Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα σου λέω πηγα και για ψώνια.. Μόλις μπήκα σπίτι.. 

Οχι δεν ήθελα να με φέρει ο άντρας μ.. Ήθελα να περπατησω.. Παω να φάω πρωινακι και να ετοιμαστώ κορίτσια... Καλο ΣΚ σε όλες και καλες βόλτες!!! 

Τέλεια ο παιδαροοοος

Φτου φτου Σκορδά... Αντε με το καλοοο. Ασε τα κιλά στην άκρη και φάε να παιρνει το παιδακι χαχαχ

Ευχαριστώ!! Καλέ είχα να μετρηθω 1,5 μήνα,δεν έχω ζυγαριά, κ εννοείται ότι τρώω , είμαι καλοφαγου!

Καλές διακοπές κορίτσι!!! Καλή ξεκούραση!!

Just now, Renez είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!

Είδες που κ εσένα έχει γίνει θηριακι??:D

Δόξα τον Θεό κορίτσια μου όλες έχουμε καλές εγκυμοσύνες κ υγιέστατα μωράκια,να προσευχόμαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όλες κ να ευχαριστούμε τον Θεό για αυτό..και για εμάς τις ιδιες και για την ομαδουλα μας κ για κάθε μανούλα του κόσμου..

Ναι ολόκληρο μωράκι!

Έτσι καλά μέχρι το τέλος να πάμε κορίτσια. Κ να ξεπερνιουνται οι δυσκολίες :)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Ευχαριστώ!! Καλέ είχα να μετρηθω 1,5 μήνα,δεν έχω ζυγαριά, κ εννοείται ότι τρώω , είμαι καλοφαγου!

Καλές διακοπές κορίτσι!!! Καλή ξεκούραση!!

Ναι ολόκληρο μωράκι!

Έτσι καλά μέχρι το τέλος να πάμε κορίτσια. Κ να ξεπερνιουνται οι δυσκολίες :)

Ρεεεεε είναι μεγάλος πουτσαρινος!!! Μπράβο κορίτσι με το καλό... μήπως τελικά έχει μεγαλύτερα προσόντα από της Renez???:mrgreen:

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρεεεεε είναι μεγάλος πουτσαρινος!!! Μπράβο κορίτσι με το καλό... μήπως τελικά έχει μεγαλύτερα προσόντα από της Renez???:mrgreen:

Δεν ξέρω αν είναι μεγαλύτερα!! Σίγουρα όμως είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός!:mrgreen:

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Πόσο ποια????:mrgreen:

Δεν ξέρω αν είναι μεγαλύτερα!! Σίγουρα όμως είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός!:mrgreen:

εγώ λέω εκτός από βάρος να λέτε στο γιατρό να σας μετράει κ τα προσόντα! Χαχαχαχαχα 

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Συγχαρητήρια @Anastasia05 για το γλυκουτσικο και καλοαναθρεμενο σου παλικαρακι!

Τί γλυκό που θα μοιάζουν με τον αδερφούλη του!!!:wub:

Eυχαριστω! Άλλαξα κ φωτό κ τον έβαλα ,είναι από σήμερα, να τον βλέπω! 

Βγάλαμε κ ωραίες 3d αλλά προτιμώ αυτή για φωτό προφίλ!:x

Ξέχασα να σας πω! Γύρισε με το κεφάλι κάτω ο κύριος!

• Μου αρέσει 7

Q1jtp2.png

Αχ τέλεια!!!πολύ γλυκουλικο προφίλ!!!!

Άντε τέλεια που γύρισε και εκεί να μεινει!!!Καλοβολο το παιδάκι σου!!!Μακάρι και η δικιά μου να φιλοτιμηθει!:lol:

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Έτοιμος ο κούκλος!!! Μα όντως φαίνεται ένας γλύκας Αναστασία μου!!!!:x φτου φτου 

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Βάρος και μηκος:lol:

Αισχρή:mrgreen:

Τέτοια λέγε να το κατσαδιασει το δικό της η @marianna1986 χαχαχαχα

Εμένα τπτ..ακόμη κεφαλάκι του χαϊδεύω στον αφαλό μου από πανω:x

Μετά θα του γαργαλαω τα πατουσακια:D

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Αυτό που καταλαβαίνεις το κεφάλι του είναι λίγο ανατριχιαστικό! Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημείο πιάνω κάθε φορά!!

Δεν θυμάμαι αν σας είχα πει ότι μάλλον τον ένιωσα όταν γύρισε. Έτσι ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι είναι προς τα κατω 

Θα γυρίσουν κ τα δικά σας,έχουμε χρόνο!

Q1jtp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Λοιπόν! Ο μπέμπης μου 1334 κι εγώ +7 κιλά!

Τραβήξαμε υπέροχες φωτογραφίες,μας πήρε πολύ καλές πόζες κ είδαμε επιτέλους το μουτράκι του! Μου θυμίζει πολύ τον μεγάλο μου!

Μπράβο το παιδί, με το καλοοο! Πολύ κοντά είναι τα αγόρια μας! Μόνο που εγώ έχω πάρει πολύ περισσότερα κιλά από εσένα! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Άσε μέχρι κ τάμα έχω κάνει να γυρίσει! Δεν ξέρω βέβαια σε τη φάση είναι τώρα αλλά γύρω από τον αφαλό συνήθως πιάνω κάτι που κινείται κ είναι μικρό! Ελπίζω να είναι πόδι και να έχει γυρίσει. Είναι ένα από τα άγχη μου για την Παρασκευή:lol:

• Χαχα 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...