Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Ναι καλε.. Τρελαίνεται να κάνει δουλειές. Πιστό αντίγραφο του πατερα του... 

Χαχαχαχα 

Πωωωω έτσι παστρικος κ ο δικός μου! Βάζει από 1,5 τα ρούχα στο πλυντήριο, το πιάτο του στο νεροχύτη, σκουπιδακια στην ανακύκλωση κ μη τυχόν κ δει 1 τρίχα στο πάτωμα...μου κάνει παρατήρηση... έχω βρει μπελά! Χαχαχαχαχα 

Καλά αποτελέσματα στη καμπύλη και καλές διακοπές!!!

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχαχα καλε εσένα σε πηρε με το έτσι θελωωω χαχαχαχαχα

Με πιασε κότσο ασε... Δε μ άφηνε σε ησυχία εμφανιζόταν από παντού με κοιτούσε και δήθεν ελιώνε.. Και ακομα και σήμερα διαφωνούμε για το απο ποτε είμαστε μαζι.. Αυτος υπολογίζει από την πρώτη μέρα που με γνώρισε (μ κάνε και σκηνές ζηλοτυπιας) ενω εγώ κανα 2μηνο μετα.. Ο, τι να ναι! 

Just now, Marti είπε:

Με πιασε κότσο ασε... Δε μ άφηνε σε ησυχία εμφανιζόταν από παντού με κοιτούσε και δήθεν ελιώνε.. Και ακομα και σήμερα διαφωνούμε για το απο ποτε είμαστε μαζι.. Αυτος υπολογίζει από την πρώτη μέρα που με γνώρισε (μ κάνε και σκηνές ζηλοτυπιας) ενω εγώ κανα 2μηνο μετα.. Ο, τι να ναι! 

Καλα αποτελέσματα για αύριο! 

• Χαχα 2

Κι εμένα μόνο βάρος μου είπε στο τελευταίο αλλά μέτρησε πόδι κ χέρι κ μου είπε ότι είναι πολύ ψηλή! Ρώτησε τον. Για πρόωρο και 50 λέω να μην πάρεις εκτός αν τον αυγουστο σου πει ότι πατε για πριν τις 36εβδ. 

Ρε κορίτσια μου βάζει περιορισμό στα φατσακια κ δεν μπορώ να βάλω στα λαβ στορυ...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εγώ τα κατσικοκουραδα τα ξέρω κακαράτζες!:lol:

@Ninamc καλές διακοπές και καλά αποτελέσματα με την καμπύλη!!! Όλα να πάνε σούπερ!

Εγώ τον άντρα μου τον γνωρισα με κονε! Μια φίλη μου τα είχε με έναν φίλο του και ήθελε να μου τον γνωρισει! Είχαμε πάει σε ένα κλαμπ, καλοκαίρι 2009, έπαιζε πολυ το τραγούδι sexylove τότε. Η σχέση έγινε 2 μήνες αργότερα κ ξεκινήσαμε με απόσταση Αθήνα εγώ, Πάτρα αυτός. Βασικά για πολλά χρόνια απόσταση είχαμε!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Κι εμένα μόνο βάρος μου είπε στο τελευταίο αλλά μέτρησε πόδι κ χέρι κ μου είπε ότι είναι πολύ ψηλή! Ρώτησε τον. Για πρόωρο και 50 λέω να μην πάρεις εκτός αν τον αυγουστο σου πει ότι πατε για πριν τις 36εβδ. 

Ρε κορίτσια μου βάζει περιορισμό στα φατσακια κ δεν μπορώ να βάλω στα καν στορυ...

Για 1 κ 3 σκέφτομαι... αμάν αυτά τα ρούχα. Καλύτερα βα ψώνιζα δικά μου:D

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μανιατικο είναι ναι... Αλλά το λένε και στο χωριό του άντρα μου πολυ.. Εσεις είστε αμερικανική σειρά.. Τέλος χαχαχαχα Αμερικανός σκετηηηηη.... Με την καλή έννοια. Βρε τον ατιμο.. Και δεν είχε κάνει κίνηση?? Απαπαπαπαοαοαο

Χαχαχαχα όχι δεν είχε κανει γιατί άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και εγώ τον κορόιδευα. Με φλέρταρε για κανα δυο χρόνια πριν μου μιλησει αλλά δεν του εδινα σημασία γιατι τον ήξερα ότι είχε πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες και νόμιζα πως απλώς ήθελε να κερδίσει κι εμενα. Αλλά τελικά με αγαπούσε πραγματικά ο γλυκουλης. Γι αυτό έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου όταν μου μίλησε γιατί τον ήξερα καλά για να ξέρω ότι δεν τα λέει τα λόγια που μου είπε εύκολα. Ε πάει και το εξωτερικό πάνε κι όλα! Δεν του το είχα να με κανει τόσο ευτυχισμένη. Αυτό στα σίγουρα.

Μακάρι να είμαστε κι εμείς κι εσεις κι όλοι μας πάντα καλά κι αγαπημένοι! 

Just now, Marti είπε:

Στη Θεσσαλονίκη το λέμε μπινα, η καβαλικα! 

Αλήθεια;; Δεν τα είχα ξανακούσει. Μα είναι δυνατόν;;; Να μου έλεγε κανεις στη Θεσσαλονίκη  «έλα να σε πάρω μπινα» και θα παρεξηγιομουν! 

• Χαχα 2

Just now, Jasmine@ είπε:

Κοίτα το 1 κ 3 δεν το καταλαβαινω γτ πάω με τους πόντους. Εδώ που τα λέμε όμως έχεις δίκιο! Με υποθέσεις πάμε κ ψωνίζουμε στα τυφλά! Εσύ που τα παίρνεις επί 2 κιόλας δν είναι για πλάκα!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Marti είπε:

Καλα αποτελέσματα για αύριο! 

Τι ζώδιο είναι ο άντρας σου??

Είχε σύστημα ο άνθρωπος!!! Μπράβο του!

Just now, marianna1986 είπε:

Εγώ τα κατσικοκουραδα τα ξέρω κακαράτζες!:lol:

@Ninamc καλές διακοπές και καλά αποτελέσματα με την καμπύλη!!! Όλα να πάνε σούπερ!

Εγώ τον άντρα μου τον γνωρισα με κονε! Μια φίλη μου τα είχε με έναν φίλο του και ήθελε να μου τον γνωρισει! Είχαμε πάει σε ένα κλαμπ, καλοκαίρι 2009, έπαιζε πολυ το τραγούδι sexylove τότε. Η σχέση έγινε 2 μήνες αργότερα κ ξεκινήσαμε με απόσταση Αθήνα εγώ, Πάτρα αυτός. Βασικά για πολλά χρόνια απόσταση είχαμε!

Κακαρατζες τα λέει η μαμά μου:lol:

Just now, Jasmine@ είπε:

1 μη το σκέφτεσαι για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Γενικά οκ, ίσως χρειαστούν κάποια μικρά νούμερα. Όχι από εκεί όμως!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Ααχχχ κοιμήθηκα λιγάκι να ξύπνησα γτ έχω σαν πόνους περιόδου (πάλι!!) Τι θα γίνει αυτή τη βδομάδα με τους πόνους μου γμτ??:angry:

Τεσπα..πόσο όμορφες η γνωριμίες μας..δεν υπάρχει μεξικάνικη ή αμερικανική ή τπτ για καμιά..υπάρχουν αυτές οι όμορφες συγκιριες κ μοναδικες για τη κάθε μία μας που μας έφτασαν τώρα με αυτους τους άντρες πλάι μας να περιμένουμε τα μωράκια μας..γίνεται λοιπόν να μη ζούμε όλες προς το παρόν το ροζ συννεφάκι μας..?:x κ στη τελική εγώ πλέον αυτό που νιώθω είναι πως ο,τι κ αν γίνει αυτός ο άνθρωπος θα μου έχει χαρίσει τον γιο μου κ πάντα θα είναι ο πατέρας του παιδιού μου..

Στο πώς γνωριστήκαμε εμείς λοιπόν..

Η κολλητή μου είχε ψιλό τραβηχτεί ένα βράδυ με ένα παιδί από Κρήτη..εκείνη είχε δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα ,εκείνος ήθελε απλά άλλο ένα βράδυ..

Η φίλη μου όμως για να μπορέσει να τον μάθει καλύτερα του ζήτησε να πάνε για έναν ποτό οι δυο τους μα επειδή εκείνος βαριοταν (αλλά ήθελε να έχει συνέχεια :ph34r: μετά τον καφέ..) της πρότεινε να πάρει κ τον αδερφό του μαζί κ εκείνη κάποια φίλη της.. 

Πήγαμε λοιπόν σε ένα τσιπουραδικο όλοι μαζί κ έτσι μου σύστησε εμένα τον αδερφό του.. 9η ώρα φτάσαμε..από τις 11 περίπου(από ότι λέει η φίλη μου τουλάχιστον..) μέχρι τις 2 περιπου ήμουν στην αγκαλιά του κ φιλιομασταν..ναι ναι 3 ώρες σερί.. ξέρω όχι ότι καλύτερο να φιλιεσε με τόσο πάθος μπροστά σε κοινό σε μαγαζί αλλά...για να κράτησε 3 ώρες κ όταν άνοιξα επιτελους τα μάτια μου να συνειδητοποιήσαμε πως είχαν φύγει ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ ναι κ οι φίλοι μας χωρίς να πάρουμε χαμπάρι!! Κ μας περίμεναν να κλεισουν οι μαγαζατορες..μάλλον ήταν από την αρχή κάτι παραπάνω από πάθος..ακόμη θυμάμαι πως μύριζα το άρωμα του κ ένιωθα πως αυτός είναι!!

Τέλος πάντων φυγαμε γελώντας με τα καμώματα μας σαν μεθυσμένοι από έρωτα κ οι δύο..κ περπατούσαμε στη πλατεία γελώντας κ συζητώντας για ώρες..

Έλα όμως που την επόμενη ημέρα μου λέει θέλω να σε δω να μιλήσουμε..πήγα λοιπόν κουναμενη συναμενη κ μου αρχίζει λέγοντας "Δε με λένε Ζάχο(έτσι μου είχε συστηθεί..) ούτε είμαι από το Ηράκλειο (έτσι μου είχε πει..) ούτε είμαι αδερφός του Β..." 

Σοκ η δικιά σας.. έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου..κ άρχισαν σκέψεις να με κατακλύζουν..ποιος είναι τελικά αυτός ο άγνωστος που μέχρι πριν ένα λεπτό σκιρταριζε η καρδούλα μου για πάρτη του..? Παντρεμένος? Μήπως δεν είναι καν Έλληνας? Κ άλλα πολλά..

Μέχρι που μου είπε κάθε τι για εκείνον κ ότι απλά είχαν πει ψεύτικα στοιχεία για τη πλάκα τους γτ θα έφευγαν Κρήτη ξανά κ απλά ήθελαν να περάσουν καλά..όμως φυσικά μετά το φιλι-μαραθωνιο δε μπορούσε κ εκείνος να με βγάλει από το μυαλό του..ακύρωσε τα εισιτήρια για Κρήτη κ έμεινε μαζί μου..εν τέλη κατεβήκαμε 1 μήνα μετά μαζί..

Η φίλη μου κ ο άλλος δεν ξανά βρέθηκαν ποτέ..

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι ζώδιο είναι ο άντρας σου??

Είχε σύστημα ο άνθρωπος!!! Μπράβο του!

Κακαρατζες τα λέει η μαμά μου:lol:

1 μη το σκέφτεσαι για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Γενικά οκ, ίσως χρειαστούν κάποια μικρά νούμερα. Όχι από εκεί όμως!

Ψαράκι... Δεινοπαθω η αιγόκερως... 

• Χαχα 1

Πόσο μ'αρέσει να διαβάζω τα love stories που γράφετε! Εγώ ήμουν 20 χρονών όταν γνώρισα τον άντρα μου (εκείνος 21). Τον είχα δει κάνα χρόνο πριν στον δρόμο όταν περπατούσαμε στο πανεπιστήμιο με μια φίλη μου που ήταν συμμαθήτριά του στο σχολείο (τώρα φυσικά έχει γίνει κουμπάρα μας) και χαιρετήθηκαν και θυμόμουν πολύ αμυδρά ότι περπατούσε χέρι-χέρι με την τότε κοπέλα του κι εγώ σκέφτηκα από μέσα μου "τί ωραίος". Ε μετά από καιρό είχα πάει στο σπίτι της φίλης μου ένα απόγευμα (γενικά εκεί μαζευόμασταν επειδή έμενε κέντρο και αφού αράζαμε με καφεδάκι εκεί αποφασίζαμε τί θα κάνουμε το βράδυ) και έτυχε να είναι εκεί κι αυτός. Γνωριστήκαμε λοιπόν, πιάσαμε κουβέντα και μετά από ώρα συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε μείνει μόνοι στο δωμάτιο της φίλης μας να συζητάμε! Την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα να βγούμε, την μεθεπόμενη βγήκαμε το βράδυ για ποτό και είμαστε μαζί από τότε (με κάποιες δύσκολες περιόδους ενδιάμεσα βέβαια: στρατός, 2 χρόνια εξ αποστάσεως Ελλάδα-Αμερική...). Το πρώτο μας φιλί το δώσαμε σε εκείνο το πρώτο ραντεβού μπροστά στη φάτνη στην πλατεία Αριστοτέλους (ήτανε Δεκέμβριος) και ακόμα το θυμόμαστε όταν τυχαίνει να είμαστε Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα! 

Καλά με τις ντοπιολαλιές έχω ρίξει πολύ γέλιο! Ομολογώ ότι δεν ήξερα ούτε το "νογάω" ούτε όλες τις άλλες άγνωστες λέξεις που έχετε πει!:P Σίγουρα κι εμείς εδώ πάνω έχουμε τις δικές μας, αλλά δε μου έρχεται τίποτα τώρα. Θυμάμαι μόνο πριν από χρόνια που εξηγούσα σε έναν συμφοιτητή μου από το Αίγιο τί σημαίνει όταν λέμε έπαθα φούιτ (μου έσκασε το λάστιχο) και γελούσε πόση ώρα... τότε συνειδητοποίησα ότι δεν το λένε σε όλη την Ελλάδα αυτό! Αλλά στα νησιά από ότι έχω ακούσει έχουν πάρα πολλές δικές τους λέξεις-φράσεις... οι κουμπάροι μας από την Ρόδο τα σαλιγκάρια τα λένε καραβόλους (και έεεενα σωρό άλλες λέξεις που δε τις ξέρω βέβαια) και ο γαμπρός μου από την Χίο όταν θέλει να με πειράξει με λέει ούρια (που σημαίνει χαζή-τρελή)!

7 hours ago, Marti said:

Καλημέρα κορίτσια!!! Εξακολουθώ και διακοπαρω στη Χαλκιδική! Μονη μου με το σκύλο μ και το απολαμβάνω! Μολις εβαλα πακέτο με απεριόριστα mb για να μπορώ να σας μιλάω! Χθες ήρθε η ντουλάπα γιατο δωμάτιο που έφτιαξα αλλα ως επιβλέπουσα εργασιων αφησα τη μαμα μ. :wink:

Γραμμούλα δεν έκανα ακομα και γω ευτυχώς! Και οι φλέβες μου είναι λιγο πιο έντονες και μένα! Οι θήλες σκουρυναν και η  κοιλιά τούρλα!εχω μαυρίσει λίγο αλλα γενικά επειδη ειμαι σταρένια παίρνω εύκολα χρώμα! :x

Ααααχ Χαλκιδική μου! Να ξεκουραστείς, να γεμίσεις μπαταρίες και να περάσεις τέλεια!!!

6 hours ago, Christinα said:

Καλές διακοπουλες, γέμισε ενέργεια! Με το καλό να φτιάξετε το δωμάτιο του μπεμπέ!

@Jasmine@ μια μικρή δουλίτσα την ημέρα! Κι εμένα μου πήρε καιρό να το εμπεδωσω αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Περα από πιάτα κ μαγείρεμα, Εγώ κανονίζω 1 δουλίτσα για κάθε μέρα, μισή ωρίτσα το πρωί! Μπανιέρα κάνει ο άντρας μου κ τρίψιμο πλακάκια κλ.,εγώ μόνο τα βασικά καθημερινά. Σκούπα σουιφερ κάθε 2η κ σφουγγάρισμα  το ίδιο. Αφήνω τον κουβά στη βεράντα κ πηγαινοέρχομαι από μέσα προς τα εξω. Το ξεσκόνισμα όσα βλέπει η πεθερά με το ξεσκονιστιρι σουιφερ. Καποιες μέρες δεν κάνω τπτ! Όταν ο άντρας μ έχει νορμάλ ωράριο στη δουλειά κάνει μια καλή γενική κ μια χαρά. Μη τρελαίνεσαι τώρα που είστε οι 2 σας ας μείνει κ κάτι πίσω και πριν γεννήσεις έρχεται η μαμα ή μια γυναίκα κ σου κάνει μια καλή γενική. Ούτε μετά θα προλαβαίνεις...εκπαιδευστε τους μπαμπάδες! Δεν λέω ότι ο δικός μ κάνει τα πάντα,μόνο όταν υπάρχει ανάγκη  όπως τώρα αλλά ξέρει να τα κάνει κ δεν κοιτάει σαν ουφο!

Ναι, και μένα ο δικός μου ευτυχώς κάνει πολλές δουλειές. Εγώ σίγουρα μαγειρεύω, ξεσκονίζω που και που, αλλά το σκούπισμα-σφουγγάρισμα τα μοιραζόμαστε. Ειδικά τώρα που έχω βαρύνει και ξέρει και ότι θέλω να θηλάζω το μωρό κάθε 2ωρο σχεδόν αφού γεννηθεί, μου λέει "Εσύ θα ταϊζεις το παιδί κι εγώ θα τα κάνω όλα τα υπόλοιπα, τίποτα άλλο δε θα κάνεις" και συγκινούμαι λίγο. Ελπίζω βέβαια να τα βολέψουμε και στην πράξη όταν έρθει η ώρα!

1 hour ago, Ninamc said:

Ευχαριστώ κορίτσι μου.. Θα τις δω στην πραξη και τις δυο.. Ακόμα και σήμερα έχω εβδομάδα όμως... Θα δουμε

Εσυ τι πιστευεις είναι λίγα τα χρήματα για εξαωρο, και χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο περαν από τις 4 ώρες που θα το απασχολεί, καθώς μισή ώρα τρώει μόνο του, το παιδι, και 1.30 ώρα κοιμάται.. Άρα έχει δυο ωρες χαλάρωση η κάθε κοπέλα.. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου... Ελπίζω να κάνουν για αυτό που ψάχνω και να τα βρουμε.  Τουλάχιστον μια από τις δυο πιστεθω θα δέσει μαζί μας.. Θα φανεί.. Εχω κι αλλά εβδομάδα σήμερα.. Θα δουμε

Ευχαριστώ να σαι καλά. 

Εσυ πως τα πας,? Βρήκατε κάτι? Το μωράκι δίνει πονο??? 

Καλε εσυ εισαι δικιά μου.. Αν ξέρεις και το συγκλί η τον σύγκλο θα τρελαθώωω

Καλά τα πάω κι εγώ, αν εξαιρέσεις τις ενοχλήσεις στην μέση που είναι φυσιολογικές μάλλον. Καλά ο μικρός κουνιέται, τεντώνεται και κλωτσάει ασταμάτητα όλη μέρα... μερικές φορές είναι πολύ δυνατός και τραντάζομαι ολόκληρη, αλλά να πω την αλήθεια μου αρέσει που μου δίνει συχνά σήματα ότι είναι καλά, ειδικά τώρα που δεν κάνουμε καθόλου υπέρηχο να τον δούμε. 

Κατά τα άλλα, περιμένω να έρθει σήμερα αυτό το ρημάδι το job offer (που κανονικά έπρεπε να είχε έρθει χθες) για να το πάρει η τράπεζα να μας εγκρίνει επιτέλους το δάνειο να κλείσουμε το σπίτι στις 31 του μήνα... λίγο ακόμα υπομονή, ελπίζω να έρθει τώρα και να μην μας χαλάσουν πάλι τα σχέδια.

1 hour ago, Hliolousti said:

Κοριτσαρες πόσο με κάνατε και γέλασα!

Μόλις έκατσα να αραξω λίγο και διάβασα όλα όσα έχετε γράψει!!!

Κι εδώ φασολάκια!Για τον συζυξ!για μένα έκανα ρεβύθια γιατί τα λιγουρευομουν μέρες κι εκείνος δε τα τρώει!

@Eva137 κι εγώ έτσι όπως τα λες!κάθομαι στην τραπεζαρία και μου φαίνεται πολύ σκληρό το κάθισμα ενώ ποτέ δεν είχα θέμα!και πονάω μέση και ισχίο στη δεξιά πλευρά!

Επίσης κι εγώ έχω βγάλει νέες ελιτσες,οι παλιές μου μεγάλωσαν και επίσης έχω βγάλει και γύρω από τη θηλή κάτι μικρές!Ημαρτον!

Η μαυρη γραμμή στην κοιλάρα μου υπάρχει,αν κ είμαι ξανθιά και ανοιχτόχρωμη!

Καθώς επίσης έχω έντονη φλεβικοτητα σε όλο μου το σώμα,κυρίως στα σημεία που αναφερατε!!Το στήθος μου δε,είναι και ζεστουλι κάποιες φορές!

Σήμερα παρέλαβα μια παραγγελία από σπιτισοπ και η μια κουβερτουλα που παρήγγειλα έχει απόκλιση στα χρώματα από αυτό που έχουν στο σάιτ αλλά θα την κρατήσω γτ βαριέμαι τις αλλαγές!

Παρήγγειλα στρώμα επίσης χθες!και μου κάναν δώρο ένα αρκετά μεγάλο μαξιλάρι θηλασμού!!Μάλλον θα το γλεντησω κι εγώ λίγο τώρα γτ τα βράδια δε βολεύομαι με τίποτα και θέλω κι άλλα μαξιλάρια!

@Ninamc πολύ χαίρομαι που βρίσκοντας δύο αξιόλογες υποψηφιότητες για νταντά,θα κάνεις τις διακοπές σου λίγο πιο ήρεμη!Εγώ νομίζω ότι κλίνω στη Β έτσι αυθόρμητα αν με ρωτάς!μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκε τη "συνέντευξη" που σου έδωσε δείχνοντας εμπρακτως πως μπορεί να χειριστεί το παιδί!

Με τις ντοπιολαλιες σας έκλαψα αλήθεια!!!

Επίσης να σας πω ότι την Κυριακή θα πάω για μπάνιο και ανυπομονώ!!

Εδώ έχουμε πολλληηηη ζεστή και έχω έντονη υπνηλία στη διάρκεια της μέρας κοιμάμαι πολύ περισσότερο από τη νύχτα!

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ... πονάω μέση, ισχίο στην δεξιά πλευρά και όπου και να καθίσω πονάω στην ουρίτσα/κόκκυγα. Απόψε στον ύπνο μου, μάλλον πήγα να αλλάξω πλευρό λίγο άτσαλα και με έπιασε μια σουβλιά στο ισχίο δεξιά που ξύπνησα από τον πόνο και δε μπορούσα μετά να βολευτώ με τίποτα.:wacko: Και είμαστε ακόμα στον 7ο βρε κορίτσια!

57 minutes ago, Marti said:

Στη Θεσσαλονίκη το λέμε μπινα, η καβαλικα! 

Αυτό το μπινα δε το ήξερα εγώ (τί σόι Θεσσαλονικιά είμαι?)! Μήπως είναι καινούργιο των τελευταίων χρόνων και το έχω χάσει?:P Εγώ θα το έλεγα απλά καβάλα ή αλογάκι!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

vNpVm5.png

Πάντως κορίτσια μου όλες σχεδόν απ' ότι βλέπω από μικρές μικρές μας καπαρωσανε τα αγόρια μας ε??

Ρε σεις δε ξέρω αυτή η βδομάδα είναι η εβδομάδα πόνου για εμένα..μία το στερνό,μία το έντερο,μια η μέση μου αφόρητα,μια με πιάνουν ξανά αυτοί οι πόνοι περιόδου που είχα ως τον 4ο..πφφφφ ελπίζω απο Δευτέρα να είμαι λίγο πιο τυχερούλα στα συμπτώματα μου..-_-

Πωωω κ τώρα έχω ξαπλαρει στο air condition στη κρεβαταρα μου κ ξέρω ότι σε 20' πρέπει να απλώσω το πλυντήριο κ βαριεμαιιι

Just now, Renez είπε:

Πάντως κορίτσια μου όλες σχεδόν απ' ότι βλέπω από μικρές μικρές μας καπαρωσανε τα αγόρια μας ε??

Ρε σεις δε ξέρω αυτή η βδομάδα είναι η εβδομάδα πόνου για εμένα..μία το στερνό,μία το έντερο,μια η μέση μου αφόρητα,μια με πιάνουν ξανά αυτοί οι πόνοι περιόδου που είχα ως τον 4ο..πφφφφ ελπίζω απο Δευτέρα να είμαι λίγο πιο τυχερούλα στα συμπτώματα μου..-_-

Πωωω κ τώρα έχω ξαπλαρει στο air condition στη κρεβαταρα μου κ ξέρω ότι σε 20' πρέπει να απλώσω το πλυντήριο κ βαριεμαιιι

Να κάτσεις να ξεκουραστείς κυρία μου!! 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...