Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Εντομεταξυ ρε κορίτσια μόνο εγώ από όλη μας την ομάδα έχω εδώ κ μια εβδομάδα ξανά περίπου μέρα παρά μέρα πόνους περιόδου χαμηλά στη κοιλίτσα κ κάνω συσπάσεις μεσα στη μέρα 2-3 παρά το μαγνήσιο που παίρνω πρωι-βραδυ???:blink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

11 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Κορίτσια δεν θα προλαβω να απαντήσω σε όλα.. Ευχαριστώ όλες για τη στήριξη σήμερα.. Και γενικά ευχαριστωωω

Λοιπόν @Renez εσυ εισαι αντράκι όπως εμένα, σαν πρωτομανουλα θα κανεις κ εσυ λάθη, θα σε κοροιδευουν μπροστά στα μάτια σου και ίσως.. Λέω ίσως να το ανεχθείς.. Θα χεις τόση χαρά και συνάμα κουραση και ταλαιπωρία που θα θες να δώσεις τόπο στην οργή... 

Εγω θα σου προτεινα ότι σου είπε και η @Christinα , πηγαονεχαλαρα , προετοιμασμενη μεν, οχι όμως τόσο καχύποπτη.. Μπορεί να πεσεις σε καλή νοσηλεία και να μην έχεις κανένα θέμα.. 

Όλα θα πανε καλα, και ο θηλασμός ια γίνει, αν πραγματικα το θες και σκόνη όμως να πιει δεν χάθηκε και ο κόσμος.. Μη γίνεις σαν εμένα που για να μη δώσω  σκόνη παραλιγο να χάσω το μυαλό μου. Γενικά παρτο χαλαρά, και αν θες όντως φυσιολογικό τοκετό, για μένα κακώς δεν έχεις βρει ήδη μια μαια! 

Θα σου πω την εμπειρία μου στο Ρέα, για να καταλάβεις τι εννοώ. 

Ο γιατρός μου είναι θείος μου και σε μεγάλη θέση εκεί. Η γυναίκα του είναι μαία μου. Φθάνω με σπασμένα νερά στο Ρέα. 

Με βάζουν στην αίθουσα για να με ετοιμάσουν μέχρι να έρθει ο γιατρός μου και η μαία μου, με ρώτησαν κάτι άσχετες και κοράκια νοσηλεύτριας, 6 φορές αν θέλω να κάνω αμέσως εκείνη τη στιγμή την επισκληριδιο.. Σε ενημερώνω, αν σου κάνουν αμέσως επισκληριδιο , ξέχνα τον φ. Τ. 

Δεν μπορείς καν να σπρωξιές και γενικά σε αναγκάζουν να κάνεις καισαρική μετά... Το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα είναι να κάνουν αβέρτα καισαρικές. Ο γιατρός μου λοιπόν , ο οποιος είναι κατά της καισαρικής, το έχω καναπει πολλακις, 

Με είχε διαβάσει να αρνηθώ οτιδήποτε αν δεν βρισκόταν εκείνος και η γυναίκα του εκεί, όποτε ήξερα και αρνήθηκα. 

17 ώρες μαζί τους  με φ. Τ. και ένα μωρό υγιέστατο, όπως και εγώ άλλωστε το αποδεικνυουν.. Για οτιδήποτε ήθελαν να κάνουν στο μωρό μας, ρωτουσαν πρώτα τον γιατρό μου. Γενικά δεν αντιμετώπισα θέματα με εξετάσεις του παιδιου η κάτι άλλο. Απλά οι μαίες και το προσωπικο είναι απαράδεκτο. Είναι ανίκανες να κάνουν αυτό που πρεπει. 

Εγώ όσο ήμουν στο μαιευτήριο, έδωσα ξένο γάλα, με δική μ ευθυνη, αλλά το μωρό δεν το ήθελε, και τα πηγαμε μια χαρά με τον θηλασμό τελικα. Γενικά έφευγαν και νωρίτερα κάποιες κοπέλες γιατί δεν ήθελαν να πληρωσουν τις διανυκτερεύσεις εκεί. Εγώ δεν το συνιστώ να φυγεις αν δεν έχεις την πληρη άδεια και επίγνωση του γιατρου σου... 

Εγώ πηγα και παω στο Ρέα μόνο λόγω του γιατρου μου. 

Αν δεν πηγαινα εκει, είχα τρόπο να παω στο Αρεταιειο, στο οποίο μόνο καλά έχω ακουσει. Για το Έλενα ακουγονται διαφορά όπως και για πολλα αλλά όπως σου είπαν όλα τα κορίτσια.. Εσυ έχεις παρει την απόφαση σου, μα μη κρίνεις ένα μαιευτήριο βάση κριτικών στο ίντερνετ, δεν συμφωνώ. Αν ο γιατρός σου είναι κυριος και αξιόπιστος, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. 

Ξεχασα να σχολιάσω το θέμα της Μαιας 

Λοιπόν, η μαία σε καθοδηγεί, είναι μαζί σου εκεί, σου δίνει κουράγιο, σου λέει για τους παλμους του μωρου, αν είναι καλά, ποτε να σπρωξιές, ποτε θα σου έρθει δυνατός πόνος.. 

Γενικά προλαβαινεις πολλα πραγματα αν έχεις μια έμπειρη μαία στο πλευρο σου.. Εγώ μπήκα με σπασμένα νερά, η διαδικασία δεν ξεκίνησε, και χρειάστηκα τεχνιτούς πονους.. Ήταν εκεί να μου πει ποτε να παρω ανάσα, ποτεθα πονεσω, ποτενα συζητήσουμε κάτι για να μην υποφέρω, πως είναι το μωρό μου, πως χτυπα η καρδιά του, αν ετοιμάζεται να κατέβει, αν έχουμε διαστολή.. Ποτε να τα δώσω όλα ρε παιδι μου.. 

Γενικά εμένα με βοήθησε πολυ, αν δεν την είχα θα μου έκαναν καισαρική με το που μπήκα εκεί μέσα.. 

Και δεν με ρωτησε στιγμή αν θέλω να κάνω καισαρική εκείνο το βράδυ. Πάντα μοθ έλεγε υπομονή θα το παλεψουμε. Και έτσι κι εγινε. Το παλεψαμε μέχρι τέλους.. 

Εγώ στην θέση σου θα εψαχνα και μια μαία, να συνεργαστεί με τον γιατρό μου. 

Αλλά να συνεργαστεί, οχι ο γιατρός να λέει καισαεικη και η μαία να επιμένει.. Αν ο γιατρός πει καισαρική είναι καισαεικη τέλος.. Κάτι βλέπει για να το πει. 

Αλλά εμπιστεύσου τον γιατρό σου, μα να ξέρεις, ο γιατρός δεν είναι όπως η μαία, η μαία τα παιζει στα δάχτυλα αυτά.. Αν είναι έμπειρη και σωστή βοηθάει πολυ την γυναίκα. Αυτή είναι η άποψη μου

Με προβληματίζεις... Γεννησα την κόρη στο Αλεξάνδρα και δεν χρειάστηκα μαια. Αυτές που ήταν εκεί ήταν εξαιρετικά καλές μαζί μου και με βοήθησαν παρα πολύ. Οποτε έλεγα να μην πάρω ούτε στο ρεα. Παρεμπιπτόντως στο ΡΕΑ τι κάνουν όταν γεννάς; Σου βάζουν το μωρό στο στήθος όπως είναι με τα αίματα για τουλάχιστον μισή ώρα; Στο Αλεξάνδρα αυτό κάνουν και είναι πολύ γλυκό και υποστηρικτικο του θηλασμού. Μετά το παίρνουν και το πλένουν και έπειτα στο ξαναφέρνουν για καμία ώρα πάνω σου. Ελπίζω να σου έκαναν το ίδιο και στο ΡΕΑ αλλιώς φαντάζομαι θα πρέπει να το ζητήσω από τον γιατρό μου. 

Με ενδιαφέρει πολύ να μου πει κάποια κοπέλα τη γνώμη της για το ΡΕΑ και την διαδικασία της γεννας γιατί δεν το συμπαθω το άτιμο σα μαιευτήριο και δεν θέλω να μου χαλάσει τις ωραίες στιγμές με το μωρό μου. 

Just now, Mariamaraki είπε:

Όλα θα είναι τέλεια!!!!! Και ο καιρός θα περάσει πολύ πολύ γρήγορα όπως και από την αρχή της εγκυμοσύνης μας...:x

Μακάρι! Κι εγώ αυτό εύχομαι για όλες μας!!! Δεν υπάρχει λογος να ανησυχούμε για οτι δεν μπορούμε να ελέγξουμε:) Θετική σκέψη κ αισιοδοξία!

Just now, Renez είπε:

Εντομεταξυ ρε κορίτσια μόνο εγώ από όλη μας την ομάδα έχω εδώ κ μια εβδομάδα ξανά περίπου μέρα παρά μέρα πόνους περιόδου χαμηλά στη κοιλίτσα κ κάνω συσπάσεις μεσα στη μέρα 2-3 παρά το μαγνήσιο που παίρνω πρωι-βραδυ???:blink:

Ο γιατρός τι σου λέει? Έχεις χαμηλωσει ρυθμούς ?? Γιατί εγώ σε έχω αφήσει στο ότι δουλεύεις 5 Ώρο κ μετά γυρίζεις σπίτι κ κάνεις δουλειές!

Just now, P.L.L. είπε:

Με προβληματίζεις... Γεννησα την κόρη στο Αλεξάνδρα και δεν χρειάστηκα μαια. Αυτές που ήταν εκεί ήταν εξαιρετικά καλές μαζί μου και με βοήθησαν παρα πολύ. Οποτε έλεγα να μην πάρω ούτε στο ρεα. Παρεμπιπτόντως στο ΡΕΑ τι κάνουν όταν γεννάς; Σου βάζουν το μωρό στο στήθος όπως είναι με τα αίματα για τουλάχιστον μισή ώρα; Στο Αλεξάνδρα αυτό κάνουν και είναι πολύ γλυκό και υποστηρικτικο του θηλασμού. Μετά το παίρνουν και το πλένουν και έπειτα στο ξαναφέρνουν για καμία ώρα πάνω σου. Ελπίζω να σου έκαναν το ίδιο και στο ΡΕΑ αλλιώς φαντάζομαι θα πρέπει να το ζητήσω από τον γιατρό μου. 

Με ενδιαφέρει πολύ να μου πει κάποια κοπέλα τη γνώμη της για το ΡΕΑ και την διαδικασία της γεννας γιατί δεν το συμπαθω το άτιμο σα μαιευτήριο και δεν θέλω να μου χαλάσει τις ωραίες στιγμές με το μωρό μου. 

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω κορίτσι μου..

Ο δικός μου γιατρός συνεργάζεται με Ρέα,μητέρα,Ιασώ κ Λητώ κ δεν μετάνιωσα στιγμή την επιλογή μου.. διαλεξα Λητώ.

Αν δεν έχεις πάει καθόλου, θα σου πρότεινα να πας να δεις τους χώρους,τα δωμάτια κ να μιλήσεις να έχεις μια εικόνα . Έτσι όταν γεννήσεις θα νιώθεις λιγο πιο οικείο τον χώρο!

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Όχι κοπέλα μου κ εγώ έτσι είμαι. Τρομερός πόνος στην μέση (όπως στην περίοδο) δεν σταματάει καμία στιγμή μέσα στην μέρα, τα πόδια μου επίσης πονάνε ετσι κ η κοιλιά. Συσπάσεις τώρα που παίρνω διπλό μαγνήσιο είναι λιγότερο έντονοι ευτυχώς. Αλλά έχω πάθει κάτι κράμπες άλλο πράγμα. Χθες το βράδυ πρέπει να με άκουσε όλο το τετράγωνο :lol:  

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ! Εμένα φοβήθηκε λίγο η γιατρός μ όταν τις περιέγραψα πόσο έντονα νιώθω τις συσπάσεις και μου είπε χαλάρωση και ξεκούραση, δεν θέλουμε από τώρα τέτοια....

Η προικα φαίνεται τελειαα! Έφτιαξε μπόλικα πραγματακια η χρυσοχέρα πεθερά! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, elenioz είπε:

Όχι κοπέλα μου κ εγώ έτσι είμαι. Τρομερός πόνος στην μέση (όπως στην περίοδο) δεν σταματάει καμία στιγμή μέσα στην μέρα, τα πόδια μου επίσης πονάνε ετσι κ η κοιλιά. Συσπάσεις τώρα που παίρνω διπλό μαγνήσιο είναι λιγότερο έντονοι ευτυχώς. Αλλά έχω πάθει κάτι κράμπες άλλο πράγμα. Χθες το βράδυ πρέπει να με άκουσε όλο το τετράγωνο :lol:  

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ! Εμένα φοβήθηκε λίγο η γιατρός μ όταν τις περιέγραψα πόσο έντονα νιώθω τις συσπάσεις και μου είπε χαλάρωση και ξεκούραση, δεν θέλουμε από τώρα τέτοια....

Η προικα φαίνεται τελειαα! Έφτιαξε μπόλικα πραγματακια η χρυσοχέρα πεθερά! 

Πωπω βρε κορίτσι μου κι εσύ,γιατι έτσι?

Ζοριζεσαι με δουλειές? Καταλαβαίνω ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστή κ θέλει ειδική μεταχείριση!

Να ακούς τον γιατρό σου,δεν είναι καθόλου υπερβολή να χρειάζεσαι ξεκούραση κ ύπνο.. ποτέ δεν είναι αρκετά στην εγκυμοσύνη!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Πωπω βρε κορίτσι μου κι εσύ,γιατι έτσι?

Ζοριζεσαι με δουλειές? Καταλαβαίνω ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστή κ θέλει ειδική μεταχείριση!

Να ακούς τον γιατρό σου,δεν είναι καθόλου υπερβολή να χρειάζεσαι ξεκούραση κ ύπνο.. ποτέ δεν είναι αρκετά στην εγκυμοσύνη!!!

Δεν ξέρω Αναστασία μου! Εγώ νιώθω ειδικά μετά που σταμάτησα την δουλειά ότι δεν κάνω τίποτα σε σχέση με παλιά, αλλά μάλλον θέλει ακόμα λιγότερα.... Και καμιά βόλτα αν βγούμε έτσι για περπάτημα, μου βγαίνει ξινό γτ με πιάνουν πόνοι, όποτε τις τελευταίες μέρες έχουμε κόψει τα πάντα ακόμα κ την θάλασσα. Ελπίζω να περάσει και αυτό! 

Just now, P.L.L. είπε:

Εγώ όπως σου ειπα έχω γιατρο που είναι ο νουμερο ένα στο Ρέα, όποτε γίνεται ότι θέλει εκείνος και όποτε το θέλει.. Γι αυτό και είχα καλή εμπειρία τοκετού.. Γέννησα και μου το ακουμπησε ολόγυμνο αμέσως πανω στο γυμνο δέρμα μου, όπως ακριβώς ήταν, ακόμα με τον λώρο.. 

Και μετά έκανε όλα τα υπόλοιπα, όπως και θηλασα αμέσως εκείνη τη στιγμή.. Ακριβώς όπως ήμασταν. Και μετά το πηρε η μαία με τις νοσηλευτριες και τον παιδιατρο για εξετάσεις.. Και εγώ προχωρησα στην ανάνηψη.. 

Η εμπειρία ήταν τελεια καθώς κλαίγαμε όλοι μαζί.. Έχω και φωτογραφίες από όλο τον τοκετό.. Τις έβγαλε ο γιατρός. 

Απλά εγώ υπέφεραν να γεννήσω. Ήμουν άτυχη καθώς δεν κατέβαινε ευκολα. Αν δεν είχα αυτή τη μαία και αυτό το γιατρό θα το είχαν παρει με καισαρική απ την ώρα που μπήκα.. 

Δεν έχω δει πολλους γιατρους να μένουν δεκαεφτά ώρες μέσα σε τοκετό.. Ειλικρινά στ λέω

Γενικά η εμπειρία ήταν τελεια, από το μαιευτήριο δεν έχω κανένα παραπονο, όλα ήταν άψογα, και ειδικά το φαγητό, οπως και τα φάρμακα και ότι χρειαζόμασταν. 

Απλά οι μαίες ήταν άσχετες, αυτές που έμπαιναν στα δωμάτια.. Άσχετες εντελώς... Αλλά έλεγε η μια για το θηλασμο, αλλά η άλλη, δεν άλλαζαν το μωρό, ενώ επέμενα ότι είχε λερωθεί.. Γενικά ήταν μπαζο κατάσταση ως προς την υποστήριξη για τον θηλασμό. Η μαία μου, πητε το στήθος μου και το εστυψε με τα χέρια της σε ππτηρι και έδωσε στο μωρό με συρηγγα. Από εκεί καταλαβαίνεις την πολυτιμη βοήθεια που είχα από εκείνη.. Ε αν δεν ήταν εκείνη δεν ξέρω αν θα θηλαζα.. 

Ας μην επεκταθώ. Η νυφη μου που γέννησε, έκανε κτ και την είχαν μέσα στα αίματα για να μην την αλλάξουν. Αναγκαστήκαμε να παρουμε τον γιατρό μου, να τους βάλει χέρι για να γίνει η δουλειά.. Ε εντάξει.. Να κάνουμε τον μπαμπουλα για τα αυτονόητα?? Τραγικές οι μαίες... 

Just now, elenioz είπε:

Δεν ξέρω Αναστασία μου! Εγώ νιώθω ειδικά μετά που σταμάτησα την δουλειά ότι δεν κάνω τίποτα σε σχέση με παλιά, αλλά μάλλον θέλει ακόμα λιγότερα.... Και καμιά βόλτα αν βγούμε έτσι για περπάτημα, μου βγαίνει ξινό γτ με πιάνουν πόνοι, όποτε τις τελευταίες μέρες έχουμε κόψει τα πάντα ακόμα κ την θάλασσα. Ελπίζω να περάσει και αυτό! 

Να προσεχεος και ξεκουραση... Καλυτερα να σαι ξεκουραστη γιατί έρχονται ξενυχτια... Το νου σου Ε!! Μη κανεις δουλειές, προσοχη.. 

Just now, Renez είπε:

Να ρωτήσεις μήπως τον γιατρό και να αυξήσετε μαγνήσιο? Εγώ στην πρωτη έπαιρνα τρεις φορές τη μέρα.. Αλλά τώρα δεν έχω καμία συσπαση ακόμα, όποτε δεν παιρνω ακόμα. 

Γενικά όμως, να προσεχεις και να μην αγχώνεσαι, σιγά σιγά τις δουλειές και ξεκουραση... 

Μίλησα με τον γιατρό για τα λευκά που είναι ένα τσικ ανεβασμένα και με καθησυχάσει ότι συμβαίνει στην εγκυμοσυνη και απλά το παρακολουθουμε, επίσης συμβαίνει από κουραση και στρες τα οποία τα έχω και τα δυο όπως ξέρεις... Άρα μια χαρά ολα

@Hliolousti @Anastasia05  @Christinα

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Renez και @elenioz κοριτσάκια μου γλυκά μάλλον κουράζεστε αρκετά κ το σώμα σας ζητάει ξεκούραση! Μπορεί να εννοεί κ το απολύτως τίποτα κι ας νομίζετε ότι έχετε ενέργεια ή ότι είστε παλικάρια! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ κάθε φορά ο οργανισμός αντιδρά αλλιώς! Δεν θα σας πει κανένας ότι χαιδευεστε ή το κάνετε ψέμματα αν όντως νιώθετε έτσι! Δεν χωράνε παλικαρισμοι όταν προέχουν 2 ζωές! Από δω και πέρα κότες! Και σας το λέω εγώ που στον 9ο θα πάω για δουλειά χωρίς να έχω plan B! Το παίζουμε σκληρά καρύδια αλλά δεν πρέπει να παίζουμε μ αυτά! Με αγάπη σας το λέω για να τα ακούω κι εγω!:)

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, elenioz είπε:

Δεν πειράζει να μην κάνεις τιποτα! Αυτό χρειάζεται να γίνει!!

Θα κάνεις όσες βόλτες θέλεις με το νινακι σε λίγο καιρό,μην ανησυχείς!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

@Renez και @elenioz κοριτσάκια μου γλυκά μάλλον κουράζεστε αρκετά κ το σώμα σας ζητάει ξεκούραση! Μπορεί να εννοεί κ το απολύτως τίποτα κι ας νομίζετε ότι έχετε ενέργεια ή ότι είστε παλικάρια! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ κάθε φορά ο οργανισμός αντιδρά αλλιώς! Δεν θα σας πει κανένας ότι χαιδευεστε ή το κάνετε ψέμματα αν όντως νιώθετε έτσι! Δεν χωράνε παλικαρισμοι όταν προέχουν 2 ζωές! Από δω και πέρα κότες! Και σας το λέω εγώ που στον 9ο θα πάω για δουλειά χωρίς να έχω plan B! Το παίζουμε σκληρά καρύδια αλλά δεν πρέπει να παίζουμε μ αυτά! Με αγάπη σας το λέω για να τα ακούω κι εγω!:)

Συμφωνωω απόλυτα μαζί σου.. Εγώ στην πρωτη κυηση φοβόμουν να ανεβω και σκάλες.. Γενικά φοβόμουν πολυ. Τώρα ανεβοκατεβαινω πεντε ορόφους για πλακα... Χαχα και όπως καταλαβαίνεις ο κοκκινομαλλης μου βγάζει την πιστη στο χορό και στο παιχνιδι κάθε μέρα.. Χαχα

Δεν προλαβαιμω να σκεφτω μη κανεις εκείνο Νίνα, μη κανεις το άλλο.. Και βρίσκομαι να πεφτω στο κρεβάτι το βράδυ και να μαι πτωμαααα

Ποπο κορίτσια μη ζηλέψετε μα έφαγα κάτι μπαρμπουνια μόλις ψατευτηκαν από τον παππου μας... Μιλάμε έφαγα έξι ψάρια... Χαχαχαχ και σαλάτες κτλ.. Του δώσαμε και κατάλαβε.. Ο δε κοκκινομαλλης έφαγε 3...χαχα χαμός στη θάλασσα... 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Συμφωνωω απόλυτα μαζί σου.. Εγώ στην πρωτη κυηση φοβόμουν να ανεβω και σκάλες.. Γενικά φοβόμουν πολυ. Τώρα ανεβοκατεβαινω πεντε ορόφους για πλακα... Χαχα και όπως καταλαβαίνεις ο κοκκινομαλλης μου βγάζει την πιστη στο χορό και στο παιχνιδι κάθε μέρα.. Χαχα

Δεν προλαβαιμω να σκεφτω μη κανεις εκείνο Νίνα, μη κανεις το άλλο.. Και βρίσκομαι να πεφτω στο κρεβάτι το βράδυ και να μαι πτωμαααα

Ποπο κορίτσια μη ζηλέψετε μα έφαγα κάτι μπαρμπουνια μόλις ψατευτηκαν από τον παππου μας... Μιλάμε έφαγα έξι ψάρια... Χαχαχαχ και σαλάτες κτλ.. Του δώσαμε και κατάλαβε.. Ο δε κοκκινομαλλης έφαγε 3...χαχα χαμός στη θάλασσα... 

Άνοιξε η όρεξη στο χωριό!!! Έτσι είναι! Καλά να περάσετε!!:)

Q1jtp2.png

Άνοιξε η όρεξη στο χωριό!!! Έτσι είναι! Καλά να περάσετε!!:)

Μικρό το χωριό στο νησάκι μας αλλά θαυματουργό...

Πάντα τα νησιά ανοίγουν την όρεξη για ψαρακιιιι 

Ευχαριστουμε κουκλα μου. Κλασσικά όλοι ασχολουνται με το μαλλί του παιδιου.. Χαχα έπεσαν στοιχήματα αν θα του μείνει το χρώμα η όχι.. Χαχαχα γελάμε πολυ.... Ειδικά οι συγγενείς μας είναι όλοι κατάξανθοι. Και αναρωτιούνται ποσο κοκκινουριχης θα ναι ο γιος μας χαχα

• Χαχα 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ σε νοιώθω! Μια απ τα ίδια, εν τω μεταξύ λόγω ιού με χει τον 5ο μήνα αναβοκατεβαινα με σκάλες 3 ορόφους 2-3φορεςτην ημέρα γτ σιχαινομουν με τον ιό. Τώρα δεν αντέχω απλά! Αλλά επειδή με θέλω σε φορμα6τον 9ο να πάω στη δουλειά μου, κάθομαι στ αυγά μου κ κάνω τα απολύτως απαραίτητα, ευτυχώς τα αγοράκια μου είναι πολύ συνεργασιμα!

Πω πωωω μπαρμπουνάκι φρέσκο!!!! Η θάλασσα ανοίγει την όρεξη!!! Φάε κ για μας!

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Μικρό το χωριό στο νησάκι μας αλλά θαυματουργό...

Πάντα τα νησιά ανοίγουν την όρεξη για ψαρακιιιι 

Ευχαριστουμε κουκλα μου. Κλασσικά όλοι ασχολουνται με το μαλλί του παιδιου.. Χαχα έπεσαν στοιχήματα αν θα του μείνει το χρώμα η όχι.. Χαχαχα γελάμε πολυ.... Ειδικά οι συγγενείς μας είναι όλοι κατάξανθοι. Και αναρωτιούνται ποσο κοκκινουριχης θα ναι ο γιος μας χαχα

Το πολύ πολύ να γίνει πυροξανθο!! Εσένα έχει μείνει ίδιο απ' όταν ήσουν μικρούλα?

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Αχ σε νοιώθω! Μια απ τα ίδια, εν τω μεταξύ λόγω ιού με χει τον 5ο μήνα αναβοκατεβαινα με σκάλες 3 ορόφους 2-3φορεςτην ημέρα γτ σιχαινομουν με τον ιό. Τώρα δεν αντέχω απλά! Αλλά επειδή με θέλω σε φορμα6τον 9ο να πάω στη δουλειά μου, κάθομαι στ αυγά μου κ κάνω τα απολύτως απαραίτητα, ευτυχώς τα αγοράκια μου είναι πολύ συνεργασιμα!

Πω πωωω μπαρμπουνάκι φρέσκο!!!! Η θάλασσα ανοίγει την όρεξη!!! Φάε κ για μας!

Εγω ακόμα ανεβαίνω, δεν μπαίνω σε ασανσέρ.. Ο ένας κατεβάζει τον παιδαρο και ο άλλος (εγώ δλδ) ακολουθεί από πισω χαχαχαχα σε καταστηματα δεν παω με το παιδι πουθενα.. Το χω ξαναπεί. 

Θα φαω θα φαω.. Εχω ήδη σκάσει όμως χαχα. Πολυ ζέστη κι ας φυσάει.. Ακουσα Αθήνα έχει σαρανταρια ευτυχώς που έχουμε κ ενα χωριό να ρθουμε δλδ. 

Το πολύ πολύ να γίνει πυροξανθο!! Εσένα έχει μείνει ίδιο απ' όταν ήσουν μικρούλα?

Εμένα είναι κατακόκκινα λες και είναι βαμμένα.. Το δικό του είναι καροτι 

Θα βάλω κάποια μέρα φωτο πλατη να μας δείτε... Να μας καμαρωσετε.. 

• Χαχα 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...