Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, P.L.L. είπε:

Κι εγώ τη λέω πολύ την κακοντέλα!!!

Όχι δεν είμαι από Σπάρτη. Αλλά δεν είμαι κι από μανη. Για μανιάτικο μου ακούγεται. 

Διαβασα που λες για τον άντρα σου πως είστε από την ίδια περιοχή διαφορετικά χωρια. Κι εμείς το ίδιο! Είναι όμως  4 χρόνια μεγαλυτερος κι επισης  εγώ τον ξέρω από τα 8 μου (κολλητός του αδερφού μου), πήγαμε πρώτη φορά μαζί διακοπές στα 14 μου, συγκατοικούσαμε στα 25 μου, ξέρω όλες τις πρώην κι αυτος του πρώην μου, τσακωνόμασταν σαν αδερφια και πρώτη φορά έγινε κάτι μεταξύ μας στα 33μου! Κι αυτό επειδή είχα σκοπό να φύγω πάλι στο εξωτερικό και αφού τα είχα κανονίσει όλα μου αποκάλυψε τον έρωτα του και έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου! (Εμείς κι αν είμαστε μεξικάνικη σειρά!) 

Μανιατικο είναι ναι... Αλλά το λένε και στο χωριό του άντρα μου πολυ.. Εσεις είστε αμερικανική σειρά.. Τέλος χαχαχαχα Αμερικανός σκετηηηηη.... Με την καλή έννοια. Βρε τον ατιμο.. Και δεν είχε κάνει κίνηση?? Απαπαπαπαοαοαο

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Παρεπιπτόντως φιλτατες να σας ενημερώσω κ για τη σημερινή μου εμπειρία..

Το πρωί ένιωσα πως θέλω τουαλέτα για το 2ο,κ μόλις έκατσα είχα ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ στη κοιλιά δεν λέγεται!!Αφού αποπειράθηκαν 1-2 φορές να πιεστω μπας και άλλα από τον πόνο φοβήθηκα για το μπεμπέ κ με έκοβα..

Εν τέλη έβγαλα μια βελβιληθρα όλη κ όλη κ σταμάτησα γτ φοβόμουν..

Μετά βέβαια που το σκεφτόμουν ήρεμα το συνδιασα με τον χθεσινό πόνο στο θώρακα κ μάλλον σιγουρεψα πως έχω κάποιο κρυωματακι κ εχθές με χτύπησε στο θώρακα πέρασε με το ζεστό γάλα κ σήμερα στη κοιλιά/έντερο..

Τι λέτε γιατροί μου..? Μήπως είναι από την εγκυμοσύνη??:mrgreen:

Βελβιληθρα λες την καβαλινα;;;;;χαχαχαχαχα εγώ ψηφίζω είναι από την εγκυμοσύνη!

Just now, EugenJen είπε:

Κορίιιιιτσια μου ποοοοοσα είπατε πάλι??και τι ωραίο θεματάκι με τις ντοπιολαλιές!!]

εγώ απότι βλέπω έχω τις ίδιες επιρροές με την @P.L.L. καρκατσίλες καλικούτσα κλπ κλπκλπ

επίσης έχω πάρει και από την γιαγιά μου την λέξη κακοντέλα που μου αρέσει πολυυυυ το λέω συνέχεια αντι του κακομοίρα

@Jasmine@ είμαστε φιλες αγάπη μου , έχω βάλει ήδη καλάθι στο PAT  pat αλλά δεν έχω προχωρήσει την παραγγελία ακόμα, είμαι σε σκέψη για τις ποιότητες και λέω μήπως να τα αφήσω για πιο μετά....

Εμείς φίλη ψάχνουμε ρουχαλάκια για τις πουτσαρινες μας!!!! 
επισης έχουμε κ τη λέξη εζεζα, η οποία συνοδεύεται από ένα ου μπροστά κ ένα πίσω κ με πολύ περιφρόνηση... δλδ θα πει: ου εζεζα ου!! Η είναι αυτή μια εζεζααααα!!!! 
Ακριβής μετάφραση δεν υπάρχει...

• Χαχα 5

SqfGp3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Εμείς αποφασίσαμε να πηγαίνουμε από εδώ και στο εξής τις Κυριακές για ένα μπανάκι,ταβερνάκι κλπ...

Αν και έχουμε εξοχικό,μια φορά που πήγαμε δε το ευχαριστήθηκα καθόλου!!!μου την έχει βαρεσει κάπως και θέλω να είμαι σπίτι μου!Στη βολή μου!!!Θέλω το κρεβάτι μου,την κουζίνα μου,την βεραντα μου!

Αφού να φανταστείς όταν γυρνάμε από εξωτερικές δουλειές,μόλις φτάσουμε σπίτι αγαλιάζω!Μόλις που μπαίνω μέσα και ηρεμεί η ψυχή μου!λες και είναι η φωλιά μου!Δε ξέρω γιατί νιώθω έτσι αλλά αφού έτσι έχουν τα πράγματα είπαμε να κάνουμε εξορμήσεις!του χρόνου τώρα διακοπές οι τρεις μας!:wub:

Όντως όταν έχεις παιδάκι,δε γίνεται να το έχεις καλοκαιριατικα κλεισμένο στο σπίτι!!!θέλει τις διακοπουλες του και τα μπανάκια του η ψυχούλα!

Αχ έτσι ήμουν κι εγώ στην πρωτη εγκυμοσυνη.. Ήθελα το σπίτι μου και μόνο αυτό... Τώρα βλέπω το παιδι μου που θέλει να κάνει παρεα και με τα ξαδέρφια του και λιώνω και δεν μπορώ να μην παω... Όλα για τα παιδακια γίνονται ΙΙΙ

Καλά κανεις, να κανεις όπως νιώθεις και να περνατε καλα... Μπανανία και φαγακι.. Και κανα γλυκο εεεε

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Παρεπιπτόντως φιλτατες να σας ενημερώσω κ για τη σημερινή μου εμπειρία..

Το πρωί ένιωσα πως θέλω τουαλέτα για το 2ο,κ μόλις έκατσα είχα ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ στη κοιλιά δεν λέγεται!!Αφού αποπειράθηκαν 1-2 φορές να πιεστω μπας και άλλα από τον πόνο φοβήθηκα για το μπεμπέ κ με έκοβα..

Εν τέλη έβγαλα μια βελβιληθρα όλη κ όλη κ σταμάτησα γτ φοβόμουν..

Μετά βέβαια που το σκεφτόμουν ήρεμα το συνδιασα με τον χθεσινό πόνο στο θώρακα κ μάλλον σιγουρεψα πως έχω κάποιο κρυωματακι κ εχθές με χτύπησε στο θώρακα πέρασε με το ζεστό γάλα κ σήμερα στη κοιλιά/έντερο..

Τι λέτε γιατροί μου..? Μήπως είναι από την εγκυμοσύνη??:mrgreen:

Το έχω πάθει κι εγώ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!xαχαχαχ

Γενικά η λειτουργία του εντέρου μου έχει γίνει αλλοπροσαλλη αυτό τον καιρό!

Δίκιο έχει το γιασεμακι!είναι από την εγκυμοσύνη κι αυτό :P

Δε νομίζω να σχετίζεται με το θώρακα!αν ήταν ο πόνος σαν σφαχτης,μάλλον όντως θα ήταν από το κλιματιστικό

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , P.L.L. είπε:

Τρελαίνομαι για τις ντοπιολαλιές και τις βρίσκω πολύ χαριτωμένες. Σπούδαζα και στη Θεσσαλονίκη, πήρα πολλά κι από τη βόρεια Ελλάδα και έχω φτιάξει φοβερό λεξιλόγιο! Αλλά πιο πολύ γελάω με μια πολύ καλή φίλη κρητικιά γιατί Μα την Παναγία καποιες φορές δεν καταλαβαίνω τι μου λέει! 

Μια ερώτηση πάνω στο θέμα, έτσι για να χαζολογησουμε, όταν πάρει ένας άνθρωπος κάποιον στους ώμους πως το λέτε εσεις; Έχω παρατηρήσει ότι έχει διαφορετικό όνομα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Εμείς λέμε ότι πήρε κάποιον «καβαλάκια». Αλλα το έχω ακούσει και καβάλα και καλικουτσα (;) και αλλά πολλά. 

Στη Θεσσαλονίκη το λέμε μπινα, η καβαλικα! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Τίποτα δεν ειναι τυχαίο! Μπορεί να είχατε βρεθεί νωρίτερα κ να μην εισασταν στην ίδια φάση κ να ήταν όλα διαφορετικά! Ήταν να γίνει κ έγινε!

@Christinα μοιάζουν πολύ οι ιστορίες μας!

Σωστή... Εγώ στο πανεπιστημιο είχα σοβαρή σχέση.. 3 χρόνια χαχαχαχα δεν κοιτουσα ουτε μυγα.. Δεν ευδοκίμησε όμως.. Και καλυτερα κιόλας χαχαχαχαχ

Ευχαριστώ το συμπαν ποθ μας έστειλε στον ίδιο χώρο.. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ έτσι ήμουν κι εγώ στην πρωτη εγκυμοσυνη.. Ήθελα το σπίτι μου και μόνο αυτό... Τώρα βλέπω το παιδι μου που θέλει να κάνει παρεα και με τα ξαδέρφια του και λιώνω και δεν μπορώ να μην παω... Όλα για τα παιδακια γίνονται ΙΙΙ

Καλά κανεις, να κανεις όπως νιώθεις και να περνατε καλα... Μπανανία και φαγακι.. Και κανα γλυκο εεεε

Γλυκάκια και παγωτακια για να τρελαίνονται τα νινακια :tongue:

Εννοειταιιιι!!!

Ttx1p3.png

Γλυκάκια και παγωτακια για να τρελαίνονται τα νινακια :tongue:

Εννοειταιιιι!!!

Χαχαχαχ εγώ τσακίζω ένα μπολάκι κάθε μέρα... Και δεν έχω και τυψεις... Αυριο θα κάνω την καμπύλη χαχαχαχαχ

Χαμός πριν τις διακοπές.. Ήταν να φυγω σήμερα μα ακυρώθηκε για να κάνω την καμπύλη... Και μετά από το μπουκαλάκι θα κάνω ταξιδάκι.. Μια ομορφιά θα περασουμε στο καράβι χαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Anastasia05 σήμερα παρελαβα το δείγμα της τενα!χαχαααχχααχα!κι όμως!

Ας πιούμε σ'αυτο μια φιξ ανευ!:lol:

Άργησε μα δε με λησμονησε 

Σε καλή μεριά φίλη!!! Χαχαχαχαχαχα!! :mrgreen:

Και μια και δυο να πιούμε!!! Δεν εχούμε φόβο μη μας φύγουν με την τενα!!!

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχ εγώ τσακίζω ένα μπολάκι κάθε μέρα... Και δεν έχω και τυψεις... Αυριο θα κάνω την καμπύλη χαχαχαχαχ

Χαμός πριν τις διακοπές.. Ήταν να φυγω σήμερα μα ακυρώθηκε για να κάνω την καμπύλη... Και μετά από το μπουκαλάκι θα κάνω ταξιδάκι.. Μια ομορφιά θα περασουμε στο καράβι χαχαχα

Τολμηρή!!! 

Όλα καλά θα πάνε και για σένα! Είμαστε γουρλουδες αφου!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Σε καλή μεριά φίλη!!! Χαχαχαχαχαχα!! :mrgreen:

Και μια και δυο να πιούμε!!! Δεν εχούμε φόβο μη μας φύγουν με την τενα!!!

Τολμηρή!!! 

Όλα καλά θα πάνε και για σένα! Είμαστε γουρλουδες αφου!

Άσχετο: εσυ που ψωνίζεις από orchestra, να πάρω νούμερο 1 ή νούμερο 3;;; Θα είναι υπερβολικά μικρό το 1;;; Δώσε μας τα φώτα σου

SqfGp3.png

Ρε κοριτσια υα υπόλοιπα κορίτσια στην ομάδα είναι εξαφανισμένα? Η είναι η ιδέα. Μου..? Βλέπω ποσα άτομα μας παρακολουθουν και θυμάμαι και το πινακακι της @Renez  και δεν τις έχουμε δει καιρό.. Ελπίζω να ναι καλά ολες

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Άσχετο: εσυ που ψωνίζεις από orchestra, να πάρω νούμερο 1 ή νούμερο 3;;; Θα είναι υπερβολικά μικρό το 1;;; Δώσε μας τα φώτα σου

Τι εννοείς 1 ή 3??? Μη μιλάς με γρίφους!!

Δες αν γράφει κάπου υψος σε εκατοστά 

Just now, Ninamc είπε:

Ρε κοριτσια υα υπόλοιπα κορίτσια στην ομάδα είναι εξαφανισμένα? Η είναι η ιδέα. Μου..? Βλέπω ποσα άτομα μας παρακολουθουν και θυμάμαι και το πινακακι της @Renez  και δεν τις έχουμε δει καιρό.. Ελπίζω να ναι καλά ολες

Δε μπορώ με το πατουσακι-κρουασανακι...:x

Πρέπει να βάλω κι εγώ καμία τέτοια τσαχπινογαργαλιαρα τώρα που πλησιάζουν τα νινακια μας!

Q1jtp2.png

Πρέπει να βάλω κι εγώ καμία τέτοια τσαχπινογαργαλιαρα τώρα που πλησιάζουν τα νινακια μας!

Βάλε βάλε και ξαναβαλεεεεε 

Πατουσάκι Κρουασάνακι και μπουτακι φρατζολακι

Χαχαχαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Λοιπον τα νούμερα που έχει είναι 

προωρο:46 εκ 

γεννηση:50εκ

1μηνας: 54εκ

3μηνων:60εκ 

τουλαχιστον έτσι τα έχει στο site!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...