Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Κ εμένα όταν ξαπλώνω με την δικιά μου και ακουμπάει στην κοιλιά μου ο μικρός της ρίχνει πολλές κλωτσιες!!! Μερικές φορές θέλει να κοιμάται βάζοντας το χέρι της στην κοιλιά μου:wub: Ωραία η θεωρία της, στην πράξη θα την δω ομως:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Αγαπημένες δείτε κ εσείς το θέμα οι έθιμα μπροστά στο φόρουμ μήπως γνωρίζετε..

αυτο που λέει "απορία".

Μήνες ,γεννησες κ θες να βγεις νωρίτερα???:tongue:

Γιατί σε προβληματίζει?

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μήνες ,γεννησες κ θες να βγεις νωρίτερα???:tongue:

Γιατί σε προβληματίζει?

Γτ μου είπε την εμπειρία της μια κοπελα που γέννησε πριν λίγες μέρες στο μαιευτήριο που θα πάω κ δε μ άρεσε καθόλου η αντιμετώπιση των παιδιάτρων κ των μαιών..

Just now, Renez είπε:

Γτ μου είπε την εμπειρία της μια κοπελα που γέννησε πριν λίγες μέρες στο μαιευτήριο που θα πάω κ δε μ άρεσε καθόλου η αντιμετώπιση των παιδιάτρων κ των μαιών..

Θα ακούσεις και ευχάριστες κ όχι τόσο ευχάριστες εμπειρίες. Θα σου έλεγα να μην επηρεαστείς τόσο από τη δυσαρεστη.

Εγώ έχω ακούσει γενικά πολύ καλά λόγια για το Έλενα. 3 μέρες είναι αυτές,πίστεψέ με ,θα περάσουν γρήγορα κ ουτε που θα τους ξαναδείς.

Το μωρό εσύ θα το έχεις ,θα το εξετάζουν κ τέλος. 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αγαπημένες δείτε κ εσείς το θέμα οι έθιμα μπροστά στο φόρουμ μήπως γνωρίζετε..

αυτο που λέει "απορία".

Φίλη μου νομίζω πως αυτός ο προβληματισμος σου θα ξεθωριάσει μέσα σου και δε θα το επιδιώξεις εν τέλη...

Μου ακούγεται ελαφρώς "παρακινδυνευμένο" να συμβεί κάτι τέτοιο και ισως κάπως να σε πιέζει κ ψυχολογικά γιατί θα πρέπει να "αναγκαστεί" ο οργανισμός σου να ανταπεξέλθει στις 2 μέρες μετά τον τοκετό...κι αν δε γίνει και θέλει το κορμάκι σου και του μωρού άλλη μια μέρα περίθαλψη όπως είθισται;

Πολλά θα ακούσουμε, φιλτράρουμε και αποβάλλουμε τα αγχωδη!

Επίσης τί Πέμπτη μεσημέρι τί Παρασκευή πρωί!?!Θα κυλήσουν είμαι σίγουρη οι μέρες εκείνες νερό!

Αν από την άλλη δεν μπορείς να βρεις ησυχία και θέλεις μια απάντηση, συζήτησε το με τον γιατρό σου!

Δε νομίζω να το έχεις ανάγκη όμως εσύ,γτ είσαι αλανάκι και είμαι σίγουρη θα είσαι σωστή λύκαινα για το νινι σου και θα τα βάλεις όλα στη θέση τους και θα συνεργαστείς μια χαρά με τις μαίες και το λοιπό προσωπικό!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Renez είπε:

Τη διάβασα την εμπειρία...τραγικό... Για ότι θέλουν να κάνουν θα ζητάς ενημέρωση από τον γιατρό κ χαρτί με υπογραφή του για την κάθε απόφαση που παίρνει. Επίσης δεν υπογράφεις τίποτα χωρίς πρώτα να έχεις διαβάσει καλά τι λέει.

Μια σοβαρή συζήτηση με τον γιατρό σου για ότι σε απασχολεί μέχρι να σου φύγει κάθε ανησυχία για το τροπο που λειτουργούν εκεί περα. Στη τελική αν μπορεί κι αυτός να βοηθήσει τη κατάσταση,να το κανει

Θα συμφωνήσω με την ηλιόλουστη ότι το έχεις κ δε σε φοβάμαι.

Όσο για την παρουσία του άντρα κι εγώ ξέρω πως πρέπει να έχει παρακολουθήσει τα μαθήματα για να είναι μέσα λόγω όμως της κατάστασης δεν ξέρω τι θα γίνει. Μαία έχεις?

Q1jtp2.png

@Renez μου μην αγχώνεσαι! Καλώς Ρωτάς κ ενημερώνεσαι και θα πας υποψιασμενη! Εκείνες τις μέρες θα θέλεις κ πρέπει να είσαι χαλαρή για να το απολαύσεις κ να είναι ήρεμος ο μικρος κ να θηλασετε! Μην είσαι τέρμα καχύποπτη και το χάσεις αλλά όχι κ αφασία κ έχεις τρεχάματα! Θα ρωτήσεις τις μαιες για τις απορίες σ, θα ζητήσεις να σου δείξουν ότι θες ,αυτή είναι η δουλειά τους!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Όχι μαία δεν έχω..θα είναι μαζί αυτή του γιατρού αλλά δεν έχουμε προσωπική επαφή..μόνο με τον γιατρό μου..

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τα λογικά σας λόγια που με επαναφέρουν κ εμένα κ με καθυσηχαζουν..κ εγώ ξέρω πως σαν νοσοκομείο είναι από τα καλύτερα κ έχω ακούσει κ όντως άπειρα θετικά! Κ η αλήθεια είναι πως μέχρι κ στο ίντερνετ έχει 4(!) Αστεράκια με πολλές κριτικές που δεν έχουν ούτε τα περισσότερα ιδιωτικά..

Απλά όσο να ναι επηρεάζομαι γαμωτο μου..φυσικά κ θα συζητήσω τις ανησυχίες μου με τον γιατρό μου κ γενικά έχω ετοιμάσει μια λίστα με ερωτήσεις κ απορίες που τον περιμένει:D

Υγ: πάνω στη φρίκη μου λέω κάτσε να δω για το Ρέα ρε παιδί μου τι λένε μπας και(επειδή είναι κ εκεί ο γιατρός μου..) φίλες μου με όσα διάβασα πραγματικά επέστρεψα στο Έλενα 1000%.. έχει τις χειρότερες κριτικές απ' όλα τα ιδιωτικά ρε κορίτσια:|

Που είσαι εσύ κυρία μου??? @EugenJen

Κάνεις τις μπανάρες σου κ μας ξέχασες???:D

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Όχι μαία δεν έχω..θα είναι μαζί αυτή του γιατρού αλλά δεν έχουμε προσωπική επαφή..μόνο με τον γιατρό μου..

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τα λογικά σας λόγια που με επαναφέρουν κ εμένα κ με καθυσηχαζουν..κ εγώ ξέρω πως σαν νοσοκομείο είναι από τα καλύτερα κ έχω ακούσει κ όντως άπειρα θετικά! Κ η αλήθεια είναι πως μέχρι κ στο ίντερνετ έχει 4(!) Αστεράκια με πολλές κριτικές που δεν έχουν ούτε τα περισσότερα ιδιωτικά..

Απλά όσο να ναι επηρεάζομαι γαμωτο μου..φυσικά κ θα συζητήσω τις ανησυχίες μου με τον γιατρό μου κ γενικά έχω ετοιμάσει μια λίστα με ερωτήσεις κ απορίες που τον περιμένει:D

Υγ: πάνω στη φρίκη μου λέω κάτσε να δω για το Ρέα ρε παιδί μου τι λένε μπας και(επειδή είναι κ εκεί ο γιατρός μου..) φίλες μου με όσα διάβασα πραγματικά επέστρεψα στο Έλενα 1000%.. έχει τις χειρότερες κριτικές απ' όλα τα ιδιωτικά ρε κορίτσια:|

Γενικά έχω μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι προσέχουν τις μανούλες των γιατρών που τους τα φέρνουν (€) σε όλα τα μαιευτήρια,δλδ αυτών που έχουν πολύ πελατεία! Αυτό κατάλαβα κι από τη δική μ περίπτωση κ δεν είχα ιδιαίτερα παράπονα. Το μωρο θα πεις να το βάλουν στο στήθος σ να θηλάσει όταν είναι έτοιμο, το μπιμπερό δεν μπορούν να σου το επιβάλλουν! Είναι λογικό να χάσει βάρος,κάποια γραμμάρια! Αποβάλει κι αυτό πραγματάκια εξάλλου...! Θα σου πει το σώμα σου, αν δεν έχεις γάλα που να τον καλύπτει θα το καταλάβεις κ θα κρίνεις μόνη σου τι να κάνεις. Δεν θα παραδοθες αμαχητί! Χωρίς υπερβολές κ φανατισμούς κ σκόνη να πάρει δεν χάθηκε ο κόσμος θα το βρείτε με την ησυχία  σας! Ότι εχεις ανάγκη εσύ και το παιδί σου! Να μην είσαι απόλυτη αλλά ούτε κ αφελής! Και λαθη θα γίνουν, κάνεις δεν τα κάνει όλα τέλεια κ με κανέναν δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ απόλυτα! 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 22/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 29!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 18!!

Το έβαλα για να θυμηθώ ξανά που θα γεννήσει με το καλό η κάθε μανούλα κ λίγο τις Πητ κ ποιες κοπέλες έχουν χαθεί τελείως που έλεγε κ η Νίνα..

Just now, Christinα είπε:

Γενικά έχω μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι προσέχουν τις μανούλες των γιατρών που τους τα φέρνουν (€) σε όλα τα μαιευτήρια,δλδ αυτών που έχουν πολύ πελατεία! Αυτό κατάλαβα κι από τη δική μ περίπτωση κ δεν είχα ιδιαίτερα παράπονα. Το μωρο θα πεις να το βάλουν στο στήθος σ να θηλάσει όταν είναι έτοιμο, το μπιμπερό δεν μπορούν να σου το επιβάλλουν! Είναι λογικό να χάσει βάρος,κάποια γραμμάρια! Αποβάλει κι αυτό πραγματάκια εξάλλου...! Θα σου πει το σώμα σου, αν δεν έχεις γάλα που να τον καλύπτει θα το καταλάβεις κ θα κρίνεις μόνη σου τι να κάνεις. Δεν θα παραδοθες αμαχητί! Χωρίς υπερβολές κ φανατισμούς κ σκόνη να πάρει δεν χάθηκε ο κόσμος θα το βρείτε με την ησυχία  σας! Ότι εχεις ανάγκη εσύ και το παιδί σου! Να μην είσαι απόλυτη αλλά ούτε κ αφελής! Και λαθη θα γίνουν, κάνεις δεν τα κάνει όλα τέλεια κ με κανέναν δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ απόλυτα! 

Εννοείται αυτό..εγώ απλά θέλω βασικά να μην με τρομοκρατούν αδίκως. Αυτό μόνο.

Δλδ οχι έχασε βάρος θέλει μενν ενώ δεν είναι κάτι πραγματικά σοβαρό αλλά αντιθέτως είναι κ φυσιολογικο!!

Ή όχι του δώσαμε φόρμουλα χωρίς καν να με ρωτήσουν ή αφότου με έχουν πιέσει κ έχω νιώσει άσχημα ότι δε μπορώ να έχω εγώ το κατάλληλο γάλα ενώ τη πρώτη μέρα είναι λογικό να έχουμε μόνο ελάχιστο πρωτογαλα..

Τεσπα εγώ για αυτό προσπαθώ κ διαβάζω μαθαίνω ολα όσα μπορώ ώστε εκείνη την ώρα να μην πανικοβληθω αδίκως από κάποιον αφελή γιατροί/μαία που απλά μπορεί να βαριέται να μου δείξει θηλασμό ή δε ξέρω κ γω τι..

Στο να πληρώσω κ κάτι τις κάποια μαία που θα συμπαθησω για να με έχει κ από κοντά δε το συζητάω!! Εννοείται!! Κ γενικά δεε νοιάζει αν χρειαστεί να βάλω το χέρι στη τσέπη αρκεί να έχω μια ήρεμη διαμονή εγώ κ το μωρό μου τις μέρες που θα μείνουμε εκεί..

Λοιποοοον οσο αφορά όλες εμάς τις τσουπρες δε νομίζω πως έχουμε χαθεί καλέ!! 

Απολογισμός!!

Οι 15 δίνουμε το παρόν σχεδόν καθημερινά 

@Mariamaraki @Irinoula86 @EugenJen @Renez @marianna1986 @P.L.L. @Eva137 @Hliolousti @Anastasia05 @Jasmine@ @DemiMom @Christinα @elenioz @Marti @Ninamc 

Μετα έχουμε 4 όχι καθημερινές αλλά θα φανούν σίγουρα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα

@Blossombaby @Annou @Hope89 @OctoberMom 

Και από τις υπόλοιπες η @demifilol πήγε στις μανουλες Νοεμβρίου καθώς εκεί ανήκει βάση ΠΗΤ απλά τη κρατάω στο πινακακι μας για το καλό(και ξέρω πως συχνά μας διαβάζει κ εμάς..)γτ εκεί πρώτο γράφτηκε ;-) οι @Thalia30  @Biscottinomum @Aurora S @Vaso.D. κάνουν κάτι αραιά guest star και εν τέλη τελείως έχουν χαθεί οι 4.. @kristalenia @Tsampika98  @Eval @Efi@ @Flaquita..

Απολογισμός από τις 29 οι 24 έχουμε ακόμη επαφη:x 

Απολογισμός τέλος!!:P

• Μου αρέσει 8
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 22/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 29!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 18!!

Το έβαλα για να θυμηθώ ξανά που θα γεννήσει με το καλό η κάθε μανούλα κ λίγο τις Πητ κ ποιες κοπέλες έχουν χαθεί τελείως που έλεγε κ η Νίνα..

Εννοείται αυτό..εγώ απλά θέλω βασικά να μην με τρομοκρατούν αδίκως. Αυτό μόνο.

Δλδ οχι έχασε βάρος θέλει μενν ενώ δεν είναι κάτι πραγματικά σοβαρό αλλά αντιθέτως είναι κ φυσιολογικο!!

Ή όχι του δώσαμε φόρμουλα χωρίς καν να με ρωτήσουν ή αφότου με έχουν πιέσει κ έχω νιώσει άσχημα ότι δε μπορώ να έχω εγώ το κατάλληλο γάλα ενώ τη πρώτη μέρα είναι λογικό να έχουμε μόνο ελάχιστο πρωτογαλα..

Τεσπα εγώ για αυτό προσπαθώ κ διαβάζω μαθαίνω ολα όσα μπορώ ώστε εκείνη την ώρα να μην πανικοβληθω αδίκως από κάποιον αφελή γιατροί/μαία που απλά μπορεί να βαριέται να μου δείξει θηλασμό ή δε ξέρω κ γω τι..

Στο να πληρώσω κ κάτι τις κάποια μαία που θα συμπαθησω για να με έχει κ από κοντά δε το συζητάω!! Εννοείται!! Κ γενικά δεε νοιάζει αν χρειαστεί να βάλω το χέρι στη τσέπη αρκεί να έχω μια ήρεμη διαμονή εγώ κ το μωρό μου τις μέρες που θα μείνουμε εκεί..

Λοιποοοον οσο αφορά όλες εμάς τις τσουπρες δε νομίζω πως έχουμε χαθεί καλέ!! 

Απολογισμός!!

Οι 15 δίνουμε το παρόν σχεδόν καθημερινά 

@Mariamaraki @Irinoula86 @EugenJen @Renez @marianna1986 @P.L.L. @Eva137 @Hliolousti @Anastasia05 @Jasmine@ @DemiMom @Christinα @elenioz @Marti @Ninamc 

Μετα έχουμε 4 όχι καθημερινές αλλά θα φανούν σίγουρα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα

@Blossombaby @Annou @Hope89 @OctoberMom 

Και από τις υπόλοιπες η @demifilol πήγε στις μανουλες Νοεμβρίου καθώς εκεί ανήκει βάση ΠΗΤ απλά τη κρατάω στο πινακακι μας για το καλό(και ξέρω πως συχνά μας διαβάζει κ εμάς..)γτ εκεί πρώτο γράφτηκε ;-) οι @Thalia30  @Biscottinomum @Aurora S @Vaso.D. κάνουν κάτι αραιά guest star και εν τέλη τελείως έχουν χαθεί οι 4.. @kristalenia @Tsampika98  @Eval @Efi@ @Flaquita..

Απολογισμός από τις 29 οι 24 έχουμε ακόμη επαφη:x 

Απολογισμός τέλος!!:P

Κάλε τι βραδινοί συλλογισμοί είναι αυτοί;;;;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κάλε τι βραδινοί συλλογισμοί είναι αυτοί;;;;

Ασε με παιδάκι μου έχω τον πόνο μου τόση ώρα αλλά νταξξξ τον ξεπέρασα μετρώντας....μανουλες χαχαχχα

Όλα καλάααα συνεχίζω λοιπόν να θέλω να πάω στο Έλενα με το καλό κ μαζί με τη θετική ενέργεια κ τις προσευχουλες σας τότε για εμένα είμαι βέβαιη πως όλα θα πάνε σούπερ!!;)

Εσύ τι κάνεις??? Αγάπες με τη πρωτότοκη??

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια δεν θα προλαβω να απαντήσω σε όλα.. Ευχαριστώ όλες για τη στήριξη σήμερα.. Και γενικά ευχαριστωωω

Λοιπόν @Renez εσυ εισαι αντράκι όπως εμένα, σαν πρωτομανουλα θα κανεις κ εσυ λάθη, θα σε κοροιδευουν μπροστά στα μάτια σου και ίσως.. Λέω ίσως να το ανεχθείς.. Θα χεις τόση χαρά και συνάμα κουραση και ταλαιπωρία που θα θες να δώσεις τόπο στην οργή... 

Εγω θα σου προτεινα ότι σου είπε και η @Christinα , πηγαονεχαλαρα , προετοιμασμενη μεν, οχι όμως τόσο καχύποπτη.. Μπορεί να πεσεις σε καλή νοσηλεία και να μην έχεις κανένα θέμα.. 

Όλα θα πανε καλα, και ο θηλασμός ια γίνει, αν πραγματικα το θες και σκόνη όμως να πιει δεν χάθηκε και ο κόσμος.. Μη γίνεις σαν εμένα που για να μη δώσω  σκόνη παραλιγο να χάσω το μυαλό μου. Γενικά παρτο χαλαρά, και αν θες όντως φυσιολογικό τοκετό, για μένα κακώς δεν έχεις βρει ήδη μια μαια! 

Θα σου πω την εμπειρία μου στο Ρέα, για να καταλάβεις τι εννοώ. 

Ο γιατρός μου είναι θείος μου και σε μεγάλη θέση εκεί. Η γυναίκα του είναι μαία μου. Φθάνω με σπασμένα νερά στο Ρέα. 

Με βάζουν στην αίθουσα για να με ετοιμάσουν μέχρι να έρθει ο γιατρός μου και η μαία μου, με ρώτησαν κάτι άσχετες και κοράκια νοσηλεύτριας, 6 φορές αν θέλω να κάνω αμέσως εκείνη τη στιγμή την επισκληριδιο.. Σε ενημερώνω, αν σου κάνουν αμέσως επισκληριδιο , ξέχνα τον φ. Τ. 

Δεν μπορείς καν να σπρωξιές και γενικά σε αναγκάζουν να κάνεις καισαρική μετά... Το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα είναι να κάνουν αβέρτα καισαρικές. Ο γιατρός μου λοιπόν , ο οποιος είναι κατά της καισαρικής, το έχω καναπει πολλακις, 

Με είχε διαβάσει να αρνηθώ οτιδήποτε αν δεν βρισκόταν εκείνος και η γυναίκα του εκεί, όποτε ήξερα και αρνήθηκα. 

17 ώρες μαζί τους  με φ. Τ. και ένα μωρό υγιέστατο, όπως και εγώ άλλωστε το αποδεικνυουν.. Για οτιδήποτε ήθελαν να κάνουν στο μωρό μας, ρωτουσαν πρώτα τον γιατρό μου. Γενικά δεν αντιμετώπισα θέματα με εξετάσεις του παιδιου η κάτι άλλο. Απλά οι μαίες και το προσωπικο είναι απαράδεκτο. Είναι ανίκανες να κάνουν αυτό που πρεπει. 

Εγώ όσο ήμουν στο μαιευτήριο, έδωσα ξένο γάλα, με δική μ ευθυνη, αλλά το μωρό δεν το ήθελε, και τα πηγαμε μια χαρά με τον θηλασμό τελικα. Γενικά έφευγαν και νωρίτερα κάποιες κοπέλες γιατί δεν ήθελαν να πληρωσουν τις διανυκτερεύσεις εκεί. Εγώ δεν το συνιστώ να φυγεις αν δεν έχεις την πληρη άδεια και επίγνωση του γιατρου σου... 

Εγώ πηγα και παω στο Ρέα μόνο λόγω του γιατρου μου. 

Αν δεν πηγαινα εκει, είχα τρόπο να παω στο Αρεταιειο, στο οποίο μόνο καλά έχω ακουσει. Για το Έλενα ακουγονται διαφορά όπως και για πολλα αλλά όπως σου είπαν όλα τα κορίτσια.. Εσυ έχεις παρει την απόφαση σου, μα μη κρίνεις ένα μαιευτήριο βάση κριτικών στο ίντερνετ, δεν συμφωνώ. Αν ο γιατρός σου είναι κυριος και αξιόπιστος, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. 

Just now, Renez είπε:

Ασε με παιδάκι μου έχω τον πόνο μου τόση ώρα αλλά νταξξξ τον ξεπέρασα μετρώντας....μανουλες χαχαχχα

Όλα καλάααα συνεχίζω λοιπόν να θέλω να πάω στο Έλενα με το καλό κ μαζί με τη θετική ενέργεια κ τις προσευχουλες σας τότε για εμένα είμαι βέβαιη πως όλα θα πάνε σούπερ!!;)

Εσύ τι κάνεις??? Αγάπες με τη πρωτότοκη??

Ξεχασα να σχολιάσω το θέμα της Μαιας 

Λοιπόν, η μαία σε καθοδηγεί, είναι μαζί σου εκεί, σου δίνει κουράγιο, σου λέει για τους παλμους του μωρου, αν είναι καλά, ποτε να σπρωξιές, ποτε θα σου έρθει δυνατός πόνος.. 

Γενικά προλαβαινεις πολλα πραγματα αν έχεις μια έμπειρη μαία στο πλευρο σου.. Εγώ μπήκα με σπασμένα νερά, η διαδικασία δεν ξεκίνησε, και χρειάστηκα τεχνιτούς πονους.. Ήταν εκεί να μου πει ποτε να παρω ανάσα, ποτεθα πονεσω, ποτενα συζητήσουμε κάτι για να μην υποφέρω, πως είναι το μωρό μου, πως χτυπα η καρδιά του, αν ετοιμάζεται να κατέβει, αν έχουμε διαστολή.. Ποτε να τα δώσω όλα ρε παιδι μου.. 

Γενικά εμένα με βοήθησε πολυ, αν δεν την είχα θα μου έκαναν καισαρική με το που μπήκα εκεί μέσα.. 

Και δεν με ρωτησε στιγμή αν θέλω να κάνω καισαρική εκείνο το βράδυ. Πάντα μοθ έλεγε υπομονή θα το παλεψουμε. Και έτσι κι εγινε. Το παλεψαμε μέχρι τέλους.. 

Εγώ στην θέση σου θα εψαχνα και μια μαία, να συνεργαστεί με τον γιατρό μου. 

Αλλά να συνεργαστεί, οχι ο γιατρός να λέει καισαεικη και η μαία να επιμένει.. Αν ο γιατρός πει καισαρική είναι καισαεικη τέλος.. Κάτι βλέπει για να το πει. 

Αλλά εμπιστεύσου τον γιατρό σου, μα να ξέρεις, ο γιατρός δεν είναι όπως η μαία, η μαία τα παιζει στα δάχτυλα αυτά.. Αν είναι έμπειρη και σωστή βοηθάει πολυ την γυναίκα. Αυτή είναι η άποψη μου

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κορίτσια δεν θα προλαβω να απαντήσω σε όλα.. Ευχαριστώ όλες για τη στήριξη σήμερα.. Και γενικά ευχαριστωωω

Λοιπόν @Renez εσυ εισαι αντράκι όπως εμένα, σαν πρωτομανουλα θα κανεις κ εσυ λάθη, θα σε κοροιδευουν μπροστά στα μάτια σου και ίσως.. Λέω ίσως να το ανεχθείς.. Θα χεις τόση χαρά και συνάμα κουραση και ταλαιπωρία που θα θες να δώσεις τόπο στην οργή... 

Εγω θα σου προτεινα ότι σου είπε και η @Christinα , πηγαονεχαλαρα , προετοιμασμενη μεν, οχι όμως τόσο καχύποπτη.. Μπορεί να πεσεις σε καλή νοσηλεία και να μην έχεις κανένα θέμα.. 

Όλα θα πανε καλα, και ο θηλασμός ια γίνει, αν πραγματικα το θες και σκόνη όμως να πιει δεν χάθηκε και ο κόσμος.. Μη γίνεις σαν εμένα που για να μη δώσω  σκόνη παραλιγο να χάσω το μυαλό μου. Γενικά παρτο χαλαρά, και αν θες όντως φυσιολογικό τοκετό, για μένα κακώς δεν έχεις βρει ήδη μια μαια! 

Θα σου πω την εμπειρία μου στο Ρέα, για να καταλάβεις τι εννοώ. 

Ο γιατρός μου είναι θείος μου και σε μεγάλη θέση εκεί. Η γυναίκα του είναι μαία μου. Φθάνω με σπασμένα νερά στο Ρέα. 

Με βάζουν στην αίθουσα για να με ετοιμάσουν μέχρι να έρθει ο γιατρός μου και η μαία μου, με ρώτησαν κάτι άσχετες και κοράκια νοσηλεύτριας, 6 φορές αν θέλω να κάνω αμέσως εκείνη τη στιγμή την επισκληριδιο.. Σε ενημερώνω, αν σου κάνουν αμέσως επισκληριδιο , ξέχνα τον φ. Τ. 

Δεν μπορείς καν να σπρωξιές και γενικά σε αναγκάζουν να κάνεις καισαρική μετά... Το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα είναι να κάνουν αβέρτα καισαρικές. Ο γιατρός μου λοιπόν , ο οποιος είναι κατά της καισαρικής, το έχω καναπει πολλακις, 

Με είχε διαβάσει να αρνηθώ οτιδήποτε αν δεν βρισκόταν εκείνος και η γυναίκα του εκεί, όποτε ήξερα και αρνήθηκα. 

17 ώρες μαζί τους  με φ. Τ. και ένα μωρό υγιέστατο, όπως και εγώ άλλωστε το αποδεικνυουν.. Για οτιδήποτε ήθελαν να κάνουν στο μωρό μας, ρωτουσαν πρώτα τον γιατρό μου. Γενικά δεν αντιμετώπισα θέματα με εξετάσεις του παιδιου η κάτι άλλο. Απλά οι μαίες και το προσωπικο είναι απαράδεκτο. Είναι ανίκανες να κάνουν αυτό που πρεπει. 

Εγώ όσο ήμουν στο μαιευτήριο, έδωσα ξένο γάλα, με δική μ ευθυνη, αλλά το μωρό δεν το ήθελε, και τα πηγαμε μια χαρά με τον θηλασμό τελικα. Γενικά έφευγαν και νωρίτερα κάποιες κοπέλες γιατί δεν ήθελαν να πληρωσουν τις διανυκτερεύσεις εκεί. Εγώ δεν το συνιστώ να φυγεις αν δεν έχεις την πληρη άδεια και επίγνωση του γιατρου σου... 

Εγώ πηγα και παω στο Ρέα μόνο λόγω του γιατρου μου. 

Αν δεν πηγαινα εκει, είχα τρόπο να παω στο Αρεταιειο, στο οποίο μόνο καλά έχω ακουσει. Για το Έλενα ακουγονται διαφορά όπως και για πολλα αλλά όπως σου είπαν όλα τα κορίτσια.. Εσυ έχεις παρει την απόφαση σου, μα μη κρίνεις ένα μαιευτήριο βάση κριτικών στο ίντερνετ, δεν συμφωνώ. Αν ο γιατρός σου είναι κυριος και αξιόπιστος, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. 

Έχεις δίκιο Νίνα μου..

Δε τίθεται κανένα θέμα έμπιστοσυνης του γιατρού μου,άλλωστε για αυτό η επόμενη επιλογή που κοίταξα ήταν το Ρέα γτ πάλι εκείνος συνεργάζεται με αυτό..δεν με αγχωνει κ γιατρός μου καλε αλλά οι συμπεριφορα των υπολοίπων όταν θ λείπει ο γιατρός..αυτά που είπαμε θηλασμος-παιδιατρος- στήριξη κτλ..

Κ η κουμπάρα μου εκεί γέννησε στο Ρέα κ ξέρω όχι μόνο από κριτικές αλλά από πρώτο χέρι πόσο κοιτάνε να στα αρπάξουν μόνο αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Ως μια στεγνή ιδιωτική επιχείρηση. Φυσικά με δικό σου άνθρωπο εκεί πολύ καλύτερα αλλά είδες κ εσύ τι εμπειρία είχες από τις εκεί μαιες κτλ..έτσι κ η φίλη μου..

Τεσπα..

Ήταν σκέψεις που μου φούντωσαν λόγω των σχολίων μιας μανουλας με πρόσφατη εμπειρία εκεί..βέβαια κ εκείνη κατέληξε στο μνμ της όπως οι περισσότερες για οποιαδήποτε Μαιευτηρίο ότι έχει να κάνει κ με τη βαρδια που θα πετύχεις σε παιδίατρους μαίες κτλ..

Για αυτό λέω με τη δική σας θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά όπως σε όλες μας στη γουρλο-ομαδα μας:)

Εσύ έφτασες στους παππούδες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...