Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Έχεις δίκιο Νίνα μου..

Δε τίθεται κανένα θέμα έμπιστοσυνης του γιατρού μου,άλλωστε για αυτό η επόμενη επιλογή που κοίταξα ήταν το Ρέα γτ πάλι εκείνος συνεργάζεται με αυτό..δεν με αγχωνει κ γιατρός μου καλε αλλά οι συμπεριφορα των υπολοίπων όταν θ λείπει ο γιατρός..αυτά που είπαμε θηλασμος-παιδιατρος- στήριξη κτλ..

Κ η κουμπάρα μου εκεί γέννησε στο Ρέα κ ξέρω όχι μόνο από κριτικές αλλά από πρώτο χέρι πόσο κοιτάνε να στα αρπάξουν μόνο αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Ως μια στεγνή ιδιωτική επιχείρηση. Φυσικά με δικό σου άνθρωπο εκεί πολύ καλύτερα αλλά είδες κ εσύ τι εμπειρία είχες από τις εκεί μαιες κτλ..έτσι κ η φίλη μου..

Τεσπα..

Ήταν σκέψεις που μου φούντωσαν λόγω των σχολίων μιας μανουλας με πρόσφατη εμπειρία εκεί..βέβαια κ εκείνη κατέληξε στο μνμ της όπως οι περισσότερες για οποιαδήποτε Μαιευτηρίο ότι έχει να κάνει κ με τη βαρδια που θα πετύχεις σε παιδίατρους μαίες κτλ..

Για αυτό λέω με τη δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά όπως σε όλες μας στη γουρλο-ομαδα μας:)

Εσύ έφτασες στους παππούδες?

Κι εσυ εχεισ δικιο και όλες οι μανουλες έχουμε.. Γιατί παντου υπάρχει αυτό το χαλί.. Που μόνο τα χρήματα τους ενδιαφέρουν.. Εγώ είχα απαγορευσει προς το τέλος σε μαίες να με επισκέπτονται καθώς αλλά έλεγε η μια αλλά η άλλη. Είχα δική μου μαία και άκουγα εκείνη. Γενικά δες λίγο το θέμα της μαία ς που σου ειπα.. Θα ήταν καλό να είχες μια.. Το Ρέα έχει καλους παιδιατρους και γιατρους. Στις μαίες και στο προσωπικο γενικά χωλαίνει... 

Όλα θα πανε καλα όμως και στο Έλενα, απλά μην αφήσεις περιθωριο , να μην χάνεις από τα μάτια σου το μωρό χώρος λόγο και να ρωτάς τα παντα.. 

Ναι ναι έφθασα, και τώρα μπήκα να σας διαβάσω.. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Κι εσυ εχεισ δικιο και όλες οι μανουλες έχουμε.. Γιατί παντου υπάρχει αυτό το χαλί.. Που μόνο τα χρήματα τους ενδιαφέρουν.. Εγώ είχα απαγορευσει προς το τέλος σε μαίες να με επισκέπτονται καθώς αλλά έλεγε η μια αλλά η άλλη. Είχα δική μου μαία και άκουγα εκείνη. Γενικά δες λίγο το θέμα της μαία ς που σου ειπα.. Θα ήταν καλό να είχες μια.. Το Ρέα έχει καλους παιδιατρους και γιατρους. Στις μαίες και στο προσωπικο γενικά χωλαίνει... 

Όλα θα πανε καλα όμως και στο Έλενα, απλά μην αφήσεις περιθωριο , να μην χάνεις από τα μάτια σου το μωρό χώρος λόγο και να ρωτάς τα παντα.. 

Ναι ναι έφθασα, και τώρα μπήκα να σας διαβάσω.. 

Από τα μάτια μου?? Καμία πιθανότητα!! Κ αν δε μπορώ εγώ να ακολουθήσω έχω τον σύζυγό που ήδη το έχουμε συζητήσει κ θα είναι πίσω όπου χρειαστεί..είτε το πάνε για μπανάκι είτε για εξετάσεις..

Αυτό το είχα ρωτήσει κιόλας κ λένε βάση νόμου έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε παρόν σε οποιαδήποτε εξέταση του μωρού!! 

Να περάσετε υπέροχα κορίτσι μου!!

Κ τις υπόλοιπες σας καληνυχτω γτ έχω πρωινό ξύπνημα πάλι αύριο..σας φιλώ!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Από τα μάτια μου?? Καμία πιθανότητα!! Κ αν δε μπορώ εγώ να ακολουθήσω έχω τον σύζυγό που ήδη το έχουμε συζητήσει κ θα είναι πίσω όπου χρειαστεί..είτε το πάνε για μπανάκι είτε για εξετάσεις..

Αυτό το είχα ρωτήσει κιόλας κ λένε βάση νόμου έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε παρόν σε οποιαδήποτε εξέταση του μωρού!! 

Να περάσετε υπέροχα κορίτσι μου!!

Κ τις υπόλοιπες σας καληνυχτω γτ έχω πρωινό ξύπνημα πάλι αύριο..σας φιλώ!!

Κρατα αυτό που είπες.. Νομοθεσία και από πισω εσυ και ο άντρας σου... Έτσι και όλα θα πανε καλα.. Καληνυχτα και μη σκοτιζεσαι αδίκως.. Έχεις έμπειρο γιατρό και αν παραστεί ανάγκη θα ζητήσεις τη βοήθεια του.

Κάνε νανάκια τώρα και όλα θα πανε καλα... Εγώ που θέλω να κάνω καισαρική και δεν δέχεται τι θα κάνω??? Χαχαχα θα γελασουμε εεε

Καληνυχταααα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Renezσυμφωνω σε πολλά πράγματα από αυτά που είπε η @Ninamc. Μη διαβάζεις κριτικές κ απόψεις! Η κάθε μια που μπαίνει να γεννήσει έχει άλλες προσδοκίες και στάνταρ. Άλλες είναι χαλαρές οπότε οκ ο,τι κ να γίνει κλαιν... Άλλες πάσχουν από ξερωλιαση και πιστεύουν πως όταν μπουν να γεννήσουν ότι όλα θα είναι ρόδινα και θα βάλουν τα γυαλιά σε μαίες και γιατρούς! Σκοπός είναι να περάσουν οι 3-4 μέρες γιατί η ρεαλιστική φάση είναι μετά, στο σπίτι! Και να πιούν κ λίγο ξένο δεν πειράζει και οι νοσηλεύτριες και οι μαίες μπορεί να είναι οι περισσότερες αδιάφορες αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά 100αδες λεχωνες και τρέχουν όλη μέρα με μισθό πείνας. 

Εμένα στο Ρέα που είχα φτάσει με σπασμένα νερά δεν μου είχαν πει να κάνω άμεσα επισκληριδιο. Την ζήτησα εγώ από το γιατρό όταν οι πόνοι ήταν πλέον αφορητοι για μένα. Καλά ήταν και στη διαμονη δεν έχω παράπονο και ξένο ήπιε. Αυτά είναι λεπτομέρειες!

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

πρίν από 54 λεπτά , marianna1986 είπε:

@Renezσυμφωνω σε πολλά πράγματα από αυτά που είπε η @Ninamc. Μη διαβάζεις κριτικές κ απόψεις! Η κάθε μια που μπαίνει να γεννήσει έχει άλλες προσδοκίες και στάνταρ. Άλλες είναι χαλαρές οπότε οκ ο,τι κ να γίνει κλαιν... Άλλες πάσχουν από ξερωλιαση και πιστεύουν πως όταν μπουν να γεννήσουν ότι όλα θα είναι ρόδινα και θα βάλουν τα γυαλιά σε μαίες και γιατρούς! Σκοπός είναι να περάσουν οι 3-4 μέρες γιατί η ρεαλιστική φάση είναι μετά, στο σπίτι! Και να πιούν κ λίγο ξένο δεν πειράζει και οι νοσηλεύτριες και οι μαίες μπορεί να είναι οι περισσότερες αδιάφορες αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά 100αδες λεχωνες και τρέχουν όλη μέρα με μισθό πείνας. 

Εμένα στο Ρέα που είχα φτάσει με σπασμένα νερά δεν μου είχαν πει να κάνω άμεσα επισκληριδιο. Την ζήτησα εγώ από το γιατρό όταν οι πόνοι ήταν πλέον αφορητοι για μένα. Καλά ήταν και στη διαμονη δεν έχω παράπονο και ξένο ήπιε. Αυτά είναι λεπτομέρειες!

Ναι Μαριάννα μου συμφωνώ απολύτως για τις μαίες που τρέχουν για τόσες γυναίκες καθημερινά ειδικά στα δημόσια που γίνεται χαμουλης κ τα στάνταρ μου όπως ξανά είπα δεν είναι περισσότερα από το να έχω εκεί μια ήρεμη διαμονή με το παιδί μου.

Όσο για το ξένο γάλα ή τη διαμονή μου εκεί δε περιμένω ούτε πενταστερο ξενοδοχείο(για αυτό έχω επιλέξει άλλωστε εξ αρχής δημόσιο γτ είμαι κατά της λογικής να πάω σε ιδιωτική κλινική με 1700 το δωμάτιο +κάθε εξέταση του μωρού κ δική μου κτλ εφόσον βέβαια κ ο γιατρός μ είναι σε δημόσιο κ το μπορώ αυτό!) Ούτε αν συντρέχει σοβαρός λόγος πχ υπογλυκαιμία του παιδιού θα έλεγα οχι στο ξένο γάλα.

Αλλά για εμένα όχι δεν είναι λεπτομέρεια να πιει το παιδί ξένο χωρίς να το γνωρίζω μόνο κ μόνο για το μπουκωσουν με κάτι να σταματήσει να κλαίει όσο πχ εγω είμαι στην ανάνηψη ή όσο περιμένουν να το κάνουν μπάνιο κ να το βλέπω μετά το μωρό μου μέσα στον εμετό,ούτε είναι λεπτομέρεια στη διαμονή μου εκεί μόλις θα έχω γεννήσει να με τρελαίνουν με ένα κάρο άγχη για το παιδί ασυνειδητοι παιδίατροι κ μαίες για λόγους που στη πραγματικότητα είναι ανούσιοι (πχ πρέπει το παιδί να μπει στη ΜΕΝΝ γτ έχασε 80!! Γραμμάρια κ εγώ να τρωγομαι τι έχει το μωρό μου 2 μέρες!!) Εκεί φυσικά κ χρειάζονται γνώσεις κ υπομονή ώστε να ξέρεις κ εσύ τι γίνεται κ ποτέ πάνω κάτω κάτι ισχύει ώστε να διεκδικήσεις κάθε δικαίωμα δικό σου ή του παιδιού σου..

Αυτό εννοούσα..

Τέλος πάντων,το θέμα για εμένα μεσα μου θεωρείται λήξαν.. θα συζητήσω πράγματα που με απασχολούν κ με τον γιατρο μου να του εξηγήσω κ εκείνου τι θέλω κ τι όχι να μου πει κ εκείνος τι γίνεται κ τι όχι κ όλα θα πάνε καλα:)

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι Μαριάννα μου συμφωνώ απολύτως για τις μαίες που τρέχουν για τόσες γυναίκες καθημερινά ειδικά στα δημόσια που γίνεται χαμουλης κ τα στάνταρ μου όπως ξανά είπα δεν είναι περισσότερα από το να έχω εκεί μια ήρεμη διαμονή με το παιδί μου.

Όσο για το ξένο γάλα ή τη διαμονή μου εκεί δε περιμένω ούτε πενταστερο ξενοδοχείο(για αυτό έχω επιλέξει άλλωστε εξ αρχής δημόσιο γτ είμαι κατά της λογικής να πάω σε ιδιωτική κλινική με 1700 το δωμάτιο +κάθε εξέταση του μωρού κ δική μου κτλ εφόσον βέβαια κ ο γιατρός μ είναι σε δημόσιο κ το μπορώ αυτό!) Ούτε αν συντρέχει σοβαρός λόγος πχ υπογλυκαιμία του παιδιού θα έλεγα οχι στο ξένο γάλα.

Αλλά για εμένα όχι δεν είναι λεπτομέρεια να πιει το παιδί ξένο χωρίς να το γνωρίζω μόνο κ μόνο για το μπουκωσουν με κάτι να σταματήσει να κλαίει όσο πχ εγω είμαι στην ανάνηψη ή όσο περιμένουν να το κάνουν μπάνιο κ να το βλέπω μετά το μωρό μου μέσα στον εμετό,ούτε είναι λεπτομέρεια στη διαμονή μου εκεί μόλις θα έχω γεννήσει να με τρελαίνουν με ένα κάρο άγχη για το παιδί ασυνειδητοι παιδίατροι κ μαίες για λόγους που στη πραγματικότητα είναι ανούσιοι (πχ πρέπει το παιδί να μπει στη ΜΕΝΝ γτ έχασε 80!! Γραμμάρια κ εγώ να τρωγομαι τι έχει το μωρό μου 2 μέρες!!) Εκεί φυσικά κ χρειάζονται γνώσεις κ υπομονή ώστε να ξέρεις κ εσύ τι γίνεται κ ποτέ πάνω κάτω κάτι ισχύει ώστε να διεκδικήσεις κάθε δικαίωμα δικό σου ή του παιδιού σου..

Αυτό εννοούσα..

Τέλος πάντων,το θέμα για εμένα μεσα μου θεωρείται λήξαν.. θα συζητήσω πράγματα που με απασχολούν κ με τον γιατρο μου να του εξηγήσω κ εκείνου τι θέλω κ τι όχι να μου πει κ εκείνος τι γίνεται κ τι όχι κ όλα θα πάνε καλα:)

Κανονικά απαγορεύεται να δώσουν ξένο χωρίς τη συγκατάθεση σου. Είναι ένα χαρτί που υπογράφεις.

Υπογλυκαιμία έκανε το δικό μου το παιδάκι και είχαμε φτάσει σε σημείο που έπρεπε να πιει κ ξένο αλλά τελικά τα καταφέραμε χωρίς να πιει. Αν δεν τα καταφερναμε να ανεβει,θα έπινε δεν το συζητάω

Πιστεύω κι εγώ πως αν βρεις μια καλή μαία να είναι μαζί σου( κ γίνεται ) θα είναι σημαντική βοήθεια σε όλα!

Δεν ξέρω τι γίνεται στη περίπτωση που το μωρό χάσει 80 γραμμάρια κ το βάλουν μενν, δεν γνωρίζω αν μπορείς να αρνηθείς.

Εννοείται ότι δεν μπορεί να σε αγχώσει η κάθε μαία γιατί πας 'διαβασμενη' . 

Αν βρεις το μωρό μέσα στον εμετό, εννοείται τους το κάνεις καλοκαιρινό :)

Περιμένουμε νέα στο θέμα από τον γιατρό σου! Μέχρι τότε να σκέφτεσαι στην αντρακι σου χαρούμενο στην κοιλίτσα κ μην αγχώνεσαι αλλο για το μαιευτήριο. 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κ καλή Κυριακή κορίτσια!!

Λιωσαμε όλη μέρα παραλία χθες, κουράστηκα μεν, αλλααααααα ευχαριστήθηκαμε κολύμπι με την κόρη μου, μπας κ θυμηθεί λίγο κ το σώμα πως είναι να κινείται κ να μην κάθομαι σαν τον Βουδα!!:D

@Renez ποτέ θα σε πιάσω από το τσουλούφι κακοντελα μου με τα άγχη σου συνέχεια, εγώ θα πω το εξής ( καθυστερημένα βέβαια ) σε όλα τα μαιευτήρια θα βρεις καλούς κ κακους επαγγελματίες, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλά να έχεις ενημέρωση από τον γιατρό σου κ να ακολουθείς τις οδηγίες του.

Εγώ στο Ρέα χειρουργήθηκα 1.5 χρόνο πριν κ από τον τραυματιοφορεα μέχρι τις νοσηλεύτριες είχα άψογη συμπεριφορά..θα μου πεις δεν είναι γέννα, σωστό!! 4 μέρες ειναι, θα περάσουν...

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Λιωσαμε όλη μέρα παραλία χθες, κουράστηκα μεν, αλλααααααα ευχαριστήθηκαμε κολύμπι με την κόρη μου, μπας κ θυμηθεί λίγο κ το σώμα πως είναι να κινείται κ να μην κάθομαι σαν τον Βουδα!!:D

@Renez ποτέ θα σε πιάσω από το τσουλούφι κακοντελα μου με τα άγχη σου συνέχεια, εγώ θα πω το εξής ( καθυστερημένα βέβαια ) σε όλα τα μαιευτήρια θα βρεις καλούς κ κακους επαγγελματίες, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλά να έχεις ενημέρωση από τον γιατρό σου κ να ακολουθείς τις οδηγίες του.

Εγώ στο Ρέα χειρουργήθηκα 1.5 χρόνο πριν κ από τον τραυματιοφορεα μέχρι τις νοσηλεύτριες είχα άψογη συμπεριφορά..θα μου πεις δεν είναι γέννα, σωστό!! 4 μέρες ειναι, θα περάσουν...

Ναι γαμωτο αυτό το μυαλό μου φταιει που δε νογαει τα καλά μόνο για να ηρεμήσει:mrgreen:

Αλλαααα είμαστε η ομάδα τον πουτσαρινων κ τπτ δε μας νικά:mrgreen: !!!!!!!

Πόσο τέλεια που περνάς όμορφα αγαπούλα..!!!! Κάνε κ για εμένα κ τον προσοντουχο πρινγκιψ καμία βουτιά παρακαλω,άντε κ για τις πριγκίπισσες της Πατρινιάς:D

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Κ έλεγα που είναι το τζενακι σε κάποιο beachbar θα γυρνάει.... 

αχχχ ρε φίλη θέλω κ εγώ να πάω για μπάνιο αλλά φοβάμαι μην κολλησω τίποτα! Το έχω πολύ άγχος...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Ναι γαμωτο αυτό το μυαλό μου φταιει που δε νογαει τα καλά μόνο για να ηρεμήσει:mrgreen:

Αλλαααα είμαστε η ομάδα τον πουτσαρινων κ τπτ δε μας νικά:mrgreen: !!!!!!!

Πόσο τέλεια που περνάς όμορφα αγαπούλα..!!!! Κάνε κ για εμένα κ τον προσοντουχο πρινγκιψ καμία βουτιά παρακαλω,άντε κ για τις πριγκίπισσες της Πατρινιάς:D

Βουτιά ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω μπαίνω τσουκου τσουκου σαν τις γιαγιάδες κ μετά βρέχω κ το κεφαλάκι:lol: αλλά θα ρίξω κολύμπι για σας αγαπημένες...

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ έλεγα που είναι το τζενακι σε κάποιο beachbar θα γυρνάει.... 

αχχχ ρε φίλη θέλω κ εγώ να πάω για μπάνιο αλλά φοβάμαι μην κολλησω τίποτα! Το έχω πολύ άγχος...

Βρε Γιασεμακι μου κ εγώ χθες που μπήκα το σκεφτόμουν αλλά λέω ξέρω ότι η θάλασσα είναι καθαρή, άμα έχει πολύ κόσμο εννοειται δεν θα μπω, κατευθείαν κάνω ντους μετά, αλλάζω κ μαγιω να βρεις μια αντίστοιχη θαλασσιτσα κ να πας!! Ξέρεις τι ωραία θα νιώσεις μέσα στο νερό;;εγώ το καταευχαριστηθηκα χτύπησα κ την άνευ μπυριτσα μου μετά κ έκανε τούμπες η μπέμπα μου!!!

• Μου αρέσει 4

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εδώ κορίτσια! Καλή Κυριακή! Ήμουν λίγο πεσμένη ψυχολογικά, σας διάβαζα  αλλά δεν ήθελα να πω κατι να ρίξω τη διάθεση γενικότερα. Τελικά κατέληξα ότι χρειάζομαι διακοπές, αισθάνομαι πολύ κουρασμένη από τη φετινή χρονιά. Περιμενω πώς κ πώς την άδειά μου για 2μιση βδομάδες από αρχές αυγούστου :) να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθώ αποκλειστικά και μόνο στο μωράκι μας χωρίς να με νοιάζει τίποτα άλλο :). Μπορεί να παρω και μερικα πραγματάκια να κάνουμε τις βόλτες μας να πάμε για φαγητό, μπανάκι. Αυτά προσπαθώ να σκέφτομαι τωρα και πραγματικά κάπως εχει αρχίσει να φτιάχνει και η διάθεσή μου. Περαστικο ήταν.

Αχγώθηκα λίγο και με τις ιστορίες από τα μαιευτήρια βρε κορίτσια. Δε ξέρω εγώ έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στο γιατρο μου και τη μαία του που θα ειναι μαζί. Δεν έχω ιδεα τί θα προκύψει εκείνες τις μέρες ..

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Βουτιά ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω μπαίνω τσουκου τσουκου σαν τις γιαγιάδες κ μετά βρέχω κ το κεφαλάκι:lol: αλλά θα ρίξω κολύμπι για σας αγαπημένες...

Βρε Γιασεμακι μου κ εγώ χθες που μπήκα το σκεφτόμουν αλλά λέω ξέρω ότι η θάλασσα είναι καθαρή, άμα έχει πολύ κόσμο εννοειται δεν θα μπω, κατευθείαν κάνω ντους μετά, αλλάζω κ μαγιω να βρεις μια αντίστοιχη θαλασσιτσα κ να πας!! Ξέρεις τι ωραία θα νιώσεις μέσα στο νερό;;εγώ το καταευχαριστηθηκα χτύπησα κ την άνευ μπυριτσα μου μετά κ έκανε τούμπες η μπέμπα μου!!!

Εμένα δε με αφήνει κολύμπι έτσι κ αλλιώς, όποτε το concept είναι Καπή στην παραλία... θα δω μήπως το απόγευμα πάμε μια βόλτα. 
εγω μόλις έφαγα τις τηγανίτες μου με μέλι κ κανέλα, οι μικρές χορεύουν samba!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Blossombaby είπε:

Καλημέρα και από εδώ κορίτσια! Καλή Κυριακή! Ήμουν λίγο πεσμένη ψυχολογικά, σας διάβαζα  αλλά δεν ήθελα να πω κατι να ρίξω τη διάθεση γενικότερα. Τελικά κατέληξα ότι χρειάζομαι διακοπές, αισθάνομαι πολύ κουρασμένη από τη φετινή χρονιά. Περιμενω πώς κ πώς την άδειά μου για 2μιση βδομάδες από αρχές αυγούστου :) να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθώ αποκλειστικά και μόνο στο μωράκι μας χωρίς να με νοιάζει τίποτα άλλο :). Μπορεί να παρω και μερικα πραγματάκια να κάνουμε τις βόλτες μας να πάμε για φαγητό, μπανάκι. Αυτά προσπαθώ να σκέφτομαι τωρα και πραγματικά κάπως εχει αρχίσει να φτιάχνει και η διάθεσή μου. Περαστικο ήταν.

Αχγώθηκα λίγο και με τις ιστορίες από τα μαιευτήρια βρε κορίτσια. Δε ξέρω εγώ έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στο γιατρο μου και τη μαία του που θα ειναι μαζί. Δεν έχω ιδεα τί θα προκύψει εκείνες τις μέρες ..

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει κορίτσι μου!

Που γέννας με το καλό??

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμένα δε με αφήνει κολύμπι έτσι κ αλλιώς, όποτε το concept είναι Καπή στην παραλία... θα δω μήπως το απόγευμα πάμε μια βόλτα. 
εγω μόλις έφαγα τις τηγανίτες μου με μέλι κ κανέλα, οι μικρές χορεύουν samba!

Τηγανητες λέει....ΑΧ! Εμείς ετοιμαζομαστε για κυνηγητό στην παραλία!

Q1jtp2.png

Καλημέραα! Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή όλες! 

@Renez μου θα συμφωνήσω με ότι είπαν τα κορίτσια. Προπάντων παίρνε ότι πληροφορία θα χρειαστείς (καλή/κακή) για να την έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αλλά μην αφήνεις τίποτα να σε επηρεάσει ψυχολογικά και μετά σου βγαίνει το άγχος στο σωματάκι και το μωράκι σου. 

@Blossombaby Να μας γράφεις ότι σε αγχωνει κοπέλα μου, γι'αυτό είμαστε εδώ για να δίνουμε κουράγιο και να κάνουμε τις μικρές μας ψυχοθεραπείες ;-) Υπομονή λίγες μέρες, δεν έμεινε πολύ -- θα χαλαρώσεις στην άδεια και θα τα δεις όλα με άλλο μάτι και όρεξη!!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!

@Anastasia05 καλά να περάσετε, να δροσιστειτε! Η μανούλα στο χαλαρό Ε? Όχι κυνηγητά!

@Jasmine@ να ευχαριστηθείς τις τηγανιτές σου με τις κοριτσαρες σου κι ας μας αφήνεις να μας τρέχουν τα σάλια!

Να πας στη παραλία να μην σου μείνει το παράπονο! Εγώ έτσι το έπαθα στην 1η εγκυμοσύνη! να βρεξείς λίγο ποδαράκια κι αν μπεις αλλάζεις αμέσως κ κάθεσαι κάπου καθαρά! Κι εγώ κατεβαίνω για λίγο, μπαίνω σαν γιαγιά, κουνάω λίγο χεράκια κ μετά σπίτι μπάνιο κ ρουχακια (μου είναι εύκολο γτ είναι το σπιτι)! Και να σας πω την αλήθεια συνήθως βάζω μακρύ φόρεμα γτ παγώνουν τα πόδια μου...τι να πω..

@Blossombaby να μιλάς κορίτσι για ότι νιώθεις, μην τα κρατάς μέσα σου! Να χαλαρώσεις κ όλα θα γίνουν όπως πρέπει!

@EugenJen εσύ το ευχαριστήθηκες φίλη! Μπράβο σου κ να το επαναλάβεις! 

Εγώ απόψε έβλεπα άσχημα όνειρα κ πεταγομουν...Το προσπερνω όμως στο μυαλό μου κ κρατώ μόνο τη νύστα που με σέρνει! 

:)

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...