Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Ninamc Καλά αποτελέσματα κοπέλα μου! Μην αγχώνεσαι για τους άνδρες σου, σε λίγο θα είσαι κοντά τους :x 

Εντωμεταξυ πριν λίγες μέρες σχολίαζα ότι ευτυχώς δεν είχαμε καμία μεγάλη φωτιά για την ώρα και τσουππ ήρθαν αυτά -- με λες και γρουσουζα δλδ -- πάντως η φετινή χρονιά είναι έντονα αντιφατική. Από την μια μόνο κομήτης δεν έχει πέσει κ από την άλλη θα έρθει στην ζωή μας το ομορφότερο δώρο! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, elenioz είπε:

@Ninamc Καλά αποτελέσματα κοπέλα μου! Μην αγχώνεσαι για τους άνδρες σου, σε λίγο θα είσαι κοντά τους :x 

Εντωμεταξυ πριν λίγες μέρες σχολίαζα ότι ευτυχώς δεν είχαμε καμία μεγάλη φωτιά για την ώρα και τσουππ ήρθαν αυτά -- με λες και γρουσουζα δλδ -- πάντως η φετινή χρονιά είναι έντονα αντιφατική. Από την μια μόνο κομήτης δεν έχει πέσει κ από την άλλη θα έρθει στην ζωή μας το ομορφότερο δώρο! 

Να σαι καλά κουκλα μου... Ευχαριστώ

Μου λειπουν μωρεεεε

Θα παω και σε ένα κατάστημα μευα να του ψωνισω κανα παιχνίδι για τις διακοπές, να παρω και για τα ξαδέρφια του για να παιζουν μαζί... 

Το ομορφότερο δώρο, πραγματικαααα

Αχ ευτυχώς περνουν οι μήνες... Θέλω να τα δώωωωω τα παιδακια μας.. Τώρα κάθομαι και κοιτάζω φωτο του γιου από νεογέννητο.. Αχ... 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα κορίτσια! 

Νομίζω η φετινή χρονιά είναι απλά να φύγει κ να μην ξαναέρθει! Το μόνο καλό είναι που θα έχουμε τα μωράκια μας! Αλλά έχουμε ακόμα 5 μήνες μέχρι να βγει αυτή η χρονιά και αναρωτιέμαι τι άλλο θα συμβεί...

@Christinα όλα καλά να πάνε με τις φωτιές και να μην ξυπνήσουν οι μνήμες του 2007... Σε ποιο χωριό είναι η δουλειά σου; Έχω δουλέψει σε σχολεία γύρω από την αρχ. Ολυμπία!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Νομίζω η φετινή χρονιά είναι απλά να φύγει κ να μην ξαναέρθει! Το μόνο καλό είναι που θα έχουμε τα μωράκια μας! Αλλά έχουμε ακόμα 5 μήνες μέχρι να βγει αυτή η χρονιά και αναρωτιέμαι τι άλλο θα συμβεί...

@Christinα όλα καλά να πάνε με τις φωτιές και να μην ξυπνήσουν οι μνήμες του 2007... Σε ποιο χωριό είναι η δουλειά σου; Έχω δουλέψει σε σχολεία γύρω από την αρχ. Ολυμπία!

Αχ τυχερούλα...Αχαχαχα στο Πελοπιο !

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Αχ τυχερούλα...Αχαχαχα στο Πελοπιο !

Εκεί δεν έχω πάει... Καράτουλα κ Επιτάλιο κ κάτι άλλα χωριά κ όλα αυτά κάθε μέρα από Πάτρα:lol:. Πελόπιο έχει κάνει μια φίλη μου γερμανικών...

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Εκεί δεν έχω πάει... Καράτουλα κ Επιτάλιο κ κάτι άλλα χωριά κ όλα αυτά κάθε μέρα από Πάτρα:lol:. Πελόπιο έχει κάνει μια φίλη μου γερμανικών...

Κατάλαβα...έχουμε πολλούς εκπαιδευτικούς από Πάτρα! Ταλαιπωρία! Χαρα στο κουράγιο σου!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Εηω παω για ψώνια και καταλήγω να παιρνω παντα για τον γιο τα περισσοτερα χαχαχαχα

Ευχαριστω κοριτσιιιι

Περδικενια βεβαίως βεβαίως.. Εκανα ένα μισάωρο με τα ποδια να ρθω, και άλλο ένα θα κάνω μετά για να φυγω.. Στην διαδρομή θα παρω το κρουασάν ζαμπόν τυρί, έτσι το ζητάμε εμείς εδώ χαχαχαχαχα @EugenJen ευχαριστώ, και χυμό βεβαίως... 

Πρώτη φορά είμαι εκτός σπιτιου τόσες ώρες μόνη μου, μετά την καραντίνα... Και όλος ο καημός μου είναι πως τα πενανε τα αγόρια μου στο σπίτι.. Μπαίνω και τους κοιτάω από την κάμερα χαχαχα

Και τους πηρα και με βίντεο κλήση, και όταν ακουω τον γιο να με λέει μαμά πεθαινωωωωωω κορίτσια... Αχ ερωτας

Ευχαριστω κοπέλα μ.. Να σαι καλά

Ευχομαι να μην θρηνήσουμε θυματα με τις φωτιές φέτος... Ο θεος και η κυβέρνηση να βάλουν το χέρι τους... Ελπίζω να παει καλυτερα το καλοκαίρι φετος

Μισή ώρα να πας κ άλλη μισή να γυρίσεις???? Εγώ με φορείο θα γυρναγα!!! Γτ δε παίρνεις ταξί ή να ερθει ο σύζυγος να σε πάρει να μη ταλαιπωριεσαι στη ζέστη??

Just now, elenioz είπε:

Αυτό ακριβώς!! Όταν αρχίζουν οι γύρω μου κ συζητάνε για το πόσο χάλια είναι αυτή η χρονιά εγώ για να διατηρήσω τη ψυχική μου ηρεμία σκέφτομαι μόνο κ τους λέω πως για εμένα είναι η καλύτερη χρονιά γιατί θα μου χαρίσει τον πρίγκιπα μου:x

• Μου αρέσει 4

Just now, Ninamc είπε:

Να σαι καλά κουκλα μου... Ευχαριστώ

Μου λειπουν μωρεεεε

Θα παω και σε ένα κατάστημα μευα να του ψωνισω κανα παιχνίδι για τις διακοπές, να παρω και για τα ξαδέρφια του για να παιζουν μαζί... 

Το ομορφότερο δώρο, πραγματικαααα

Αχ ευτυχώς περνουν οι μήνες... Θέλω να τα δώωωωω τα παιδακια μας.. Τώρα κάθομαι και κοιτάζω φωτο του γιου από νεογέννητο.. Αχ... 

Αχχ δεν μας έμεινε πολύ, σε λίγο καιρό θα έχεις δύο έρωτες στο σπίτι !!! Εμείς είμαστε και προς το τέλος του μήνα, θα βλέπουμε τα κορίτσια και θα παίρνουμε θάρρος και χαρά! 

@Renez Έτσι! Θα κρατήσουμε μόνο το ομορφότερο κομμάτι! 

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν! Ο μπέμπης μου 1334 κι εγώ +7 κιλά!

Τραβήξαμε υπέροχες φωτογραφίες,μας πήρε πολύ καλές πόζες κ είδαμε επιτέλους το μουτράκι του! Μου θυμίζει πολύ τον μεγάλο μου!

• Μου αρέσει 8

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Τραβήξαμε υπέροχες φωτογραφίες,μας πήρε πολύ καλές πόζες κ είδαμε επιτέλους το μουτράκι του! Μου θυμίζει πολύ τον μεγάλο μου!

Τι καλά! Κι άλλος παιδαρος!!! Να τους κοιτάς τους γλυκουλιδες να τους καμαρώνεις!!!

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα σε ολεσ! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τι γράφετε, ελπίζω να είστε όλες καλά σε κάποια παραλία!!!εμεις μάλλον θα στήσουμε κούνιες κλπ σήμερα..

Ααααα περιμένω φωτό να ξερς!!!!!

Just now, Renez είπε:

Μισή ώρα να πας κ άλλη μισή να γυρίσεις???? Εγώ με φορείο θα γυρναγα!!! Γτ δε παίρνεις ταξί ή να ερθει ο σύζυγος να σε πάρει να μη ταλαιπωριεσαι στη ζέστη??

Αυτό ακριβώς!! Όταν αρχίζουν οι γύρω μου κ συζητάνε για το πόσο χάλια είναι αυτή η χρονιά εγώ για να διατηρήσω τη ψυχική μου ηρεμία σκέφτομαι μόνο κ τους λέω πως για εμένα είναι η καλύτερη χρονιά γιατί θα μου χαρίσει τον πρίγκιπα μου:x

Χαχαχα σου λέω πηγα και για ψώνια.. Μόλις μπήκα σπίτι.. 

Οχι δεν ήθελα να με φέρει ο άντρας μ.. Ήθελα να περπατησω.. Παω να φάω πρωινακι και να ετοιμαστώ κορίτσια... Καλο ΣΚ σε όλες και καλες βόλτες!!! 

Τέλεια ο παιδαροοοος

Φτου φτου Σκορδά... Αντε με το καλοοο. Ασε τα κιλά στην άκρη και φάε να παιρνει το παιδακι χαχαχ

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!

Είδες που κ εσένα έχει γίνει θηριακι??:D

Δόξα τον Θεό κορίτσια μου όλες έχουμε καλές εγκυμοσύνες κ υγιέστατα μωράκια,να προσευχόμαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όλες κ να ευχαριστούμε τον Θεό για αυτό..και για εμάς τις ιδιες και για την ομαδουλα μας κ για κάθε μανούλα του κόσμου..

• Μου αρέσει 5

Just now, Renez είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!

Είδες που κ εσένα έχει γίνει θηριακι??:D

Δόξα τον Θεό κορίτσια μου όλες έχουμε καλές εγκυμοσύνες κ υγιέστατα μωράκια,να προσευχόμαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όλες κ να ευχαριστούμε τον Θεό για αυτό..και για εμάς τις ιδιες και για την ομαδουλα μας κ για κάθε μανούλα του κόσμου..

Ετσι οπως; τα λες... Δόξα το θεο... Να ναι όλος ο κόσμος καλα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...