Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Αυτό που καταλαβαίνεις το κεφάλι του είναι λίγο ανατριχιαστικό! Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημείο πιάνω κάθε φορά!!

Δεν θυμάμαι αν σας είχα πει ότι μάλλον τον ένιωσα όταν γύρισε. Έτσι ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι είναι προς τα κατω 

Θα γυρίσουν κ τα δικά σας,έχουμε χρόνο!

Όχι ρεεεε είναι τελειοοοο τον χαϊδεύω εκεί κ χαίρεται να ξέρεις!! 

Κ για να σου πω την αλήθεια επιανα εκεί το στρογγυλό εξογκωματακι κ όταν πήγα στον γιατρό ρώτησα τι είναι αυτό κ μου είπε το κεφαλάκι..κ επειδή από τότε δεν έχει αλλάξει στάση ξέρω ότι είναι εκεί..:x

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Αυτό που καταλαβαίνεις το κεφάλι του είναι λίγο ανατριχιαστικό! Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημείο πιάνω κάθε φορά!!

Δεν θυμάμαι αν σας είχα πει ότι μάλλον τον ένιωσα όταν γύρισε. Έτσι ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι είναι προς τα κατω 

Θα γυρίσουν κ τα δικά σας,έχουμε χρόνο!

Εσύ τώρα που είναι γυρισμένος,σε ποιο σημείο της κοιλιτσας νιώθεις τις κλωτσιές του;

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, elenioz είπε:

@Anastasia05 Αχουυ μεγάλωσε και αυτός ο μπόμπιρας!!!  Μπράβο! 

Σε όλη τη κοιλιά! Πιο πολύ από τον αφαλό κ πάνω! Κ χαμηλά όμως νιώθω..

Να σας πω ότι είχε το πόδι κ στο κεφάλι κ έκανε κ γκριμάτσες..

Ότι δεν έκανε τόσο καιρό τα έκανε μαζεμένα σήμερα!!!

Just now, elenioz είπε:

@Anastasia05 Αχουυ μεγάλωσε και αυτός ο μπόμπιρας!!!  Μπράβο! 

Ναι ο μαναρακος μου!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Ναι ο μαναρακος μου!

Τέλεια τέλεια τέλεια μπράβο οοο

Είναι ένας παιδαρος !!!! 

Κορίτσια πηρα τα αποτελέσματα.. Απ ότι είδα στις τιμές που γράφει δίπλα είμαι μια χαρά.. Όποτε θα τσακίζω αφοβα τα παγωτα μουυυ

• Μου αρέσει 7

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Τέλεια τέλεια τέλεια μπράβο οοο

Είναι ένας παιδαρος !!!! 

Κορίτσια πηρα τα αποτελέσματα.. Απ ότι είδα στις τιμές που γράφει δίπλα είμαι μια χαρά.. Όποτε θα τσακίζω αφοβα τα παγωτα μουυυ

Φύγατε σήμερα?! Φτάσατε? Να φας,δεν γίνεται διακοπές χωρίς παγωτό!

Q1jtp2.png

Φύγατε σήμερα?! Φτάσατε? Να φας,δεν γίνεται διακοπές χωρίς παγωτό!

Οχι ακόμα ταξιδεύουμε.. Μου τα έστειλαν με εμαιλ όμως... 

Εχω όμως μια απορία.. Εχω μειωμένα λεμφοκύτταρα και αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια.. Και αγχωθηκα λίγο.. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Οχι ακόμα ταξιδεύουμε.. Μου τα έστειλαν με εμαιλ όμως... 

Εχω όμως μια απορία.. Εχω μειωμένα λεμφοκύτταρα και αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια.. Και αγχωθηκα λίγο.. 

Γιατί δεν παίρνεις τον γυναικολόγο να ρωτήσεις..? Ίσως πέρασες κάποιο κρύωμα τελευταία κ δεν το κατάλαβες..

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Γιατί δεν παίρνεις τον γυναικολόγο να ρωτήσεις..? Ίσως πέρασες κάποιο κρύωμα τελευταία κ δεν το κατάλαβες..

Δεν είναι τόσο μεγάλη η μείωση.. Ουτε η αυξηση.. Απλά εγώ αγχωθηκα. Τα εχουν ήδη προωθησει σε εκείνον, άρα αν είναι κάτι θα με παρει τηλ.. Αν όχι θα το συζητήσουμε στο επόμενο ραντεβου... Είπα να ρωτήσω κ εσάς μήπως το είδε κάποια στις εξετάσεις της.. 

Οχι οχι δεν περασα κάτι απ όσο έχω καταλάβει.. Απλά είμαι κουρασμένη και αγχωμένη λόγω του θέματος νταντά και του μωρου που έρχεται.. Και ότι έχω ήδη ένα βρέφος.. Άγχος φυσιολογικό και επόμενο δηλαδή.. Το οποίο επηρεάζει τα λευκά απ όσο διάβασα... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

3 hours ago, Anastasia05 said:

Λοιπόν! Ο μπέμπης μου 1334 κι εγώ +7 κιλά!

Τραβήξαμε υπέροχες φωτογραφίες,μας πήρε πολύ καλές πόζες κ είδαμε επιτέλους το μουτράκι του! Μου θυμίζει πολύ τον μεγάλο μου!

Τέλειαααα! Και μεγάλωσε και πήρε θέση... σε κάνα δίμηνο θα είναι πανέτοιμος και θα έχεις δυο κουκλάκια στο σπίτι!!:wink:

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Δεν είναι τόσο μεγάλη η μείωση.. Ουτε η αυξηση.. Απλά εγώ αγχωθηκα. Τα εχουν ήδη προωθησει σε εκείνον, άρα αν είναι κάτι θα με παρει τηλ.. Αν όχι θα το συζητήσουμε στο επόμενο ραντεβου... Είπα να ρωτήσω κ εσάς μήπως το είδε κάποια στις εξετάσεις της.. 

Οχι οχι δεν περασα κάτι απ όσο έχω καταλάβει.. Απλά είμαι κουρασμένη και αγχωμένη λόγω του θέματος νταντά και του μωρου που έρχεται.. Και ότι έχω ήδη ένα βρέφος.. Άγχος φυσιολογικό και επόμενο δηλαδή.. Το οποίο επηρεάζει τα λευκά απ όσο διάβασα... 

Πάντως κοίταξα κ εγώ τις τελευταίες αιματολογικές μου τώρα κ όντως κ εμένα είναι σχεδόν στο όριο τε λευκά αιμοσφαίρια..ίσως επηρεάζονται από την εγκυμοσύνη.. δλδ μου έχει ανώτατο όριο 10.000 και έχω 9.800.. 

Μα κ για τον οργανισμό μας το ότι έχουμε ένα "ξενο" οργανισμό μέσα μας δεν είναι κ λίγο..για αυτό υπάρχουν στο πρώτο τρίμηνο κ πολλές αποβολές ή παλινδρομησεις γτ τ απορρίπτει ο οργανισμός μας..

Εμείς όμως έχουμε φύγει από αυτό το άγχος κ τα έχει αποδεχτεί το σωματακι μας..απλα παλεύει κ αυτό με το συνεχές "ρουφηγμα" που μας κάνουν τα νινακια μας στις βιταμίνες μας κτλ..

Just now, Ninamc είπε:

Καλά τα λες ,έτσι ειναι. Θα τα πείτε κ με τον γιατρό.. 

Εμένα μειωθηκαν τα αιμοπετάλια,το οποίο επίσης συμβαίνει συχνά και την επόμενη εβδομάδα θα κάνω εξετάσεις να δούμε πως είναι κ αυτό το μήνα.

Just now, Eva137 είπε:

Τέλειαααα! Και μεγάλωσε και πήρε θέση... σε κάνα δίμηνο θα είναι πανέτοιμος και θα έχεις δυο κουκλάκια στο σπίτι!!:wink:

Ναι τα μαναρακια μου!:) Το περιμένω πως κ πως!!

Με το καλό σε όλη την ομάδα! 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι, χαλάρωσε κ απόλαυσε λίγο γλυκό,λίγο θάλασσα και τα αγόρια σου!!!

Έχω την εντύπωση πως κι εμένα ήταν έτσι, είναι της εγκυμοσύνης κι όπως είπες κι εσύ κ η @Renez! Με το καλο να φτάσετε και να ξεκουραστείτε, να κάνουν βουτιτσες ο παιδαρος κ η γοργονιτσα!

Ναι ο μαναρακος μου!

Αχ μωρέ το παλικάρι είναι ατίθασο! Κι εμένα όλο γκριμάτσες ότι την ενοχλούμε έκανε η κυρία κ τα χέρια στον αυχένα αραχτη κ λάιτ. Έτοιμος κιόλας πω πω με το καλό τα καμαρακια μας!

Χθες το βράδυ που ξύπνησε ο μικρός μ τον πήρα αγκαλίτσα κ ακουμπούσε η πλατουλα του στη κοιλίτσα...εεεε αυτή η μπουμπού λυσαξε στη κλωτσιά...κάθε φορά που τν παίρνω αγκαλίτσα κάνει ζήλιες η κυρία! Τι να νιώθει άραγε? Τη θερμή του κορμιού του? Να ζητάει συνομωσίες κατά της μανούλας από τώρα? Όλες τις μέρες εν τω μεταξύ δεν νοιώθω έντονες κλωτσιές λόγω θέσης κ όμως χθες το βράδυ μου τις εδω σε μαζεμενες η λατρεία μου!:x

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι, χαλάρωσε κ απόλαυσε λίγο γλυκό,λίγο θάλασσα και τα αγόρια σου!!!

Έχω την εντύπωση πως κι εμένα ήταν έτσι, είναι της εγκυμοσύνης κι όπως είπες κι εσύ κ η @Renez! Με το καλο να φτάσετε και να ξεκουραστείτε, να κάνουν βουτιτσες ο παιδαρος κ η γοργονιτσα!

Αχ μωρέ το παλικάρι είναι ατίθασο! Κι εμένα όλο γκριμάτσες ότι την ενοχλούμε έκανε η κυρία κ τα χέρια στον αυχένα αραχτη κ λάιτ. Έτοιμος κιόλας πω πω με το καλό τα καμαρακια μας!

Χθες το βράδυ που ξύπνησε ο μικρός μ τον πήρα αγκαλίτσα κ ακουμπούσε η πλατουλα του στη κοιλίτσα...εεεε αυτή η μπουμπού λυσαξε στη κλωτσιά...κάθε φορά που τν παίρνω αγκαλίτσα κάνει ζήλιες η κυρία! Τι να νιώθει άραγε? Τη θερμή του κορμιού του? Να ζητάει συνομωσίες κατά της μανούλας από τώρα? Όλες τις μέρες εν τω μεταξύ δεν νοιώθω έντονες κλωτσιές λόγω θέσης κ όμως χθες το βράδυ μου τις εδω σε μαζεμενες η λατρεία μου!:x

Κ μένα κλωτσαει από μέσα τον αδερφό του!!! Βέβαια σημασία δε του δίνει ο μεγάλος,αλλά του τις πατάει κανονικά από μέσα!!!

Ο μεγάλος μα το κάνει κ αγκαλίτσες. 

Σήμερα δεν πήρε τα μάτια του από την οθόνη κατά τη διάρκεια της εξέτασης! Τον είδε τον αδερφούλη του!

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

Καλά τα λες ,έτσι ειναι. Θα τα πείτε κ με τον γιατρό.. 

Εμένα μειωθηκαν τα αιμοπετάλια,το οποίο επίσης συμβαίνει συχνά και την επόμενη εβδομάδα θα κάνω εξετάσεις να δούμε πως είναι κ αυτό το μήνα.

Ναι τα μαναρακια μου!:) Το περιμένω πως κ πως!!

Με το καλό σε όλη την ομάδα! 

Κι εμένα έπεσαν τα αιμοπετάλια γμτ...150...:(

Just now, Ninamc είπε:

Ναι κι εγώ το έχω ακούσει πως το άγχος επηρεάζει τα λευκά!!!μην αγχώνεσαι,απόλαυσε την εκδρομουλα σου ,θα μιλήσεις και με το γιατρό κι όλα καλά!

Φάε μια παγωταρα σπέσιαλ να δεις πώς θα έρθουν όλα στα ίσα τους :tongue:

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...