Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Mariamaraki είπε:

Ναι κοριτσάκι μου μπήκα στον 8ο ειμαι και μια βδομάδα μπροστά που έβγαλε στον υπέρηχο..  31.1 weeks !!! Απίστευτο... σε λίγες μερούλες και εσείς!!:x 

Κορίτσια μου δεν έχω διαβάσει ακόμα όσα έχετε γράψει... αλλά ήθελα να σας πω τον πόνο μου!!!! Σήμερα πήγα στο ΚΕΠ για κάτι χαρτιά και φεύγοντας έπεσα :roll: τρομαξα αρχικά πολύ.. χτύπησα στα πόδια ευτυχώς!!!!Αλλά στραμπουληξα τον αστράγαλο και είμαι στο κρεβάτι...αν είναι δυνατόν <_<

Πω πω βρε κορίτσι μου περαστικά!!! Ζαλιστηκες από τη ζέστη ή στραβοπατησες? Όπως κ να χει πρέπει να τα προσέχουμε όλα! Η κοιλίτσα δεν χτύπησε ετσι?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Ναι κοριτσάκι μου μπήκα στον 8ο ειμαι και μια βδομάδα μπροστά που έβγαλε στον υπέρηχο..  31.1 weeks !!! Απίστευτο... σε λίγες μερούλες και εσείς!!:x 

Κορίτσια μου δεν έχω διαβάσει ακόμα όσα έχετε γράψει... αλλά ήθελα να σας πω τον πόνο μου!!!! Σήμερα πήγα στο ΚΕΠ για κάτι χαρτιά και φεύγοντας έπεσα :roll: τρομαξα αρχικά πολύ.. χτύπησα στα πόδια ευτυχώς!!!!Αλλά στραμπουληξα τον αστράγαλο και είμαι στο κρεβάτι...αν είναι δυνατόν <_<

αχ κοριτσάκι μου, να προσέχεις πολύ πολύ, είμαστε ατζούμπαλες η αλήθεια έιναι, έχει αλλάξει το κέντρο βάρους μας κ δεν ελέγχουμε το σώμα μας!!

@Christinα καλέ μια χαρά θα είστε και εσείς και παρείτσα θα έχετε και όλα κάλα!!

Γενικά και εγώ φέτος ήμουν της άποψης να μην πάμε διακοπές κ να πάμε στους γονείς μου, αλλά ο σύζυγος ανένδοτος, επειδή πήζει και αυτός στο μαγαζί πολύ τις έχει ανάγκη τις διακοπές και για να πω την αλήθεια μου την πικρή όσο πλησιάζουν οι μέρες και εγώ πέρα από το άγχος μου ανυπομονώ να ξεκουραστώ και να μην ξανακούσω για δουλειά!

Just now, Jasmine@ είπε:

Νινα κ Χριστίνα ευχαριστώ για τις απαντήσεις... ναι αυτό εννοούσα αν τις βγαλεις από την αποστείρωση κ τις βάλεις στη θήκη τους είναι για 24ωρες; Στα νοσοκομεία σου αποστειρώνουν κάτι;;; 
Τζενακι μη σκας 4 ώρες ακο Αθήνα είσαι... κ να σπάσουν τα νερά προλαβαίνεις!μη σκας με τέτοια δεν πας κ σε ακριτικό νησί..

άμα σπάσουν τα νερά κλάψε με μάνα κλάψε με!!!!με 4ωρο ταξίδι....θα μου βγει το παιδί Βολιώτισσα!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Μπορεί να είναι κ η ζέστη αλλά έχει αλλάξει το κέντρο βάρους και είμαστε λιγάκι ατσουμπαλες!

Το εδεσες το ποδαρακι? 

Just now, EugenJen είπε:

αχ κοριτσάκι μου, να προσέχεις πολύ πολύ, είμαστε ατζούμπαλες η αλήθεια έιναι, έχει αλλάξει το κέντρο βάρους μας κ δεν ελέγχουμε το σώμα μας!!

@Christinα καλέ μια χαρά θα είστε και εσείς και παρείτσα θα έχετε και όλα κάλα!!

Γενικά και εγώ φέτος ήμουν της άποψης να μην πάμε διακοπές κ να πάμε στους γονείς μου, αλλά ο σύζυγος ανένδοτος, επειδή πήζει και αυτός στο μαγαζί πολύ τις έχει ανάγκη τις διακοπές και για να πω την αλήθεια μου την πικρή όσο πλησιάζουν οι μέρες και εγώ πέρα από το άγχος μου ανυπομονώ να ξεκουραστώ και να μην ξανακούσω για δουλειά!

άμα σπάσουν τα νερά κλάψε με μάνα κλάψε με!!!!με 4ωρο ταξίδι....θα μου βγει το παιδί Βολιώτισσα!!

Μια χαρά παιδιά οι βολιωτες!!

Μη λες τέτοια,κ θα πας κ θα περάσεις κ πολύ όμορφα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Σώπα μωρε γκρινιάρα μου.... άλλες κάνουν 24ωρο αφού σπάσουν τα νερα! Μόλις έλαβα μνμ ότι στέλνουν επιτέλους τα πράγματα!!!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε κορίτσι να προσεχείς, μίλησες με το γιατρό; Κ μόνο την τρομάρα σου φαντάζομαι...

Μίλησα ευτυχώς όλα καλά!!! Η μικρή δεν έχει σταματήσει να κουνιέται οπότε ησύχασα!!:x

Just now, Christinα είπε:

Πω πω βρε κορίτσι μου περαστικά!!! Ζαλιστηκες από τη ζέστη ή στραβοπατησες? Όπως κ να χει πρέπει να τα προσέχουμε όλα! Η κοιλίτσα δεν χτύπησε ετσι?

Δεν ένιωσα ζαλαδα! Απροσεξία αστα...η κοιλίτσα ευτυχώς όχι!!  Ευχαριστώ πολυ Χριστίνα μου:x

Just now, EugenJen είπε:

Δεν μπορούσα να σηκωθώ κιόλας μετά... ευτυχώς ήρθε ένας και με βοήθησε!!! Για πολυ γέλιο από την μια τώρα που όλα είναι καλά...:D

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπορεί να είναι κ η ζέστη αλλά έχει αλλάξει το κέντρο βάρους και είμαστε λιγάκι ατσουμπαλες!

Το εδεσες το ποδαρακι? 

Το έδεσα το ποδαράκι!!! Εντομεταξυ δεν μπορώ να κάνω και πολλά ούτε ακτινογραφια ούτε παυσίπονα! 

Ο άντρας μου μου λέει δεν ξαναβγαινεις από το σπίτι αυτό ήταν... :shock::lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Μίλησα ευτυχώς όλα καλά!!! Η μικρή δεν έχει σταματήσει να κουνιέται οπότε ησύχασα!!:x

Δεν ένιωσα ζαλαδα! Απροσεξία αστα...η κοιλίτσα ευτυχώς όχι!!  Ευχαριστώ πολυ Χριστίνα μου:x

Ευτυχώς που ήταν ένα στραμπούληγμα... θα κάτσεις μερικές μερες κ θα σου περάσει! Έγω μια μέρα έβγαινα από τη μπανιέρα κ γλίστρησε το πόδι μου ευτυχώς κρατήθηκα αλλά από τότε είμαι σα γιαγιάκα όταν κάνω μπανιο!

θελει πολύ προσοχή δύστυχως...τα περαστικά μας!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Δεν μπορούσα να σηκωθώ κιόλας μετά... ευτυχώς ήρθε ένας και με βοήθησε!!! Για πολυ γέλιο από την μια τώρα που όλα είναι καλά...:D

Το έδεσα το ποδαράκι!!! Εντομεταξυ δεν μπορώ να κάνω και πολλά ούτε ακτινογραφια ούτε παυσίπονα! 

Μπορείς να πάρεις παρακεταμόλη αν σε πιάσει για τον πονο! 

Ακτινογραφία όχι... Ξεκούραση κορίτσι μου..πάγο εβαλες καθόλου?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Το εδεσες το ποδαρακι? 

Καλέ μια χαρά παιδιά τα Βολιώτικα αλλά τώρα από καταυλακιωτισα από εμένα κ ευβοιοθεσσαλονικια από τον άντρα μου να βγει Βολιώτισσα θα είναι λίγο μπέρδεμα!!:lol:

@Jasmine@ άντε αύριο θα σου έρθουν λογικά , δεν έκλεισαν τις 10 μέρες, είδες;;

Δεν έχει κ άδικο ο άνθρωπος!! Καλέ που να σηκωθείς;;;εδώ εγώ για να σηκωθώ από καναπέ που είναι χαμηλός τσουλαω στο πλάι κ σηκώνομαι...

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Μπορείς να πάρεις παρακεταμόλη αν σε πιάσει για τον πονο! 

Ακτινογραφία όχι... Ξεκούραση κορίτσι μου..πάγο εβαλες καθόλου?

Έβαλα και πάγο ναι ..νομιζω αρχίζει και περνάει ο πόνος!!! :-D 

Παράθεση

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ μια χαρά παιδιά τα Βολιώτικα αλλά τώρα από καταυλακιωτισα από εμένα κ ευβοιοθεσσαλονικια από τον άντρα μου να βγει Βολιώτισσα θα είναι λίγο μπέρδεμα!!:lol:

@Jasmine@ άντε αύριο θα σου έρθουν λογικά , δεν έκλεισαν τις 10 μέρες, είδες;;

Δεν έχει κ άδικο ο άνθρωπος!! Καλέ που να σηκωθείς;;;εδώ εγώ για να σηκωθώ από καναπέ που είναι χαμηλός τσουλαω στο πλάι κ σηκώνομαι...

Έπρεπε να με δεις χθες που προσπάθησα να κάτσω στην ξαπλώστρα.... με γερανό για να σηκωθώ! 17 του μήνα τα παρηγγειλα.... εν τω μεταξύ με πήρε κ η μάνα μου ότι έχουν πάει δώρο 3 σετ σεντόνια κ αλλά 2 πετσέτες! Οι μικρές θα έχουν περισσοτερα σεντόνια από εμάς...

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Έπρεπε να με δεις χθες που προσπάθησα να κάτσω στην ξαπλώστρα.... με γερανό για να σηκωθώ! 17 του μήνα τα παρηγγειλα.... εν τω μεταξύ με πήρε κ η μάνα μου ότι έχουν πάει δώρο 3 σετ σεντόνια κ αλλά 2 πετσέτες! Οι μικρές θα έχουν περισσοτερα σεντόνια από εμάς...

Θα χρειαστούν!! Στην αρχή γίνονται πολλά ατυχήματα με τα σεντόνια!!! Κ οι πετσέτες! Ειδικά λίγο πιο μετά που κάνουν κάθε μέρα μπάνιο!!!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ότι έχεις καλό είναι!!! ευπρόσδεκτο!!!εμείς κάτσαμε με την μαμά μου το σουκου κ παραγγείλαμε 7 φορμακια από διάφορα μαγαζιά, περιμένω κ την κουμπαρα μου να μου στείλει τι έχει εκείνη από κοντομανικα, εν τω μεταξύ μου είπε όπως κ δηποτε να πάρω αυτό που στραγγίζεις τα μπιμπερο το οποίο εγώ δεν το είχα καν υποψην

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Έβαλα και πάγο ναι ..νομιζω αρχίζει και περνάει ο πόνος!!! :-D 

Μπραβο! Να το προσεξεις λίγες μέρες κ θα είναι μια χαρά!

Just now, EugenJen είπε:

Ότι έχεις καλό είναι!!! ευπρόσδεκτο!!!εμείς κάτσαμε με την μαμά μου το σουκου κ παραγγείλαμε 7 φορμακια από διάφορα μαγαζιά, περιμένω κ την κουμπαρα μου να μου στείλει τι έχει εκείνη από κοντομανικα, εν τω μεταξύ μου είπε όπως κ δηποτε να πάρω αυτό που στραγγίζεις τα μπιμπερο το οποίο εγώ δεν το είχα καν υποψην

Νομίζω εχει κ στα τζαμπο τέτοιο,οικονομικοτατο

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Μπραβο! Να το προσεξεις λίγες μέρες κ θα είναι μια χαρά!

Νομίζω εχει κ στα τζαμπο τέτοιο,οικονομικοτατο

Ααααααχ δεν την γλυτώνω την βόλτα στα Τζάμπο τελικά κ έλεγα να την αφήσω για μετά τις διακοπές γιατί το πορτοφόλι έχει φτάσει φοδρα :lol:

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τι είναι αυτό που στεαγγιζεις τα μπιμπερό; Δε το έχω ξανακουσει;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...