Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Γεια σας κοριτσάκια.... εμείς πήγαμε το πρωί παραλία τελικά. Δε βούτηξα μόνο ποδαράκια...

καθομουν στο μαγαζί σε τραπεζάκι, καθώς η ξαπλώστρα φαινόταν άθλος για εμένα, και έπινα το τσαγακι μου άνευ ζάχαρης φυσικά....38 βαθμούς! Γυρίσαμε σπίτι έφαγα κ κοιμήθηκα 3 ώρες να συνέλθω.... είχαν πρηστεί κ τα πόδια μου!αυτα!!

Γιατί γλυκούλι μου δεν έβαζες τα ποδαράκια σου σε καρεκλιτσα;;; τουλάχιστον χαλαρώσες λιγάκι;;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

1 ώρα πρίν, Ninamc είπε:

Εγώ όπως σου ειπα έχω γιατρο που είναι ο νουμερο ένα στο Ρέα, όποτε γίνεται ότι θέλει εκείνος και όποτε το θέλει.. Γι αυτό και είχα καλή εμπειρία τοκετού.. Γέννησα και μου το ακουμπησε ολόγυμνο αμέσως πανω στο γυμνο δέρμα μου, όπως ακριβώς ήταν, ακόμα με τον λώρο.. 

Και μετά έκανε όλα τα υπόλοιπα, όπως και θηλασα αμέσως εκείνη τη στιγμή.. Ακριβώς όπως ήμασταν. Και μετά το πηρε η μαία με τις νοσηλευτριες και τον παιδιατρο για εξετάσεις.. Και εγώ προχωρησα στην ανάνηψη.. 

Η εμπειρία ήταν τελεια καθώς κλαίγαμε όλοι μαζί.. Έχω και φωτογραφίες από όλο τον τοκετό.. Τις έβγαλε ο γιατρός. 

Απλά εγώ υπέφεραν να γεννήσω. Ήμουν άτυχη καθώς δεν κατέβαινε ευκολα. Αν δεν είχα αυτή τη μαία και αυτό το γιατρό θα το είχαν παρει με καισαρική απ την ώρα που μπήκα.. 

Δεν έχω δει πολλους γιατρους να μένουν δεκαεφτά ώρες μέσα σε τοκετό.. Ειλικρινά στ λέω

Γενικά η εμπειρία ήταν τελεια, από το μαιευτήριο δεν έχω κανένα παραπονο, όλα ήταν άψογα, και ειδικά το φαγητό, οπως και τα φάρμακα και ότι χρειαζόμασταν. 

Απλά οι μαίες ήταν άσχετες, αυτές που έμπαιναν στα δωμάτια.. Άσχετες εντελώς... Αλλά έλεγε η μια για το θηλασμο, αλλά η άλλη, δεν άλλαζαν το μωρό, ενώ επέμενα ότι είχε λερωθεί.. Γενικά ήταν μπαζο κατάσταση ως προς την υποστήριξη για τον θηλασμό. Η μαία μου, πητε το στήθος μου και το εστυψε με τα χέρια της σε ππτηρι και έδωσε στο μωρό με συρηγγα. Από εκεί καταλαβαίνεις την πολυτιμη βοήθεια που είχα από εκείνη.. Ε αν δεν ήταν εκείνη δεν ξέρω αν θα θηλαζα.. 

Ας μην επεκταθώ. Η νυφη μου που γέννησε, έκανε κτ και την είχαν μέσα στα αίματα για να μην την αλλάξουν. Αναγκαστήκαμε να παρουμε τον γιατρό μου, να τους βάλει χέρι για να γίνει η δουλειά.. Ε εντάξει.. Να κάνουμε τον μπαμπουλα για τα αυτονόητα?? Τραγικές οι μαίες... 

Να προσεχεος και ξεκουραση... Καλυτερα να σαι ξεκουραστη γιατί έρχονται ξενυχτια... Το νου σου Ε!! Μη κανεις δουλειές, προσοχη.. 

Να ρωτήσεις μήπως τον γιατρό και να αυξήσετε μαγνήσιο? Εγώ στην πρωτη έπαιρνα τρεις φορές τη μέρα.. Αλλά τώρα δεν έχω καμία συσπαση ακόμα, όποτε δεν παιρνω ακόμα. 

Γενικά όμως, να προσεχεις και να μην αγχώνεσαι, σιγά σιγά τις δουλειές και ξεκουραση... 

Μίλησα με τον γιατρό για τα λευκά που είναι ένα τσικ ανεβασμένα και με καθησυχάσει ότι συμβαίνει στην εγκυμοσυνη και απλά το παρακολουθουμε, επίσης συμβαίνει από κουραση και στρες τα οποία τα έχω και τα δυο όπως ξέρεις... Άρα μια χαρά ολα

@Hliolousti @Anastasia05  @Christinα

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις συγγενή τον γιατρό σου γιατί ξέρεις πως θα σε περιποιηθούν πολύ! Μακάρι να έχεις πιο εύκολο τοκετό αυτή τη φορά και να μη ταλαιπωρηθείς καθόλου! 

Εγω τώρα που δεν έχω κάποιον δικό μου εκεί ελπίζω πως δεν θα έχω την εμπειρία της νύφης σου (Παναγία μου!) και πως θα με βοηθήσει το γεγονός ότι είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη και θα ξέρω κάποια πράγματα επο μόνη μου. Επισης θα συζητήσω με τον γιατρό και θα ζητήσω κάποια πράγματα από πριν. Φαίνεται κι αυτος να είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Μακάρι! 

πρίν από 6 λεπτά , Alex83 είπε:

Καλησπέρα! Γέννησα στο ΡΕΑ 28/5 την μικρή μου. Θα σου περιγράψω την δίκη μου εμπειρία. Πήγα με σπασμένα νερά τα χαράματα, αφού κάναμε όλες τις διαδικασίες (γραφειοκρατικά, εξετάσεις αίματος, κλισμα) με πήγαν στο δωματιο τοκετού( σε περίπτωση φτ μένεις εκεί δεν αλλάζεις χώρο). Υπήρχε ηρεμία κ μου χαμήλωσαν τα φώτα στο δωμάτιο για να μην με ενοχλούν. Από την πρώτη στιγμή είχα μαζί μου την δικιά μου Μαια. Μόνο η προϊσταμένη ερχόταν για να ελέγξει διαστολή κ καθώς έμεινα αρκετες ώρες προσπαθώντας άλλαξαν τρεις βάρδιες κ όλες ήταν πολύ ευγενικές. Δεν έκανα επισκληριδιο γιατί προσπαθούσαμε να αλλάξει θέση η μικρή για να κατέβει. Μετά από 17 ώρες πήραμε την απόφαση για κτ. Με οδήγησαν στο χειρουργείο όπου όλοι ήταν ευγενικοί κ μου εξηγούσαν βήμα βήμα τι πρόκειται να συμβεί. Μόλις έβγαλαν το μωρό το έβαλαν κατευθείαν στην αγκαλια μου. Μετά το πήραν για εξετάσεις κ για να το δείξουν στον μπαμπά. Μου την έφεραν στην ανανηψη όπου κ θηλασαμε κανονικότατα! Από το δωμάτιο ενώ είχα ζητήσει τρίκλινο με έβαλαν σε δίκλινο κ μάλιστα μόνο το ένα βράδυ υπήρχε άλλη κοπέλα στο δωμάτιο, τα επόμενα βραδιά ήμουν μόνη μου. Οι μαίες ερχόταν αμέσως μόλις χτυπούσα κουδουνάκι κ με βοήθησαν αρκετά με το θηλασμό. Το δεύτερο βράδυ που η μικρή ήταν πολύ ανήσυχη κ έκλαιγε μια από τις κοπέλες απλά επειδή άκουσε το μωρό να κλαιει ήρθε κ μου ζήτησε να την αφήσω να με βοηθήσει. Μου ζήτησε να γδυθώ από τη μέση κ πάνω, γδυσαμε τη μικρούλα, χαμηλώσαμε το φως στο δωμάτιο κ μας έβαλε να θηλαζουμε ξαπλωτες. Η μικρούλα ηρέμησε αμέσως κ έκτοτε ο ξαπλωτος θηλασμός είναι η αγαπημένη μας στάση. Αντιμετώπισα πρόβλημα με τις θηλες μου που πονάγανε υπερβολικα αλλά ποτέ δεν τέθηκε σαν θέμα να δωθεί συμπλήρωμα η θηλες σιλικονησ. Γενικότερα είχα πολύ θετική εμπειρία κ απόλαυσα με ηρεμία τις πρώτες μέρες με το μωρό αλλά κ τον τοκετό μου. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. 

Wow! Πραγματικά πολύ καλή εμπειρία αυτή που περιγράφεις. Μακάρι να έχω την τυχη σου! Ωστόσο έχει τύχει να πάω δυο φορές στο ρεα, μια για απόξεση και μια για την β επιπέδου και δεν είχα καμία από τις δυο φορές καλή εμπειρία. Ελπίζω όμως πως η συζήτηση με τον γιατρό μου θα μπυ λύσει πολλές απορίες και ίσως αν του ζητήσω κάποια πράγματα να τα έχουμε συμφωνήσει από πριν και να μην υπάρχει πρόβλημα. 

Να σου ζήσει το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 2

Just now, P.L.L. είπε:

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις συγγενή τον γιατρό σου γιατί ξέρεις πως θα σε περιποιηθούν πολύ! Μακάρι να έχεις πιο εύκολο τοκετό αυτή τη φορά και να μη ταλαιπωρηθείς καθόλου! 

Εγω τώρα που δεν έχω κάποιον δικό μου εκεί ελπίζω πως δεν θα έχω την εμπειρία της νύφης σου (Παναγία μου!) και πως θα με βοηθήσει το γεγονός ότι είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη και θα ξέρω κάποια πράγματα επο μόνη μου. Επισης θα συζητήσω με τον γιατρό και θα ζητήσω κάποια πράγματα από πριν. Φαίνεται κι αυτος να είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Μακάρι! 

Βρε δεν είπαμε πως όλες στην ομαδαρα μας θα έχουμε σούπερ εμπειρία γτ θα στέλνουμε η μία στην άλλη όλη μας τη θετική ενέργεια????

Μην αγχώνεσαι κ εσύ τώρα γτ θα έχω τύψεις ότι σας το προκάλεσα εγώ με τη χθεσινή μου ανησυχία..

5 hours ago, Renez said:

Κάνεις βαλίτσα σιγά σιγά??? Θα τρελαθωωω:x

Αχχχ κοριτσουδια μου πως περνάει έτσι ο καιρός καλεεεε??

Οπότε να να πάρω 2-3 ακόμη σελτεδακια από τζαμπο κ πετσετουλες..όντως,πόσες πετσέτες??

Αχχχ γμτ πάλι τώρα έχω εδώ κ κάνα δεκάλεπτο τους πόνους περιόδου..όσο δεν είχα νιώσει ως τώρα εγκυμοσυνη ,μου το φύλαγε για τον 7ο..τι να πω..:rolleyes:

Κι εγώ έχω πόνους περιόδου στη μέση μου που και που, αλλά επειδή με ενοχλεί κατά διαστήματα η μέση μου γενικά όταν περπατάω ή/και όταν σηκώνομαι από κάπου μετά από ώρα, δε ξέρω ακριβώς πού οφείλεται... μπορεί να είναι το αυξημένο βάρος σε συνδυασμό με το τέντωμα της μήτρας που όλο και μεγαλώνει. Επίσης έχω παρατηρήσει κι εγώ συσπασούλες αραιά και πού, σαν να σκληραίνει η κοιλιά μου για μισό-ένα λεπτό, αλλά δεν πονάει, απλά με ενοχλεί εκείνη την ώρα και περνάει γρήγορα. Μάλλον είναι Braxton-hicks που μου φαίνεται φυσιολογικό, οπότε δεν ανησυχώ. Μαγνήσιο δεν παίρνω, γιατί κανείς δε μου είπε να πάρω και μέχρι στιγμής δεν είχα καθόλου κράμπες ή έντονες/συχνές συσπάσεις, αλλά ίσως χρειαστώ κι εγώ αργότερα. Πάντως προσπάθησε να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί και αυτό παίζει ρόλο. Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν κουράζομαι παραπάνω, περπατάω ή σκύβω για δουλειές, μετά η κοιλιά μου είναι πιο σκληρή, βαριά και νιώθω σαν να κατουριέμαι συνέχεια... είναι πολύ άβολο.

Για το θέμα του μαιευτηρίου που συζητούσατε πριν, αν και αργά στη συζήτηση, έχω να σου πω κι εγώ ότι δεν ανησυχώ για σένα γιατί είσαι ενημερωμένη και δε θα τους αφήσεις να σε κάνουν ό,τι θέλουν, ακόμα και αν πέσεις στη χειρότερη περίπτωση. Συμφωνώ μαζί σου με τα χίλια... το να σε αγχώνουν τζάμπα και να δίνουν με το έτσι θέλω, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, ξένο γάλα στο μωρό σου είναι απαράδεκτο. Κάποια μωρά μπορεί να το χειριστούν καλά αυτό και να μην τους επηρεάσει στην πέψη ή στον θηλασμό αργότερα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι. Η αδερφή μου σαν πρωτάρα την πάτησε γιατί στο μαιευτήριο έδωσαν φόρμουλα στο μωρό με μπιμπερό από την αρχή, επειδή και καλά το μωρό ήταν μεγάλο και δεν χόρταινε με το πρωτόγαλα, με αποτέλεσμα το μωρό και να εμφανίσει αμέσως αλλεργίες και κολικούς και να πάθει σύγχυση θηλών και να μη παίρνει στήθος μετά. Εξ αιτίας αυτής της "λεπτομέρειας" δηλαδή, η αδερφή μου παιδεύτηκε κάνα δίμηνο μετά για να καταφέρει να εδραιώσει το θηλασμό με πολύ κόπο, και το μωρό από τους κολικούς (και τις αλλεργίες βέβαια στο γάλα και στα αυγά που το ανακαλύψανε αργότερα) έκλαιγε συνεχώς όλο το 24ωρο με εξαίρεση κάνα 2ωρο την ημέρα που τον έπαιρνε ταλαίπωρη βόλτα με τον μάρσιπο και κατάφερνε τουλάχιστον ο μικρός να κοιμηθεί λιγάκι. Πάρα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Εσύ διάβασε από τώρα ό,τι μπορείς σχετικά με τον θηλασμό (που από ότι κατάλαβα το κάνεις ήδη), ξέρεις κιόλας ότι το να χάσει λίγο βάρος το μωρό στην αρχή και το να μην έχεις κανονικό γάλα τις πρώτες 2-3 μέρες είναι φυσιολογικό (θα έχεις μόνο λίγο πρωτόγαλα που θα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται το μωρό σου τότε), ξέρεις ότι δεν έχουν το δικαίωμα να δώσουν στο μωρό ξένο γάλα χωρίς την συγκατάθεση/υπογραφή σου, θα έχεις ενημερώσει και τον γιατρό σου, την μαία/ες, τον άντρα σου και όποιον άλλον έχεις μαζί σου για το τί θέλεις να κάνεις ακριβώς για να έχουν και εκείνοι το νου τους, και όλα θα πάνε μια χαρά!:wink:

Just now, elenioz said:

@Renez Χαχαα άστα να πάνε... Εσύ κουράζεσαι σίγουρα και περισσότερο. Να δούμε τι θα πει και ο γιατρός σου, πιστεύω παντως με λίγη πάρα πάνω χαλάρωση θα μας φύγει σιγά σιγά κ αυτό... 

@EugenJen Αα αυτό μου είπε κ εμένα η γιατρός μ. Να βλέπω αν περνάει τα 20 δευτερόλεπτα η μένει πιο κάτω αλλά εγώ έχω και πόνο γι'αυτό περισσότερο. 

@Ninamc Πωπω τα λιγουρευτικα τα μπαρμπουνάκια! Να φάτε και να κάνετε πολλές βουτιές και για εμάς :x

@Eva137 Όλα καλά κορίτσι μου σε εσάς εκεί; Είδα είχατε κάτι τυφώνες και σε σκέφτηκα. 

Ναι, κοπέλα μου, μια χαρά είμαστε εμείς εδώ ευτυχώς, σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες. Βέβαια ξεκινάει εποχή τυφώνων τώρα, οπότε ποτέ δε ξέρεις τί σε περιμένει, αλλά μέχρι στιγμής μόνο παραλιακά έχει περάσει από εμάς στο Τέξας. Το καλό είναι ότι παίρνουμε ειδοποιήσεις στο κινητό όταν πλησιάζει κάτι επικίνδυνο εδώ για να αναζητήσουμε άσυλο, αλλά πραγματικά ελπίζω να μη χρειαστεί... μόνο αυτό μας έλειπε τώρα! Μόνο μια φορά πρόπερσι το περάσαμε αυτό και ήταν λίγο τρομακτικό. :wacko:

• Μου αρέσει 5

vNpVm5.png

Just now, EugenJen είπε:

Γιατί γλυκούλι μου δεν έβαζες τα ποδαράκια σου σε καρεκλιτσα;;; τουλάχιστον χαλαρώσες λιγάκι;;;

Ρε φίλη κ τα βούτηξα στο νεράκι και στην καρεκλιτσα τα είχα... ναι είχε μέχρι κάποια στιγμή δεοσερο αεράκι κ το ευχαριστήθηκα! Θα πηγαίνουμε πιο συχνά μωρε, κ σιγά σιγά πιστεύω θα μου φύγει κ ο φόβος κ θα μπω!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez said:

@Eva137 κορίτσι μου πως είσαι?? Όλος είδα κ εγώ στις ειδήσεις για τον ανεμοστρόβιλο αλλά κ τον χαμό με τους διαδηλωτές πάλι..ευχομαι να είστε καλά κ να προσέχετε πολύ πολύ ε?! 

Να σε ρωτήσω κ το δικό σας σπίτι έτσι είναι? Από αυτά τα λεπτά ? Ξύλινο?

Ναι κοριτσάκι μου, προσέχουμε όσο μπορούμε, γιατί και με τον ιό και όλα εδώ γίνεται χαμός!

Το δικό μας το σπίτι ευτυχώς φαίνεται αρκετά καλό, είναι χτισμένο πάνω σε τσιμέντο αντί για ξύλα και έχει επένδυση από τούβλο έξω (μέσα βέβαια όλοι οι τοίχοι είναι από γυψοσανίδες). Βέβαια, όλα τα σπίτια εδώ είναι πιο προχειροφτιαγμένα από ότι στην Ελλάδα, αυτό είναι αλήθεια, αλλά τουλάχιστον πήραμε ένα από τα πιο στιβαρά! Επίσης, ο άντρας μου λέει ότι έχει μεγάλη σοφίτα (εγώ δεν ανέβηκα να την δω), ψηλή και με πολύ χώρο, οπότε ίσως αργότερα να κάνουμε και ένα δωμάτιο που λέγαμε εκεί πάνω... ανυπομονώ να πάρουμε τα κλειδιά από εβδομάδα για να πάω να το εξερευνήσω!:wink:

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ναι κοριτσάκι μου, προσέχουμε όσο μπορούμε, γιατί και με τον ιό και όλα εδώ γίνεται χαμός!

Το δικό μας το σπίτι ευτυχώς φαίνεται αρκετά καλό, είναι χτισμένο πάνω σε τσιμέντο αντί για ξύλα και έχει επένδυση από τούβλο έξω (μέσα βέβαια όλοι οι τοίχοι είναι από γυψοσανίδες). Βέβαια, όλα τα σπίτια εδώ είναι πιο προχειροφτιαγμένα από ότι στην Ελλάδα, αυτό είναι αλήθεια, αλλά τουλάχιστον πήραμε ένα από τα πιο στιβαρά! Επίσης, ο άντρας μου λέει ότι έχει μεγάλη σοφίτα (εγώ δεν ανέβηκα να την δω), ψηλή και με πολύ χώρο, οπότε ίσως αργότερα να κάνουμε και ένα δωμάτιο που λέγαμε εκεί πάνω... ανυπομονώ να πάρουμε τα κλειδιά από εβδομάδα για να πάω να το εξερευνήσω!:wink:

Άντε άντε τον φάγατε τον γάιδαρο!!!

Θα κάνεις το μυστικό δωμάτιο του μπέμπη σας:x 

Πολύ καλό που έχει βάση το τσιμέντο Ευακι μου το σπίτι..όλα θα σας είναι τέλεια γτ σας αξίζει!! Τόσο παιδευτηκατε για αυτό!! Οπότε απ' ότι κατάλαβα ηρθε η προσφορά από τη δουλειά κ εγκρίθηκε το δάνειο ε???:)

Just now, Renez said:

Πολύ καλό που έχει βάση το τσιμέντο Ευακι μου το σπίτι..όλα θα σας είναι τέλεια γτ σας αξίζει!! Τόσο παιδευτηκατε για αυτό!! Οπότε απ' ότι κατάλαβα ηρθε η προσφορά από τη δουλειά κ εγκρίθηκε το δάνειο ε???:)

Αχ, σ'ευχαριστώ Αρετούλα μου... ναι, ήρθε επιτέλους αυτή η προσφορά την Παρασκευή, τη στείλαμε στην τράπεζα, λογικά τώρα θα εγκριθεί το δάνειο κανονικά (δεν έχουν πια λόγο να μην το εγκρίνουν απλά επειδή είναι σαβ/ακο τώρα δεν ακούσαμε τίποτα ακόμα), οπότε σε λίγες μέρες θα ξεμπερδεύουμε με αυτό. Μετά θα έχουμε ετοιμασίες πυρετωδώς: ο άντρας μου θα ανακαινίζει το σπίτι κι εγώ θα αναλάβω design, επιλογές χρωμάτων, ντουλαπιών κτλ., παραγγελίες, και φυσικά θα οργανώνω σιγά σιγά τα πράγματα του μωρού! Λίγο τελευταία στιγμή, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Just now, Renez είπε:

Just now, Eva137 είπε:

Αχ αυτά τα αμερικανικά σπίτια με τις σοφίτες που έχουν όλες τις αναμνήσεις μέσα....δε μιλαω για τα θρίλερ! Άντε κοριτσάκι μου να προσέχετε με τον κορονοιο εκεί κ με το καλό να πάτε στο σπιτακι σας...0

SqfGp3.png

Just now, Eva137 είπε:

Αχ, σ'ευχαριστώ Αρετούλα μου... ναι, ήρθε επιτέλους αυτή η προσφορά την Παρασκευή, τη στείλαμε στην τράπεζα, λογικά τώρα θα εγκριθεί το δάνειο κανονικά (δεν έχουν πια λόγο να μην το εγκρίνουν απλά επειδή είναι σαβ/ακο τώρα δεν ακούσαμε τίποτα ακόμα), οπότε σε λίγες μέρες θα ξεμπερδεύουμε με αυτό. Μετά θα έχουμε ετοιμασίες πυρετωδώς: ο άντρας μου θα ανακαινίζει το σπίτι κι εγώ θα αναλάβω design, επιλογές χρωμάτων, ντουλαπιών κτλ., παραγγελίες, και φυσικά θα οργανώνω σιγά σιγά τα πράγματα του μωρού! Λίγο τελευταία στιγμή, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!

Έλα ρεεεε είναι κουραστικά μεν αυτά αλλααα τόσο ομορφα:x 

Νέο σπίτι,νέα πράγματα,νέα χρώματα,νέα ζωή για εσάς ανοίγεται μπροστά σας κοριτσάκι μου!! Κ θα έρθει κ το θηριακι σας να συμπληρώσει όλη σας την ευτυχία θα δεις!!!

Καλέ διανύω την 30η εβδομάδα κ το συνειδητοποίησα που το υπενθύμισα στον γιατρό σήμερα(γτ με ρώτησε πού ακριβώς είμαι για να δει για τις συσπάσεις κτλ) και μου λέει με μια άνεση "α ναι,κοντευουμε το πολύ σε δύο μήνες θα έχουμε γεννήσει!" Και έπαθα πάλι ένα σοκ χαράς-ευτυχιας-αγωνιας που το ακούσαμε από το γιατρο μου..αχχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ said:

Αχ αυτά τα αμερικανικά σπίτια με τις σοφίτες που έχουν όλες τις αναμνήσεις μέσα....δε μιλαω για τα θρίλερ! Άντε κοριτσάκι μου να προσέχετε με τον κορονοιο εκεί κ με το καλό να πάτε στο σπιτακι σας...0

Ευχαριστώ πολύ πολύυυυ! Ελπίζω πια σε αυτό το σπίτι να στεριώσουμε και να μείνουμε για τα καλά (δε ξέρω αν σας το έχω πει αλλά στα 11 χρόνια που είμαι Αμερική έχουμε αλλάξει ήδη 6 διαμερίσματα και 3 σπίτια... έχω κουραστεί να μετακομίζω)! Τουλάχιστον αυτό δεν είναι πολύ παλιό, χτίστηκε το 1997, οπότε δεν ανησυχώ κιόλας για τα φαντάσματα στη σοφίτα που λέγαμε πριν! :P 

• Χαχα 3

vNpVm5.png

Just now, Renez είπε:

Βρε δεν είπαμε πως όλες στην ομαδαρα μας θα έχουμε σούπερ εμπειρία γτ θα στέλνουμε η μία στην άλλη όλη μας τη θετική ενέργεια????

Μην αγχώνεσαι κ εσύ τώρα γτ θα έχω τύψεις ότι σας το προκάλεσα εγώ με τη χθεσινή μου ανησυχία..

Όλες τις ιδιες ανησυχίες έχουμε πάντα! Είναι φυσιολογικό νομίζω! Δεν χρειάζεται να έχεις τύψεις! Κι εγώ ελπίζω πως θα έχουμε τυχη και γούρι κι όλα θα πάνε καλά για όλες! Ένα δράμα κι ένα κλαμα θα το ρίξουμε παντως, να είστε προετοιμασμένες! Δεν φταίμε εμείς.. φταίνε οι ορμόνες!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez said:

Νέο σπίτι,νέα πράγματα,νέα χρώματα,νέα ζωή για εσάς ανοίγεται μπροστά σας κοριτσάκι μου!! Κ θα έρθει κ το θηριακι σας να συμπληρώσει όλη σας την ευτυχία θα δεις!!!

Καλέ διανύω την 30η εβδομάδα κ το συνειδητοποίησα που το υπενθύμισα στον γιατρό σήμερα(γτ με ρώτησε πού ακριβώς είμαι για να δει για τις συσπάσεις κτλ) και μου λέει με μια άνεση "α ναι,κοντευουμε το πολύ σε δύο μήνες θα έχουμε γεννήσει!" Και έπαθα πάλι ένα σοκ χαράς-ευτυχιας-αγωνιας που το ακούσαμε από το γιατρο μου..αχχ

Ναι, κι εγώ σήμερα μόλις μπήκα στην 30η εβδομάδα και δε το πιστεύω! Βέβαια όταν κοιτάω την κοιλιά μου ή όταν την κρατάω γιατί με ζορίζει το βάρος, το καταλαβαίνω για τα καλά... ειδικά το βράδυ, νομίζω ότι πραγματικά μοιάζω με ετοιμόγεννη!!! Με το καλό όλες μας, όλα να μας έρθουν όσο πιο βολικά γίνεται, αλλά κυρίως στο τέλος να είμαστε υγιείς μαμάδες με υγιή μωράκια... αυτό έχει σημασία!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Renez είπε:

Πω πω ποτέ λέγαμε για αυχενικές κ ποτέ φτιάχνουμε βαλίτσες....

Just now, Eva137 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύυυυ! Ελπίζω πια σε αυτό το σπίτι να στεριώσουμε και να μείνουμε για τα καλά (δε ξέρω αν σας το έχω πει αλλά στα 11 χρόνια που είμαι Αμερική έχουμε αλλάξει ήδη 6 διαμερίσματα και 3 σπίτια... έχω κουραστεί να μετακομίζω)! Τουλάχιστον αυτό δεν είναι πολύ παλιό, χτίστηκε το 1997, οπότε δεν ανησυχώ κιόλας για τα φαντάσματα στη σοφίτα που λέγαμε πριν! :P 

Χαχαχαχαχ όχι μωρε τα φαντάσματα είναι στα υπόγεια.... ώρε φίλη πολλές μετακομίσεις, θα είναι το γουρλίδικο αυτό. Θα ακουστούν τα πρώτα κλάμματα κ γέλια του διαδόχου...:wub:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Eva137 είπε:

Με το καλό να πάτε στο νέο σας σπίτι!!! Κ να το ετοιμασεται να υποδεχτεί κ το παλικαρι σας! :)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...