Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 said:

Με το καλό να πάτε στο νέο σας σπίτι!!! Κ να το ετοιμασεται να υποδεχτεί κ το παλικαρι σας! :)

Σ'ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!! Πού θα πάει... με πολύ οργάνωση και δουλειά, όλα θα τα καταφέρουμε! :wink:

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κοριτσαρες μου ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑ!!

Τι κάνετε φουσκωκοιλιτσες μου???

Εγώ είχα πάλι λίγο πόνο το βράδυ αλλά απ' όταν με πήρε ο υπνος κ τώρα που ξύπνησα πριν καμιά ώρα δόξα το Θεό είμαι μια χαρά!!

Δε πήγα δουλειά!!Έπλυνα πιατα-μαζεψα ρουχα-εφτιαξα κρεβατι κ έκατσα για πρωινό!! Τις υπόλοιπες δουλειές πιο μετά με διαλείμματα!! Όπως καταλάβατε θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας κ θα κάτσω στα αυγά μου!! Εύχομαι το απόγευμα που θα πάω στο γιατρό να είναι όλα καλά..

• Μου αρέσει 7

Just now, Renez είπε:

Εγώ είχα πάλι λίγο πόνο το βράδυ αλλά απ' όταν με πήρε ο υπνος κ τώρα που ξύπνησα πριν καμιά ώρα δόξα το Θεό είμαι μια χαρά!!

Δε πήγα δουλειά!!Έπλυνα πιατα-μαζεψα ρουχα-εφτιαξα κρεβατι κ έκατσα για πρωινό!! Τις υπόλοιπες δουλειές πιο μετά με διαλείμματα!! Όπως καταλάβατε θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας κ θα κάτσω στα αυγά μου!! Εύχομαι το απόγευμα που θα πάω στο γιατρό να είναι όλα καλά..

Καλημέρα ανήσυχο πλάσμα.... τι καλοτρως;;;; 
καλα έκανες κ δεν πηγές για δουλειά & να μην το παρακάνεις με τις δουλειές του σπιτιού!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα ανήσυχο πλάσμα.... τι καλοτρως;;;; 
καλα έκανες κ δεν πηγές για δουλειά & να μην το παρακάνεις με τις δουλειές του σπιτιού!

Τοστ...για την ακρίβεια τοτσςςς (2):D

Ε ναι τουλάχιστον μέχρι να μου πει κ ο γιατρός ότι όλα καλά δεν πάω πουθενά..δε Μ αφήνε κ ο άντρας μου είναι αλήθεια..

Εσυ τι κάνεις Πουρνο Πουρνο??

Just now, Renez είπε:

Τοστ...για την ακρίβεια τοτσςςς (2):D

Ε ναι τουλάχιστον μέχρι να μου πει κ ο γιατρός ότι όλα καλά δεν πάω πουθενά..δε Μ αφήνε κ ο άντρας μου είναι αλήθεια..

Εσυ τι κάνεις Πουρνο Πουρνο??

Χαχαχαχαχ κ εγώ 1,5 τοστακι έφαγα... 

καλά σου έκανε ο άντρας σου...

εγω χάλια υπνο κλασικά, εφιάλτες έβλεπα ότι βαφτίζαμε τα μωρα( το έχω τερματίσει) κ ο ένας νονός δεν είχε πάρει σταυρο.. επίσης σήμερα νιώθω την κοιλιά μου μεγαλύτερη από ποτέ!!! 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

εγω χάλια υπνο κλασικά, εφιάλτες έβλεπα ότι βαφτίζαμε τα μωρα( το έχω τερματίσει) κ ο ένας νονός δεν είχε πάρει σταυρο.. επίσης σήμερα νιώθω την κοιλιά μου μεγαλύτερη από ποτέ!!! 

Πάντως φίλη μου όταν ξανά έλεγες για τους εφιάλτες σου κοίταξα πως ειδικά στο 3ο τρίμηνο αυτό το υπέροχο που διανύουμε..είναι φυσιολογικοί λόγω του άγχους επειδή κοντευουμε στον τοκετό...

Σημασία έχει πως ξυπνάς στο κρεβατάκι σου,με τον αντρουλη σου κ τη πρωτότοκη σου κ όλα συνεχίζουν όμορφα μέχρι την ώρα που θα τα έχεις στην αγκαλιά σου..

Πλάκα πλάκα,2 νονους θα έχεις??

Just now, Renez είπε:

Πάντως φίλη μου όταν ξανά έλεγες για τους εφιάλτες σου κοίταξα πως ειδικά στο 3ο τρίμηνο αυτό το υπέροχο που διανύουμε..είναι φυσιολογικοί λόγω του άγχους επειδή κοντευουμε στον τοκετό...

Σημασία έχει πως ξυπνάς στο κρεβατάκι σου,με τον αντρουλη σου κ τη πρωτότοκη σου κ όλα συνεχίζουν όμορφα μέχρι την ώρα που θα τα έχεις στην αγκαλιά σου..

Πλάκα πλάκα,2 νονους θα έχεις??

Ε ναι 2 νονούς, μας έχουν πει 5 άτομα μέχρι στιγμής, δεν έχω δεχτεί κανένα γιατί θέλω να γεννηθούν πρώτα τα παιδιά....αν κ μέσα μου ξέρω ποιους θέλω χαχαχαχαχ

φιλη αν το πας με εβδομάδες μόλις κλείσεις την 30η μπαίνεις 8ο!! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ε ναι 2 νονούς, μας έχουν πει 5 άτομα μέχρι στιγμής, δεν έχω δεχτεί κανένα γιατί θέλω να γεννηθούν πρώτα τα παιδιά....αν κ μέσα μου ξέρω ποιους θέλω χαχαχαχαχ

φιλη αν το πας με εβδομάδες μόλις κλείσεις την 30η μπαίνεις 8ο!! 

Δλδ όταν θα είμαστε 30+1 μπαίνουμε 8ο?? 

Ή 31+1? Πφφφ με μπερδεύουν αυτά ακόμα!!

Just now, Renez είπε:

Δλδ όταν θα είμαστε 30+1 μπαίνουμε 8ο?? 

Ή 31+1? Πφφφ με μπερδεύουν αυτά ακόμα!!

30+1.... ο 8ος περιλαμβάνει 5 εβδομάδες! 
μεχρι να κανείς κ την κόρη θα τα έχεις μάθει...:wub:

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ έβλεπα ότι ήμουν σε πάρτυ κ έπινα σφηνάκια!!!

Καλημέρα!:mrgreen:

Just now, Renez είπε:

Δε θα κάτσεις καλά εσύ??? Κοίτα μη κουβαλάς κ σηκώνεις κ τραβάς??

Όσα βλέπει η πεθερά! Από πάνω πάνω ετσι λίγο!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

30+1.... ο 8ος περιλαμβάνει 5 εβδομάδες! 
μεχρι να κανείς κ την κόρη θα τα έχεις μάθει...:wub:

Τώρα το γκουγλαρα κ το είδα...τζιζας!!

Δλδ σε 4 ημέρες μπαίνω στον 8ο???? Άντε κουνά κ εσύ να με φτασεις να είμαστε μαζί!!! @EugenJen ακούς?? Μπαίνουμε 8ο σε λίγες μερες:blink:

Άρα κάποιες έχουν ήδη μπει νομίζω..κάτσε να δω... Σήμερα νομίζω μπαίνει η @Mariamaraki :x

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλά φίλη δε το λες κ εφιάλτη το δικό σου:mrgreen: μάλλον εφιάλτη των αντρών μας το λές:mrgreen:

Μα δεν είναι πρόοδος για εμένα αυτοο??? Ααααα εσύ είσαι πολύ αυστηρή μανούλα^_^

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Δλδ σε 4 ημέρες μπαίνω στον 8ο???? Άντε κουνά κ εσύ να με φτασεις να είμαστε μαζί!!! @EugenJen ακούς?? Μπαίνουμε 8ο σε λίγες μερες:blink:

Άρα κάποιες έχουν ήδη μπει νομίζω..κάτσε να δω... Σήμερα νομίζω μπαίνει η @Mariamaraki :x

Καλά φίλη δε το λες κ εφιάλτη το δικό σου:mrgreen: μάλλον εφιάλτη των αντρών μας το λές:mrgreen:

Είμαι αυστηρή με την χαλάρωση!! 

Άμα το πώς στον άντρα μου, θα μου πει όταν γεννήσω να παμε για τα σφηνακια:lol:

Μου είπε κ μένα ο γιατρός ότι μπαίνω 8 κ τρελάθηκα! Να τα πάρουμε αγκαλίτσα επιτέλους:wub:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Ναι γαμωτο ακούγεται τόσο κοντά στην πηγηηη!!! Πωωω όταν μπω 37η με κόβω να γεννάω από τη  χαρά μου κ το πανηγύρι που θα στήσω!!!!:D

Πάλι έχει λόξυγκα ο προσοντουχος πρίγκιψ..εμμμ πως να μην έχουν κ αυτά αφού όλη μέρα τα μελετάμε??:x:D

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλε αυτό είναι ωραίο... ειδικά αν είχε κ κανα κοκτέιλακι δροσερό!!! Χαχαχαχχα

Just now, Renez είπε:

Ναι φίλη μπαίνεις 8ο.... σε 4 μερες θα πιεις μια παγωμένη σοκολάτα να το γιορτάσεις!!!! Χαχαχαχα 

μ εγώ την άλλη εβδομάδα...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε αυτό είναι ωραίο... ειδικά αν είχε κ κανα κοκτέιλακι δροσερό!!! Χαχαχαχχα

Ναι φίλη μπαίνεις 8ο.... σε 4 μερες θα πιεις μια παγωμένη σοκολάτα να το γιορτάσεις!!!! Χαχαχαχα 

μ εγώ την άλλη εβδομάδα...

Κ τι σημασία έχει που μπαίνεις μια εβδομάδα πιο αργά,ούτως ή άλλως λογικά εσύ θα τα αγκαλιάσεις λίγο πιο γρήγορα:wub:

Ρε σεις,είδατε που πυροβόλησαν τον Χίο? Βέβαια χρόνια τώρα τον τριγυρνάνε..αλλά αυτή η φάση να σε πυροβολούν έξω από το σπίτι σου what the fuck?! Κ λέμε μετά ότι στο Τέξας είναι επικίνδυνα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...