Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 said:

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει κορίτσι μου!

Που γέννας με το καλό??

Τελικα ιασω καταλήξαμε. Ήμασταν μεταξύ αρεταίειο, μητέρα και ιασώ αλλά  μπήκαμε και βγήκαμε τόσες φορές στο ιασώ με την εξωσωματική που είπαμε να μείνουμε εκεί μιας και ξέρουμε τα κατατόπια. Είναι και το πιο κοντινό μας και θα είναι και ο εξωσωματικός μας εκεί οποτε θα τους έχω όλους κάπου κοντά .. περισσότερη ανασφάλεια πεθαίνεις ... χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Blossombaby είπε:

Τελικα ιασω καταλήξαμε. Ήμασταν μεταξύ αρεταίειο, μητέρα και ιασώ αλλά  μπήκαμε και βγήκαμε τόσες φορές στο ιασώ με την εξωσωματική που είπαμε να μείνουμε εκεί μιας και ξέρουμε τα κατατόπια. Είναι και το πιο κοντινό μας και θα είναι και ο εξωσωματικός μας εκεί οποτε θα τους έχω όλους κάπου κοντά .. περισσότερη ανασφάλεια πεθαίνεις ... χαχαχα

Όπως σου είπαν τα κοριτσουδια μας η ομαδαρα μας είναι εδώ κ για καλά κ για κακα..

Εγώ συνήθως που τις τρελαινω με τις τρελές μου χθες είχα μια κορύφωση άγχους αλλά με το μπίρι μπίρι όλα πέρασαν..για κανένα Μαιευτηρίο ή προσωπικό δε μπορούμε να είμαστε σίγουρες εκτός των γιατρών μας..οπότε εναποθέτουμε εκεί όλες μας τις ελπίδες κ με προσευχουλες όλα θα πάνε σούπερ!!!!!

Κοριτσαρες μου ήρθε επιτέλους η πραματια από Κρήτη!! Έκατσα κ έκανα (παραδόξως με τη βοήθεια του άντρα μου:x!!) απολογισμό κ σας τον παραθέτω ώστε να με συμβούλεψε τι χρειάζομαι ακόμη:

Λευκά είδη:

Κουβέρτες πλεκτές (χειροποίητες για να καταλάβετε πάχος..) 3

Πικέ: 5

Φλις: 2

Πανάκια αγκαλιας/σεντονακια λικνου(χωράνε): 9 + 5(μεγαλύτερα σεντονια χωράνε κ στη κούνια για μετά..)

Πανάκια αγκαλιας πιο χοντρουλικο/μαλακό ύφασμα (δε ξέρω πως λέγεται..μουσελίνα??) : 8

Σελτεδακια: 2

Πετσετακια για γουλιες: 8

Σαλιαρες: 3

Ρουχαλακια:

φορμακια/πυτζαμακια: 13

Ζιπουνακια κοντομανικα: 17

Ζιπουνακια μακρυμάνικα: 16

φορμες/κολανακια τυπου: 7

φορμακια βελουτε: 3

καλτσουλες : 8

Σκουφάκια: 3

Γαντακια: 2

Αυτή είναι προς το παρόν η προίκα μας..εκτός από πετσέτες που δεν έχω ΚΑΜΊΑ :| τι άλλο λέτε να θέλει συμπλήρωμα?? Ή έχω ξεχάσει?

• Μου αρέσει 4

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμένα δε με αφήνει κολύμπι έτσι κ αλλιώς, όποτε το concept είναι Καπή στην παραλία... θα δω μήπως το απόγευμα πάμε μια βόλτα. 
εγω μόλις έφαγα τις τηγανίτες μου με μέλι κ κανέλα, οι μικρές χορεύουν samba!

Άμα δεν σε άφηνει , beach bar, ίσκιο κ θα βάζεις τον άντρα σου να σε δροσίζει, μην φανταστείς κ εγώ έτσι είμαι δεν είμαι μέσα στην θάλασσα όλη την ώρα!!

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Όπως σου είπαν τα κοριτσουδια μας η ομαδαρα μας είναι εδώ κ για καλά κ για κακα..

Εγώ συνήθως που τις τρελαινω με τις τρελές μου χθες είχα μια κορύφωση άγχους αλλά με το μπίρι μπίρι όλα πέρασαν..για κανένα Μαιευτηρίο ή προσωπικό δε μπορούμε να είμαστε σίγουρες εκτός των γιατρών μας..οπότε εναποθέτουμε εκεί όλες μας τις ελπίδες κ με προσευχουλες όλα θα πάνε σούπερ!!!!!

Κοριτσαρες μου ήρθε επιτέλους η πραματια από Κρήτη!! Έκατσα κ έκανα (παραδόξως με τη βοήθεια του άντρα μου:x!!) απολογισμό κ σας τον παραθέτω ώστε να με συμβούλεψε τι χρειάζομαι ακόμη:

Λευκά είδη:

Πανάκια αγκαλιας/σεντονακια λικνου(χωράνε): 9 + 5(μεγαλύτερα σεντονια χωράνε κ στη κούνια για μετά..)

Πανάκια αγκαλιας πιο χοντρουλικο/μαλακό ύφασμα (δε ξέρω πως λέγεται..μουσελίνα??) : 8

Ρουχαλακια:

Αυτή είναι προς το παρόν η προίκα μας..εκτός από πετσέτες που δεν έχω ΚΑΜΊΑ :| τι άλλο λέτε να θέλει συμπλήρωμα?? Ή έχω ξεχάσει?

Ουάου!!! Πολύ προικιά φίλη! Έτοιμη σε βρίσκω!

Πάρε 2-3 σελτεδακια ακόμα κ ενα μεγαλ ο για προστατευτικο στρώματος κουνιας!

Σαλιαρες θα χρειαστούν αλλά όχι ακόμα απαραιτήτως. Ο σο είναι μικρακια μπορείς να βάζεις κι αυτά τα πανακια για τις γουλιτσες στο λαιμακι του λίγο!

Τα ρουχαλάκια είναι πολλά αλλά να τα χωρησεις ανά μεγεθος-ηλικία κα να δεις! 

Κατά τ αλλά είσαι έτοιμη κ με μια βόλτα στο τζάμπο κιόλας ξεμπερδεψες!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημέρα και καλή Κυριακή φουσκοκοιλιτσες μου!!!

@Renez μου τέλεια η λίστα σου πιστεύω δεν θα λείψει τίποτα... μόνο όντως κανένα έξτρα σελτεδακι. 

Από πετσετουλες και καπουλες ποσες λέτε να χρειαστούμε?  

Πήραμε χθες και την βαλίτσα μας και σιγαααα σιγα θα βάζω όλο και κάτι μέσα!

Αααα δεν σας είπα μου έκλεισαν και το doppler την Παρασκευή!:wub:

Παράθεση

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Mariamaraki είπε:

@Renez μου τέλεια η λίστα σου πιστεύω δεν θα λείψει τίποτα... μόνο όντως κανένα έξτρα σελτεδακι. 

Κάνεις βαλίτσα σιγά σιγά??? Θα τρελαθωωω:x

Αχχχ κοριτσουδια μου πως περνάει έτσι ο καιρός καλεεεε??

Οπότε να να πάρω 2-3 ακόμη σελτεδακια από τζαμπο κ πετσετουλες..όντως,πόσες πετσέτες??

Αχχχ γμτ πάλι τώρα έχω εδώ κ κάνα δεκάλεπτο τους πόνους περιόδου..όσο δεν είχα νιώσει ως τώρα εγκυμοσυνη ,μου το φύλαγε για τον 7ο..τι να πω..:rolleyes:

• Λυπημένη/-ος 1

Με το καλό να τη γεμίσετε με όμορφα πραγματάκια! Θα δεις κ το νινί στην εξέταση μια χαρά!!!

Βαλίτσα Ε? Εγώ τέλη Σεπτέμβρη θα τη φτιάξω μια κ καλή, να πλύνω πρώτα όλο το προικιο κ να το σιδερωσω:shock: όλο τν Αυγούστο με τη δροσουλα...αχαχαχαχ  !

@Renez πάρε κα να 5αρι πετσετουλες για αρχή! Γνωμη μου πάρε 3 καπες που θα τις χρησιμοποιείς έως 2 χρόνων κ πετσετουλες τύπου μαλλιών-προσώπου με 2€ από μάρκετ ή jysk (έχω δει κ στον σκλάβ.. τη)για τον πρώτο καιρό που θα έχεις πολύ κατανάλωση! Και για το μαιευτήριο εκεί που θα τον πρωτοακουμπησουν μια απλή λευκή γτ μπορεί κ να βαψει. 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Με το καλό να τη γεμίσετε με όμορφα πραγματάκια! Θα δεις κ το νινί στην εξέταση μια χαρά!!!

Βαλίτσα Ε? Εγώ τέλη Σεπτέμβρη θα τη φτιάξω μια κ καλή, να πλύνω πρώτα όλο το προικιο κ να το σιδερωσω:shock: όλο τν Αυγούστο με τη δροσουλα...αχαχαχαχ  !

@Renez πάρε κα να 5αρι πετσετουλες για αρχή! Γνωμη μου πάρε 3 καπες που θα τις χρησιμοποιείς έως 2 χρόνων κ πετσετουλες τύπου μαλλιών-προσώπου με 2€ από μάρκετ ή jysk (έχω δει κ στον σκλάβ.. τη)για τον πρώτο καιρό που θα έχεις πολύ κατανάλωση! Και για το μαιευτήριο εκεί που θα τον πρωτοακουμπησουν μια απλή λευκή γτ μπορεί κ να βαψει. 

Να μην πάρουμε τότε κόκκινη για το μαιευτήριο?? Να μη φανεί κ το αιμα:D

Ναι ναι αυτό που λες,τύπου μαλλιών θα πάρω!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Κάνεις βαλίτσα σιγά σιγά??? Θα τρελαθωωω:x

Αχχχ κοριτσουδια μου πως περνάει έτσι ο καιρός καλεεεε??

Οπότε να να πάρω 2-3 ακόμη σελτεδακια από τζαμπο κ πετσετουλες..όντως,πόσες πετσέτες??

Αχχχ γμτ πάλι τώρα έχω εδώ κ κάνα δεκάλεπτο τους πόνους περιόδου..όσο δεν είχα νιώσει ως τώρα εγκυμοσυνη ,μου το φύλαγε για τον 7ο..τι να πω..:rolleyes:

Θα την κοιτάω την βαλίτσα βέβαια έτσι κλεισμένη καμία βδομάδα σίγουρα μην σου πω και 2 χαχαχαχα... νιώθω από την μια πολύ ωραία αλλά και με λίγο άγχος!!

Καλέ τι όμορφο αντρακιιιιιι τα λόγια περιττά :x

Τώρα που λες για τον Αύγουστο..θυμάμαι τον καιρό που έμαθα ότι είμαι έγκυος και έλεγα ααα ωραίο καιρό θα γεννήσω αρχές Οκτώβρη θα κάνω και τις διακοπές μου.... που να ήξερα ότι ούτε διακοπές και τόση ζέστη και τόσες δουλειές  ;;;;;;:-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Θα την κοιτάω την βαλίτσα βέβαια έτσι κλεισμένη καμία βδομάδα σίγουρα μην σου πω και 2 χαχαχαχα... νιώθω από την μια πολύ ωραία αλλά και με λίγο άγχος!!

Καλέ τι όμορφο αντρακιιιιιι τα λόγια περιττά :x

Νομίζω όλες μας λίγο πολύ σιγά σιγά αγχωνόμαστε για την όλη διαδικασία..πότε θα γεννησουμε,αν θα σπάσουν τα νερά,αν θα πονάμε,αν θα το καταλάβουμε εγκαίρως κτλ κτλ κ εγώ τα σκέφτομαι κ όλες πιστεύω..εσύ τι σκέφτεσαι?

Παντως θα γίνει πολύ πιο εύκολα απ' ότι φανταζόμαστε θα δεις;)

Ευχαριστούμεεε:x

Just now, Renez είπε:

Νομίζω όλες μας λίγο πολύ σιγά σιγά αγχωνόμαστε για την όλη διαδικασία..πότε θα γεννησουμε,αν θα σπάσουν τα νερά,αν θα πονάμε,αν θα το καταλάβουμε εγκαίρως κτλ κτλ κ εγώ τα σκέφτομαι κ όλες πιστεύω..εσύ τι σκέφτεσαι?

Παντως θα γίνει πολύ πιο εύκολα απ' ότι φανταζόμαστε θα δεις;)

Ευχαριστούμεεε:x

Ακριβώς το ίδιο... πως θα είναι οι συσπάσεις θα το καταλάβω?? Αν θα είμαι μόνη εκείνη την ώρα. Και γενικά για το μαιευτήριο.. 

Μέσα μου όμως νιώθω  ότι θα γίνει γρήγορα οπότε μετά μου περνάνε οι σκέψεις.!!

Και εσύ όσο για το μαιευτήριο μην αγχώνεσαι θα βρούμε την άκρη εκείνη την ώρα όπως πάντα.. απλά έχεις δίκιο τουλάχιστον να είμαστε προετοιμασμένες!

• Μου αρέσει 1

Just now, Blossombaby είπε:

Δεν έχω ακούσει κάτι κακό για Ιασώ!  Ήμουν κ εγώ στο general για λίγο καιρό. Καλύτερα που σου είναι οικείος ο χώρος,βοηθάει πολύ!

Just now, Renez είπε:

Λευκά είδη:

Ρουχαλακια:

Πολύ πράγμα φίλη!!! Πετσετουλες -μπερτες θα πω κι εγώ!

Για σαλιαρες δεν ξέρω,εγώ του πήρα κ είναι αχρησιμοποίητες,δεν τις μπορούσε καθόλου. Μόνο τις σαλιαρες-φουλαρια ανεχόταν (από h&m)

Ουάου!!! Πολύ προικιά φίλη! Έτοιμη σε βρίσκω!

Πάρε 2-3 σελτεδακια ακόμα κ ενα μεγαλ ο για προστατευτικο στρώματος κουνιας!

Σαλιαρες θα χρειαστούν αλλά όχι ακόμα απαραιτήτως. Ο σο είναι μικρακια μπορείς να βάζεις κι αυτά τα πανακια για τις γουλιτσες στο λαιμακι του λίγο!

Τα ρουχαλάκια είναι πολλά αλλά να τα χωρησεις ανά μεγεθος-ηλικία κα να δεις! 

Κατά τ αλλά είσαι έτοιμη κ με μια βόλτα στο τζάμπο κιόλας ξεμπερδεψες!

Προστατευτικό στρώματος οπωσδήποτε!!!! Και για το στρώμα του λικνου προστατευτικό!

Ακριβώς το ίδιο... πως θα είναι οι συσπάσεις θα το καταλάβω?? Αν θα είμαι μόνη εκείνη την ώρα. Και γενικά για το μαιευτήριο.. 

Μέσα μου όμως νιώθω  ότι θα γίνει γρήγορα οπότε μετά μου περνάνε οι σκέψεις.!!

Και εσύ όσο για το μαιευτήριο μην αγχώνεσαι θα βρούμε την άκρη εκείνη την ώρα όπως πάντα.. απλά έχεις δίκιο τουλάχιστον να είμαστε προετοιμασμένες!

Εγώ συσπάσεις δεν είχα καθολου στην πρώτη εγκυμοσύνη. 

Κι εγώ ένιωθα τότε ότι θα γίνει γρήγορα,ότι θα γεννήσω κ νωρίτερα κ δεν έγινε τίποτα από τα δύο:lol:

Οπότε αυτή τη φορά δεν έχω ιδέα πάλι πως θα γινει κ δεν έχω προσδοκίες!! Ο γιατρός μου είπε πως αν συνεχίσει έτσι ο παίδαρος κ δεν ξεκινήσει από μόνη της η γέννα, δε θα αφήσουμε 4 μέρες μετά την Πητ γιατί θα είναι πολύ μεγάλος.

Δεν ήθελα πάλι πρόκληση αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το αποφύγω! 

Οπότε δεν αγχώνομαι για κατι.

Τη βαλιτσουλα μου θα ετοιμάσω,τον Σεπτέμβρη κ θα περιμενω:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Δεν έχω ακούσει κάτι κακό για Ιασώ!  Ήμουν κ εγώ στο general για λίγο καιρό. Καλύτερα που σου είναι οικείος ο χώρος,βοηθάει πολύ!

Πολύ πράγμα φίλη!!! Πετσετουλες -μπερτες θα πω κι εγώ!

Για σαλιαρες δεν ξέρω,εγώ του πήρα κ είναι αχρησιμοποίητες,δεν τις μπορούσε καθόλου. Μόνο τις σαλιαρες-φουλαρια ανεχόταν (από h&m)

Προστατευτικό στρώματος οπωσδήποτε!!!! Και για το στρώμα του λικνου προστατευτικό!

Εγώ συσπάσεις δεν είχα καθολου στην πρώτη εγκυμοσύνη. 

Κι εγώ ένιωθα τότε ότι θα γίνει γρήγορα,ότι θα γεννήσω κ νωρίτερα κ δεν έγινε τίποτα από τα δύο:lol:

Οπότε αυτή τη φορά δεν έχω ιδέα πάλι πως θα γινει κ δεν έχω προσδοκίες!! Ο γιατρός μου είπε πως αν συνεχίσει έτσι ο παίδαρος κ δεν ξεκινήσει από μόνη της η γέννα, δε θα αφήσουμε 4 μέρες μετά την Πητ γιατί θα είναι πολύ μεγάλος.

Δεν ήθελα πάλι πρόκληση αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το αποφύγω! 

Οπότε δεν αγχώνομαι για κατι.

Τη βαλιτσουλα μου θα ετοιμάσω,τον Σεπτέμβρη κ θα περιμενω:)

Όλα θα είναι τέλεια!!!!! Και ο καιρός θα περάσει πολύ πολύ γρήγορα όπως και από την αρχή της εγκυμοσύνης μας...:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...