Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Κορίιιιιτσια μου ποοοοοσα είπατε πάλι??και τι ωραίο θεματάκι με τις ντοπιολαλιές!!]

εγώ απότι βλέπω έχω τις ίδιες επιρροές με την @P.L.L. καρκατσίλες καλικούτσα κλπ κλπκλπ

επίσης έχω πάρει και από την γιαγιά μου την λέξη κακοντέλα που μου αρέσει πολυυυυ το λέω συνέχεια αντι του κακομοίρα

@Jasmine@ είμαστε φιλες αγάπη μου , έχω βάλει ήδη καλάθι στο PAT  pat αλλά δεν έχω προχωρήσει την παραγγελία ακόμα, είμαι σε σκέψη για τις ποιότητες και λέω μήπως να τα αφήσω για πιο μετά....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Κορίιιιιτσια μου ποοοοοσα είπατε πάλι??και τι ωραίο θεματάκι με τις ντοπιολαλιές!!]

εγώ απότι βλέπω έχω τις ίδιες επιρροές με την @P.L.L. καρκατσίλες καλικούτσα κλπ κλπκλπ

επίσης έχω πάρει και από την γιαγιά μου την λέξη κακοντέλα που μου αρέσει πολυυυυ το λέω συνέχεια αντι του κακομοίρα

@Jasmine@ είμαστε φιλες αγάπη μου , έχω βάλει ήδη καλάθι στο PAT  pat αλλά δεν έχω προχωρήσει την παραγγελία ακόμα, είμαι σε σκέψη για τις ποιότητες και λέω μήπως να τα αφήσω για πιο μετά....

Κακοντελααααα πεθαίνω Ωωωωω το λέμε κι εμείς... Καλε να μαζευτουμε να τις λέμε όλες κακοντελες χαχαχαχχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ηλιολουστη Δεσποινουλα... Με την ζέστη και εγώ δεν τα παω καλά και δεν ξέρω πως θα ναι στις διακοπές γιατί ο μικρός έχει μάθει στο αιρκοντισιον και εκεί που θα μείνω μια βδομαδα, από τον ένα μήνα διακοπών, θα ναι χωρίς αιρκοντισιον... Βέβαια κανεις τσουπ και πεφτεις στη θάλασσα.. Θα παω να μείνω στο σπιτι της γιαγιάς μου, να ζήσει λίγες στιγμές καο το παιδι με τους προπαππουδες και δεν ξέρω πως θα την παλεψουμε με την ζεστη. 

Τουλάχιστον μετά θα παω στο δικό μου σπίτι άρα θα μαστε μια χαρά.. Κάτι είναι κι αυτοοοο. 

Με για τα πραγματακια για την κουκλα σας. 

Ευχαριστωωω και εγώ προς τα κει τείνω.. Θα φανεί στην πραξη ποια θα ναι η καλυτερη. Εγώ ψάχνω ένα άτομο να έχει ενέργεια, να δίνει ερεθίσματα στο παιδι. Να κάνει τα αδυνατα δυνατά χαχαχα γιατί ο μικρός βαριέται ευκολα... 

Σύγκλο το λέμε στο χωριό του άντρα μου χαχαχαχαχαχα ναι ναι ο κουβας... 

Πιστεύω πως ο κοκκινομάλλης της καρδιάς μας θα ενθουσιαστεί τόσο με τις εξορμήσεις στη θάλασσα,τα παιχνίδια με την άμμο και γενικά όλο αυτό το μουντ των διακοπών που δε θα καταλάβει την έλλειψη του ερ κοντισιον!είναι δραστήριο παιδάκι και θα τρελαθεί από τη χαρά του!!!η θαλασσιτσα θα τον εξαντλεί μετά θα τρώει όλο του το φαγακι,μπανάκι δροσερό και νάνι! Ανεμιστήρα άμα έχετε κιόλας,σε συνδυασμό με τα μπανάκια μια χαρά θα είστε!

Όσο για τις υποψήφιες νταντάδες,κάνε τα δοκιμαστικά σου και πιστεύω πως εύκολα θα πάρεις απόφαση!!!

Αχ πόσο χαίρομαι κορίτσια όταν λέτε ότι πάτε διακοπές!!!Το ευχαριστιεμαι λες και θα έρθω κι εγώ μαζί χαχαχααχαχα!!!

Να περάσετε υπέροχα Νίνα μου και βασικά εσύ να ξαδειασεις και να γεμίσεις τις μπαταριες με χαλάρωση,δροσερά μπανάκια και νόστιμα φαγακια!:wub:

Just now, Christinα είπε:

Ωχ αυτές στη ρώγα γύρω τις είχα ξεχάσει...Ναι έχω κι από αυτές! Πφφφ...στο 1ο μου είχαν φύγει μετά ευτυχώς...ελπίζω να υποχωρήσουν ησυχως πάλι,το καλό που τους θέλω!!!

Αχ αυτό το pat pat! Μα έχει κουκλιστικα πραγματάκια! Θυμάμαι στο 1ο μου είχε πάει να κάνει παραγγελία η αδερφή μ κ κάπου κόλλησε αλλά δεν θυμάμαι γτ...Αν κάποια έχει παραγγείλει να μας πει pleeeease!

Ενθαρρυντικό να μου λες ότι θα φυγουν!!!:cry:

Τί άλλο θα βγάλουμε απορώ ώρες ωρες

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κακοντελααααα πεθαίνω Ωωωωω το λέμε κι εμείς... Καλε να μαζευτουμε να τις λέμε όλες κακοντελες χαχαχαχχα

χαχαχαχα εγώ πιο πολύ το λέω όπως το έλεγε η γιαγιακα μου , τυπου μην με μαλώνεις την κακοντέλα, τι φταίω η κακοντέλα και τετοια!!:D

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

χαχαχαχα εγώ πιο πολύ το λέω όπως το έλεγε η γιαγιακα μου , τυπου μην με μαλώνεις την κακοντέλα, τι φταίω η κακοντέλα και τετοια!!:D

Χαχαχαα για την κακοντελα την μάνα μου... (Αντί για φουκαριάρα δηλαδή) χαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Να κάνω μια παραθεση... Για το χωριό του άντρα μου χαχα

Είμαστε και οι δυο από το ίδιο μέρος, από δυο διαφορετικά χωριά, κοντά κοντά, έχουμε διαφορά 5 χρόνια. Σπουδάζαμε στο ίδιο πανεπιστημιο, το ίδιο αντικείμενο, κάναμε το ίδιο διδακτορικό, και στην ίδια σχολή.. Δεν συναντηθήκαμε, ουτε έτυχε να γνωριστούμε ποτε... Και γνωριστήκαμε στην ίδια δουλειά... Μιλάμε δεν υπάρχει η μεξικανό οικογενεια χαχαχαχαχ

Πείτε μ τώρα εσείς... Τόσο συμπτωση?? 

Ήταν γραφτό αγάπη! Μερικές φορές αυτό το ρομάντζο που το γελάμε μας έρχεται!

Κι εμείς γεννηθήκαμε στο ίδιο τετράγωνο, τον θυμάμαι παιδάκι να κάνει ποδήλατο! Έχουμε 6 χρόνια διάφορα. Μετά μετακομίσαμε εμεις, δν έτυχε ποτέ να γνωριστούμε λόγω κ διάφορας ηλικίας τότε. Έφυγε για Αθήνα, έφυγα κι εγώ,κ όταν επιστρέψαμε κ αυτός αγανακτισμένος ήθελε να ξαναφυγει γνωριστήκαμε! Εεεε κα να χρόνο προσπαθούσε να μου δώσει να καταλάβω ότι ενδιαφέρεται αλλά εγώ δεν έκοβα...:confused: Μη φανταστείς ότι περήφανο λιοντάρι θα έπεφτε κ στα γόνατα, εεε ήμουν κι εγω 3 λαλουν κ 2 χοροπηδουν! Μια μέρα βγήκαμε οι 2 μας τα ήπιαμε, τα ειπαμε, έπαθα σοκ κι από τότε δεν έχουμε χωρίσει στιγμή!:x

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Πιστεύω πως ο κοκκινομάλλης της καρδιάς μας θα ενθουσιαστεί τόσο με τις εξορμήσεις στη θάλασσα,τα παιχνίδια με την άμμο και γενικά όλο αυτό το μουντ των διακοπών που δε θα καταλάβει την έλλειψη του ερ κοντισιον!είναι δραστήριο παιδάκι και θα τρελαθεί από τη χαρά του!!!η θαλασσιτσα θα τον εξαντλεί μετά θα τρώει όλο του το φαγακι,μπανάκι δροσερό και νάνι! Ανεμιστήρα άμα έχετε κιόλας,σε συνδυασμό με τα μπανάκια μια χαρά θα είστε!

Όσο για τις υποψήφιες νταντάδες,κάνε τα δοκιμαστικά σου και πιστεύω πως εύκολα θα πάρεις απόφαση!!!

Αχ πόσο χαίρομαι κορίτσια όταν λέτε ότι πάτε διακοπές!!!Το ευχαριστιεμαι λες και θα έρθω κι εγώ μαζί χαχαχααχαχα!!!

Να περάσετε υπέροχα Νίνα μου και βασικά εσύ να ξαδειασεις και να γεμίσεις τις μπαταριες με χαλάρωση,δροσερά μπανάκια και νόστιμα φαγακια!:wub:

Ενθαρρυντικό να μου λες ότι θα φυγουν!!!:cry:

Τί άλλο θα βγάλουμε απορώ ώρες ωρες

Αχ αυτό ευχομαι κι εγώ να πςρασει αξέχαστα με τους παππουδες και τα ξαδερφάκι α του.. Ευτυχώς τα γεροντακια έχουν ανεμιστήρα και σκέφτομαι να τους παρω ακόμη έναν δώρο.. Ελπίζω να βρω.. Θα ναι ανακουφιση για εκείνους, δεν ξέρουν τι είναι το αιρκοντισιον χαχαχα

Σε ευχαριστωωω να σαι καλά και ευχομαι να μαστε γερές και με το καλό να έρθει ο Οκτώβρης να δουμε τα παιδακια μας επιτέλους... 

Εγώ αν δεν είχα τα σπίτια στα μέρη μας, φέτος δεν είχα σκοπό να παω κάπου, αλλά είναι κρίμα να μείνω Αθήνα με αυτή τη ζέστη και το παιδι να ναι κλεισμενο μέσα σε 4 τοίχους.. Όποτε το κάνω πιο πολυ για το παιδι.. Όλα γι αυτά γίνονται ΙΙΙ... 

Εσείς θα πατε κάπου? 

Ήταν γραφτό αγάπη! Μερικές φορές αυτό το ρομάντζο που το γελάμε μας έρχεται!

Κι εμείς γεννηθήκαμε στο ίδιο τετράγωνο, τον θυμάμαι παιδάκι να κάνει ποδήλατο! Έχουμε 6 χρόνια διάφορα. Μετά μετακομίσαμε εμεις, δν έτυχε ποτέ να γνωριστούμε λόγω κ διάφορας ηλικίας τότε. Έφυγε για Αθήνα, έφυγα κι εγώ,κ όταν επιστρέψαμε κ αυτός αγανακτισμένος ήθελε να ξαναφυγει γνωριστήκαμε! Εεεε κα να χρόνο προσπαθούσε να μου δώσει να καταλάβω ότι ενδιαφέρεται αλλά εγώ δεν έκοβα...:confused: Μη φανταστείς ότι περήφανο λιοντάρι θα έπεφτε κ στα γόνατα, εεε ήμουν κι εγω 3 λαλουν κ 2 χοροπηδουν! Μια μέρα βγήκαμε οι 2 μας τα ήπιαμε, τα ειπαμε, έπαθα σοκ κι από τότε δεν έχουμε χωρίσει στιγμή!:x

Αχ λαβ στοριεεεες ποσο μ αρεσουνννν.... Δε νογαγες κι εσυ Κορώνα μου χαχαχαχαχαχα

Κι αυτοί έζησαν καλά κι εμείς καλυτερα.. Αφου σκέφτομαι από τώρα αν η κόρη μας θα βρει κάποιον τόσο καλό σαν το μπαμπά της.. Και λέω από μέσα μου, θα την μάθω να κάνει σώστε επιλογές... Χαχαχ κακία πεθερα από τωρα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ αυτό ευχομαι κι εγώ να πςρασει αξέχαστα με τους παππουδες και τα ξαδερφάκι α του.. Ευτυχώς τα γεροντακια έχουν ανεμιστήρα και σκέφτομαι να τους παρω ακόμη έναν δώρο.. Ελπίζω να βρω.. Θα ναι ανακουφιση για εκείνους, δεν ξέρουν τι είναι το αιρκοντισιον χαχαχα

Σε ευχαριστωωω να σαι καλά και ευχομαι να μαστε γερές και με το καλό να έρθει ο Οκτώβρης να δουμε τα παιδακια μας επιτέλους... 

Εγώ αν δεν είχα τα σπίτια στα μέρη μας, φέτος δεν είχα σκοπό να παω κάπου, αλλά είναι κρίμα να μείνω Αθήνα με αυτή τη ζέστη και το παιδι να ναι κλεισμενο μέσα σε 4 τοίχους.. Όποτε το κάνω πιο πολυ για το παιδι.. Όλα γι αυτά γίνονται ΙΙΙ... 

Εσείς θα πατε κάπου? 

Αχ λαβ στοριεεεες ποσο μ αρεσουνννν.... Δε νογαγες κι εσυ Κορώνα μου χαχαχαχαχαχα

Κι αυτοί έζησαν καλά κι εμείς καλυτερα.. Αφου σκέφτομαι από τώρα αν η κόρη μας θα βρει κάποιον τόσο καλό σαν το μπαμπά της.. Και λέω από μέσα μου, θα την μάθω να κάνει σώστε επιλογές... Χαχαχ κακία πεθερα από τωρα

Δεν νογαγα η κακοντελα!!! Ήπια ένα σουγλο ουίσκι κ νοησα! Αχαχαχαχα:lol:

Αυτό με τη κόρη το έχει αναλάβει από τώρα ο μπαμπάς της! Θα τη πάει πολεμικές τέχνες λέει να είναι δυναμική κ να επιλέγει αυτή! Πριν καν μείνω εγκυος τα λέει αυτά...

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Δεν νογαγα η κακοντελα!!! Ήπια ένα σουγλο ουίσκι κ νοησα! Αχαχαχαχα:lol:

Αυτό με τη κόρη το έχει αναλάβει από τώρα ο μπαμπάς της! Θα τη πάει πολεμικές τέχνες λέει να είναι δυναμική κ να επιλέγει αυτή! Πριν καν μείνω εγκυος τα λέει αυτά...

Αχ να τους πουμε να κάνουν παρεα.. Καρατε θέλει να στείλει και τα δυο παιδια.. Από τα 3 τους λέει χαχαχαχα

Μιλάμε ΕΕ νταλε κουαλε

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου.. Θα τις δω στην πραξη και τις δυο.. Ακόμα και σήμερα έχω εβδομάδα όμως... Θα δουμε

Εσυ τι πιστευεις είναι λίγα τα χρήματα για εξαωρο, και χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο περαν από τις 4 ώρες που θα το απασχολεί, καθώς μισή ώρα τρώει μόνο του, το παιδι, και 1.30 ώρα κοιμάται.. Άρα έχει δυο ωρες χαλάρωση η κάθε κοπέλα.. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου... Ελπίζω να κάνουν για αυτό που ψάχνω και να τα βρουμε.  Τουλάχιστον μια από τις δυο πιστεθω θα δέσει μαζί μας.. Θα φανεί.. Εχω κι αλλά εβδομάδα σήμερα.. Θα δουμε

Ευχαριστώ να σαι καλά. 

Εσυ πως τα πας,? Βρήκατε κάτι? Το μωράκι δίνει πονο??? 

Καλε εσυ εισαι δικιά μου.. Αν ξέρεις και το συγκλί η τον σύγκλο θα τρελαθώωω

Όχι αυτά δεν τα ξερω! Τι είναι;;

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Κι εγώ τη λέω πολύ την κακοντέλα!!!

Just now, Ninamc είπε:

Αχ... Τότε μάνα μου δεν είσαι από Λακωνία... Εκτός κι αν εισαι από Σπάρτη χαχαχαχαχ

Συγκλο λένε τον κουβά... Χαχαχα

Όχι δεν είμαι από Σπάρτη. Αλλά δεν είμαι κι από μανη. Για μανιάτικο μου ακούγεται. Θυμίζει σύγκλινο  

Διαβασα που λες για τον άντρα σου πως είστε από την ίδια περιοχή διαφορετικά χωρια. Κι εμείς το ίδιο! Είναι όμως  4 χρόνια μεγαλυτερος κι επισης  εγώ τον ξέρω από τα 8 μου (κολλητός του αδερφού μου), πήγαμε πρώτη φορά μαζί διακοπές στα 14 μου, συγκατοικούσαμε στα 25 μου, ξέρω όλες τις πρώην κι αυτος του πρώην μου, τσακωνόμασταν σαν αδερφια και πρώτη φορά έγινε κάτι μεταξύ μας στα 33μου! Κι αυτό επειδή είχα σκοπό να φύγω πάλι στο εξωτερικό και αφού τα είχα κανονίσει όλα μου αποκάλυψε τον έρωτα του και έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου! (Εμείς κι αν είμαστε μεξικάνικη σειρά!) 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

@Ninamc Για θύμισε μου πόσα έχετε συμφωνήσει να δίνεται;! Είναι τα παιχνίδια της μοίρας που λέμε αυτά :wub: Ίσως αν είχατε γνωριστεί νωρίτερα να μην είχε την ίδια εξέλιξη η σχέση σας. Ξέρει τι κάνει η ζωή! 

@Christinα Πραγματικά είναι κουκλιστικα! Και όσο να ναι μπαίνεις στο πειρασμό με τις τιμές που έχουν. Εμενα είχε παραγγείλει μια ξαδέρφη μου. Ήρθαν κανονικά αλλά πλήρωσε τελωνείο -- και αρκετό πόσο. Από ποιότητα μας είχε πει ότι κάποια ήταν τέλεια, κάποια άλλα κακοραμμενα. Και ενώ όλα ήταν ίδιο νούμερο είχαν διαφορετικό καλούπι κάποια πιο μικρά αλλά μεγαλύτερα. 

Just now, Ninamc είπε:

Εσείς θα πατε κάπου? 

Εμείς αποφασίσαμε να πηγαίνουμε από εδώ και στο εξής τις Κυριακές για ένα μπανάκι,ταβερνάκι κλπ...

Αν και έχουμε εξοχικό,μια φορά που πήγαμε δε το ευχαριστήθηκα καθόλου!!!μου την έχει βαρεσει κάπως και θέλω να είμαι σπίτι μου!Στη βολή μου!!!Θέλω το κρεβάτι μου,την κουζίνα μου,την βεραντα μου!

Αφού να φανταστείς όταν γυρνάμε από εξωτερικές δουλειές,μόλις φτάσουμε σπίτι αγαλιάζω!Μόλις που μπαίνω μέσα και ηρεμεί η ψυχή μου!λες και είναι η φωλιά μου!Δε ξέρω γιατί νιώθω έτσι αλλά αφού έτσι έχουν τα πράγματα είπαμε να κάνουμε εξορμήσεις!του χρόνου τώρα διακοπές οι τρεις μας!:wub:

Όντως όταν έχεις παιδάκι,δε γίνεται να το έχεις καλοκαιριατικα κλεισμένο στο σπίτι!!!θέλει τις διακοπουλες του και τα μπανάκια του η ψυχούλα!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Να κάνω μια παραθεση... Για το χωριό του άντρα μου χαχα

Είμαστε και οι δυο από το ίδιο μέρος, από δυο διαφορετικά χωριά, κοντά κοντά, έχουμε διαφορά 5 χρόνια. Σπουδάζαμε στο ίδιο πανεπιστημιο, το ίδιο αντικείμενο, κάναμε το ίδιο διδακτορικό, και στην ίδια σχολή.. Δεν συναντηθήκαμε, ουτε έτυχε να γνωριστούμε ποτε... Και γνωριστήκαμε στην ίδια δουλειά... Μιλάμε δεν υπάρχει η μεξικανό οικογενεια χαχαχαχαχ

Πείτε μ τώρα εσείς... Τόσο συμπτωση?? 

Τίποτα δεν ειναι τυχαίο! Μπορεί να είχατε βρεθεί νωρίτερα κ να μην εισασταν στην ίδια φάση κ να ήταν όλα διαφορετικά! Ήταν να γίνει κ έγινε!

@Christinα μοιάζουν πολύ οι ιστορίες μας!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...