Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Εγώ γλίτωσα τα φασολάκια σήμερα! Ήθελε η πεθερά μ να φτιάξει κ για μας αλλά δεν ήθελα κι έφτιαξα Μπριάμ κάτι κοτοσουβλακια. @Anastasia05 εγώ συμφωνώ με τον γιο σου,δεν είναι κ το αγαπημένο μ φαγητο;) Ξέρει το παιδί!!!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Τώρα άκυρα έρχομαι πάλι γτ τον πήρα κάνα μισάωρο με τον μικρό!

Αυτό το ξύδι λάδι είπαμε? Άλλο κουλό! Καλά τα Θεσσαλικά ανυπέρβλητα! Δλδ σε λίγο θα βγαίνω βόλτα με τον που...άρα μου και τη που...ρίνα μου??? Χαχαχα 

Βρς πρόστυχα μυαλά!! Εγώ για τις πουτσαρινες είπα!!! Τα υπόλοιπα που λέτε δεν ξέρω πως προέκυψαν αλλά μπορώ να φανταστώ:lol:

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Παρεπιπτόντως φιλτατες να σας ενημερώσω κ για τη σημερινή μου εμπειρία..

Το πρωί ένιωσα πως θέλω τουαλέτα για το 2ο,κ μόλις έκατσα είχα ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ στη κοιλιά δεν λέγεται!!Αφού αποπειράθηκαν 1-2 φορές να πιεστω μπας και άλλα από τον πόνο φοβήθηκα για το μπεμπέ κ με έκοβα..

Εν τέλη έβγαλα μια βελβιληθρα όλη κ όλη κ σταμάτησα γτ φοβόμουν..

Μετά βέβαια που το σκεφτόμουν ήρεμα το συνδιασα με τον χθεσινό πόνο στο θώρακα κ μάλλον σιγουρεψα πως έχω κάποιο κρυωματακι κ εχθές με χτύπησε στο θώρακα πέρασε με το ζεστό γάλα κ σήμερα στη κοιλιά/έντερο..

Τι λέτε γιατροί μου..? Μήπως είναι από την εγκυμοσύνη??:mrgreen:

Just now, Renez είπε:

Το πρωί ένιωσα πως θέλω τουαλέτα για το 2ο,κ μόλις έκατσα είχα ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ στη κοιλιά δεν λέγεται!!Αφού αποπειράθηκαν 1-2 φορές να πιεστω μπας και άλλα από τον πόνο φοβήθηκα για το μπεμπέ κ με έκοβα..

Μετά βέβαια που το σκεφτόμουν ήρεμα το συνδιασα με τον χθεσινό πόνο στο θώρακα κ μάλλον σιγουρεψα πως έχω κάποιο κρυωματακι κ εχθές με χτύπησε στο θώρακα πέρασε με το ζεστό γάλα κ σήμερα στη κοιλιά/έντερο..

Αν ήταν κάτω αριστερά κυρίως ήταν το έντερο! Ως και οξύς περιστασιακος μπορεί να είναι αυτό αλλά να αρχίζει αριστερά. Το παθαίνω κι εγώ κ μετά το νο2 χωρίς λόγο! Και φυσικά όταν έχω φάει κ πολύ πρασινάδα την οποία δυστυχως εχω μειώσει για αυτό τον λόγο κ όλα τα φρούτα χωρίς φλούδα. Να πίνεις ένα χαμομήλι χλιαρό όταν σε πιάνει με λίγο μελακι. Μεγαλώνουν τα μωρά και πιέζουν όλα τα όργανα. Και το χθεσινό σου μπορεί να ήταν από το μωρό φίλη! Φαντάσου ότι πιέζονται όλα προς τα πίσω για να χωρέσει το νινί κ τα πλευρά, θώρακας  πιεζονται! Εγώ τα είχα αυτά στον 9ο γτ είμαι κ νταρντανουλα κ είχε χώρο ο ανθρωπάκος μ αλλά τώρα βλέπω να αρχίζουν νωρίτερα!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Η εγκυμοσύνη τα κανει αυτά. Όπως επισης και ο Σίδηρος. Αλλά δεν ρωτάς και τον γιατρό σου; 

Βελβιληθρα;;; Καρκατσίλα λέμε εμείς! Άντε και με έναν πόνο! Να βγάλεις και τα υπόλοιπα εννοώ. 

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Η εγκυμοσύνη τα κανει αυτά. Όπως επισης και ο Σίδηρος. Αλλά δεν ρωτάς και τον γιατρό σου; 

Βελβιληθρα;;; Καρκατσίλα λέμε εμείς! Άντε και με έναν πόνο! Να βγάλεις και τα υπόλοιπα εννοώ. 

Δεν παίζεσαι κι εσύ!:lol:

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ναι έτσι από αριστερά άρχιζε νομίζω..όταν σταματούσα να πιέζομαι σταματαγε κ ο πόνος βέβαια..αχχχ

Εγω είχα 4ο-5ο δυσκοιλιότητα γτ πάντα ήμουν δύσκολη κ ξεκίνησα κ σίδηρο κ αποτελειωθηκα αλλά τώρα 2-2.5 μήνες τρώω φουλ φρούτα κ λαχανικά,μείωσα κ τον σίδηρο κ πήγαινα κανονικά..τι να πω..

Ίσως κ ο προσοντουχος πρίγκιψ με βασανιζει..:huh:

2 ώρες πρίν, elenioz είπε:

Καλημέρα παρεούλα! 

@Ninamc Και εμένα η Β μου φαίνεται ένα τσικ καλύτερη, αλλά θα δείτε με ποια θα δέσετε εσύ και ο μικρός! 

@Jasmine@ Μπραβοο! Μεγάλωσαν οι ζουζουνίτσες! 

Εγώ φλέβες δεν έχω έντονες. Αλλά έχω παρατηρήσει μια δύο ψηλές ευρυαγγειες ανάμεσα στα μπούτια μου :wacko:. Επίσης η κοιλιά μου έχει γεμίσει φουλ ξανθό(ευτυχώς) χνούδι -- σαν αρκουδάκι έχω γίνει αφήστε -- και άχνα φαίνεται και η γραμμή. 

Ευχαριστώ κορίτσι μου.. Θα τις δω στην πραξη και τις δυο.. Ακόμα και σήμερα έχω εβδομάδα όμως... Θα δουμε

Εσυ τι πιστευεις είναι λίγα τα χρήματα για εξαωρο, και χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο περαν από τις 4 ώρες που θα το απασχολεί, καθώς μισή ώρα τρώει μόνο του, το παιδι, και 1.30 ώρα κοιμάται.. Άρα έχει δυο ωρες χαλάρωση η κάθε κοπέλα.. 

8 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Εγώ κορίτσια δεν έχω παρατηρήσει έντονες φλέβες πουθενά, αν και η αλήθεια είναι ότι έχω χοντρό δέρμα και καθόλου διάφανο... είμαι χοντρόπετση!:P Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το στήθος μου, εκτός του ότι έχει βαρύνει πολύ, οι ρώγες έχουν σκουρύνει πάρα πολύ, και από ροζ έχουν γίνει καφέ! Α, και την κάθετη γραμμή στην κοιλιά εγώ την έχω βγάλει από τον 4ο μήνα περίπου, αλλά είναι λεπτή, μπεζ και διακριτική (προς το παρόν τουλάχιστον) οπότε δε με ενοχλεί. Επίσης, δεν έχει πεταχτεί καθόλου ο αφαλός μου, όπως λένε ότι συμβαίνει σ'αυτό το στάδιο.

Επίσης παρατήρησα ότι πονάει ο πωπός μου τελευταία, ειδικά αν κάθομαι για πολύ ώρα κάπου, και όλες οι επιφάνειες μου φαίνονται σκληρές! Δε ξέρω αν είναι από το έξτρα βάρος μου (και το ότι ακόμα έχω σχετικά μικρό πωπό), αλλά η κουμπάρα μου λέει ότι αυτό σημαίνει ότι όλη η κάτω περιοχή της λεκάνης ανοίγει σιγά σιγά. Αναρωτιέμαι αν το έχει παρατηρήσει και καμία από εσάς αυτό...

Μπράβο τα κοριτσάκια σου... έτσι να μεγαλώνουν γερές και ταυτόχρονα, να είσαι κι εσύ πιο ήσυχη, ειδικά τώρα που θα τις βλέπεις κάθε 2 εβδομάδες!:)

Τί ωραία που έχεις ήδη δυο καλές επιλογές... θα τις δοκιμάσεις κιόλας και θα διαλέξεις αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο και που τα πάει καλύτερα και με τον κοκκινομάλλη! 

Καλές διακοπές!!8) Να περάσετε υπέροχα!!!

Χαχα, τα ποσοστά μου, να μη ξεχνιόμαστε!:P

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου... Ελπίζω να κάνουν για αυτό που ψάχνω και να τα βρουμε.  Τουλάχιστον μια από τις δυο πιστεθω θα δέσει μαζί μας.. Θα φανεί.. Εχω κι αλλά εβδομάδα σήμερα.. Θα δουμε

Ευχαριστώ να σαι καλά. 

Εσυ πως τα πας,? Βρήκατε κάτι? Το μωράκι δίνει πονο??? 

Just now, P.L.L. είπε:

Καλε εσυ εισαι δικιά μου.. Αν ξέρεις και το συγκλί η τον σύγκλο θα τρελαθώωω

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες πόσο με κάνατε και γέλασα!

Μόλις έκατσα να αραξω λίγο και διάβασα όλα όσα έχετε γράψει!!!

Κι εδώ φασολάκια!Για τον συζυξ!για μένα έκανα ρεβύθια γιατί τα λιγουρευομουν μέρες κι εκείνος δε τα τρώει!

@Eva137 κι εγώ έτσι όπως τα λες!κάθομαι στην τραπεζαρία και μου φαίνεται πολύ σκληρό το κάθισμα ενώ ποτέ δεν είχα θέμα!και πονάω μέση και ισχίο στη δεξιά πλευρά!

Επίσης κι εγώ έχω βγάλει νέες ελιτσες,οι παλιές μου μεγάλωσαν και επίσης έχω βγάλει και γύρω από τη θηλή κάτι μικρές!Ημαρτον!

Η μαυρη γραμμή στην κοιλάρα μου υπάρχει,αν κ είμαι ξανθιά και ανοιχτόχρωμη!

Καθώς επίσης έχω έντονη φλεβικοτητα σε όλο μου το σώμα,κυρίως στα σημεία που αναφερατε!!Το στήθος μου δε,είναι και ζεστουλι κάποιες φορές!

Σήμερα παρέλαβα μια παραγγελία από σπιτισοπ και η μια κουβερτουλα που παρήγγειλα έχει απόκλιση στα χρώματα από αυτό που έχουν στο σάιτ αλλά θα την κρατήσω γτ βαριέμαι τις αλλαγές!

Παρήγγειλα στρώμα επίσης χθες!και μου κάναν δώρο ένα αρκετά μεγάλο μαξιλάρι θηλασμού!!Μάλλον θα το γλεντησω κι εγώ λίγο τώρα γτ τα βράδια δε βολεύομαι με τίποτα και θέλω κι άλλα μαξιλάρια!

@Ninamc πολύ χαίρομαι που βρίσκοντας δύο αξιόλογες υποψηφιότητες για νταντά,θα κάνεις τις διακοπές σου λίγο πιο ήρεμη!Εγώ νομίζω ότι κλίνω στη Β έτσι αυθόρμητα αν με ρωτάς!μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκε τη "συνέντευξη" που σου έδωσε δείχνοντας εμπρακτως πως μπορεί να χειριστεί το παιδί!

Με τις ντοπιολαλιες σας έκλαψα αλήθεια!!!

Επίσης να σας πω ότι την Κυριακή θα πάω για μπάνιο και ανυπομονώ!!

Εδώ έχουμε πολλληηηη ζεστή και έχω έντονη υπνηλία στη διάρκεια της μέρας κοιμάμαι πολύ περισσότερο από τη νύχτα!

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου.. Θα τις δω στην πραξη και τις δυο.. Ακόμα και σήμερα έχω εβδομάδα όμως... Θα δουμε

Εσυ τι πιστευεις είναι λίγα τα χρήματα για εξαωρο, και χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο περαν από τις 4 ώρες που θα το απασχολεί, καθώς μισή ώρα τρώει μόνο του, το παιδι, και 1.30 ώρα κοιμάται.. Άρα έχει δυο ωρες χαλάρωση η κάθε κοπέλα.. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου... Ελπίζω να κάνουν για αυτό που ψάχνω και να τα βρουμε.  Τουλάχιστον μια από τις δυο πιστεθω θα δέσει μαζί μας.. Θα φανεί.. Εχω κι αλλά εβδομάδα σήμερα.. Θα δουμε

Ευχαριστώ να σαι καλά. 

Εσυ πως τα πας,? Βρήκατε κάτι? Το μωράκι δίνει πονο??? 

Καλε εσυ εισαι δικιά μου.. Αν ξέρεις και το συγκλί η τον σύγκλο θα τρελαθώωω

Ο σουγλος??? Μεταφραση κουβάς??? Εμείς αυτό έχουμε!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Κι εδώ φασολάκια!Για τον συζυξ!για μένα έκανα ρεβύθια γιατί τα λιγουρευομουν μέρες κι εκείνος δε τα τρώει!

@Eva137 κι εγώ έτσι όπως τα λες!κάθομαι στην τραπεζαρία και μου φαίνεται πολύ σκληρό το κάθισμα ενώ ποτέ δεν είχα θέμα!και πονάω μέση και ισχίο στη δεξιά πλευρά!

Επίσης κι εγώ έχω βγάλει νέες ελιτσες,οι παλιές μου μεγάλωσαν και επίσης έχω βγάλει και γύρω από τη θηλή κάτι μικρές!Ημαρτον!

Καθώς επίσης έχω έντονη φλεβικοτητα σε όλο μου το σώμα,κυρίως στα σημεία που αναφερατε!!Το στήθος μου δε,είναι και ζεστουλι κάποιες φορές!

Σήμερα παρέλαβα μια παραγγελία από σπιτισοπ και η μια κουβερτουλα που παρήγγειλα έχει απόκλιση στα χρώματα από αυτό που έχουν στο σάιτ αλλά θα την κρατήσω γτ βαριέμαι τις αλλαγές!

Παρήγγειλα στρώμα επίσης χθες!και μου κάναν δώρο ένα αρκετά μεγάλο μαξιλάρι θηλασμού!!Μάλλον θα το γλεντησω κι εγώ λίγο τώρα γτ τα βράδια δε βολεύομαι με τίποτα και θέλω κι άλλα μαξιλάρια!

@Ninamc πολύ χαίρομαι που βρίσκοντας δύο αξιόλογες υποψηφιότητες για νταντά,θα κάνεις τις διακοπές σου λίγο πιο ήρεμη!Εγώ νομίζω ότι κλίνω στη Β έτσι αυθόρμητα αν με ρωτάς!μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκε τη "συνέντευξη" που σου έδωσε δείχνοντας εμπρακτως πως μπορεί να χειριστεί το παιδί!

Εδώ έχουμε πολλληηηη ζεστή και έχω έντονη υπνηλία στη διάρκεια της μέρας κοιμάμαι πολύ περισσότερο από τη νύχτα!

Ηλιολουστη Δεσποινουλα... Με την ζέστη και εγώ δεν τα παω καλά και δεν ξέρω πως θα ναι στις διακοπές γιατί ο μικρός έχει μάθει στο αιρκοντισιον και εκεί που θα μείνω μια βδομαδα, από τον ένα μήνα διακοπών, θα ναι χωρίς αιρκοντισιον... Βέβαια κανεις τσουπ και πεφτεις στη θάλασσα.. Θα παω να μείνω στο σπιτι της γιαγιάς μου, να ζήσει λίγες στιγμές καο το παιδι με τους προπαππουδες και δεν ξέρω πως θα την παλεψουμε με την ζεστη. 

Τουλάχιστον μετά θα παω στο δικό μου σπίτι άρα θα μαστε μια χαρά.. Κάτι είναι κι αυτοοοο. 

Με για τα πραγματακια για την κουκλα σας. 

Ευχαριστωωω και εγώ προς τα κει τείνω.. Θα φανεί στην πραξη ποια θα ναι η καλυτερη. Εγώ ψάχνω ένα άτομο να έχει ενέργεια, να δίνει ερεθίσματα στο παιδι. Να κάνει τα αδυνατα δυνατά χαχαχα γιατί ο μικρός βαριέται ευκολα... 

Σύγκλο το λέμε στο χωριό του άντρα μου χαχαχαχαχαχα ναι ναι ο κουβας... 

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Ωχ αυτές στη ρώγα γύρω τις είχα ξεχάσει...Ναι έχω κι από αυτές! Πφφφ...στο 1ο μου είχαν φύγει μετά ευτυχώς...ελπίζω να υποχωρήσουν ησυχως πάλι,το καλό που τους θέλω!!!

Just now, elenioz είπε:

Περνάνε τελωνείο ξέρω. Όποτε μάλλον δεν συμφέρει ιδιαίτερα :-|

Αχ αυτό το pat pat! Μα έχει κουκλιστικα πραγματάκια! Θυμάμαι στο 1ο μου είχε πάει να κάνει παραγγελία η αδερφή μ κ κάπου κόλλησε αλλά δεν θυμάμαι γτ...Αν κάποια έχει παραγγείλει να μας πει pleeeease!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Να κάνω μια παραθεση... Για το χωριό του άντρα μου χαχα

Είμαστε και οι δυο από το ίδιο μέρος, από δυο διαφορετικά χωριά, κοντά κοντά, έχουμε διαφορά 5 χρόνια. Σπουδάζαμε στο ίδιο πανεπιστημιο, το ίδιο αντικείμενο, κάναμε το ίδιο διδακτορικό, και στην ίδια σχολή.. Δεν συναντηθήκαμε, ουτε έτυχε να γνωριστούμε ποτε... Και γνωριστήκαμε στην ίδια δουλειά... Μιλάμε δεν υπάρχει η μεξικανό οικογενεια χαχαχαχαχ

Πείτε μ τώρα εσείς... Τόσο συμπτωση?? 

• Χαχα 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...