Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Ααα δλδ θα το ξανά κάνω μέχρι τον 9ο αυτό ε? Οκ...κ τι σου κάνουν ακριβώς? Είναι αυτή η ζώνη που λένε ότι τυλίγουν στη κοιλιά?

Ναι ναι αυτή η ζώνη είναι... μου είπε ια μου κάνει κ εμένα την άλλη εβδομάδα που θα πάω!!! 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ααα δλδ θα το ξανά κάνω μέχρι τον 9ο αυτό ε? Οκ...κ τι σου κάνουν ακριβώς? Είναι αυτή η ζώνη που λένε ότι τυλίγουν στη κοιλιά?

Λογικά ναι κάθε φορά που θα πηγαίνεις για υπερηχο θα σου κάνει. Είναι μια ζώνη που στην βάζει στην κοιλιά και για 20 λεπτά εισαι ξαπλωμένη κ όταν κλωτσαει πατάς ένα κουμπί που το κρατάς στο χέρι! Στο τέλος βγαίνει ένα χαρτί σαν καρδιογράφημα

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Λογικά ναι κάθε φορά που θα πηγαίνεις για υπερηχο θα σου κάνει. Είναι μια ζώνη που στην βάζει στην κοιλιά και για 20 λεπτά εισαι ξαπλωμένη κ όταν κλωτσαει πατάς ένα κουμπί που το κρατάς στο χέρι! Στο τέλος βγαίνει ένα χαρτί σαν καρδιογράφημα

Κ άν δεν κλωτσάει κ κοιμάται; Κ εγώ που έχω δυο πως τα ξεχωρίζουν;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να πατάμε το κουμπί στις κλωτσιές. Επίσης, μετράει κ τους παλμούς δλδ όλη την ώρα ακούς την καρδιά! Κ την ώρα της γέννας σε έχουν συνέχεια στις ζώνες..

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Σωστό το έρωτημα σου φίλη!! Κ τα δύο βασικά!! Κ εγώ αυτό σκεφτόμουν γτ τώρα πχ από το πρωί δίνει πόνο ο μπέμπης..αν όταν πάω εκεί έχει κοιμηθεί..?:|

Μωρέ λες να πιω μια κρύα σοκολάτα πριν πάω???:mrgreen:

Όσο για τα διδυμα σωστό κ αυτό..ίσως βάζουν αυτά που είναι σαν βεντουζιτσες πάνω στο κάθε ένα μωρό για να τα ξεχωρίζουν..λέω εγώ τώρα..

Just now, marianna1986 είπε:

Δεν ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να πατάμε το κουμπί στις κλωτσιές. Επίσης, μετράει κ τους παλμούς δλδ όλη την ώρα ακούς την καρδιά! Κ την ώρα της γέννας σε έχουν συνέχεια στις ζώνες..

Κ την ώρα της γέννας δλδ πρέπει να πατάμε το κουμπί αυτό όταν νιώθουμε πχ κλωτσιές ή σπρώξιμο?

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Σωστό το έρωτημα σου φίλη!! Κ τα δύο βασικά!! Κ εγώ αυτό σκεφτόμουν γτ τώρα πχ από το πρωί δίνει πόνο ο μπέμπης..αν όταν πάω εκεί έχει κοιμηθεί..?:|

Μωρέ λες να πιω μια κρύα σοκολάτα πριν πάω???:mrgreen:

Όσο για τα διδυμα σωστό κ αυτό..ίσως βάζουν αυτά που είναι σαν βεντουζιτσες πάνω στο κάθε ένα μωρό για να τα ξεχωρίζουν..λέω εγώ τώρα..

Κ την ώρα της γέννας δλδ πρέπει να πατάμε το κουμπί αυτό όταν νιώθουμε πχ κλωτσιές ή σπρώξιμο?

Όχι εκεί δεν πατάς κουμπί, απλά βλέπουν ποτέ θα έρθει η σύσπαση να προετοιμάζεται για τον πόνο που θα έρθει ή αν έχεις επισκληριδιο ποτε έρχεται η σύσπαση για να σπρώξεις.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Καλησπέρα!!!

Δεν θυμάμαι να πατουσα κουμπί στις κλωτσιές! Μάλλον δεν επηρεάζει σε κάτι σημαντικό, ίσως για να μελετήσουν το χαρτί μετά κ να φαίνεται ότι τα τρανταγματα ήταν κλωτσιές κ όχι σύσπαση! Λέω εγώ τώρα...

Κάτι ζωνάκια με ακουστηκα ήταν εμένα, μάλλον από δω κ πέρα θα το κάνουμε σιγά σιγά σε κάθε εξέταση, στον 9ο σίγουρα!

Τι καλά αρετή θα τον δεις τον μπεμπαρο!!!!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Το τζενακι Δευτέρα εξαφανισμένο! Αλλά όπου να ναι θα ανοίξει ταπεράκι!!! Χαχαχαχαχ @EugenJen

ξέρει καμία αν αποστειρώσεις πιπίλες κ τις βάλεις στη θήκη τους ποσό καιρο μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις;

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Christinα είπε:

Καλησπέρα!!!

Δεν θυμάμαι να πατουσα κουμπί στις κλωτσιές! Μάλλον δεν επηρεάζει σε κάτι σημαντικό, ίσως για να μελετήσουν το χαρτί μετά κ να φαίνεται ότι τα τρανταγματα ήταν κλωτσιές κ όχι σύσπαση! Λέω εγώ τώρα...

Κάτι ζωνάκια με ακουστηκα ήταν εμένα, μάλλον από δω κ πέρα θα το κάνουμε σιγά σιγά σε κάθε εξέταση, στον 9ο σίγουρα!

Τι καλά αρετή θα τον δεις τον μπεμπαρο!!!!

Ναιιιι:x

Μακάρι όλα να είναι καλά χωρίς να έχω πολλές συσπάσεις που δε θα έπρεπε κ απλά να χαρώ το μωρό μου κ τη καρδούλα του:x

Τι κάνεις εσύ Χριστινακι μου?? Το αντράκι σου??

Κορίτσια καλησπέρα!!!τώρα καταφερα λίγο να σηκώσω κεφάλι. παρήγγειλα ένα παγωμένο φρεντοτσίνο, @Jasmine@ άνοιξα και το ταπεράκι με τα γεμιστά μουρλια!!

@Renez Βαλτή είσαι παναθεμα σε??με έχει πιάσει ένα απίστευτο άγχος όσο πλησιάζουν οι διακοπές, που θα πάω μακρυά, και τι θα κάνω εαν γίνει κάτι!!

Χθες έλεγα του άντρα μου πως το άφησα και με έπεισε να παμε εκεί!!εχω και αυτές τις συσπάσεις κ είμαι ολη την ημέρα να χρονομετρώ ουουουφ!

Κορίτσια όσες είστε βόρεια και ξέρετε πείτε μου σε περίπτωση ανάγκης σε ποιο νοσοκομείο θα απευθυνθώ??Βόλου??θα είμαι στο Πήλιο

Η θεότρελη η γιατρός μου , μου λέει τι αγχώνεσαι? έχω ένα φίλο γυανικολόγο εκεί θα με πάρεις κ θα σε στείλω εκει!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!τώρα καταφερα λίγο να σηκώσω κεφάλι. παρήγγειλα ένα παγωμένο φρεντοτσίνο, @Jasmine@ άνοιξα και το ταπεράκι με τα γεμιστά μουρλια!!

@Renez Βαλτή είσαι παναθεμα σε??με έχει πιάσει ένα απίστευτο άγχος όσο πλησιάζουν οι διακοπές, που θα πάω μακρυά, και τι θα κάνω εαν γίνει κάτι!!

Χθες έλεγα του άντρα μου πως το άφησα και με έπεισε να παμε εκεί!!εχω και αυτές τις συσπάσεις κ είμαι ολη την ημέρα να χρονομετρώ ουουουφ!

Κορίτσια όσες είστε βόρεια και ξέρετε πείτε μου σε περίπτωση ανάγκης σε ποιο νοσοκομείο θα απευθυνθώ??Βόλου??θα είμαι στο Πήλιο

Η θεότρελη η γιατρός μου , μου λέει τι αγχώνεσαι? έχω ένα φίλο γυανικολόγο εκεί θα με πάρεις κ θα σε στείλω εκει!!

Κοριτσάρα μου εγώ θα σου πω το πανεπιστημιακό Λάρισας,εκεί κοντα. Είναι από τα καλύτερα.

Για το νοσοκομείο Βόλου δεν έχω άποψη. Γιατί όμως να μην είναι καλό??

Μ αρέσει η γιατρός που είναι κουλ! Αφού έχει κ φίλο εκεί,μια χαρά!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Ορίστε η γιατρός ρε χαζο!!

Μπες στο γκουγκλ μαππάτα ακριβώς που θα μένεις κ αναζήτησε το κοντινότερο!!

Κατ εμέ καλά κάνεις να είσαι προετοιμασμένη αγαπημένη μου αλλά χωρίς άγχος ρε χαζό μου!! Εννοείται να πας πριν φύγετε για ένα τσεκ στη γιατρό σου να σου φύγει κ εσένα κάθε άγχος ,δες κ κοντινό νοσοκομείο κ όλα σούπερ!! Με τον άντρα σου θα είσαι ρεεεεε δε θα σε αφήσει να πάθεις τπτ ούτε εσύ ούτε η κοράκλα!! Πότε φεύγετε κ για πόσο??

Ουφφφ εμείς πάνω που είχαμε ξενερώσει κ είχα τα ψυχολογικα μου γτ είχαμε αποφασίσει ότι θα μείνουμε Αθήνα το καλοκαίρι με πήρε σήμερα η κουνιάδα μου κ μου είπε πως θα ανέβουν εκείνοι εδώ να μας δουν(θέλει λέει να δει τη κοιλουμπιτσα μου και να μας φέρουν το καρότσι που μας πήραν!!) Επίσης θα μείνει Αθήνα κ η μανούλα μου γτ αγχώνεται η τρελή να με αφήσει μόνη οπότε εν τέλη θα έχουμε παρεούλα εδω:D

• Μου αρέσει 6

Just now, Renez είπε:

Ορίστε η γιατρός ρε χαζο!!

Μπες στο γκουγκλ μαππάτα ακριβώς που θα μένεις κ αναζήτησε το κοντινότερο!!

Κατ εμέ καλά κάνεις να είσαι προετοιμασμένη αγαπημένη μου αλλά χωρίς άγχος ρε χαζό μου!! Εννοείται να πας πριν φύγετε για ένα τσεκ στη γιατρό σου να σου φύγει κ εσένα κάθε άγχος ,δες κ κοντινό νοσοκομείο κ όλα σούπερ!! Με τον άντρα σου θα είσαι ρεεεεε δε θα σε αφήσει να πάθεις τπτ ούτε εσύ ούτε η κοράκλα!! Πότε φεύγετε κ για πόσο??

Ουφφφ εμείς πάνω που είχαμε ξενερώσει κ είχα τα ψυχολογικα μου γτ είχαμε αποφασίσει ότι θα μείνουμε Αθήνα το καλοκαίρι με πήρε σήμερα η κουνιάδα μου κ μου είπε πως θα ανέβουν εκείνοι εδώ να μας δουν(θέλει λέει να δει τη κοιλουμπιτσα μου και να μας φέρουν το καρότσι που μας πήραν!!) Επίσης θα μείνει Αθήνα κ η μανούλα μου γτ αγχώνεται η τρελή να με αφήσει μόνη οπότε εν τέλη θα έχουμε παρεούλα εδω:D

έχω δει τα κοντινά αλλά ήθελα αν ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει πιο έχει καλύτερη "φήμη" στο θέμα γυναικολογία μαιευτική, όπως μου είπε η @Anastasia05 για της Λάρισας.... Την γιατρό την είδα την  Δευτέρα και της λέω θα τα ξαναπούμε πριν τις διακοπές??και μου λέει οχι αφού όλα έιναι μια χαρά γιατί αγχώνεσαι??

Την άλλη Παρασκευή φεύγουμε και θα μείνουμε 10 ημέρες...

Just now, Anastasia05 είπε:

Κοριτσάρα μου εγώ θα σου πω το πανεπιστημιακό Λάρισας,εκεί κοντα. Είναι από τα καλύτερα.

Για το νοσοκομείο Βόλου δεν έχω άποψη. Γιατί όμως να μην είναι καλό??

Μ αρέσει η γιατρός που είναι κουλ! Αφού έχει κ φίλο εκεί,μια χαρά!!

μωρέ αυτό ήθελα εαν κάποια απο εσάς έχει ακούσει για κάποιο νοσοκομείο, μήν τύχει κάτι και ψάχνω την μαμή του χωριού!!!

χαχαχα  ελπίζω να μην χρειαστεί καν να τα επισκεφτώ αλλά αγχώθηκα με την απόσταση...

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Το τζενακι Δευτέρα εξαφανισμένο! Αλλά όπου να ναι θα ανοίξει ταπεράκι!!! Χαχαχαχαχ @EugenJen

ξέρει καμία αν αποστειρώσεις πιπίλες κ τις βάλεις στη θήκη τους ποσό καιρο μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις;

Ένα 24ωρο...διαρκει η αποστείρωση

Όπως και στα μπιμπερό.. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

έχω δει τα κοντινά αλλά ήθελα αν ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει πιο έχει καλύτερη "φήμη" στο θέμα γυναικολογία μαιευτική, όπως μου είπε η @Anastasia05 για της Λάρισας.... Την γιατρό την είδα την  Δευτέρα και της λέω θα τα ξαναπούμε πριν τις διακοπές??και μου λέει οχι αφού όλα έιναι μια χαρά γιατί αγχώνεσαι??

Την άλλη Παρασκευή φεύγουμε και θα μείνουμε 10 ημέρες...

μωρέ αυτό ήθελα εαν κάποια απο εσάς έχει ακούσει για κάποιο νοσοκομείο, μήν τύχει κάτι και ψάχνω την μαμή του χωριού!!!

χαχαχα  ελπίζω να μην χρειαστεί καν να τα επισκεφτώ αλλά αγχώθηκα με την απόσταση...

Α ναι σωστά είχες πάει πρόσφατα..οπότε όλα καλά ρε χαζό μου μην τρελαίνεσαι (αν κ λογικό στον 8ο που μπαίνουμε να μας πιάνουν αυτά..) μην πιεστεις σε τίποτε εκεί ,μην κουραστείς εννοείται κ οπότε νιώθεις εξαντλημένη να αράζεις στο δωματιακι :)

Αν στη χειριστή νιώσεις οποιαδήποτε δυσφορία /συσπάσεις έντονες ή κάτι τέλος πάντως πας στο γιατρό έστω για να σου φύγει..

Αλλά να έχεις στο μυαλό σου πως θα περάσετε σούπερ!! Κ όσες πάτε διακοπουλες πάτε κ για εμένα φέτος οπότε κανονίστε ε??? Θέλω να περάσουμε τελειαααα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...