Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Άσχετο: εσυ που ψωνίζεις από orchestra, να πάρω νούμερο 1 ή νούμερο 3;;; Θα είναι υπερβολικά μικρό το 1;;; Δώσε μας τα φώτα σου

Εννοείς μήνα??? 3 μηνων πιστεύω καλύτερα που να μπούνε οι γυναικαρες σου????

Just now, Jasmine@ είπε:

Λοιπον τα νούμερα που έχει είναι 

προωρο:46 εκ 

γεννηση:50εκ

1μηνας: 54εκ

3μηνων:60εκ 

τουλαχιστον έτσι τα έχει στο site!

Ναι ναι 3 λέω κορίτσι..

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχ εγώ τσακίζω ένα μπολάκι κάθε μέρα... Και δεν έχω και τυψεις... Αυριο θα κάνω την καμπύλη χαχαχαχαχ

Χαμός πριν τις διακοπές.. Ήταν να φυγω σήμερα μα ακυρώθηκε για να κάνω την καμπύλη... Και μετά από το μπουκαλάκι θα κάνω ταξιδάκι.. Μια ομορφιά θα περασουμε στο καράβι χαχαχα

Χαχαχαχα μη λες τέτοια καλεεε!!!Όλα καλά θα πάνε κοριτσάρα μου!!!

Καλά αποτελέσματα να εχεις!Με το ζαχαροζουμο η μπέμπα σου θα στήσει πάρτι μέσα στην κοιλίτσα σου!

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Χαχαχαχα μη λες τέτοια καλεεε!!!Όλα καλά θα πάνε κοριτσάρα μου!!!

Καλά αποτελέσματα να εχεις!Με το ζαχαροζουμο η μπέμπα σου θα στήσει πάρτι μέσα στην κοιλίτσα σου!

Ευχαριστώ κουκλα μου να σαι καλά... Θα στήσει πανηγυριιι χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Hliolousti είπε:

Θα πει καμία σας στην πεθερά της :

κυρια τάδε μου είστε μεγάλη πουτσαρινα!

και θα το πει για καλό...μα αφού ειναι...δυναμικη...και θα γελάσει...μόνη...χααχχααχχαχαχααχ:lol:

Χαχαχαχαχα κλαιωωωω

Κορίτσια σας αφήνω, ξυπνησε π κοκκινομαλλης και θα του ετοιμασω καρποθζακι να φαει.. Και μετά θα φτιάξω βαλίτσες και εκείνος θα τα βγάζει μέσα από τις βαλίτσες.. Χαχαχαχαχα

Καλε δεν σας είπα... Βάζει και πλυντηριο.. Του λέω να παρει τα ρουχα πο τα άπλυτα και εκείνος τα παιρνει ένα ένα προσεκτοκα και τα ρίχνει στον κάδο του πλυντηριου.. Πολυ προσεκτικα μη μείνει κανα κορδόνι απ εξω.. Και μετά μου δείχνει το κουμπί, και καλά, είναι αφής το πλυντηριο, και έχει ένα κεντρικό στρογγυλό για την ρυθμιση πανω κάτω στις επιλογές.. Και μου το δείχνει να το πατησω για να ξεκινήσει η πλυση... Δεν υπαρχειιιι

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Εγώ με τα νούμερα εχω μπερδεύτει.. Δε ξεεω από ποσα να πάρω γι αυτό δεν παιρνω τίποτα... :P

@Renez τα κατσικοκουραδα(αλα Θεσσαλονίκη) είναι από σιδηρο /εγκυμοσυνη /δυσκοιλιοτητα εξ ου και ο πόνος! 

Οσο για το δικό μας λαβ στορι.. Πήγαμε σε ενα Μπιτς μπαρ και ο σύζυγος δούλευε εκει.. Η φίλη μ έτυχε να τον ξέρει απο παλιά και ήρθε κάθισε για λιγο μαζι μας κέρασε κλπ.. Εγω δε εδωσα καν σημασια γιατι μιλούσα με κατι διπλανούς.. :ph34r:.. Το βραδυ συνεννοουνται να πάμε για ενα ποτό ολοι μαζι.. Τραβηξε μέχρι αργα και φεύγοντας μου λέει εσενα θα παντρευτω θα σε κλέψω κλπ.. Γελάω εγω (ακόμα δε το πιστεύω,) και λεω ότι το παιδί ειναι του γιατρόυ.. Και του γιατρού είναι και τον Παντρευτηκα.. Δραμα.. :ph34r:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε από τα νεύρα μου με τα νούμερα θέλω να πετάξω όλα τα φορμάκια στο μπαλκόνι!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Έλα μη πελαγωνεις!!! Απλά ξεχώρισε τα κ σημείωσε τι έχεις! 

Κ επομενη αγορά τον Αύγουστο που θα έχεις καλύτερη εικόνα για το ύψος των κοριτσιών!

Just now, Marti είπε:

Εγώ με τα νούμερα εχω μπερδεύτει.. Δε ξεεω από ποσα να πάρω γι αυτό δεν παιρνω τίποτα... :P

@Renez τα κατσικοκουραδα(αλα Θεσσαλονίκη) είναι από σιδηρο /εγκυμοσυνη /δυσκοιλιοτητα εξ ου και ο πόνος! 

Οσο για το δικό μας λαβ στορι.. Πήγαμε σε ενα Μπιτς μπαρ και ο σύζυγος δούλευε εκει.. Η φίλη μ έτυχε να τον ξέρει απο παλιά και ήρθε κάθισε για λιγο μαζι μας κέρασε κλπ.. Εγω δε εδωσα καν σημασια γιατι μιλούσα με κατι διπλανούς.. :ph34r:.. Το βραδυ συνεννοουνται να πάμε για ενα ποτό ολοι μαζι.. Τραβηξε μέχρι αργα και φεύγοντας μου λέει εσενα θα παντρευτω θα σε κλέψω κλπ.. Γελάω εγω (ακόμα δε το πιστεύω,) και λεω ότι το παιδί ειναι του γιατρόυ.. Και του γιατρού είναι και τον Παντρευτηκα.. Δραμα.. :ph34r:

Κι εμείς κατσικοκουραδα τα λεμε! 

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Έλα μη πελαγωνεις!!! Απλά ξεχώρισε τα κ σημείωσε τι έχεις! 

Κ επομενη αγορά τον Αύγουστο που θα έχεις καλύτερη εικόνα για το ύψος των κοριτσιών!

Σας λένε ύψος στους υπερήχους;;;; Εμένα μόνο βάρος πια... 

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχαχα κλαιωωωω

Κορίτσια σας αφήνω, ξυπνησε π κοκκινομαλλης και θα του ετοιμασω καρποθζακι να φαει.. Και μετά θα φτιάξω βαλίτσες και εκείνος θα τα βγάζει μέσα από τις βαλίτσες.. Χαχαχαχαχα

Καλε δεν σας είπα... Βάζει και πλυντηριο.. Του λέω να παρει τα ρουχα πο τα άπλυτα και εκείνος τα παιρνει ένα ένα προσεκτοκα και τα ρίχνει στον κάδο του πλυντηριου.. Πολυ προσεκτικα μη μείνει κανα κορδόνι απ εξω.. Και μετά μου δείχνει το κουμπί, και καλά, είναι αφής το πλυντηριο, και έχει ένα κεντρικό στρογγυλό για την ρυθμιση πανω κάτω στις επιλογές.. Και μου το δείχνει να το πατησω για να ξεκινήσει η πλυση... Δεν υπαρχειιιι

Προκομενο το παλικάρι σου! Τους κάνει πολύ καλό να βοηθανε στην καθημερινότητα! Μπράβο!!

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Χαχαχαχαχα καλε εσένα σε πηρε με το έτσι θελωωω χαχαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Σας λένε ύψος στους υπερήχους;;;; Εμένα μόνο βάρος πια... 

Φαίνεται στον υπερηχο. Μου τα στέλνει κάθε φορά με μέιλ μετά την εξέταση να τα έχω κι εγώ!

Δεν μας νοιάζει το μήκος γι αυτό δεν το λενε..

Πες στον γιατρό την άλλη φορά πως ετοιμάζεις τα προικιά κ θες να ξέρεις μήκος!

Q1jtp2.png

Προκομενο το παλικάρι σου! Τους κάνει πολύ καλό να βοηθανε στην καθημερινότητα! Μπράβο!!

Ναι καλε.. Τρελαίνεται να κάνει δουλειές. Πιστό αντίγραφο του πατερα του... 

Φαίνεται στον υπερηχο. Μου τα στέλνει κάθε φορά με μέιλ μετά την εξέταση να τα έχω κι εγώ!

Δεν μας νοιάζει το μήκος γι αυτό δεν το λενε..

Πες στον γιατρό την άλλη φορά πως ετοιμάζεις τα προικιά κ θες να ξέρεις μήκος!

Χαχαχαχα 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...