Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

έχω δει τα κοντινά αλλά ήθελα αν ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει πιο έχει καλύτερη "φήμη" στο θέμα γυναικολογία μαιευτική, όπως μου είπε η @Anastasia05 για της Λάρισας.... Την γιατρό την είδα την  Δευτέρα και της λέω θα τα ξαναπούμε πριν τις διακοπές??και μου λέει οχι αφού όλα έιναι μια χαρά γιατί αγχώνεσαι??

Την άλλη Παρασκευή φεύγουμε και θα μείνουμε 10 ημέρες...

μωρέ αυτό ήθελα εαν κάποια απο εσάς έχει ακούσει για κάποιο νοσοκομείο, μήν τύχει κάτι και ψάχνω την μαμή του χωριού!!!

χαχαχα  ελπίζω να μην χρειαστεί καν να τα επισκεφτώ αλλά αγχώθηκα με την απόσταση...

Έχει γεννήσει δύο φορές συγγενικό πρόσωπο με σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα εκεί,οπότε είναι διπλοτσεκαρισμενο!

Να περάσετε υπέροχα στο babymoon και να μη σκεφτεσαι νοσοκομεια κ δουλεια! Είναι όνειρο το Πήλιο! :x

Λέω να φύγω κι εγώ το Σάββατο για μια εβδομάδα με τον λεβέντη μου,την μαμά μου κ τον σκύλο κ να πάμε στην γιαγιά μου σε παραθαλάσσιο αγαπημένο μερος! Να κάνουμε τα μπανάκια μας κ να χαλαρώσουμε. Δεν το έχω αποφασίσει 100% επειδή δεν μου αρέσει πολύ να ξεβολευομαι στη κατάσταση μου:mrgreen:

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@Renez μια χαρά είμαστε, χάθηκα σήμερα γτ έτρεχα για χαρτουρα για την εγγραφή του μικρού στο παιδικό (μόνο ηλεκτρονική αίτηση κατά τ αλλά ειπαν). Είπα να κρατήσω τη θέση Μήπως το στείλω την άνοιξη γτ το θέλει πολύ! Θα δούμε! Πολύ ζέστη κ χαμός στους δρόμους κ φοβάμαι να οδηγώ γμτ μου! Ο κούκλος μου είναι υπέροχος κ με τρελαίνει κάθε μέρα τον ερωτεύομαι πιο πολύ! Θα δείτε τι καψούρα σας περιμένει...

Μια χαρά είσαι πιστεύω αφού σήμερα ξεκουράστηκες κιόλας απλά θα τον απολαύσεις! Να το καθιερωσεις όμως κορίτσι να κάθεσαι μια μέρα αραχτη!

@EugenJen μια χαρά θα είσαι Αφού έχεις μια φυσιολογική εγκυμοσύνη να μην φοβάσαι! Επιφυλακτικά σε όλα κ προσεχτικά, ξέχνα ότι έκανες αλλα χρονια! Απόλαυσε ηρεμία κ θαλασσινό αεράκι,το Πήλιο είναι υπέροχο! 

@Jasmine@ Απ όσο θυμάμαι κι εγώ 1 24ωρο αλλά μέσα στο ψυγείο σε θηκουλα ή πολιμπαγκ. Το ίδιο κ τα μπιμπερό. Αν τα έχεις όλα στον αποστειρωτη κ ανοίξεις το καπάκι χάνετε η αποστείρωση κ πρέπει όλα να μπουν ψυγείο για να διατηρηθούν! Δεν ανοίγεις παίρνεις κλείνεις κι όλα καλά! Κοίτα ανάλογα με το μωρό κιόλας αλλά η πιπίλα θα βγει κ θα ξαναμπεί στο στόμα του πχ από το κρεβατάκι του,δεν χάθηκε ο κόσμος!  Πολύ σύντομα που αρχίζουν να πιάνουν, βάζουν τα πάντα στο στόμα...χέρια ,πόδια, ρούχα ,μαλλιά ,παιχνίδια, ότι βρεθεί!

Κάποια πράγματα τυπικά στην αρχή μας φαίνονται βουνό αλλά γίνονται ρουτίνα μετά! Π.χ βράσιμο νερού βρυσης 7 λεπτά για το γαλα, 1 24ωρο διατήρηση σε θερμός. Κι εμένα πάλι βουνό μου φαίνονται κ κουλά! Όταν όμως η παιδίατρος μ είχε πει τέλος αποστείρωση, είχα πάθει σοκ! Συνέχιζα να αποστειρωνω τα μπιμπερό έτσι από κόλλημα δικό μου!:confused:

@Anastasia05 μου να πας αλλά όχι για να ξεβολευτεις κ να κουραστείς! Να αναλάβουν τις δουλειές οι γιαγιά δες κ τον μικρό (στα όρια του εφικτού κ λογικού, να ξεκουραστούν κ οι καημένες...χιχιχι ) κ να κάθεσαι να τους χαζεύεις με τεντωμένα τα πόδια σε μια δροσουλα! Γίνεται? Αν γίνεται να το κάνεις!:mrgreen: 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Α ναι σωστά είχες πάει πρόσφατα..οπότε όλα καλά ρε χαζό μου μην τρελαίνεσαι (αν κ λογικό στον 8ο που μπαίνουμε να μας πιάνουν αυτά..) μην πιεστεις σε τίποτε εκεί ,μην κουραστείς εννοείται κ οπότε νιώθεις εξαντλημένη να αράζεις στο δωματιακι :)

Αν στη χειριστή νιώσεις οποιαδήποτε δυσφορία /συσπάσεις έντονες ή κάτι τέλος πάντως πας στο γιατρό έστω για να σου φύγει..

Αλλά να έχεις στο μυαλό σου πως θα περάσετε σούπερ!! Κ όσες πάτε διακοπουλες πάτε κ για εμένα φέτος οπότε κανονίστε ε??? Θέλω να περάσουμε τελειαααα!!!!

@Christinα  Καλά εννοείται  κορίτσάκια μου , θα είμαστε πολύ χαλαρά, γιαυτό κλείσαμε και εκεί γιατί το σπίτι που βρήκαμε είναι λίγα μέτρα από οργανωμένη παραλία, αλλάααα αυτη η ρημάδα η 4ωρη απόσταση με αγχώνει ...

@Anastasia05 αχ αυτό ήθελα να ακούσω οτι έχουμε έστω κάποια εμπειρία!!!

χίλια ευχαριστώ κορίτσια μου!!! :wub: 

@Anastasia05 και εγώ είμαι υπερ να πας, γιατί θα έχεις και βοήθεια με τον μικρούλη σου!!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, Christinα είπε:

@Renez μια χαρά είμαστε, χάθηκα σήμερα γτ έτρεχα για χαρτουρα για την εγγραφή του μικρού στο παιδικό (μόνο ηλεκτρονική αίτηση κατά τ αλλά ειπαν). Είπα να κρατήσω τη θέση Μήπως το στείλω την άνοιξη γτ το θέλει πολύ! Θα δούμε! Πολύ ζέστη κ χαμός στους δρόμους κ φοβάμαι να οδηγώ γμτ μου! Ο κούκλος μου είναι υπέροχος κ με τρελαίνει κάθε μέρα τον ερωτεύομαι πιο πολύ! Θα δείτε τι καψούρα σας περιμένει...

Μια χαρά είσαι πιστεύω αφού σήμερα ξεκουράστηκες κιόλας απλά θα τον απολαύσεις! Να το καθιερωσεις όμως κορίτσι να κάθεσαι μια μέρα αραχτη!

@EugenJen μια χαρά θα είσαι Αφού έχεις μια φυσιολογική εγκυμοσύνη να μην φοβάσαι! Επιφυλακτικά σε όλα κ προσεχτικά, ξέχνα ότι έκανες αλλα χρονια! Απόλαυσε ηρεμία κ θαλασσινό αεράκι,το Πήλιο είναι υπέροχο! 

@Jasmine@ Απ όσο θυμάμαι κι εγώ 1 24ωρο αλλά μέσα στο ψυγείο σε θηκουλα ή πολιμπαγκ. Το ίδιο κ τα μπιμπερό. Αν τα έχεις όλα στον αποστειρωτη κ ανοίξεις το καπάκι χάνετε η αποστείρωση κ πρέπει όλα να μπουν ψυγείο για να διατηρηθούν! Δεν ανοίγεις παίρνεις κλείνεις κι όλα καλά! Κοίτα ανάλογα με το μωρό κιόλας αλλά η πιπίλα θα βγει κ θα ξαναμπεί στο στόμα του πχ από το κρεβατάκι του,δεν χάθηκε ο κόσμος!  Πολύ σύντομα που αρχίζουν να πιάνουν, βάζουν τα πάντα στο στόμα...χέρια ,πόδια, ρούχα ,μαλλιά ,παιχνίδια, ότι βρεθεί!

Κάποια πράγματα τυπικά στην αρχή μας φαίνονται βουνό αλλά γίνονται ρουτίνα μετά! Π.χ βράσιμο νερού βρυσης 7 λεπτά για το γαλα, 1 24ωρο διατήρηση σε θερμός. Κι εμένα πάλι βουνό μου φαίνονται κ κουλά! Όταν όμως η παιδίατρος μ είχε πει τέλος αποστείρωση, είχα πάθει σοκ! Συνέχιζα να αποστειρωνω τα μπιμπερό έτσι από κόλλημα δικό μου!:confused:

@Anastasia05 μου να πας αλλά όχι για να ξεβολευτεις κ να κουραστείς! Να αναλάβουν τις δουλειές οι γιαγιά δες κ τον μικρό (στα όρια του εφικτού κ λογικού, να ξεκουραστούν κ οι καημένες...χιχιχι ) κ να κάθεσαι να τους χαζεύεις με τεντωμένα τα πόδια σε μια δροσουλα! Γίνεται? Αν γίνεται να το κάνεις!:mrgreen: 

Το παιδί όταν είναι ο σκύλος δεν χρειάζεται κάτι άλλο:D 

Οι γιαγιάδες αναλαμβάνουν με χαρά!!! Εκεί περνούσα κι εγώ μικρούλα τα καλοκαίρια μου:x

Just now, EugenJen είπε:

@Christinα  Καλά εννοείται  κορίτσάκια μου , θα είμαστε πολύ χαλαρά, γιαυτό κλείσαμε και εκεί γιατί το σπίτι που βρήκαμε είναι λίγα μέτρα από οργανωμένη παραλία, αλλάααα αυτη η ρημάδα η 4ωρη απόσταση με αγχώνει ...

@Anastasia05 αχ αυτό ήθελα να ακούσω οτι έχουμε έστω κάποια εμπειρία!!!

χίλια ευχαριστώ κορίτσια μου!!! :wub: 

@Anastasia05 και εγώ είμαι υπερ να πας, γιατί θα έχεις και βοήθεια με τον μικρούλη σου!!!

Ναι ναι κ στις δύο εγκυμοσύνες γιατρός από εκεί την παρακολουθούσε κ μετά τα παιδιά για καιρό,γιατί ήταν πρόωρα! 

Να πας ήσυχη διακοπουλες να μαζέψεις δυνάμεις κι εσύ γιατί θα χρειαστούν!!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Το παιδί όταν είναι ο σκύλος δεν χρειάζεται κάτι άλλο:D 

Οι γιαγιάδες αναλαμβάνουν με χαρά!!! Εκεί περνούσα κι εγώ μικρούλα τα καλοκαίρια μου:x

Τέλεια! Να πας τότε μην το σκέφτεσαι!

Κορίτσια εγώ δεν θα πάω πουθενά! Το έχουμε πολύ ανάγκη αλλά λόγω οικονομικών κ εγκυμοσύνης δεν το σκέφτομαι καν. Βασικά δεν έχω κ παράπονο, έχουμε παραθαλάσσιο σπίτι που μένουμε τα καλοκαίρια κ πηγαίνουμε τα απογεύματα! Απλά φέτος δν θα μείνουμε εκεί. Περιμένω κ την αδερφούλα μου κ τον κουνιαδο μ με την οικογένεια του κ θα έχουμε παρέα για μπανιο κ ψησιματα στο εξοχικό. Ευτυχώς τη λατζα αναλαμβάνουν οι γιαγιαδες! :P

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Τέλεια! Να πας τότε μην το σκέφτεσαι!

Κορίτσια εγώ δεν θα πάω πουθενά! Το έχουμε πολύ ανάγκη αλλά λόγω οικονομικών κ εγκυμοσύνης δεν το σκέφτομαι καν. Βασικά δεν έχω κ παράπονο, έχουμε παραθαλάσσιο σπίτι που μένουμε τα καλοκαίρια κ πηγαίνουμε τα απογεύματα! Απλά φέτος δν θα μείνουμε εκεί. Περιμένω κ την αδερφούλα μου κ τον κουνιαδο μ με την οικογένεια του κ θα έχουμε παρέα για μπανιο κ ψησιματα στο εξοχικό. Ευτυχώς τη λατζα αναλαμβάνουν οι γιαγιαδες! :P

Ωραία θα είναι που θα μαζευεστε εκεί!! Κι εμείς λόγω εγκυμοσύνης,οικονομικών και επιδημίας δεν κλείσαμε να πάμε κάπου φέτος.

Του χρόνου όμως! Σίγουρα κάπου θα πάμε!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Ωραία θα είναι που θα μαζευεστε εκεί!! Κι εμείς λόγω εγκυμοσύνης,οικονομικών και επιδημίας δεν κλείσαμε να πάμε κάπου φέτος.

Του χρόνου όμως! Σίγουρα κάπου θα πάμε!

Του χρόνου επιβάλλεται!!! Μετά από αυτή τη χρονιά...Αχαχαχα Και να σου πω σκέφτομαι μήπως πάμε κάπου οι 2 μας χωρίς τα παιδιά( δεν ξέρω αν αντέχουμε, έστω ένα 3ημερο!), να ξεφύγουμε τελείως!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Νινα κ Χριστίνα ευχαριστώ για τις απαντήσεις... ναι αυτό εννοούσα αν τις βγαλεις από την αποστείρωση κ τις βάλεις στη θήκη τους είναι για 24ωρες; Στα νοσοκομεία σου αποστειρώνουν κάτι;;; 
Τζενακι μη σκας 4 ώρες ακο Αθήνα είσαι... κ να σπάσουν τα νερά προλαβαίνεις!μη σκας με τέτοια δεν πας κ σε ακριτικό νησί..

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Του χρόνου επιβάλλεται!!! Μετά από αυτή τη χρονιά...Αχαχαχα Και να σου πω σκέφτομαι μήπως πάμε κάπου οι 2 μας χωρίς τα παιδιά( δεν ξέρω αν αντέχουμε, έστω ένα 3ημερο!), να ξεφύγουμε τελείως!

Αυτό σκέφτεται κι ο άντρας μου!!! Κι εγώ μέχρι 3 μερο να αντέξω(στην ουσία μια μέρα να μην τα δούμε δηλαδη:tongue:) παραπάνω δεν νομίζω!!!

Να πάμε κάπου να έχει κ μασάζ απαραίτητα, ησυχία,θάλασσα κ πολυυυυ φαγητο κ κοκτέιλ!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Αυτό σκέφτεται κι ο άντρας μου!!! Κι εγώ μέχρι 3 μερο να αντέξω(στην ουσία μια μέρα να μην τα δούμε δηλαδη:tongue:) παραπάνω δεν νομίζω!!!

Να πάμε κάπου να έχει κ μασάζ απαραίτητα, ησυχία,θάλασσα κ πολυυυυ φαγητο κ κοκτέιλ!

Ααααααχ αυτό ακριβώς!!! 

Καμμία έγνοια, φαγητό κ δροσιστικό αλκοολούχο!!!

Βασικά εμένα ο άντρας μου λέει να τα πάρουμε μαζί κ γενικά θέλουμε να μαθαίνουν κ να κυκλοφορούμε μαζί αλλά έχουμε τόσο ανάγκη να μείνουμε λίγο οι 2 μας που θα το επιδιώξω έστω 1 βράδυ!!! Αχαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

@EugenJen τι καλά που θα πας διακοπές! Κοίταξε να το χαρείς γιατί θα είναι οι τελευταίες μέρες ξεγνοιασιάς! Κ μην φοβασαι, τα νερά δεν σπάνε έτσι εύκολα, κ αν γίνει οτιδήποτε η Αθηνά κοντά είναι στην ανάγκη πας κ Βόλο. Αλλά δεν θα συμβεί κάτι οπότε οκ!

Κ εμείς δεν το κοβω για διακοπές! Ο άντρας μου θα πάρει μόνο μια εβδομάδα άδεια γιατί θέλει να κρατήσει μέρες και για τη γέννα. Αν δεν κάνει τρελή ζέστη εκεινες τις μέρες ίσως παμε Μεσσηνία. Προσπαθώ να τον πίσω να πάμε οι δυο μας κ να αφήσουμε τη μικρή στη μαμά μου να μαθαίνει αλλά είναι ανενδοτος. Την Παρασκευή που θα πάμε στους δικούς μου θα την βάλω να τον ψήσει!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Ααααααχ αυτό ακριβώς!!! 

Καμμία έγνοια, φαγητό κ δροσιστικό αλκοολούχο!!!

Βασικά εμένα ο άντρας μου λέει να τα πάρουμε μαζί κ γενικά θέλουμε να μαθαίνουν κ να κυκλοφορούμε μαζί αλλά έχουμε τόσο ανάγκη να μείνουμε λίγο οι 2 μας που θα το επιδιώξω έστω 1 βράδυ!!! Αχαχαχαχ

Εμείς όπου έχουμε πάει μέχρι τώρα,μαζί τον έχουμε τον κύριο!!! Και του αρέσει, κ κοιμάται κ μια χαρά τα βράδια!! Τώρα θέλω να δω που είναι λίγο πιο μεγάλος πως θα του φανεί!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Νινα κ Χριστίνα ευχαριστώ για τις απαντήσεις... ναι αυτό εννοούσα αν τις βγαλεις από την αποστείρωση κ τις βάλεις στη θήκη τους είναι για 24ωρες; Στα νοσοκομεία σου αποστειρώνουν κάτι;;; 
Τζενακι μη σκας 4 ώρες ακο Αθήνα είσαι... κ να σπάσουν τα νερά προλαβαίνεις!μη σκας με τέτοια δεν πας κ σε ακριτικό νησί..

Στα νοσοκομεία συνήθως έχουν μπιμπερό έτοιμα με γάλα που τα ζεσταίνουν 1ας χρήσεως.  Πιπίλα δεν πιστεύω να χρειαστείς πρώτες μέρες κ μακάρι να μη χρειαστείς καθόλου!

IjnUp3.pngscOTp2.png

4 ώρες πρίν, Renez είπε:

Τώρα το γκουγλαρα κ το είδα...τζιζας!!

Δλδ σε 4 ημέρες μπαίνω στον 8ο???? Άντε κουνά κ εσύ να με φτασεις να είμαστε μαζί!!! @EugenJen ακούς?? Μπαίνουμε 8ο σε λίγες μερες:blink:

Άρα κάποιες έχουν ήδη μπει νομίζω..κάτσε να δω... Σήμερα νομίζω μπαίνει η @Mariamaraki :x

Καλά φίλη δε το λες κ εφιάλτη το δικό σου:mrgreen: μάλλον εφιάλτη των αντρών μας το λές:mrgreen:

Μα δεν είναι πρόοδος για εμένα αυτοο??? Ααααα εσύ είσαι πολύ αυστηρή μανούλα^_^

Ναι κοριτσάκι μου μπήκα στον 8ο ειμαι και μια βδομάδα μπροστά που έβγαλε στον υπέρηχο..  31.1 weeks !!! Απίστευτο... σε λίγες μερούλες και εσείς!!:x 

Κορίτσια μου δεν έχω διαβάσει ακόμα όσα έχετε γράψει... αλλά ήθελα να σας πω τον πόνο μου!!!! Σήμερα πήγα στο ΚΕΠ για κάτι χαρτιά και φεύγοντας έπεσα :roll: τρομαξα αρχικά πολύ.. χτύπησα στα πόδια ευτυχώς!!!!Αλλά στραμπουληξα τον αστράγαλο και είμαι στο κρεβάτι...αν είναι δυνατόν <_<

• Λυπημένη/-ος 4

Just now, Mariamaraki είπε:

Ναι κοριτσάκι μου μπήκα στον 8ο ειμαι και μια βδομάδα μπροστά που έβγαλε στον υπέρηχο..  31.1 weeks !!! Απίστευτο... σε λίγες μερούλες και εσείς!!:x 

Κορίτσια μου δεν έχω διαβάσει ακόμα όσα έχετε γράψει... αλλά ήθελα να σας πω τον πόνο μου!!!! Σήμερα πήγα στο ΚΕΠ για κάτι χαρτιά και φεύγοντας έπεσα :roll: τρομαξα αρχικά πολύ.. χτύπησα στα πόδια ευτυχώς!!!!Αλλά στραμπουληξα τον αστράγαλο και είμαι στο κρεβάτι...αν είναι δυνατόν <_<

Ρε κορίτσι να προσεχείς, μίλησες με το γιατρό; Κ μόνο την τρομάρα σου φαντάζομαι...

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...