Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@elenioz αχχ κοριτσάκι μου μαζί μας πάει εμάς ε?! Η αλήθεια είναι @Anastasia05 και @Christinα μου πως όντως αυτή την εβδομάδα κουράστηκα πάλι αρκετά..

Βασικά έκατσα Πέμπτη κ Παρασκευή 6ωρο κ Σάββατο 9ωρες κ κλασσικά σπίτι όλο κ κάτι χαζό έκανα μετά..κ ρε πουστ:confused: μου δε το κάνω για μαγκιά αλλά εκείνη την ώρα πραγματικα νιώθω πως αντέχω..πφφφ μάλλον μου βγαίνει μετά..

Θα περιμένω να πάει 7-8 να πάρω τηλ κ τον γιατρό μου ούτως να κλείσω για Τετάρτη ξανά ραντεβού να του πω κ πως είμαι κ βλέπουμε..

Τα δύο παρηγορα της υπόθεσης είναι ότι 1.και η μαμα μου λέει είχε πόνους στη κοιλια κ στις δύο εγκυμοσυνες της μέχρι που γέννησε(ίσως παίζει κ κληρονομικό λέω εγώ..)

Και 2. Ο μπεμπουλης μου τουλάχιστον κολυμπάει εκεί μέσα ακάθεκτος όλη μέρα..:x

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

@elenioz αχχ κοριτσάκι μου μαζί μας πάει εμάς ε?! Η αλήθεια είναι @Anastasia05 και @Christinα μου πως όντως αυτή την εβδομάδα κουράστηκα πάλι αρκετά..

Βασικά έκατσα Πέμπτη κ Παρασκευή 6ωρο κ Σάββατο 9ωρες κ κλασσικά σπίτι όλο κ κάτι χαζό έκανα μετά..κ ρε πουστ:confused: μου δε το κάνω για μαγκιά αλλά εκείνη την ώρα πραγματικα νιώθω πως αντέχω..πφφφ μάλλον μου βγαίνει μετά..

Θα περιμένω να πάει 7-8 να πάρω τηλ κ τον γιατρό μου ούτως να κλείσω για Τετάρτη ξανά ραντεβού να του πω κ πως είμαι κ βλέπουμε..

Τα δύο παρηγορα της υπόθεσης είναι ότι 1.και η μαμα μου λέει είχε πόνους στη κοιλια κ στις δύο εγκυμοσυνες της μέχρι που γέννησε(ίσως παίζει κ κληρονομικό λέω εγώ..)

Και 2. Ο μπεμπουλης μου τουλάχιστον κολυμπάει εκεί μέσα ακάθεκτος όλη μέρα..:x

Δεν ξέρω τι γίνεται με τη κληρονομικότητα στις εγκυμοσύνες,πάντως κι εγώ έχω κοινά με τη μαμα μου.. Μπορεί απλά να τυχαίνει,ποιος ξέρει?

Σου βγαίνει η κούραση.. καλό θα είναι να ξεκουράζεσαι περισσότερο και ότι κάνεις αργά κ χαλαρά. Δεν πειράζει να μείνουν πίσω οι δουλειές του σπιτιου! 

Λίγο λίγο κάθε μέρα,κι ας νιώθεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα! 

Εγώ σήμερα που βρήκα ευκαιρία κοιμάμαι όλη μέρα! Το χρειαζόμαστε κι εμείς κ τα νινακια μας:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

@Renez και θα ήταν η ερώτηση της ημέρας αυτή!! Έχω ξεκινήσει μαγνήσιο 2 φορές την ημέρα κ έχω κ εγώ συσπάσεις ,όχι το ίδιο αλλά 2-3 φορές την ημέρα σίγουρα....πόνους περιόδου δεν έχω μόνο τις συσπάσεις,μάλλον πρέπει να αυξήσουμε το μαγνήσιο σε 3 φορές την ημέρα θα μιλήσω κ εγώ με την γιατρό μου αύριο ..

C1JTp3.png

Just now, P.L.L. είπε:

Με προβληματίζεις... Γεννησα την κόρη στο Αλεξάνδρα και δεν χρειάστηκα μαια. Αυτές που ήταν εκεί ήταν εξαιρετικά καλές μαζί μου και με βοήθησαν παρα πολύ. Οποτε έλεγα να μην πάρω ούτε στο ρεα. Παρεμπιπτόντως στο ΡΕΑ τι κάνουν όταν γεννάς; Σου βάζουν το μωρό στο στήθος όπως είναι με τα αίματα για τουλάχιστον μισή ώρα; Στο Αλεξάνδρα αυτό κάνουν και είναι πολύ γλυκό και υποστηρικτικο του θηλασμού. Μετά το παίρνουν και το πλένουν και έπειτα στο ξαναφέρνουν για καμία ώρα πάνω σου. Ελπίζω να σου έκαναν το ίδιο και στο ΡΕΑ αλλιώς φαντάζομαι θα πρέπει να το ζητήσω από τον γιατρό μου. 

Με ενδιαφέρει πολύ να μου πει κάποια κοπέλα τη γνώμη της για το ΡΕΑ και την διαδικασία της γεννας γιατί δεν το συμπαθω το άτιμο σα μαιευτήριο και δεν θέλω να μου χαλάσει τις ωραίες στιγμές με το μωρό μου. 

Καλησπέρα! Γέννησα στο ΡΕΑ 28/5 την μικρή μου. Θα σου περιγράψω την δίκη μου εμπειρία. Πήγα με σπασμένα νερά τα χαράματα, αφού κάναμε όλες τις διαδικασίες (γραφειοκρατικά, εξετάσεις αίματος, κλισμα) με πήγαν στο δωματιο τοκετού( σε περίπτωση φτ μένεις εκεί δεν αλλάζεις χώρο). Υπήρχε ηρεμία κ μου χαμήλωσαν τα φώτα στο δωμάτιο για να μην με ενοχλούν. Από την πρώτη στιγμή είχα μαζί μου την δικιά μου Μαια. Μόνο η προϊσταμένη ερχόταν για να ελέγξει διαστολή κ καθώς έμεινα αρκετες ώρες προσπαθώντας άλλαξαν τρεις βάρδιες κ όλες ήταν πολύ ευγενικές. Δεν έκανα επισκληριδιο γιατί προσπαθούσαμε να αλλάξει θέση η μικρή για να κατέβει. Μετά από 17 ώρες πήραμε την απόφαση για κτ. Με οδήγησαν στο χειρουργείο όπου όλοι ήταν ευγενικοί κ μου εξηγούσαν βήμα βήμα τι πρόκειται να συμβεί. Μόλις έβγαλαν το μωρό το έβαλαν κατευθείαν στην αγκαλια μου. Μετά το πήραν για εξετάσεις κ για να το δείξουν στον μπαμπά. Μου την έφεραν στην ανανηψη όπου κ θηλασαμε κανονικότατα! Από το δωμάτιο ενώ είχα ζητήσει τρίκλινο με έβαλαν σε δίκλινο κ μάλιστα μόνο το ένα βράδυ υπήρχε άλλη κοπέλα στο δωμάτιο, τα επόμενα βραδιά ήμουν μόνη μου. Οι μαίες ερχόταν αμέσως μόλις χτυπούσα κουδουνάκι κ με βοήθησαν αρκετά με το θηλασμό. Το δεύτερο βράδυ που η μικρή ήταν πολύ ανήσυχη κ έκλαιγε μια από τις κοπέλες απλά επειδή άκουσε το μωρό να κλαιει ήρθε κ μου ζήτησε να την αφήσω να με βοηθήσει. Μου ζήτησε να γδυθώ από τη μέση κ πάνω, γδυσαμε τη μικρούλα, χαμηλώσαμε το φως στο δωμάτιο κ μας έβαλε να θηλαζουμε ξαπλωτες. Η μικρούλα ηρέμησε αμέσως κ έκτοτε ο ξαπλωτος θηλασμός είναι η αγαπημένη μας στάση. Αντιμετώπισα πρόβλημα με τις θηλες μου που πονάγανε υπερβολικα αλλά ποτέ δεν τέθηκε σαν θέμα να δωθεί συμπλήρωμα η θηλες σιλικονησ. Γενικότερα είχα πολύ θετική εμπειρία κ απόλαυσα με ηρεμία τις πρώτες μέρες με το μωρό αλλά κ τον τοκετό μου. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. 

• Μου αρέσει 5

Just now, EugenJen είπε:

@Renez και θα ήταν η ερώτηση της ημέρας αυτή!! Έχω ξεκινήσει μαγνήσιο 2 φορές την ημέρα κ έχω κ εγώ συσπάσεις ,όχι το ίδιο αλλά 2-3 φορές την ημέρα σίγουρα....πόνους περιόδου δεν έχω μόνο τις συσπάσεις,μάλλον πρέπει να αυξήσουμε το μαγνήσιο σε 3 φορές την ημέρα θα μιλήσω κ εγώ με την γιατρό μου αύριο ..

Αχχχ αυτά τα άτιμα υπερκινητικά μαμουνια μας έχουν τρελάνει!! Πάντως έχω διαβάσει πως είναι κ αυτές οι συσπάσεις του Braxton που είναι προπαρασκευαστικές του τοκετού κ απολύτως φυσιολογικές αλλά χωρίς πόνο..οποτε για τέτοιες ακούγονται οι δικες σου φίλη μου!!

Όταν μιλήσω με τον γιατρό μου θα σου πω να έχεις κ εσύ μια ιδέα μέχρι να πάρεις τη δική σου;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αχχχ αυτά τα άτιμα υπερκινητικά μαμουνια μας έχουν τρελάνει!! Πάντως έχω διαβάσει πως είναι κ αυτές οι συσπάσεις του Braxton που είναι προπαρασκευαστικές του τοκετού κ απολύτως φυσιολογικές αλλά χωρίς πόνο..οποτε για τέτοιες ακούγονται οι δικες σου φίλη μου!!

Όταν μιλήσω με τον γιατρό μου θα σου πω να έχεις κ εσύ μια ιδέα μέχρι να πάρεις τη δική σου;)

Κ εγώ αυτό διάβασα, επίσης λέει να μετράς πόσο κρατάνε κ όσο είναι κάτω από 15 δευτερόλεπτα είναι φυσιολογικό...έχεις κ πόνο στην μέση εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή;;;γιατί η μέση όλες μας που έχουμε πάρει τα κιλακια μας πονάει!!

C1JTp3.png

@Renez Χαχαα άστα να πάνε... Εσύ κουράζεσαι σίγουρα και περισσότερο. Να δούμε τι θα πει και ο γιατρός σου, πιστεύω παντως με λίγη πάρα πάνω χαλάρωση θα μας φύγει σιγά σιγά κ αυτό... 

@EugenJen Αα αυτό μου είπε κ εμένα η γιατρός μ. Να βλέπω αν περνάει τα 20 δευτερόλεπτα η μένει πιο κάτω αλλά εγώ έχω και πόνο γι'αυτό περισσότερο. 

@Ninamc Πωπω τα λιγουρευτικα τα μπαρμπουνάκια! Να φάτε και να κάνετε πολλές βουτιές και για εμάς :x

@Eva137 Όλα καλά κορίτσι μου σε εσάς εκεί; Είδα είχατε κάτι τυφώνες και σε σκέφτηκα. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Δεν ξέρω τι γίνεται με τη κληρονομικότητα στις εγκυμοσύνες,πάντως κι εγώ έχω κοινά με τη μαμα μου.. Μπορεί απλά να τυχαίνει,ποιος ξέρει?

Σου βγαίνει η κούραση.. καλό θα είναι να ξεκουράζεσαι περισσότερο και ότι κάνεις αργά κ χαλαρά. Δεν πειράζει να μείνουν πίσω οι δουλειές του σπιτιου! 

Λίγο λίγο κάθε μέρα,κι ας νιώθεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα! 

Εγώ σήμερα που βρήκα ευκαιρία κοιμάμαι όλη μέρα! Το χρειαζόμαστε κι εμείς κ τα νινακια μας:)

Μπράβο βρε Αναστασία κι εγώ σήμερα τεμπελιαζω! Κοιμήθηκα το μεσημέρι κ το παιδάκι μ ξύπνησε κ κάθησε στην άκρη στα ποδια μου κ έπαιζε με τα παιχνιδάκια του! Πρέπει πρώτα να χαλαρώσει το μυαλό για να χαλαρώσει το σώμα! Αλλά μεσημέρια σκέφτομαι ποτέ θα κοιμηθεί το παιδί για να κάνω δουλειές που δεν μπορώ κ στο τέλος δεν κάνω τπτ γτ λιώνω με τη ζέστη κ δεν χαλαρώνω κιόλας! Οι δουλειές δεν τελειώνουν πια,ας μείνει κ κάτι πίσω δεν πειράζει δεν περιμένω έλεγχο!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, elenioz είπε:

@Renez Χαχαα άστα να πάνε... Εσύ κουράζεσαι σίγουρα και περισσότερο. Να δούμε τι θα πει και ο γιατρός σου, πιστεύω παντως με λίγη πάρα πάνω χαλάρωση θα μας φύγει σιγά σιγά κ αυτό... 

@EugenJen Αα αυτό μου είπε κ εμένα η γιατρός μ. Να βλέπω αν περνάει τα 20 δευτερόλεπτα η μένει πιο κάτω αλλά εγώ έχω και πόνο γι'αυτό περισσότερο. 

@Ninamc Πωπω τα λιγουρευτικα τα μπαρμπουνάκια! Να φάτε και να κάνετε πολλές βουτιές και για εμάς :x

@Eva137 Όλα καλά κορίτσι μου σε εσάς εκεί; Είδα είχατε κάτι τυφώνες και σε σκέφτηκα. 

Πόνο έχεις χαμηλά η στην κοιλίτσα την ώρα που σκληραίνει;;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κ εγώ αυτό διάβασα, επίσης λέει να μετράς πόσο κρατάνε κ όσο είναι κάτω από 15 δευτερόλεπτα είναι φυσιολογικό...έχεις κ πόνο στην μέση εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή;;;γιατί η μέση όλες μας που έχουμε πάρει τα κιλακια μας πονάει!!

Όχι όχι..συνήθως πχ τα πρωινά που πάντα όταν ξυπνάω έχω σύσπαση είναι τελείως ανώδυνη,απλά είναι σκληρή η κοιλίτσα κ μαλακώνει αμέσως μόλις την ζεστάνω λίγο..

Σήμερα μόνο με έχει πιάσει ταυτόχρονο πόνος περιόδου στη κοιλιά κ σύσπαση..

Η μέση πονάει μόνο όταν είμαι ώρα ξαπλωμένη ή καθιστή..

Λοιπόν μίλησα με τον γιατρό μου κ παρότι ο γλυκούλης πάλεψε να μην με αγχωσει κτλ μου λέει "δεν αφήνουμε το ραντεβού της Τετάρτης να μου έρθεις αύριο να κάνουμε έναν καρδιοτοκογραφο να σε δω?" Με αυτό από ότι μου εξήγησε βλέπουν κ μετρούν τις συσπάσεις της μήτρας..οπότε θα πάω αύριο απόγευμα..άλλο που δε θέλω βέβαια:x

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Όχι όχι..συνήθως πχ τα πρωινά που πάντα όταν ξυπνάω έχω σύσπαση είναι τελείως ανώδυνη,απλά είναι σκληρή η κοιλίτσα κ μαλακώνει αμέσως μόλις την ζεστάνω λίγο..

Σήμερα μόνο με έχει πιάσει ταυτόχρονο πόνος περιόδου στη κοιλιά κ σύσπαση..

Η μέση πονάει μόνο όταν είμαι ώρα ξαπλωμένη ή καθιστή..

Λοιπόν μίλησα με τον γιατρό μου κ παρότι ο γλυκούλης πάλεψε να μην με αγχωσει κτλ μου λέει "δεν αφήνουμε το ραντεβού της Τετάρτης να μου έρθεις αύριο να κάνουμε έναν καρδιοτοκογραφο να σε δω?" Με αυτό από ότι μου εξήγησε βλέπουν κ μετρούν τις συσπάσεις της μήτρας..οπότε θα πάω αύριο απόγευμα..άλλο που δε θέλω βέβαια:x

Καλά θα κάνεις να πας να ηρεμήσεις αλλά από όσα διάβασα είμαστε κομπλέ θα μιλήσω κ εγώ βέβαια αύριο με την γιατρό αλλά δεν πιστεύω ότι είναι κάτι...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλά θα κάνεις να πας να ηρεμήσεις αλλά από όσα διάβασα είμαστε κομπλέ θα μιλήσω κ εγώ βέβαια αύριο με την γιατρό αλλά δεν πιστεύω ότι είναι κάτι...

Όχι πουλάκι μου,ξέρουμε πολύ καλά τι είναι...

"ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗΣ!!" :mrgreen:

Απλά πάντα πρέπει να τα τσεκαρουμε όλα να είμαστε ασφαλείς κ εμείς κ τα μωρά μας!!

Just now, elenioz είπε:

Είδες τι έγραψα για τον γιατρό ε αγάπη?

Όλα καλά θα μας είναι μωρέ απλά γτ να μη τα τσεκαρουμε ?!;)

Απλά εμείς τα δύο είμαστε μικρούλα κ ευαοσθητουλια :x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@Renez Χαχαχα σωστηη ας το ρίξουμε στο ότι είμαστε μπουμπουκάκια ακόμα :tongue: Αντεε θα δεις και τον προικισμένο αντρακλα :x 

@EugenJen Χαμηλά πιο κάτω από εκεί που σκληραίνει. Καμιά φορά απλώνεται και στα πόδια αυτός ο πόνος ή σαν να έρχεται από την μέση προς τα μπρος ένα περίεργο πράγμα. Ευτυχώς όμως κρατάει πολύ λίγα δευτερόλεπτα. 

@Christinα Ο γλυκούλης! Δίπλα στην μαμα χωρις να την ενοχλεί

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κοριτσάκια.... εμείς πήγαμε το πρωί παραλία τελικά. Δε βούτηξα μόνο ποδαράκια...

καθομουν στο μαγαζί σε τραπεζάκι, καθώς η ξαπλώστρα φαινόταν άθλος για εμένα, και έπινα το τσαγακι μου άνευ ζάχαρης φυσικά....38 βαθμούς! Γυρίσαμε σπίτι έφαγα κ κοιμήθηκα 3 ώρες να συνέλθω.... είχαν πρηστεί κ τα πόδια μου!αυτα!!

• Μου αρέσει 4

SqfGp3.png

@Eva137 κορίτσι μου πως είσαι?? Όλος είδα κ εγώ στις ειδήσεις για τον ανεμοστρόβιλο αλλά κ τον χαμό με τους διαδηλωτές πάλι..ευχομαι να είστε καλά κ να προσέχετε πολύ πολύ ε?! 

Να σε ρωτήσω κ το δικό σας σπίτι έτσι είναι? Από αυτά τα λεπτά ? Ξύλινο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...