ο γιατρός κ του λέω "ουαου τέλεια πάει κ αυτό !!" Και εκείνος μου λέει " κάτσε να δούμε ακόμη γτ έχει χώρο να ξανα γυρίσει..." Μετά την 32η-33η συνήθως μένουν στάσιμα..

Αλλά θα δεις,όλα θα μας πάνε κατά ευχήν;)

Αχ μακάρι!απλά για κάποιο λόγο η γιατρός μου είπε ότι ιδανικα θέλουμε να γυρίσει μέχρι 32-33 εβδ!

Εσύ τώρα που θα ξεκουράζεσαι και δε θα έχεις ορθοστασία και πολλά πηγαινελα δε νομίζω να στην κάνει τη δουλειά!έτσι θα μείνει ο γλυκούλης!!!θα απολαμβάνει τη ξεκούραση της μανουλας του!

Ttx1p3.png

@Renez μου μια χαρά ο αντρακος σου !!! Παιδαρος θα βγει ρε συ! Ο σο για το αμνιακό αν ήταν κάτι θα σου το έλεγε αυστηρά δεν θα το άφηνε στη τύχη! Πιείτε νεράκι, κάντε τσισακι και πάλι από την αρχή! Τι ωραία που περνάμε! Αχαχαχαχα

@Ninamc έτσι ακριβώς με τη μπιμπεροκατασταση και εγώ έτσι το εκανα!

Επίσης όσο κι αν μεγαλώνουν τα μπιμπερακια πιάνουν υπολείμματα κ άλατα όποτε που κ που τους Ρίχνω ένα βράσιμο! Επίσης σας έχω πει για τα άλατα στο κατσαρολάκι ξύδι όσο είναι ζεστό αφού βγάλουμε το νερό για το γάλα. 

Καλέ πως μεγάλωσαν τα παιδάκια μας!!! Αγάπες κι αγκαλίτσες που θα κάνουμε!!!:x

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχ μακάρι!απλά για κάποιο λόγο η γιατρός μου είπε ότι ιδανικα θέλουμε να γυρίσει μέχρι 32-33 εβδ!

Εσύ τώρα που θα ξεκουράζεσαι και δε θα έχεις ορθοστασία και πολλά πηγαινελα δε νομίζω να στην κάνει τη δουλειά!έτσι θα μείνει ο γλυκούλης!!!θα απολαμβάνει τη ξεκούραση της μανουλας του!

ΓιΑτι λογικά όπως μου είπε κ εμένα μετά την 32η-33η μεγαλώνουν αρκετά κ μένουν στάσιμα..

Μακάρι να μείνει..σήμερα έκανα κ τις ερωτήσεις που ήθελα στον γιατρό κ μέσα σε αυτές ρώτησα σε ποια περίπτωση θα κάναμε καισαρική κ εκτός ότι μου "θύμωσε" σε φάση "γιατί ρωτάς για φυσιολογικο νδεν είπαμε πάμε??" Του είπα απλά θέλω να ξέρω κ είπε μόνο σε κάτι πολύ επείγον που θα το έβλεπα κ εγώ πχ να έπεφταν οι παλμοί του μωρου..

Επίσης ο άντρας μου ρωταγε έντρομος πως θα το καταλάβουμε κ πόσο χρόνο θα έχουμε γτ αγχώνεται που θα είμαι μόνη σπίτι ο γλυκούλης κ θέλει να επιστρατεύσει τη γιαγιά μου όταν μπω 9ο να έρχεται να με προσέχει^_^

Just now, Christinα είπε:

@Renez μου μια χαρά ο αντρακος σου !!! Παιδαρος θα βγει ρε συ! Ο σο για το αμνιακό αν ήταν κάτι θα σου το έλεγε αυστηρά δεν θα το άφηνε στη τύχη! Πιείτε νεράκι, κάντε τσισακι και πάλι από την αρχή! Τι ωραία που περνάμε! Αχαχαχαχα

Επίσης όσο κι αν μεγαλώνουν τα μπιμπερακια πιάνουν υπολείμματα κ άλατα όποτε που κ που τους Ρίχνω ένα βράσιμο! Επίσης σας έχω πει για τα άλατα στο κατσαρολάκι ξύδι όσο είναι ζεστό αφού βγάλουμε το νερό για το γάλα. 

Αχχχ έχει να πέσει έρωτας :x

• Μου αρέσει 1

Just now, Christinα είπε:

Πίνει με μπιμπερο ο μικρός σου? Μέχρι πότε πίνουν απο μπιμπερο?? 

Από τον 5ο που ξεκίνησε νερό ο μικρός μου ,έπινε σε εκπαιδευτικό ποτηράκι κ τώρα ή σε παγουρινο,ή σε ποτήρι κανονικά. το 360 δεν το έχει μάθει ακόμη καλά καλα

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...