Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Πάντως κορίτσια μου όλες σχεδόν απ' ότι βλέπω από μικρές μικρές μας καπαρωσανε τα αγόρια μας ε??

Ρε σεις δε ξέρω αυτή η βδομάδα είναι η εβδομάδα πόνου για εμένα..μία το στερνό,μία το έντερο,μια η μέση μου αφόρητα,μια με πιάνουν ξανά αυτοί οι πόνοι περιόδου που είχα ως τον 4ο..πφφφφ ελπίζω απο Δευτέρα να είμαι λίγο πιο τυχερούλα στα συμπτώματα μου..-_-

Πωωω κ τώρα έχω ξαπλαρει στο air condition στη κρεβαταρα μου κ ξέρω ότι σε 20' πρέπει να απλώσω το πλυντήριο κ βαριεμαιιι

Κορίτσι μου καλό να ξεκουραστείς, το σώμα σου μάλλον στο ζητάει! Μήπως να καθιερώσει ένα ρεπό? Ξέρω πως είναι να έχεις δική σου δουλειά αλλά αφού έχεις κ τον άντρα σ για δες το λίγο το θέμα!

Κι εγώ το βράδυ βάζω πληντυριο κ το απλώνω το πρωί, έχω νυχτερινό ρεύμα κ το εχω καθιερώσει χειμώνα καλοκαίρι. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

11 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Εγώ τα κατσικοκουραδα τα ξέρω κακαράτζες!:lol:

@Ninamc καλές διακοπές και καλά αποτελέσματα με την καμπύλη!!! Όλα να πάνε σούπερ!

Εγώ τον άντρα μου τον γνωρισα με κονε! Μια φίλη μου τα είχε με έναν φίλο του και ήθελε να μου τον γνωρισει! Είχαμε πάει σε ένα κλαμπ, καλοκαίρι 2009, έπαιζε πολυ το τραγούδι sexylove τότε. Η σχέση έγινε 2 μήνες αργότερα κ ξεκινήσαμε με απόσταση Αθήνα εγώ, Πάτρα αυτός. Βασικά για πολλά χρόνια απόσταση είχαμε!

Καλημερα κορίτσια το ήπια το μπουκαλάκι μου κι εγώ.. Με γευση πορτοκαλι παρακαλωωω χαχα

Ευχαριστώ ωωωω

Τι ωραία λαβ στοριες είναι αυτά κορίτσια μουυυ

10 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Χαχαχαχα όχι δεν είχε κανει γιατί άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και εγώ τον κορόιδευα. Με φλέρταρε για κανα δυο χρόνια πριν μου μιλησει αλλά δεν του εδινα σημασία γιατι τον ήξερα ότι είχε πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες και νόμιζα πως απλώς ήθελε να κερδίσει κι εμενα. Αλλά τελικά με αγαπούσε πραγματικά ο γλυκουλης. Γι αυτό έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου όταν μου μίλησε γιατί τον ήξερα καλά για να ξέρω ότι δεν τα λέει τα λόγια που μου είπε εύκολα. Ε πάει και το εξωτερικό πάνε κι όλα! Δεν του το είχα να με κανει τόσο ευτυχισμένη. Αυτό στα σίγουρα.

Μακάρι να είμαστε κι εμείς κι εσεις κι όλοι μας πάντα καλά κι αγαπημένοι! 

Αλήθεια;; Δεν τα είχα ξανακούσει. Μα είναι δυνατόν;;; Να μου έλεγε κανεις στη Θεσσαλονίκη  «έλα να σε πάρω μπινα» και θα παρεξηγιομουν! 

Μακαρι να μαστε μονιασμενοι και μια γροθιά, αγαπημένοι και να χουμε υγεία

7 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Πόσο μ'αρέσει να διαβάζω τα love stories που γράφετε! Εγώ ήμουν 20 χρονών όταν γνώρισα τον άντρα μου (εκείνος 21). Τον είχα δει κάνα χρόνο πριν στον δρόμο όταν περπατούσαμε στο πανεπιστήμιο με μια φίλη μου που ήταν συμμαθήτριά του στο σχολείο (τώρα φυσικά έχει γίνει κουμπάρα μας) και χαιρετήθηκαν και θυμόμουν πολύ αμυδρά ότι περπατούσε χέρι-χέρι με την τότε κοπέλα του κι εγώ σκέφτηκα από μέσα μου "τί ωραίος". Ε μετά από καιρό είχα πάει στο σπίτι της φίλης μου ένα απόγευμα (γενικά εκεί μαζευόμασταν επειδή έμενε κέντρο και αφού αράζαμε με καφεδάκι εκεί αποφασίζαμε τί θα κάνουμε το βράδυ) και έτυχε να είναι εκεί κι αυτός. Γνωριστήκαμε λοιπόν, πιάσαμε κουβέντα και μετά από ώρα συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε μείνει μόνοι στο δωμάτιο της φίλης μας να συζητάμε! Την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα να βγούμε, την μεθεπόμενη βγήκαμε το βράδυ για ποτό και είμαστε μαζί από τότε (με κάποιες δύσκολες περιόδους ενδιάμεσα βέβαια: στρατός, 2 χρόνια εξ αποστάσεως Ελλάδα-Αμερική...). Το πρώτο μας φιλί το δώσαμε σε εκείνο το πρώτο ραντεβού μπροστά στη φάτνη στην πλατεία Αριστοτέλους (ήτανε Δεκέμβριος) και ακόμα το θυμόμαστε όταν τυχαίνει να είμαστε Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα! 

Καλά με τις ντοπιολαλιές έχω ρίξει πολύ γέλιο! Ομολογώ ότι δεν ήξερα ούτε το "νογάω" ούτε όλες τις άλλες άγνωστες λέξεις που έχετε πει!:P Σίγουρα κι εμείς εδώ πάνω έχουμε τις δικές μας, αλλά δε μου έρχεται τίποτα τώρα. Θυμάμαι μόνο πριν από χρόνια που εξηγούσα σε έναν συμφοιτητή μου από το Αίγιο τί σημαίνει όταν λέμε έπαθα φούιτ (μου έσκασε το λάστιχο) και γελούσε πόση ώρα... τότε συνειδητοποίησα ότι δεν το λένε σε όλη την Ελλάδα αυτό! Αλλά στα νησιά από ότι έχω ακούσει έχουν πάρα πολλές δικές τους λέξεις-φράσεις... οι κουμπάροι μας από την Ρόδο τα σαλιγκάρια τα λένε καραβόλους (και έεεενα σωρό άλλες λέξεις που δε τις ξέρω βέβαια) και ο γαμπρός μου από την Χίο όταν θέλει να με πειράξει με λέει ούρια (που σημαίνει χαζή-τρελή)!

Ααααχ Χαλκιδική μου! Να ξεκουραστείς, να γεμίσεις μπαταρίες και να περάσεις τέλεια!!!

Ναι, και μένα ο δικός μου ευτυχώς κάνει πολλές δουλειές. Εγώ σίγουρα μαγειρεύω, ξεσκονίζω που και που, αλλά το σκούπισμα-σφουγγάρισμα τα μοιραζόμαστε. Ειδικά τώρα που έχω βαρύνει και ξέρει και ότι θέλω να θηλάζω το μωρό κάθε 2ωρο σχεδόν αφού γεννηθεί, μου λέει "Εσύ θα ταϊζεις το παιδί κι εγώ θα τα κάνω όλα τα υπόλοιπα, τίποτα άλλο δε θα κάνεις" και συγκινούμαι λίγο. Ελπίζω βέβαια να τα βολέψουμε και στην πράξη όταν έρθει η ώρα!

Καλά τα πάω κι εγώ, αν εξαιρέσεις τις ενοχλήσεις στην μέση που είναι φυσιολογικές μάλλον. Καλά ο μικρός κουνιέται, τεντώνεται και κλωτσάει ασταμάτητα όλη μέρα... μερικές φορές είναι πολύ δυνατός και τραντάζομαι ολόκληρη, αλλά να πω την αλήθεια μου αρέσει που μου δίνει συχνά σήματα ότι είναι καλά, ειδικά τώρα που δεν κάνουμε καθόλου υπέρηχο να τον δούμε. 

Κατά τα άλλα, περιμένω να έρθει σήμερα αυτό το ρημάδι το job offer (που κανονικά έπρεπε να είχε έρθει χθες) για να το πάρει η τράπεζα να μας εγκρίνει επιτέλους το δάνειο να κλείσουμε το σπίτι στις 31 του μήνα... λίγο ακόμα υπομονή, ελπίζω να έρθει τώρα και να μην μας χαλάσουν πάλι τα σχέδια.

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ... πονάω μέση, ισχίο στην δεξιά πλευρά και όπου και να καθίσω πονάω στην ουρίτσα/κόκκυγα. Απόψε στον ύπνο μου, μάλλον πήγα να αλλάξω πλευρό λίγο άτσαλα και με έπιασε μια σουβλιά στο ισχίο δεξιά που ξύπνησα από τον πόνο και δε μπορούσα μετά να βολευτώ με τίποτα.:wacko: Και είμαστε ακόμα στον 7ο βρε κορίτσια!

Αυτό το μπινα δε το ήξερα εγώ (τί σόι Θεσσαλονικιά είμαι?)! Μήπως είναι καινούργιο των τελευταίων χρόνων και το έχω χάσει?:P Εγώ θα το έλεγα απλά καβάλα ή αλογάκι!

Αχ... Χριστουγεννιάτικος έρωτας

Με το καλό όλα κοριτσαρα να στε παντα καλά και με το καλό να μπείτε σπίτι σας.. 

11 ώρες πρίν, Marti είπε:

Με πιασε κότσο ασε... Δε μ άφηνε σε ησυχία εμφανιζόταν από παντού με κοιτούσε και δήθεν ελιώνε.. Και ακομα και σήμερα διαφωνούμε για το απο ποτε είμαστε μαζι.. Αυτος υπολογίζει από την πρώτη μέρα που με γνώρισε (μ κάνε και σκηνές ζηλοτυπιας) ενω εγώ κανα 2μηνο μετα.. Ο, τι να ναι! 

Καλα αποτελέσματα για αύριο! 

Χαχαχαχα φοβεροοοςςς λιώνω.. 

Ευχαριστώ κουκλα μ

10 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ααχχχ κοιμήθηκα λιγάκι να ξύπνησα γτ έχω σαν πόνους περιόδου (πάλι!!) Τι θα γίνει αυτή τη βδομάδα με τους πόνους μου γμτ??:angry:

Τεσπα..πόσο όμορφες η γνωριμίες μας..δεν υπάρχει μεξικάνικη ή αμερικανική ή τπτ για καμιά..υπάρχουν αυτές οι όμορφες συγκιριες κ μοναδικες για τη κάθε μία μας που μας έφτασαν τώρα με αυτους τους άντρες πλάι μας να περιμένουμε τα μωράκια μας..γίνεται λοιπόν να μη ζούμε όλες προς το παρόν το ροζ συννεφάκι μας..?:x κ στη τελική εγώ πλέον αυτό που νιώθω είναι πως ο,τι κ αν γίνει αυτός ο άνθρωπος θα μου έχει χαρίσει τον γιο μου κ πάντα θα είναι ο πατέρας του παιδιού μου..

Στο πώς γνωριστήκαμε εμείς λοιπόν..

Η κολλητή μου είχε ψιλό τραβηχτεί ένα βράδυ με ένα παιδί από Κρήτη..εκείνη είχε δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα ,εκείνος ήθελε απλά άλλο ένα βράδυ..

Η φίλη μου όμως για να μπορέσει να τον μάθει καλύτερα του ζήτησε να πάνε για έναν ποτό οι δυο τους μα επειδή εκείνος βαριοταν (αλλά ήθελε να έχει συνέχεια :ph34r: μετά τον καφέ..) της πρότεινε να πάρει κ τον αδερφό του μαζί κ εκείνη κάποια φίλη της.. 

Πήγαμε λοιπόν σε ένα τσιπουραδικο όλοι μαζί κ έτσι μου σύστησε εμένα τον αδερφό του.. 9η ώρα φτάσαμε..από τις 11 περίπου(από ότι λέει η φίλη μου τουλάχιστον..) μέχρι τις 2 περιπου ήμουν στην αγκαλιά του κ φιλιομασταν..ναι ναι 3 ώρες σερί.. ξέρω όχι ότι καλύτερο να φιλιεσε με τόσο πάθος μπροστά σε κοινό σε μαγαζί αλλά...για να κράτησε 3 ώρες κ όταν άνοιξα επιτελους τα μάτια μου να συνειδητοποιήσαμε πως είχαν φύγει ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ ναι κ οι φίλοι μας χωρίς να πάρουμε χαμπάρι!! Κ μας περίμεναν να κλεισουν οι μαγαζατορες..μάλλον ήταν από την αρχή κάτι παραπάνω από πάθος..ακόμη θυμάμαι πως μύριζα το άρωμα του κ ένιωθα πως αυτός είναι!!

Τέλος πάντων φυγαμε γελώντας με τα καμώματα μας σαν μεθυσμένοι από έρωτα κ οι δύο..κ περπατούσαμε στη πλατεία γελώντας κ συζητώντας για ώρες..

Έλα όμως που την επόμενη ημέρα μου λέει θέλω να σε δω να μιλήσουμε..πήγα λοιπόν κουναμενη συναμενη κ μου αρχίζει λέγοντας "Δε με λένε Ζάχο(έτσι μου είχε συστηθεί..) ούτε είμαι από το Ηράκλειο (έτσι μου είχε πει..) ούτε είμαι αδερφός του Β..." 

Σοκ η δικιά σας.. έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου..κ άρχισαν σκέψεις να με κατακλύζουν..ποιος είναι τελικά αυτός ο άγνωστος που μέχρι πριν ένα λεπτό σκιρταριζε η καρδούλα μου για πάρτη του..? Παντρεμένος? Μήπως δεν είναι καν Έλληνας? Κ άλλα πολλά..

Μέχρι που μου είπε κάθε τι για εκείνον κ ότι απλά είχαν πει ψεύτικα στοιχεία για τη πλάκα τους γτ θα έφευγαν Κρήτη ξανά κ απλά ήθελαν να περάσουν καλά..όμως φυσικά μετά το φιλι-μαραθωνιο δε μπορούσε κ εκείνος να με βγάλει από το μυαλό του..ακύρωσε τα εισιτήρια για Κρήτη κ έμεινε μαζί μου..εν τέλη κατεβήκαμε 1 μήνα μετά μαζί..

Η φίλη μου κ ο άλλος δεν ξανά βρέθηκαν ποτέ..

Ερωτας με την πρωτη μάτια λοιπόν... Χαχα

Μπαμ και κάτω στην έσκασε ο κρητικοςςς

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κορίτσια το ήπια το μπουκαλάκι μου κι εγώ.. Με γευση πορτοκαλι παρακαλωωω χαχα

Ευχαριστώ ωωωω

Τι ωραία λαβ στοριες είναι αυτά κορίτσια μουυυ

Μακαρι να μαστε μονιασμενοι και μια γροθιά, αγαπημένοι και να χουμε υγεία

Αχ... Χριστουγεννιάτικος έρωτας

Με το καλό όλα κοριτσαρα να στε παντα καλά και με το καλό να μπείτε σπίτι σας.. 

Χαχαχαχα φοβεροοοςςς λιώνω.. 

Ευχαριστώ κουκλα μ

Ερωτας με την πρωτη μάτια λοιπόν... Χαχα

Μπαμ και κάτω στην έσκασε ο κρητικοςςς

Καλά αποτελέσματα!! Πως είσαι μέχρι τώρα?

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλά αποτελέσματα!! Πως είσαι μέχρι τώρα?

Ευχαριστώ φίλη μ. 

Καλά, ξαπλωμένη και περιμενω πωσ και πωσ να περαδει το επόμενο δώρο... Χαχα

Η μια ώρα έφυγε... Πάμε για τα επομενα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ευχαριστώ φίλη μ. 

Καλά, ξαπλωμένη και περιμενω πωσ και πωσ να περαδει το επόμενο δώρο... Χαχα

Η μια ώρα έφυγε... Πάμε για τα επομενα

Θα περάσει! Υπομονή κ γερό στομάχι!Κοίτα κάνα φορμακι! Ή κανένα παιχνιδάκι για τον μεγάλο!

Εγώ θα του παραγγείλω σήμερα όταν γυρίσουμε από Αθήνα,ένα ωραίο σετακι που έχω δει, για οταν φύγουμε από το μαιευτήριο! 

Να πάρω κάτι κ στον τζούνιορ γιατί όλο για τον μεγάλο αγοράζω τελικα:tongue:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Πόσο μ'αρέσει να διαβάζω τα love stories που γράφετε! Εγώ ήμουν 20 χρονών όταν γνώρισα τον άντρα μου (εκείνος 21). Τον είχα δει κάνα χρόνο πριν στον δρόμο όταν περπατούσαμε στο πανεπιστήμιο με μια φίλη μου που ήταν συμμαθήτριά του στο σχολείο (τώρα φυσικά έχει γίνει κουμπάρα μας) και χαιρετήθηκαν και θυμόμουν πολύ αμυδρά ότι περπατούσε χέρι-χέρι με την τότε κοπέλα του κι εγώ σκέφτηκα από μέσα μου "τί ωραίος". Ε μετά από καιρό είχα πάει στο σπίτι της φίλης μου ένα απόγευμα (γενικά εκεί μαζευόμασταν επειδή έμενε κέντρο και αφού αράζαμε με καφεδάκι εκεί αποφασίζαμε τί θα κάνουμε το βράδυ) και έτυχε να είναι εκεί κι αυτός. Γνωριστήκαμε λοιπόν, πιάσαμε κουβέντα και μετά από ώρα συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε μείνει μόνοι στο δωμάτιο της φίλης μας να συζητάμε! Την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα να βγούμε, την μεθεπόμενη βγήκαμε το βράδυ για ποτό και είμαστε μαζί από τότε (με κάποιες δύσκολες περιόδους ενδιάμεσα βέβαια: στρατός, 2 χρόνια εξ αποστάσεως Ελλάδα-Αμερική...). Το πρώτο μας φιλί το δώσαμε σε εκείνο το πρώτο ραντεβού μπροστά στη φάτνη στην πλατεία Αριστοτέλους (ήτανε Δεκέμβριος) και ακόμα το θυμόμαστε όταν τυχαίνει να είμαστε Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα! 

Καλά με τις ντοπιολαλιές έχω ρίξει πολύ γέλιο! Ομολογώ ότι δεν ήξερα ούτε το "νογάω" ούτε όλες τις άλλες άγνωστες λέξεις που έχετε πει!:P Σίγουρα κι εμείς εδώ πάνω έχουμε τις δικές μας, αλλά δε μου έρχεται τίποτα τώρα. Θυμάμαι μόνο πριν από χρόνια που εξηγούσα σε έναν συμφοιτητή μου από το Αίγιο τί σημαίνει όταν λέμε έπαθα φούιτ (μου έσκασε το λάστιχο) και γελούσε πόση ώρα... τότε συνειδητοποίησα ότι δεν το λένε σε όλη την Ελλάδα αυτό! Αλλά στα νησιά από ότι έχω ακούσει έχουν πάρα πολλές δικές τους λέξεις-φράσεις... οι κουμπάροι μας από την Ρόδο τα σαλιγκάρια τα λένε καραβόλους (και έεεενα σωρό άλλες λέξεις που δε τις ξέρω βέβαια) και ο γαμπρός μου από την Χίο όταν θέλει να με πειράξει με λέει ούρια (που σημαίνει χαζή-τρελή)!

Ααααχ Χαλκιδική μου! Να ξεκουραστείς, να γεμίσεις μπαταρίες και να περάσεις τέλεια!!!

Ναι, και μένα ο δικός μου ευτυχώς κάνει πολλές δουλειές. Εγώ σίγουρα μαγειρεύω, ξεσκονίζω που και που, αλλά το σκούπισμα-σφουγγάρισμα τα μοιραζόμαστε. Ειδικά τώρα που έχω βαρύνει και ξέρει και ότι θέλω να θηλάζω το μωρό κάθε 2ωρο σχεδόν αφού γεννηθεί, μου λέει "Εσύ θα ταϊζεις το παιδί κι εγώ θα τα κάνω όλα τα υπόλοιπα, τίποτα άλλο δε θα κάνεις" και συγκινούμαι λίγο. Ελπίζω βέβαια να τα βολέψουμε και στην πράξη όταν έρθει η ώρα!

Καλά τα πάω κι εγώ, αν εξαιρέσεις τις ενοχλήσεις στην μέση που είναι φυσιολογικές μάλλον. Καλά ο μικρός κουνιέται, τεντώνεται και κλωτσάει ασταμάτητα όλη μέρα... μερικές φορές είναι πολύ δυνατός και τραντάζομαι ολόκληρη, αλλά να πω την αλήθεια μου αρέσει που μου δίνει συχνά σήματα ότι είναι καλά, ειδικά τώρα που δεν κάνουμε καθόλου υπέρηχο να τον δούμε. 

Κατά τα άλλα, περιμένω να έρθει σήμερα αυτό το ρημάδι το job offer (που κανονικά έπρεπε να είχε έρθει χθες) για να το πάρει η τράπεζα να μας εγκρίνει επιτέλους το δάνειο να κλείσουμε το σπίτι στις 31 του μήνα... λίγο ακόμα υπομονή, ελπίζω να έρθει τώρα και να μην μας χαλάσουν πάλι τα σχέδια.

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ... πονάω μέση, ισχίο στην δεξιά πλευρά και όπου και να καθίσω πονάω στην ουρίτσα/κόκκυγα. Απόψε στον ύπνο μου, μάλλον πήγα να αλλάξω πλευρό λίγο άτσαλα και με έπιασε μια σουβλιά στο ισχίο δεξιά που ξύπνησα από τον πόνο και δε μπορούσα μετά να βολευτώ με τίποτα.:wacko: Και είμαστε ακόμα στον 7ο βρε κορίτσια!

Αυτό το μπινα δε το ήξερα εγώ (τί σόι Θεσσαλονικιά είμαι?)! Μήπως είναι καινούργιο των τελευταίων χρόνων και το έχω χάσει?:P Εγώ θα το έλεγα απλά καβάλα ή αλογάκι!

Σε ευχαριστω πολύ! Οσο για τη μπινα ολη μου η οικογένεια έτσι το λέει.. Μπορεί να κρατάει απο Κωνσταντίνοουπολη η Θράκη.. 

Just now, Marti είπε:

Σε ευχαριστω πολύ! Οσο για τη μπινα ολη μου η οικογένεια έτσι το λέει.. Μπορεί να κρατάει απο Κωνσταντίνοουπολη η Θράκη.. 

Eυχομαι από καρδιάς να πανε ολα τέλεια!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

@Ninamc καλά αποτελέσματα κ καλό ταξίδι να έχεις!

Κορίτσια μου εδώ εχει πνιγει η πόλη στον καπνό από τη φωτιά! Ξύπνησα κ δεν το πίστευα! Νόμιζα ότι μύριζε από κάτι έργα που κάνουν απέναντι! Ελπίζω να πάνε όλα καλά σήμερα!

• Λυπημένη/-ος 5

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μου εδώ εχει πνιγει η πόλη στον καπνό από τη φωτιά! Ξύπνησα κ δεν το πίστευα! Νόμιζα ότι μύριζε από κάτι έργα που κάνουν απέναντι! Ελπίζω να πάνε όλα καλά σήμερα!

Θύμισε μου ρε αγάπη μου που μένεις??

Παναγία μου θα προσευχηθώ για τις φωτιές απόψε..θυμάμαι εικόνες από το μάτι κ ανατριχιαζω..τότε ήμασταν Κρήτη σε ένα μπιτςμπαρ κ ξαφνικά βάζει αυτό στη τηλεόραση κ μαζεύτηκαμε όλη η παραλία εκεί να ακούμε κ να βλέπουμε σαστισμένοι!! Κ από μια ξέφρενη φωτιά που έδειχναν μέχρι να πάμε σπίτι 1-2 ώρες μετά άρχισαν κ έλεγαν για τους πρώτους νεκρούς..

Όταν γυρίσαμε πήγαμε με τον άντρα μου εκεί..κρανίου τόπος..

Just now, Renez είπε:

Παναγία μου θα προσευχηθώ για τις φωτιές απόψε..θυμάμαι εικόνες από το μάτι κ ανατριχιαζω..τότε ήμασταν Κρήτη σε ένα μπιτςμπαρ κ ξαφνικά βάζει αυτό στη τηλεόραση κ μαζεύτηκαμε όλη η παραλία εκεί να ακούμε κ να βλέπουμε σαστισμένοι!! Κ από μια ξέφρενη φωτιά που έδειχναν μέχρι να πάμε σπίτι 1-2 ώρες μετά άρχισαν κ έλεγαν για τους πρώτους νεκρούς..

Πύργο μένω κ η φωτιά είναι στα χωριά πάνω από την αρχαία Ολυμπία,  ότι έχει μείνει δλδ από τις φωτιές του '07. Εκεί κοντά είναι κ η δουλειά μου κ μου έλεγαν τα παιδιά χθες το βράδυ χαμός! Ευτυχώς δεν φυσαει κ νομίζω ότι πάει καλά. Η καταστροφή της φύσης όπου κι αν συμβαίνει είναι κάτι τραγικό για όλους μας!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εμείς εκείνη τη μέρα ειμασταν Αρτέμιδα όλη μερα.. βλέπαμε τη φωτιά κ τους καπνούς αλλά δεν το πίστευα οταν γυρίσαμε Περιστέρι τι καταστροφή είχε γίνει κ πόσο κοντά είμασταν.. :(

Πύργο μένω κ η φωτιά είναι στα χωριά πάνω από την αρχαία Ολυμπία,  ότι έχει μείνει δλδ από τις φωτιές του '07. Εκεί κοντά είναι κ η δουλειά μου κ μου έλεγαν τα παιδιά χθες το βράδυ χαμός! Ευτυχώς δεν φυσαει κ νομίζω ότι πάει καλά. Η καταστροφή της φύσης όπου κι αν συμβαίνει είναι κάτι τραγικό για όλους μας!

Πωπω μακάρι να μην είναι μεγάλη η καταστροφή.. να προσεχετε

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Ninamc καλά αποτελέσματα!!! υπομονή κ μην ξεχάσεις την παράδοση ζαμπονοτυροπιτουλα μετά!!

@Christinα τραγικό πραγματικά, αυτό που γίνεται κάθε χρόνο, κ εμείς εδώ που είναι οι γονείς μου τρέμουμε κάθε φορά ,ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να την σβήσουν

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Αχχχ Παναγία μου..ναι ξέρω που είναι η φωτιά γτ κοντά στην αρχαία Ολυμπία είναι το χωριό μου..δε μένει βέβαια κανείς τώρα μονιμα.πάμε μόνο στις γιορτές με το σόι..

Ευελπιστώ τουλάχιστον να μην είναι τεράστια κ φέτος η οικολογική καταστροφή κ να μην έχουμε θύματα..

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Renez είπε:

Αχχχ Παναγία μου..ναι ξέρω που είναι η φωτιά γτ κοντά στην αρχαία Ολυμπία είναι το χωριό μου..δε μένει βέβαια κανείς τώρα μονιμα.πάμε μόνο στις γιορτές με το σόι..

Ευελπιστώ τουλάχιστον να μην είναι τεράστια κ φέτος η οικολογική καταστροφή κ να μην έχουμε θύματα..

Έλα! Ποιο είναι το χωριό σου???

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα περάσει! Υπομονή κ γερό στομάχι!Κοίτα κάνα φορμακι! Ή κανένα παιχνιδάκι για τον μεγάλο!

Εγώ θα του παραγγείλω σήμερα όταν γυρίσουμε από Αθήνα,ένα ωραίο σετακι που έχω δει, για οταν φύγουμε από το μαιευτήριο! 

Να πάρω κάτι κ στον τζούνιορ γιατί όλο για τον μεγάλο αγοράζω τελικα:tongue:

Εηω παω για ψώνια και καταλήγω να παιρνω παντα για τον γιο τα περισσοτερα χαχαχαχα

Just now, Marti είπε:

Eυχομαι από καρδιάς να πανε ολα τέλεια!! 

Ευχαριστω κοριτσιιιι

Just now, Renez είπε:

Κάμερα αγαπημένες μου:wub:

@Ninamc καλή επιτυχια κοριτσάκι αν κ είσαι μικρή κ περδικενια!! Μια χαρά θα βγουν!!

Περδικενια βεβαίως βεβαίως.. Εκανα ένα μισάωρο με τα ποδια να ρθω, και άλλο ένα θα κάνω μετά για να φυγω.. Στην διαδρομή θα παρω το κρουασάν ζαμπόν τυρί, έτσι το ζητάμε εμείς εδώ χαχαχαχαχα @EugenJen ευχαριστώ, και χυμό βεβαίως... 

Πρώτη φορά είμαι εκτός σπιτιου τόσες ώρες μόνη μου, μετά την καραντίνα... Και όλος ο καημός μου είναι πως τα πενανε τα αγόρια μου στο σπίτι.. Μπαίνω και τους κοιτάω από την κάμερα χαχαχα

Και τους πηρα και με βίντεο κλήση, και όταν ακουω τον γιο να με λέει μαμά πεθαινωωωωωω κορίτσια... Αχ ερωτας

Ευχαριστω κοπέλα μ.. Να σαι καλά

Ευχομαι να μην θρηνήσουμε θυματα με τις φωτιές φέτος... Ο θεος και η κυβέρνηση να βάλουν το χέρι τους... Ελπίζω να παει καλυτερα το καλοκαίρι φετος

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...