Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Δεν ξέρω τι σημαίνει κ τι προκαλει. Λογικά έχει διαβαθμίσεις κι αυτό και για να διορθώνεται με νερό ,τότε αυτό να κανεις!

Πότε θα σε δει πάλι?

Σε 2 εβδομαδες..γενικά εκείνος δεν έδειξε να ανησυχεί με αυτό οπότε λογικά θα είμαι εντός ορίων απλά χαμηλά..μόνο για το νερό μου είπε δλδ τίποτε άλλο..

Απλά ίσως εγώ το πήρα λίγο βαριά γτ είχα συνηθίσει 7μηνες τώρα ανώδυνα κ να ακούω "πάμε καλά,όλα φυσιολογικα" κ τώρα με ξένισε κάπως αυτό..συν οι τύψεις ότι φταίω εγώ που δεν πίνω νερό..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Δεν ξέρω τι σημαίνει κ τι προκαλει. Λογικά έχει διαβαθμίσεις κι αυτό και για να διορθώνεται με νερό ,τότε αυτό να κανεις!

Πότε θα σε δει πάλι?

Μπήκα και διάβασα γι αυτό που λέει η @Renez μα δεν λέει κάπου ότι διορθώνεται με το νερό.. Ουτε προκαλειται αν δεν πινεις νερό.. 

Ίσως π γιατρός της όμως ξέρει κάτι παραπανω.. Και αγχωθηκα ότι επειδή δεν πινω πολυ νερό θα παθω κι εγώ το ίδιο.. Αχ

Αχ

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

@EugenJen @Anastasia05 @Jasmine@ @Christinα θα σας πω για τα μπιμπερό... 

Πρώτα τα ξεπλένουμε αμέσως μετά το γευμα, ειδικά αν δώσετε σκόνη, καθώς κάποια γάλατα είναι λιπαρά, όποτε μετά καλό είναι να βάζουμε ζεστό νεράκι αμέσως, έπειτα με σφουγγαρι και απορρυπαντικό (μόνο για τα μπιμπερό, οχι δικά μας) τα πλενουμε και τα βάζουμε σε αυτό που λέτε για να στραγγιξουν. Επειδή θα χρησιμοποιούνται πολλα μπιμπερό μέσα στην ημέρα, δεν νομίζω να κάθεστε να αποστειρωνετε ένα ένα τα μπιμπερό, λογικά θα τα βάζετε όλα μαζί μια φορά την ημέρα, η δυο.. Εξαρτάται. 

Γι αυτό το στραγγηχτηρι λοιπόν, για να τα ακουμπάτε μέχρι να τα βάλετε στον αποστειρωτη. Βέβαια μπορείτε να τα βάζετε και απευθείας μέσα στον αποστειρωτη. Εγώ τα έκανα και τα δυο αν βιαζόμουν. 

Μόλις τα βγάλετε, θέλουν συναρμολόγηση και ψυγείο. 

Και παλι από την αρχή λοιπόν μετά.. 

Απλά για όσες δεν θηλάζουν η αντλούν γάλα, είναι χρήσιμο για την αρχή, όπως και ένα θερμός.. 

Για όσες θηλασουν είναι περιττο. 

Όπως είπε και η @Christinα όσες θηλασουν θα το χρησιμοποιήσουν αργά.. Ίσως και καθόλου δλδ.. 

Εγώ ακόμα το χρησιμοποιώ. 

Όσο για την αποσυειρωση οι παιδιατροι λένε στους εξι μηνες.. Και μάλιστα είναι κάθεται ορισμένοι. 

Εμείς στον πεμπτο μήνα, που ξεκίνησε κρέμες και φαγητό, τα κόψαμε όλα... 

Όποτε θα δείτε τι θα σας πει ο κάθε παιδιατρος.. 

@Renez μεγάλωσε το μπεμπέ κι σας.. Μπράβο κορίτσι μου... Τώρα με αγχώσει λίγο με το αμνισκο. Γιατί κι εγώ αυτή τη φορά πινω με το ζόρι ένα λίτρο.. Όμως και στην Β επιπέδου και στο προηγουμεβο ρε δεν μου είπαν κάτι. Θα ρωτησω όμως στο επόμενο σε λίγες μέρες, να μάθω αν παιζει κάτι τέτοιο.. Αν ξεκινήσεις και πινεις θα πανε ολα μια χαρά

Μη πανικοβαλλεσαι.. 

Ξεκινά εσύ από τώρα να αυξήσεις όσο μπορείς το νερό..έτσι δεν μαθαίνουμε εδώ η μία από την άλλη??:)

Ούτως η άλλως μόνο καλο θα μας κάνει η αύξηση του νερού!!

Just now, Renez είπε:

Σε 2 εβδομαδες..γενικά εκείνος δεν έδειξε να ανησυχεί με αυτό οπότε λογικά θα είμαι εντός ορίων απλά χαμηλά..μόνο για το νερό μου είπε δλδ τίποτε άλλο..

Απλά ίσως εγώ το πήρα λίγο βαριά γτ είχα συνηθίσει 7μηνες τώρα ανώδυνα κ να ακούω "πάμε καλά,όλα φυσιολογικα" κ τώρα με ξένισε κάπως αυτό..συν οι τύψεις ότι φταίω εγώ που δεν πίνω νερό..

Δεν ξέρω αν είναι σίγουρα από το νερό.. Απ όσα διάβασα δεν είδα κάπου να αναφέρει το ποσο νερό πινουμε... Αλλά για να στο λέει ίσως να αυξάνεται με το νερό.. 

Γενικά έχε εμπιστοσυνη στον γιαττο σου και άκου τις συμβουλές του

Όλα καλά θα πανε

Μη νιώθεις τυψεις. Με αγχωσεσ

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Ευχαριστούμε για τος πληροφορίες για τα μπιμπερό κ τις αποστειρώσεις....

@RenezΕίναι αγοραρος λοιπον, όχι απλά προσοντουχος!!!! Καλε δεν πίνεις νερό;;;; Εγώ παντού με ένα μπουκάλι είμαι όλη μέρα, διψάω παρα πολύ! Θα ξεκινήσεις μα πίνεις κ θα πάνε όλα καλά μην αγχωνεσαι...

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ξεκινά εσύ από τώρα να αυξήσεις όσο μπορείς το νερό..έτσι δεν μαθαίνουμε εδώ η μία από την άλλη??:)

Καλε εννοείται ήδη πηρα 1,5 λίτρο δίπλα μου και έχω ήδη πιεει το ένα.. 

Προχωράμε βουρ για νεροοο

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Πώς το νερό ωφελεί το μωράκι μου;

Δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως η ανάπτυξη του μωρού εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τα «υλικά», που εσείς του παρέχετε.

Από εσάς λαμβάνει μέσω του πλακούντα τα απαραίτητα στοιχεία, για να μεγαλώσει, τα οποία είναι διαλυμένα μέσα στο νερό του αίματός σας. Επίσης μέσω του νερού του αίματος το μωράκι αποβάλλει τα προϊόντα του μεταβολισμού του, που του είναι άχρηστα και επιβλαβή.

Επιπροσθέτως, όταν υποβάλλεστε σε υπερηχογραφικό έλεγχο, είναι εμφανές, πως το μωράκι σας «κολυμπά» μέσα σε υγρό. Το υγρό αυτό είναι το λεγόμενο αμνιακό υγρό.

Το αμνιακό υγρό προστατεύει το μωράκι σας, διότι λειτουργεί εν είδει «μαξιλαριού» και δεν το αφήνει να τραυματιστεί από ενδεχόμενα τραντάγματα ή πτώσεις δικές σας.

Το αμνιακό υγρό εξάλλου είναι απαραίτητο και για την ορθή ανάπτυξη του αναπνευστικού συστήματος του μωρού.

Με δεδομένο αφενός, πως το αμνιακό υγρό αποτελείται κυρίως από νερό, αφετέρου, πως η μοναδική «πηγή» του νερού για τη δημιουργία αμνιακού υγρού είστε εσείς, είναι προφανές το όφελος, που το μωράκι σας έχει από την επαρκή ενυδάτωσή σας.

Τέλος κατά τη διάρκεια της κύησης το σώμα σας παράγει περίπου 40% περισσότερα υγρά και για το λόγο αυτό χρειάζεται και περισσότερο νερό.

Κωνσταντίνος Λυγνος,γυναικολόγος/χειρουργός

Δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως η ανάπτυξη του μωρού εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τα «υλικά», που εσείς του παρέχετε.

Από εσάς λαμβάνει μέσω του πλακούντα τα απαραίτητα στοιχεία, για να μεγαλώσει, τα οποία είναι διαλυμένα μέσα στο νερό του αίματός σας. Επίσης μέσω του νερού του αίματος το μωράκι αποβάλλει τα προϊόντα του μεταβολισμού του, που του είναι άχρηστα και επιβλαβή.

Επιπροσθέτως, όταν υποβάλλεστε σε υπερηχογραφικό έλεγχο, είναι εμφανές, πως το μωράκι σας «κολυμπά» μέσα σε υγρό. Το υγρό αυτό είναι το λεγόμενο αμνιακό υγρό.

Το αμνιακό υγρό προστατεύει το μωράκι σας, διότι λειτουργεί εν είδει «μαξιλαριού» και δεν το αφήνει να τραυματιστεί από ενδεχόμενα τραντάγματα ή πτώσεις δικές σας.

Το αμνιακό υγρό εξάλλου είναι απαραίτητο και για την ορθή ανάπτυξη του αναπνευστικού συστήματος του μωρού.

Με δεδομένο αφενός, πως το αμνιακό υγρό αποτελείται κυρίως από νερό, αφετέρου, πως η μοναδική «πηγή» του νερού για τη δημιουργία αμνιακού υγρού είστε εσείς, είναι προφανές το όφελος, που το μωράκι σας έχει από την επαρκή ενυδάτωσή σας.

Τέλος κατά τη διάρκεια της κύησης το σώμα σας παράγει περίπου 40% περισσότερα υγρά και για το λόγο αυτό χρειάζεται και περισσότερο νερό.

Κωσταντίνος Λυγνος, γυναικολόγος

Η ενυδάτωση είναι πάντα σημαντική, όμως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ακόμη πιο σημαντική από οτι συνήθως. Το σώμα σας χρειάζεται νερό για να σχηματίσει αμνιακό υγρό, να παράγει επιπλέον ποσότητα αίματος, να δημιουργήσει νέους ιστούς, να μεταφέρει θρεπτικά συστατικά, να βοηθήσει στη δυσπεψία και να αποβάλει τις τοξίνες. Η κατανάλωση πολλών υγρών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να κάνει θαύματα όπως να μειώσει τη δυσκοιλιότητα, να μαλακώσει το δέρμα, να μειώσει το οίδημα και να μειώσει τον κίνδυνο τόσο των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος όσο και του πρόωρου τοκετού. 

Rocksugarbaby 

Παραγωγή

Στην αρχή της εγκυμοσύνης, το αμνιακό υγρό έχει την ίδια ωσμωτικότητα (ισότονο διάλυμα) με αυτή του μητρικού και εμβρυϊκού πλάσματος 8 και περιέχει μικρή ποσότητα πρωτεϊνών. Εντούτοις, πιθανή θεωρείται η ενεργή μεταφορά διαλυμένων ουσιών διαμέσου της αμνιακής μεμβράνης στον αμνιακό χώρο με το νερό να μετακινείται παθητικά κάτω από οσμωτική πίεση από την χοριακή κοιλότητα. Στην πρώιμη επίσης κύηση, μετακίνηση μητρικού πλάσματος μπορεί να εμφανιστεί σε μη κερατινοποιημένο εμβρυϊκό δέρμα διαμέσου του φθαρτοποημένου ενδομητρίου ή της επιφάνειας του πλακούντα και μπορεί να συνεισφέρει στον όγκο του αμνιακού υγρού (AFV). 9 Τέλος την περίοδο αυτή, σημαντική ποσότητα νερού προς το αμνιακό υγρό, πραγματοποιείται διαμέσου του εξαιρετικά διαπερατού εμβρυϊκού δέρματος. 10 Το εμβρυϊκό δέρμα κερατινοποιείται στις 22 έως 25 εβδομάδες της κύησης εμποδίζοντας την περαιτέρω μετακίνηση νερού στο δέρμα του εμβρύου. Με την πρόοδο της κύησης, ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης παραγωγής αραιωμένων εμβρυϊκών ούρων, μειώνεται η ωσμωτικότητα του αμνιακού υγρού (AF) αποκλίνοντας έτσι από την ωσμωτικότητα του μητρικού ορού. Συγκεκριμένα, μειώνεται η οσμωτικότητα του αμνιακού υγρού (AF) κατά 20 έως 30 mOsm/kg και φτάνει τα 250 έως 260 mOsm/mL, σε επίπεδα 85% έως 90% περίπου της ωσμωτικότητας του μητρικού ορού. Προς το τέλος της κύησης, η εμβρυϊκή οσμωτικότητα (≈278mOsm/mL), είναι παραπλήσια της μητρικής οσμωτικότητας (280mOsm/mL), περιορίζοντας έτσι την ποσότητα μεταφοράς νερού μεταξύ εμβρυϊκής και μητρικής κυκλοφορίας σε κανονικές συνθήκες. 11

Emvriomitriki. Gr

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Από εσάς λαμβάνει μέσω του πλακούντα τα απαραίτητα στοιχεία, για να μεγαλώσει, τα οποία είναι διαλυμένα μέσα στο νερό του αίματός σας. Επίσης μέσω του νερού του αίματος το μωράκι αποβάλλει τα προϊόντα του μεταβολισμού του, που του είναι άχρηστα και επιβλαβή.

Κωσταντίνος Λυγνος, γυναικολόγος

Η ενυδάτωση είναι πάντα σημαντική, όμως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ακόμη πιο σημαντική από οτι συνήθως. Το σώμα σας χρειάζεται νερό για να σχηματίσει αμνιακό υγρό, να παράγει επιπλέον ποσότητα αίματος, να δημιουργήσει νέους ιστούς, να μεταφέρει θρεπτικά συστατικά, να βοηθήσει στη δυσπεψία και να αποβάλει τις τοξίνες. Η κατανάλωση πολλών υγρών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να κάνει θαύματα όπως να μειώσει τη δυσκοιλιότητα, να μαλακώσει το δέρμα, να μειώσει το οίδημα και να μειώσει τον κίνδυνο τόσο των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος όσο και του πρόωρου τοκετού. 

Rocksugarbaby 

Βουρ για νερό.. Τρία λίτρα κάθε μέρα λοιπόν.. Εντάξει εγώ πινω δυο τώρα που το σκέφτομαι.. Ένα το πρωι και ένα η μισό το απόγευμα.. Άρα εντάξει τσαμπα. Αγχώνομαι. Τώρα θα τελειώσω ενάμιση λίτρο.. Χαχαχ όλο το βράδυ στην τουαλέτα θα τρέχω... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Πιείτε νερό κ μην αγχώνεστε αν δεν υπάρχει λόγος!! Χαιδεψτε κοιλιτσες κ κάνετε όμορφες σκέψεις!

Να εμπιστεύεστε τους γιατρούς μας κ θα πάνε όλα καλά. Όταν είναι κάτι σοβαρό, μας το λένε, δεν υπάρχει λόγος να μας πιάνει πανικός :)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Βουρ για νερό.. Τρία λίτρα κάθε μέρα λοιπόν.. Εντάξει εγώ πινω δυο τώρα που το σκέφτομαι.. Ένα το πρωι και ένα η μισό το απόγευμα.. Άρα εντάξει τσαμπα. Αγχώνομαι. Τώρα θα τελειώσω ενάμιση λίτρο.. Χαχαχ όλο το βράδυ στην τουαλέτα θα τρέχω... 

Χαχαχα κ εμένα έτσι με κόβω φιληηη αλλά χαλάλι του!!

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Μην έχεις τύψεις γλυκούλα μου γιατί μπορεί να τύχαινε και στην περίπτωση που έπινες πολλά νερά!!!

Αφού διορθώνεται με το νεράκι,βουρ στην ενυδάτωση και όλα καλά θα πάνε!

Όταν δίψας και θες κάτι δροσιστικό,μην πίνεις σοκολάτες :mrgreen:,τσάι και μπύρες Φιξ ανευ!Γιατί έτσι φαντάζομαι πως μετά δε δίψας!

Πίνε νερό!!!όσο μπορείς!!!!

Φτου στον παιδαρά σου έγινε ολόκληρος άντρας!!!!!αυτό και μόνο δείχνει ότι μια χαρά τον τροφοδοτεις γλυκιά μανούλα!:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Just now, Renez είπε:

Άσε σου λέω..το ξεσκονισα το θέμα από τις 8 που γύρισα..για αυτό άργησα να σας γράψω κιολας χαχχα 

Λοιπόν,μπουκάλι κ νεροοοοο όλες!!!

Εγώ επειδή στην πρωτη κυηση έπινα γυρω στα 3,5 λίτρα την ημέρα.. Δεν μου περασε ποτε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχω πεσει στα δυο.. Ποτε θα αυξήσω την ποσοτητα για να μην έχουμε θέματα χαχαχ

Όλα μια χαρά θα πανε μη νιώθεις τυψεις.. Η καθημερινότητα μας είναι αρκετά δυσκολη.. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Μην έχεις τύψεις γλυκούλα μου γιατί μπορεί να τύχαινε και στην περίπτωση που έπινες πολλά νερά!!!

Αφού διορθώνεται με το νεράκι,βουρ στην ενυδάτωση και όλα καλά θα πάνε!

Όταν δίψας και θες κάτι δροσιστικό,μην πίνεις σοκολάτες :mrgreen:,τσάι και μπύρες Φιξ!Γιατί έτσι φαντάζομαι πως μετά δε δίψας!

Πίνε νερό!!!όσο μπορείς!!!!

Φτου στον παιδαρά σου έγινε ολόκληρος άντρας!!!!!αυτό και μόνο δείχνει ότι μια χαρά τον τροφοδοτεις γλυκιά μανούλα!:wub:

Ναι το σκατουλι μου γμτ φτάσαμε το 1,5κιλο..:x

Θα το διορθωσω κ αυτό λοιπόν κ ας με κατουράει όλη μέρα μετα:D

Εσένα τι κάνει η μπεμπουλα σου??

Παράθεση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...