Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι είναι αυτό που στεαγγιζεις τα μπιμπερό; Δε το έχω ξανακουσει;

Ένα πραγματακι που έχει κάτι ματζαφλαρια όρθια κ στέκονται πάνω τα Μπίμπερο για να στραγγίζουν άμα το βρω θα στο στείλω!!μου το είχε βγάλει κάνα δυο φορές το Σκρουτζ αλλά δεν ασχολήθηκα μαζί του!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Ένα πραγματακι που έχει κάτι ματζαφλαρια όρθια κ στέκονται πάνω τα Μπίμπερο για να στραγγίζουν άμα το βρω θα στο στείλω!!μου το είχε βγάλει κάνα δυο φορές το Σκρουτζ αλλά δεν ασχολήθηκα μαζί του!!

Κάτσε αυτό θα σου χρειαστεί αν δε θηλάσεις. Σωστά;;; Κ μετά θα βάζεις τα μπιμπερό στο πλυντήριο; Ή μήπως δεν κάνει;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κάτσε αυτό θα σου χρειαστεί αν δε θηλάσεις. Σωστά;;; Κ μετά θα βάζεις τα μπιμπερό στο πλυντήριο; Ή μήπως δεν κάνει;

Αν δεν θηλάζεις η αν βγαζεις γάλα...κοίτα υποθέτω ότι αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε μετά το 6μηνο που σταματάει η αποστείρωση, γιατί όταν αποστείρωνουμε άμα βγουν από τον αποστειρωτη πάει...

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αν δεν θηλάζεις η αν βγαζεις γάλα...κοίτα υποθέτω ότι αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε μετά το 6μηνο που σταματάει η αποστείρωση, γιατί όταν αποστείρωνουμε άμα βγουν από τον αποστειρωτη πάει...

Ναι ρε αλλά μετά δε ια τα βάζεις στο πλυντήριο πιάτων;;; Η δεν επιτρέπεται;;;

• Μπερδεμένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ρε αλλά μετά δε ια τα βάζεις στο πλυντήριο πιάτων;;; Η δεν επιτρέπεται;;;

Σωστή ερώτηση...σε αυτό απάντηση δεν έχω θα μας απαντήσει μια έμπειρη μανούλα:roll: μήπως δεν τα βάζουμε πλυντήριο κ τα πλένουμε χέρι γιατί θέλει ξέχωρα από τα δικά μας;;;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Σωστή ερώτηση...σε αυτό απάντηση δεν έχω θα μας απαντήσει μια έμπειρη μανούλα:roll: μήπως δεν τα βάζουμε πλυντήριο κ τα πλένουμε χέρι γιατί θέλει ξέχωρα από τα δικά μας;;;;

Εγώ δεν έχω ιδέα αλλά περιμένω κι εγώ να απαντήσει κάποια αλλη μπας κ μαθω:mrgreen:

Νομίζω στον αποστειρωτη πρέπει να μπουν τελείως στεγνά?? Κ στεγνώνουν σε αυτό που λες που είναι για μπιμπερο

Q1jtp2.png

Εγώ δεν ξέρω από πληντυριο κ μπιμπερό αλλά με την ίδια λογική που τα πλένουμε με διαφορετικό σφουγγαρακι κ απορρυπαντικό μάλλον καλό είναι να αποφύγουμε κ την επαφή με τα δικά μας πιάτα κ υπολείμματα κ τα σκληρά απορρυπαντικά. 

Στεγνά στον αποστειρωτη δεν θυμάμαι αλλά βάζουμε νεράκι εκεί μέσα κ κάνει ατμό οπότε ποιος ο λόγος αφού είναι σαν να βράζουν!?

Για πείτε να μας φύγει η απορία! 

Να σας πω την αλήθεια εγώ τα τηρουσα αλλά νομίζω πως είναι λεπτομέριες εκτός κι αν μιλάμε για μωρό πρόωρο ή με ευαισθησία σε κάτι. Κάποιοι ειδικά στο εξωτερικό δεν αποστειρωνουν καν!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ δεν έχω ιδέα αλλά περιμένω κι εγώ να απαντήσει κάποια αλλη μπας κ μαθω:mrgreen:

Νομίζω στον αποστειρωτη πρέπει να μπουν τελείως στεγνά?? Κ στεγνώνουν σε αυτό που λες που είναι για μπιμπερο

Ααααα άρα πρώτα τα πλένουμε ,τα στραγγιζουμε σε αυτό το στραγγιστηρι κ μετά τα βάζουμε αποστείρωτη!! Λογικοου ακούγεται...

@Christinα κ εγώ δεν είμαι κ πολύ υπέρ της νοσοκομείακης αποστείρωσης, δλδ θα το κρατήσω όσο λίγοτερο γίνεται κ μου πει η παιδίατρος

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Από όσο θυμάμαι από την αδερφή μου, πρώτα τα πλένεις είτε στο χέρι είτε και στο πλυντήριο (όχι όμως μαζί με άλλα πιάτα που έχουν φαγητά κτλπ) και μετά επιτόπου τα βάζεις μέσα στον αποστειρωτη. Δεν χρειάζεται να τα τοποθετήσεις σε εκεινο που στεγνώνουν πριν. 

@Renez Πως πήγε το ραντεβού στον γιατρό;; 

@Mariamaraki Περαστικά κορίτσι μου! Τι ήταν και αυτό :shock: 

@EugenJen Να περάσεις όμορφα κούκλα μου! Το Πήλιο είναι μια ζωγραφιά!!!! 

• Μου αρέσει 5

Θα τα τηρήσουμε γτ θα είναι κι αυτό το κι αν τυχόν? που θα μας τρώει. Εν τω μεταξύ τα βακτήρια κλ ερεθίζουν κ εντερακι τους. Αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε υποχονδριες πχ αν βγει η πιπίλα δίπλα του στο σεντόνι φέρνω άλλη αποστειρωμένη ,θα ξαναβάλω την ίδια. Τα μπιμπερό όπως πρέπει μέχρι να μπουν στο φαγητό τα νινακια μας! 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Εγώ δεν ξέρω από πληντυριο κ μπιμπερό αλλά με την ίδια λογική που τα πλένουμε με διαφορετικό σφουγγαρακι κ απορρυπαντικό μάλλον καλό είναι να αποφύγουμε κ την επαφή με τα δικά μας πιάτα κ υπολείμματα κ τα σκληρά απορρυπαντικά. 

Στεγνά στον αποστειρωτη δεν θυμάμαι αλλά βάζουμε νεράκι εκεί μέσα κ κάνει ατμό οπότε ποιος ο λόγος αφού είναι σαν να βράζουν!?

Για πείτε να μας φύγει η απορία! 

Να σας πω την αλήθεια εγώ τα τηρουσα αλλά νομίζω πως είναι λεπτομέριες εκτός κι αν μιλάμε για μωρό πρόωρο ή με ευαισθησία σε κάτι. Κάποιοι ειδικά στο εξωτερικό δεν αποστειρωνουν καν!

Δεν ξέρω μια υπόθεση κάνω κι εγώ για  το στέγνωμα... Η @elenioz μας έλυσε την απορία..δεν θέλουν στέγνωμα!!

Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχει αυτό το στεγνωτηρι @EugenJen??? Δεν έχω ιδέα..

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Δεν ξέρω μια υπόθεση κάνω κι εγώ για  το στέγνωμα... Η @elenioz μας έλυσε την απορία..δεν θέλουν στέγνωμα!!

Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχει αυτό το στεγνωτηρι @EugenJen??? Δεν έχω ιδέα..

Για να τα βάζουμε ξεχωριστά από τα δικά μας κ όταν κοπεί η αποστείρωση. Π.χ εγώ τα έπλενα κ τα έβαζα στο στεγνωτηρι αυτό κ μετά όταν μαζευονταν τα έβαζα αποστειρωτη. Μπορεί π.χ να είχα στον αποστειρωτη τα αξεσουάρ του θηλαστρου κ να μην τον άνοιγα μέχρι να τα χρησιμοποιήσω. Ακόμα χωριστά τα βάζω τα σχετικά με νερό κ γάλα, από συνήθεια!

Στη πράξη θα τα βρούμε κ θα τα ξαναθυμηθούμε όλα! Να τρώνε τα μπεμπακια μας να μην έχουν δύσκολες κοιλιτσες κ πονάκια!

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Κορίτσια μου πήγα στον γιατρό εν τέλη δεν έκανα nst γτ μου είπε από τον υπέρηχο ότι είναι όλα καλά ο μπέμπης πήγε 1560κιλα ΑΛΛΑ διαπιστωσε μειωμένο αμνιακό υγρό κ μου είπε να πίνω πολλά υγρά..για την ακρίβεια 3λιτρα νερό την ημέρα (δλδ 2 μεγάλα μπουκάλια) κ εγώ πίνω ως τώρα σε τσακιρ κέφια 1 λίτρο..

Λέτε να υπάρχει προβλημα με το μειωμένο αμνιακό?? Δε σας κρύβω ότι με στεναγχωρεσε γτ σκέφτομαι ότι φταίω που δεν πίνω νερό κ με ψιλό αγχωσε γτ πήγα να διαβάσω τι σημαίνει αυτό στο ίντερνετ κ στο δεύτερο site σταμάτησα για να μη φρικαρω..

Το καλό βέβαια ότι οι συσπάσεις μου είναι απλά αυτές οι Braxton κ ο πόνος ειναι επειδή εν τέλη γύρισε ο κύριος κ πήρε θέση @marianna1986 άντε κοντεύεις κ εσυ:D κ λογικά με πιέζει εκεί κάτω με το κεφάλι του κ δεν το έχω συνηθίσει γτ τόσο καιρό είχα τα ποδαράκια του εκεί..

@Mariamaraki μου περαστικά κορίτσι μου!!

Δε πειράζει,μείνε σπίτι κ απόλαυσε το κ εσύ όπως αποφάσισα κ εγώ..πόσο μας έμεινε άλλωστε φίλη να μπορούμε να ξαπλαρουμς με τις ωωωρεες στη καναπεδαρα κ να μη κάνουμε τπτ..?

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Renez είπε:

Κορίτσια μου πήγα στον γιατρό εν τέλη δεν έκανα nst γτ μου είπε από τον υπέρηχο ότι είναι όλα καλά ο μπέμπης πήγε 1560κιλα ΑΛΛΑ διαπιστωσε μειωμένο αμνιακό υγρό κ μου είπε να πίνω πολλά υγρά..για την ακρίβεια 3λιτρα νερό την ημέρα (δλδ 2 μεγάλα μπουκάλια) κ εγώ πίνω ως τώρα σε τσακιρ κέφια 1 λίτρο..

Λέτε να υπάρχει προβλημα με το μειωμένο αμνιακό?? Δε σας κρύβω ότι με στεναγχωρεσε γτ σκέφτομαι ότι φταίω που δεν πίνω νερό κ με ψιλό αγχωσε γτ πήγα να διαβάσω τι σημαίνει αυτό στο ίντερνετ κ στο δεύτερο site σταμάτησα για να μη φρικαρω..

Το καλό βέβαια ότι οι συσπάσεις μου είναι απλά αυτές οι Braxton κ ο πόνος ειναι επειδή εν τέλη γύρισε ο κύριος κ πήρε θέση @marianna1986 άντε κοντεύεις κ εσυ:D κ λογικά με πιέζει εκεί κάτω με το κεφάλι του κ δεν το έχω συνηθίσει γτ τόσο καιρό είχα τα ποδαράκια του εκεί..

@Mariamaraki μου περαστικά κορίτσι μου!!

Δε πειράζει,μείνε σπίτι κ απόλαυσε το κ εσύ όπως αποφάσισα κ εγώ..πόσο μας έμεινε άλλωστε φίλη να μπορούμε να ξαπλαρουμς με τις ωωωρεες στη καναπεδαρα κ να μη κάνουμε τπτ..?

Δεν ξέρω τι σημαίνει κ τι προκαλει. Λογικά έχει διαβαθμίσεις κι αυτό και για να διορθώνεται με νερό ,τότε αυτό να κανεις!

Πότε θα σε δει πάλι?

Q1jtp2.png

@EugenJen @Anastasia05 @Jasmine@ @Christinα θα σας πω για τα μπιμπερό... 

Πρώτα τα ξεπλένουμε αμέσως μετά το γευμα, ειδικά αν δώσετε σκόνη, καθώς κάποια γάλατα είναι λιπαρά, όποτε μετά καλό είναι να βάζουμε ζεστό νεράκι αμέσως, έπειτα με σφουγγαρι και απορρυπαντικό (μόνο για τα μπιμπερό, οχι δικά μας) τα πλενουμε και τα βάζουμε σε αυτό που λέτε για να στραγγιξουν. Επειδή θα χρησιμοποιούνται πολλα μπιμπερό μέσα στην ημέρα, δεν νομίζω να κάθεστε να αποστειρωνετε ένα ένα τα μπιμπερό, λογικά θα τα βάζετε όλα μαζί μια φορά την ημέρα, η δυο.. Εξαρτάται. 

Γι αυτό το στραγγηχτηρι λοιπόν, για να τα ακουμπάτε μέχρι να τα βάλετε στον αποστειρωτη. Βέβαια μπορείτε να τα βάζετε και απευθείας μέσα στον αποστειρωτη. Εγώ τα έκανα και τα δυο αν βιαζόμουν. 

Μόλις τα βγάλετε, θέλουν συναρμολόγηση και ψυγείο. 

Και παλι από την αρχή λοιπόν μετά.. 

Απλά για όσες δεν θηλάζουν η αντλούν γάλα, είναι χρήσιμο για την αρχή, όπως και ένα θερμός.. 

Για όσες θηλασουν είναι περιττο. 

Όπως είπε και η @Christinα όσες θηλασουν θα το χρησιμοποιήσουν αργά.. Ίσως και καθόλου δλδ.. 

Εγώ ακόμα το χρησιμοποιώ. 

Όσο για την αποσυειρωση οι παιδιατροι λένε στους εξι μηνες.. Και μάλιστα είναι κάθεται ορισμένοι. 

Εμείς στον πεμπτο μήνα, που ξεκίνησε κρέμες και φαγητό, τα κόψαμε όλα... 

Όποτε θα δείτε τι θα σας πει ο κάθε παιδιατρος.. 

@Renez μεγάλωσε το μπεμπέ κι σας.. Μπράβο κορίτσι μου... Τώρα με αγχώσει λίγο με το αμνισκο. Γιατί κι εγώ αυτή τη φορά πινω με το ζόρι ένα λίτρο.. Όμως και στην Β επιπέδου και στο προηγουμεβο ρε δεν μου είπαν κάτι. Θα ρωτησω όμως στο επόμενο σε λίγες μέρες, να μάθω αν παιζει κάτι τέτοιο.. Αν ξεκινήσεις και πινεις θα πανε ολα μια χαρά

Μη πανικοβαλλεσαι.. 

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...